Találatok a következő kifejezésre: A barnás lehet a (490 db)

A barnás folyásom a 2 napos menstruáciom után jelentkezett. és kb. 4-5 napig tartott. És a menstruáciom mindig 4 napig erös szokott lenni hát most minden volt ez a 2 nap csak erös nem. Lehet ez valami betegség jele is vagy Terhesség is?

Legjobb válasz: Ez utalhat terhességre, ha van erre eséllyed. Idõben jött meg? Szerintem vegyél tesztet, hogy biztosabbat tudj. De nem ártana orvosi tanácsot kérned.

Ez utalhat terhességre, ha van erre eséllyed. Idõben jött meg? Szerintem vegyél tesztet, hogy biztosabbat tudj. De nem ártana orvosi tanácsot kérned.
Mit jelent az , hogy 2 nap menstruáció után?? Rendesen meg volt két napig??

Dec.30-án menstruáltam utoljára, pár napja barnás folyásom van, a keddi tesztem negativ, vajon mitől van a barnás folyás, megjön? Vagy terhesség is lehet?

Legjobb válasz: A barnás folyás mindig a normális hormonális egyensúly felborulására utal. Sürgõsen menj el nõgyógyászhoz.

A barnás folyás mindig a normális hormonális egyensúly felborulására utal. Sürgõsen menj el nõgyógyászhoz.

A Barátnőm menstruál és most fura módon nem vér színű, hanem barnás-pirosas mi lehet a baj? !

A Barátnőmnek most kivételesen más színű a a havi-ja . Most fura módon , más színű mint eddig szokott olyan Barnás-Piros , rá adásul hányt-is. 16 éves. Mi baja lehet????!! Miért ilyen most??!! Kérlek segítsetek.!!

Legjobb válasz: most arra vagy kíváncsi hogy lehet-e terhes? amúgy ha barnás, az szerintem nem gond és én is hányingerrel ébredek néha mikor megjön. folyadékhiányra tippelek

most arra vagy kíváncsi hogy lehet-e terhes? amúgy ha barnás, az szerintem nem gond és én is hányingerrel ébredek néha mikor megjön. folyadékhiányra tippelek
Lehet, hogy most nem olyan híg a vére (folyadékhiány), vagy nem olyan erõs a menzesze és lassabban jut ki a vér, ez idõ alatt pedig oxidálódik, ami barnulással jár. Semmi baja.

4hónapja szültem a kisfiam, eddig rendszeres volt menszeszem, semmi probléma nem volt. De két napja barnás folyásom van. Párommal az nap szeretkeztünk, mikor elkezdett jönni ez a barnás valami. Mitől lehet? Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Szoptatsz? Ha igen, attól is lehet. Ha nem, akkor pl peteérés, ha a ciklus közepén vagy. De biztosat orvos mond vizsgálat után, inkább menj el. Itt csak találgatni tudunk.

Szoptatsz? Ha igen, attól is lehet. Ha nem, akkor pl peteérés, ha a ciklus közepén vagy. De biztosat orvos mond vizsgálat után, inkább menj el. Itt csak találgatni tudunk.
Elsõ vagyok: azért is menj el mindenképpen, mert lehet pl méhszájseb is, ami szülés után elég gyakori. Jobb ezeket kizárni.
A kérdező hozzászólása: Amugy igen ciklus közepén vagyok. De köszönöm szépen.jövöhéten felkeresem az orvosom.
A kérdező hozzászólása: jaa...nem szoptatok sajnos.

40+5 vagyok, most vettem észre h erősen barnás a wc papírom. Mi lehet ez? Lehet a szülés jele?

