Találatok a következő kifejezésre: A barnás és az enyhe (17 db)

A barnás folyás és az enyhe viszketés mire utalhat?

A viszketést akkor szoktam észlelni amikor kitörlöm magam pisilés után... Ez utalhat terhességre is?

Legjobb válasz: A barna folyás igen,ez lehet beágyazódás jele is ,de a viszketés inkább gombára utal,menzeszed rendszeres?

A barna folyás igen, ez lehet beágyazódás jele is , de a viszketés inkább gombára utal, menzeszed rendszeres?
A kérdező hozzászólása: Igen rendszeres.
A kérdező hozzászólása: Kb másfél hete múlhatott el a mensim. Minden normálisan zajlott nem vettem semmi furát észre. Ugyanannyi mennyiség volt (majdnem át is áztam elsõ éjjel xD) és az állaga is ugyanolyan volt. Viszont kb 1 hete lefeküdtem a barátommal és védekeztünk kúppal és gumival is. Mégis parázok:S Akkor abbakellett hagyni, mert nagyon elkezdett ott alul fájni. (gondolom azért, mert még igen kezdõ vagyok és egy picit durva is volt, de nem ez volt az elsõ aktusom.) Aztán ebbe az 1 hétbe többször is megujjazott és fájt ott belül. Tegnap is megujjazott és picikét véreztem este. Ma reggel is észleltem a vérzést amit barnás folyás kisért. Aztán sélután már csak barna folyásom volt. MIbajom?:SS
A kérdező hozzászólása: Kicsit most beijedtem, h beágyazódás is lehet :SSS
elõzõ válaszoló vagyok! Orvosnál jártál már?Szerintem menj el és sok kérdésedre választ ad! ui:viszketés lehet az ujjazástól gombás fertõzést kaphattál! Ez gyulladással jár ettõl lehet a barnás folyásod is! Gyógyszerrel kikezeli a doki és ad hüvelykúpot!ujjazzás csak tiszta kézzel!:)
A kérdező hozzászólása: Nem még nem voltam orvosnál, mert lehetséges, hogy csak az "erõs menet" + ujjazásoktól esetleg megsérültem ott belül picit és lehet az. Ha pár nap alatt nem múlik el tuti elmegyek dokihoz. Gyanakodhatok terhességre is?
ellenõriztétek a gumit hogy nem e szakadt ki?Mikor húzta fel a gumit a barátod?
Ez a tünet nem terhességre, hanem gombás fertõzésre utal.Ha nem akarsz dokihoz menni, akkor vegyél a gyógyszertárban Canesten Combit és az segíteni fog, 3nap és jónak kell lennie, de ha az sem segít akkor menj dokihoz!

Ma voltam hüvelyi uh-n, amúgy 6 hetes vagyok. És azóta enyhén barnás a bugyim, de a doki a méhszájból vett kenetet, ami véres volt, de azt mondta nyugodjak meg, ez nem baj. Mi lehet ez?

Nem is görcsöl a hasam, és semmi problémám nincs, csak idegesít ez a barna akármi. Ugye nincs gond? (Külföldön voltam n?dokinál, mivel külföldön dolgozom odatartozom.)Vagy hüvelyi uh után természetes a maszatolás?

Legjobb válasz: Nekem is barnás volt, amikor 8 hetesen az orvos kenetet vett a méhszájról. Azt mondta semmi baj, csak érzékenyebb a méhszáj. Ha az orvos azt mondta semmi baj, szerintem nyugodj meg, elmúlik.

Nekem is barnás volt, amikor 8 hetesen az orvos kenetet vett a méhszájról. Azt mondta semmi baj, csak érzékenyebb a méhszáj. Ha az orvos azt mondta semmi baj, szerintem nyugodj meg, elmúlik.
Szerintem ne izgulj, mert ilyen elõfordulhat hüvelyi ultrahangnál.Amíg nincsenek görcsid és erõs vérzés, addig megnyugodhatsz!
Szia! Rákszûrésnél én fél-egy napig enyhén véreztem. Miért vett a méhszájból mintát? Ha mintát vesz az okozhat ilyet, barnás azért lehet, mert már alvad a vér, ami kijön belõled. Ha nagyon nyugtalanít próbáld meg felhívni a dokit, õ tud 100%-ra megnyugtatni. A hüvélyi uh ilyet nem okozhat szerintem, nekem emiatt nem volt gondon, és nem hallottam még, hogy másnak lett volna, inkább a mintavétel lehet az ok.
Rákszûrésnél a doki miután kenetet vett, megfesti a méhszájat jódoldattal, így meglátja a beteg sejteket, ez is a rákszûrés része(a beteg sejteket nem festi meg a jód). Ha nem nagy mennyiséget látsz, az is lehet, hogy az csak a jód.
13 hetes vagyok, már volt 3 hüvelyi uh-om, de semmilyen véres-barnás utóhatása nem volt. Szerintem ilyen kérdésre csak a Nõgyógyász tud megnyugtató választ adni.
Semmi gond, ha 1-2 napon belül elmúlik.Nekem 24hetesen vett a doki kenetet rákszûréshez, utána(csak aznap)én is barnáztam, de ez kenetvétel után gyakori.Egy kicsit megsérti a méhszájat, és ennyi.De azért pihizz.. 35hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi lányok a megnyugtató válaszokat, már nem vészes... Boldog napokat!

