Találatok a következő kifejezésre: A baratommal vedekezunk (48 db)

Fogamzásgátlót szedek, a barátommal védekezünk is. Azonban nem jött meg. A teszt negatív. Ez lehet akár hormonális probléma is, vagy mi más lehet?

Legjobb válasz: Lehet hrmonális de lehet más oka is. Akár ciszta az eleve gyakoribb ha az ember fogamzásgátlót szed és hajlama van rá. Midnenképp kérdezd meg az orvost mert ha gygyszer mellett bármi rendellenség van pl közti vérzés, mindig bezsélni kell az orvossal ugyanis lehet nwm ha rendesen a gyógyszer. Máskor mikor szokott megjönni? Hányadik napon a 7 napos szünet alatt?

Lehet hrmonális de lehet más oka is. Akár ciszta az eleve gyakoribb ha az ember fogamzásgátlót szed és hajlama van rá. Midnenképp kérdezd meg az orvost mert ha gygyszer mellett bármi rendellenség van pl közti vérzés, mindig bezsélni kell az orvossal ugyanis lehet nwm ha rendesen a gyógyszer. Máskor mikor szokott megjönni? Hányadik napon a 7 napos szünet alatt?
biztos..
100% ha kiszakadt volna akkor a gumiban nem lenne cucc és látszana az hogy kiszakadt.NYugii, és élvezd az életed ;) nálunk is sokszor volt már ilyen, hogy azt hittük, hogy az az õ cucca de az enyém volt.
az a te anyagadot volt, nyugodj meg ;)
Biztos a tiéd volt. Dörzsöléstõl még picit fel is habosodik! :D
A kérdező hozzászólása: Jól van csak megijedtünk nagyon :) De köszi akkor
A kérdező hozzászólása: Akk megnyugszok vagyis igyekszem......Köszönöm a gyors válaszokat:)
az a te anyagod :)
A kérdező hozzászólása: Biztos??:(
A kérdező hozzászólása: Hát ez csak a tetején volt de nem folyt mellette csak eléggé beparáztunk:(Mert szerinttem az enyém volt az a cucc
ha szakad a gumi akkor szakad az egész.. azt meg észre lehet venni.
A kérdező hozzászólása: Biztos??? mert nagyon beparáztam :) De ha igazad van akkr köszönöm szépen a gyors választ
Ha a BARÁTODDAL feküdtél le, akkor ne parázz, mert nem lesz terhes.

Nagy baj ez? A barátommal lassan 1 éve együtt vagyunk, de nem védekezünk gumival, hanem csak időben kiveszi. Nem estem teherbe és nagyon óvatosak vagyunk. Nagy baj ez? 20/L

Legjobb válasz: nem értem egy 20 évesnek hogy lehet ennyi esze hogy nem védekezik...-.- fiatalabb vagyok mint te és még ígyis tudom hogy védekezni márpedig igenis kell..

