Találatok a következő kifejezésre: A baratomnak testen (44 db)

Az miert van, hogy annyira szeretem a baratom teste illatat? Szoval nem a parfumje illatat hanem a teste illatat?

Legjobb válasz: Nem vagy egyedül, csajszi! :) Ez teljesen jó, azt jelenti, hogy a kémia is mûködik köztetek, összepasszoltok. :) 19/l

Nem vagy egyedül, csajszi! :) Ez teljesen jó, azt jelenti, hogy a kémia is mûködik köztetek, összepasszoltok. :) 19/l
én már elsõ pillanattól szagolgattam olyan mint a "drog" teljesen áááhh:$ olyan jó:D
Hát igen, feromonok...:$ <3
eperturmix én azt csak nemrég kezdtem el, de még nem nagyon szoktam csinálni :$
én nem titokban szaglászom és mindig kiröhög miattaxd
énis imádom a barátom illatát igaz én a parfümjéért is megõrülök de a teste illatáért is=))
magához húz*
elsõnek igaza van ;) én is mikor magához búj titokban szaglászni szoktam :$:)
ezt nevezik feromonnak minden embernek van valamilyen természetes illata
A kérdező hozzászólása: ez komoly?
háát, de nekem még az után hogy szétszaglásztam, pár napig olyan illatom lesz nekem mint neki mindig magamat szagolgatoom >.<
A kérdező hozzászólása: es ez a kemia akkor mukodik csak ha mindketten szeretik egymast? amugy nem mukodne?

Szerintetek elfogadható a barátom teste vagy tényleg hájasnak számit?

Link:

Legjobb válasz: Teljesen átlagos, abszolút elfogadható.

Teljesen átlagos, abszolút elfogadható.
A legnagyobb jóindulattal SEM lehet hájasnak nevezni. Nem is értem, hogy jutott ilyen az eszedbe...
Nem, de ezt te is tudod...
egyáltalán nem hájas, jól néz ki. de miért kérdezed?
Átlagos tehát nem hájas!
Milyen ember pakolja már fel a pasiját?! Szánalmas... Egyébként teljesen okés a teste.
Teljesen rendben van.

Nem tetszik a barátom teste, mi lesz így?

Összejöttem egy férfivel, aki személyiségre, intelligenciájában, és minden belső tulajdonságában nagyon tetszik nekem, és nagyra tartok. A gondom az, hogy kvázi sosem sportolt sokat, és ez az évek folyamán most csúcsosodott ki abban, hogy nagyon alaktalan, semmilyen teste van, puha, kövérkés. Engem kicsi koromtól kezdve az vett körül, hogy mozogni/sportolni kell, úgyhogy én pont az ellenkezője vagyok szinte, és az egész közvetlen környezetem is, így nem is volt túl sok elvárásom a fiúk felé külső szempontjából, csak annyi, hogy legyen sportos. Nem kell, hogy kigyúrt állat legyen, tényleg, csak látszódjon, hogy mozog. Nagyon sokat dilemmázok ezen, mert bár annyira jól esik vele beszélgetni, és hogy végre valakivel ennyire egy hullámhosszon vagyunk (ez ritka), ha ránézek a testére az nagyon kiábrándító. Persze beszéltünk már erről, és elhatározta, hogy majd a kedvemért változtat rajta, és mozogni fog, de nem változott semmi, pedig én felajánlottam, hogy edzek vele, eljárok vele, adok neki étkezési tanácsokat, bármit, szóval ne kelljen egyedül csinálnia, szívesen segítek, motiválom, de látom, hogy őt úgy igazán ez nem érdekli. Ami persze nem is lenne baj, hisz nem vagyunk egyformák és nem kell mindenkinek így élnie és ennyit mozognia, mint nekem, de így nagyon nem tetszik a teste... Most mit csináljak? Ennyire külsőséges dolgon nem akarom megbuktatni ezt a kapcsolatot, de mégse tudom kizárni a fejemből. Minden más jól működik...

Legjobb válasz: ha nem vonzódsz hozzá testileg, akkor el van vágva a dolog,sajnos. hogy lehetnél boldog egy olyan emberrel, akit nem kívánsz? lehet, hogy vannak emberek,akiknek ez nem tûnik nagy problémának, neked úgy látszik az. tök jó,hogy nem akarod ilyen pitiánernek tûnõ dolgon elbukni ezt a kapcsolatot,de ebben más is benne van azért. ettõl te nem leszel sem felszínes, sem rossz ember, mellesleg ha már érted nem,de magáért megtehetné az úr, hogy jobban odafigyel az alkatára.

