Találatok a következő kifejezésre: A barnás és (565 db)

Nov 29. én vettél be rigesoftot (72 órás tableta) és hó elején kellett volna megjönnie és meg is jött de nem a megszokott csak a barnás és ez iyg normális? Terhes vagyok?

Legjobb válasz: Honnan tudnánk, hogy terhes vagy-e? Szted beléd látunk? Az aktus után két héttel csinálj tesztet. Addig meg várjál türelmesen, úgy sem tudsz mást csinálni.

Honnan tudnánk, hogy terhes vagy-e? Szted beléd látunk? Az aktus után két héttel csinálj tesztet. Addig meg várjál türelmesen, úgy sem tudsz mást csinálni.
Szia! A barnás folyadék lehet attól, hogy sok hormont kapott a szervezeted. Ha idõben bevetted a tablettát, akkor nincs miért aggódnod. Dec 13.-án csinálj egy tesztet biztos ami biztos addig meg ne stresszelj. (Ha babonás vagy csinálj tesztet 14, -én. :) ) (Orvos vagyok)
A kérdező hozzászólása: Egy óra után az aktus után vetem be az elsõ tabletát. De a tesztet megfogom csinálni...
A kérdező hozzászólása: Éa köszönöm szépen.
Attól még h barna nem vagy terhes...ez teljesen normális.
A kérdező hozzászólása: Atoll sem h kevés ?

Most nemrég megjött, kicsit barnás, és alig folyik. Befolyásoló tényező lehet, hogy a barátommal néha lefekszek?

Legjobb válasz: Mielõtt beáll a menzesz, barnás folyás normális lehet helyette és igen, befolyásolhatja a szex is, hiszen az újabb hormonokat szabadít fel. Rendszeres szexuális élet általában segíteni szokott a rendszertelenségen. Beállt, "felnõtt" menzesz esetén is lehet barnás, de ha többször elõfordul, nem árt orvoshoz menni. Ezenkívül barnás folyás menzsez helyett lehet terhességi tünet is... Azért írtam részletesen, mert a kérdésbõl nem derült ki számomra, melyik esetrõl is lenne szó.

Mielõtt beáll a menzesz, barnás folyás normális lehet helyette és igen, befolyásolhatja a szex is, hiszen az újabb hormonokat szabadít fel. Rendszeres szexuális élet általában segíteni szokott a rendszertelenségen. Beállt, "felnõtt" menzesz esetén is lehet barnás, de ha többször elõfordul, nem árt orvoshoz menni. Ezenkívül barnás folyás menzsez helyett lehet terhességi tünet is... Azért írtam részletesen, mert a kérdésbõl nem derült ki számomra, melyik esetrõl is lenne szó.
Ha mindig ilyen a mensesed, nézesd meg magad egy orvossal, mert tartósan nem normális állapot. De ha néha ilyen, vagy csak a vérzés elején, akkor nem gond.

4 napja voltam együtt a párommal és akkor voltam peteérés környékén, ma pedig barnás folyásom van, ami soha nem volt azelőtt így félidőben. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Barnás folyás. Gondolom, nagyon szeretnél babát. Most azonban hazudnák, ha azt mondanám, hogy baba lesz, és áltatni sem szeretnék senkit. Amíg ki nem marad a vérzésed, és pozitívat nem tesztelsz, bármilyen tüneted bármit jelenthet: lehet babás és nem babás tünet egyaránt.

Barnás folyás. Gondolom, nagyon szeretnél babát. Most azonban hazudnák, ha azt mondanám, hogy baba lesz, és áltatni sem szeretnék senkit. Amíg ki nem marad a vérzésed, és pozitívat nem tesztelsz, bármilyen tüneted bármit jelenthet: lehet babás és nem babás tünet egyaránt.
A kérdező hozzászólása: inkább úgy vagyok hogy nem bánnám ha baba lenne :) nem vagyok annyira rágörcsölve a témára, meg hát a 4. napon gondolom még nem igazán jelenthet beágyazódást, de mindenesetre érdekes hogy folyásom van, meg hogy kicsit görcsöl a hasam, olyan menstruációsan (pedig az még messze van)

A barátommal szexeltünk 5x kb. és mindig kivette de nem akkor amikor elment és most 3 napot késet de barnás és nagyon kevés jött meg. Tehes lehetek?