nem értem egy 20 évesnek hogy lehet ennyi esze hogy nem védekezik...-.- fiatalabb vagyok mint te és még ígyis tudom hogy védekezni márpedig igenis kell..
Én is fiatalabb vagyok nálad és nem is értem hogy lehet így nemi életet élni... kit érdekel hogy a pasi nem viseli magán a gumit? A gyereket vagy az abortusz árát nehezebben viseli majd... de még annyi módszer van a védekezésre, nem hiszem el hogy ennyire felelõtlen legyen egy 20 éves.
statisztikai alapon, mint írtam. egyébként értelmes felnõtt ember el tudja dönteni, akar-e gyereket avgy nem. ha igen, sehogy se kell védekezni, ha nem, akkor rendesen. ez nem olyan kérdés, hogy vagy lesz ebédre rántott hús, vagy ha nem sikerül, megesszük a tegnapi pörköltet...és igenis felelõtlenség egy komoly dolgot a véletlenre bízni.
Meg van a bizalom.. Mégis miben? Hogy egyáltalán nem élvezi a dolgot és nem lesz elõváladéka? Attól, hogy kiveszi elõtte még simán jut beléd, amitõl terhes lehetsz.. Néha hihetetlen, hogy ezt nagykorú embernek is el kell magyarázni..
egyszer rápacsáltok rendesen. hacsak valamelyikõtök nem meddõ. egy év alatt 100 nõbõl 35 így lesz terhes. eddig a maradék 65-be tartoztál, ki tudja, meddig? talán már most terhes vagy. miért nem védekeztek normálisan????
Sziasztok!Én a párommal 7 éve vagyok együtt.Én 14 õ 19 volt amikor összejöttünk.Az elején védekeztünk óveszerrel kb.2 hónapig.De akkor se ment el bennem, és nem lettem terhes a 7 év alatt.Most pedig babát szeretnénk.De nem mindenki ilyen szerencsés.21/L
az elõváladéktól lehetsz terhes de nem valami nagy az esélye mondjuk ezt csak akkor csináljátok ha becsusszan a gyerek nem vetetitek el de ha igen akkor védekezzetek
mi is igy védekezünk másfél éve. 23/L
Kedves kérdezõ! Egyetlen egy baj van. Hogy a lehetõ legrosszabb helyen tetted fel a kérdésedet. Többnyire csak irigykedve válaszolnak a kérdésed láttán és egybõl rosszindulatúan. Itt van például napietus, akit senki sem dug meg, de itt a válaszolók nagy része amúgy is 20 feletti szûz, akik elméletben persze már mindent tudnak a szexrõl. :) Válaszolva: nem baj. Van akinek ez válik be. Van aki csak a termékeny idõszakban veszi ki, amúgy benne megy el... Izlések és pofonok.
A kérdező hozzászólása: Ha a véletlenre bíznánk, akkor bennem menne el, de nem így van.
A kérdező hozzászólása: azért nem, mert így jó, és van bizalom! Õ is csak 21 és attól még, hogy nem védekezünk, az nem azt jelenti, hogy felelõtlenek lennénk.Nem akarunk még babát, de ha jön, hát jön.. Nem lesz abortusz.Ha másoknál is megy így akkor nálunk miért lenne más?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm ezt a választ, ez jól esõ. Jó, hogy van, aki másként vélekedik errõl, mint a többiek.Van benne valami, amit írtál. Tényleg nagy része az elméletre hagyatkozik :) Köszönöm az erõsítést!

Nyugodt lehetek, ha közvetlenül a menstruációm után szeretkezem a barátommal és pharmatex hüvelykúppal védekezünk?

Több helyr?l hallottam már, hogy azért a fog.gátlásnak ez a módja nem annyira biztonságos... de ha rögtön a menstruációm utolsó napja után szeretkezünk, akkor amúgy is nagyon kevés esély van a teherbeesésre, nem? Ha ezt megtoldjuk még a Pharmatex- szel, akkor...?

Legjobb válasz: Én majd 2 éve védekezem a kúppal, csak azzal! Még nem volt vele semmi gondom.

Én majd 2 éve védekezem a kúppal, csak azzal! Még nem volt vele semmi gondom.
Ugyanolyan biztonságos mint bármely más mód, csak akkor gáz, ha nem megfelelõen alkalmazzák, de ez másnál is így van.Nyugodtan használd.A peteérésre nem lehet adni, mert nem mindenkinek félidõben van, tehát védekezni kell, ez sztem jó módszer, csak ha kúpozol tényleg ne legyen vérzésed már.
Szia! Nyugodt lehetsz, én is használtam a kúpot, és a krémet is, nekem bejött, és nem lesz baj, ha mindent betartasz. Mindig használhatod, nem csak mensi után.
Ne félj, ha rendesen használtátok, semmi baj nem lesz. VAn aki egész életében ezt használja és nincs baja.-)
Ha rendesen használod, akkor nem hiszem, hogy baj lehet. Legalább védekeztek valamivel, nem úgy, mint sok fiatal mostanában. Én inkább a tablettát választottam kényelmi szempontból és én ezt tartom a legmegbízhatóbbnak. Felesleges számolgatni a peteérést, mert bármikor lehet és akár mensi alatt is teherbeeshetsz
Igen úgy értettem a megfelelõ használatot! Ahogy a tájékoztatóban le van írva! Nem igazán tudom, hogy hogy meg mint kell használni, mert soha nem használtam és nem is használnám.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Szednék én fog.gátló tablettát, de egészségügyi okok miatt abba kellett hagynom, babát viszont nem szeretnék. A "rendesen használni" annyit jelent, hogy elõtte és utána 1-2 órával nem mosom meg magam ott szappannal, v bármi ilyesmivel és felhelyezés után várok annyit, amennyit írtak a tájékoztatóra(10 perc), ugye?
A kérdező hozzászólása: Ja, és még nem történt meg, csak tájékozódom, mert nem szeretném a szerencsémre bízni a dolgot :)
Szia! Én is pharmatexet használok, már 7 éve, igaz, én gumival 1ütt, a nagyobb biztonság kedvéért. arra nagyon figyelj a kúpnál, hogy minimum 2órát, de én inkább 3-4 órát mondanék a szappantilalomra elõtte és utána.Lactacyd feminát nyugodtan használhatsz, mert az nem szappan.ja, és kúpfelhelyezés elõtt szerintem ezzel a lactacyddal moss kezet, mert igy tuti nem lesz szappanos még az ujjad se...biztos ami biztos...sok sikert! :)