ha nem vonzódsz hozzá testileg, akkor el van vágva a dolog, sajnos. hogy lehetnél boldog egy olyan emberrel, akit nem kívánsz? lehet, hogy vannak emberek, akiknek ez nem tûnik nagy problémának, neked úgy látszik az. tök jó, hogy nem akarod ilyen pitiánernek tûnõ dolgon elbukni ezt a kapcsolatot, de ebben más is benne van azért. ettõl te nem leszel sem felszínes, sem rossz ember, mellesleg ha már érted nem, de magáért megtehetné az úr, hogy jobban odafigyel az alkatára.
Mert egy férfit folyamatosan ösztönözni segiteni kell, nem csak 1-2 alkalommal. Ezért állt meg a dolog. Tessék folytatni amibe belekezdtél. Légy kitartó, és következetes.
az én barátom is kövérkés, csak az a különbség, hogy nekem így is tetszik. mostanában viszont elkezdett kondiba járni az egyik haverjával. õt az motiválja, hogy nemrég elkezdett nekem udvarolgatni egy srác, akinek elég jó kisportolt teste van, aztán most féltékeny. lehet, ha te is féltékennyé tennéd a barátodat, akkor önszántából eljárna sportolni.
Felesleges erõpocsékolás. Ha nem kívánod, hát nem kívánod. Ez csak barátság, semmi több.
Vedd a kezedbe a gyeplõt, és adj még a dolognak egy hónapot. Iktass be hetente 3x1 órát, amikor 'kötelezõen' elmentek együtt sportolni. Ha jön valami kifogással, akkor ne balhézz, de legyél vele elutasító. Így lesz ideje észbe kapni, hogyha nem sportol veled, akkor el fog veszíteni, és így neked sem kell egybõl drámai eszközökhöz fordulnod. Az aktívan együtt töltött idõ nagy érték, szóval ha nem értékeli az aktív kikapcsolódás dolgot, azt hogy közben veled lehet együtt, ami során közös élményekkel gazdagodtok, akkor szakítsatok, mert te nem ilyen pasira vágysz.
Csak a saját idõdet pazarlod, ha olyan pasit erõltetsz magadra, akihez képtelen vagy vonzódni. Ha bele is "szeretsz" és áltatod magad azzal, hogy jaj majd a szép belsõje megszépíti a külsejét, majd ez is elmúlik és újra undorodni fogsz a testétõl.Hidd el, tapasztalatból beszélek. Elsõ a vonzalom, aztán ha bejön belsõre is, akkor minden oké....
Tetszik, hogy nem vagy felszínes és intelligensen kezeled a dolgot, sajnos a harmonikus kapcsolathoz külsõre és belsõre is passzolni kell, mert hiába értitek meg jól egymást ha nem kívánod mert fizikailag nem vonz. Ebbõl így max barátság lesz hosszú távon. Próbáld meg még határozottabban motiválni, bár azzal meg az a baj, hogy azt mondhatja erõszakosan meg akarod változtatni és nem tudod elfogadni, ez sem túl szerencsés. Sajnos nem olyan egyszerû dolog ez mint amilyennek tûnik. 26F
Ha nincs meg a testi vonzalom, nem fog mûködni a dolog, akármennyire is egy hullámhosszon vagytok.
2 A külsõ változtatható, a belsõ soha.
Szóval neked csak akkor jöhet szóba, ha elkezd sportolni, és teljesen átalakítja önmagát? De még így sem biztos? Nem gondolod, hogy átvered õt? Én soha nem úgy kezdtem bele egy kapcsolatba, hogy majd én megváltoztatom õt. Hidd el, késõbb, ha család lesz, egyre több munka a ház körül, a gyerekekkel, nem lesz ideje sportolni. Nem mondom, akinek ez a lételeme, az biztos szakít rá, de akinek nem ez a megszokott, legelõször ezt fogja elhagyni, ha túl leterhelt lesz. Akkor meg majd elhagyod?

(Lányok! ) Mi az, amit nem tudsz elfogadni magadon, a testeden? A barátod elfogad olyannak, amilyen vagy? Volt már olyan barátod, akinek nem tetszettél meztelenül és ezért dobott?

Legjobb válasz: A testemet,súlyfelesleg miatt..És nem dobtak még mert meztelenül láttak,igaz az elején nagyon szégyenlõs voltam,de már feloldódtam a párom elõtt. 18/L

