Találatok a következő kifejezésre: A barnás és az (168 db)

4 honapja használom a Nuvaringet, és az esedékes menzesz elott két-három nappal barnás, pecsételgeto vérzésem van. Vajon ez normális tobb honapi használat után is?

Jovo héten megyek dokihoz, eloadom neki a problémàt, és lehet vàltok valami màs modszerre ...

Legjobb válasz: Szia! Kb. 2 évig használtam a Nuvaringet és soha semmi bajom nem volt. Nagyon sokaknak - függetlenül attól, hogy milyen fogamzásgátlót használnak - van ilyen elõjele a mensinek. Ha téged ez zavar, akkor váltsál, de akkor le kell mondanod a hüvelygyûrû csomó elõnyérõl... Üdv.

Szia! Kb. 2 évig használtam a Nuvaringet és soha semmi bajom nem volt. Nagyon sokaknak - függetlenül attól, hogy milyen fogamzásgátlót használnak - van ilyen elõjele a mensinek. Ha téged ez zavar, akkor váltsál, de akkor le kell mondanod a hüvelygyûrû csomó elõnyérõl... Üdv.

Hat hónapos bichon kiskutyám állandóan vakarja magát, rágja a combjait, a hóna alatt már barnás a szőre és az álla alatt is, mi lehet a gond? Már szinte idegesítően rágja-vakarja magát.

Az állatorvos szerint allergia, kapott gyógytápot, de semmi javulás, a tenyészt? vérvételt javasol... Nem tudom mit tegyek, tényleg allergia, ha igen mire?????

Legjobb válasz: Kifelejtettem, hogy 10 hetesen hoztuk el Õt, és kb két hónapja tart ez a dolog.

A kérdező hozzászólása: Kifelejtettem, hogy 10 hetesen hoztuk el Õt, és kb két hónapja tart ez a dolog.
Érdemes egy allergia tesztet csináltatni.
Ezer dologtól lehet, szerintem vizsgáltasd ki. Mennyi ideje kapja a gyógytápot? Allergiaspecialista doki szerint kell 2-3 hét, mire az allergén anyag kiürül a kutyából, addig ugyanúgy mutathatja a tüneteket, hiába nincs már utánpótlás.
Bõratka is lehet. Úgy kezdõdik, hogy véresre kaparássza bõrét, és fokozatosan kihullik a szõre. Vérvétel a legjobb.
bûzmirigyét kinyomta?

33 km vok a barnás folyás az gáz? Tegnapelött vtam dokinál és elvileg minden ok. Ez mára jött ki ez normális? Meg azt az orvos majd mikor tudja megmondani ha jön a baba kb? És ha ez a nyákdugó lenne azért még van idöm? A külsö méhszájam nyitva van.

Legjobb válasz: Nekem is 33 hetesen ment el a nyákdugóm, és még egyben vagyunk, 37 hetes vagyok. A nyákdugó nem csak barna folyás, szerintem neked nem az volt. Az kocsonnyás állagú, és ha egyszerre jön ki, akkor elég nagy mennyiség, nekem a bugyim is átázott! Nyugi, még van idõd, viszont a barna folyásról meg kellene kérdezd a dokidat!

Nekem is 33 hetesen ment el a nyákdugóm, és még egyben vagyunk, 37 hetes vagyok. A nyákdugó nem csak barna folyás, szerintem neked nem az volt. Az kocsonnyás állagú, és ha egyszerre jön ki, akkor elég nagy mennyiség, nekem a bugyim is átázott! Nyugi, még van idõd, viszont a barna folyásról meg kellene kérdezd a dokidat!

Az normális, ha a vérzésem egy kicsit barnás árnyalatú? És az, ha nem érzek fájdalmat?

csak nemrég jött meg, ez a 2. eset. azt vettem észre, hogy piros, de van egy kis barnás árnyalata is... ez normális, vagy fert?zésre utal? legutóbb sem, és most sem éreztem fájdalmat. Vagy csak olyan kicsi volt, hogy nem vettem észre, nem tudatosult bennem, hogy mi az. ez normális? lehet, hogy kés?bb sem fogom érezni, vagy ez változhat?

Legjobb válasz: A menzeszt nem kell normális esetben görcsöknek kísérnie, úgyhogy ez rendben van.Reméljük így is marad. A barnás árnyalatot a lebomlott vér okozza, nekem amikor már múlik el az egész ilyen. Ha fertõzésed lenne nagyon kellemetlen szagot éreznél.