Hogyan mondjam el az anyámnak, hogy szeretnék fogamzásgátlót szedni? Már 8hónapja együtt vok a barátommal és mindig izgulok, h nem fog megjönni de persze védekezünk de az azért nem a legbiztonságosabb! várom a válaszokat

Legjobb válasz: Anyu, szeretnék fogamzásgátlót szedni! 8 hónapja vagyok együtt a párommal, és mindig izgulok, hogy nem fog megjönni, de persze védekezünk de az azért nem a legbiztonságosabb!

Anyu, szeretnék fogamzásgátlót szedni! 8 hónapja vagyok együtt a párommal, és mindig izgulok, hogy nem fog megjönni, de persze védekezünk de az azért nem a legbiztonságosabb!
A kérdező hozzászólása: 17éves vok
jobban jár ha megbeszéli az anyjával, ez ugyanis így szokás jobb körökben. nempedig titkolózni anyuka elõtt, aztán meg feltenni ide a következõ kérdést, hogy hogyan csinákjam h anyám netudja meg eztmegazt....az anyukák segítõkészek, rosszat semmiképpen sem akarbnak a lányuknak, jó velük jóbalenni, és megbeszélni a dolgaidat. sokat tudnak ugyanis segíteni, olyan dolgokban is, amikrer eddig nemis gondoltál... úgyhogy nyugodtan beszéld ezt meg anyukáddal, eccerûen csak állj elé, h neked az óvszer nemnyújt elég biztonságérzetet, és így nemolyan jó a szex, ezért szeretnél inkább tablettát szedni. nemfogja leszedni a fejed. legalább látja h felelõsségteljes vagy.
az 5-6e az három havi adag. havi szinten 2000-t kell összerakniuk kettõjüknek.
hát kb 5-6000 forint.azért nem tudom hogy kinek mennyi zsebpénze van de azért ez szerintem nem kis összeg.különben tényleg leírhatnád a korod!
nem tudom mennyi zsebpénze van, de egyrészt nem olyan horribilis összeg, másrészt meg szálljon bele a csávó is, ha nem akar kotonra költeni... :)
utolsó, és szerinted õ fogja fizetni magának, ha teszem azt 15-6 éves? :D mindenképp el kell mondania a mutternak
minek elmondani? elmész nõgyógyászhoz és feliratod magadnak.
Ha jó fej az anyukád, akkor elé állsz és azt mondod neki hogy: "Anyu fiatal vagy még hogy nagyi legyél, ezért gyre velem a dokihoz a gyógyszerért!" Egyébként hány éves is vagy? Mert ha az én lányom 14 évesen elém állna, hogy szexel és kell a gyógyszer egy kicsit kiakadnék...
Nem kell hozzá anyuci, felírják anélkül is. Viszont majd ha 1x becsúszik 1 nem kívánt baba, jól jönne az az anyai segítség...

Lenne néhány kérdésem, 1. menstruáció közben teherbe eshetek? Vagy menstruáció után 1-2 nappal? 2. Ha védekezünk, akkor nyugodtan élvezhet a barátom belém? 3. miért van az, hogy nem tudom élvezni, ha a csiklómat izgatja a barátom?