A testemet, súlyfelesleg miatt..És nem dobtak még mert meztelenül láttak, igaz az elején nagyon szégyenlõs voltam, de már feloldódtam a párom elõtt. 18/L
kevés és vékonyszálú a hajam, és elég kicsi a mellem, de a barátomnak így tetszek, ahogy vagyok! Ezért elfogadom magam
nem tudom elfogadni magam, és azt sem tudom elhinni, hogy kellenék vkinek... -.-
kicsi a mellem...70/B. de annyira már nem zavar, a barátom imádja õket. amúgy nem vagyok hozzájuk ilyen kis hurkapálca, hanem egy-két kiló felesleg(51 kg), de nem látni. amúgy alacsony vagyok (160 cm) szóval illenek hozzám a melleim.
20.41-es vagyok Már nem is lány, tulajdonképpen, hanem tapasztalt nõ, egyébként 75B. Úgyhogy ha egy pasi akkora tuskó, hog emiatt dob, az nem ért a nõkhöz, keresssen olyat akinek nagyok a dudái, Te pedig olyat aki megõrül a kis mellekért.
ja és mell is.teltkarcsú testhez nemálljól ha kicsi a mell.. de ezvan.
fenekem, hasam, széles vállam, hajam(ritka nagyon), vastag lábaim, egyszóval minden magamon. De barátom így fogad el, eleinte nehéz volt de már feloldódtam elõtte teljesen.
A mellem lehetne nagyobb...de tulajdonképpen elfogadom. Ha valaki emiatt csesztetne, akkor nem Õ dobna, hanem repülne páros lábbal. Mert akkor miért is kezdett velem?
A hasammal és a fenekemmel nem vagyok kibékülve. Igen volt olyan barátom aki ez miatt dobott. Hormon problémáim vannak és ezért nem igazán tudok lefogyni.
nagy az orrom, elállnak a füleim--)ezért csak kiengedve merem hordani a hajam. A hajam vékonyszálú, utálom. A barátom néha zrikál a füleimmel, meg az orrommal(de ezek amúgy ilyen aranyos beszólogatások, mindig mosolyog és aztán megölel.) De elfogad ilyennek....én viszont nem vagyok kibékülve magammal...Szívesen lennék egy babaarcú szépség.De nem vagyok.sajnos.
én a fogaimat nemtudom elfogadni! egyszerûen borzalmasak =/ barátom nincs, és nemis volt hosszútávú (max.2hét) önbizalmam nulla.. (se) :( és nemtudom h az önbizalomhiány, vagy a fogaim miatt nincs barátom, talán mindkettõ, áhh kitudja :'(
A kérdező hozzászólása: én szeretem a hajam, szemem színét, már az orrommal is kibékültem, már megszerettem :) számat, kezemet, alakomat, leszámítva a kicsi mellett :) köszi minden választ! :)
Én a melleimet nem szeretem, mert nagyon kicsit 75/A. De én már 18 leszek lassan, és még mindig nem nõtt meg, valószínû már nem is fog.Igaz vékony vagyok, így illik a testalkatomhoz.De annyira irigylem azokat a lányokat akik vékonyak és szép, kerek mellük van.Viszont az nyugtat, hogy a fenekemet sokan dicsérik:) Habár most, hogy híztam van rajta pár stria, amit borzasztóan utálok.
A kérdező hozzászólása: hajnál is a színét :)
Nem gondoltam volna hogy a nõknek is vannak problémáik a testükkel.Fel a fejjel csajok, inkább arra koncentráljatok a testeteken ami tetszik nektek, és ne arra ami nem, senki sem tökéletes!:)
a fogaimat utálom, meg is akarom csináltatni porcelánhéjjal, de nem engedik a szüleim és drága is... :( a mellem nem nagy, de megfelel, mert nagyon vékony alkat vagyok és nem is illene hozzá hatalmas mell :D és még az orrom se tetszik, de az még elmegy...
Uhh, látom nem vagyok egyedül... 22éves létemre 75A-s melltartót hordok, ráadásul a "kedves" párom többször is tett rájuk megjegyzéseket, soha nem fogom megérteni mért jött velem össze ha a tejcsárdákra bukik de ez hosszú ez más téma... Amúgy magas is vagyok és vékony, 174cm, 55kg, a bõröm hófehér szinte világítok, és örökké azt nézem a tükörben hogy milyen fehér fejem van és vékony vádlim, lapos fenekem és mellem...Nagyon elszomorít!
Én a bányarém fejemet nem tudom elfogadni, amire ha ránéz egy pasi rögtön elhányja magát...
21:41/48 stb vagyok. Még nagyon fiatal vagy és megértem, hogy zavar, nem is lehet túl sok tapasztalatod, de hidd el nekem, h egy pasit ilyenek zavarnak, az egy fabatkát sem, jobbat érdemelsz. De a feleadat adott, szeresd a tested és önmagad, ezen kell dolgoznod és ha szépnek látod magad, õ is annak fog. Majd ha eljön a szexnek az ideje, akkor azt hálálják meg, ha felszabadult vagy, mert egy férfinak ez az igazi bók. Nézd én már 34 vagok, és nem lettek nagyobbak a melleim, viszont sok olyat tudok mondani amit szeretek magamon. Te mit szeretsz?
van egy kis súlyfeleslegem, meg nagyon körte alkat vagyok, amit utálok. a melleim is kicsik, picit lógnak is, striáim is vannak, és van egy velem született testi hibám is. meg elég kritikus is vagyok, szóval asszem én vagyok a világ legnagyobb szerencsétlene:DxD eddig csak egy fiúval jártam, neki úgy tûnt tetszettem, aranyos volt, jól kijöttünk, aztán megismertem a haverjait...akik beszólogattak neki miattam, hogy csúnya vagyok, ezért dobott... 18/L
ha szeret a barátod, nem fogja érdekelni, mert téged szeret!mindeneddel együtt olyannak amilyen vagy.ne légy kishitû épp amiatt vagyunk szépek, mert mindenki másmilyen!Ne akarj senkire se hasonlítani és csak magadnak felelj meg és fogadd el a tested mert az csakis a tied és egyedi:) ha van önbizalmad, lesz kisugárzásod és hidd el az a legfontosabb....puszi és a kis cici szerintem aranyosabb 17/L
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :) utolsó válaszoló: megkérdezhetem, hogy mekkora a mellméreted, mert nekem is mellproblémám van :(
A kérdező hozzászólása: 20:41/48! én 75/A-s melltartót hordok, nem tölti ki a mellem :( nagyon pici, de így az igazi méretemhez képest nagynak látszik és félek, hogyha lekerül, csalódni fog a barátom :(
Sok mindent nem szeretek a testemen, de a pozitív visszajelzések alapján ez nálam agyi probléma, csupán. :P :) Van valami komoly problémád, esetleg?
Én a tökéletes modellalkattal büszkélkedhetek, vagyis 90/60/90, és magas is vagyok, és az arcom is szép (nem, nem nagyképûségbõl mondom), ennek ellenére nagyon sokáig borzasztó elégedetlen voltam a külsõmmel, mint majdnem minden tini. Fõleg a fogaimat és a melleim méretét nem szerettem, de lényegében mindennel bajom volt. Így aztán nekem is rossz hatással volt a külsõm a magánéletemre, mivel az önbizalomhiány miatt nem tudtam kapcsolatot létesíteni. Ez a probléma szerencsére megoldódott, és hihetetlen a változás. Mióta teljesen ki vagyok békülve magammal, azóta hihetetlenül tetszem a férfiaknak, és van egy szuper võlegényem.
Csak nem te vagy az a lány, aki már írtál a melled mérete miatt? Azt hittem segített amiket sokan írtunk. "Nem a méret a lényeg".
20:41/48 vagyok Gondolom, hogy pus up-ot hordasz v. valami hasonló, kicsit nagyobbnak látszik mint amekkora, de annyival akkor sem tudod növelni, hogy "óriási" meglepetés érje. Azért van veled, mert tetszel neki a melleiddel együtt és szerintem már alig várja, hogy megfogja a meltartó nálkül. Szóval amikor arra kerül a sor, nem fogja ez Õt zavarni, inkább az a baj, hogy Téged zavar. Csinálj egy karolatgyakorlatot, amikor egyedül vagy otthon járkálj meztelenül (folyamatosan több órán keresztül), nézd magad a tükörbe és mondogasd, hogy milyen szép vagy. Ha elfogadod magad, felszabadult vagy Õ is el fog fogadni. Ne kérdezd, meg tõle, hogy nem zavarja-e? Mert az kizárt, különben miért van veled, mazohista?
A kérdező hozzászólása: igen, olyasmit hordok. hidd el, én eltudnám fogadni magamat, csak annyira megy ez a külsõ-dolog már :( a barátom nagyon kedves velem, de nem tudom, hogy ilyen téren mit gondolna
nekem sem tölt ki a mellem egy A-s melltartót, de elégedett vagyok vele, mert legalább van, és ami van, az feszes, kerek, és már annak is örülök, hogy egyáltalán van, mert 15 éves koromig semmi sem volt... és most nagyon örülök ennek a kicsinek :) amivel nem vagyok megelégedve, az a popsim, mert terhességi csíkok vannak rajta, pedig még csak 16 vagyok.. :S
Igen én is teljesen azt gondoltam h nem fognak tetszeni a barátomnak a melleim, vagy esetleg dob emiatt.. bár felsõn keresztül is látszik h kicsik. Hát még amikor elõször meglátta melltartó nélkül.. nagyon szégyelltem magam, cikinek éreztem, de már lassan fél éve együtt vagyunk és imádja õket, kellemesen csalódtam b enne még anno, és boldog vagyok h szeret ahogy vagyok. :)
A nyáron megpocisodtam, híztam pár kilót, és a combok egy kicsit narancsbõrös. Igazából el tudom fogadni, csak jobb lenne, ha ezek nem lennének ott. A barátomat nem zavarja, szerinte gyönyörû vagyok^^ Még senki sem dobott a külsõm miatt, szerintem ez nagy megaláztatás lehet, fõleg egy önbizalomhiányos lánynál.

