Találatok a következő kifejezésre: A baratomnak tudom (1822 db)

1 és fél hete járok a barátommal, tudom ez nem hosszú idő, de nem vagyok igazán szerelmes belé. Mennyi idő kellhet mire jobban bele szeretek?

15 éves lány vagyok és összejöttem az osztályból a legjobb fiú barátommal. Már kb. 2 hónapja többet érzek mint barátság, és ő is többet érez. Most, hogy járunk kicsit össze zavarodtam.. Nem érzem hogy szerelmes lennék. Időnként érzem, hogy szeretem, de sokkal gyakoribb, hogy inkább csak barátként nézek rá, vagy több mint barátként, de nem úgy mint a pasim. Keveset voltunk együtt suli után, szóval inkább csak suliban. Mennyi időt adjak ennek a kapcsolatnak, hogy bele szeressek, vagy kiderüljön, hogy igazából mit is érzek?

Legjobb válasz: Semennyit. Biztos hogy nem vagy belé szerelmes de mivel õ a legjobb barátod akaratlanul is azt hiszed hogy az vagy de hidd el nekem hogy nem. Voltam már én is ilyen helyzetben és rá kellett jönnöm hogy nem voltam szerelmes csak azt hittem. Szóval szerintem mondd meg a srácnak hogy legyetek csak barátok. Ha tényleg a legjobb barátod akkor meg fogja érteni ha nem akkor meg tudod hogy nem is volt igazi barát.

Semennyit. Biztos hogy nem vagy belé szerelmes de mivel õ a legjobb barátod akaratlanul is azt hiszed hogy az vagy de hidd el nekem hogy nem. Voltam már én is ilyen helyzetben és rá kellett jönnöm hogy nem voltam szerelmes csak azt hittem. Szóval szerintem mondd meg a srácnak hogy legyetek csak barátok. Ha tényleg a legjobb barátod akkor meg fogja érteni ha nem akkor meg tudod hogy nem is volt igazi barát.
Majd belejössz. 1 hónap után azért már kezdj el agyalni.
TörpeSzörnyeteg ha tisztában vagy a tényekkel akkor gondolom nem lepõdsz meg, ha valaki ilyen véleményt ír :S tudom milyen, futottam már én is pasi után. ha mindenki mondja hogy nem érdemes, akkor sem akarod belátni.. viszont lehet, hogy utólag rájössz. és akkor majd azon fogsz csodálkozni, hogy akik valóban a barátaid, azok miért nem szóltak, vagy miért nem hallgattál rájuk. ha már benne vagy a helyzetben nyilván nehéz kimászni, de minden esetre nem javasolnám senkinek hogy várjon valakire így. sosem lennék úgy boldog, hogy végre kidobta az álomnõje, a nagy szerelme, mostmár foglalkozik velem is. ha szeretem nagyon, akkor is ott lebeg a gondolat, hogy csak pótlék vagyok. és ez még a jobbik eset, mert 1. lehet hogy tényleg, 2. lehet hogy tényleg és csak ideiglenesen amig a másik vagy egy harmadik képbe nem kerül:( remélem érted mit akarok mondani.
kedves utolsó. 8 hónapja várok rá mert beleszerettem. voltak húzós pillanatok ahol majdnem megcsalta a bnõjét. igen idióta vagyok mert várok rá.. bejövök neki de a barátnõjét szereti.. sose dobott egy lányt se mindig õt dobták 1-2 év után.. és mondta is h nem egybõl jönne össze velem hanem amint kiheveri.. és am is kicsi az esély h összejöjjünk mert kimegy Dániába továbbtanulni és akkor jön haza amikor én mek szüleimhez Németo.ba... sztem nem a te dolgod eldönteni h hülye vok v se.. tisztába vagyok a tényekkel :) sokkal több mint bff is elég.. ha azt vesszük sokszor a barátság mentett meg pár helyzettõl mert ha jártunk volna akk szakítottunk volna pár szitutól.. mindegy hagyjuk.. csak azt mondom h egy barát sokkal többet ér mint egy szerelem, csak kevesebb dolgot kapsz meg (pl nem csókolóztok stb)
TörpeSzörnyeteg te mekkora idióta vagy. az õ részérõl nincs szerelem, mert mást szeret, de megvárod míg "felszabadul"?! mintha az akarata ellenére lenne azzal, akivel van.. Vagy csak mindenki kap nála egy sorszámot? Te hencegsz itt hogy 5 (fúúú de sok!) évvel nagyobb "pasi" rádnéz, õ meg majd azzal fog hencegni hogy az x-edik lány is megvolt neki.. A kérdezõnek meg: most viccelsz? majdnem 2 hete(!) jártok és nem tudod még hogy szereted-e. Nem tudom mi a francért agyalnak egyáltalán ezen az emberek. Ha jól kijöttök, szeretitek egymást, nem mindegy hogy "igazi"-e? Hát adjál már magatoknak egy pár hónapot legalább. Úgyis ki fog derülni hogy szerelem vagy nem. Teljesen felesleges ezen gondolkozni, mert csak elrontod a jót is ezzel. És ezt a többi hozzászólónak is mondom.
Ha szereted , jobban mint barát, akkor vonzó neked, mindig hozzá bújnál, csókolgatnád mindig szépnek látnád, mint egy kis ékkövet.Tudom ez nyálas, de aki szerelmes volt már mélyen tuti érzett hasonlót.Ilyesmit kellene érezned ha szerelmes lennél és fiatal vagy ahhoz hogy csak próbálgass, plusz barátot nem csapunk be.
Szerintem sem vagy szerelmes , mert azért odavagy elsõ pillanattól érzed.
Ha ez megnyugtat, nekem van egy barátom, akivel igazából nem lehetünk együtt mert bnõje van, de mindketten többet érzünk barátságnál, ami nem szerelem még. Vagyis számára nem az.:/ Így megállapodtunk a Sokkal Több Mint BFF nevünknél, amíg fel nem szabadul.:D 15/L ui: õ 20 éves és a kor nem számít, 1suliba jártunk, õ most végzett (13.-os) én meg most kezdtem (9.-es, vagyis mostmár 10.-es) :) uui: Osztályból nem érdemes pasizni.:)
Legyetek minél többet egymással, érdeklõdjetek egymás iránt és jobban összehangolódtok.. ;)
A kérdező hozzászólása: De az biztos, hogy sokkal többet érzek szimpla barátságnál.. Van sok fiú barátom és nem érzek semmi többet irántuk.
majd ha kicsit több idõt töltesz vele, lehet, hogy jobb lesz :)
értem.. de én 7 évesen elvesztettem a barátomat aki utánam ugrott mert beszakadtam a dunán de õt elvitte a víz... 8 évig olyan osztályba jártam ahol kiutáltak.. depressziós voltam vagyok és az h rátaláltam.. egyszerûen túl fontos nekem h õt megkapjam bármi legyen is. és igen mondták már h baki lesz a vége.. de hiszek a csodákba (:

16 éves vagyok 6hetes terhes, a barátom tudja meg anyám is, de van egy gyámom a mamám ô nem tudja. De a barátom szülei nem tudják. Elvetessem ezek alapján vagy megtartsam?

