Találatok a következő kifejezésre: A baratomnak tudom mi a (862 db)

Mit tegyek? Van egy barátnõm, akiben óriásit csalódtam, és nem tudom, mi a helyes döntés most.

A barátnõmmel születésünk óta ismerjük egymást, mindig is legjobb barátok voltunk, ráadásul az unokatesóm. Van egy fiú, akivel együtt voltunk táborba, velem hamar jóba lett, jó barátok lettünk. Rendszeresen találkoztam vele, de vittem a barátnõmet is, mert tudtam, hogy rosszul esne neki, ha nem jönne. Kiderült, hogy egy hete, titokban írogatnak egymásnak, jobban megismerték a másikat, de csak fb-on beszéltek, személyesen kettesben nem. Járni akarnak. Én direkt megkértem a barátnõmet az elején, hogy semmi ilyen ne legyen, ne rontsa el senkinek, de õ mégis rányomult. Nem akarom, hogy elvegye tõlem, de megtette, csak mert nem tudta elviselni, hogy valaki engem jobban bír. Hatalmasat csalódtam benne, ha rágondolok, hányingerem lesz, de mégsem szeretném elveszíteni, habár úgy érzem, sosem fogom tudni megbocsájtani neki. Túl fiatalok, és tudom, hogy ez nem komoly, mégis mindent elrontott ezért. Nem tudom, mit kéne tennem.

Legjobb válasz:
a vonzalmak fura dolgok. ez van. ráadásul, ha jól értem nem is volt még kapcsolatod a fiúval. egy barátság attól épül erõssé, ha ilyen dolgok nem törik szét. ha tudjátok, hogy ha a másik bánt, akkor sem bánt, mert majd túlteszi magát rajta a bántott fél és mentek tovább. pl ha tudja a barátnõd, hogy ez bántott téged és utána látja, hogy ez nem törte meg az iránta való érzéseid, hogy te továbbra is kedveled, ha meg is bántott, akkor ez egy magasabb szintre is emelheti a dolgokat. akár erõsebb is lehet a barátságotok ha túl tudtok ezen menni úgy, hogy nem marad harag. a humor is sokat segít. humorral ki lehet mondani szinte mindent. azt is hogy utállak :) mert akkor tudjuk, hogy igaz és mégsem igaz :) de a lényeg: azt értsd, hogy az erõs barátságok nem attól azok, hogy nem voltak durva helyzetek, hogy soha nem voltak összeveszések, vagy kár okozások(nekem ennél jóval durvább dolgok voltak nagyon jó barátaimmal). hanem, hogy az egész mögé épült egy olyan alap, ahonnan nézve ezek nem számítanak. ehhez nyilván magabiztosság is kell. még a konkrét esethez: az is lehet, hogy valahogy tényleg igazad van és a barátnõd valahogy versengett veled(ez persze azt is jelentheti, hogy neki sincs teljesen rendben az önértékelése :). ezt késõbb tudjátok majd csak kideríteni, mert valószínûleg õ sem lát ki a helyzetbõl most. majd lehet utólag értitek meg mi volt ez. szóval ha fontos neked, akkor ne add fel a barátságot. és még ilyet sem kell gondolnod, hogy nem fogod megbocsájtani. ha erõs vagy bármit meglehet bocsájtani ettõl nem leszünk kevesebbek, vagy kihasználtak. ez a mi erõnk. esetleg teheted azt is, hogy vársz kicsit(de nem vidd túlzásba). míg kicsit leülepednek a dolgok. ez gyakran jó egy összeveszés után, hogy ne indulatból kommunikáljunk.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); a vonzalmak fura dolgok. ez van. ráadásul, ha jól értem nem is volt még kapcsolatod a fiúval. egy barátság attól épül erõssé, ha ilyen dolgok nem törik szét. ha tudjátok, hogy ha a másik bánt, akkor sem bánt, mert majd túlteszi magát rajta a bántott fél és mentek tovább. pl ha tudja a barátnõd, hogy ez bántott téged és utána látja, hogy ez nem törte meg az iránta való érzéseid, hogy te továbbra is kedveled, ha meg is bántott, akkor ez egy magasabb szintre is emelheti a dolgokat. akár erõsebb is lehet a barátságotok ha túl tudtok ezen menni úgy, hogy nem marad harag. a humor is sokat segít. humorral ki lehet mondani szinte mindent. azt is hogy utállak :) mert akkor tudjuk, hogy igaz és mégsem igaz :) de a lényeg: azt értsd, hogy az erõs barátságok nem attól azok, hogy nem voltak durva helyzetek, hogy soha nem voltak összeveszések, vagy kár okozások(nekem ennél jóval durvább dolgok voltak nagyon jó barátaimmal). hanem, hogy az egész mögé épült egy olyan alap, ahonnan nézve ezek nem számítanak. ehhez nyilván magabiztosság is kell. még a konkrét esethez: az is lehet, hogy valahogy tényleg igazad van és a barátnõd valahogy versengett veled(ez persze azt is jelentheti, hogy neki sincs teljesen rendben az önértékelése :) . ezt késõbb tudjátok majd csak kideríteni, mert valószínûleg õ sem lát ki a helyzetbõl most. majd lehet utólag értitek meg mi volt ez. szóval ha fontos neked, akkor ne add fel a barátságot. és még ilyet sem kell gondolnod, hogy nem fogod megbocsájtani. ha erõs vagy bármit meglehet bocsájtani ettõl nem leszünk kevesebbek, vagy kihasználtak. ez a mi erõnk. esetleg teheted azt is, hogy vársz kicsit(de nem vidd túlzásba). míg kicsit leülepednek a dolgok. ez gyakran jó egy összeveszés után, hogy ne indulatból kommunikáljunk.
A kérdező hozzászólása: Megoldódott, de nagyon köszönöm :)

1 és fél hete járok a barátommal, tudom ez nem hosszú idő, de nem vagyok igazán szerelmes belé. Mennyi idő kellhet mire jobban bele szeretek?