Nem tudom mi az oka annak, hogy a barátommal az első időkben többet foglalkozott a testemmel jobban kényeztetett, viszont most csak a megszokott közösüléssel meg van elégedve. Én nem értem ezt miért van ez?

Legjobb válasz: Szerintem ez 'normális' valahol. Azért emeltem ki a normálist, mert nem éppen ez a jó szó rá, de sz'al arra gondolok, hogy ettõl még nem kell kétségbe esned, hiszen ami új az mindig elvarázsol bennünket és egy x ideig rá vagyunk kattanva, aztán persze óhatatlanul megszokottá válik. De attól még biztos ugyanúgy szereti a testedet a barátod. Meg ezer más dolog is közrejátszhat abban, h nem olyan kiterjedt a szexuális igénye jelenleg, pl. fáradt, sok gondja van, bla bla. De sztem ez csak idõszakos, aztán ugyis jön majd a köv. periódus, amikor megint intenzívebb lesz köztetek a dolog. Viszont az elõzõ válaszoló tanácsát megfogadhatod, biztos nem lesz ellenére :P

Szerintem ez 'normális' valahol. Azért emeltem ki a normálist, mert nem éppen ez a jó szó rá, de sz'al arra gondolok, hogy ettõl még nem kell kétségbe esned, hiszen ami új az mindig elvarázsol bennünket és egy x ideig rá vagyunk kattanva, aztán persze óhatatlanul megszokottá válik. De attól még biztos ugyanúgy szereti a testedet a barátod. Meg ezer más dolog is közrejátszhat abban, h nem olyan kiterjedt a szexuális igénye jelenleg, pl. fáradt, sok gondja van, bla bla. De sztem ez csak idõszakos, aztán ugyis jön majd a köv. periódus, amikor megint intenzívebb lesz köztetek a dolog. Viszont az elõzõ válaszoló tanácsát megfogadhatod, biztos nem lesz ellenére :P
Ne haragudj de szerintem egy kicsit megunt. Lehet ha változatosabban élnétek a szexuális életeteket akkor jobban felcsillanna a szeme. Lepd meg egy két új ötlettel. Pl.: mássz rá olyan helyen ahol még nem csináltátok...
szerintem meg ezt tole kellene megkerdezned, mert mi ugyan honnan a fenebol tudjuk, hogy a baratod miert nem kenyeztet teged ugy ahogy regen szokottt.

Mért szégyenlem a testem a barátom előtt?

Tisztábban van a szépséghibáimmal,félig meddig látott is már...De amikor vetk?zésre kerül a sor én mindig megállítom.Õ azt mondta,hogy neki így vagyok tökéletes...de a múltkor anyum azt mondta meghíztam és hát ez er?sen érintett!

Legjobb válasz: Kedves Kérdezõ! Hogyha a saját kis aggályaid miatt megállítod szex elõtt, akkor nem is kívánod õt eléggé. Akkor nem magaddal lennél elfoglalva, hanem a barátoddal. Szerintem csak simán nem vagy érett egy szexuális kapcsolatra. Csak szegény barátodat sajnálom... Frusztráló lehet, hogy akármikor, amikor felizgulva elkezdi vetkõztetni a barátnõjét, az hirtelen visszavonul, mert egy szégyenlõs virágszál. Elég gáz vagy! Üdv.: 16/L

