Találatok a következő kifejezésre: A barnás és az enyhe viszketés (1 db)

A barnás folyás és az enyhe viszketés mire utalhat?

A viszketést akkor szoktam észlelni amikor kitörlöm magam pisilés után... Ez utalhat terhességre is?

Legjobb válasz: A barna folyás igen,ez lehet beágyazódás jele is ,de a viszketés inkább gombára utal,menzeszed rendszeres?

A barna folyás igen, ez lehet beágyazódás jele is , de a viszketés inkább gombára utal, menzeszed rendszeres?
A kérdező hozzászólása: Igen rendszeres.
A kérdező hozzászólása: Kb másfél hete múlhatott el a mensim. Minden normálisan zajlott nem vettem semmi furát észre. Ugyanannyi mennyiség volt (majdnem át is áztam elsõ éjjel xD) és az állaga is ugyanolyan volt. Viszont kb 1 hete lefeküdtem a barátommal és védekeztünk kúppal és gumival is. Mégis parázok:S Akkor abbakellett hagyni, mert nagyon elkezdett ott alul fájni. (gondolom azért, mert még igen kezdõ vagyok és egy picit durva is volt, de nem ez volt az elsõ aktusom.) Aztán ebbe az 1 hétbe többször is megujjazott és fájt ott belül. Tegnap is megujjazott és picikét véreztem este. Ma reggel is észleltem a vérzést amit barnás folyás kisért. Aztán sélután már csak barna folyásom volt. MIbajom?:SS
A kérdező hozzászólása: Kicsit most beijedtem, h beágyazódás is lehet :SSS
elõzõ válaszoló vagyok! Orvosnál jártál már?Szerintem menj el és sok kérdésedre választ ad! ui:viszketés lehet az ujjazástól gombás fertõzést kaphattál! Ez gyulladással jár ettõl lehet a barnás folyásod is! Gyógyszerrel kikezeli a doki és ad hüvelykúpot!ujjazzás csak tiszta kézzel!:)
A kérdező hozzászólása: Nem még nem voltam orvosnál, mert lehetséges, hogy csak az "erõs menet" + ujjazásoktól esetleg megsérültem ott belül picit és lehet az. Ha pár nap alatt nem múlik el tuti elmegyek dokihoz. Gyanakodhatok terhességre is?
ellenõriztétek a gumit hogy nem e szakadt ki?Mikor húzta fel a gumit a barátod?
Ez a tünet nem terhességre, hanem gombás fertõzésre utal.Ha nem akarsz dokihoz menni, akkor vegyél a gyógyszertárban Canesten Combit és az segíteni fog, 3nap és jónak kell lennie, de ha az sem segít akkor menj dokihoz!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Tisztelt Doktor Úr! A vizelettartási problémáknak milyen okai lehetnek?

1

Tisztelt Doktor Úr! 55 éves vagyok 4-5 éve elmaradt a vérzésem és semmi panaszom nem volt, de a napokban megint van vérzésem, de nem olyan erős. Mi tévő legyek? Megvárjam míg elmúlik és akkor lépjek ez ügyben, vagy azonnal? Előre is köszönöm válaszát.

Tisztelt Doktor Úr! 55 éves vagyok 4-5 éve elmaradt a vérzésem és semmi panaszom nem volt, de a napokban megint van vérzésem, de nem olyan erős. Mi tévő legyek? Megvárjam míg elmúlik és akkor lépjek ez ügyben, vagy azonnal? Előre is köszönöm válaszát.

1

Tisztelt Doktor Úr! Az Urogint gyerekeknek lehet adni? Köszönöm válaszát! Julianna

1

Tisztelt doktor úr! Hat hete loop conisation estem át. Egyébként 32 éves vagyok, a szövettan: CIN II. Az orvosom azt mondta, már normális életet élhetek, de sajnos a szexuális élet hüvelyi fájdalmat okoz, és irritációt. Nincs túlzott folyás, ilyesmi, csak

Tisztelt doktor úr! Hat hete loop conisation estem át. Egyébként 32 éves vagyok, a szövettan: CIN II. Az orvosom azt mondta, már normális életet élhetek, de sajnos a szexuális élet hüvelyi fájdalmat okoz, és irritációt. Nincs túlzott folyás, ilyesmi, csak ez a feszítő, irritált érzés és az együttlét alatt-után fellépő fájdalom. A cikatridina kúpot ki szeretném próbálni, de nem tudom, épp gyógyulgató méhszájjal szabad-e. Nem szeretném elrontani a cytológiai kontroll eredményét, de már nagyon szeretnék rendes házaséletet. Válaszát előre is köszönöm!