Legjobb válasz: A gyámod felelõs érted jogilag, szóval akármi is lesz a magzat sorsa (megszülöd vagy elveteted) neki errõl tudnia kell!

A gyámod felelõs érted jogilag, szóval akármi is lesz a magzat sorsa (megszülöd vagy elveteted) neki errõl tudnia kell!
1. Minek szexel, aki felelõtlen? 2. Miért kell a Te (és párod) baromsága miatt egy ÁRTATLAN életnek meghalnia? 3. Szüld meg, ha a szexhez kemény csaj voltál, és rögvest add örökbe, mert jobb lesz annak a gyermeknek egy felelõsségteljes családban! 4. (ez már nem neked szól) Ha az édesanyjával él esetleg, még lehet a gyámja a nagymama, amennyiben anyuka beszámíthatatlan, értelmi fogyatékos, vagy magatehetetlen!
Ne vetesd el! Ha nem tudod felnevelni, add örökbe, de legyen annyi benned, hogy legalább megszülöd, ha egyébként egészséges és téged sem veszélyeztet. Sok pár vár babára, akiknek nem lehet gyereke, add meg nekik az esélyt.
Én elvetetném. Már csak azért is mert 16 éves vagy
Elõször is nem irta hogy az anyjával èl. Másodszor: vetesd el, ne tedd tönkre a jövõd.
Én se tartanám meg. Mérlegelj! Ha megtartod az elkövetkezõ 18 éved egy ideig a pelenkázásról, a dackorszakról, az óvodáztatásról, az iskoláztatásról, a kamaszkor kezelésérõl fog szólni. Úgy gondolom, hogy ezekhez a feladatokhoz 16 évesen még nem állsz készen, hiszen te is gyerek vagy még. Arról nem is beszélve, hogy ezután ha az apa vállalja a gyereket, akkor részben neked kell gondoskodnod a gyerek etetésérõl, a ruháztatásáról, meg persze saját magatok fenntartásáról is. Ha az apa nem vállalja, vagy idõközben rájön, hogy ilyen fiatalon nem neki való ez a gyerekprojekt, akkor még rosszabb lesz a helyzet. Teljes egészében neked kell majd mindenrõl gondoskodnod. Készen állsz rá?
Vetesd el. Túl fiatal vagy.
Istenem..csak ezen kérdés alatt mennyi gyilkos kerül elõ.....Biztassátok!Persze...Ne is arra, hogy adja örökbe az olyanoknak, akiknek nem lehet valami okból kifolyólag..ne erre...Hanem arra, hogy tépesse ki a kisbaba kezét, lábát, zúzassa szét a fejét...Gratulálok!!!!!Felháborító!Komolyan!Vetessétek el TI!De senkit ne biztassatok ilyesmire!Pfúj!Lehet lepontozni, meg felelõsséggel jönni, meg anyámkínjával, de soha nem tudjátok, hogy a TI gyermekeitek mikor kerül ilyen helyzetbe!!!!!!
Egy életképtelen embrió eltávolítása a méhbõl nem gyilkosság. És igen, biztatni fogjuk, mert örökre sebet okoz benne, ha megszüli és örökbe adja. És igen, az abortusz is, de örökbe adni sokkal keményebb! És mert nekünk pont ugyanolyan jogunk van a véleményünkhöz, és annak hangoztatásához, mint neked. ;) Kérdezõ, ha én lettem volna 16 évesen ilyen helyzetben én elvetettem volna. De a te döntésed kell, hogy legyen. Ha érzel magadban elég erõt arra, hogy megszüld majd örökbe add, az nagyon szép tett, de ne érezd, hogy ez kötelezõ, és nem szabad magad amiatt emésztened, mert erre nem vagy képes, tök mindegy mit mond itt pár szentfazék..
A sok álszent ember... Mert kidobni a kukába nem gyilkosság akkor?
Akik pártolják az abortuszt, csupán az egyszerûbb és könnyebb megoldásra bíztatják szegény lányt. DE! A könnyûnek látszó út általában nem a helyes út! Az örökbeadással ma már nem kell feltétlenül teljesen lemondani a gyerekrõl. Mindenki eldöntheti, hogy mennyire akar részt venni a gyerek életében. A lelki teher így sokkal kisebb, mint az abortusz esetén.És a végeredmény számít igazán. Ez pedig az, hogy megbecsüljük és tiszteljük az életet, valamint, hogy az a pici emberpalánta lehetõséget kap egy teljes és boldog életre.
Jah bocsi azt nem láttam, hogy írtad hogy 6 hetes vagy.
Nem akarok ítélkezni, de ha már megtörtént, akkor legyen benned annyi tisztesség hogy megszülöd és örökbe adod, hiszen rengetegen vannak akik nehezen vagy egyáltalán nem tudnak teherbeesni!!! gondolkozz el rajta és mérlegelj!!!
16 évesen minek élsz nemi életet?? Inkább az Iskolára figyelnél oda! Te 16 évesen babát vársz vki 20 évesen vagy 30 évesen se tud teherbe esni! Ti is nadrágletolás helyett inkább tanultatok vna!!! Tudod egyáltalán h mivel jár egy baba felnevelése? Lehet h most azon parázol h a gyámod mit szól ahhoz h babát vársz az is lehet h el veteti veled, utána meg majd bánni fogod h elvetetted!!! De különben létezik az ÓVSZER az ilyen felelõtlen tiniknek találták ki!!! Lehet h most majd kapom a lepontozásokat, de nekem ez a véleményem!!!
Tudom, hogy sokan lepontoznak majd, de én mindenképpen megszülném. Hidd el, nagyon sokan szívesen felnevelnék ès boldog élete lenne. Raadásul, ha nyílt az örökbefogadás, neked sem kell vele megszakítanod a kapcsolatot. Biztos vagyok benne, hogy értékes ember lenne belõle és nem kér mást tõled, csak az életet. A gyámodnak pedig mindenképpen szólnod kell. Õt ebbõl nem tudod kihagyni. Minden jót kívánok neked!
szuld meg és add orokbe
Az alapján, hogy ki tud róla és ki nem, nem lehet erre válaszolni. Ki mit szólt hozzá? Neked milyen terveid vannak? És milyen lehetõségeid, háttered? Ha nem akarsz anya lenni, akkor ne tartsd meg!
Minél elõbb dönteni kell. Sürget az idõ. Ezt nem lehet titokban tartani.
Hogy lehetne gyámod, ha anyáddal élsz? Ennyire átlátszóan kitalált kérdést ne tegyél fel.
Te jó ég! Mire biztatjátok? Hogy szülje meg, és adja örökbe?!? Talán ti fogjátok örökbe fogadni? És mi lesz õvele? Tegye ki a testét a terhességnek, meg a szülésnek, a sok megvetõ pillantásnak, és véleménynek, hogy gyerek fejjel szül??? Úgy hogy esetleg egyáltalán nem akar anya lenni??? Én átéltem mindkettõt, és igenis vannak helyzetek, amikor az abortusz a kisebbik rossz. Neki kell eldöntenie, hogy megvan-e az az életszínvonala, hogy vállaljon egy gyereket, és biztosított-e a jövõje. És nem kell olyanokkal riogatni, hogy majd késõbb nem lehet ezért gyereke, mert nagyon-nagyon minimális esély van arra. És aki örökbe akar fogadni, mert nem lehet gyereke, azt hiszem tud választani a rengeteg intézetben nevelkedõ gyerek közül, akik szeretõ családra vágynak! És most tessék! Lehet lepontozni!!!!!