Kedves Kérdezõ! Hogyha a saját kis aggályaid miatt megállítod szex elõtt, akkor nem is kívánod õt eléggé. Akkor nem magaddal lennél elfoglalva, hanem a barátoddal. Szerintem csak simán nem vagy érett egy szexuális kapcsolatra. Csak szegény barátodat sajnálom... Frusztráló lehet, hogy akármikor, amikor felizgulva elkezdi vetkõztetni a barátnõjét, az hirtelen visszavonul, mert egy szégyenlõs virágszál. Elég gáz vagy! Üdv.: 16/L
mert te is egy tömeglány vagy a többivel egyetemmel , aki még mindig nem nyitotta ki a kis csipás szemét és nézet körül a való életben, hogy nem tökéletes emberek rohangálnak mindenfelé. De ez valahol nem a te hibád, mivel már eleve beléd nevelik a "nem vagy elég jó ha..." szlogent, csak azért sajnállak, mert még magadban keresed a hibákat, addig
A kérdező hozzászólása: Ne értsetek félre én nem szexelni akarok, csak pettingezni!És megbeszéltem ezt a barátommal.Õ kérdezte, hogy mit kéne tegyen ahogy, hogy feloldódjak.
egyébként nem értem mért kellett ilyen durva dolgokat írni Neked a többiek részérõl. Itt már mindenki a Privát-gold tv-t tartja elfogadhatónak és megfelelõnek, vagy mit? mert ha így van, az állati szomorú. a párzás lehet hogy ott megy. a szex nem.
még ki sem fejlõdött teljesen a tested!! Még a korodhoz képest is fiatalnak tûnik a tested. Ne akard magad a kifejlett nõkhöz hasonlítani. Majd még formásodni fogy, a hasadról/karodról/combodról a csípõdre melledre fog kerülni a zsír, ha tartod ezt a súlyt. Amúgy tényleg nem ártana egy kis sport. Az én személyes véleményem meg az, hogy ezt a "szégyenlõsséget" tudat alatti védekezésnek használod, mert még kora neked a petting is. Nem kell elsietni, szerintem még bõven várhatsz.. 19/L
164 centi vagyok, 57 kiló.. Semmi baj nincs a súlyoddal.. Kétlem hogy kövér lennél. Sok fiúnak ez a testalkat tetszik! ;) Nem ám az anorexiás kis libák.. NE féld megmutatni magad a barátod elõtt ha szereted! Én is eléggé zavarban voltam elõször. Ma már semmi gond.. :)
Édeském, most látom, hogy csak 14 éves vagy! Nagyon szép vagy, és az alakod is jó, de ne nagyon vetkõzgess még. Még a petting is korai egy kicsit. Természetes, hogy az egész szituáció szokatlan számodra, de nem baj, ne is nagyon engedd magad még vetkõztetni, 12évet kellene még várni. 30/N
Nem 12 évet, 1-2 évet akartam írni :)
170 cm és 55 kg.Az még sovány is.Ha a pasi azt mondja neki így vagy jó akkor oké és fogadd el.Amúgy nem kéne 14 évesen szexelni, de mindgy.
a lényeg, hogy itt nincs megelégedve magával, de a holnapon "Nice Girl" a neve :)
A kérdező hozzászólása: Azt hittem kedvest jelent:(
szeretnie, kívánnia, dicsérnie, kedveskednie, gyengédnek, szeretetteljesnek lennie, és elfogadnia - olyannak, amilyen vagy, szégyenlõsnek. Attól még lehet jó a szex, sõt. Fiatal vagy, szûzies, nem egy kivénhedt gátlástalan örömlány, aki már túl van jón és rosszon. ez szexi. és egyébként az, hogy szégyenlõs vagy, azt jelenti hogy szereted, és fontos Neked, hogy tessél neki. De pár év múlva más lesz a helyzet. Minden jót, ne görcsölj azon, amin nem kell!
Szerintem még várj 2 évet és akkor megbeszéljük.
Szerintem még épphogy sovány is vagy:) Bár nemtudom, én szeretem ha egy lányon lehet mit fogni:)
... addig az élet gyönyörûségeirõl lemaradsz és ebben tökéletesen meggátlod a barátodat is. Ez még nem oltás volt részemrõl. Csak egy kegyetlen vélemény nyilvánítás.
Anyukádat lehet, a féltékenység motiválja (sajnos), vagy valami más miatt haragszik rád, és ezért csúszott ki ilyen butaság a száján. Azért szép, hogy így törõdik a lánya önbizalmával. Tudom milyen ez, nekem is mondta párszor Anyukám, hogy kövér vagyok stb. de mint rájöttem, ezt azért mondta, mert lustának, kényelmesnek talált. Nem vagyok az a fürge, sportkedvelõ, mozgékony típus, mint õ, és ez nem tetszik neki - inkább olvasok, tanulok, de nem vagyok kövér, 164 centi és 60 kiló, senki nem tart kövérnek. A Te paramétereid meg kifejezett soványságra utalnak, ha még ebbõl fogynál, az már nem lenne egészséges.
kérhetünk esetleg képet?
szerintem nem hgy kover, hanem VEKONY!!!! vagy
kérhetünk esetleg képet?
Azért Kedveském, mert még fiatal vagy, és nem tudod elfogadni önmagad, nincs elég önbizalmad. idõvel egyre jobban eltudod majd fogadni, végül teljesen is. de ezen dolgozni kell, törekedni rá, mindig egy picikével lesz jobb a helyzet. Aztán amikor 60 éves aszott vénasszony leszel, meztelenül fogsz majd gyomlálni a konyhakertedben, egy szál szalmakalapban a fejeden, miközben a szomszédban építkeznek. ilyen ez. a gátlásaidat majd leveted. ez életkori sajátosság. Bizony az rossz, és sokat ront ha az Anyukád kritizál. De az anyukák már csak ilyenek. Sose vagy neki elég jó. 55 kg-al egyébként biztosan nem vagy kövér. És ha a barátod nagyon gyengéd Veled, lassanként felfogsz oldódni. ez csak idõ kérdése, és szereteté. ne szégyenkezz emiatt. az a fiú dolga, hogy ez a problémád szûnjön meg! Ha nem lesz így, az az õ hibája, õ csinál valamit rosszul. Egyébként ha teszel az egészségedért, mozogsz, sportolsz, egészségesen táplálkozol, megerõsödsz, az a legjobb módja annak, hogy jól érezd magad a testedben, minél inkább. ez a vékonyaknak is fontos. Így segíthetsz magadon Te!
A kérdező hozzászólása: http://flowergirl1111.hi5.com
A kérdező hozzászólása: Mit kell csináljon a fiú?
Nyugi, azt IS.. Csinosat is jelent, de úgy látszik valaki lusta volt utánanézni ha már nem tudja pontosan.. (:? Angoltudással nem illik nagyzolni ha az ember nem is tud normálisan angolul.. :) Amúgy meg a petting 14 évesen szerintem nem korai.. Felfedezitek egymás testét e pároddal, rájöttök hogy mi a másiknak a jó.. ;) Ha eléggé érettnek gondoljátok magatokat valamihez, és felelõsségteljesen csináljátok, akkor miért ne? :)