Legjobb válasz: 1. igen teherbe eshetsz! 2. menses után is teherbe lehet esni 3. ha rendesen védekeztek akkor semmi baj sincs 4. idõvel kialakul hogy mit élvezel ha a barátod csinálja. 5. nem ártana átlapoznod egy szakkönyvet és 16 év fölé kerülnöd mielõtt még olyat teszel amit késõbb megbánsz ! 22/L

1. igen teherbe eshetsz! 2. menses után is teherbe lehet esni 3. ha rendesen védekeztek akkor semmi baj sincs 4. idõvel kialakul hogy mit élvezel ha a barátod csinálja. 5. nem ártana átlapoznod egy szakkönyvet és 16 év fölé kerülnöd mielõtt még olyat teszel amit késõbb megbánsz ! 22/L
elvileg nem lehetsz terhes, de elõfordult már. azonban ez nagyon ritka. de mensi alatt ne szexelj, mert fertõzést szedhetsz össze. meg nem is tudom h h birnal, nekem most van meg, de annyira görcsölök, h a halálomon vok.. mensi után "üres" a szervezeted, kiürült a petesejt, úgyh nem lehetsz terhes. de minden esetre védekezni kell.. h érted h ha védekeztek, akkor élvezhet beléd??
Kicsi az esélye, hogy terhes legyél, de a inkább az elején csináljátok, utána már ne annyira.
a peteérés a legtöbb esetben a ciklus 8-12. napján van..tehát!mivel a menses elsõ napja a ciklus elsõ napja..a menses utáni pár nap a legveszélyesebb!! az a biztos, ha mindig védekeztek, az sem 100%, de majdnem a legtöbb amit tehetsz, ha gyógyszert sem szedsz még.
pettingeljetek :)
Ha fiatalnak tartod magad (egyébként jogos is szerintem) akkor ne feküdj le vele. A petting is segíthet, de ha nem akarod, ne hagy, hogy tovább lépjetek, amíg nem érzed magad felkészültnek.
Akkor rosszul látod. Én olyan szinten megbízhattam/bízhatok az anyámban, hogy a 24 évem alatt sose hazudtam neki, mert nem kényszerültem rá. Amikor olyan dologra készültem, ami nem helyes, anyám nem tiltással elõzött meg, hanem értelmesen elmagyarázta, érvekkel gyõzött meg, és sokmindenért hálás vagyok, hogy megakadályozta. (14 évesen kezdtem fiúzni, de ha randira mentem, anyám mindig leíratta velem a nevet és a telefonszámot, ha baj van, tudja, hol keressen. Na ennyire nem törõdött velem...) Lehet, hogy korán kezdtem, de egy majdnem 10 éves kapcsolatom van (Õ vette el a szüzességem.) Ha valamit nem tudsz, ne okoskodj...
Ha védekezés mellett is félsz a teherbeeséstõl akkor ne szexeljetek!Nem vagy érett hozzá. Amúgy ott van a petting
Eszedbe ne jusson lefeküdni vele!!!!!!
14 évesen maradjatok a csóknál.nagyon fiatal vagy és mindketten fiatalok vagytok a szexhez, és a petting is korai, foglaljátok el máshogy magatokat ennyire nem unatkozhattok.
utolsó már ne haragudj, de taknyos 14-15 éves gyerekek ne szexeljenek, 17 éves kor elõtt nem kéne több okból is, ebbe semmi álszentség nincs és szûz sem vagyok, de fel lehetne már fogni, hogy nem éretlen gyerekeknek való a szex, neked úgy látszik a szüleid nem magyarázták el és nem is sokat foglalkoztak veled, látszik a hozzászólásodból
mondjuk lehet kézzel, szájjal, ahogy jól esik, lehet h még kellemesebb is lenne mint hagyományosan.
tegnapelõtt 21:01 Szerintem meg nem te fogod megmondani... Itt mindenki olyan szent "18 éves korodig ne is gondolj rá" meg "csak az igazival" ezek az álszent szövegek, fúj... Kérdezõ: Ha Te saját magad nem érzed felkészültnek, akkor ne tegyétek. Pettingelni lehet. De ha majd úgy érzed, hogy kész vagy, nehogymár az itteni szûzmarik ellenzése tartson vissza... Csak védekezzetek mindenképp!