15 éves lány vagyok és összejöttem az osztályból a legjobb fiú barátommal. Már kb. 2 hónapja többet érzek mint barátság, és ő is többet érez. Most, hogy járunk kicsit össze zavarodtam.. Nem érzem hogy szerelmes lennék. Időnként érzem, hogy szeretem, de sokkal gyakoribb, hogy inkább csak barátként nézek rá, vagy több mint barátként, de nem úgy mint a pasim. Keveset voltunk együtt suli után, szóval inkább csak suliban. Mennyi időt adjak ennek a kapcsolatnak, hogy bele szeressek, vagy kiderüljön, hogy igazából mit is érzek?

Legjobb válasz: Semennyit. Biztos hogy nem vagy belé szerelmes de mivel õ a legjobb barátod akaratlanul is azt hiszed hogy az vagy de hidd el nekem hogy nem. Voltam már én is ilyen helyzetben és rá kellett jönnöm hogy nem voltam szerelmes csak azt hittem. Szóval szerintem mondd meg a srácnak hogy legyetek csak barátok. Ha tényleg a legjobb barátod akkor meg fogja érteni ha nem akkor meg tudod hogy nem is volt igazi barát.

Semennyit. Biztos hogy nem vagy belé szerelmes de mivel õ a legjobb barátod akaratlanul is azt hiszed hogy az vagy de hidd el nekem hogy nem. Voltam már én is ilyen helyzetben és rá kellett jönnöm hogy nem voltam szerelmes csak azt hittem. Szóval szerintem mondd meg a srácnak hogy legyetek csak barátok. Ha tényleg a legjobb barátod akkor meg fogja érteni ha nem akkor meg tudod hogy nem is volt igazi barát.
Majd belejössz. 1 hónap után azért már kezdj el agyalni.
TörpeSzörnyeteg ha tisztában vagy a tényekkel akkor gondolom nem lepõdsz meg, ha valaki ilyen véleményt ír :S tudom milyen, futottam már én is pasi után. ha mindenki mondja hogy nem érdemes, akkor sem akarod belátni.. viszont lehet, hogy utólag rájössz. és akkor majd azon fogsz csodálkozni, hogy akik valóban a barátaid, azok miért nem szóltak, vagy miért nem hallgattál rájuk. ha már benne vagy a helyzetben nyilván nehéz kimászni, de minden esetre nem javasolnám senkinek hogy várjon valakire így. sosem lennék úgy boldog, hogy végre kidobta az álomnõje, a nagy szerelme, mostmár foglalkozik velem is. ha szeretem nagyon, akkor is ott lebeg a gondolat, hogy csak pótlék vagyok. és ez még a jobbik eset, mert 1. lehet hogy tényleg, 2. lehet hogy tényleg és csak ideiglenesen amig a másik vagy egy harmadik képbe nem kerül:( remélem érted mit akarok mondani.
kedves utolsó. 8 hónapja várok rá mert beleszerettem. voltak húzós pillanatok ahol majdnem megcsalta a bnõjét. igen idióta vagyok mert várok rá.. bejövök neki de a barátnõjét szereti.. sose dobott egy lányt se mindig õt dobták 1-2 év után.. és mondta is h nem egybõl jönne össze velem hanem amint kiheveri.. és am is kicsi az esély h összejöjjünk mert kimegy Dániába továbbtanulni és akkor jön haza amikor én mek szüleimhez Németo.ba... sztem nem a te dolgod eldönteni h hülye vok v se.. tisztába vagyok a tényekkel :) sokkal több mint bff is elég.. ha azt vesszük sokszor a barátság mentett meg pár helyzettõl mert ha jártunk volna akk szakítottunk volna pár szitutól.. mindegy hagyjuk.. csak azt mondom h egy barát sokkal többet ér mint egy szerelem, csak kevesebb dolgot kapsz meg (pl nem csókolóztok stb)
TörpeSzörnyeteg te mekkora idióta vagy. az õ részérõl nincs szerelem, mert mást szeret, de megvárod míg "felszabadul"?! mintha az akarata ellenére lenne azzal, akivel van.. Vagy csak mindenki kap nála egy sorszámot? Te hencegsz itt hogy 5 (fúúú de sok!) évvel nagyobb "pasi" rádnéz, õ meg majd azzal fog hencegni hogy az x-edik lány is megvolt neki.. A kérdezõnek meg: most viccelsz? majdnem 2 hete(!) jártok és nem tudod még hogy szereted-e. Nem tudom mi a francért agyalnak egyáltalán ezen az emberek. Ha jól kijöttök, szeretitek egymást, nem mindegy hogy "igazi"-e? Hát adjál már magatoknak egy pár hónapot legalább. Úgyis ki fog derülni hogy szerelem vagy nem. Teljesen felesleges ezen gondolkozni, mert csak elrontod a jót is ezzel. És ezt a többi hozzászólónak is mondom.
Ha szereted , jobban mint barát, akkor vonzó neked, mindig hozzá bújnál, csókolgatnád mindig szépnek látnád, mint egy kis ékkövet.Tudom ez nyálas, de aki szerelmes volt már mélyen tuti érzett hasonlót.Ilyesmit kellene érezned ha szerelmes lennél és fiatal vagy ahhoz hogy csak próbálgass, plusz barátot nem csapunk be.
Szerintem sem vagy szerelmes , mert azért odavagy elsõ pillanattól érzed.
Ha ez megnyugtat, nekem van egy barátom, akivel igazából nem lehetünk együtt mert bnõje van, de mindketten többet érzünk barátságnál, ami nem szerelem még. Vagyis számára nem az.:/ Így megállapodtunk a Sokkal Több Mint BFF nevünknél, amíg fel nem szabadul.:D 15/L ui: õ 20 éves és a kor nem számít, 1suliba jártunk, õ most végzett (13.-os) én meg most kezdtem (9.-es, vagyis mostmár 10.-es) :) uui: Osztályból nem érdemes pasizni.:)
Legyetek minél többet egymással, érdeklõdjetek egymás iránt és jobban összehangolódtok.. ;)
A kérdező hozzászólása: De az biztos, hogy sokkal többet érzek szimpla barátságnál.. Van sok fiú barátom és nem érzek semmi többet irántuk.
majd ha kicsit több idõt töltesz vele, lehet, hogy jobb lesz :)
értem.. de én 7 évesen elvesztettem a barátomat aki utánam ugrott mert beszakadtam a dunán de õt elvitte a víz... 8 évig olyan osztályba jártam ahol kiutáltak.. depressziós voltam vagyok és az h rátaláltam.. egyszerûen túl fontos nekem h õt megkapjam bármi legyen is. és igen mondták már h baki lesz a vége.. de hiszek a csodákba (:

