Találatok a következő kifejezésre: A barnás lehet a teherbe (6 db)

Lehet, hogy teherbe estem, ha a ciklusom 26. napjától barnás folyásom van, de nem jött meg, és a hasam se görcsöl(t)?

A ciklus 30. napján tartok, és peteérés serkent?t szedtem. Ez már a harmadik adag serkent? volt és eddig mindig pontosan megjött 28 napra a mensesem. Más tünetem nincs, azon kívül, hogy délutánonként és estefelé gombócérzés van a torkomban. Az ébredési h?mérsékletem 36,6-36,7.

Legjobb válasz: Szia Szerintem egy teszt sokat segít a vívódásodon:-) amúgy lehet, ha eddig pontos volt, de az izgalom miatt is késhet. Tünetem nekem sincs, ez nem igazán mérvadó... 6 hetes kismama

Szia Szerintem egy teszt sokat segít a vívódásodon:-) amúgy lehet, ha eddig pontos volt, de az izgalom miatt is késhet. Tünetem nekem sincs, ez nem igazán mérvadó... 6 hetes kismama

Még nem tudom h sikerült e teherbe esnem de most barnás folyásom van igaz nagyon csekély mértékben. Még 5 nap hogy a nem várt megérkezzen. Ez most annak a jele lehet hogy terhes vagyok vagy inkább ne reménykedjek? Tesztelni még korai nem?

Legjobb válasz: A remény hal meg utoljára szokták mondani.Barnázás sok minden lehet,többek között a beágyazodást is jelezheti vagy a méhszájnál történö változásokra is utalhat. Tesztelni akkor érdemes ha tudod a fogantatás napját és rá két hét mulva.Biztosra a nemvárt napján és azon tul mehetsz.

A remény hal meg utoljára szokták mondani.Barnázás sok minden lehet, többek között a beágyazodást is jelezheti vagy a méhszájnál történö változásokra is utalhat. Tesztelni akkor érdemes ha tudod a fogantatás napját és rá két hét mulva.Biztosra a nemvárt napján és azon tul mehetsz.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a választ.

A barnás folyás lehet a teherbe esés jele?

Sziasztok!Nagyon reménykedek, hogy kisbabát várok, már elég régóta próbálkozunk a párommal. 2 nap múlvára esedékes a menzi!Most halvány barna folyásom van!Lehet ez a terhesség el?jele?Kérlek irjatok valami bíztatót!!!!!!

Legjobb válasz: nem tudok sok okosat írni.Lehet a terhesség jele is,de a menzeszedé is. Mink is sokáig,1 e´vig próbálkoztunk,e´s most a 21.he´tben járok.Nálam barna´s folyás csak a 2.hónapban jelentkezett,de nagyon minimális.1-2csepp.Várd ki azt a ke´t napot.ha nem jön meg,vegyél egy tesztet e´s biztosan kimutatja. Sok sikert.

