Találatok a következő kifejezésre: A barinommel sokat (3 db)

Nagyon bejön nekem egy fiú de nem tudom hogy kezdeményezzek! Már sok mindent tudok róla hála a barinőmnek! XD Szerintetek?

Létszi csak normális válaszokat! Nincs facebookom a szüleim nem engedik! El?re is köszönöm a "tisztességes" válaszokat! :)

Legjobb válasz: hányszor teszed még fel ezt a kérdést? egyébként kérdezd meg hogy van

hányszor teszed még fel ezt a kérdést? egyébként kérdezd meg hogy van
és miért nem a barinõidet kérdezted meg?
Hány évesek vagytok?
Elhiszem, hogy a barátnõd elmondott neked pár dolgot a fiúról elvégre ez nem olyan nagy ügy, nem meglepõ, nem humoros és nem is szokatlan. AKKOR MEG MI A [email protected] VAN OTT EGY "XD" ??? Ilyenekért gyilkolni tudnék. A válaszom pedig csak annyi, hogy beszélgess vele valamirõl kérdezd meg tanult-e mára vagy melyik a kedvenc valamije és miért. Mit tudom én, csinálj amit akarsz.
A kérdező hozzászólása: Azért van ott az XD mert a barinõmnek hálás vagyok a segítségért! Fenn van és úgy gondolom érezze magát megtisztelve! Szóval ne ölj meg jó?
A kérdező hozzászólása: De azért kössz a választ!

A barinommel elég sokat dumálunk a pasikrol. Helyes ez ilyen idős korban?

sziasztok..! 13 éves vagyok,és van egy barinom aki szintén 13... már gyakrabban figyelem hogy 12-13 évesen szexelni akarnak meg stb.. mink is szoktunk beszélgetni,de a sex még sosem jott szoba..csak a pasik.volt már pasim,és neki is..de nem volt semmi csak csokolozás minden esetben..és szerintem ez tokre normális,csak nem tudom mások mit gondolnak errol.. szeretném ha kapnák néhány kommentet...!!! koszonom...

Legjobb válasz: sztem normalis

sztem normalis
Normális, nem kell olyan korán elkezdeni. Ez úgysem a gyerekek játéka csak sok gyerek azt hiszi már felnõtt. 25 éves vagyok ismerek egy 15 éves kislányt aki tapasztaltabb még nálam is, és mit ne mondjak , hiába divat ez manapság, elég nagy szégyen neki szerintem, mégha nem is érzi annak. Késõbb meg nem talál fiút magának mert már átment rajta a fú is meg a fa is. Mindennek eljön az ideje, nem kell siettetni. Ne szexeljetek még, úgysem olyan dolog ha divatból csinálod. Ahhoz tényleg igazán kell szeretni és igazán kell érdeklõdni a dolog iránt és akarni.
Persze hogy normális. Pont abban a korban vagytok amikor igazán kezdtek érdeklõdni a pasik iránt :D. A csók az teljesen normális már 13 évesen is. ;) Emiatt ne aggódjatok a barátnõddel :)
Hála istennek teljesen normális a gondolkodásod. Van egy-két elég fiatalka kislány akinek elég sûrûnjár a szexen a buksija. Az se normális.
A kérdező hozzászólása: rendben van..koszi azoknak akik irtak.. sok korombeli fiu kérdezgeti tolem hogy nem e fekudnék le vele..én meg csak nevetek rajta...és mondtam is nekik hogy csak sullesztik magukat elottem...engem még nem érdekel az ilyesmi, és még nemis vagyok rá felkészulve, inkább anak hagyom a szuzességem akit szeretni fogok, és aki megérdemli..mégegyszer koszi nektek!!!!!!
Végre egy normális lány ezen az oldalon... nehogy már te érezd magad kellemetlenül emiatt! teljesen normális vagy :)
nagyon jó még a mai világban ilyen kérdésekrõl hallani:) a korodhoz illõen gondolkozol szerencsére. a fiúkkal ne foglalkozz...ne azért feküdj le valakivel, mert már mindenki csinálta és azt hiszed ettõl te is nagyon menõ leszel. várj addig amíg nem találsz egy olyan embert akivel szívesen csinálnád....majd. de most még semmiképpen:)
A kérdező hozzászólása: koszi....sosem gondoltam azt hogy ha már valaki nem szuz az meno..szerintem azt csak azért csinálják hogy valamivel feltudjanak vágni, mert mással sajnos nem tudnak.. én ezt az egész dolgot máshogy fogom fel mint mások, és én nem vágok fel semmi hulyeséggel..ez nem trendi meg semmi mint a ruha vagy stb... nagyon orulok neki hogy tobb olyan ember létezik mint én. :-)))

Ha barinőmmel közösültünk óvszer nélkül, és mielőtt elélveztem "kihuztam" (igen tudom előváladék valószinüleg bement a hüvelyébe) és utána nemmaradt fekve, hanem ált és én ujjaztam elég sokáig akkor lehetséges hogy teherbe esik?

