Találatok a következő kifejezésre: A baratommal vedekezunk es (24 db)

Hat napja késik a menstruációm, de terhes nem lehetek mert védekezünk mindig a barátommal óvszerrel és mindig megnézzük h kiszakadt-e. De mégis félek mert ennyit még sohasem késett. Szerintetek?

Legjobb válasz: Gondolom, ennyi késés után, mivel aggódsz, már teszteltél, mielõtt ide írtál. A teszt mit mutatott? Mi nem fogunk többet tudni... Tesztelj, és ha nagatív, várj még kicsit, és doki, hátha hormonzavar. Ha pozi, akkor doki, hogy megvizsgálja, mi a helyzet odabent.

Gondolom, ennyi késés után, mivel aggódsz, már teszteltél, mielõtt ide írtál. A teszt mit mutatott? Mi nem fogunk többet tudni... Tesztelj, és ha nagatív, várj még kicsit, és doki, hátha hormonzavar. Ha pozi, akkor doki, hogy megvizsgálja, mi a helyzet odabent.
A kérdező hozzászólása: 19 éves vagyok és rendszeresen szokott megjönni csak néha késik 1-2 napot meg egyszer-kétszer elõfordult h 4 napot késett.
Teszt! csak az a (z egészséges) nõ nem lehet terhes, aki nem él nemi életet. Mennyi idõs vagy? Amúgy minden jelentõsebb ok nélkül is késhet, fõleg 20 éves kor alatt. Ha rendszeresen össze-vissza jön meg akkor érdemes nõgyógyásszal konzultálni, mert sokféle oka lehet..
A kérdező hozzászólása: Nem dehogyis mielõtt betenné az elõtt húzza el.
" mindig csak az aktus elõtt húzza fel" Ezt hogy kell érteni? Mert ha elöször kicsit beteszi és csak mielött elmenne, húzza fel, akkor nem ér semmit.
A kérdező hozzászólása: *húzza fel
A kérdező hozzászólása: Két éve vagyunk együtt mindig csak az aktus elõtt húzza el és eddig nem történt soha semmi arra pedig ügyelük h ott ne érintkezzünk
A kérdező hozzászólása: tesztet még nem csináltam mert 4 napot késett már csak ma kezdtem el idegeskedni
Hogy használjátok?Úgy értem rajta van a kezdettõl vagy csak a "befejezés" elõtt húzza fel?Az is sokat számít.De lehet hormonális probléma is.
Ennyi simán belefér a késésekbe. Csinálj tesztet.. mert mi sem látunk beléd, de ha nem is sok van esély, de lehet csak az idegeskedés miatt késik csak, megcsinálod a tesztet megnyugszol és meg is jön (ebben a hónapban én jártam így tablettát szedek, eddig nem akadtam volna ki ha becsúszik, de 1-jével megszûnt a munkaviszonyom késett 3 napot, tabi mellett ez para, teszt nega délutánra meg is jött, az volt a baj h már elõre stresszeltem, h most semmiképp se) utolsó voltam

A baratommal szeretkezunk es nem vedekezunk, hanem a megszakitasos modszerrel agyunk, en felek attol ha pl. elmegy letorli meg minden es utanna ujra szeretkezunk hogy terhes leszek. Mit tegyek?

Legjobb válasz: A megszakításos közösülés nagyon rizikós. Nem egy olyan párt ismerek, akiknek így csúszott be a baba (és volt olyan, aki nem is volt túl boldog a dologtól). Szóval, ha nem akartok gyereket, használjatok gumit vagy szedj tablettát. Biztos hallottál már az elõváladékról. Attól is teherbe lehet esni.