Az gáz ha amikor a barátommal tudom, hogy szexelni fogunk (amikor ölelget, csókolgat, pettingelünk) hamar és bőségesen benedvesedem?

Volt, hogy már meg is jegyezte, hogy ennyire ki vagyok éhezve, meg ilyenek...,pedig esküszöm nem. Csak egyszer?en élvezem amit csinál. Nem is engedem neki, hogy orálisan... mert nem akarom, hogy lenyelje.

Legjobb válasz: Bocsi a kérdésért. Lehet, hogy buta vagyok. De a barátomat nem mertem megkérdezni. Õ az elsõ nekem. Így is elég rosszul érzem magam amiatt, amiket mond. Nem tudom, hogy értette. Úgy érzem, hogy cikiz, mert mindig mosolyog, nevet ezen és ezzel nagyon megbánt. Már nem is akarom az egészet. Többé nem szexelek az tuti:(

"ebben a nagy melegben amugyis kell a folyadék:-)))))" ez mekkora XDDDD amugy egyetértek az elöttem szolókkal, ez olyan mintha egy srác azt szégyelné, hogy feláll a farka azért mert te kényszteted õt... szerintem
A kérdező hozzászólása: Bocsi a kérdésért. Lehet, hogy buta vagyok. De a barátomat nem mertem megkérdezni. Õ az elsõ nekem. Így is elég rosszul érzem magam amiatt, amiket mond. Nem tudom, hogy értette. Úgy érzem, hogy cikiz, mert mindig mosolyog, nevet ezen és ezzel nagyon megbánt. Már nem is akarom az egészet. Többé nem szexelek az tuti:(
De egy butus vagy :D:D Már bocs, de tényleg. A pettingnek direkt az a lényege, hogy nedves legyél...
Jajj, ne butáskodj :) Nem akarlak bántani, meg nem akarok veled olyan lekezelõen bánni sem, mint az utolsó válaszoló, úgyh csak szelíden mondom, h nem gáz. Ebbõl ne csinálj nagy ügyet, a srácok tényleg oda vannak érte, és nekik az imponál, ha a lány nedves, fõleg, ha õk idézik elõ. Akár nyelvvel, akár kézzel, de vhogy nagyon szeretnek benne matatni. :) Ezt ne tartsd cikinek! Kezdetben én is paráltam rajta, nem mertem elengedni magam, de ma már tudom, h a fiúk tényleg totál máshogy mûködnek, mint mi, lányok. :) Ezeket pedig nyugodtan mondd el neki, h neked ez bántó volt, mert nem értetted õt. Hidd el, meg fogja érteni, és legközelebb jobban fog vigyázni rá(d) Lenyelni meg... tudod, ez inkább a lányoknál kényes kérdés, h ha a lányok elégítik ki a párjukat orálisan, mit csináljanak, lenyeljék -e, vagy sem. De a srácok sztem ezzel nem törõdnek annyira, egy az, h sztem nem gyûlik annyi nedv össze a szájukban, h le kelljen nyelniük, másrészt nekik még az is tetszik. De ezt is nyugodtan megbeszélheted vele! :) És mégegyszer: nem gáz! ;) (23/L)
Atyám...hány éves vagy???? A pasik azon rinyálnak, hogy jaj az elõváladék, de ciki, a nõknek meg már az a baja, ha nem fáj a szex, mert kellõen nedvesek? Szerinted ugyan mire való a nedvesség??? Az agyam eldobom az emberi butaságtól...
Te nagyon hülye vagy!!!! Azért mondja mert imád téged, imádja a puncid, imádja az elõváladékod, és ki akar nyalni téged! És ezeket nem cikizésbõl mondja, hanem viccelni próbál jóindulatúan. Ez csak olyan, mintha te azt mondanád neki, hogy "hû de kemény a farkad, biztos ki vagy éhezve".
Ne hülyéskedj már.Ez terljesen normális, a barátod meg gondolom csak viccelõdik, mert imádják ezt a fiúk. Az õ farka is feláll ilyenkor, nem? Az orált is nyugodtan engedhetnéd, jó íze van annak a kis lének..ebben a nagy melegben amugyis kell a folyadék:-)))))
Szép kis kapcsolat, ha kérdezni se mersz a barátodtól...vagy elmondani azt, h mi bánt... Amúgy miért lenne szégyen, ha ki lennél éhezve????? Amíg nem másik pasira vagy kiéhezve, addig nincs mit szégyellni. Tudod mit? Mondd a barátodnak, hogy 1 ujjal, szájjal se érjen hozzád és dugja be rögtön a farkát...Na akkor biztos rájössz majd, mire való az a nedvesség, amiért ezek után imádkozni fogsz, nem pedig szégyellni... Jól is teszed, ha nem lesz szex, amíg ilyen dolgokon problémázol...Gondolom te is a "jól felvilágosult", érett 13-16 évesek táborába tartozol :S Az a gáz, hogy ilyet kérdezel, nem a nedvesedés...
Egy fenét gáz! Isteni! Ha nedves vagy, a barátod akkor biztos örül és büszke magára, hogy neki sikerült téged benedvesíteni, mert látja, hogy mennyire élvezed, hogy vele vagy és ezt õ idézte elõ. És hogy mered megfosztani a barátodat attól az érzéstõl, hogy kinyaljon téged? :D Komolyra fordítva, õ valószínûleg imádná kinyalni a nedveidet, úgyhogy mindkettõtöket egy nagy örömforrástól fosztod meg, mikor nem engeded, hogy kinyaljon.
A nönek természetes hogyha beszélnek a szexröl izaglomba jonnek ez 100 % természetes ezt sdok pasi szokta kihasználni hogy felszedjen egy jo csajt :)
szerintem is felejtsd el ezt a sok hüyleséget, tessék a tapasztaltabbnak hinni csendben lenni és élvezni (vagy ha nem is csendben...) :)
Ugyanmár , a hülyézést nem kell komolyan venni, csak arra próbálnak célozni, hogy amire te gondolsz az nagy butaság és felejtsd el gyorsan :)
lehet, h csak a fölösleget törölte le. :) Mindenképp beszélj vele! (23:19-es vagyok)
A kérdező hozzászólása: Volt, hogy orálisan csinálta nekem és elõtte teljesen letörölte. Ezért gondoltam, hogy negatívan gondolja. 17 vagyok és õ az elsõ férfi az életemben. Nem nézek pornót és ilyeneket. Zavar ez a dolog és szégyenlem elõtte. Ja és bánt, hogy lehülyéztek.
23:19-es vagyok, az "utolsó" nálam még a 23:08-as volt, de a 23:15-ös is elég lekezelõ volt veled...
Inkább örülj neki, hogy így fel tud izgatni... Az lenne a rossz és kellemetlen, ha nem nedvesednél be... Én élvezem, mikor nedvesedem, hisz csodás érzés, mikor ennyire kívánod a párod!