Legjobb válasz: szia! Szerintem azért inkább konzultálj dokival; meg nézd a mennyiséget. A magzatvíz ragacsos rózsaszín, de ha belekakilt a baba, akkor barnás, esetleg zöldes. nem biztos, hogy elönt; lehet csak szivárog! Kérlek inkább szólj a dokinak!!!

szia! Szerintem azért inkább konzultálj dokival; meg nézd a mennyiséget. A magzatvíz ragacsos rózsaszín, de ha belekakilt a baba, akkor barnás, esetleg zöldes. nem biztos, hogy elönt; lehet csak szivárog! Kérlek inkább szólj a dokinak!!!
Nem akarok hülyeséget írni, de nem lehet, hogy a nyákdugó távozott? Ha más lenne és idegesít a dolog, szerintem menj be a kórházba! Most már lassan biztosan szülni fogsz. :)
A kérdező hozzászólása: Húú de jó h van más is aki ilyen korán kukorékol. Án úgy olvastam h a nyákdugó ragacsos nyálkás cucc de ez egyértelmûen barnás folyás.Olyan mint ami korábban mesi elõtt pár napig volt.
Hasonló volt nekem is 2 napra rá szültem meg.A barátnõm még aznap.Amig nincs nagyobb vérzés, fájások addig ráérsz a családoddal tölteni az idõt, otthon mégis csak jobb. Amit gyorsan meg kell tenned tedd meg.De ha nagyon nyugtalanit hívd az orvosod õ mit mond.
szerintem is lassan itt az idõd :) De jó neked! Nagyon-nagyon szorítok, gyors és könnyû szülést kívánok! 14+2 hetes km
A kérdező hozzászólása: Voltam bent a kórházba mert amúgy is mnetem volna ctg-re.Elkezdtem kinyílni azért volt/van a barnázás. Nagyon köszönöm a válaszokat, remélem hamrosan szülünk mert eddig császárral fenyegettek.
szia! nekem így kezdõdött a szülés :) barnázgattam egész nap, majd másnap este elindult spontán a szülés 40+3 naposan :)

Már két hete késik viszont barnás pecsétem van. Nem voltam együtt senkivel és így nem értem mi lehet a baj, felfázva sem vagyok, viszont a suli és a környezet új talán emiatt? Vagy utalhat ez valami betegségre? Ciszta vayg valami?

Legjobb válasz: Ha már ennyi ideje késik, menj el orvoshoz mindenképp! A barnás pecsételés lehet a menstruációd elõjele is, de ha pár napon belül nem jön, irány a doki! Lehet akár ciszta miatt is. Nekem már többször volt, meg most is van, és elég tünetmentes. De a mensi késése, elmaradása is lehet tünete! ha cisztád van, ne ijedj meg, ez sajnos elég gyakori dolog, és az esetek nagy többségében pár hónapon, akár egy hónapon belül(mensivel) meg is szünik. Ritka, hogy nem tud magától elmúlni, és mûteni kell!

Ha már ennyi ideje késik, menj el orvoshoz mindenképp! A barnás pecsételés lehet a menstruációd elõjele is, de ha pár napon belül nem jön, irány a doki! Lehet akár ciszta miatt is. Nekem már többször volt, meg most is van, és elég tünetmentes. De a mensi késése, elmaradása is lehet tünete! ha cisztád van, ne ijedj meg, ez sajnos elég gyakori dolog, és az esetek nagy többségében pár hónapon, akár egy hónapon belül(mensivel) meg is szünik. Ritka, hogy nem tud magától elmúlni, és mûteni kell!

Mostanába elég sokszor van barnás folyásom, a hasam alja is fáj, derekam is. Mi lehet ez?

Volt hólyaghurutom, felfázásom, gombám, ezekre szedtem gyógyszert..mégha ett?l is van szerintem nem kéne fájni a hasamnak. Ki is van domborodva.. És óránként pisilek(nem fájdalmas).

Legjobb válasz: Hát igen, a gyakori vizelési kényszer felfázás, a barnás folyás fertõzésre utal. Gondolj arra, hogy a hasad rengeteg minden miatt fájhat, pl. a stressz is egy jelentõs okozója lehet! Plusz, ha kellõen meg vagy ijedve, a "kidomborodás" még pszichés eredetû is lehet. Ügyelj arra, hogy ne hozd létre a betegséged a félelmeddel. Ami valós, az persze valós, de inkább fordulj szakemberhez (ha kell többhöz is), aki csak a valós problémát látja majd.

