Találatok a következő kifejezésre: A baratomnak tudom mi a baja! (7 db)

15 éves a fiam. elváltam. van egy barátom elakarok költözni a barátomhoz de a kisfiam nem akar velem jönni nem tudom miért hanem az apjához akar menni. mit csináljak? nem velem van baja nem a barátommal mert jól megvannak.

Legjobb válasz: meg kéne kérdezni a 15 éves gyereket hogy miért is akar oda menni? és nem mindegy nem te hagyod el. ha az apa normális és tud róla gondoskodni akkor lehet hogy veletek van egy hetet apával meg a másikat. amúgy a fiad szemében ti most egy turékolo pár vagytok.

meg kéne kérdezni a 15 éves gyereket hogy miért is akar oda menni? és nem mindegy nem te hagyod el. ha az apa normális és tud róla gondoskodni akkor lehet hogy veletek van egy hetet apával meg a másikat. amúgy a fiad szemében ti most egy turékolo pár vagytok.
azt tedd amit ö jónak lát..ha ö az apjával szeretne lenni akkor legyen ott(15 évesen már képes dönteni)...hétvégenként vagy hétközben is veled lehet....én már csak tudom h mien rossz h ha a szüleim döntenek helyettem mert azt teszik ami nekik jo pl h veledmarad mert te úgy szeretnéd...és lehet h van baja a barátoddal (és szerintem nem akarja azt h az apja helyét vki más átvegye..lehet h nem mutassa ki )-én egy 15 éves lány vagyok a szüleim szintén elválltak
Ez nem igaz már elnézést az utolsó válaszadotól, igen egy anyának a gyermeke az elsõ, de azér mégiscsak éljen boldogtalan házasságba, ott még rosszabb lesz a gyerek sorsa, mer ott azt látja majd, hogy anyuék nem szeretik egymást, esetleg veszekednek, az meg a gyerekre lelkileg hat. Inkább váljanak el, de igy még a fiú tudja látogatni az édesanyját mint hogy "kárt" tegyen a gyerekbe.
Szerintem tudat alatt (vagy magának sem ismeri be az érzéseit) van benne egy kis sértõdöttség a "harmadik" féllel szemben annak ellenére hogy kedveli. Talán picit így tüntet az összeköltözés ellen. Lehet hogy nem is a barátoddal van baja, hanem azzal hogy összeköltöztök. A férjem szülei elváltak, amikor õ még kisgyerek volt. Az anyukája szeretett volna természetesen továbblépni, de õ eléggé féltékeny kisfiú volt, meg nylván duzzogott az új szereplõ ellen. "Megfenyegette" az anykáját is hogy akkor õ elköltözik az apukájához ha neki barátja lesz. Akkor leült vele beszélni az anyósom, hogy nézd kisfiam nagyon szeretlek és nagyon fájna ha így döntenél, de ha te így gondolod, akkor én ezt tiszteletben tartom és elengedlek apuhoz lakni. Természetesen nem hagyta ott az anyukáját, csak megtanulta, hogy azért anyunak is szüksége van a boldogságra.
Ez nagyon új neki, nem akar nagy változásokat, most biztos stresszes is egy kicsit, én nem tartom jó ötletnek az összeköltözést, ha nem akar menni.
akkor te se menj. mert egy jo anyának elsõ a gyermeke.
Szerintem gondolj bele a helyzetébe kicsit és megérted..joformán egy idegenhez akarod õt vinni, akivel lehet , hogy jól megvannak, mégis igaza van az elõttem szolonak, csak egy turbékoló pár vagytok a szemében, és senki enm akar gyertyatartó lenni..engedd az apjához vagy ne költözzetek.
én se akarok anyuval lenni azé mer apu engedékennyeb meg anyu mindik csak azt mondja hogy mindent kulturátan meg heklyesen meg nembirja ki hogy csak 3, 4es az átlagom mer nála mindennek tökélletesnek kell lenni apu meg olyan volt mint én és õ megérti a természetem és a cselekedeteimet!
A kérdező hozzászólása: kérdeztem de nem mondja meg vagy nem akarja
A kérdező hozzászólása: tudod érte harcoltam.rettentöen fáj hogy nem engem választ.most megy középbe és a suliba is jobban tudna járni tõlünk.normális az apja de szeretem a fiamat.tudom hogy elkell engedni de fáj

Kérdésem. Barátnõm Oroszországban él, még soha nem volt külföldön. Én Németországban dolgozom. Szeretne hozzám kilátogatni N. o-ba. Mik a teendõim részemrõl és honnan tudok meghívólevelet igényelni? Milyen papírra van nekem szükségem?