A barátom tudja, hogy milyen féltékeny típus vagyok mégis már elég régóta mondogatja, hogy szeretné kipróbálni hármasban. Tudom magamról ha megtenném utána nagyon ki lennék borulva, mert olyan mintha engedném hogy megcsaljon. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Sziasztok! Tapasztalatból beszélek nagyon nagyon vigyázz!Párommal 16éve élünk házasságban, szült is három gyereket tehát már nem vagyunk túl fiatalok. Én39 Õ35. Régóta foglalkoztatott már, eleinte csak engem, utána már Õt is a gondolat.Hogy ne bántsam meg elsõnek is két férfi egy nõ felállás, talán utána nekem is jut valami cimszóval /habár nem tettem volna, tudjátok Õ a mindenem/.Soha nem volt bennem féltékenység, talán még a hírét sem ismertem. 2007 karácsonya elötti nap egy barátommal, akit inkább már testvéremnek hívok megtörtént. Kedvesem rettenetesen jól érezte magát, kétszer is soha nem látott orgazmusa volt.Másnap józanodás után, mert ittunk egy keveset elkezdõdött a pokoljárásom. Felütötte a fejét a kissebségi kompl/ én nem tudok vele ilyet/.a féltékenység az ezekbõl adódó elveszíthetem érzés.Rettenetes karácsonyom szilveszterem volt.Nem tehettem semmit, mert én találtam ki, Õk csak jól érezték magukat.Két hónap alatt tiz kilót fogytam.Nagy nehezen befejezõdött a dolog, de ma se hagy nyugton az emlékeimben a látványa, hogy mástól élvez el Kedvesem, mástól kapta meg a gyönyört.Nagyon könnyû belemenni a jóba, a másba, az újba azért,hogy adjál neki egy úgymond ajándékot.Ha nem gondolsz a kimenetelre akkor nagyon meg lehet szívni az érzéseidel, fõleg ha nem is ismered magad.Valahol az emberben kell lenni egy kevés önzésnek ahhoz, hogy ne tegyen hülyeséget.Párom kitart mellettem, felismerte érzéseimet, szenvedésemet amit nagyon köszönök neki.KÖSZÖNÖM MASKANÕM SZERELMEM!!! Elég káoszos írásom, de ez van még belül is. Csak óvatosan ezzel, mert sose tudhatod mi lesz a vége. Nagyon sok idõ kell a sebek gyógyulásához...... Nyugodtan mondhatja rám bárki, hogy hülye voltam, nem gondolkodtam menjek anyámba nyavajogni IGAZA van.