Illetve ha teherbe esik, és akkortudjuk meg hogy nem jön meg neki, akkor mi a teend? ha nemkívánatos a terhesség?

Legjobb válasz: "a lényeg hogy nem félni kell.. hanem hinni " Oh drága, ha csak a hiten múlna, elhiheted, hogy nem lenne ennyi nem kívánt terhesség. Persze neked nem nagy gond, nem téged kell kikaparni, ha mégis besikerül a gyerek. Nagyon tisztelheted a lányt, ha kiteszed ilyennek. Egyébként a víz nem fogamzásgátló eszköz. Jah és mellékesen: ne legyen ekkora pofád, mert igen is értelmes választ adtam a kérdésedre. Úgyhogy inkább örülj neki, fogadd meg a tanácsaim és gondolkodj el a dolgon!

"a lényeg hogy nem félni kell.. hanem hinni " Oh drága, ha csak a hiten múlna, elhiheted, hogy nem lenne ennyi nem kívánt terhesség. Persze neked nem nagy gond, nem téged kell kikaparni, ha mégis besikerül a gyerek. Nagyon tisztelheted a lányt, ha kiteszed ilyennek. Egyébként a víz nem fogamzásgátló eszköz. Jah és mellékesen: ne legyen ekkora pofád, mert igen is értelmes választ adtam a kérdésedre. Úgyhogy inkább örülj neki, fogadd meg a tanácsaim és gondolkodj el a dolgon!
Igen, attól még teherbe eshet. Az, hogy szex után feláll, nem védekezés. Ha nem kívánatos a terhesség, akkor elmegy szépen a nõgyógyászhoz, ad róla egy papírt, hogy terhes, és ráírja, hogy milyen idõs. Elmegy a családvédelmibe, kap egy kis felvilágosítást, meg gondolkodási idõt. Ha 18 év alatti, akkor szülõi beleegyezés is kell. Aztán visszamegy a gondolkodási idõ után, befizet 30 ezer forintot, elmegy a kórházba és kikaparják. Nem lett volna egyszerûbb védekezni?
miert nem vettetek utana 72 oras tablettat...akkor megusztatok volna.
Elsõ jól leírta. Ez nem jópofizás. Így történik.
A kérdező hozzászólása: aham, tehát utánamárcsak eza.. nõgyógyász.. családvédelem szüli beleeggy.. (ha 18 még nemmult el ) aztán doki..
legkorábban két hét után mutatja ki a teszt, esemény utániról pedig már lekéstetek, sajnálom.
Nem, nem mutatja ki. Majd egy hét múlva. És nem, az esemény utáni sem jó, mivel mint mondtam, az csak 120 órán belül alkalmazható.
A kérdező hozzászólása: kb 6-7 nap telt el, akkormár kimutatja ésha igen, feltételezem esemny utáni tabi már nemjó.. mi ?
igen, teherbe eshet a csaj hogy terhes lesz-e azt nem tudjuk megmondani elõre esemény utáni tabletta vagy abortusz terhességi teszt kimutatja, ha már eltelt kis idõ
Én megértelek tesó, én is utálom a gumit, de ezeket olvasva, ha végre szexelek a szûz barátnõmmel, inkább csak felveszem azt az átkozott gumit. :/
A kérdező hozzászólása: eszem lehet hogy nincs, de nem csináltam nagy ügyet a bizonyítványból sem a lényeg hogy nem félni kell.. hanem hinni egyébként meg vízben csináltuk , igen egyszerübb lett volna de kérlek ha segíteni szeretnél.. ne a múlton próbálj változtatni, hanem "tanácsot" adni
Mégis mire gondolsz? Nem, nincs más lehetõség. Vagy megszüli, vagy elveteti. Ha még 120 órán belül vagytok, akkor irány a nõgyógyász és esemény utáni tabletta. Még egyszer kérdezem, nem lett volna egyszerûbb kotont használni? Örülök, hogy ilyen k.vajó kedved van, de akkor nem biztos, hogy ilyen jó kedved lesz, ha a lányka beállít a pozitív teszttel a kezében. Legyen már eszed!
A kérdező hozzászólása: :D.. ne ilyen negatívan, egyéb lehetõség?
Ilyenkor rögtön 72 órás tabi... aztán ennyi. 120 órásat senkinek nem ajánlanám, mert az kicsitNAGYON sokkal nagyobb dózis és az méginkább szétvágja a hormonháztartást (nem mintha a 72 órás nem ezt tenné). Az abortusz meg nagyon nem játék. 1. a lánynak ez fájdalmas lesz ha erre kerül a sor, 2. lehet káros mellékhatása (például ha szar a doki, rosszul kaparja ki annak nagyon sok további problémája lehet)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!