A barátommal együtt élünk, ebbe a szüleink is bele egyeztek. Házas életet élünk. Védekezünk, de ha véletlen teherbe esnék, annak milyen jogi következményei lenének, rám és a barátomra nézve, ha csak 15 vagyok?

15 éves vagyok a barátom 20. Szeptember 5-én szeretné megkérni a kezem. Védekezünk, de mindenki tudja, hogy semmi nem véd 100%-ig.

Legjobb válasz: Semmilyen, mivel 14 elmúltál. De inkább védekezz duplán, mintsem 2 gyereknek gyereke legyen.

Semmilyen, mivel 14 elmúltál. De inkább védekezz duplán, mintsem 2 gyereknek gyereke legyen.
Szerintem semmi, elmúltál már 14.
Nincs jogi következménye. A házasságot szülõi beleegyezéssel 16 éves korod után tudjátok megtartani, ha ennyire sietõs.
A kérdező hozzászólása: Csak mer azt hallottam, hogy lecsukhatnák liliom triplásért...
Akkor csuknák le, ha a szüleid feljelentenék, hogy a kicsi lányuknak gyereket csinált egy fiú. De ne akarjatok még gyereket. Sõt, nekem spec egyáltalán nem tetszik, hogy egy szülõ megengedi a 15 éves lányának, hogy ilyen módon kapcsolatban éljen, hogy ott él a srác stb... 15 évesen mehettem el elõször buliba, 16 évesen jöhetett be hozzánk elõször fiú és 18 voltam amikor elõször ott aludhatott az aktuális kapcsolatom. 20 éves voltam amikor odaköltözött hozzánk a nagy szerelmem, azt is megbántuk utólag. De ez az én véleményem, én ezeket tartom normális dolognak, nem a 15 évesen együtt lakni valakivel dolgot. 23L
Liliom TRIPLÁS??? Jesszus, remélem ez csak elírás volt...! Házasság elõtt inkább fejezd be a sulit. És ha még mindig annyira szeretitek egymást, mint most, akkor jöhet a lagzi.
Semmi jogi következménye nem lenne, hiszen elmúltál 14 éves. Ha most teherbeesnél, akkor nem vehetne el feleségül a barátod, csak miután betöltötted a 16-ot, a félreértések elkerülése végett, NEM elég a szülõi beleegyezés, hanem gyámhatósági engedély kell. 18 éves korod után pedig simán elvehet. Jah, a gyámhatósági engedély nagykorúsít, ezért mehetsz férjhez, tehát ugyanazok vonatkoznának rád 16 éves korodtól, mint ami jelen esetben 18-tól.

A barátommal még csak 2x feküdtünk le de ő 1x se ment el :S gumival védekezünk lehet ez emiatt is?

Legjobb válasz: Hát, ha ez velem történne meg, azt tudnám mondani, hogy nem izgat fel a barátnõm... De az, hogy egy fiú ne menjen el, miközben szexeltek, akkor nagyon szegényes lehet a szex... Guminak ehhez semmi köze.