A megszakításos közösülés nagyon rizikós. Nem egy olyan párt ismerek, akiknek így csúszott be a baba (és volt olyan, aki nem is volt túl boldog a dologtól). Szóval, ha nem akartok gyereket, használjatok gumit vagy szedj tablettát. Biztos hallottál már az elõváladékról. Attól is teherbe lehet esni.
Nem csak egyszer lehet teherbe esni egy hónapban, és nem a 10-14 nap a termékeny, hanem a 14-16, te is utánanézhetnél dolgoknak. És igen, van akinél beválik, én is ismerek több ilyen párt, de ehhez tényleg érettség, figyelem és felelõsségtudat kell. Amúgy tényleg nem megbízható módszer, és jó lenne, ha nem játszanál vele. A terhesség gondolom nem jól jönne most. Védekezzetek rendesen, én is a tabira esküszöm, vagy óvszer, vagy hüvelytabi. Bármit, de ennél biztosabbat!!
Én nem mondom, hogy megérdemelnéd, de ez tényleg nagyon veszélyes, ha nem akartok semmi esetre sem babát, akkor vegyétek komolyan a védekezést.
kedves utsó hozzászóló! 1. te is huhogsz. 2. valóban nem kell tablettát, hormonokat szedni, én sem teszem, ezért van a gumi. 3. akármit is mondasz, ez az egyik legrizikósabb módszer.
Védekezzetek rendesen vagy gumival vagy tablettával!!! Ha félsz a terhességtõl nem értem, hogy miért a legmegbízhatatlanabb módszert alkalmazzátok! Meg is érdemelnéd!!!
Mindenképpen beszélj a barátoddal!! Mert ez nem jó így. Ha õ nem akar óvszerrel vigyázni rád, kkor inkább szedj tablettát. Mert igaz hogy méreg, de még mindig kevésbé károsít mint egy abortusz. Mondjuk én elhagynám azt a férfit, akinek ennyire nem számítok, hogy nem hajléandó vigyázni rám. Mert az ilyenben nem lehet megbízni. Az ilyenek szoktak lelépni amikor terhes marad a lány.
nem tudom miért huhog mindenki a megszakitásos módszer miatt, persze aki nem ért hozzá az fél a tudatos védekezés pedig müködik, ami azt jelenti, hogy nem tömjük magunkba azokat a "gyógyszernek" nevezett mérgeket ami mellett szintén terhes lehet bárki!!! MIT TEGYÉL! FIGYELD MEG MIKOR VAN PETEÉRÉSED EZ A MENSES 10-14-ik napja körül van ebben az idõben FIGYELJ a megszakitásos módszert NE használd!! A többi nap rendben van, sokan nem tudják egy hónapban 1x lehet teherbeesni!!!! MIT TEGYÉL 2! ha a párod elmegy 1x akkor mossa le és a következõ közösülésnél pedig használjon óvszert!! mert igy tégyleg veszélyes a 2.alkalom és igazuk lesz a "húhogoknak", hogy terhes leszel TUDATOSAN ÉS ÉSSZEL KELL VÉDEKEZNI!! AKI A MEGSZAKITÁSOS MÓDSZERT VÁLASSZA, több rutin és önismeret kell hozzá! tini lányok és fiúknak tényleg maradjon az óvszer vagy tabletta!!! nekem ez a véleményem!!
A 4. hozzászólónak üzenném: a megszakításos módszert azért nem szeretik alkalmazni a legtöbben, mert teljesen lehangoló, hogy épp a csúcs elõtt meg kell állni! Emellett egy tinipárnak a legkevésbé hiányozna egy baba! Mint tudjuk a fiatal "fiúcskák" még nem igazán tudják kontrollálni az elélvezésüket, a lányoknak pedig nem mindig akkor van peteérésük, amikor épp "kellene"! Bármit is mondanak, minimum óvszerrel kell, hogy védekezzenek! Az viszont elég vicces, hogy azok a csajok, akik a megszakításos közösülést választják, egyszer csak teherbeesnek utána meg "sírnak", hogy: Jajj, teherbeestem! Hát én erre csak annyit tudok mondani, hogy ne csodálkozzon, és hogy megérdemli!!!