17 nap telt el az utolsó menstruációm óta, és most enyhén görcsöl a hasam és egy kis barnás váladék jött. Ez mitől lehet?

Nekem eddig ilyen csak a menstruációm előtt volt közvetlen. Lehet megfog jönni? De eddig mindig szabályos volt, kb.30 napos. Vagy a peteérés jele? Eddig ilyet nem tapasztaltam. És mi van, ha megjön 17 nap után, az nem normális, nem? Kétségbe estem.

Legjobb válasz: Mennyi idõs vagy? Egyébbként ha más tüneted nincs akkor ez lehet normális is. Akár az is hogy megjön, akár az is hogy félidõd van. Nem gépek, hanem nõk vagyunk!

Mennyi idõs vagy? Egyébbként ha más tüneted nincs akkor ez lehet normális is. Akár az is hogy megjön, akár az is hogy félidõd van. Nem gépek, hanem nõk vagyunk!
A kérdező hozzászólása: 22 vagyok

Két napja töltöttük fel kerti kútból a medencénket, ami az elején enyhén zöldessárgás volt. Mára vöröses-barnás, pedig tegnap tettem bele algaölő tablettát és klórt. Mitől lett ilyen színű?

Alga vagy valami kémiai anyag hatására? Ez mérgez? az emberi szervezetre vagy attól még fürödhetünk benne? Csak azért gondolom mert a Balatonban és természetes vizekben is van alga és ott is lehet, meg úgy tudom h csak a kék alga mérgez?. Aki tud valamit világosítson fel please, mert ebben a h?ségben jó lenne egy kicsit strandolni:)

Legjobb válasz: Szerintem inkább vasas a vizetek! Meg nyilván van benne homok is hiszen fúrott kútból jön! Van vízforgatója a medencének?

Szerintem inkább vasas a vizetek! Meg nyilván van benne homok is hiszen fúrott kútból jön! Van vízforgatója a medencének?
A kérdező hozzászólása: Igen van hozzá, csak az a baj hogy nem töltöttük tele mert egy kicsit megvan dõlve és nem ér teljesen odáig a víz:( Az kiszûrné az oldott vasat?
meg van dõlve?:( én azt javasolnám, hogy engedd le azt a posvány vizet, állítsd vízszintbe, és töltsd fel vezetékes vízrõl. Hidd el, nem kerül többe, mint az ideg, vegyszer és fáradtság, amivel a jelenlegi vizet akarnád megtisztítani. - vízszint -feltölt -vegyszer (ph-csökkentõ, klór (hypo) -vízforgató menjen sokat - legyen letakarva, ha nem használod
Addig ne menjetek bele a vízbe míg meg nem vizsgáltattátok. Mi is kútból töltöttük fel a medencét, aztán megvizsgálták egy laborba a vizet és kiderült hogy tele van fertõzéssel baktériumokkal. És Isteni szerencse hogy nem fürödtünk benne. Úgyhogy vigyázzatok, elõször vizsgáltassátok meg a vizet, utána mehet a pancsi.
Nekünk mondjuk fúrott kútból van feltöltve, de van vízforgató, porszívó meg ugye a vegyszerek! Nagyon szép tiszta! Ami vezetések vízzel van töltve, azt is kell vegyszerezni, mert ugyanúgy bealgásodik. Hetente egyszer a férjem fél óra alatt kiporszívózza és kész! Meg egyébként a vegyszereket sem literszámra kell locsolni. Az algaölõnk pl még tavalyi! Mi a 16 köbméteres medencénkbe hetente kb. egy-másfél decit öntünk, plusz a klórtabletta, de az meg két hétig minimum elég.
A kérdező hozzászólása: Uhh akkor lehet érdemesebb lenne télleg csapról:S Viszont az nem kis összeg , de a jelenlegi megtisztítása se lenne olcsó:( Am lehet nem vas , mert megmértem a ph értékét a víznek és lúgos, és úgytudom h a vas savas lenne , de lehet hülyeséget írok. Utolsótól szeretném kérdezni h a vízben látszódott valami szennyezõdés , vagy szemmel láthatóan kristálytiszta vízben voltak bacik? Mert ahol eddig laktunk ott is kútból töltöttük , de az kristálytiszta víz volt , és csak harmadnapra algásodott be , de az zöld volt, és akkor is fürödtem benne , és semmi bajom:) De azért ilyen sötétvörös vízbe háát... Az eddigi válaszokat köszönöm!
Sok veszélyes anyag is lehet a kutakban, nem ajánlatos ha fürdenek ilyenkor benne. Ha csapvíz után lenne vöröses, az szerintem alga, de a kútvízben bármi lehet. Ui.: bocs ha ezt már leírták elõttem. :)
3. vagyok A mi vizünk is látszólag tisztának tûnt, talán egy kicsit sárgás volt de tényleg minimálisan. Meg sem fordult a fejünkbe, hogy ennyi szennyezõdés, fertõzés és baci lehet benne amíg meg nem vizsgáltattuk. A csapról való feltöltés tényleg nem olcsó de inkább minthogy az egész család összeszedjen valami fertõzést, aminek a kezelése meghaladná feltöltés költségeit szerintem. :)

