Találatok a következő kifejezésre: A baratomnak tudom mi (862 db)

1 és fél hete járok a barátommal, tudom ez nem hosszú idő, de nem vagyok igazán szerelmes belé. Mennyi idő kellhet mire jobban bele szeretek?

15 éves lány vagyok és összejöttem az osztályból a legjobb fiú barátommal. Már kb. 2 hónapja többet érzek mint barátság, és ő is többet érez. Most, hogy járunk kicsit össze zavarodtam.. Nem érzem hogy szerelmes lennék. Időnként érzem, hogy szeretem, de sokkal gyakoribb, hogy inkább csak barátként nézek rá, vagy több mint barátként, de nem úgy mint a pasim. Keveset voltunk együtt suli után, szóval inkább csak suliban. Mennyi időt adjak ennek a kapcsolatnak, hogy bele szeressek, vagy kiderüljön, hogy igazából mit is érzek?

Legjobb válasz: Semennyit. Biztos hogy nem vagy belé szerelmes de mivel õ a legjobb barátod akaratlanul is azt hiszed hogy az vagy de hidd el nekem hogy nem. Voltam már én is ilyen helyzetben és rá kellett jönnöm hogy nem voltam szerelmes csak azt hittem. Szóval szerintem mondd meg a srácnak hogy legyetek csak barátok. Ha tényleg a legjobb barátod akkor meg fogja érteni ha nem akkor meg tudod hogy nem is volt igazi barát.

Semennyit. Biztos hogy nem vagy belé szerelmes de mivel õ a legjobb barátod akaratlanul is azt hiszed hogy az vagy de hidd el nekem hogy nem. Voltam már én is ilyen helyzetben és rá kellett jönnöm hogy nem voltam szerelmes csak azt hittem. Szóval szerintem mondd meg a srácnak hogy legyetek csak barátok. Ha tényleg a legjobb barátod akkor meg fogja érteni ha nem akkor meg tudod hogy nem is volt igazi barát.
Majd belejössz. 1 hónap után azért már kezdj el agyalni.
TörpeSzörnyeteg ha tisztában vagy a tényekkel akkor gondolom nem lepõdsz meg, ha valaki ilyen véleményt ír :S tudom milyen, futottam már én is pasi után. ha mindenki mondja hogy nem érdemes, akkor sem akarod belátni.. viszont lehet, hogy utólag rájössz. és akkor majd azon fogsz csodálkozni, hogy akik valóban a barátaid, azok miért nem szóltak, vagy miért nem hallgattál rájuk. ha már benne vagy a helyzetben nyilván nehéz kimászni, de minden esetre nem javasolnám senkinek hogy várjon valakire így. sosem lennék úgy boldog, hogy végre kidobta az álomnõje, a nagy szerelme, mostmár foglalkozik velem is. ha szeretem nagyon, akkor is ott lebeg a gondolat, hogy csak pótlék vagyok. és ez még a jobbik eset, mert 1. lehet hogy tényleg, 2. lehet hogy tényleg és csak ideiglenesen amig a másik vagy egy harmadik képbe nem kerül:( remélem érted mit akarok mondani.
kedves utolsó. 8 hónapja várok rá mert beleszerettem. voltak húzós pillanatok ahol majdnem megcsalta a bnõjét. igen idióta vagyok mert várok rá.. bejövök neki de a barátnõjét szereti.. sose dobott egy lányt se mindig õt dobták 1-2 év után.. és mondta is h nem egybõl jönne össze velem hanem amint kiheveri.. és am is kicsi az esély h összejöjjünk mert kimegy Dániába továbbtanulni és akkor jön haza amikor én mek szüleimhez Németo.ba... sztem nem a te dolgod eldönteni h hülye vok v se.. tisztába vagyok a tényekkel :) sokkal több mint bff is elég.. ha azt vesszük sokszor a barátság mentett meg pár helyzettõl mert ha jártunk volna akk szakítottunk volna pár szitutól.. mindegy hagyjuk.. csak azt mondom h egy barát sokkal többet ér mint egy szerelem, csak kevesebb dolgot kapsz meg (pl nem csókolóztok stb)
TörpeSzörnyeteg te mekkora idióta vagy. az õ részérõl nincs szerelem, mert mást szeret, de megvárod míg "felszabadul"?! mintha az akarata ellenére lenne azzal, akivel van.. Vagy csak mindenki kap nála egy sorszámot? Te hencegsz itt hogy 5 (fúúú de sok!) évvel nagyobb "pasi" rádnéz, õ meg majd azzal fog hencegni hogy az x-edik lány is megvolt neki.. A kérdezõnek meg: most viccelsz? majdnem 2 hete(!) jártok és nem tudod még hogy szereted-e. Nem tudom mi a francért agyalnak egyáltalán ezen az emberek. Ha jól kijöttök, szeretitek egymást, nem mindegy hogy "igazi"-e? Hát adjál már magatoknak egy pár hónapot legalább. Úgyis ki fog derülni hogy szerelem vagy nem. Teljesen felesleges ezen gondolkozni, mert csak elrontod a jót is ezzel. És ezt a többi hozzászólónak is mondom.
Ha szereted , jobban mint barát, akkor vonzó neked, mindig hozzá bújnál, csókolgatnád mindig szépnek látnád, mint egy kis ékkövet.Tudom ez nyálas, de aki szerelmes volt már mélyen tuti érzett hasonlót.Ilyesmit kellene érezned ha szerelmes lennél és fiatal vagy ahhoz hogy csak próbálgass, plusz barátot nem csapunk be.
Szerintem sem vagy szerelmes , mert azért odavagy elsõ pillanattól érzed.
Ha ez megnyugtat, nekem van egy barátom, akivel igazából nem lehetünk együtt mert bnõje van, de mindketten többet érzünk barátságnál, ami nem szerelem még. Vagyis számára nem az.:/ Így megállapodtunk a Sokkal Több Mint BFF nevünknél, amíg fel nem szabadul.:D 15/L ui: õ 20 éves és a kor nem számít, 1suliba jártunk, õ most végzett (13.-os) én meg most kezdtem (9.-es, vagyis mostmár 10.-es) :) uui: Osztályból nem érdemes pasizni.:)
Legyetek minél többet egymással, érdeklõdjetek egymás iránt és jobban összehangolódtok.. ;)
A kérdező hozzászólása: De az biztos, hogy sokkal többet érzek szimpla barátságnál.. Van sok fiú barátom és nem érzek semmi többet irántuk.
majd ha kicsit több idõt töltesz vele, lehet, hogy jobb lesz :)
értem.. de én 7 évesen elvesztettem a barátomat aki utánam ugrott mert beszakadtam a dunán de õt elvitte a víz... 8 évig olyan osztályba jártam ahol kiutáltak.. depressziós voltam vagyok és az h rátaláltam.. egyszerûen túl fontos nekem h õt megkapjam bármi legyen is. és igen mondták már h baki lesz a vége.. de hiszek a csodákba (:

Van egy bizonyos helyzet és nem tudok mit csinálni! A szokásos tidráma, a legjobb barátnõdrõl kiderül hogy csak manipulált téged aztán féltékeny és tönkre tesz, megaláz és ott bánt meg ahol fáj aztán el akarja lopni a barátnõd? Mit tegyek?

Régebben volt egy lány akit a legjobb barátnõmnek tartottam, de folyton manipulált és mindíg csak azt akarta hogy nekem rossz legyen, szerintem féltékeny volt rám azóta volt egy nagy össze veszés és nem komonikáltunk utánna soha, én uj barátnõre találtam ami neki nem tetszik és ujra kicseszvelem de ugy hogy a másik barátnõm nem vesz észre ebbõl semmit õ egy aranyos lánynak tartja, elõször én is annak tartottam mert kitûnõ tökéletes kis stréber de belül nagyon gonosz. Szóval mit tegyek? Hiába mondok bármit is nem ér semmit már próbáltam, valahogy ki akarom készíteni a csajt! Idegileg! Valami ötlet?Nem tudok mit tenni ugy ,hogy muszály megkérdeznem valakit aki mondjuk élt át ilyet .. Kösz..

Legjobb válasz:
csak magadat készíted ki azzal ha foglalkozol vele. tudom, én is voltam ebben úgy csináltam hogy senki ismerõsnek nem mondtam semmit, hanem nekiindultam egyedül a városnak, elmentem ismerkedni olyan helyekre, ahol azelõtt még az életben nem voltam és az õ társasága nem teszi be a lábát. egy hónap alatt találtam is egy egyetemista csajt, aki nagyon jó barátnõm lett. csináltam egy 2. facebook-ot, kevés embert jelöltem és úgy állítottam be, hogy engem ne tudjanak és ott beszélgettem ezzel a lánnyal. szép lassan bevonódtam az õ társaságába és ezekkel az emberekkel jöttem-mentem. nagy vonalakban felvázoltam az elõtörténetet, hogy ez a csaj ezekkel és ezekkel az emberekkel együtt nem kedvel, meg rosszakat mond másoknak stb. így elmarni sem tudták az új embereket, mert elve negatívan álltak hozzá ahhoz a **** (és mert elõbb engem ismertek meg, hogy milyen jóarc is vagyok :D) aztán ugyanígy pasit is szereztem magamnak, vége lett a középsulinak és kitiltottam mindet, nem állok szóba egy régi emberrel sem. nem tud mit csinálni... egy közös ismerõssel találkoztam, annak összevissza kamuztam minden marhaságot, benyalta és most azt hiszik, hogy egy másik városban dolgozom hét közben.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); csak magadat készíted ki azzal ha foglalkozol vele. tudom, én is voltam ebben úgy csináltam hogy senki ismerõsnek nem mondtam semmit, hanem nekiindultam egyedül a városnak, elmentem ismerkedni olyan helyekre, ahol azelõtt még az életben nem voltam és az õ társasága nem teszi be a lábát. egy hónap alatt találtam is egy egyetemista csajt, aki nagyon jó barátnõm lett. csináltam egy 2. facebook-ot, kevés embert jelöltem és úgy állítottam be, hogy engem ne tudjanak és ott beszélgettem ezzel a lánnyal. szép lassan bevonódtam az õ társaságába és ezekkel az emberekkel jöttem-mentem. nagy vonalakban felvázoltam az elõtörténetet, hogy ez a csaj ezekkel és ezekkel az emberekkel együtt nem kedvel, meg rosszakat mond másoknak stb. így elmarni sem tudták az új embereket, mert elve negatívan álltak hozzá ahhoz a **** (és mert elõbb engem ismertek meg, hogy milyen jóarc is vagyok :D) aztán ugyanígy pasit is szereztem magamnak, vége lett a középsulinak és kitiltottam mindet, nem állok szóba egy régi emberrel sem. nem tud mit csinálni... egy közös ismerõssel találkoztam, annak összevissza kamuztam minden marhaságot, benyalta és most azt hiszik, hogy egy másik városban dolgozom hét közben.