Hát, ha ez velem történne meg, azt tudnám mondani, hogy nem izgat fel a barátnõm... De az, hogy egy fiú ne menjen el, miközben szexeltek, akkor nagyon szegényes lehet a szex... Guminak ehhez semmi köze.
Persze lehet emiatt is, magamról tudom h sokkal nehezebben megyek el gumival mint anélkül. Mindenesetre melegen ajánlom akármennyire sajnálod, maradjon csak fennt a cucc :) ) Ha nem tud elélvezni az szerintem nem a te hibád de ha elõtte szopod egy kicsit akkor sokkal jobban el fog jutni a csúcsra. Remélem segitettem, ha van vmi irj mailt. Puszi
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az elsõnek aranyos vagy :) a másodiknak meg csak annyit hogy PFFFF :D te nagyon tudhatod akkor vagány csávó vagy.... az ilyen megjegyzésekbõl nem kérek köszönöm
1. Gumiban kevésbé érzékeny a pénisze. 2. A saját kezéhez szokott, ami sokkal erõsebben szorítja, mint a te hüvelyed, pláne, ha nem tudod még irányítani a hüvelyizmaidat. 3. Lehet, hogy gyakorlatlan, és azt hiszi, hogy elég, ha ki-be húzogatja neked.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)
2. válaszolónak: nem a szex szegényes, hanem a te tudásod. Létezik olyan, hogy gátolt ejaluláció (a korai magömlés ellenéte). Ilyenkor erõs és tartós az erekció, jól megy a szex, csak az orgazmust nehéz (vagy nem sikerül) elérni. Ettõl a szex azonban még lehet nagyon is jó (fõleg a nõnek), ugyanis a szex NEM PUSZTÁN ORGAZMUS!!!
A kérdező hozzászólása: aaaaaajjj köszönöm :) mondani is akartam h a szex jó neki is és nekem is hiába kezdõk vagyunk csak egyszerûen nem tud elmenni igaz én se nekem kell is idõ de örülnék ha neki jó lenne....
Nekünk is így kezdõdött. :-) De addig gyakoroltunk, amíg sikerült kitalálnunk, hogyan is kell csinálni úgy, hogy mindketõnknek jó legyen. Ami nekünk bevált: a lány háton, a fiú rajta, a lány a lábait összezárja. Így jóval erõsebb a péniszen a súrlódás, mint ha száttenédd a lábad, vagy a dereka köré fonnád. Másik kedvenc pozíció: a lány hason, a lábát összezárja, a fiú rajta, és hátulról hatol be. (Ezt kutyapózból indítjuk, aztán hasalok be a párom alá.) Ez is nagyon izgató a fiúnak, és a lányak is, mert a G-pontját izgatja. :-) Amit ne csináljatok: ne legyen elvárás az orgazmus. Neked se esne jól, ha a barátod ettõl tenné "sikeressé" a szexet, és ha nem sikerülne elmenned, akkor hibáztatna érte. Neki sem esik jól, ha elvárják tõle, hogy elmenjen, és ha ezen izgul, hogy vajon mpost sikerül-e neki, akkor több, mint valószíbû, hogy nem fog sikerülni. Ha nincs rajta az a nyomás, hogy "el KELL mennie", akkor jobban el tudja elengedni magát. Legyen az együttléteiket célja inkább az, hogy kölcsönösen örömet szerezzetek egymásnak! Az egészséges szeretkezés így mûködik - és így lesz a legnagyobb esély az orgazmusra mindkettõtöknek.
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)

Mennyi esély van a teherbeesésre, ha pont peteéréskor szeretkezek a barátommal, de gumival védekezünk? Attól félek, hogy esetleg olyan ujjal. Nyúl fel.

Legjobb válasz: Szerintem neked még nem való a szex mert nem vagy tisztában a dolgokkal! Akár peteérésed van akár nincs, ha védekeztek és nem történik baj akkor NEM leszel terhes! Az olyan kézzel nyúl fel dologra, meg mér nyúlna fel olyan kézzel? Szerintem a barátod se akkora marha hogy ilyet csináljon!!!!

Szerintem neked még nem való a szex mert nem vagy tisztában a dolgokkal! Akár peteérésed van akár nincs, ha védekeztek és nem történik baj akkor NEM leszel terhes! Az olyan kézzel nyúl fel dologra, meg mér nyúlna fel olyan kézzel? Szerintem a barátod se akkora marha hogy ilyet csináljon!!!!
Kedves kérdezõ! Hogy tisztán lásd a dolgokat, a nyulak négylábú gerinces állatok, amelyek 4 lábbal a földön élnek, tehát nem mennek fel, úgyhogy ezt ne is kérd tõlük. A mondatszerkesztésed erõsen kifogásolható, menj és kérj a magyartanárodtól 2 büdös nagy pofont.
téged se az eszedért szeret a barátod...
Hát talán ne nyúlkáljon fel olyan kézzel...nem? Amúgy ha nincs baj az óvszerrel (nem lyukadt ki, nem fogdostátok össze spermás kézzel, nem csúszott le és nem is gyári hibás), akkor nem leszel terhes. De ha logikusan végiggondoltad volna, erre magadtól is rájöttél volna. Az óvszer fizikai akadályt képez a spermiumok elõtt. Nem tudnak eljutni a ptesejthez, így nem les gyerek. Ha kilyukad, akkor szívás.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!