4-5 hetes terhes vagyok és most lenne a menszim ideje. A teszt pozitív lett. Normális az enyhe barnás folyás, nem sok, de van?

Legjobb válasz: Igen, fõleg mensi idején, van akinél végig tapasztalható ez a barnázás. Amíg nem élénkpiros vér jön, nem görcsölsz és nincs lázad, addig semmi gond, de a dokinak azért szólj, ha mész hozzá.

Igen, fõleg mensi idején, van akinél végig tapasztalható ez a barnázás. Amíg nem élénkpiros vér jön, nem görcsölsz és nincs lázad, addig semmi gond, de a dokinak azért szólj, ha mész hozzá.
Szia!Én természetesnek nem mondanám!Igaz lehet nincs jelentõsége, de ezt az orvosnak kell eldöntenie!Kórházban dolgozok, ezért tudom mit beszélek.Nem kell megijedni, mert ez valóban olyan dolog amin lehet segíteni, pihenéssel, gyógyszerrel.Sokan vannak így vele, nyugodj meg!De az is lehet, hogy csak a szervezeted játszik veled!Viszont ez nem a találgatás idõszaka az életedben.BESZÉLJ AZ ORVOSODDAL!puszi
én az elsõ 2 hónapban voltam így a terhesség alatt. ezért nem is gyanakodtunk hogy van egy kis pocilakónk.:) és amikor orvoshoz mentem nem mondta hogy nem természetes dolog vagy hogy valami bajra utal.szerintem korai terhességnél elõfordul.de azért menj el orvoshoz

Voltam ultrahangon a héten és 7 mm-es kis magzatom van! Alhasi fájdalmaim szoktak lenni, de azt mondták ez természetes, de ma enyhe kis mennyiség barnás folyásom volt! Ez normális vagy ettől lehet valami baja a magzatomnak?

Legjobb válasz: Ez is teljesen természetes, ez akár a terhesség végéig is megmaradhat. Ha nagyon aggaszt, kérdezd meg a nõgyógyászodat, akkor kenetet fog venni, de nem kell aggódni, ez normális dolog.

Ez is teljesen természetes, ez akár a terhesség végéig is megmaradhat. Ha nagyon aggaszt, kérdezd meg a nõgyógyászodat, akkor kenetet fog venni, de nem kell aggódni, ez normális dolog.
Vagy épp a kenetvételtõl lett a folyás, nekem két napig volt attól.
Kenetvételtõl, amikor megbirizgálnak nekem is szokot barnás színû folyásom lenni. De bármitõl is van, nem veszítesz semmit ha kikéred az orvosod véleményét! Sok sikert!
nekem ugyanez volt.valamikor aludni sem birtam es görnyedve voltam az ägyon ugy görcsöltem.vegül kiderül hogy normälis folyamat.lassan meg is szülök:) , a folyäsrol meg annyit hogy az is termeszete de lehet hogy fertözes.menj dokihoz az a biztos

2napja jelentkezett nálam rózsaszínes-barnás folyás, nagyon enyhe a folyás. Jelentheti azt hogy terhes vagyok? 6nap van még menstruációig. Akivel volt már ilyen ő mit tapasztalt? Többen írjatok, mert régóta tervezzük a babát és eddig csak csalódtunk

Legjobb válasz: Minél többen írnak, annál biztosabban fognak helyes diagnózist felállítani a folyásodról. Így neten keresztül, egy mondatból nyilván bárki rögtön megmondja, hogy mi a helyzet. Nem baj, ha hülyeséget írnak, a lényeg, hogy jó sokan mondják. Vegyél egy tesztet a patikában, és választ kapsz a kérdésedre. Persze nyilván hülyeséget írok, mert férfiként mit sem tudhatok az egészrõl.