1

T.Doktor Úr! A Vitagyn C hüvely készítményeket kemoterápia alatt is lehet használni? Tisztelettel: V.K.

1

Tisztelt Doktor Úr! Onkológián kezeltek sugárral méhnyakrák miatt. Ez belső sugárkezelés volt, és utána nagyon érzékennyé vált a hüvelyem. A sugárkezelést végző orvos nem mondott semmi tanácsot erre az esetre. Ön javasolja a Cikatridina kúpot? Több ismerő

Tisztelt Doktor Úr! Onkológián kezeltek sugárral méhnyakrák miatt. Ez belső sugárkezelés volt, és utána nagyon érzékennyé vált a hüvelyem. A sugárkezelést végző orvos nem mondott semmi tanácsot erre az esetre. Ön javasolja a Cikatridina kúpot? Több ismerősöm is használta már és nekik bevált. Köszönettel, Mónika

1

Tisztelt főorvos úr! Vizeletben mit jelent sok laphámsejt?

1

Tisztelt Főorvos Úr! 2012. március 8. csütörtöki válaszával kapcsolatban szeretnék kérdezni és kérném, hogy pontosítson. Tehát a lactacyd intim mosakodó gél az, amit nem ajánl mindennapi használatra, vagy a belsőleg alkalmazott intimzuhanyszerű változatát

Tisztelt Főorvos Úr! 2012. március 8. csütörtöki válaszával kapcsolatban szeretnék kérdezni és kérném, hogy pontosítson. Tehát a lactacyd intim mosakodó gél az, amit nem ajánl mindennapi használatra, vagy a belsőleg alkalmazott intimzuhanyszerű változatát? Ha a mindennapos használatra ajánlott mosakodó gélről beszélt a korábbi válaszában, akkor mit ajánl helyette, és amit ajánl, azt hogyan kell használni. Érdemes teljesen elfelejtkezni ezekről az intim mosakodógélekről vagy pl. hetente 1-2× azért érdemes használni?Válaszát előre is megköszönve tisztelettel: Kati

1

Tisztelt Doktor Úr! 25 éves vagyok. Tavaly februárban szültem meg első gyermekemet (természetes úton). Miután abbahagytam a szoptatást, újból elkezdtem menstruálni. Ám februárban nem jött meg, és én elmentem orvoshoz, ő elküldött laborba, aminek az eredmé

Tisztelt Doktor Úr! 25 éves vagyok. Tavaly februárban szültem meg első gyermekemet (természetes úton). Miután abbahagytam a szoptatást, újból elkezdtem menstruálni. Ám februárban nem jött meg, és én elmentem orvoshoz, ő elküldött laborba, aminek az eredménye jó lett, majd azt mondta, hogy szedjek duphastont 10 napon keresztül napi 2X, és utána amikor megjön, akkor a vérzés 2. napján menjek el laborba. Én ezt is tettem, de a labor eredményre azt mondta, hogy brutálisan magas az FSH és az LH értékem (FSH 88,30 U/L, az LH pedig 23,80 U/L) ő erre azt mondta, hogy menopauza, és csak mesterséges úton lehet gyermekem. Ja és a fejem kb. 2 hónapja minden nap fáj, úgy hogy fájdalomcsillapítót szedek rá, és híztam is az utóbbi időben kb. 8 kg-ot. Azt szeretném megtudni, hogy ennyiből valóban meg lehet állapítani ezt a dolgot? Ugyanis mostanában szerettünk volna még egy babát. Válaszát előre is köszönöm: Judit

1

Tisztelt Doktor Úr! 2 hónapon belül 2 antibiotikum kezelést kaptam (felső légúti megfázás miatt). Lehetséges-e, hogy emiatt felborult a hüvelyem ph egyensúlya? Párom nemi szervén apró piros pöttyök jelentkeztek, canesten krémre nem múltak. Bőrgyógyász hel

Tisztelt Doktor Úr! 2 hónapon belül 2 antibiotikum kezelést kaptam (felső légúti megfázás miatt). Lehetséges-e, hogy emiatt felborult a hüvelyem ph egyensúlya? Párom nemi szervén apró piros pöttyök jelentkeztek, canesten krémre nem múltak. Bőrgyógyász helyi kenőcsöt adott+klion tbl., augmentin tbl. Voltam nőgyógyásznál, vett kenetet (eredmény még nincs), azt mondta van egy kis bakteriális gyulladásom, pimafucin hüvelykúpot kaptam. A kúra után használhatok-e protexin ginophylus kapszulát vagy vitagyn-c krémet, amíg meglesz az eredmény? Válaszát köszönöm!

1