A menzeszt nem kell normális esetben görcsöknek kísérnie, úgyhogy ez rendben van.Reméljük így is marad. A barnás árnyalatot a lebomlott vér okozza, nekem amikor már múlik el az egész ilyen. Ha fertõzésed lenne nagyon kellemetlen szagot éreznél.
Nem mindenkit visel meg a menstruáció! Ezért marhaság elõre azzal ijesztgetni a még nem menstruáló lányokat, hogy az milyen szörnyû dolog. Mindenki magán tapasztalja meg, hogy hogyan viseli a menstruációt!
A kérdező hozzászólása: hát, érzek szagot egy kicsit, de nem tudom, hogy az az-e... ömm, ilyen punciszaga van, na.

Milyen az a barnás folyás és mi okozza?

sokan irtok ilyenrol, en nem tapasztaltam sosem de szeretem tudni mi ez?mindenkinek van ilyenje?vagy menjek orvoshoz, mert nekem nincs?

Legjobb válasz: Barnás folyás lehet egy gombás fertõzés,vagy a mens kezdõdhet ill végzõdhet így,peteéréskor jelentkezhet,esetleg beágyazódáskor.A gombás fertõzésen kívül sztem a többi a vérzéssel van kapcsolatban.Ha nincs ilyened nem baj(nekem se volt még)viszont,ha hosszabb ideig vav érdemes orvoshoz menni.

Barnás folyás lehet egy gombás fertõzés, vagy a mens kezdõdhet ill végzõdhet így, peteéréskor jelentkezhet, esetleg beágyazódáskor.A gombás fertõzésen kívül sztem a többi a vérzéssel van kapcsolatban.Ha nincs ilyened nem baj(nekem se volt még)viszont, ha hosszabb ideig vav érdemes orvoshoz menni.
Barnás folyás lehet menses elõtt pár nappal ami át is megy vérzésbe mikor megjön, lehet a menses végén, az utolsó pár napba, vagy középtájt, peteérés gyanánt, felfázásnál, gyulladásnál, terhesség létrejötténél menses helyett.Nincs mindenkinek, ha nem menses környékén van akkor nem is egészséges, szóval örülj, hogy neked ninc silyen gondod:-).

Miért lehet az, hogy kb. peteéréskor együtt voltam a férjemmel, és másnap kicsit barnás-véres folyásom lett? Ez azt jelenti, hogy ne reménykedjek, hogy sikerült a baba?

Nagyon szeretnénk már babát, és félek, hogy emiatt megint nem sikerült! Köszönöm a válaszokat!!!

Legjobb válasz: Ha nincs semmilyen fertõzésed akkor nyugodj meg, mert te is tudod, hogy tüszõrepedéskor is elõfordulhat vérzés, ami olyan kb ,hogy csak a törléskor látható valami maszat a papíron..rózsaszínes, piros vagy barnás..nekem mikor babás lettem az elsõvel akkor volt ilyen..azóta csak egyszer volt pecsételéssel járó tüszõrepim a többi nem olyan volt..tehát tényleg lehet, hogy a tüszõd repedt fõleg ha orgazmusod is volt szexnél mert az segíti picit a repedésben..ezt a dokim okoskodta:)ha így volt akkor nagyon jókor voltatok együtt.

Ha nincs semmilyen fertõzésed akkor nyugodj meg, mert te is tudod, hogy tüszõrepedéskor is elõfordulhat vérzés, ami olyan kb , hogy csak a törléskor látható valami maszat a papíron..rózsaszínes, piros vagy barnás..nekem mikor babás lettem az elsõvel akkor volt ilyen..azóta csak egyszer volt pecsételéssel járó tüszõrepim a többi nem olyan volt..tehát tényleg lehet, hogy a tüszõd repedt fõleg ha orgazmusod is volt szexnél mert az segíti picit a repedésben..ezt a dokim okoskodta:) ha így volt akkor nagyon jókor voltatok együtt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ remélem, hogy tényleg csak ez van, de most kicsit véreztem is remélem, hogy nem azért még reménykedhetek!Nemtudom miért lehet ez!

Teljesen kétségbeestem. Már három napja késik a mensim és a hőm is nagyon magasan van, de ma délután egy kis barnás vérfolt jelent meg. Ez azt jelenti, hogy meg fog jönni vagy még lehetek babás? Mindig pontosak 28 naposak a ciklusaim!

Legjobb válasz: 17. napon volt pé.ami azt feltételezi legalább is nálam mindig így van, hogy rá 14 napra kell megjönnie.Mivel a pé után 14 nap a luteális fázis.Rá 2-3 napon belül mindenképpen meg kell jönnie ha nincs baba.Neked ma van a 15 nap.Én már ha magamat nézem nagyon gyanakodnék.Holnap biztosan tesztelnék ha csak addig nem jön meg rendesen.De ha biztos akarsz lenni a dologban várj még 2-3 napot.Ha addig sem jön meg akkor valószínû hogy baba van a dologban. A barnás dolog meg nem igazán biztos hogy jót jelent.Lehet valami gyulladás, de méhen kívüli baba is.Nekem utóbbi volt.De persze ez nem szentírás, sokan barnáznak amikor terhesek akár több hónapig is mikor meg kellene jönnie. Sok sikert. Ha tesztelsz írd meg mi lett!