Sziasztok! Tapasztalatból beszélek nagyon nagyon vigyázz!Párommal 16éve élünk házasságban, szült is három gyereket tehát már nem vagyunk túl fiatalok. Én39 Õ35. Régóta foglalkoztatott már, eleinte csak engem, utána már Õt is a gondolat.Hogy ne bántsam meg elsõnek is két férfi egy nõ felállás, talán utána nekem is jut valami cimszóval /habár nem tettem volna, tudjátok Õ a mindenem/.Soha nem volt bennem féltékenység, talán még a hírét sem ismertem. 2007 karácsonya elötti nap egy barátommal, akit inkább már testvéremnek hívok megtörtént. Kedvesem rettenetesen jól érezte magát, kétszer is soha nem látott orgazmusa volt.Másnap józanodás után, mert ittunk egy keveset elkezdõdött a pokoljárásom. Felütötte a fejét a kissebségi kompl/ én nem tudok vele ilyet/.a féltékenység az ezekbõl adódó elveszíthetem érzés.Rettenetes karácsonyom szilveszterem volt.Nem tehettem semmit, mert én találtam ki, Õk csak jól érezték magukat.Két hónap alatt tiz kilót fogytam.Nagy nehezen befejezõdött a dolog, de ma se hagy nyugton az emlékeimben a látványa, hogy mástól élvez el Kedvesem, mástól kapta meg a gyönyört.Nagyon könnyû belemenni a jóba, a másba, az újba azért, hogy adjál neki egy úgymond ajándékot.Ha nem gondolsz a kimenetelre akkor nagyon meg lehet szívni az érzéseidel, fõleg ha nem is ismered magad.Valahol az emberben kell lenni egy kevés önzésnek ahhoz, hogy ne tegyen hülyeséget.Párom kitart mellettem, felismerte érzéseimet, szenvedésemet amit nagyon köszönök neki.KÖSZÖNÖM MASKANÕM SZERELMEM!!! Elég káoszos írásom, de ez van még belül is. Csak óvatosan ezzel, mert sose tudhatod mi lesz a vége. Nagyon sok idõ kell a sebek gyógyulásához...... Nyugodtan mondhatja rám bárki, hogy hülye voltam, nem gondolkodtam menjek anyámba nyavajogni IGAZA van.
Hát ja... az én párom is feldobta a témát én is nagyon féltékeny típus vagyok, és a szemétje bele se gondolt mennyire szar lehet ez nekem hogy a kis agyacskáját arra hassználja hogy ilyenen gondolkodjon.Arról nem beszélve hogy ezek után az nyilalt az agyamba hogy kevés vagyok neki 1edül, meg mégis hogy nézzem végig hogy a szerelmem mást dug??(persze a fordított felállás az már nem nyerõ neki)...Ja és mi nem tizenx éve vagyunk 1ütt. Szóval ha nem 3asba... akkor elõbb-utóbb az ilyen úgyis megcsal! Szerintem gondold át és olyat ne csinálj amit nem akarsz! Én tuti nem megyek bele mondjuk azóta nem hozta fel amióta mondtam hogy NEM.
Furcsa mindketten igy látjuk.Okos vagy , elõre is tudsz gondolkozni és nemet mondani.irigyellek
"persze a fordított felállás az már nem nyerõ neki" milljjen ismerõs ez!!!
Ha legközelebb felveti, ugorj a nyakába és boldogan jelents be, van egy biszex fiú, akinek mindketten tetszetek és õ szívesen beszállna harmadiknak. Mondd azt, már régóta törted a fejed, hogyan vesd ezt fel neki, de most hogy õ felajánlotta, máris lapozod a naptárat és keresel egy mindhármótoknak kedvezõ idõpontot. Utána meg gyönyörködj a döbbent ábrázatán ;)
Sziasztok! Óva intek mindenkit egy ilyen hármas kalandtól. Ha úgy érzitek valami hiányzik a kapcsolatotokból, tegyetek érte, hogy színesebb legyen, de ha házon (ágyon) belül nem találjátok meg akkor azon kívül sem fogjátok. Én majdnem elvesztettem a párom mire rájöttem a lényegre. Azt hittem, hogy én a háromgyerekes családanya csak úgy léphetek ki az átlagos kis életembõl, ha még egy férfi megerõsít abban, hogy én is lehetek dögös, kívánatos NÕ. Amikor mindenünk megvan nem érezzük, hogy milyen nagy kincs van a birtokunkban: a párunk szerelme.Idõközben észre sem vettem, hogy a párom is mennyit változott azálltal, hogy én kibújtam a csigaházamból. Újra belém szeretett, oly intenzitással udvarolt, mint sohasem. Tegnap este jöttem rá, hogy az hogy van önbizalmam, kívánatosnak és jó embernek érezhetem magam egyetlen ember érdeme a SZERELMEMNEK.Nem kell hozzá másik ember, egy kívülálló csak Õ. Folyamatosan kapom az impulzusokat amivel azt jelzi, hogy feltétel nélkül kellek neki. Röviden, egymásban keressétek a boldogságot, tegyétek változatossá a sexet ha ez kell, de ehez csak ketten kelletek. Még egy tanulság végül: szánjatok idõt egymásra beszélgessetek sokat, hidd el, hogy egy teljesen új ember kerül a szemed elé és ha elmeritek mondani a vágyaitokat, akkor még többet tudtok nyújtani egymásnak. A kérdés az, hogy mit jelentetek egymásnak. Ha elég fontos a másik akkor egymásban merüljetek el ne másban. Mi ennyi év után is tudunk egymásnak újat mutatni és mondani, de értékelni talán most tanultuk meg igazán egymást és az érzéseinket. jó lecke volt, de iszonyatos nagy próbatétel is egyben. Ha egy kicsivel kevesebbet jelentenénk egymásnak, nem hiszem, hogy kibírta volna a házasságunk az elmúlt (keserves) hónapokat. Nagyon nagy megkönnyebbülés, hogy vége és hogy helyére került minden és tudom, hogy soha többé nem lesznek szürkék azok a hétköznapok, hiszen az az ember aki NÕ-vé tesz ott van mellettem, és végig fogta a kezem és türelmesen várta, hogy hazataláljak oda ahol minden boldogság forrása van olyan közel, hogy kiszúrja a szemünk mégis nehezen látjuk meg! Én voltam A MASKANÕ és mellesleg ezzé is a szerelmem tett és én minden nap dorombolni fogok NEKI. hiszen egy cicának ez a dolga.!!
Nem vagyok házas, de a barátnõmmel már 5 éve együtt élek! Többször is felvetõdött a 3 as sex kérdése, és ahányszor feljött, annyiszor értettünk egyet: IGEN! De a sors úgy hozta, hogy a 3as ból 4es lett! Többször is... Rendkívüli élménnyel lettünk mindannyian gazdagabbak! Életünk egyik legszebb emléke! Majd ezek után mentünk bele a 3 as sexbe (2fiú 1lány) Abszolút jól éreztük magunkat... Másnap láttam a barátnõmön, hogy kicsit szégyenli magát a történtek miatt, de megnyugtattam, hogy semmiféle ellenérzésem nincsen... Átbeszéltük a dolgokat, és nagyokat nevettünk közben! Nagyon szeretem, és tudom hogy õ is viszont szeret! Ezek a dolgok csak így mûködhetnek szerintem! A kedvesedre nem úgy nézzel, mint a tulajdonodra, hanem úgy mint egy nagyon jó barátodra, mint saját magadra! Ha õ van elõtérben - nála pedig te - akkor nem lesz féltékenységnek helye! Persze nem ajánlom senkinek aki nincsen erre felkészülve lelkileg! Nem egy 2 hónapos kapcsolatnak való dolog...
Ja igen!És mi van akkor ha a párotok lelép a másik féllel?Akkor cumi????Nnnna szerintem az tuti nagy cumi!!!