Szégyellem a testem a barátom elõtt. Baj van velem?

A barátommal kb 5 hónapja vagyunk együtt és mostanában sokat tapiz (amit picit engedek de annyira nem) és most pettingelni szeretne....de én nem mert szégyellem a testem elõtte..Nem vagyok dagadt, 46 kg vagyok de akkor is...

Legjobb válasz: Normális de neked kell túltenned magad rajta. Felesleges szégyenlõsködnöd, ha a tested miatt lapátra tesz akkor soha nem szeretett.

Normális de neked kell túltenned magad rajta. Felesleges szégyenlõsködnöd, ha a tested miatt lapátra tesz akkor soha nem szeretett.
A kérdező hozzászólása: #6 Akkor hány éves voltál?
én is marhára szégyenlõs vagyok van, amikor még lányok elõtt sem szeretek öltözni.
Ha félsz a pettingtõl, akkor NE tedd meg. Majd csak akkor, ha már te is akarod.
Nem normális - ilyen mértékben -, de sok lány szégyenlõs. Én is halálosan paráztam, mikor arra került a sor, nem is mertem levetkõzni elõtte. Aztán tök koszosan jöttünk haza egyszer és mondta, hogy fürödjünk együtt. Halál idegesen bólintottam rá, de végülis nem volt gáz, mert felmérte, mennyire parás vagyok, és mosolygott, dicsért, megmosdatott - aztán én õt -, poénkodott, szóval oldotta a feszültségem. A barátodnak kéne oldania téged valamilyen módon, sokat segítene a helyzeten.
A kérdező hozzászólása: Nem szexelni akarunk
A kérdező hozzászólása: Igen tudom hogy ez egy rossz szokásom.. Már egész kiskorom óta szégyellõs vagyok.. Es a pettingtõl picit félek..
Há nem kell szexelni 16 évesen ha itt tartssz. Sok ész kell hozzá...
Szûz vagy, így normális. 5 hónap után már ellazulhatsz picit, nyugodtan engedheted neki, hogy tapizzon. Hidd el nem azért csinálja, mert nem tetszik neki a tested. Ráadásul nem szégyelheted a tested örökre.
A kérdező hozzászólása: Egyébként köszönöm a válaszokat :) ...
Mi is 4 éve vagyunk együtt, de eddig 2* feküdtünk úgy le. Õ nem szereti...
Így van utolsónak igaza van, annyit tennék hozzá, hogy lehet mást is, mi pl úgy szoktunk együtt lenni, hogy tampon van és vagy hátul próbálkozunk(persze nem állandóan) vagy franciázás van, minden csak bizalom kérdése(7 éve vagyunk együtt, házasok is vagyunk sok mindent átélt már velem ami ennél durvább és komolyabb volt(pl nemrégen a kislányunk születését)
KOMMUNIKÁCIÓ!!! Ha itt teszed fel a "belemegy?" kérdést, akkor még egy darabig nem tudod meg, õ hogy viszonyul a dologhoz! Meg kell kérdezni... Nem kínos, maximum nem szeretkeztek, ha megvan. Én anno, mikor a Kedvesemmel már kialakult a kapcsolatunk, és piros napokba értem, megkérdeztem Tõle, nem taszítja-e. És máris tisztába tettük a szitut. Azóta is boldogan szeretkezünk mikuláskor is, és máskor is :) Beszélgessetek, anélkül nem jutsz egyrõl a kettõre! Üdv :)
Én párom nem undorodik a vértõl, és azt mondja jobban is csúszik.
Ez a partnertõl es tõled függ! A legtöbb pasi nem szeret ilyenkor szeretkezni. En a baratommal mar több mint 3eve együtt vagyunk, de 1x feküdtünk le ugy, de nem azert, mert õ nem akarta. En olyankor magamtol is undorodom, nemhogy meg akkor szeretkezzünk. Egy het, valakinek több, valakinek kevesebb. Szerintem kilehet birni ezt a par napot. Szerintem ugy mind a kettõ fel jobban elvezi a dolgot, ha nem menstrual a nõ közben.
Attól függ, ha a barátnõm a vége fele jár és nem vérzik nagyon akkor én bennevagyok, csak éppen nincs orális kényeztetés pl
Embere válogatja, de a legtöbb pasi nem igazán van oda a véres punciért... 18/L
Hát az õ nevében nem tudunk beszélni. Én például jobban szeretem olyankor :D 20/F
én például jobban beizgulok ha megvan, bár a párom nem nagyon van érte oda, de néha ritkán szoktunk így is szeretkezni ha megvan. leginkább a zuhany alatt:) ott egyáltalán nem zavarja. ágyban inkább, ezért ott ritkábban, legalább nem kell hipózni a lepedõt:D szóval mi a zuhanynál maradunk
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszaitokat!Igen akkor megbeszélem a a párommal, csak valahogy nem volt annyi erõm hogy belefogjak és megkérdeztem.De ti segítettetek nekem erõt adni. puszi nektek!:)

Nagyon szégyenlős vagyok, nem merek levetkőzni a barátom előtt, nagyon csúnya a testem és félek hogy ha meglátja mit gondol. Ezért nem merek vele lefeküdni sem. Hogyan győzzem le a gátlásaimat?