A fiú akit szeretek, lehet össze fog jönni egy lánnyal. Én tudom, hogy ő is szeret engem, csak nem meri bevallani, mert túl jó barátok vagyunk, és félne hogy ez tönkretenné a baráti kapcsolatot. Mit csináljak, mielőtt még késő lenne?

Remélem nagyjából érhet?en fogalmaztam. szívem törne össze ha összejönne vele. Bár lehet csak azért mondta hogy féltékennyé tegyen, mert volt már ilyen:S Mit kéne most csinálnom? Félek odaállni elé és megmondani...

Legjobb válasz: hát pedig nem tehetsz mást vagy lépsz vagy összejön mással. nem értem.. ha tudod hogy õ is szeret akkor miért félsz?

hát pedig nem tehetsz mást vagy lépsz vagy összejön mással. nem értem.. ha tudod hogy õ is szeret akkor miért félsz?
így se tudok mást mondani. próbáld meg! nem veszíthetsz semmit sõõt..
A kérdező hozzászólása: Nem tudom... Önbizalmam 0 és félek az egésztõl. Tudom, hülye vagyok de ááá. utálom magam emiatt...
A kérdező hozzászólása: ja ha ez számít akkor 18 évesek vagyunk. Meg talán az is baj, hogy "hozzászoktam" hogy a pasik állnak elém és vallanak, nem én..
A kérdező hozzászólása: Igazad van:) csak nem tudom mikor találkozok vele, és félek hogy akkor már késõ. Msnen meg.. olyan személytelen
tanácsolom neked hogy nézd meg figyelmesen a Nem kellessz eléggé címû filmet.


mond meg neki, hogy ne erõltesse, a barátodnak pedig ne szólj, a következõ esetig.
Úú, ez tényleg durva.:S Én azt hiszem soha többé nem mennék hozzájuk. De tényleg, mit szólsz ahhoz a megoldáshoz, hogy anyukádnak (vagy a saját családodból olyan valakinek, akiben megbízol, és ismer téged, tudod, hogy neked hisz)meséld el? Mert a pali tuti tagadni fog, még téged kever kellemetlen helyzetbe, a fia pedig lehet nem fog neked hinni, és te leszel a szarkeverõ.
Fúj, micsoda piszok féreg... :S Csodállak, hogy megõrizted a hidegvéred, én nem is tudom, mit csináltam volna... :S Hát te tudod, ha nem akarod neki elmondani, én nem várnék a következõ ilyennel. Fõleg, hogy ki tudja, mi történt volna, ha még egy jó ideig nem jön meg a párod? Talán erõszakoskodott is volna. Mindenesetre többet ne maradj vele kettesben.
Az apjának nem volt olyan fontos a kapcsolatuk, hogy ne másszon rá a fia barátnõjére. Egyoldalú kapcsolatért pedig nem kár.
A kérdező hozzászólása: Nos köszönöm az eddig kommenteket. Bár az, hogy apa és fiú közösbe rakott..hát mit ne mondjak..bunkó hozzászólás volt ;) Nem, nem búcsúzáskor akart puszit adni. Kérdezte valaki, hogy hogyan történt. Nos a párom elment a boltba és a tesói pedig az uszodában voltak. Nem árt tudni, hogy a párom szülei elváltak, így hálistennek apósjelöltem csak ritkán jár haza, olyankor pedig anyósjelölt nincs otthon, csak este. Szóval ketten maradtunk. Én vacsorát csináltam a barátomnak, mert megkért rá. Drága após pedig elõször csak olyanokat mondott, hogy megy fürödni és megmosom-e a hátát... azt hittem (vagyis reméltem) hogy csak hülyéskedik, úgyhogy én is poénra vettem a dolgot, de még viccesen is elutasítottam. Erre ahogy elmostam az edényeket, odalépett hozzám és azt mondta, hogy nézzek a szemébe. Belenéztem, megfogta az arcom és húzta a magához fele. Hogy a félreértést elkerüljem, nem fordította el az arcom, hanem egyenesen a szám az õ szája felé tartott, mire elfordítottam a fejem és rászóltam, hogy hagyja abba. Szerencsére ezután nem sokkal megjött a párom. Úgy döntöttem, hogy ha csak még egy ujjal is hozzámér, vagy bármi hasonló történik, szólok a barátomnak, mert ez így nem lesz jó...
Biztos, hogy le akart smárolni, nem egy búcsúzáskor elcsúszott véletlen szájrapuszi volt? Amúgy szerintem anyukádnak kéne elmondanod, õ tudni fogja majd, mit kell tenni, intézzék el ezt a felnõttek egymás között.
Nem várnék a következõ alkalomig, rögtön elmondanám. Az ilyenek ebbõl táplálkoznak, hogy az áldozat úgyse szól senkinek, hanem vár, mert úgysem hinne neki senki, meg különben se történt "baj", meg hát nem is volt olyan nagy dolog, csak kinevettetném magam, stb. ...és az ilyen mocsok persze újra lecsap...
Kerüld õt, ne maradj vele kettesben soha.Az ilyenek képesek lennének megerõszakolni akár a saját fiuk párját is.Ha mégegyszer próbálkozik akkor szólj a barátodnak
ne a srácnak mondd el, hanem az anyjának... vagy akár zsarolhatod is az öreget :D
Mond el neki!!De nem fog neked hinni.Ez velem is megesett 7 évnyi házasság után.És persze após mindent tagadott.még én maradtam a sza...ban!!Igaz akkor már megromlóban volt a házasságom is.így az eset után elköltöztem.Vigyázz az apjával.
Ne mondd el, de ne menj többet oda. Egy idõ után úgyis rákérdez a barátod, akkor mondd el neki. Aztán majd õ dönt, ahogy akar.
Mindenféleképpen szólj neki.Ha szeret, elõbb utóbb neked fog hinni és sajnos lehet, hogy választania kell közted és az apja között.
Apuci és fia a közösbe rakott téged. :D
Ez végtelenül gusztustalan kisérlet volt. Ez az ember nem tisztel sem téged, sem pedig a saját fiát. Ha a közelében maradsz, be fog próbálkozni, aztán birkózhatsz vele. Én vagy hagynám ezt a kapcsolatot, vagy soha többet nem tenném be oda a lábamat, ahol az apa él. Teljesen izolálnám magam ettõl a bunkó paraszttól, aki azt hiszi, ha a fiáé leszel, egyben õ is jogot formálhat rád, vagyis az "ügy" a családban marad.
Szerintem pedig mondd el neki! Ha nem hiszi el, akkor meg hagyd a fenébe a srácot is, én azt gondolom. Én nem titkolnál el elõre, az fix. Egyébként máskor is közeledett már hozzád az apja? Voltak ennek a tettének elõjelei? Hogy történt az eset?
Mit érdekel téged, hogy tönkremegy-e a kapcsolatuk, ha a kedves apukát nem érdekli? Lehet, hogy a srác szereti az apját, de az apja semmibe sem veszi, õt, ha ilyenre képes. Mondd csak el, kerüljön le a hályog a szemérõl. Bár sanszos, hogy az apja tagadni fog, és neki fog hinni...
Én csak most olvastam a sztorit (megdöbbentõ, de sajnos sok ilyen lehet...). Be kell kamerázni a helyiséget, vagy legalábbis hangot rögzíteni, majd szándékosan elõidézni a helyzetet, amikor kettesben vagytok és mindent felvenni. Bizonyíték! Mi van, ha nem ez az elsõ eset?? Elõbb "megszerezném" a bizonyítékot, majd ezt követõen mondanám el a barátomnak... Ha nem hisz, hát tessék! Egyébként vigyázz Magadra! Sok elmebeteg pszichopata van, akirõl nem is gondolod...