A barátom tudja, hogy mennyire félek a villámlástól, dörgéstől, mégis éjjel rosszul reagált a dologra. Így bízzak meg benne ezekután?

Itt aludt nálam a barátom, és éjjel felkeltem a hatalmas dörgésekre, mellettünk csapott le a villám, és nagyon féltem, felkeltettem a barátomat, és mondtam neki hogy nagyon félek, kb annyi volt rá a reakciója, h "ne félj" aztán átölelt és aludt tovább. Mikor legközelebb felkeltem, mert nem bírtam, annyira féltem (teljesen leizzadtam), akkor meg már úgy reagált rá kb, hogy "hajnalban kelek, megyek melózni, nem lesz semmi bajod, hagyj aludni". Akkor ez most azt jelenti, hogy nem bízhatok benne, hogy bármikor ott van Õ nekem, ha szükségem van rá? Fáradt volt, tudom, de akkoris azért kicsit tapintatosabb választ vártam t?le.:( Elég rosszul esett, hogy ennyire nem érdekli, hogy mennyire meghalok a félelemt?l... 18/L

Legjobb válasz: Hát nem tudom én is félek a dörgéstõl és villámlástól,de nagyon.De én sose keltettem még fel ezért a barátomat, inkább átölelem és elbújok a takaró alá, h . ne halljam annyira.AMúgy attól nem lesz jobb ha felkelted, hisz attól még becsaphat a villám a házba,szóval próbáld meg azt értékelni h. veled van és nem hagyott egyedül, még ha aludt is.Legalább volt kihez bújnod.

Szerintem elefántot csinálsz a bolhából.... Te hogy reagálnál, ha vmi piti dologgal felkeltenének? Az ember ha fáradt és alszik, akkor nem úgy reagál bizonyos dolgokra, mint ébren.
Hát nem tudom én is félek a dörgéstõl és villámlástól, de nagyon.De én sose keltettem még fel ezért a barátomat, inkább átölelem és elbújok a takaró alá, h . ne halljam annyira.AMúgy attól nem lesz jobb ha felkelted, hisz attól még becsaphat a villám a házba, szóval próbáld meg azt értékelni h. veled van és nem hagyott egyedül, még ha aludt is.Legalább volt kihez bújnod.
hát ha engem keltettél volna fel , énis lerendeztelek volna ezekkel a szavakkal, 18 évesen meg több eszed is lehetne
van olyan, h vki kesobb is fél.. beszéld meg a baratoddal, h ez rosszulesett..
Sokan ilyenek, ismerek jó néhány olyan embert, akit ha felkeltesz álmából nagyon mérges és mogorva lesz, miközben máskor nagyon kedves és jó fej. Lehetett volna kicsit kedvesebb, de ezt azért túlreagáltad a dolgot.Mivel õ nem fél a vihartól nem is értheti mi folyik le benned, nem érzi nagy dolognak, és csak hisztinek tekinti.
'szki, komolyan, hogy mennyire el vannak kényelmesedve/kényeztetve manapság az emberek. Ott alszik a házban egy ágyban melegben, biztonságban, mellette a párja és még ez se elég neki, mert dörög és akkor vége a világnak. Mit vársz a pasidtól? Menjen ki és verje meg a villámokat?
Igazából a te reakciód a nem normális, ennyire nem kéne félni! Biztos nem tudja, hogy ennyire félsz! Ha igazán szeret, akkor ülj le vele megbeszélni ezt, magyarázd el, hogy ez nem egyszerû félelem és tuti megérti!
Te tiszta hülye vagy? Mit kellett volna csinálni? Kimenni, és elfújni a felhõket? Vagy õrt állni az ablakban?
csak azt tudom mondani mint a 9 éves unokatesómnak. majd kinövöd x'D
Hogy lehet 18 évesen félni a dörgéstõl? Ilyen korban az ember már a fizikával is tisztában kellene legyen. Általában attól félünk amit nem ismerünk. Nõj fel.
Mit vártál tõle? De komolyan felköltöd az éjj közepén, õ nyugtat átkarol... de ez kevés?! Mi a jó eget csináljon ha vihar van, vihar van?
Azonnal dobd ki ez nem mehet tovább hogy képzeli hogy felébreszted és még csak nem is lesz egybõl megértõ.
Na akkor most kigyógyítalak a pánikbetegségbõl. Nem félsz semmitõl, csak azt hiszed, hogy félsz, de mivel félsz félni, nem állsz meg, fordulsz meg és szembesülsz azzal, amitõl félsz. A félelmet nem lehet kezelni, kordában tartani, legyõzni, mivel nem létezõ dolog, egy gondolathoz való ragaszkodás és a valóság elutasítása. Amíg nem nézel szembe ezekkel a hamis képekkel, amit kialakítottál magadról és a világról, addig futni fogsz életed végéig.
Én elhiszem, de este bevehet h legalább álmában nyugton legyen... de felõlem bevehet Valerianát is vagy vmi gyenge altatót mer ha nem hagy másokat aludni abból elég komoly problémák lesznek (elég hamar megzakkannak az emberek ha nem tudnak v nem hagyják õket rendesen aludni) Amúgy ismerek én meg antidepresszánst+alkhoholt szedõ darkosnak kinézõ csajt, aki k.rva idegesítõ :D Amúgy Kérdezõ meg tényleg irány a pszichomókus, lehet h csak azt akarod h többet foglalkozzanak veled és ezért zaklatod a barátodat.
kitty vagyon 1 pánik beteg xanaxos pláza cica :D elhiheted nem jó buli xanaxos csajjal kavarni :D irritálóbb mint ha mindentõl a nyakadba ugrik sokkal legalábbis számomra 19F
Hát aki ilyen szinten pánikbeteg az tényleg éljen xanaxon most jobb h idegbeteggé teszi a körülötte élõket is?? (Nemtom ki az a kitty) Amúgy én is ideges leszek ha felébresztenek, fõleg ha közel már a reggel és másnap nehéz nap vár. De a barátnõm még idegesebb. Ha midnneképp beszélni akarok vele mer egész éjszaka ébren vagyok vmi miatt megvárom h kicsit felébredjen. Mély alvás közben nem szabad felébreszteni senkit, sõt lehet h másnap nem is emlékezik rá!
általában .. ez megnyugtató .. az állatkertben a kajás tigris meg általában a rácsok ellentétes oldalán van mint te.. 19F
De mondom, hogy ha vkit felébresztenek, az tök más. Félkómás, azt se tudja mit beszél kb. Kiskoromban emlékszem ha akartam vmit mindig felébresztettem anyut, mert akkor kb. mindenre igent mondott félálomban:DDDD
Kérdezõ: ha pánikbeteg vagy akkor ne a párodat zaklasd, hanem egy pszichológust. Ugyanis neki van képzettsége ahhoz, hogy helyre rántson téged, nem a párodnak. A te hibád, ha nem fordulsz szakemberhez és a párodon vezeted le a betegségedet.
ja éljen xanaxon mert a pasija nem bír ki 5 percet ? pfff [kitty te v az ?XD] 19F
Nyugodtan bízz meg benne. A villámoktól tényleg nem tudott volna megvédeni. A legjobb, amit tehetsz, h magadba szállsz és többé nem csinálsz ilyet. Nem kellene már ennyire félni a villámoktól ilyen idõsen. Nem vagy pánikbeteg véletlenül? 23L
Basszus mi vagy te vmi kisállat? Azok félnek a vihartól. A barátod meg is mondta a lényeget, hajnalban emgy melózni és nem ér rá ilyen hülyeségekre... most komolyan, ha egy haverod odajönne reszketve hozzád, h fél a kacsáktól (van ilyen fóbia), nem röhögnéd ki? Amúgy ha nem csak infantilis vagy és azér félsz, akkor menj el pszichológushoz h villámlás fóbiád van. :D Vannak akik imádják a villámlást, a dörgést, az esõt, fõleg éjszaka amikor az ágyikóban fekszenek, ezért nem csoda h a barátod így reagált. Amúgy meg képzeld el h sátorozás közben ér a vihar, és majd szétszedi a sátradat, na az a parás :)
ha már felkeltette akkor azért mégsem ez volt a jó válasz / reakció nem ? am meg én attól félek h 1x gykn lesz 1 értelmes hozzá szólás tudom alaptalan a félelmem :D 19F
Ilyenkor jobban jársz, ha föl sem kelted, hanem csak odabújsz hozzá és átöleled, fõleg ha tudod, hogy korán kel. Jah, és én is tiszta ideg lennék ilyen esetben, ha 2x ilyen baromság miatt felkeltenének, mert elõször még csak elmegy.
A kérdező hozzászólása: De igen, pánikbeteg vagyok, szinte mindentõl rettegek. Sötétben beképzelek dolgokat, és ha vmi elváltozást látok magamon, pl egy nagyobb csomót fedezek fel a nyakamon, akkor máris bepánikolok, hogy a szívem kb százszorosára nõ. Sajnos ilyen vagyok, nem lehet rajtam segíteni, a pszihológus nem ér semmit, mert tudom hogy nem kéne félnem, mert nincs mitõl, mégis félek, ez van. És a barátom ezt vagy nem érti, vagy nem érdekli. De ha azzal keltettem volna fel, h a farkát simogatom, akkor biztos nem úgy reagált volna, h holnap korán kell kelnie és hogy hagyjam.
jó de most mit bszon vele a fél tõle ?:D a pasija meg sztem ki bírta volna ha 5 percig foglalkoznia kell a nõjével nem? paré :) 19F
Talán le kéne ülnöd és megbeszélni a barátoddal h pánikbeteg vagy. Esténként meg vegyél be xanaxot
A kérdező hozzászólása: Már beszéltem vele párszor errõl, tudja, hogy halálosan félek szinte mindentõl, és általában normálisan is áll a dolgokhoz...
Ha maga a jelenléte nem nyugtatott meg, a virrasztásával sem mentél volna sokra.