Legjobb válasz: Tapasztalatból mondom, hogy a legjobb, ha szembenézel a problémáiddal. Ne gondolkozz, ne tépelõdj, hanem vetkõzz! :) Tudom, hogy mindenki ezt mondja, de hidd el igaz: ha szeret téged, akkor a testedet is szeretni fogja, akármilyen is. Ha meg ezért elhagy, akkor menjen!!!!!

Tapasztalatból mondom, hogy a legjobb, ha szembenézel a problémáiddal. Ne gondolkozz, ne tépelõdj, hanem vetkõzz! :) Tudom, hogy mindenki ezt mondja, de hidd el igaz: ha szeret téged, akkor a testedet is szeretni fogja, akármilyen is. Ha meg ezért elhagy, akkor menjen!!!!!
Elõször nézegesd magad meztelenül a tükörben, és felfedezed azt magadon, ami szép. :) Így el is tudod fogadni a tested. Illetve szexnél még a félhomály segíthet. De gondolom azért szeret a barátod, amilyen vagy. :)
Akaraterõvel le tudod gyõzni a gátlásod. A barátod így szeret, ahogy vagy. Nem fog elszaldni elõled :-) A félhomály tényleg jó ötlet.
- Honnan veszed, hogy csúnya a tested? Ha a barátod veled jár, akkor neki tetszel. Ha nem hasonlítasz a Pléhboy címlapján feszítõ, külön erre tenyésztett, szabott és számítógéppel átrajzolt díszszukákra, az semmit sem jelent. - Miért szégyelled a tested? Valószínûleg a barátod sem az emberi szimmetria megtestesítõje, nyilván õ sem tökéletes, de nem is ez a lényeg, hanem, hogy egymásnak tetszetek. - Hogyan gyõzd le a gátlásaidat? Akár beszélhetnél is a barátoddal. Ha igazán szeret, meg fogja érteni, hogy neked ez gondot okoz és alacsony az önértékelésed. (Valószínûleg meg is fog nyugtatni, hogy õ egyáltalán nem lát csúnyának.) Az pedig valószínûleg kapcsolatépítõ és nem mellesleg izgató játék lenne, ha együtt fedeznétek fel a tested (testetek), lassan, lépésrõl lépésre.
hasonló problémákkal küszködtem pár éve:) túl fogsz jutni ezen az egészen! az elsõ kalandom után több volt a bátorságom..és tényleg az a megoldás rá, hogyha szembe nézel vele. aztán hidd el, hogy nem lesz semmi gond. én mondtam is a barátomnak, mivel nagyon nyilt és öszinte a kapcsolatunk, hogy csúnyának érzem magam, és miután legyõztem a félelmemet és levetkõztem elõtte, mondta, hogy ennyire szépet mint én, még soha sem látott:) meg sokat segített a barátnõm is, aki egyáltalán nem szégyenlõs... fürdött elõttem, és így én is megnyíltam, és fürödtünk együtt, és láttam h semmivel nem vagyok másabb mintõ:)
furdottetek egyutt?? huha...:D szoval a csajok ezt csinaljak sunyiban? hmm...mindig is remeltem :D amugy az en baratnom is ilyen szegyenlos, sokaig nem is akart velem furodni, mert meglatom meg ilyenek:) aztan lassan csak bemaszott( az unszolasomra, merthat nekem tenyleg gyonyoru!), persze eloszor hatalmas habot kellett csinalnom neki, hogy elrejtozhessen benne:D, de vegulis bevalt.
Hidd el, a barátod már számtalanul elképzelt téged meztelenül, és tettszett neki.Hiába takarod ruhákkal magad, tudja jól hogy milyen vagy és szépnek tart.Szerintem azzal van a baj itt, hogy te nem fogadod el magad ugy, ahogy vagy, ezért nem is adsz magadból annak, aki ugy szeret, ahogy vagy.Tehát elõször szépen tárgyald meg magaddal hogy szép vagy, aztán jöhet is a kis sztripíz.Vaaaagy...ha magadtól nem megy, hadd, hogy vetkõztessen le õ, s ugy még könnyebb dolgod lesz.
Szia! Figyelj rám: Nincs mitõl félned. Legyen sötét, az egy kicsit megnyugtat, és hogyha tényleg csúnya lenne a tested akkor nemlenne veled, és nem akarna veledlenni. Ugyhogy nincs mitõl félned. Ugyhogy inkább engedd elmagad, és élvezd hogy szeretnek téged. Nekem is ezvolt a gondom. És... azóta 5 évesek vagyunk.:)
Ha lóg a cicid, vagy nem olyan lapos a hasad, mint a magazinokban, egy fûzõ csodát tehet! És ha jó méretû, szex közben sem kell levenned. Ugyanígy, a lábaidat egy szép combfix harisnya is eltakarhatja. a kezedre meg húzhatsz hosszúszárú kesztyût. Gyakorlatilag ruhában szexelsz, de nagyon szexi ruhában! A fiúk odavannak a látványért és a lányok számára egy rakás szexi ruha létezik. A legjobb, ha teljesen hétköznapi ruha alá öltözöl így, a fiúd szerintem beájul, ha elõtte vetkõzõl fûzõre, combfixre (és nem is kell a villanyt eloltanod, sõt!) ;)
Engedd el magad :) Ha a párod szereted és õ is téged és megértõ is akkor nem lesz gond. Ha szeret és le akar veled feküdni, elfogad olyannak amilyen vagy. Nekem is voltak ezzel elõször problémáim, mert duci vagyok és féltem, hogy mit szól... De amikor elõször voltunk együtt, félhomály volt, õ vetkõztetett le, simogatott, csókolgatott és ez feloldotta a gátlásokat. Aztán meg már nem ez lesz a lényeg... :) )
Igen, nekem is megmozgatta a képzeletemet a lányok együtt fürdõs története. Hallhatnánk még részleteket?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Igazad van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.
Nem lehetséges, hogy csak te gondolod azt hogy csunya a tested. Ki tudja, lehet hogy a pasidnak meg nagyon be jön, de mondjuk illik is, hogy be jöjjön neki, a testeddel el csábítod a fiut, de az egyéniségeddel tartod magad melett ;)