Nem tudom mit érzek a barátom iránt. Mit csináljak?

Egy ideje együtt vagyok már a barátommal, azonban én kicsapongó életü vagyok!Eddig minden barátomat megcsaltam, de ezt most nem akarom elrontani.Szeretem öt.Vagyis ez már nem biztos.Az az igazság már kezdem unni, pedig csak 1 hónapja vagyunk együtt!Mit tegyek, hogy ne rontasam el, és ne tegyem tönkre a barátom?

Legjobb válasz: Én akkor jöttem rá igazán , hogy mit érzek a barátom iránt, amikor szakítottunk egymással. Azóta is õt imádom, szeret, de most még ki is mutatom.

Én akkor jöttem rá igazán , hogy mit érzek a barátom iránt, amikor szakítottunk egymással. Azóta is õt imádom, szeret, de most még ki is mutatom.
szerintem egy hónap rettentõen rövid idõ alatt. ennyi idõ alatt alig tudhatsz meg vmit róla. ha már 1 hónap után nincs semmi új a kapcsolatban az baj szerintem, de várj még és próbálkozzatok, aztán ha nem megy úgy sem érdemes hõzni, meg tényleg akkor jön rá általában az ember, hogy hiányzik a másik, ha nincs vele. de ne csald meg, azzal nem javítanál semmit sõt, akkor már hamarabb szakíts.

A barátom tudja, hogy milyen féltékeny típus vagyok mégis már elég régóta mondogatja, hogy szeretné kipróbálni hármasban. Tudom magamról ha megtenném utána nagyon ki lennék borulva, mert olyan mintha engedném hogy megcsaljon. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Sziasztok! Tapasztalatból beszélek nagyon nagyon vigyázz!Párommal 16éve élünk házasságban, szült is három gyereket tehát már nem vagyunk túl fiatalok. Én39 Õ35. Régóta foglalkoztatott már, eleinte csak engem, utána már Õt is a gondolat.Hogy ne bántsam meg elsõnek is két férfi egy nõ felállás, talán utána nekem is jut valami cimszóval /habár nem tettem volna, tudjátok Õ a mindenem/.Soha nem volt bennem féltékenység, talán még a hírét sem ismertem. 2007 karácsonya elötti nap egy barátommal, akit inkább már testvéremnek hívok megtörtént. Kedvesem rettenetesen jól érezte magát, kétszer is soha nem látott orgazmusa volt.Másnap józanodás után, mert ittunk egy keveset elkezdõdött a pokoljárásom. Felütötte a fejét a kissebségi kompl/ én nem tudok vele ilyet/.a féltékenység az ezekbõl adódó elveszíthetem érzés.Rettenetes karácsonyom szilveszterem volt.Nem tehettem semmit, mert én találtam ki, Õk csak jól érezték magukat.Két hónap alatt tiz kilót fogytam.Nagy nehezen befejezõdött a dolog, de ma se hagy nyugton az emlékeimben a látványa, hogy mástól élvez el Kedvesem, mástól kapta meg a gyönyört.Nagyon könnyû belemenni a jóba, a másba, az újba azért,hogy adjál neki egy úgymond ajándékot.Ha nem gondolsz a kimenetelre akkor nagyon meg lehet szívni az érzéseidel, fõleg ha nem is ismered magad.Valahol az emberben kell lenni egy kevés önzésnek ahhoz, hogy ne tegyen hülyeséget.Párom kitart mellettem, felismerte érzéseimet, szenvedésemet amit nagyon köszönök neki.KÖSZÖNÖM MASKANÕM SZERELMEM!!! Elég káoszos írásom, de ez van még belül is. Csak óvatosan ezzel, mert sose tudhatod mi lesz a vége. Nagyon sok idõ kell a sebek gyógyulásához...... Nyugodtan mondhatja rám bárki, hogy hülye voltam, nem gondolkodtam menjek anyámba nyavajogni IGAZA van.