A barátomnak tegnap halt meg az édesapja, és nem tudom ilyenkor mi a teendő nekem is halt már meg valakim. Most itt vagyok nálunk az anyával és vele, de nem tudom meddig illik vagy hogy mit tegyek. Egyátalán itt kéne lennem?

Legjobb válasz: Azt írod: ... itt vagyok nálunk ... tehát õk vannak tinálatok, vagy te vagy õnáluk? Ha õk vannak tinálatok, nem rakhatokód ki õket, próbáld vígasztalni õket, már amennyire ilyen helyzetben lehet, és biztosítsd arról a barátodat, hogy bármikor szüksége van rád, csak szóljon nyugodtan. Ha te vagy õnáluk, akkor kívánj részvétet a barátodnak is és az anyujának is. Mondd el, ha bármiben tudsz nekik segíteni, csak szóljanak nyugodtan, rád számíthatnak. És gyere el tõlük, sokáig ne maradj.

Azt írod: ... itt vagyok nálunk ... tehát õk vannak tinálatok, vagy te vagy õnáluk? Ha õk vannak tinálatok, nem rakhatokód ki õket, próbáld vígasztalni õket, már amennyire ilyen helyzetben lehet, és biztosítsd arról a barátodat, hogy bármikor szüksége van rád, csak szóljon nyugodtan. Ha te vagy õnáluk, akkor kívánj részvétet a barátodnak is és az anyujának is. Mondd el, ha bármiben tudsz nekik segíteni, csak szóljanak nyugodtan, rád számíthatnak. És gyere el tõlük, sokáig ne maradj.
ha már ott vagy szerintem nem a telefont kéne nyomkodnod ha nagyon feszült a légkör és nincs kedve beszélgetni a barátodnak akkor ne maradj sokáig
Bocsi! Szóval: ... nem rakhatod ki õket ... (Ezek a billentyûk!)
legyél vele õszinte. mondd neki, hogy zavarni nem akarod, de ha akarja, hogy ott legyél maradsz
A kérdező hozzászólása: Az anyáéknál vagyunk, de néha kellemetlen. Együtt vagyunk 2 és fél éve de mégis olyan mintha nem idetartoznék. A fiu 32 és én 18
Kis korkülönbség. Szerintem kérdezd meg tõlük, hogy hogy gondolják, hogy maradj, vagy inkább hagyd õket. Van testvére a barátodnak? Hogy halt meg? Mármint hirtelen vagy betegségben?


A fiú akit szeretek, lehet össze fog jönni egy lánnyal. Én tudom, hogy ő is szeret engem, csak nem meri bevallani, mert túl jó barátok vagyunk, és félne hogy ez tönkretenné a baráti kapcsolatot. Mit csináljak, mielőtt még késő lenne?

Remélem nagyjából érhet?en fogalmaztam. szívem törne össze ha összejönne vele. Bár lehet csak azért mondta hogy féltékennyé tegyen, mert volt már ilyen:S Mit kéne most csinálnom? Félek odaállni elé és megmondani...

Legjobb válasz: hát pedig nem tehetsz mást vagy lépsz vagy összejön mással. nem értem.. ha tudod hogy õ is szeret akkor miért félsz?

hát pedig nem tehetsz mást vagy lépsz vagy összejön mással. nem értem.. ha tudod hogy õ is szeret akkor miért félsz?
így se tudok mást mondani. próbáld meg! nem veszíthetsz semmit sõõt..
A kérdező hozzászólása: Nem tudom... Önbizalmam 0 és félek az egésztõl. Tudom, hülye vagyok de ááá. utálom magam emiatt...
A kérdező hozzászólása: ja ha ez számít akkor 18 évesek vagyunk. Meg talán az is baj, hogy "hozzászoktam" hogy a pasik állnak elém és vallanak, nem én..
A kérdező hozzászólása: Igazad van:) csak nem tudom mikor találkozok vele, és félek hogy akkor már késõ. Msnen meg.. olyan személytelen
tanácsolom neked hogy nézd meg figyelmesen a Nem kellessz eléggé címû filmet.