Vettem már egy tesztet és negativ lett? Lehet hogy elkaptam valamit, vagy ciszta, vagy TESHES VAGYOK?! Valakinek volt már ilyen? Nekem sose volt hogy barnás és kevés és most nagyon félek! Tudom hülye voltam, valaki tanács?

Legjobb válasz: Ha akkor teszteltél, amikor már késett, elég valószínû, hogy most megúsztad. Azért pár nap múlva csinálj még egy tesztet biztonság kedvéért. A barnás folyás sok mindentõl lehet, ezt innen mi nem tudjuk eldönteni mi okozza nálad. De a megszakítás nem védekezés, hanem lutri, sokan estek már így terherbe. Védekezzetek rendesen, és akkor nem kell ezen idegeskedned.

Ha akkor teszteltél, amikor már késett, elég valószínû, hogy most megúsztad. Azért pár nap múlva csinálj még egy tesztet biztonság kedvéért. A barnás folyás sok mindentõl lehet, ezt innen mi nem tudjuk eldönteni mi okozza nálad. De a megszakítás nem védekezés, hanem lutri, sokan estek már így terherbe. Védekezzetek rendesen, és akkor nem kell ezen idegeskedned.
Csak azt tudom mondani, amit az elõttem szóló, ill. még annyit, hogy a nõgyógyászt ezért találták, fel, mert mi itt látatlanban tippelni tudunk, õ meg ennek a szakterületnek a doktora, biztosan kideríti, mi a baj, márha van. Jobban meg is nyugdonál.
A kérdező hozzászólása: Elõbb csináltam még egy tesztet az is negatív lett. Még csináljak tesztet ?
A megszakított közösülés pearl indexe 35. Ha azt mondanám, ennyi % esélyed van, hogy nem úszod meg, megnyugodnál? Szerintem nem. Menj el orvoshoz, reménykedj a legjobbakban, aztán meg elõször gondolkodj és utána cselekedj!
A kérdező hozzászólása: Kiderült hogy amíg megvan addig a teszt biztos hogy negatív, bár nagyon nagyon picit van meg de legalább már piros és nem barna! Az is számít valamit nem ?
Persze, hogy számít. A menstruáció után is csináltatok tesztet nem is egyet és azok is negatívak lettek így reménykedhetünk abban, hogy nem vagy terjes :)
terhes***
A barnás folyás
terhesvagy?
én nem tudom de a Webdoki igen. Itt kérdezheted meg: http://www.a-ha.hu próbáld ki én már tag vagyok...
Lehet menstruáció elõjele, de lehet valami gond is. Jobb lenne orvost kérdezni.

Ez mi lehet? 36 hetes terhes vagyok, és ma reggel mikor felkeltem, apró barnás darabok voltak a pisimben, és után még ilyen barnás folyás jött belölem.

Legjobb válasz: Hát, közeleg az idõ, ez a nyákdugó, kezd elmenni.Lehet, hogy még ma, vagy holnap, de lehet csak pár nap múlva babázol:) Figyeld a méhösszehúzódásokat, görcsölgetéseket, és ha rendszeresek lesznek, akkor irány a kórház!

Hát, közeleg az idõ, ez a nyákdugó, kezd elmenni.Lehet, hogy még ma, vagy holnap, de lehet csak pár nap múlva babázol:) Figyeld a méhösszehúzódásokat, görcsölgetéseket, és ha rendszeresek lesznek, akkor irány a kórház!
A kérdező hozzászólása: Rendben köszi a gyors választ!
AH nekem is kb ekkor ment el. 42-ik héten szültem. Többször volt barnázásom a vége felé. Doki azt mondta ha mensi szerü vér azonnal korház, ha kis barnázás vagy halvány rózsaszín az csak a méhszáj nyilása, eltünése miatt van.
Nekem is ekkor kezdõdött, még azért ne rohanj a kórházba, én pl. 40+4-en szültem. Extrém esetben a nyákdugó akár 3 héttel szülés elõtt is elkezdhet távozni, az, hogy nyílni kezd a méhszáj, még nem jelenti azt, hogy mindjárt babázol:) AZért könnyû szülést, majd ha eljön az ideje:)
A kérdező hozzászólása: köszike inkább az elsõ igen és mi a neve?
Sajnos nem látom jól a színeket... Ne tõlem kérdezd. Csak azért gondoltam hogy ez kell, mert hogy agassarkú szandál, és láttam ugyanezt a cipõt, és megkerestem.:) De ez a szín nekem drapp egyszerûen:)
A kérdező hozzászólása: aha hát köszi:D