Sziasztok! Tapasztalatból beszélek nagyon nagyon vigyázz!Párommal 16éve élünk házasságban, szült is három gyereket tehát már nem vagyunk túl fiatalok. Én39 Õ35. Régóta foglalkoztatott már, eleinte csak engem, utána már Õt is a gondolat.Hogy ne bántsam meg elsõnek is két férfi egy nõ felállás, talán utána nekem is jut valami cimszóval /habár nem tettem volna, tudjátok Õ a mindenem/.Soha nem volt bennem féltékenység, talán még a hírét sem ismertem. 2007 karácsonya elötti nap egy barátommal, akit inkább már testvéremnek hívok megtörtént. Kedvesem rettenetesen jól érezte magát, kétszer is soha nem látott orgazmusa volt.Másnap józanodás után, mert ittunk egy keveset elkezdõdött a pokoljárásom. Felütötte a fejét a kissebségi kompl/ én nem tudok vele ilyet/.a féltékenység az ezekbõl adódó elveszíthetem érzés.Rettenetes karácsonyom szilveszterem volt.Nem tehettem semmit, mert én találtam ki, Õk csak jól érezték magukat.Két hónap alatt tiz kilót fogytam.Nagy nehezen befejezõdött a dolog, de ma se hagy nyugton az emlékeimben a látványa, hogy mástól élvez el Kedvesem, mástól kapta meg a gyönyört.Nagyon könnyû belemenni a jóba, a másba, az újba azért, hogy adjál neki egy úgymond ajándékot.Ha nem gondolsz a kimenetelre akkor nagyon meg lehet szívni az érzéseidel, fõleg ha nem is ismered magad.Valahol az emberben kell lenni egy kevés önzésnek ahhoz, hogy ne tegyen hülyeséget.Párom kitart mellettem, felismerte érzéseimet, szenvedésemet amit nagyon köszönök neki.KÖSZÖNÖM MASKANÕM SZERELMEM!!! Elég káoszos írásom, de ez van még belül is. Csak óvatosan ezzel, mert sose tudhatod mi lesz a vége. Nagyon sok idõ kell a sebek gyógyulásához...... Nyugodtan mondhatja rám bárki, hogy hülye voltam, nem gondolkodtam menjek anyámba nyavajogni IGAZA van.
Hát ja... az én párom is feldobta a témát én is nagyon féltékeny típus vagyok, és a szemétje bele se gondolt mennyire szar lehet ez nekem hogy a kis agyacskáját arra hassználja hogy ilyenen gondolkodjon.Arról nem beszélve hogy ezek után az nyilalt az agyamba hogy kevés vagyok neki 1edül, meg mégis hogy nézzem végig hogy a szerelmem mást dug??(persze a fordított felállás az már nem nyerõ neki)...Ja és mi nem tizenx éve vagyunk 1ütt. Szóval ha nem 3asba... akkor elõbb-utóbb az ilyen úgyis megcsal! Szerintem gondold át és olyat ne csinálj amit nem akarsz! Én tuti nem megyek bele mondjuk azóta nem hozta fel amióta mondtam hogy NEM.
Furcsa mindketten igy látjuk.Okos vagy , elõre is tudsz gondolkozni és nemet mondani.irigyellek
"persze a fordított felállás az már nem nyerõ neki" milljjen ismerõs ez!!!
Ha legközelebb felveti, ugorj a nyakába és boldogan jelents be, van egy biszex fiú, akinek mindketten tetszetek és õ szívesen beszállna harmadiknak. Mondd azt, már régóta törted a fejed, hogyan vesd ezt fel neki, de most hogy õ felajánlotta, máris lapozod a naptárat és keresel egy mindhármótoknak kedvezõ idõpontot. Utána meg gyönyörködj a döbbent ábrázatán ;)
Sziasztok! Óva intek mindenkit egy ilyen hármas kalandtól. Ha úgy érzitek valami hiányzik a kapcsolatotokból, tegyetek érte, hogy színesebb legyen, de ha házon (ágyon) belül nem találjátok meg akkor azon kívül sem fogjátok. Én majdnem elvesztettem a párom mire rájöttem a lényegre. Azt hittem, hogy én a háromgyerekes családanya csak úgy léphetek ki az átlagos kis életembõl, ha még egy férfi megerõsít abban, hogy én is lehetek dögös, kívánatos NÕ. Amikor mindenünk megvan nem érezzük, hogy milyen nagy kincs van a birtokunkban: a párunk szerelme.Idõközben észre sem vettem, hogy a párom is mennyit változott azálltal, hogy én kibújtam a csigaházamból. Újra belém szeretett, oly intenzitással udvarolt, mint sohasem. Tegnap este jöttem rá, hogy az hogy van önbizalmam, kívánatosnak és jó embernek érezhetem magam egyetlen ember érdeme a SZERELMEMNEK.Nem kell hozzá másik ember, egy kívülálló csak Õ. Folyamatosan kapom az impulzusokat amivel azt jelzi, hogy feltétel nélkül kellek neki. Röviden, egymásban keressétek a boldogságot, tegyétek változatossá a sexet ha ez kell, de ehez csak ketten kelletek. Még egy tanulság végül: szánjatok idõt egymásra beszélgessetek sokat, hidd el, hogy egy teljesen új ember kerül a szemed elé és ha elmeritek mondani a vágyaitokat, akkor még többet tudtok nyújtani egymásnak. A kérdés az, hogy mit jelentetek egymásnak. Ha elég fontos a másik akkor egymásban merüljetek el ne másban. Mi ennyi év után is tudunk egymásnak újat mutatni és mondani, de értékelni talán most tanultuk meg igazán egymást és az érzéseinket. jó lecke volt, de iszonyatos nagy próbatétel is egyben. Ha egy kicsivel kevesebbet jelentenénk egymásnak, nem hiszem, hogy kibírta volna a házasságunk az elmúlt (keserves) hónapokat. Nagyon nagy megkönnyebbülés, hogy vége és hogy helyére került minden és tudom, hogy soha többé nem lesznek szürkék azok a hétköznapok, hiszen az az ember aki NÕ-vé tesz ott van mellettem, és végig fogta a kezem és türelmesen várta, hogy hazataláljak oda ahol minden boldogság forrása van olyan közel, hogy kiszúrja a szemünk mégis nehezen látjuk meg! Én voltam A MASKANÕ és mellesleg ezzé is a szerelmem tett és én minden nap dorombolni fogok NEKI. hiszen egy cicának ez a dolga.!!
Nem vagyok házas, de a barátnõmmel már 5 éve együtt élek! Többször is felvetõdött a 3 as sex kérdése, és ahányszor feljött, annyiszor értettünk egyet: IGEN! De a sors úgy hozta, hogy a 3as ból 4es lett! Többször is... Rendkívüli élménnyel lettünk mindannyian gazdagabbak! Életünk egyik legszebb emléke! Majd ezek után mentünk bele a 3 as sexbe (2fiú 1lány) Abszolút jól éreztük magunkat... Másnap láttam a barátnõmön, hogy kicsit szégyenli magát a történtek miatt, de megnyugtattam, hogy semmiféle ellenérzésem nincsen... Átbeszéltük a dolgokat, és nagyokat nevettünk közben! Nagyon szeretem, és tudom hogy õ is viszont szeret! Ezek a dolgok csak így mûködhetnek szerintem! A kedvesedre nem úgy nézzel, mint a tulajdonodra, hanem úgy mint egy nagyon jó barátodra, mint saját magadra! Ha õ van elõtérben - nála pedig te - akkor nem lesz féltékenységnek helye! Persze nem ajánlom senkinek aki nincsen erre felkészülve lelkileg! Nem egy 2 hónapos kapcsolatnak való dolog...
Ja igen!És mi van akkor ha a párotok lelép a másik féllel?Akkor cumi????Nnnna szerintem az tuti nagy cumi!!!