Hát igen, a gyakori vizelési kényszer felfázás, a barnás folyás fertõzésre utal. Gondolj arra, hogy a hasad rengeteg minden miatt fájhat, pl. a stressz is egy jelentõs okozója lehet! Plusz, ha kellõen meg vagy ijedve, a "kidomborodás" még pszichés eredetû is lehet. Ügyelj arra, hogy ne hozd létre a betegséged a félelmeddel. Ami valós, az persze valós, de inkább fordulj szakemberhez (ha kell többhöz is), aki csak a valós problémát látja majd.

Mitől lehet, hogy 7. -étől 9. -ig barnás alvadt véres folyásom volt, most pedig hüvelyszárazságom van illetve néha egy pici barnás folyásom? Amúgy most kellene megjönnie a menzesznek ezekben a napokban!

Régóta szeretnénk babát, és 2.-a körül volt peteérésem és együtt is voltunk, néha érzek hasszurkálást csak nemtudom ilyen tünetek mellett reménykedhetek-e még? Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: máskor is volt ilyen? általában a barnázás hormonzavarra, hormonelégtelenségre utal(hat).

máskor is volt ilyen? általában a barnázás hormonzavarra, hormonelégtelenségre utal(hat).
Nem gondoltál rá, hogy csinálj egy tesztet? Szorítok a 2. vonalhért!
Egyáltalán nem utal hormonzavarra a barnázás. Lehet beágyazódás, lehet, hogy meg fog jönni. 50-50 %.
Utolsó vagyok, illetve az is lehet, de "utal" rá.
Nekem is 2.-a körül volt peteérésem, és ma csak egy kicsi barnázás volt eddig. Amúgy mára várom. Reggeli teszt még negatív volt. a mai a 14. dpo napom. Lehetek még terhes szerintetek?

2 éve szedem a novinette fog gátlót eddig semmi problémám nem volt vele, most viszont 2 napja kevés barnás folyásom van, jelenleg egy levél közepénél járok, nem hagytam ki eggyet sem! Mi lehet a gond?

Mi lehet a gond?

Legjobb válasz: az én szervezetem egy év után nem bírta a novynettet,nekem is volt barnás folyásom a levél közepén és migrénes lettem tõle.szerintem válts másikra.

az én szervezetem egy év után nem bírta a novynettet, nekem is volt barnás folyásom a levél közepén és migrénes lettem tõle.szerintem válts másikra.
nekem akkor szokott ilyen történni, amikor rettentõen ideges vagyok valami miatt, de amikor megnyugszom, elmúlik nyugi, ez egyébként gyakori dolog, ha a tájékoztatót elolvasod, ott is írják

Kisbabán dolgozunk a párommal. Holnap kellene nenseselnem. Szombaton szeretkezés után rozsaszínes, barnás váldék volt. Lehet ez már a terhesség jele? A teszt még nem mutat semmit!

Legjobb válasz: Hát én ugyan pasi vagyok, viszonylag ritka menzesszel de nekem a rózsaszínes/barnás dologról inkább a vér/alvadt vér páros jut eszembe. Biztos nem jött meg 1 nappal elõbb?

Hát én ugyan pasi vagyok, viszonylag ritka menzesszel de nekem a rózsaszínes/barnás dologról inkább a vér/alvadt vér páros jut eszembe. Biztos nem jött meg 1 nappal elõbb?
A kérdező hozzászólása: Nem jott meg a mensesem! Nekem mindég pontos, 28. napra jon meg (ami holnapra esik), ora pontosággal!
Ha mindég pontos, az is csak a "múlt"... Márpedig tudjuk, hogy az ember nem óramû pontosságú. Ezzel azt akarom mondani, hogy bármikor bármi változhat. Én nem vagyok jós, ezért nem mondok semmit. Csak annyit, hogy légy türelemmel, hamarosan kiderül.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!