Német cégnél dolgozom,rendesen bejelentve,ha ez számít esetleg.

Legjobb válasz: Minden attól függ, hogy mit kér a moszkvai német konzulátus a német vízum megadásáért. Ha pl. kér német meghívólevelet, akkor azt kell eljuttatni neki... Tehát a barátnõd hívja fel az ottani német konzulátust és kérdezze meg. Valószínûleg honlapja is van, ahol ez részletesen le van írva.

Minden attól függ, hogy mit kér a moszkvai német konzulátus a német vízum megadásáért. Ha pl. kér német meghívólevelet, akkor azt kell eljuttatni neki... Tehát a barátnõd hívja fel az ottani német konzulátust és kérdezze meg. Valószínûleg honlapja is van, ahol ez részletesen le van írva.
A fenti válasz a német vízumra vonatkozott. De ha sohasem volt külföldön, akkor útlevele sincs. Azonnal kezdje el az útlevél megcsináltatását, az is idõbe telik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ.Õ utána jár az ottani dolgoknak én meg megkérdezem itt nekem mi a teendõm.Ott nem egyszerû egy kiutazást megvalósítani.
Neked semmi teendõd sincs, kivéve a meghívólevelet megcsináltatni (ha egyáltalán kell).
A kérdező hozzászólása: Megkérdeztem egy orosz kolléganõmet.Elvileg már meghívólevél se kell, azt mondta elvileg nekem itt N.o-ban nincs dolgom.Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
A konzul saját maga mérlegel, mi nyugtatja meg. Ha a meghívó puszta szavában megbízik, akkor semmi sem kell, csak két fénykép meg egy marék zsozsó. Én hivatalosan szabálytalan, rendõrség által nem ellenjegyzett meghívólevelet küldtem, de nyilván szimpatikus hangom volt a telefonban, amikor könyörgõre fogtam a dolgot a pétervári konzulnál. Amúgy német vizum már nincs, csak schengeni.

6 hetes kismama vagyok. Ha beadom a válókeresetet, amibe a férjem is beleegyezik, el tudok válni, mire meglesz a baba? Ha nem, attól a barátom nevét kapja a baba?

5 honapja külön élünk. nem volt tervbe a pici.

Legjobb válasz: Mivel még nincs megszületett gyerek, nem lesz békítõ tárgyalás, tehát 1körben lezavarható a válás, akár 2-3 hónap alatt. A közös megegyezés szintén elõny. Ismerõsõméknél is hasonló volt a helyzet, szülés elõtt elváltak, az új párjával szintén még szülés elõtt összeházasodtak, így az igazi apa nevét kaphatta a gyermekük.

Mivel még nincs megszületett gyerek, nem lesz békítõ tárgyalás, tehát 1körben lezavarható a válás, akár 2-3 hónap alatt. A közös megegyezés szintén elõny. Ismerõsõméknél is hasonló volt a helyzet, szülés elõtt elváltak, az új párjával szintén még szülés elõtt összeházasodtak, így az igazi apa nevét kaphatta a gyermekük.
Szia. Szerintem a pici születéséig lezajlik a válás.miután nem lesznek bonyodalmak.De ha nem , a barátod ír egy apasági nyilatkozatot, e´s az ö nevét kapja a kicsi.
Ha meg is lesz a válás, sajnos a hatályos törvények értelmében a baba a férj addigra exférj nevét kell, hogy születéskor megkapja, mert a kimondott válás dátumát követõ háromszáz valahány napon belül született gyerekeknél ez van, és egy külön perben lehet majd kérni a bíróságtól, hogy engedélyezzék a gyerek név változtatását, az ex is nyilatkozik, hogy nem az övé, valamint a valódi apa is, hogy az övé a kicsi... Érdekes törvényeink vannak... Érdemes vissza olvasnod, a válás kategóriában vannak hasonló kérdések, és az enyémnél jobban meg fogalmazott válaszok is...
szia! a férj /a volt férj nevét kapja a baba.vagy a tiédet.mert a válás után el kell telni "x"idõnek.
mikor megszületik a baba, vagy a te nevedet kapja vagy a férjedét erröl viszont lehet dönteni.


Nem tudom mit vegyek fel disco-ba mert ott lesz a barátom is (többi lent. )?

Nem tudom mit vegyek fel a discoba..! átlagos alakom van de ott lejjeb a hasamon van egy kis háj.. és nem bírom sehogy eltakarni.. naponta 100 felülést csinálok,futok,edzek de semmi..mit csináljak?