9. fiú vagyok. Egy barátom lett akivel egész jól kijövök. - Azt akarom megtudni hogy tényleg a barátom vagy mit tudom én mi is?

Pl.: az mit jelenthet hogy amikor elköszöntünk egymástól kicsit elszomorodott? vagy pl ez kicsit más téma hogy órán hülyéskedtünk de közben egy kis id?re megálltunk és egymást néztük...(közbe egyik osztálytársam mondta a barátomnak hogy ez elég b*zis volt) ez mit jelenthet lehet hogy meleg? vagy mit? már régóta gondolkodom kéne egy kis segítség el?re is köszönöm :D

Legjobb válasz: Nem hinném és ha az is 9 évesen még változhat attól hogy valaki homoszexuális kemény 9 évesen lehet 4 év múlva nyáron gép elõtt zsepivel tolja a Redtubot.

Nem hinném és ha az is 9 évesen még változhat attól hogy valaki homoszexuális kemény 9 évesen lehet 4 év múlva nyáron gép elõtt zsepivel tolja a Redtubot.
lehet picit zavarodott még:D még ismerkedni akar hát friss barátság :D nem 1 éves :D (gondolom) lehet még vizsgálódikxD
A kérdező hozzászólása: és akkor mi van ha nem az én meg megkérdezem megsértõdik és nem leszünk barátok? :D
A kérdező hozzászólása: olyankor ez van.. mi? :DD
Ha megsértõdik mond meg neki, hogy nincs joga azok után amiket csinált.:D ennyi. Az meg hogy szerintem tetszik neked, az nyílvánvaló..:D
A kérdező hozzászólása: XD köszi a válaszokat :D
A kérdező hozzászólása: még valamilyen tanács? :DD
Csak beszélgessetek, egyébként ha régóta vagytok barátok akkor simán látszik kisebb jelekbõl a közeledése, esetleg mássága :) ez nálam is így volt :P hamarabb rájöttem hogy a legjobb barátom meleg, mint õ maga...:D igaz már nem vagyunk jóba, de nem emiatt, ez nem lenne probléma ugyanis én is meleg vagyok :D és benned semmi hajlam sincs?:) mert ha nem vagy az, és esetleg õ az lenne, akkor se ítéld el. jó barátot ritkán talál az ember! :p
Elõzõ vagyok... Akármi is történjék, sok sikert kívánok! :) 14/F
A kérdező hozzászólása: hogy érted hogy tetszik neked? :DD
Végy erõt magadon és ülj le vele beszélgetni kettesben.:D Sztem õ meleg, és szerintem nekem tetszik õ.:D Hidd el ilyenek után megéri beszélgetni, csak legyetek kettesben, hogy ne frusztrálja magát.
A kérdező hozzászólása: nem gyûlölöm a melegeket semmi bajom nincsen velük csak tudjam hogy az-e vagy nem :DD
A kérdező hozzászólása: és ha ez a "répafogás" :DD a második volt? :DD az elsõ az úgy volt hogy bele vállaltam a gyomorszájába(véletlen) és aznap késõbb oda nyúlt mintha meg akarta volna ütni de nem ütött és késõn vettem észre és hozzá ért (nem fájt) és azt mondta hogy ez bosszú volt amiért gyomorszájon vállaltam...
ja hogy itt már répafogás volt akkor lehet pici ferde hajlama van benne nem hinném h buza volna de szerintem ha megint lesz egy ilyen érdekes fogás vagy nézés esetleg szólás akkor azért kérdezd meg h valami hátsószándéka nincsen e.
A kérdező hozzászólása: és úgysem fura hogy egyszer tesin hülyéskedtünk és megfogta a tököm... én úgy tettem mintha nem éreztem volna mert nem akartam hogy cikin érezze magát, de láttam rajta hogy várja hogy beszólok-e neki vagy valami vagy hogy mondok rá valamit.. így se fura? lehet hogy nem meleg de akkor is szokatlan :D
A kérdező hozzászólása: utolsó válaszolónak: lehet :DD de majd kiderül köszönöm a válaszokat:D
Ja az úgy más :) Bocsika de akkor is ugyan annál tartok ki mint az elõzõnél szerintem nem homokos :)
A kérdező hozzászólása: én is meg a barátom is kilencedikes:D
A kérdező hozzászólása: Bocsi akkor nem volt egyértelmû.. "kilencedikes" :D
A kérdező hozzászólása: Bennem nincsen hajlam:DD de nem is akartam elítélni mert tényleg jó barátom :D de rendben köszönöm a segítséget :D nagyon :DDD