Nagy baj ez? A barátommal lassan 1 éve együtt vagyunk, de nem védekezünk gumival, hanem csak időben kiveszi. Nem estem teherbe és nagyon óvatosak vagyunk. Nagy baj ez? 20/L

Legjobb válasz: nem értem egy 20 évesnek hogy lehet ennyi esze hogy nem védekezik...-.- fiatalabb vagyok mint te és még ígyis tudom hogy védekezni márpedig igenis kell..

nem értem egy 20 évesnek hogy lehet ennyi esze hogy nem védekezik...-.- fiatalabb vagyok mint te és még ígyis tudom hogy védekezni márpedig igenis kell..
Én is fiatalabb vagyok nálad és nem is értem hogy lehet így nemi életet élni... kit érdekel hogy a pasi nem viseli magán a gumit? A gyereket vagy az abortusz árát nehezebben viseli majd... de még annyi módszer van a védekezésre, nem hiszem el hogy ennyire felelõtlen legyen egy 20 éves.
statisztikai alapon, mint írtam. egyébként értelmes felnõtt ember el tudja dönteni, akar-e gyereket avgy nem. ha igen, sehogy se kell védekezni, ha nem, akkor rendesen. ez nem olyan kérdés, hogy vagy lesz ebédre rántott hús, vagy ha nem sikerül, megesszük a tegnapi pörköltet...és igenis felelõtlenség egy komoly dolgot a véletlenre bízni.
Meg van a bizalom.. Mégis miben? Hogy egyáltalán nem élvezi a dolgot és nem lesz elõváladéka? Attól, hogy kiveszi elõtte még simán jut beléd, amitõl terhes lehetsz.. Néha hihetetlen, hogy ezt nagykorú embernek is el kell magyarázni..
egyszer rápacsáltok rendesen. hacsak valamelyikõtök nem meddõ. egy év alatt 100 nõbõl 35 így lesz terhes. eddig a maradék 65-be tartoztál, ki tudja, meddig? talán már most terhes vagy. miért nem védekeztek normálisan????
Sziasztok!Én a párommal 7 éve vagyok együtt.Én 14 õ 19 volt amikor összejöttünk.Az elején védekeztünk óveszerrel kb.2 hónapig.De akkor se ment el bennem, és nem lettem terhes a 7 év alatt.Most pedig babát szeretnénk.De nem mindenki ilyen szerencsés.21/L
az elõváladéktól lehetsz terhes de nem valami nagy az esélye mondjuk ezt csak akkor csináljátok ha becsusszan a gyerek nem vetetitek el de ha igen akkor védekezzetek
mi is igy védekezünk másfél éve. 23/L
Kedves kérdezõ! Egyetlen egy baj van. Hogy a lehetõ legrosszabb helyen tetted fel a kérdésedet. Többnyire csak irigykedve válaszolnak a kérdésed láttán és egybõl rosszindulatúan. Itt van például napietus, akit senki sem dug meg, de itt a válaszolók nagy része amúgy is 20 feletti szûz, akik elméletben persze már mindent tudnak a szexrõl. :) Válaszolva: nem baj. Van akinek ez válik be. Van aki csak a termékeny idõszakban veszi ki, amúgy benne megy el... Izlések és pofonok.
A kérdező hozzászólása: Ha a véletlenre bíznánk, akkor bennem menne el, de nem így van.
A kérdező hozzászólása: azért nem, mert így jó, és van bizalom! Õ is csak 21 és attól még, hogy nem védekezünk, az nem azt jelenti, hogy felelõtlenek lennénk.Nem akarunk még babát, de ha jön, hát jön.. Nem lesz abortusz.Ha másoknál is megy így akkor nálunk miért lenne más?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm ezt a választ, ez jól esõ. Jó, hogy van, aki másként vélekedik errõl, mint a többiek.Van benne valami, amit írtál. Tényleg nagy része az elméletre hagyatkozik :) Köszönöm az erõsítést!

Hogyan mondjam el az anyámnak, hogy szeretnék fogamzásgátlót szedni? Már 8hónapja együtt vok a barátommal és mindig izgulok, h nem fog megjönni de persze védekezünk de az azért nem a legbiztonságosabb! várom a válaszokat

Legjobb válasz: Anyu, szeretnék fogamzásgátlót szedni! 8 hónapja vagyok együtt a párommal, és mindig izgulok, hogy nem fog megjönni, de persze védekezünk de az azért nem a legbiztonságosabb!