Azt mondták nincs mellékhatása az önkielégítésnek, de itt a gyakorikerdeseken annyiszor olvastam hogyha maszturbál vki akkor a teste hozzászokik a saját módszerünkhöz és így lehet h majd a barátunk nem tud kielégíteni minket... lehetséges ez?

nem tudom... vagyis élvezem de annyira bepánikoltam, nem tudok elmenni ha a barátommal vagyok. Hogyha magamnak csinálom fél perc alatt elmegyek de ha ?... pedig ügyes (bár nem vagyunk sok ideje együtt) de nem tudok egyenl?re elmenni... ez miatt? ... hány ilyet olvastam hogy nincs mellékhatása, de akkor ez mégis csak az:(

Legjobb válasz: Hozzá kell szoknia a testednek, hogy most nem te csinálod. És neked meg nem szabad közben azon parázni, hogy "megint nem fog menni, pedig úgy akarom, hogy jó legyen...". Engedd el magad, próbálj csak arra koncentrálni, hogy milyen jó. Pláne még ha nem is vagytok túl rég együtt... Ne izgulj, biztos hamarosan el tudod magad engedni teljesen.

Hozzá kell szoknia a testednek, hogy most nem te csinálod. És neked meg nem szabad közben azon parázni, hogy "megint nem fog menni, pedig úgy akarom, hogy jó legyen...". Engedd el magad, próbálj csak arra koncentrálni, hogy milyen jó. Pláne még ha nem is vagytok túl rég együtt... Ne izgulj, biztos hamarosan el tudod magad engedni teljesen.
No igen... ez a veszély fennáll. Az a gond, hogy te mindig érzed magad (mi a jó, mikor jó) - neki pedig meg kell tanulnia. Tehát irányítsd: nyugodtan megfoghatod, vezetheted a kezét, és az sem baj, ha valamennyire látszik rajtad, mikor jó, és mikor kevésbé. Elõbb-utóbb õ is meg fogja tanulni. Persze ne ess túlzásba. Fontos az is, hogy ne izgulj. Engedd el magad, és ne várj elõre semmit. Az, hogy mikor milyenre sikerül, változó. De azt is teheted, hogy közben õt simogatod. Nem feltétlenül "úgy" - lehet a haját vagy ott, ahol eléred közben. Át is ölelheted... akkor a szorításodból is érezni fogja, hogy érzed magad.
Asszem te is azok közé tartozol, akinek az a problémája, hogy ugyanaz alatt a 2 perc alatt akar elélvezni és ha az nem megy akkor szorong, hogy baj van. Megszoktad a gyorsétkezdét és türelmetlen vagy az étteremben, hogy mikor hozzák már a kaját, a helyett, hogy élveznéd, hogy kiszolgálnak. :) Nem értek egyet a "hozzászokás" meg a "pasival nem megy majd" táborral. Ha nem maszturbálsz nem fogod tudni, hogy neked hogyan jó és sokkal hosszab idõ alatt tudod megtanítani a barátodnak, hiszen mindketten találgattok. Arról nem is beszélve, hogy a gyakorlottabb pasik akiknek nem te vagy az elsõ szex az életében (se a második) nagyon hamar (akár az elsõ alkalommal) ráéreznek, hogy hogyan szereted. Gyakorolni, gyakorolni!!! hazudik aki azt mondja, hogy a szex magától tökéletes két szeretõ ember közt. Az a lányregények idealizmnusa. Eleinte meg kell érte "dolgozni" :) )) Ha magamnak csinálom, pár perc és megvan. Ha a pasim csinálja nekem, 20-25 perc is van. De az alatt... olyan élményekben van részem amit magamnak nem tudok csinálni és akkora orgazmus a vége, hogy rámszakad az ég. Magamnak is jó amikor csinálom, de vele tök más és valami hihetetlenül jó. Na, bele telt ez vagy fél évbe mire kialakult.:) ) Szóval, türelem, lazíts, élvezd. A szex jó. Élvezni kell a történést és úgy felfogni, hogy az orgazmus a bónusz. :) Hozzáteszem, hogy a pincérnek is meg kell mondani, hogy mit kérsz, különben nem tudja kitalálni. ;) Szóval: nyílt kommunikáció!
erre most mit tudnek mondani...hááát igy jartal persze talan az ido majd segit...szerintem ha hoszabb ideig csinalja akkor megerzed jobban a "pasit" es ne csinalj semmit magadnak akkor nagyobb vagyad lesz csinalni a baratoddal
A kérdező hozzászólása: köszönöm:) kezdek megnyugodni:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!