Szerelmes vagyok a legjobb barátnőmbe, de így nem tudok a barátja lenni. Mit tegyek?

Szóval elég régóta érzem ezt a dolgot, de csak mostanában sikerült ráeszmélnem igazán, miután kidobott egy srác és válságban voltam, hogy nekem ? sosem csak egy barátot jelentett. Többször belekezdtem már, de aztán úgy éreztem, hogy tök felesleges elmondani, ? meg elkezdte sejteni és azóta minden más lett. Nem tudom leírni, de teljesen másképp viselkedik velem, már nem vagyunk olyan kötetlen viszonyban. Én vagyok a legjobb barátn?je 2 éve. Nekem ez nagyon rossz és nem nagyon tudok a barátja lenni, mert folyton feszült a légkör. Nem tudom, mit tegyek? 23/L

Legjobb válasz: bocs, ha nem volt érthetõ, szóval kidobott egy srác, akibe én sem voltam szerelmes és mikor válságban voltam hetekig és elgondolkodtam az életemen, hogy mi miért történik velem, arra jöttem rá, hogy igazából szerelmes vagyok a legjobb barátnõmbe, csak még nem vallottam be magamnak

A kérdező hozzászólása: bocs, ha nem volt érthetõ, szóval kidobott egy srác, akibe én sem voltam szerelmes és mikor válságban voltam hetekig és elgondolkodtam az életemen, hogy mi miért történik velem, arra jöttem rá, hogy igazából szerelmes vagyok a legjobb barátnõmbe, csak még nem vallottam be magamnak
Biztos, hogy ez szerelem? Nem csak összezavarodtál? Alapvetõen a fiúkat szereted, vagy nem? Ezek fontos kérdések, mert lehet csak egy hullámvölgybe kerültél. Nem biztos, hogy el kéne rontani egy ilyen esetleges "bakival" a barátságot, nem gondolod? És õ hogy viszonyulna ehhez? Õ heteroszexuális? Ha igen, jobb lenne letenned róla. Egy ideig ne találkozzatok, had ülepedjen le a dolog benned.
én is éreztem igy.. nomármost, majdnem mindenõben kíváncsiság. ezt jó ha tudod. ezt csak szerelem ffiiránt vagy a nagyon erõs konzervativizmus irja felül. nálunk úgy volt legjobb barátnõmmel h én flörtöltem vele :) meg el is mondtam neki h nekem tetszik. végül egyszer egy házibuli után smároltunk. onnantól fogva -elmúlt ez a dolog bennem vele kapcsolatban. sõt volt még egy lány akinek meg én tetszettem, ott is volt vonzalom..-de annyira csalódtam egy dolog miatt benne hogy már egyértelmûen tudom hogy ffit akarok a jövõmben. Igen, az egy fontos kérdés hogy feltudnál e vállalni egy nõt magad mellett nem lenne e hiányérzeted. Én valójában magamban sosem tudnám azt hiszem. Tehát a vágy mégha érzelmekkel is van tarkítva, nem feltétlen szerelem. és ha ez megis marad késöbb benned a nõk felé ez, akkor is max biszexualitás lehet..- de ezt már énse tudom mert végül is én nem feküdtem le egy lánnyal sem. Uh próbáljátok megbeszélni. ez fontos lenne. (megha esetleg le is tudnád smárolni, az is) 27n
A kérdező hozzászólása: Nem, évek óta bénázom a fiúkkal, iránta meg mást érzek, nem olyan, mint a többi barátom, szeretek vele lenni, hozzáérni, meg ilyenek, már csak meg tudom különböztetni az érzéseimet 23 évesen. Tavaly együtt aludtunk egyszer egy buli után és tök rágerjedtem, egész éjjel csak feküdtem, mint egy fogyatékos és gondolkodtam, hogy mi a fene ez. Õ imád, mert én vagyok Terézanyu az életében és nevet rajtam, hogy milyen szerencsétlen vagyok a kapcsolataimban. Tuti nem stimmel velem valami velem. Egyszer csókolóztunk, mikor a kb 8. pasimmal is szakítottam és kíváncsi volt, mi lehet velem a baj. Áh..nem tudom, de én tényleg szeretem.
A kérdező hozzászólása: "Tuti nem stimmel velem valami velem." Haha oké, tényleg tuti, talán nem ilyenkor kéne agyalnom és tudnék írni.
A kérdező hozzászólása: Fogalmam sincs, mit gondol errõl, meg lehet, nem is akarom hallani, mert inkább ások egy gödröt szégyenemben, belemászom és megvárom, míg mumifikálódom. Néha felveti, hogy aludjak ott, mert szüksége van rám/olyan vagyok, mint egy plüssállat, aztán pizsiben dumálunk a szexrõl, meg hányásig esszük a kis sütijeimet, szóval tipikus hülye libás programjaink vannak együtt általában. Én azért nagyon élvezem, csak néha rá is másznék.