Mit rajzoljak a barátomnak? (tudom h ezer ilyen kérdés van)

Segítség kéne, mert nincs ötletem. Tudom, hogy nekem kéne tudnom, hogy mit szeret meg hasonlók, de azok lerajzolhatatlanok. Igazából tudom, hogy szereti az assassin's creed-et, de én nem tudom, hogy mi ez nem tudom a szereplőit stb... szóval ha valaki tudna valami képet linkelni az jó lenne. :) előre is köszi

Legjobb válasz: google ---> assasin's creed.

google ---> assasin's creed.
A kérdező hozzászólása: Na ne :D igazából megpróbáltam, de sok része van és nem tudom, hogy mi a különbség az 1. 2. vagy a 3. között. Annyit látok h máshogy néz ki. De akkor melyiket?
Hát ezt én nem tudhatom, és igazából senki sem.Csak válassz egyet.
Az egy játék. Fogsz belõle egy karaktert, és lerajzolod. Hidd el, örülni fog neki.
Rajzold le Ezio Auditore-t! Sok embernek Õ áll közeelebb a szívéhez :)
Rajzold le Ezio Auditore-t! Sok embernek Õ áll közelebb a szívéhez :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!

Egy és fél hete járok a barátommal, tudom ez nem hosszú idő, de nem vagyok igazán szerelmes belé. Mennyi idő kellhet mire jobban bele szeretek?

15 éves lány vagyok és összejöttem az osztályból a legjobb fiú barátommal. Már kb. 2 hónapja többet érzek mint barátság, és ő is többet érez. Most, hogy járunk kicsit össze zavarodtam.. Nem érzem hogy szerelmes lennék. Időnként érzem, hogy szeretem, de sokkal gyakoribb, hogy inkább csak barátként nézek rá, vagy több mint barátként, de nem úgy mint a pasim. Keveset voltunk együtt suli után, szóval inkább csak suliban. Mennyi időt adjak ennek a kapcsolatnak, hogy bele szeressek, vagy kiderüljön, hogy igazából mit is érzek?

Legjobb válasz: Engem csak az érdekelne, hogy minek jössz össze valakivel, ha nem vagy szerelmes?!