Úgy érzem, már nem igazán tudom, mi a barátság. Nincs olyan barátom, aki a teljes, őszinte valómat ismeri, nem tudom engedni, hogy bárki közel kerüljön hozzám. (? )

Amikor kicsi voltam, akkor azt hittem, értem, mi a barátság. Akkor még mindent elmond az ember a barátjának. De most már nem érzem a barátságot. Nem tudok senkivel semlegesen viselkedni, sem ellazulni, berögzött sztereotípiákon keresztül látok mindent és mindenkit. Amikor megszólalok emberek között, érzem, hogy nem én vagyok. Hanem valaki, aki az adott ember vagy társaság számára egy személyre szabott álarcot vesz fel. Így aztán tulajdonképpen barátkozni sem tudok.

Legjobb válasz: Azt nemtudom,hogy hány éves vagy.Nyugodj meg mert mindenkinek szánt a sors egy igaz barátot.Nézz körbe magad körül,gondolkozz,talán nem találkoztál még olyan emberekkel,de ez idõvel megfog változni!Az idõ mindent megold! Sok sikert :))))

Azt nemtudom, hogy hány éves vagy.Nyugodj meg mert mindenkinek szánt a sors egy igaz barátot.Nézz körbe magad körül, gondolkozz, talán nem találkoztál még olyan emberekkel, de ez idõvel megfog változni!Az idõ mindent megold! Sok sikert :) )))
Hülye enter xD Szóval régen én is így voltam, de idõvel megtaláltam a tökéletes barátot -^^-
Ismerös a helyzet.... Nekem is van pár "barátom" de nem nagyon bizok benük!
A kérdező hozzászólása: 20 éves vagyok.
Régen én is íg
Én értem a kérdésedet, és a problémádat. Szerintem nem mindenkinek jut barát, mert ahhoz nagyon õszintének kell lenni. Márpedig ez a mai világ folyton bizalmatlanságra, "pózolás a jó érdekében" nevel. Én nõ vagyok, de az a tapasztalatom, hogy a saját nememmel nehezebb barátkozni. Nagyon sok nõ egyszerûen nem tudja félre rakni a versenyszellemét. Van egy mondás, miszerint nem felnövünk, hanem megtanulunk viselkedni. Én szerencsére megtapasztaltam mi a barátság, vége lett, de azóta is hiányzik ez az érzés, és félek soha nem éreztem már újra ezt a közelséget.
mond meg neki, hogy ne erõltesse, a barátodnak pedig ne szólj, a következõ esetig.
Úú, ez tényleg durva.:S Én azt hiszem soha többé nem mennék hozzájuk. De tényleg, mit szólsz ahhoz a megoldáshoz, hogy anyukádnak (vagy a saját családodból olyan valakinek, akiben megbízol, és ismer téged, tudod, hogy neked hisz)meséld el? Mert a pali tuti tagadni fog, még téged kever kellemetlen helyzetbe, a fia pedig lehet nem fog neked hinni, és te leszel a szarkeverõ.
Fúj, micsoda piszok féreg... :S Csodállak, hogy megõrizted a hidegvéred, én nem is tudom, mit csináltam volna... :S Hát te tudod, ha nem akarod neki elmondani, én nem várnék a következõ ilyennel. Fõleg, hogy ki tudja, mi történt volna, ha még egy jó ideig nem jön meg a párod? Talán erõszakoskodott is volna. Mindenesetre többet ne maradj vele kettesben.
Az apjának nem volt olyan fontos a kapcsolatuk, hogy ne másszon rá a fia barátnõjére. Egyoldalú kapcsolatért pedig nem kár.
A kérdező hozzászólása: Nos köszönöm az eddig kommenteket. Bár az, hogy apa és fiú közösbe rakott..hát mit ne mondjak..bunkó hozzászólás volt ;) Nem, nem búcsúzáskor akart puszit adni. Kérdezte valaki, hogy hogyan történt. Nos a párom elment a boltba és a tesói pedig az uszodában voltak. Nem árt tudni, hogy a párom szülei elváltak, így hálistennek apósjelöltem csak ritkán jár haza, olyankor pedig anyósjelölt nincs otthon, csak este. Szóval ketten maradtunk. Én vacsorát csináltam a barátomnak, mert megkért rá. Drága após pedig elõször csak olyanokat mondott, hogy megy fürödni és megmosom-e a hátát... azt hittem (vagyis reméltem) hogy csak hülyéskedik, úgyhogy én is poénra vettem a dolgot, de még viccesen is elutasítottam. Erre ahogy elmostam az edényeket, odalépett hozzám és azt mondta, hogy nézzek a szemébe. Belenéztem, megfogta az arcom és húzta a magához fele. Hogy a félreértést elkerüljem, nem fordította el az arcom, hanem egyenesen a szám az õ szája felé tartott, mire elfordítottam a fejem és rászóltam, hogy hagyja abba. Szerencsére ezután nem sokkal megjött a párom. Úgy döntöttem, hogy ha csak még egy ujjal is hozzámér, vagy bármi hasonló történik, szólok a barátomnak, mert ez így nem lesz jó...
Biztos, hogy le akart smárolni, nem egy búcsúzáskor elcsúszott véletlen szájrapuszi volt? Amúgy szerintem anyukádnak kéne elmondanod, õ tudni fogja majd, mit kell tenni, intézzék el ezt a felnõttek egymás között.
Nem várnék a következõ alkalomig, rögtön elmondanám. Az ilyenek ebbõl táplálkoznak, hogy az áldozat úgyse szól senkinek, hanem vár, mert úgysem hinne neki senki, meg különben se történt "baj", meg hát nem is volt olyan nagy dolog, csak kinevettetném magam, stb. ...és az ilyen mocsok persze újra lecsap...
Kerüld õt, ne maradj vele kettesben soha.Az ilyenek képesek lennének megerõszakolni akár a saját fiuk párját is.Ha mégegyszer próbálkozik akkor szólj a barátodnak
ne a srácnak mondd el, hanem az anyjának... vagy akár zsarolhatod is az öreget :D
Mond el neki!!De nem fog neked hinni.Ez velem is megesett 7 évnyi házasság után.És persze após mindent tagadott.még én maradtam a sza...ban!!Igaz akkor már megromlóban volt a házasságom is.így az eset után elköltöztem.Vigyázz az apjával.
Ne mondd el, de ne menj többet oda. Egy idõ után úgyis rákérdez a barátod, akkor mondd el neki. Aztán majd õ dönt, ahogy akar.
Mindenféleképpen szólj neki.Ha szeret, elõbb utóbb neked fog hinni és sajnos lehet, hogy választania kell közted és az apja között.
Apuci és fia a közösbe rakott téged. :D
Ez végtelenül gusztustalan kisérlet volt. Ez az ember nem tisztel sem téged, sem pedig a saját fiát. Ha a közelében maradsz, be fog próbálkozni, aztán birkózhatsz vele. Én vagy hagynám ezt a kapcsolatot, vagy soha többet nem tenném be oda a lábamat, ahol az apa él. Teljesen izolálnám magam ettõl a bunkó paraszttól, aki azt hiszi, ha a fiáé leszel, egyben õ is jogot formálhat rád, vagyis az "ügy" a családban marad.
Szerintem pedig mondd el neki! Ha nem hiszi el, akkor meg hagyd a fenébe a srácot is, én azt gondolom. Én nem titkolnál el elõre, az fix. Egyébként máskor is közeledett már hozzád az apja? Voltak ennek a tettének elõjelei? Hogy történt az eset?
Mit érdekel téged, hogy tönkremegy-e a kapcsolatuk, ha a kedves apukát nem érdekli? Lehet, hogy a srác szereti az apját, de az apja semmibe sem veszi, õt, ha ilyenre képes. Mondd csak el, kerüljön le a hályog a szemérõl. Bár sanszos, hogy az apja tagadni fog, és neki fog hinni...
Én csak most olvastam a sztorit (megdöbbentõ, de sajnos sok ilyen lehet...). Be kell kamerázni a helyiséget, vagy legalábbis hangot rögzíteni, majd szándékosan elõidézni a helyzetet, amikor kettesben vagytok és mindent felvenni. Bizonyíték! Mi van, ha nem ez az elsõ eset?? Elõbb "megszerezném" a bizonyítékot, majd ezt követõen mondanám el a barátomnak... Ha nem hisz, hát tessék! Egyébként vigyázz Magadra! Sok elmebeteg pszichopata van, akirõl nem is gondolod...