nincs baj az írásoddal, és szerintem minden stimmel veled :) 81%vok. lehet tényleg csöppecskét szerelmes vagy :) de ez meg szép. Csak tudjátok megbeszélni(vagy leginkább megélni!), ne okozzon sebet benned. Most amugy én is egyedül vagyok és pont az utóbbi incidensek pasival/nõvel , arra irányítottak h köszönöm most nem kell senki :D hát ez se biztos a legjobb út. de egy idõ után elfárad az ember lelke, és [email protected] dolog ha a másik nem lelkes vagy nem akkor mikor 'mi' azok vagyunk. energiarabló, varázs ölõ - és itt tökmindegy h pasi e v csaj aki nem viszonozz. Amúgy azt látom mindeki begyûjti ezeket a sebeket aztán már félnek is nagyon az emberek.. -najó befejeztem.:) amugy ha akarsz beszélgetni irj rám nyugodtan . jó éjszakát!
1# taktikazz: mondd neki, hogy tetszik egy srac (lehetoleg jo eselytelen legyen) hatha akkor helyre all a barati beke. 2# viszont tenyleg helyre kellene pakolni az erzelmeidet, ami elhiszem, hogy igen nehez. en is erzek vonzalmat a lanyokhoz, es volt is testi kapcsolatom, de igazabol hosszutavon megorjitenek a csajok, en innen tudom, hogy en nem vagyok leszbikus, csak bi es valoban egy ferfi oldalan kotottem ki. Te probalkoztal mar lannyal ilyesmivel? miota erzel igy a barantod irant? es a baratnoddel nem tudsz ilyesmirol beszelni? (ertem, hogy lehet, hogy elijeszted, de igy meg egy remenytelen dologban vagy benne.)
Mondd el neki amit érzel iránta. Ha tényleg igaz barátod akkor meg fog érteni. Max megmondja, hogy õ nem érez ilyesmit irántad. Én is voltam ilyen szituációban, nekem nem volt vevõ rá a barátom. De megbeszéltük és nem változott semmit a kapcsolatunk, nem távolodott el tõlem. Annyit mondott, hogy sejtette a dolgot, de õ barátilag szeret.

14 éves vagyok, és nem tudom, hogy mit csináljak a barátommal. Ti mit tennétek a helyemben?

A barátom lelkileg nagyon ki van készülve,és nemrég elment bulizni (nem voltam ott) ahogy ivott is /természetesen/ és megcsalt...Szeretem,de nagyon fáj.

Legjobb válasz: hány éves a barátod, hogy az ivás természetes?

hány éves a barátod, hogy az ivás természetes?
A kérdező hozzászólása: Csak csók volt, de ez nekem éppen elég...:/
hogyan csalt meg?(mit csinált mással)
Mehet a p.csába!
Beszéld meg vele a dolgot... Egyébként nem tudom mit kellene ilyen helyzetben csinálni. Az a baj, hogyha most iszik és megcsal, akkor ez nem biztos, hogy csak ezzel az 1 alkalommal történik majd meg, hanem a közeljövõben is, ha megy bulizni... Ha ezt nem tudod elfelejteni, talán a legjobb az lesz, ha szakítasz vele. Mást sajnos erre nem tudok mondani.
Te ne csinálj semmit. Csináljon õ. Ivott is, ez még hagyján, bár én magam részérõl nem szeretem az iszákosokat... és még meg is csalt. Miben állt a megcsalás? Csak csók, vagy szex is volt? Kicsit tarts tõle távolságot, ez a minimum, amit megérdemel a történtek után. Ha teper utánad, akkor hagyd csak teperni egy ideig, ne legyen biztos a dolgában, meg abban, hogy téged a történtek után simán visszakap! Ha könnyen megbocsátasz neki, akkor megteszi újra, hiszen azt a visszajelzést kapja tõled, hogy simán megteheti, te úgyis megbocsátod. Megjegyzem, a csalásra nincs olyan mentség, hogy most éppen szarul voltam lelkileg, most éppen sokat ittam stb. Megcsalni akkor csal meg valaki, ha akarja. Neki sem volt kényszer, gondolom. 14 évesen nem ilyen kapcsolatban kéne lenned...
Kérdezd meg anyukádat!
A kérdező hozzászólása: na ebben mi a kamu? csak nem írom meg az egész kapcsolatunk hátterét, stb...és sajnos h természetes, nagyon leszúrtam õt is azért mert ivott, és nem említeném h hány éves a barátom, mivel nem ez a lényeg
Sztem nemkamu, a mai tinik már szinte mind ilyen csalfák.. neveletlenek
Ez aztán a kérdés...és egy 14 éves szájából...ugye ti is érzitek a kamuszagot?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigieket:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!