Legjobb válasz: vegyél valami lengébbet

vegyél valami lengébbet
Vegyél olyan ujjatlan hasat takaró ruhát.A diszkóba nem szokás apáca öltözékbe menni....
Tedd kirakatba a dekoltázsod. Onnantól úgyse vándorol már lejjebb a tekintete. :D Ha mégis, akkor vegyél fel egy szûk nadrágot, vagy szoknyát, amiben szépen látszik a combod. Egy hasonló ruha lenne a legjobb: http://s.alkupiac.hu/kepek/termekek/40700/40799_1_dina-desig.. http://www.spygirls.eoldal.hu/img/mid/69/13.jpg A lényeg, hogy mell alatt ne simuljon rád, legyen kicsit lazább. Vagy egy hasonló szabású tunika cicanacival, magassarkúval.
Csinálhatsz te napi 3000 felülést is, ha közben eszed a cukros szarokat meg a gyorskaját... Mellesleg hiába csinálod, mert attól, hogy a hasizmodat edzed még nem a hasad fog fogyni. Nincs helyi fogyás!

A baratomnak nem tudom mi a baja! Mit tehetek h erezze h szeretem, ugy h ne akarjon otthagyni?

Lassan 2 eve jarunk.20 vagyok. A baratommal minden jo, csak amikor biztos benne h szeretem + vizsgak,ez nagy stress ...akkor folyton tavolodik el tolem. Es eszrevette s azt mondta h ha akarok keressek mast o elenged mert nincs joga "megnyomoritani maga mellett" az eletem. S tudja h a baj vele van, szeretne nagyon maga mellett, de reszben nem tud valtoztatni, h igy erezze magat idonkent.Nem akar szakitani, szeret,de ..folyton helyre kell hozzuk a kapcsinkat.egy ideig megy s utana megbeszelni, mert kihal..olyan idegesito.Az se megoldas, h tegyem magam h nem szeretem...Hogyan segithetek rajta?

Legjobb válasz: Mond meg neki h Neked csak Õ kell, és soha nem akarod Õt elveszíteni,mert abba belehalnál! Lehet azé távolodik, h yol sikerüljön a vizsgád, nem feltétlenül azértm,mert már nem szeret!!! Azért kérdezd meg tõle h ezeket mért is mondta meg h szeret-emég Téged! Meg, sztem vegyél neki vmit, h éreztesd vele, h mennyire szereted meg h vele akarsz maradni!:)Örülni fog neki!:)

Mond meg neki h Neked csak Õ kell, és soha nem akarod Õt elveszíteni, mert abba belehalnál! Lehet azé távolodik, h yol sikerüljön a vizsgád, nem feltétlenül azértm, mert már nem szeret!!! Azért kérdezd meg tõle h ezeket mért is mondta meg h szeret-emég Téged! Meg, sztem vegyél neki vmit, h éreztesd vele, h mennyire szereted meg h vele akarsz maradni!:) Örülni fog neki!:)
A kérdező hozzászólása: de neki is vannak vizsgai..epp ennyire fura a baratom?

Ha férfinél a mellbimbónál csomó van és fáj neki tapintásra akkor az milehet? (barátomnak van kb 1 hónapja és nem tudjuk mi az nagyon félek hogy valami komoly baja van) nem volt esetleg már valakinek ilyen?

már kértünk id?pontot dokinál de csak most feb 27re tudtak adni! légyszi ha valaki tudja milehet estleg hasonló volt neki akkor válaszoljon! köszönöm

Legjobb válasz: Nekem az oldalamon, a bordámon jött ki pár évvel ezelõtt egy csomó ami tapintásra fájt. Félelmemben persze sokat tapogattam, meg gondolom be is beszéltem magamnak, aztán meg a doki kiderítette, hogy zsírcsomó (lipoma). A testen bárhol megjelenhet és csak akkor kell vele foglalkozni ha esztétikailag nagyon zavaró.

Nekem az oldalamon, a bordámon jött ki pár évvel ezelõtt egy csomó ami tapintásra fájt. Félelmemben persze sokat tapogattam, meg gondolom be is beszéltem magamnak, aztán meg a doki kiderítette, hogy zsírcsomó (lipoma). A testen bárhol megjelenhet és csak akkor kell vele foglalkozni ha esztétikailag nagyon zavaró.
Nekem is volt ilyen csomo a mellbimbomnal de magatol elmult egy het alatt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!