A barátom tudja, hogy milyen féltékeny típus vagyok mégis már elég régóta mondogatja, hogy szeretné kipróbálni hármasban. Tudom magamról ha megtenném utána nagyon ki lennék borulva, mert olyan mintha engedném hogy megcsaljon. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Sziasztok! Tapasztalatból beszélek nagyon nagyon vigyázz!Párommal 16éve élünk házasságban, szült is három gyereket tehát már nem vagyunk túl fiatalok. Én39 Õ35. Régóta foglalkoztatott már, eleinte csak engem, utána már Õt is a gondolat.Hogy ne bántsam meg elsõnek is két férfi egy nõ felállás, talán utána nekem is jut valami cimszóval /habár nem tettem volna, tudjátok Õ a mindenem/.Soha nem volt bennem féltékenység, talán még a hírét sem ismertem. 2007 karácsonya elötti nap egy barátommal, akit inkább már testvéremnek hívok megtörtént. Kedvesem rettenetesen jól érezte magát, kétszer is soha nem látott orgazmusa volt.Másnap józanodás után, mert ittunk egy keveset elkezdõdött a pokoljárásom. Felütötte a fejét a kissebségi kompl/ én nem tudok vele ilyet/.a féltékenység az ezekbõl adódó elveszíthetem érzés.Rettenetes karácsonyom szilveszterem volt.Nem tehettem semmit, mert én találtam ki, Õk csak jól érezték magukat.Két hónap alatt tiz kilót fogytam.Nagy nehezen befejezõdött a dolog, de ma se hagy nyugton az emlékeimben a látványa, hogy mástól élvez el Kedvesem, mástól kapta meg a gyönyört.Nagyon könnyû belemenni a jóba, a másba, az újba azért,hogy adjál neki egy úgymond ajándékot.Ha nem gondolsz a kimenetelre akkor nagyon meg lehet szívni az érzéseidel, fõleg ha nem is ismered magad.Valahol az emberben kell lenni egy kevés önzésnek ahhoz, hogy ne tegyen hülyeséget.Párom kitart mellettem, felismerte érzéseimet, szenvedésemet amit nagyon köszönök neki.KÖSZÖNÖM MASKANÕM SZERELMEM!!! Elég káoszos írásom, de ez van még belül is. Csak óvatosan ezzel, mert sose tudhatod mi lesz a vége. Nagyon sok idõ kell a sebek gyógyulásához...... Nyugodtan mondhatja rám bárki, hogy hülye voltam, nem gondolkodtam menjek anyámba nyavajogni IGAZA van.