Anyu, szeretnék fogamzásgátlót szedni! 8 hónapja vagyok együtt a párommal, és mindig izgulok, hogy nem fog megjönni, de persze védekezünk de az azért nem a legbiztonságosabb!
A kérdező hozzászólása: 17éves vok
jobban jár ha megbeszéli az anyjával, ez ugyanis így szokás jobb körökben. nempedig titkolózni anyuka elõtt, aztán meg feltenni ide a következõ kérdést, hogy hogyan csinákjam h anyám netudja meg eztmegazt....az anyukák segítõkészek, rosszat semmiképpen sem akarbnak a lányuknak, jó velük jóbalenni, és megbeszélni a dolgaidat. sokat tudnak ugyanis segíteni, olyan dolgokban is, amikrer eddig nemis gondoltál... úgyhogy nyugodtan beszéld ezt meg anyukáddal, eccerûen csak állj elé, h neked az óvszer nemnyújt elég biztonságérzetet, és így nemolyan jó a szex, ezért szeretnél inkább tablettát szedni. nemfogja leszedni a fejed. legalább látja h felelõsségteljes vagy.
az 5-6e az három havi adag. havi szinten 2000-t kell összerakniuk kettõjüknek.
hát kb 5-6000 forint.azért nem tudom hogy kinek mennyi zsebpénze van de azért ez szerintem nem kis összeg.különben tényleg leírhatnád a korod!
nem tudom mennyi zsebpénze van, de egyrészt nem olyan horribilis összeg, másrészt meg szálljon bele a csávó is, ha nem akar kotonra költeni... :)
utolsó, és szerinted õ fogja fizetni magának, ha teszem azt 15-6 éves? :D mindenképp el kell mondania a mutternak
minek elmondani? elmész nõgyógyászhoz és feliratod magadnak.
Ha jó fej az anyukád, akkor elé állsz és azt mondod neki hogy: "Anyu fiatal vagy még hogy nagyi legyél, ezért gyre velem a dokihoz a gyógyszerért!" Egyébként hány éves is vagy? Mert ha az én lányom 14 évesen elém állna, hogy szexel és kell a gyógyszer egy kicsit kiakadnék...
Nem kell hozzá anyuci, felírják anélkül is. Viszont majd ha 1x becsúszik 1 nem kívánt baba, jól jönne az az anyai segítség...

Nyugodt lehetek, ha közvetlenül a menstruációm után szeretkezem a barátommal és pharmatex hüvelykúppal védekezünk?

Több helyr?l hallottam már, hogy azért a fog.gátlásnak ez a módja nem annyira biztonságos... de ha rögtön a menstruációm utolsó napja után szeretkezünk, akkor amúgy is nagyon kevés esély van a teherbeesésre, nem? Ha ezt megtoldjuk még a Pharmatex- szel, akkor...?

Legjobb válasz: Én majd 2 éve védekezem a kúppal, csak azzal! Még nem volt vele semmi gondom.