Engem csak az érdekelne, hogy minek jössz össze valakivel, ha nem vagy szerelmes?!
Osztálytárssal tabu járni :D Nagyon gáz lesz ha szakítotok... :) Szerintem ha ennyire nem érzel semmit és ilyen kérdéseid vannak kár eröltetni ezt a kapcsolatot...
hát sajnos ha nem vagy belé szerelmes akkor elõbb utóbb úgyis vége lesz, tapasztalat. kivéve persze ha megváltozik a srác, másképp tudsz majd rá tekinteni és te teljesen belészeretsz, de erre meg kevés az esély.
A kérdező hozzászólása: Azért jöttem vele össze, mert ez barátságként nem mûködött volna tovább amúgy sem, mivel mind a ketten többet éreztünk.Vagy maradhattunk volna barátok, de akkor is rossz lett volna, mert nem csak úgy nézünk egymásra. De amióta járunk valahogy kevesebbet érzek.
Szerintem meg mindenki maga döntse el h jár-e az osztálytársával vagy sem. egy normális osztály túl tud emelkedni azon h pl Józsi és Mari járnak vagy szakítanak.
ezt nem nevezném szerelemnek....

Tudtok olyan fps- játékot amivel én és a barátaim tudunk játszani?

Olyanra gondolok mint pl : cs 1.6, cod 4, samp, és a barátai.

Legjobb válasz: CoD BO,MW2,MW3,Black Ops 2 VC:MP CS:Source Left4Dead2 Borderlands 2 Bármilyen multis játék...

CoD BO, MW2, MW3, Black Ops 2 VC:MP CS:Source Left4Dead2 Borderlands 2 Bármilyen multis játék...

Ez nagyon ledöbbentett! Mit gondoltok tényleg azért volt ilyen gyor? 13napja vagyok együtt a barátommal, tudom korai de lefeküdtünk! Na de én úgy hallottam hirét hogy nagyon sok lányt vitt ágyba!

De most valahogy fura volt nekem az egész 5-10perc alatt eldurrant és szólt hogy ? nagyon lassan akarja most!Mondta még azt is hogy ? már elment és ne haragudjak!Mondom miért haragudnék elkezdi mert besült azt mondja de ez lehet azért volt mert szerelmes belém!Mit gondoltok?

Legjobb válasz: szerelmes?:D hát ez jó, azért nem nagyon szoktak elsülni a srácok. Amúgy meg 13 napja vagytok együtt és nagy szoknyavadász a srác, nem tudom nem e jársz te is úgy h megkapott arra a 10 percre és kész, megy tovább!

szerelmes?:D hát ez jó, azért nem nagyon szoktak elsülni a srácok. Amúgy meg 13 napja vagytok együtt és nagy szoknyavadász a srác, nem tudom nem e jársz te is úgy h megkapott arra a 10 percre és kész, megy tovább!
az sok 14-re tippelek.de az már tényleg max
LOL.....egy értelmes mondat nem volt benne:D
cuki? inkább szánalmas XDDD
!Mondta még azt is hogy õ már elment és ne haragudjak!Mondom miért haragudnék elkezdi mert besült azt mondja de ez lehet azért volt mert szerelmes belém XD XD XD XD XD jah jah persze:D el ne hidd már hány évvesek vagytok?
de cukiiiii :D:D:D elsültem, mert szeretlek :D:D:D ha pasim ilyet mondana egy 5 perces menet után jol kinevetném.
Nem 12 hanem 13... Gratulálok kicsikém, így kell bedõlni egy srác ágyába, ügyesen csinálod, szép karrier elõtt állsz ;) Szerelmes, mi? Nem mondtad neki, hogy hazudni bûn?
Akkor mennyi? A billentyûzeted jobb oldalán találhatóak a számok, ezeket is meg kell nyomni ahhoz, hogy megjelenjenek a képernyõdön, szóval? (de amúgy bal oldalt is vannak számok, fent)
A kérdező hozzászólása: Ez a kérdés már volt!:D Egy Gyik fAN! A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 13:55 Kivan emelve a kérdés nem írtam újra!!
A kérdező hozzászólása: nem 12éves vagyok!!!!!!
Csajszi! Most komolyan, Te normális vagy?:D 13 nap után kb. 12 évesen miért volt neked szükséged egy puncivadász idiótára? Most ez mire volt jó? Felhívnám a figyelmedet arra, hogy nem Õ, hanem Te sültél be, méghozzá olyan intenzitással, hogy ide érzem az égett szagot! :D
hány éves vagy 12? XDDDD
Ez a kérdés már volt!:D Egy Gyik fAN!
12:06 max 15
a cukit kicsit irronikusan értettem :D
Hehe, szánalmas a srác. Új beceneve is lehet: Gyorstüzelõ. Ha valaki korán elmegy, az nem tragédia, de a szánalmas magyarázat az nevetséges.
Lehet hogy jobban felizgattad mint a többiek, azért ment el hamarabb, de ha többször lefekszel vele megtudod, hogy béna-e, vagy csak egyszeri alkalom volt. azt meg hogy szerelmes-e beléd, azt te tudod, de nem attól függ, hogy meddig bírja veled a szexet.

Már 2 hete késik a menzeszem. Nem feküdtem le a barátommal, tudom h szűz vagyok, viszont én azt hallottam, hogy hiába szűz az ember attól még terhes lehet ha a fiú megujjazza! Igaz ez? :O (nem tudom h kerülhetett-e ODA sperma. )

emélem h csk az izgulás és a stressz miatt késik a menzim...

Legjobb válasz: Nyugi nem vagy terhes ez biztos viszont jó lenne ha elmennél dokihoz a késének más nõ gyógyászati okai is lehetnek.

Nyugi nem vagy terhes ez biztos viszont jó lenne ha elmennél dokihoz a késének más nõ gyógyászati okai is lehetnek.
nyugi, tuti nem vagy terhes. menj el dokihoz, lehet h valami hormonális dolog, de lehet pl a vizsgák miatt is h késik. ennyi késés után a doki már meg tudja mondani, h mi lehet. és a szüzességed nem veszi el a vizsgálat, mert uh, vagy laborvizsgálatot csinálnak ilyenkor. szóval ne félj a dokitól és ne kombinálj:) menj dokihoz. ha még fiatalka vagy, van már mindenhol tini ambulancia, nézz annak utána
Szia! Áhh, szinte kizárt, hogy terhes vagy, csak a stressz :) , de megnyugtatásképp vegyél egy tesztet, akár már holnapután is megcsinálhatod, reggeli elsõ vizeletbõl. Amik szerintem megbízható tesztek: Qupido, Gravi-HCG, Clearblue, a lényeg az, hogy 10-es érzékenységû legyen. Ha rám hallhatsz lilyt semmi féleképpen ne vegyél. Remélem tudtam segíteni :)
Ha erre az oldalra eljutottál akkor keress tovább a neten, hogyan is mûködik a szex és hasonlók. Tuti nem vagy terhes.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!