Sziasztok! Tapasztalatból beszélek nagyon nagyon vigyázz!Párommal 16éve élünk házasságban, szült is három gyereket tehát már nem vagyunk túl fiatalok. Én39 Õ35. Régóta foglalkoztatott már, eleinte csak engem, utána már Õt is a gondolat.Hogy ne bántsam meg elsõnek is két férfi egy nõ felállás, talán utána nekem is jut valami cimszóval /habár nem tettem volna, tudjátok Õ a mindenem/.Soha nem volt bennem féltékenység, talán még a hírét sem ismertem. 2007 karácsonya elötti nap egy barátommal, akit inkább már testvéremnek hívok megtörtént. Kedvesem rettenetesen jól érezte magát, kétszer is soha nem látott orgazmusa volt.Másnap józanodás után, mert ittunk egy keveset elkezdõdött a pokoljárásom. Felütötte a fejét a kissebségi kompl/ én nem tudok vele ilyet/.a féltékenység az ezekbõl adódó elveszíthetem érzés.Rettenetes karácsonyom szilveszterem volt.Nem tehettem semmit, mert én találtam ki, Õk csak jól érezték magukat.Két hónap alatt tiz kilót fogytam.Nagy nehezen befejezõdött a dolog, de ma se hagy nyugton az emlékeimben a látványa, hogy mástól élvez el Kedvesem, mástól kapta meg a gyönyört.Nagyon könnyû belemenni a jóba, a másba, az újba azért, hogy adjál neki egy úgymond ajándékot.Ha nem gondolsz a kimenetelre akkor nagyon meg lehet szívni az érzéseidel, fõleg ha nem is ismered magad.Valahol az emberben kell lenni egy kevés önzésnek ahhoz, hogy ne tegyen hülyeséget.Párom kitart mellettem, felismerte érzéseimet, szenvedésemet amit nagyon köszönök neki.KÖSZÖNÖM MASKANÕM SZERELMEM!!! Elég káoszos írásom, de ez van még belül is. Csak óvatosan ezzel, mert sose tudhatod mi lesz a vége. Nagyon sok idõ kell a sebek gyógyulásához...... Nyugodtan mondhatja rám bárki, hogy hülye voltam, nem gondolkodtam menjek anyámba nyavajogni IGAZA van.
Hát ja... az én párom is feldobta a témát én is nagyon féltékeny típus vagyok, és a szemétje bele se gondolt mennyire szar lehet ez nekem hogy a kis agyacskáját arra hassználja hogy ilyenen gondolkodjon.Arról nem beszélve hogy ezek után az nyilalt az agyamba hogy kevés vagyok neki 1edül, meg mégis hogy nézzem végig hogy a szerelmem mást dug??(persze a fordított felállás az már nem nyerõ neki)...Ja és mi nem tizenx éve vagyunk 1ütt. Szóval ha nem 3asba... akkor elõbb-utóbb az ilyen úgyis megcsal! Szerintem gondold át és olyat ne csinálj amit nem akarsz! Én tuti nem megyek bele mondjuk azóta nem hozta fel amióta mondtam hogy NEM.
Furcsa mindketten igy látjuk.Okos vagy , elõre is tudsz gondolkozni és nemet mondani.irigyellek
"persze a fordított felállás az már nem nyerõ neki" milljjen ismerõs ez!!!
Ha legközelebb felveti, ugorj a nyakába és boldogan jelents be, van egy biszex fiú, akinek mindketten tetszetek és õ szívesen beszállna harmadiknak. Mondd azt, már régóta törted a fejed, hogyan vesd ezt fel neki, de most hogy õ felajánlotta, máris lapozod a naptárat és keresel egy mindhármótoknak kedvezõ idõpontot. Utána meg gyönyörködj a döbbent ábrázatán ;)
Sziasztok! Óva intek mindenkit egy ilyen hármas kalandtól. Ha úgy érzitek valami hiányzik a kapcsolatotokból, tegyetek érte, hogy színesebb legyen, de ha házon (ágyon) belül nem találjátok meg akkor azon kívül sem fogjátok. Én majdnem elvesztettem a párom mire rájöttem a lényegre. Azt hittem, hogy én a háromgyerekes családanya csak úgy léphetek ki az átlagos kis életembõl, ha még egy férfi megerõsít abban, hogy én is lehetek dögös, kívánatos NÕ. Amikor mindenünk megvan nem érezzük, hogy milyen nagy kincs van a birtokunkban: a párunk szerelme.Idõközben észre sem vettem, hogy a párom is mennyit változott azálltal, hogy én kibújtam a csigaházamból. Újra belém szeretett, oly intenzitással udvarolt, mint sohasem. Tegnap este jöttem rá, hogy az hogy van önbizalmam, kívánatosnak és jó embernek érezhetem magam egyetlen ember érdeme a SZERELMEMNEK.Nem kell hozzá másik ember, egy kívülálló csak Õ. Folyamatosan kapom az impulzusokat amivel azt jelzi, hogy feltétel nélkül kellek neki. Röviden, egymásban keressétek a boldogságot, tegyétek változatossá a sexet ha ez kell, de ehez csak ketten kelletek. Még egy tanulság végül: szánjatok idõt egymásra beszélgessetek sokat, hidd el, hogy egy teljesen új ember kerül a szemed elé és ha elmeritek mondani a vágyaitokat, akkor még többet tudtok nyújtani egymásnak. A kérdés az, hogy mit jelentetek egymásnak. Ha elég fontos a másik akkor egymásban merüljetek el ne másban. Mi ennyi év után is tudunk egymásnak újat mutatni és mondani, de értékelni talán most tanultuk meg igazán egymást és az érzéseinket. jó lecke volt, de iszonyatos nagy próbatétel is egyben. Ha egy kicsivel kevesebbet jelentenénk egymásnak, nem hiszem, hogy kibírta volna a házasságunk az elmúlt (keserves) hónapokat. Nagyon nagy megkönnyebbülés, hogy vége és hogy helyére került minden és tudom, hogy soha többé nem lesznek szürkék azok a hétköznapok, hiszen az az ember aki NÕ-vé tesz ott van mellettem, és végig fogta a kezem és türelmesen várta, hogy hazataláljak oda ahol minden boldogság forrása van olyan közel, hogy kiszúrja a szemünk mégis nehezen látjuk meg! Én voltam A MASKANÕ és mellesleg ezzé is a szerelmem tett és én minden nap dorombolni fogok NEKI. hiszen egy cicának ez a dolga.!!
Nem vagyok házas, de a barátnõmmel már 5 éve együtt élek! Többször is felvetõdött a 3 as sex kérdése, és ahányszor feljött, annyiszor értettünk egyet: IGEN! De a sors úgy hozta, hogy a 3as ból 4es lett! Többször is... Rendkívüli élménnyel lettünk mindannyian gazdagabbak! Életünk egyik legszebb emléke! Majd ezek után mentünk bele a 3 as sexbe (2fiú 1lány) Abszolút jól éreztük magunkat... Másnap láttam a barátnõmön, hogy kicsit szégyenli magát a történtek miatt, de megnyugtattam, hogy semmiféle ellenérzésem nincsen... Átbeszéltük a dolgokat, és nagyokat nevettünk közben! Nagyon szeretem, és tudom hogy õ is viszont szeret! Ezek a dolgok csak így mûködhetnek szerintem! A kedvesedre nem úgy nézzel, mint a tulajdonodra, hanem úgy mint egy nagyon jó barátodra, mint saját magadra! Ha õ van elõtérben - nála pedig te - akkor nem lesz féltékenységnek helye! Persze nem ajánlom senkinek aki nincsen erre felkészülve lelkileg! Nem egy 2 hónapos kapcsolatnak való dolog...
Ja igen!És mi van akkor ha a párotok lelép a másik féllel?Akkor cumi????Nnnna szerintem az tuti nagy cumi!!!

