Találatok a következő kifejezésre: A barnás a 2 (178 db)

Ha olyan a menstruációm, hogy 2 nap barnás folyás, 2 nap vérzés, 2 nap barnás folyás, az normális?

6 évig szedtem fogamzásgátlót, fél éve hagytam abba, azóta valami nem stimmel a menstruációmmal. Eddig már az els? naptól kezdve véreztem. Most már az els? 2 napban barnás folyásom van, utána 2 nap vérzés, majd 2 nap barnás folyás. A dokim megvizsgált, nem talált semmit, de szerintetek ez normális?

Legjobb válasz: Nyugodj meg ez normális! Nekem is ilyen a vérzésem és most a 3. babámat várom!

Nyugodj meg ez normális! Nekem is ilyen a vérzésem és most a 3. babámat várom!

Ha minden jól megy 2-3 hetes terhes vagyok! Most kéne megjönnie a napokban, de 2 napja csak barnás pecsételő vérzésem! A terhesség rövidke ideje miatt tesztet még nem szeretnék csinálni. Lehetek terhes a barnás váladéktól függetlenül?

Több jel is arra utal hogy sikerült (gyakori vizelési inger, szédülés, hányinger, gyomorégés)!

Legjobb válasz: Lehetsz terhes de a barnázás lehet a mensi elõjele is.

Lehetsz terhes de a barnázás lehet a mensi elõjele is.
Ha most kéne megjönni, 4-5 hetes vagy. Az utolsó menstruáció elsõ napjától számolják a terhességet. Ilyenkor már kimutatja a teszt. Csinálj egyet nyugodtan.
Ha nem jön meg, akkor tesztelhetsz. Addig bármi lehet.
Ezek a tünetek (gyakori vizelési inger, szédülés stb) lehetnek mensis tünetek is. És nekem a barnázás mindig mensit jelent. De kívánom, hogy neked ne így legyen!
Igen, tesztelj ha majd nem jön meg! Addig pedig ne éld bele magad, bár szívbõl kívánom hogy sikerüljön! A tünetek a mensi tüneteken kívül még pszichoszomatikus tünetek is lehetnek... ezt tapasztalatból mondom :( Simán produkáltam az elsõ sikertelen hónapban a korai terhesség minden ismert tünetét.
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem ugy lett ahogy szerettem volna! De majd a jövõ hónapban, vagy az után, de tudom hogy egyszer boldog anya leszek!
A kérdező hozzászólása: Hát az elözõ hónapban ugyan nem jött össze, de úgy tûnik 4nap késés után és egy pozitív teszt után, hogy most sikerült!

Kedves doktor úr! A menstruációm előtt barnás folyás jelenkezik, a vérzés 1-2 napos, utána ismét visszatér a halvány barnás folyás a menstruáció többi napjára. Rettegek a méhnyakráktól, folyamatos gombás fertőzésem van, ami igen darabos, kellemetlen szagú

Kedves doktor úr! A menstruációm előtt barnás folyás jelenkezik, a vérzés 1-2 napos, utána ismét visszatér a halvány barnás folyás a menstruáció többi napjára. Rettegek a méhnyakráktól, folyamatos gombás fertőzésem van, ami igen darabos, kellemetlen szagú. Kérem, adjon tanácsot. Előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az említett tünet miatt mindenképpen javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot, bár ne feltétlenül rosszindulatú betegségre gondoljon! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Az említett tünet miatt mindenképpen javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot, bár ne feltétlenül rosszindulatú betegségre gondoljon! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Kedves doktor úr! A menstruációm előtt barnás folyás jelenkezik, a vérzés 1-2 napos, utána ismét visszatér a halvány barnás folyás a menstruáció többi napjára. Rettegek a méhnyakráktól, folyamatos gombás fertőzésem van, ami igen darabos, kellemetlen szagú

Kedves doktor úr! A menstruációm előtt barnás folyás jelenkezik, a vérzés 1-2 napos, utána ismét visszatér a halvány barnás folyás a menstruáció többi napjára. Rettegek a méhnyakráktól, folyamatos gombás fertőzésem van, ami igen darabos, kellemetlen szagú. Kérem, adjon tanácsot. Előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az említett tünet miatt mindenképpen javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot, bár ne feltétlenül rosszindulatú betegségre gondoljon! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Az említett tünet miatt mindenképpen javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot, bár ne feltétlenül rosszindulatú betegségre gondoljon! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán
menszesz?xd
Igen lehetseges hogy terhes vagy, a halvány csik is csik, amúgy az alacsony HCG szint miatt van, de ahogy telnek a napok az is nõ, szerintem csinálj még egy tesztet holnap reggel az elsõ vizeletbõl, mert abban koncentráltabb.Sok sikert
épp így jártam én is. vagy 5 tesztet csináltam. nem akartam elhinni. de a halvány csík is csík....épp most írtam be a kérdést h hány hetes is lehetek, mivel nem ulnek nekem se az idopontok a mensim szerint. mivel megjott nekem is pár napra, ...de... az idopontokat viszont a mensi alapján számolják.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ.mert mi elött ez a barnás menszim volt nagyon rosszul voltam hánytam szédültem.
A kérdező hozzászólása: mert mi elött meg jött ez abarnás menszeszem ami nem szokot leni kivános voltam hánytam szédültem akkor csináljak még egy tesztet?
én csinálnék! szerintem ez babagyanús.
A kérdező hozzászólása: Csináltam egy másikat.de nagyon fura, mert a c nél erös csik van a t nél meg nagyon görbe világos szin jött ki de nem egybõl hanem egy fél óra után jött kiképet tudpk tölteni fel ha kell

Cerazette fog. Gátlótól lehet ez a 2 db tenyérnyi barnás folt a hasam bal oldalán?