17. napon volt pé.ami azt feltételezi legalább is nálam mindig így van, hogy rá 14 napra kell megjönnie.Mivel a pé után 14 nap a luteális fázis.Rá 2-3 napon belül mindenképpen meg kell jönnie ha nincs baba.Neked ma van a 15 nap.Én már ha magamat nézem nagyon gyanakodnék.Holnap biztosan tesztelnék ha csak addig nem jön meg rendesen.De ha biztos akarsz lenni a dologban várj még 2-3 napot.Ha addig sem jön meg akkor valószínû hogy baba van a dologban. A barnás dolog meg nem igazán biztos hogy jót jelent.Lehet valami gyulladás, de méhen kívüli baba is.Nekem utóbbi volt.De persze ez nem szentírás, sokan barnáznak amikor terhesek akár több hónapig is mikor meg kellene jönnie. Sok sikert. Ha tesztelsz írd meg mi lett!
szia nagyon szép a görbéd. reggel pisilj egy pohárba vidd magaddal mikor munkába menet veszet veszel tesztet és csináld ott meg. akkor is lehet nem kell várnod keddig. a kihült pisi is jo csak reggelei elsö legyen, irj majd.d drukkolok. 32
Utolsó vagyok.Izgatottan várom!!!
A kérdező hozzászólása: A görbém:http://www.ciklus.hu/images/diagramok/5a76f18c3c6c5cc579fd50..
Tényleg, ez eddig fel sem tûnt. Bár nem csodálkozom rajta. Az én ovulációmat mindig rossz helyre húzza be.
miert nem rajzolt átlaghõt a ciklus.hu?
Szia. Nekem nagyon babásnak tûnik a görbéd eddig.Tesztelj és hajrá baba:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az utolsó válaszolónak az ötletet meg a drukkolást. Majd megírom, hogy mi az eredmény.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a tartalmas választ és a biztatást. Ha nem jön meg rendesen akkor tesztelni fogok holnap és megírom.
Utolsó vagyok.Azt elfelejtettem hogy a görbéd nagyon biztató!!!
A kérdező hozzászólása: Honnan tudod, hogy 3 nap múlva fog megjönni?
3nap és megjön, ha csökkenni fog a hõd
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem tudok tesztelni, mert nincs itthon és csak holnap tudok venni, de azért köszi hogy foglalkoztál a kérdésemmel.
teszt?
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, hogy miért nem rajzolt alaphõt! Nekem is feltûnt már korábban is. Köszönöm a drukkolásokat, de mára leesett a hõm 36, 6-ra úgyhogy sajna meg fog jönni. Új hónap új esély.

17 nap telt el az utolsó menstruációm óta, és most enyhén görcsöl a hasam és egy kis barnás váladék jött. Ez mitől lehet?

Nekem eddig ilyen csak a menstruációm előtt volt közvetlen. Lehet megfog jönni? De eddig mindig szabályos volt, kb.30 napos. Vagy a peteérés jele? Eddig ilyet nem tapasztaltam. És mi van, ha megjön 17 nap után, az nem normális, nem? Kétségbe estem.

Legjobb válasz: Mennyi idõs vagy? Egyébbként ha más tüneted nincs akkor ez lehet normális is. Akár az is hogy megjön, akár az is hogy félidõd van. Nem gépek, hanem nõk vagyunk!

Mennyi idõs vagy? Egyébbként ha más tüneted nincs akkor ez lehet normális is. Akár az is hogy megjön, akár az is hogy félidõd van. Nem gépek, hanem nõk vagyunk!
A kérdező hozzászólása: 22 vagyok
vidd állatorvoshoz.
Valószínûleg gombás fertõzés, vidd állatorvoshoz! Az én cicámnak is volt. Az álláról le kellett borotválni a szõrt (altatásban, mert máshogy nem hagyta), gomba elleni injekciót is kapott, ezután betadinnal kellett kenegetni, Nizoral samponnal fürdetni. Mivel nálunk a betadine nem volt hatásos, ezért Nizoral krémmel kellett bekenni minden reggel és este. Kb. 1 hónap alatt jött rendbe, akkor kellett az injekciót is megismételni. Remélem segítettem! :)
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek de kiderült a fürdetés után hogy csak a húsleves ragadt az orrára és koszos lett mert teljesen szépen lejött fürdetés közben

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!