nem tudok sok okosat írni.Lehet a terhesség jele is, de a menzeszedé is. Mink is sokáig, 1 e´vig próbálkoztunk, e´s most a 21.he´tben járok.Nálam barna´s folyás csak a 2.hónapban jelentkezett, de nagyon minimális.1-2csepp.Várd ki azt a ke´t napot.ha nem jön meg, vegyél egy tesztet e´s biztosan kimutatja. Sok sikert.
HA BIZTOSRA AKARSZ MENNI VEGYÉL EGY TESZTET MÉG MA ÉS NEM KELL MÉG KÉT NAPIG AZON IZGULNOD, HOGY TERHES VAGY-E.MERT HA AZ VAGY MÁR EZZEL IS ÁRTHATSZ A PICINEK
Terhességi teszt! Ennyi késésnél már szinte biztos, hogy kimutatja! Ha terhes vagy, akkor meg orvos a barnázás miatt! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Akkor gyerekjáték lesz! :) Megbeszélem a dokimmal és ha minden ok akkor a következõ ciklusnál túl is lehetünk rajta! :)
Nem kell ehhez több hetet otthon lenni. :-) Odamész, megcsinálják, és másnap mehetsz dolgozni. Mondom hogy ez nem mûtét. :-) És azért csinálják a ciklus elsõ felében, nehogy kárt tegyenek egy esetleges megfogant babában.
Hsg, ciklus 6-8napja korul csinaltak nekem, meg peteeres elott kell. Nem faj, inkabb kellemetlen. Azonnal kiderul, hogy el vannak-e zarodva. Hajra!!! :) drukkolok, kibirod, majd meglatod.
A kérdező hozzászólása: Ma beszéltem a fõnökeimmel aki mellettem vannak és azt mondták támogatnak és ha kell több hét szabira is mehetek egy huzamban. Mindegy neki vágunk hisz rosszabb már nem lehet és végül is veszíteni valónk sincs, a szövõdményekkel meg nem foglalkozunk. A ciklus hányadik napján csinálták neked?
hsg-m volt (a röntgenes) az elzáródott vezetékek miatt mûteni is kellett végül, utána meg kiderült az inzulinrezisztenciám, úgyhogy azt helyre kellett tenni, de mikor már jók voltak az értékeim, szinte 2-3 hónapon belül babát vártam :) sok sikert, és szerintem mindenképpen ess túl rajta, ez a bizonytalanság sokkal rosszabb, fõleg 4, 5 év után!!
A kérdező hozzászólása: Melyik fajta átjárhatóságid volt? Segített utána teherbe esni? A vizsgálat után mennyi idõvel?
de hát így meg ott a bizonytalanság... Igazából a dokidat sem értem, nálam 1 év után sikertelenség után simán kérte az átjárhatóságit. Nem annyira vészes, kibírható, akkor fáj kicsit, ha esetleg nem átjárható. Nekem egyik sem volt az Ezek a hormonvizsgálatok elég drágák, és lehet, hogy tök feleslegesek.
A kérdező hozzászólása: Nagyon jól esnek a bíztató szavaitok és meg kell próbálnom de nagyon félek, hogy amilyen szerencsétlen vagyok pont nálam lesz valami bibi!
Szia! Ha már minden mást kipróbáltál és nem jött be, csak átjárhatóságin nem voltál akkor elég esélyes hogy ez lesz a gond, és nem valami nagyon ritka dolog, aminek a kivizsgálására még rászánhatsz x hónapot, évet, ezreket hiába. Ne dugd a homokba a fejed, kapd össze magad és ess túl rajta. Tényleg kellemetlen, ámde sehol sincs a szüléstõl, és teljesen veszélytelen. Nem is igazán mûtét, ambulánsan is megcsinálják. Ne félj az átjárhatóságitól, tekints rá úgy, mint a babához vezetõ út következõ állomására. :-)
Az atjarhatosagi elengedhetetlen. Kicsit kellemetlen, de nem gaz, nekem hsg-m volt.
A kérdező hozzászólása: Rendszeresen voltam vér vérvételen 3. és 21.napin több hónapon keresztül, magas volt a prolaktinom de még határ alatt, szedtem rá gyógyszert. Inzulin ellenõrzésen is túl vagyok, és a férjemet is vizsgálták de minden rendben, ezért gondoltunk most a vér-összeférhetetlenségre, hogy esetleg azért nem jön össze a baba. Azt szeretném megtudni, hogy azt is a nõgyógyász végzi-e el, vagy más?
hát én azért megcsináltatnám az átjárhatóságit... Nem kellemes, de nekem pl. ott derült ki, hogy full átjárhatatlan mindkettõ (pedig volt már vetélésem elõtte) Hormonokat (3. és 21. napi), inzulint, férj eredményeit, ilyeneket néztek már? A vér-összeférhetetlenségnél mire gondolsz?
A kérdező hozzászólása: Megjött úgyhogy ez a hónap se a mi hónapunk sajnos. Vér összeférhetetlenséget hogy vizsgálnak? Ki csinálja?
A kérdező hozzászólása: Két napja teszteltem akkor még 3 nap késés volt de negatív volt. Reggel tesztelek egyet ha nem jön meg.
Tesztelj, a barnás valami lehet beágyazódás is.
Na ez a hozzáállás már sokkal jobban tetszik! :-) Ha gondolod, majd írd meg ha túl leszel rajta! mielõbbi babásodást kívánok!

Lehet-e baj belole, ha 11-en volt egy mehszaj "leegetesem", de valoszinu, hogy elotte valo napokban teherbe eshettem, mert a tunetetek megvannak, a mensim kesik, es furi barnas folyasom is volt 2 napig?

Legjobb válasz: Hát elég necces! Én elképzelhetõnek tartom hogy a leégetés miatt késik és van barna folyásod. Nekem már 4x volt ilyen és mindig ezek a panaszok álltak fent nálam is.

Hát elég necces! Én elképzelhetõnek tartom hogy a leégetés miatt késik és van barna folyásod. Nekem már 4x volt ilyen és mindig ezek a panaszok álltak fent nálam is.
A kérdező hozzászólása: Koszi szepen.
A kérdező hozzászólása: Es ha megis terhes lettem, art a babanak a beavatkozas?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!