Én majd 2 éve védekezem a kúppal, csak azzal! Még nem volt vele semmi gondom.
Ugyanolyan biztonságos mint bármely más mód, csak akkor gáz, ha nem megfelelõen alkalmazzák, de ez másnál is így van.Nyugodtan használd.A peteérésre nem lehet adni, mert nem mindenkinek félidõben van, tehát védekezni kell, ez sztem jó módszer, csak ha kúpozol tényleg ne legyen vérzésed már.
Szia! Nyugodt lehetsz, én is használtam a kúpot, és a krémet is, nekem bejött, és nem lesz baj, ha mindent betartasz. Mindig használhatod, nem csak mensi után.
Ne félj, ha rendesen használtátok, semmi baj nem lesz. VAn aki egész életében ezt használja és nincs baja.-)
Ha rendesen használod, akkor nem hiszem, hogy baj lehet. Legalább védekeztek valamivel, nem úgy, mint sok fiatal mostanában. Én inkább a tablettát választottam kényelmi szempontból és én ezt tartom a legmegbízhatóbbnak. Felesleges számolgatni a peteérést, mert bármikor lehet és akár mensi alatt is teherbeeshetsz
Igen úgy értettem a megfelelõ használatot! Ahogy a tájékoztatóban le van írva! Nem igazán tudom, hogy hogy meg mint kell használni, mert soha nem használtam és nem is használnám.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Szednék én fog.gátló tablettát, de egészségügyi okok miatt abba kellett hagynom, babát viszont nem szeretnék. A "rendesen használni" annyit jelent, hogy elõtte és utána 1-2 órával nem mosom meg magam ott szappannal, v bármi ilyesmivel és felhelyezés után várok annyit, amennyit írtak a tájékoztatóra(10 perc), ugye?
A kérdező hozzászólása: Ja, és még nem történt meg, csak tájékozódom, mert nem szeretném a szerencsémre bízni a dolgot :)
Szia! Én is pharmatexet használok, már 7 éve, igaz, én gumival 1ütt, a nagyobb biztonság kedvéért. arra nagyon figyelj a kúpnál, hogy minimum 2órát, de én inkább 3-4 órát mondanék a szappantilalomra elõtte és utána.Lactacyd feminát nyugodtan használhatsz, mert az nem szappan.ja, és kúpfelhelyezés elõtt szerintem ezzel a lactacyddal moss kezet, mert igy tuti nem lesz szappanos még az ujjad se...biztos ami biztos...sok sikert! :)
pettingeljetek :)
Ha fiatalnak tartod magad (egyébként jogos is szerintem) akkor ne feküdj le vele. A petting is segíthet, de ha nem akarod, ne hagy, hogy tovább lépjetek, amíg nem érzed magad felkészültnek.
Akkor rosszul látod. Én olyan szinten megbízhattam/bízhatok az anyámban, hogy a 24 évem alatt sose hazudtam neki, mert nem kényszerültem rá. Amikor olyan dologra készültem, ami nem helyes, anyám nem tiltással elõzött meg, hanem értelmesen elmagyarázta, érvekkel gyõzött meg, és sokmindenért hálás vagyok, hogy megakadályozta. (14 évesen kezdtem fiúzni, de ha randira mentem, anyám mindig leíratta velem a nevet és a telefonszámot, ha baj van, tudja, hol keressen. Na ennyire nem törõdött velem...) Lehet, hogy korán kezdtem, de egy majdnem 10 éves kapcsolatom van (Õ vette el a szüzességem.) Ha valamit nem tudsz, ne okoskodj...
Ha védekezés mellett is félsz a teherbeeséstõl akkor ne szexeljetek!Nem vagy érett hozzá. Amúgy ott van a petting
Eszedbe ne jusson lefeküdni vele!!!!!!
14 évesen maradjatok a csóknál.nagyon fiatal vagy és mindketten fiatalok vagytok a szexhez, és a petting is korai, foglaljátok el máshogy magatokat ennyire nem unatkozhattok.
utolsó már ne haragudj, de taknyos 14-15 éves gyerekek ne szexeljenek, 17 éves kor elõtt nem kéne több okból is, ebbe semmi álszentség nincs és szûz sem vagyok, de fel lehetne már fogni, hogy nem éretlen gyerekeknek való a szex, neked úgy látszik a szüleid nem magyarázták el és nem is sokat foglalkoztak veled, látszik a hozzászólásodból
mondjuk lehet kézzel, szájjal, ahogy jól esik, lehet h még kellemesebb is lenne mint hagyományosan.
tegnapelõtt 21:01 Szerintem meg nem te fogod megmondani... Itt mindenki olyan szent "18 éves korodig ne is gondolj rá" meg "csak az igazival" ezek az álszent szövegek, fúj... Kérdezõ: Ha Te saját magad nem érzed felkészültnek, akkor ne tegyétek. Pettingelni lehet. De ha majd úgy érzed, hogy kész vagy, nehogymár az itteni szûzmarik ellenzése tartson vissza... Csak védekezzetek mindenképp!

A barátommal együtt élünk, ebbe a szüleink is bele egyeztek. Házas életet élünk. Védekezünk, de ha véletlen teherbe esnék, annak milyen jogi következményei lenének, rám és a barátomra nézve, ha csak 15 vagyok?

15 éves vagyok a barátom 20. Szeptember 5-én szeretné megkérni a kezem. Védekezünk, de mindenki tudja, hogy semmi nem véd 100%-ig.

Legjobb válasz: Semmilyen, mivel 14 elmúltál. De inkább védekezz duplán, mintsem 2 gyereknek gyereke legyen.