Nyákdugó? Holnapra vagyok kiírva és este óta pici barnás, nyúlós folyásom van. Ez lenne a nyákdugó? A hasam és a derekam fáj. Első babás vagyok

Legjobb válasz: Nekem nem ment el a nyákdugóm egyik gyereknél sem, de a dokim azt mondta, hogy az rózsaszínes, nyálkás valami:-) Ha barnás az azt jelenti hogy már megalvadt mire kiér! Lehet csak egy ér pattant meg és az folydogál:-) De azért kérdezd meg a dokit:-))) Som szerencsét:)és egészséges babát kívánok:)

Nekem nem ment el a nyákdugóm egyik gyereknél sem, de a dokim azt mondta, hogy az rózsaszínes, nyálkás valami:-) Ha barnás az azt jelenti hogy már megalvadt mire kiér! Lehet csak egy ér pattant meg és az folydogál:-) De azért kérdezd meg a dokit:-))) Som szerencsét:) és egészséges babát kívánok:)
Én naon naon szurkolok nektek!!!!!!:-)))))) És amint történik valami és lesz kedved, idõd írd ám meg hogy mi lett ok? KÖNNYÛ SZÜLÉST KÍVÁNOK!!!!!!
Ez jó! :-) Na, és ilyenkor mikor kell visszamenni a kórházba?
A kérdező hozzászólása: Voltam orvosnál 1 bõ újjnyira nyitva vagyok és a nyákdugom is elment.Úgyhogy elvileg akármikor jöhet a baby.:)
Nekem szülés reggelén pont ilyen volt, éjjel meglett a kisfiam! Könnyû szülést kívánok! Írj majd hogy mit mondott a doki
Nekem is elõször pici barnás folyásom volt, veszélyeztetett terhes voltam ezért a kiírt idõpont elõtt már egy héttel benn feküdtem a kórházba, fájt a derekam, folyásom volt, a doki megvizsgált és azt mondta ebbõl még nem lesz baba, este lefeküdtem aludni de nagyon fájt a derekam hajnal 3-kor elmentem pisilni akkor ment el a nyákdugóm rá 10 percre a magzatvizem és 6 óra vajódás után megszületett a kislányom, ennek már lassan 6 hónapja de olyan mintha tegnap történt volna. Ne izgulj minden rendben lesz, hamarosan te is a karodban tarthatod a babádat.
A kérdező hozzászólása: Ma délután megyek a dokimhoz, Õ biztos többet mond majd.Majd írok.
Az biztos, hogy valami nagyon izgalmas dolog történik most odabent aminek aztán idekinn is lesz látható eredménye hamarosan! :-) Írj majd, hogy végül mikor indultatok el! Kíváncsiak vagyunk! Sok sikert! :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!:)
A kérdező hozzászólása: szombaton még zárva voltam, de a CTG már jelzett 5 perces fájásokat.De ha kezd kinyílni a méhszájam annak örülök, mert már nagyon nehezen viselem a babavárást.Ráadásul vékony is vagyok és a pocakom is kicsi és mindent érzek amit csinál a babym és eléggé fáj.De nem baj, mert megéri :)
nekem reggel és délután volt barnás maszatolás, éjszaka megindult a szülés, hajnalban megvolt a fiam :D gratulálok, szerintem hamarosan indulhattok szülni!!! :)
Van akinek így részletekben megy el a nyákdugó, és ha barnás nyúlós akkor tuti a méhszáj nyílogat, ebbõl nemsoká baba lesz szerintem. Nekem az elsõ babámnál nem volt ilyesmi, de most a másodiknál délelõtt kezdõdött ez a barnázgatás majd élénk piros is lett egy kis mennyiségben, és mire bementünk a kórházba du.3kor már 3-4 ujjnyi voltam! Burkot repesztettek 4kor és 5re már meg is lett a lány! :) Mindez úgy hogy 2ig 3ig nem is fájt szinte, jó, görcsöltem meg éreztem h ez már nem csak jósló, de azért nem mondanám hogy fájt volna. Hajrá nektek is, végülis itt az idõ :) És ez a febr.1 olyan szép dátum :) ) Jó egészséget!!
A kérdező hozzászólása: Holnap reggel megyek a kórházba ctg-re.Ha jobban tágulok addig 3-4 újjnyira akkor lehet, hogy bent tartanak.Köszönöm a jó kívánságot!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!