9. fiú vagyok. Egy barátom lett akivel egész jól kijövök. - Azt akarom megtudni hogy tényleg a barátom vagy mit tudom én mi is?

Pl.: az mit jelenthet hogy amikor elköszöntünk egymástól kicsit elszomorodott? vagy pl ez kicsit más téma hogy órán hülyéskedtünk de közben egy kis id?re megálltunk és egymást néztük...(közbe egyik osztálytársam mondta a barátomnak hogy ez elég b*zis volt) ez mit jelenthet lehet hogy meleg? vagy mit? már régóta gondolkodom kéne egy kis segítség el?re is köszönöm :D

Legjobb válasz: Nem hinném és ha az is 9 évesen még változhat attól hogy valaki homoszexuális kemény 9 évesen lehet 4 év múlva nyáron gép elõtt zsepivel tolja a Redtubot.

Nem hinném és ha az is 9 évesen még változhat attól hogy valaki homoszexuális kemény 9 évesen lehet 4 év múlva nyáron gép elõtt zsepivel tolja a Redtubot.
lehet picit zavarodott még:D még ismerkedni akar hát friss barátság :D nem 1 éves :D (gondolom) lehet még vizsgálódikxD
A kérdező hozzászólása: és akkor mi van ha nem az én meg megkérdezem megsértõdik és nem leszünk barátok? :D
A kérdező hozzászólása: olyankor ez van.. mi? :DD
Ha megsértõdik mond meg neki, hogy nincs joga azok után amiket csinált.:D ennyi. Az meg hogy szerintem tetszik neked, az nyílvánvaló..:D
A kérdező hozzászólása: XD köszi a válaszokat :D
A kérdező hozzászólása: még valamilyen tanács? :DD
Csak beszélgessetek, egyébként ha régóta vagytok barátok akkor simán látszik kisebb jelekbõl a közeledése, esetleg mássága :) ez nálam is így volt :P hamarabb rájöttem hogy a legjobb barátom meleg, mint õ maga...:D igaz már nem vagyunk jóba, de nem emiatt, ez nem lenne probléma ugyanis én is meleg vagyok :D és benned semmi hajlam sincs?:) mert ha nem vagy az, és esetleg õ az lenne, akkor se ítéld el. jó barátot ritkán talál az ember! :p
Elõzõ vagyok... Akármi is történjék, sok sikert kívánok! :) 14/F
A kérdező hozzászólása: hogy érted hogy tetszik neked? :DD
Végy erõt magadon és ülj le vele beszélgetni kettesben.:D Sztem õ meleg, és szerintem nekem tetszik õ.:D Hidd el ilyenek után megéri beszélgetni, csak legyetek kettesben, hogy ne frusztrálja magát.
A kérdező hozzászólása: nem gyûlölöm a melegeket semmi bajom nincsen velük csak tudjam hogy az-e vagy nem :DD
A kérdező hozzászólása: és ha ez a "répafogás" :DD a második volt? :DD az elsõ az úgy volt hogy bele vállaltam a gyomorszájába(véletlen) és aznap késõbb oda nyúlt mintha meg akarta volna ütni de nem ütött és késõn vettem észre és hozzá ért (nem fájt) és azt mondta hogy ez bosszú volt amiért gyomorszájon vállaltam...
ja hogy itt már répafogás volt akkor lehet pici ferde hajlama van benne nem hinném h buza volna de szerintem ha megint lesz egy ilyen érdekes fogás vagy nézés esetleg szólás akkor azért kérdezd meg h valami hátsószándéka nincsen e.
A kérdező hozzászólása: és úgysem fura hogy egyszer tesin hülyéskedtünk és megfogta a tököm... én úgy tettem mintha nem éreztem volna mert nem akartam hogy cikin érezze magát, de láttam rajta hogy várja hogy beszólok-e neki vagy valami vagy hogy mondok rá valamit.. így se fura? lehet hogy nem meleg de akkor is szokatlan :D
A kérdező hozzászólása: utolsó válaszolónak: lehet :DD de majd kiderül köszönöm a válaszokat:D
Ja az úgy más :) Bocsika de akkor is ugyan annál tartok ki mint az elõzõnél szerintem nem homokos :)
A kérdező hozzászólása: én is meg a barátom is kilencedikes:D
A kérdező hozzászólása: Bocsi akkor nem volt egyértelmû.. "kilencedikes" :D
A kérdező hozzászólása: Bennem nincsen hajlam:DD de nem is akartam elítélni mert tényleg jó barátom :D de rendben köszönöm a segítséget :D nagyon :DDD