Semmilyen, mivel 14 elmúltál. De inkább védekezz duplán, mintsem 2 gyereknek gyereke legyen.
Szerintem semmi, elmúltál már 14.
Nincs jogi következménye. A házasságot szülõi beleegyezéssel 16 éves korod után tudjátok megtartani, ha ennyire sietõs.
A kérdező hozzászólása: Csak mer azt hallottam, hogy lecsukhatnák liliom triplásért...
Akkor csuknák le, ha a szüleid feljelentenék, hogy a kicsi lányuknak gyereket csinált egy fiú. De ne akarjatok még gyereket. Sõt, nekem spec egyáltalán nem tetszik, hogy egy szülõ megengedi a 15 éves lányának, hogy ilyen módon kapcsolatban éljen, hogy ott él a srác stb... 15 évesen mehettem el elõször buliba, 16 évesen jöhetett be hozzánk elõször fiú és 18 voltam amikor elõször ott aludhatott az aktuális kapcsolatom. 20 éves voltam amikor odaköltözött hozzánk a nagy szerelmem, azt is megbántuk utólag. De ez az én véleményem, én ezeket tartom normális dolognak, nem a 15 évesen együtt lakni valakivel dolgot. 23L
Liliom TRIPLÁS??? Jesszus, remélem ez csak elírás volt...! Házasság elõtt inkább fejezd be a sulit. És ha még mindig annyira szeretitek egymást, mint most, akkor jöhet a lagzi.
Semmi jogi következménye nem lenne, hiszen elmúltál 14 éves. Ha most teherbeesnél, akkor nem vehetne el feleségül a barátod, csak miután betöltötted a 16-ot, a félreértések elkerülése végett, NEM elég a szülõi beleegyezés, hanem gyámhatósági engedély kell. 18 éves korod után pedig simán elvehet. Jah, a gyámhatósági engedély nagykorúsít, ezért mehetsz férjhez, tehát ugyanazok vonatkoznának rád 16 éves korodtól, mint ami jelen esetben 18-tól.

Ha a baratommal nem vedekezunk es en sem szedek semmien tabletat de nem elvez belem mindig kiveszi mieleott el elvezne lenne valami gond esetleg az ilyenbol?

Legjobb válasz: Azt a gondot úgy hívják, hogy kisbaba...Ha nem szeretnél teherbe esni, semmiképpen nem ajánlom ezt a módszert, a vágycseppektõl is lehetsz terhes, sõt, nem is biztos, hogy idõben ki tudja venni. A barátnõm kétszer lett így terhes, mind a kettõt elvetette. Csak gratulálni tudtam hozzá :/

Azt a gondot úgy hívják, hogy kisbaba...Ha nem szeretnél teherbe esni, semmiképpen nem ajánlom ezt a módszert, a vágycseppektõl is lehetsz terhes, sõt, nem is biztos, hogy idõben ki tudja venni. A barátnõm kétszer lett így terhes, mind a kettõt elvetette. Csak gratulálni tudtam hozzá :/
igen.. elõnedvekrõl nem hallottál?
9 hetes terhes vagyok pontosan az ilyen sextol :)
35% esélyed van minden hónapban, hogy teherbe esel. Hamarosan azt hiszem gratulálhatunk is a kisbabához. ;-)
Ahogy már írták hiába nem élvez beléd az elõváladéktól is teherbe eshetsz.Egy doboz gumi óvszer olcsóbb mint egy kisbaba.
SZerintem olvass szex helyett. Pl. magyar helyesírási kéziszótár.
A megszakitásos módszer olyan mint az orosz rulett igenis kell tableta, vagy gumi a legjobb ha mindkettõ. Kell neked egy üvöltõ csecsemõ az anyagi próblémák, az elhízás, a depreszió... védekezetek. http://www.youtube.com/watch?v=aVI0JTVsRWw&feature=related
23.42-nek! Üvöltõ csecsemõ, anyagi gondok, elhízás... Neked valószínûleg még nincs gyereked, ha ezek jutnak eszedbe egy babáról.
12.03-nak Semmi letolás nem volt benne.És természetesen én se azt írtam a kérdezõnek hogy szüljön gyereket.Abban igazad van hogy nem két fillér egy gyerek.Csak például mikor terhes lettem nem az jutott egyszerre eszembe hogy ordítani fog, elfogok hízni meg depressziós leszek.
H-né Szilvia! Szerintem csak el akarta ijeszteni a kérdezõt a gyerektõl, nem kell letolni. Mert valljuk be, ordít is, anyagilag sem két fillér. És mielõtt nekem esnél, a második babámat várom, és imádom mindkettõt. Kérdezõ! Igen, lehetsz terhes az elõváladéktól is. Bár az esélye jóval kisebb, azért ne akarj szerencsejátékot ûzni ebbõl!
Muszáj minden nap legalább kétszer megkérdezni, hogy védekezés nélkül lehetek e terhes?????? IGEN, HA NEM VÉDEKEZEL, AKKOR LEHETSZ TERHES!!!! Mit nem lehet ezen megérteni???
Én is azt olvastam, hogy az esély meg van, mert az elõváladékban tényleg lehetnek spermiumok. Viszont mi 8 évig védekeztünk így a férjemmel sikerrel, aztán amikor már babát akartunk, akkor a 2. hónapban összejött. Itt egy cikk: http://www.webbeteg.hu/cikkek/fogamzasgatlas/10714/megszakit..
:D yeeeeee félsz a tabitól ugye? nekünk se jött össze. így. 6 éve szexelünk efféle képp. De mostmár nem igy csináljuk mert probálkozunk.

