Találatok a következő kifejezésre: A barnás kapcsolatban (5 db)

Tesztelj!!!
Akkor te írtad a többi barnázós kérdést is. Ha az elõzõ vérzéseket is megelõzte barnázás, akkor meg fog jönni most is, ha nem tesztelj!

Tudom hogy sok ilyen kérdés van, de még is kiváncsi lennék a véleményetekre a "barnás folyással" kapcsolatban!?

Július 24.én jött meg a mensim ami 2 hetet késett!

Legjobb válasz: Nodokihoz menjel mindenkepp, hogy kenetet vegyen. Ez nem jatek, amiert most elmult ujra elojohet, ha fertozes es mindel tovabb hagyod kezeletlen annal rosszabb lesz kesobb. Nekem is volt hasonlo es elmulott, ra kis idore ujra elojott, aztan kiderult, hogy valami gombat kaptam el strandon es jo eros kezelest kaptam

Nodokihoz menjel mindenkepp, hogy kenetet vegyen. Ez nem jatek, amiert most elmult ujra elojohet, ha fertozes es mindel tovabb hagyod kezeletlen annal rosszabb lesz kesobb. Nekem is volt hasonlo es elmulott, ra kis idore ujra elojott, aztan kiderult, hogy valami gombat kaptam el strandon es jo eros kezelest kaptam
Szerintem az is lehet, hogy még nem állt be rendszeresen a mensid.
16 évesen méhnyakrák? durva..
Szia! Ha februárban orvosnál jártál csak mondott valamit.

18 éves lány vagyok! Meg nem volt sexuális kapcsolatom es néha-néha kihagy a menstruáciom, így volt ez mult honapban is és most nem tudom mikor kell megjöjjön, ma reggel kicsit barnás folyásom van ezutan megjön? :D szamithatok ra? Hogy segithetek be?

Legjobb válasz: Néha nekem is van ilyen, és a nõgyászom szerint teljesen normális dolog, még többgyerekes anyáknál is elõfordul, hogy nem rendszeres. A bioszkönyv pedig irodalmi adatokat tartalmaz, kicsit más a gyakorlat. 18/L

Néha nekem is van ilyen, és a nõgyászom szerint teljesen normális dolog, még többgyerekes anyáknál is elõfordul, hogy nem rendszeres. A bioszkönyv pedig irodalmi adatokat tartalmaz, kicsit más a gyakorlat. 18/L
A kérdező hozzászólása: Akkor megfog jönni?
Vezeted a mensidet, felírod vhova?
A kérdező hozzászólása: Igen miért?
Csak kérdeztem, az jó, ha vezeted. Ebbõl nem tudod kb. kiszámolni? Igen, ha volt barna folyás megjöhet, rásegíteni, sétával tudsz, néha beválik.

6. hetes terhes vagyok. Egy hete szexuális kapcsolatom volt a férjemmel. Ezt minimális barnás folyás követte. Mennyire kell aggódnom miatta?

Legjobb válasz: Azt gondolom, hogy a szexualitás a terhesség alatt teljesen természetes dolog, a magzatra egyáltalán nincs veszéllyel, sõt azt mondják, hogy ha a szülõk jól érzik egymást, az a babára pozitív hatással van. Ezt az utat én is megjártam, nekem is volt ilyen jellegû panaszom 1-szer, aztán soha semmi bajom, bajunk nem volt. Ha nagyon aggaszt a dolog, minenképpen nõgyógyásszal való /ha van saját orvosod, akkor azzal/ konzultációt ajánlok. És gratula!

Azt gondolom, hogy a szexualitás a terhesség alatt teljesen természetes dolog, a magzatra egyáltalán nincs veszéllyel, sõt azt mondják, hogy ha a szülõk jól érzik egymást, az a babára pozitív hatással van. Ezt az utat én is megjártam, nekem is volt ilyen jellegû panaszom 1-szer, aztán soha semmi bajom, bajunk nem volt. Ha nagyon aggaszt a dolog, minenképpen nõgyógyásszal való /ha van saját orvosod, akkor azzal/ konzultációt ajánlok. És gratula!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!