A barátomnak sokkal fontosabbak a barátai, mint én! Pedig már egy éve együtt vagyunk. Mostanában alig tudunk találkozni, mégis a hétvégi programja a barátai lesznek, nem pedig én, pedig most ráérne. Mit tegyek, hogy ez ne így legyen?

20L

Legjobb válasz: Ne haragudj, hogy ezt kell írnom, de nem szeret a barátod eléggé. Vagy megmerem kockáztatni, hogy egyáltalán nem szeret. Ugyanis, ha valaki szereti a másikat, az jelenti azt is, hogy minél több idõt szeretne a kedvessel tölteni. Amúgy is, alig találkoztok, és most itt lenne a hétvége mint alkalom, de nem használja ki. Ezért is mondom, hogy nem hinném, hogy szeret téged annyira.

Ne haragudj, hogy ezt kell írnom, de nem szeret a barátod eléggé. Vagy megmerem kockáztatni, hogy egyáltalán nem szeret. Ugyanis, ha valaki szereti a másikat, az jelenti azt is, hogy minél több idõt szeretne a kedvessel tölteni. Amúgy is, alig találkoztok, és most itt lenne a hétvége mint alkalom, de nem használja ki. Ezért is mondom, hogy nem hinném, hogy szeret téged annyira.
Szia! Szerintem nagyon fontos, hogy legyenek az embernek barátai, és ne hanyagolja õket akkor sem, ha lesz neki párja. DE! Amit leírsz, az sajnos nem hangzik túl jól. Mert írod, hogy keveset tudtok találkozni. Sajna ez a szitu hasonlít ahhoz, ami velem volt anno. Volt pasimmal távkapcsolatban éltünk, egy héten egyszer, késõbb már csak kéthetente találkoztunk. A biztosítékot az csapta ki, amikor egyszer volt egy kisebb mûtétem, és itthon kellett maradnom lábadozni. Nem volt egy komoly mûtét, de azért jólesett volna, ha meglátogat. De õ a legjobb barátjához ment be a kórházba, ugyanis neki is volt egy kis mûtétje (igaz, õk egy városban voltak, én meg messze), de el sem akart hozzám jönni a barátom, mert azon a hétvégén volt valami "nagyon fontos" koncert, amit nem lehetett kihagyni. Szóval én azt mondom, vannak olyan túlkapások, amiket már nem lehet eltûrni. Azt nem írtad mondjuk, hogy te milyen viszonyban vagy a barátaival. Téged nem hívott a közös programra? Beszélj vele mindenképpen, mondd el, hogy neked ez így nem jó, és mit szeretnél. Ha megérti, és próbál is ezen változtatni, akkor jó. Ha lesz*rja... akkor te is tudod a választ. Tudom, könnyû mondani, de fiatal vagy még, biztos találsz majd olyan férfit, aki megbecsül. 26/N
Ez nem jó jel. Nálunk is ez volt. Nem is szeretett a volt barátom. Szakítottunk. Szerintem te se agyalj, hanem lépj! Vagy normálisan áll hozzá a dolgokhoz, és annyi törõdést ad, amennyi elvárható - és te csak a minimumot szeretnéd, ettõl még van sokkal több dolog is egy kapcsolatban, ahol ki kell állni a másikért, ez csak egy picinyke szelet - ahogy az egy párkapcsolatban kell! Ha nem figyel rád ezentúl sem, akkor menjen a haverokkal, de te ne fecséreld az idõdet ilyen alakra: Majd lesz, aki normálisan fog hozzádállni, mert fontos leszel neki.
Lehet hogy b.zi és a fiúkat szereti azért hanyagol el téged.
szerintem érdemes lenne elgondolkoznod a szakításon. Ha nem akar veled lenni, azt jelenti, nem szeret. ahogy elõttem is írták. Beszélgess vele errõl, majd állítsd választás elé: vagy Te, vagy a haverok.
magával vonz majd *
miért kell ennyire negatívnak lenni, nem értem kedves elõttem válaszoló.... én is megszoktam már, hogy õ ilyen, ez van... de ha te nem tudod megszokni kérdezõ, akkor tehetsz ellene! fel kell hívnod magadra a figyelmet, pl. eljárkálni a csajokkal bulizni, és divatosan öltözködni, ezáltal több "rajongód" lesz, a kisugárzásod mindenkit
Jaj :(... Ez szomorú ám. Beszéltél vele errõl? Mert ez nagyon fontos ám! És ha rosszul reagál (pl. nem érdekli, amit mondasz, vagy.. továbbra se változik a véleménye), akkor ez halott kapcsolat... :(
tudom milyne érzés! ugyanez van nálunk is! mindig csak a k*rva haverok......:@ 18l
mi van veletek?
kerüld õket. megcsaltak, átvertek.
Allj bosszút...legy boldog.
Nem kell jóban lenned velük. Mocskos dolog az ilyen, szégyeljék csak magukat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!