Minél többen írnak, annál biztosabban fognak helyes diagnózist felállítani a folyásodról. Így neten keresztül, egy mondatból nyilván bárki rögtön megmondja, hogy mi a helyzet. Nem baj, ha hülyeséget írnak, a lényeg, hogy jó sokan mondják. Vegyél egy tesztet a patikában, és választ kapsz a kérdésedre. Persze nyilván hülyeséget írok, mert férfiként mit sem tudhatok az egészrõl.
50-50%. Szóval menj be a legközelebbi patikába vagy drogériába és vegyél egy tesztet. Ne halaszd sokáig mert ha netán mégis babát vársz akkor minél elõbb orvoshoz kell menni a szükséges vizsgálatok miatt.

Fog gatlot szedek 1 honapja. Penteken vettem be az utolso tabit az elso levelbol. Es vasarnaptol enyhe barnas folyasom van, ez a "menzi" jelei?

mult heten a baratom belem elvezett es nem tudom mennyire lett volna szabad....lehetek terhes?vagy van olyan is h nem jon meg a tabi miatt v vmi?bocsika az ekezeteker

Legjobb válasz: Betegtájékoztató????? Ott a válasz benne mindenre!!! Az, h beléd élvezett...nos az a te hülyeséged, ha nem kérdeztél utána a dokitól, mikor leszel védett...Attól függ mikor kezdted szedni. Ha nem az 1. napon, akkor baj, mert ált. 1 hónap kell a védettség kialakulásához.

Betegtájékoztató????? Ott a válasz benne mindenre!!! Az, h beléd élvezett...nos az a te hülyeséged, ha nem kérdeztél utána a dokitól, mikor leszel védett...Attól függ mikor kezdted szedni. Ha nem az 1. napon, akkor baj, mert ált. 1 hónap kell a védettség kialakulásához.
A kérdező hozzászólása: es ha megis megjott a "menzi"?akkor mar semmi esely terhessegre?

Tisztelt Doktor Úr! Cerazette fogamzásgátlót abbahagytam (mert már nem szoptattam), rögtön utána elkezdtem szedni a Premens tablettát. Az orvosom ajánlotta. Azóta eltelt 3 hét és gyakran (kb.4 naponta is) barnás véres enyhe folyásom van. A menzesz még nem

Tisztelt Doktor Úr! Cerazette fogamzásgátlót abbahagytam (mert már nem szoptattam), rögtön utána elkezdtem szedni a Premens tablettát. Az orvosom ajánlotta. Azóta eltelt 3 hét és gyakran (kb.4 naponta is) barnás véres enyhe folyásom van. A menzesz még nem jött meg. Mi lehet ez? Lehet a Premenstől? Meddig javasolt szedni a Premenst? Terhességem előtt: 6 évig folyamatosan szedtem a Gracial-t, miután abbahagytam, rendszertelen lett a vérzésem (3 havonta jött meg) és PCO-m lett, kezelés nem történt, mert spontán megfogant a fiam (2 hónap alatt). Válaszát előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A Premens tablettát legalább 3 hónapig tanácsos szedni ahhoz, hogy a kedvező hatások kifejlődhessenek.A vérzést valószínűleg nem a tabletta szedése okozza. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A Premens tablettát legalább 3 hónapig tanácsos szedni ahhoz, hogy a kedvező hatások kifejlődhessenek.A vérzést valószínűleg nem a tabletta szedése okozza. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Cerazette fogamzásgátlót abbahagytam (mert már nem szoptattam), rögtön utána elkezdtem szedni a Premens tablettát. Az orvosom ajánlotta. Azóta eltelt 3 hét és gyakran (kb.4 naponta is) barnás véres enyhe folyásom van. A menzesz még nem

Tisztelt Doktor Úr! Cerazette fogamzásgátlót abbahagytam (mert már nem szoptattam), rögtön utána elkezdtem szedni a Premens tablettát. Az orvosom ajánlotta. Azóta eltelt 3 hét és gyakran (kb.4 naponta is) barnás véres enyhe folyásom van. A menzesz még nem jött meg. Mi lehet ez? Lehet a Premenstől? Meddig javasolt szedni a Premenst? Terhességem előtt: 6 évig folyamatosan szedtem a Gracial-t, miután abbahagytam, rendszertelen lett a vérzésem (3 havonta jött meg) és PCO-m lett, kezelés nem történt, mert spontán megfogant a fiam (2 hónap alatt). Válaszát előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A Premens tablettát legalább 3 hónapig tanácsos szedni ahhoz, hogy a kedvező hatások kifejlődhessenek.A vérzést valószínűleg nem a tabletta szedése okozza. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A Premens tablettát legalább 3 hónapig tanácsos szedni ahhoz, hogy a kedvező hatások kifejlődhessenek.A vérzést valószínűleg nem a tabletta szedése okozza. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!