Találatok a következő kifejezésre: A baratomnak testen arcan, (2 db)

Lányok, ha nagyon megtetszene képről valakinek a teste, arca, farka, akkor találkoznátok és lefeküdnétek vele úgy, hogy csak barátok lennétek?

Legjobb válasz: Nem is reménykedj. Nem fogsz összeszedni itt egy potya numerát egy kis képküldözgetéssel:D

Nem is reménykedj. Nem fogsz összeszedni itt egy potya numerát egy kis képküldözgetéssel:D
Én nem
az olcsó ..bancolk biztosan az értelmesebbje viszont tuti nem.
Nem, kizárt.
NEM
Talán létezik ilyen lány aki képet kér a csávó farkáról vagy éppen szóba áll vele ha a fickó képet küld róla???
Valahol egy kebel Nekem a barátom. Szép, és igen okos, Képzeletben látom. Testi-lelki szinten Volnánk sülve-fõve, Csak az a nõ hol van, Kire rá van nõve? (A kebelbarátom, írta Laár András verse) Na, a lányok pont így vannak a te léceddel. Tuti ötlet, kár, hogy nem nekem jutott eszembe. Szórólapon is terjeszd magad, olcsón beállok osztogatni.
Nem. Nekem voltak már alkalmi, ill. barátság extrákkal típusú kapcsolataim, de a barátság nem azon alapszik, hogy valaki hogy néz ki... kell, hogy legyen egy közös hullámhossz, tudjunk értelmesen, tartalmasan beszélgetni, ismerjük meg egymást stb. A külsejével még soha senki tudott megfektetni.

A baratomnak egesz testen (arcan, nyakan, hatan) pattanasok vannak, szoval akneja van. Felek, hogy en is elkapom tole. Mit tegyunk?

Legjobb válasz: a pattanás nem terjed emberrõl emberre! a mit tegyél... kérdés a félelemtõl, hogy megkapod, inkább arra irányulhatna, hogy hogyan kezeljétek a pattanásokat! http://www.akne.hu/?page=faq#9 keress a neten ehhez hasonló irásokat, google keresõbe ird be: akne vagy kozmetikus segitségét kell kérni, de egy megfelelõ szakemberhez menjetek ott is....

a pattanás nem terjed emberrõl emberre! a mit tegyél... kérdés a félelemtõl, hogy megkapod, inkább arra irányulhatna, hogy hogyan kezeljétek a pattanásokat! http://www.akne.hu/?page=faq#9 keress a neten ehhez hasonló irásokat, google keresõbe ird be: akne vagy kozmetikus segitségét kell kérni, de egy megfelelõ szakemberhez menjetek ott is....
A férjem bõre is zsíros, akne-ra hajlamos szegény. Az én bõröm inkább száraz, még serdülõnek sem voltam pattanásos. 13 éve vagyunk együtt, ebbõl 10 év házasság. Szültem neki 2 gyereket. A pattanásokat azóta sem kaptam el tõle. Remélem, ez megnyugtat téged is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!