25 napja szedem. Szoptatok. 8. napja vérzek t?le és mára kijött ez a két folt, mint terhességem alatt. Másnak volt hasonló a tabitól? Vagy más okozná? Els? fiam után is szedtem 8 hónapig akkor egyszer sem véreztem nemhogy nyolc napja már! Szerintetek is hagyjam abba?

Legjobb válasz: Nálam úgy volt, hogy megjött, majd elmúlt. Majd 2 hét múlva megint megjött. Megint elmúlt, de 2 hét múlva megint megjött.

Nálam úgy volt, hogy megjött, majd elmúlt. Majd 2 hét múlva megint megjött. Megint elmúlt, de 2 hét múlva megint megjött.

Lehetek terhes? A mensesem előtt 2-3 héttel egyfolytában szúrkálást éreztem. Rendesen megjött, de csak 2-3 napig tartott, utána barnás folyás.

Azóta egyfolytában szúrkálást érzek, mintha meg akarna jönni. A derekam is fáj, hányingerem is van, de csak néha és nem kifejezetett ételre, vagy italra.

Legjobb válasz: Szerintem tesztelj, akkor kiderül, hogy baba miatt vannak-e ezek a tünetek! Sok sikert!

Szerintem tesztelj, akkor kiderül, hogy baba miatt vannak-e ezek a tünetek! Sok sikert!
Csajok! tesztre fel! Én is mensiztem és közben már babás voltam - tünetekkel :-))) Üdv. 7 heteske ;-)
Szia!Én is ugyan így vagyok!Csak a melleim is be vannak sötétedve, és eresebbek mint szoktak!De amúgy minden stimmel!Nekem most múlt el 3 napja!

Fáj a hasam és fejem. Kb. 2, 5 éves van fehérfolyásom. Mostmár barnás is van és 2-3 csepp vér. A nemiszervemen már szőrös vagyok, de a hónaljamon csak 2-3 szál van. Ezek lehetnek az első menstruáció jelei?

Legjobb válasz: Nincs köze a fannszörzetnek a menstruációhoz!!!Tudni illik vki már 13 évesen is "szõrõs" de csak 17 évesen kezd el menstruálni!

Nincs köze a fannszörzetnek a menstruációhoz!!!Tudni illik vki már 13 évesen is "szõrõs" de csak 17 évesen kezd el menstruálni!
megstruéció <---Reméltem, hogy ez menstruációt jelent :D Háát én még arról nem hallottam, hogy menstruáció elõtt bármennyi ideig is lenne fehér folyás!:S Világosítsatok fel!
A kérdező hozzászólása: Igen az menstruáció, csak elírtam.
úgy ahogy írták, a fanszõrzetnek nincs köze. Ha azt mondod, hogy pár csepp vér már volt, akkor az azt jelenti, hogy megjött. Lehet, hogy kezdetben csak ennyi, de jövõ hónapban több lesz. Nekem ilyen: elõtte 5 nappal el kezd fájni a mellem, a menstruáció elõtti napon pedig annyira, hogy nem tudok hozzá nyúlni. Görcsöl az alhasam és az elsõ 1 nap menni kell mindig a nagy dolgomra, de közben székrekedésem van. Nekem ennyi. Mindenkinek más. De ha láttál 2-3 csepp vért, az nem igen utalhat másra
Igen, ez már az lesz.Üdvözöllek a NÕ-k között! Nagylány lettél! Nagyon sokféle betét kapható, tarts magadnál, mert ebben a korban össze-vissza jöhet meg. A fejed talán mástól fáj. Regisztrálj a http://www.ciklus.hu-n A menstruációt megelõzi valóban, hogy némi váladékozás megjelenik. Mindenkinek van. Ha nagyon bõ, vagy megváltozik, az viszont lehet betegség jele.
ma mindenkinek barna folyása van? már unalmas...
Nõgyógyász.

Volt valaki hasonló helyzetben? Menstruáció esedékességekor barnás folyás 2-3 napig vérzés nélkül és a tesztek negatívak mégis terhes tünetek?

Nem figyeltem oda a részletekre, meg mivel úgy gondoltam kizárva a terhesség, nem is gondoltam rá az eset után. De 3 nap múlva elkezdtek fájni a melleim, érzékenyek lettek, sűrűn pisilok, és nyilalásokat érzek a hüvelyemben, hasam aljában. 4 napja hányingerem van, fáradékony vagyok. Mai napig 36,5-7 között van a hőmérsékletem. Múlt héten, illetve ma is csináltam tesztet, de mind negatív. Létezhet ennek ellenére hogy baba van? 8 napja lett volna esedékes a menstruációm. Volt valakinek hasonló esete? Mennyi idő múlva kellene kimutatnia tesztnek a terhességet? Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Az inkább valami hormonzavar, vagy ciszta lesz.

Az inkább valami hormonzavar, vagy ciszta lesz.
Nekem is hasonló tünetek vannak, szerintem simán lehet terhesség. Menj el orvoshoz, õ tud majd biztosat mondani.
Nekem is hasonló tüneteim vannak, szerintem simán lehet terhesség. De menj el orvoshoz, õ mond majd biztosat.
A kérdező hozzászólása: Én is cisztára gyanakodtam, de csütörtökön voltam orvosnál, és õ ezt kizárta, ultrahanggal is megvizsgált. Azt mondta lehet korai terhesség, hétfõn, azaz ma teszteljek. Persze negatív lett. (Azt mondjuk nem tudom jól csináltam-e, mert a gyógyszertár csak 8-kor nyit, így a 3 órával korábban gyûjtött vizeletembõl csináltam meg, nem tettem hûtõbe stb.)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!