Ha még szüz vagyok és és szeretkezek a barátommal és védekezünk ugye nemlehetek terhes?

Legjobb válasz: ha nem lennél szûz és védekeznétek, akkor se lehetnél terhes jobb esetben :D

ha nem lennél szûz és védekeznétek, akkor se lehetnél terhes jobb esetben :D
A szûzesség nem befolyásolja a teherbe esést. Ezt józan ésszel és egy minimális biológia tudással magától is tudja az ember. Ha rendesen védekezel, nem leszel terhes. Ennyi.
A kérdező hozzászólása: oké:) köszönöm:)
Szerintem még ne szeretkezzetek.
h éves vagy?
az attol függ h h védekeztek. ha a pasi csak kiveszi mielott elelvez, akkor lehetsz. ha gumival, vagy tabit szedsz, kisebb az esélye. de mi a kérdés? mi köze ennek a szüzességedhez? az elsõ utan mar ugyse vagy szûz. vagy nem vagom h mi a szituacio :) )
Szüzességtõl egyáltalán nem függ, az csak drámákban van, hogy ha valaki szûz, akkor rögtön az elsõtõl terhes lesz. Védekezés: rossz hírem van, 100%-os védelem nem létezik, legfeljebb ha eltávolítják a reproduktív szerveidet. Az óvszer, meg a fogamzásgátló elég nagy eséllyel megvéd, tehát görcsölni nem kell, de azért tudj róla, hogy van esély ennek ellenére is. (Egy barátom fogamzásgátló és óvszer ellenére jött össze a szüleinek. Képzelheted, hogy néztek amikor kiderült, de azért én örülök, hogy sikerült megszületnie :D )
de...... lõjj tarkón

Ha szeretkezünk a barátommal és nem védekezünk! De nem megy el bennem akkor is teherbe lehet esni?

Legjobb válasz: elméletileg az elõváladéktól is teherbe eshetsz... valamilyen védekezési módot célszerû alkalmazni, hacsak nem akartok babázni!

elméletileg az elõváladéktól is teherbe eshetsz... valamilyen védekezési módot célszerû alkalmazni, hacsak nem akartok babázni!
Igen, bár kevés rá az esély!
Simán, lásd családorvos válaszát: [link]
Simán...
Igen.
Még abban az esetben is, ha a férfi idõben megszakítja a közösülést, bekövetkezhet a terhesség. Egyes szakértõk szerint az elõváladék elegendõ spermiumot tud "felvenni" az elõzõ ejakulációkból a húgycsõben maradt spermiumok közül ahhoz, hogy terhességet okozhasson. Becslések szerint minden 100 nõbõl 17-27 esik teherbe a megszakításos módszer alkalmazói közül. Részletek: [link]
Ha nem lehetne, akkor nem írnék most választ :)
Igen. Inkább vegyétek meg a gumit/gyógyszert, mint az abortusz...
igen kedves 14 éves, bepriccolás mélkül is LEHETESZ az. Nem, nem tudjuk mennyi azesély. Fõleg nem százalékban.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!