Találatok a következő kifejezésre: A baratommal nemi eletet elunk és (25 db)

A baratommal mar egy ideje nemi eletet elunk, es az utolso osszebujasunkkor nem hasznaltunk ovszert. S miutan kihuzta azutan ment el, lehet ebbol valami gond?

Legjobb válasz: Lehet. Megszakított közösülésnek hívják és bizony teherbe eshetsz, bár persze sokkal kisebb az esélye, mint ha beléd élvez. A trükk lényege, hogy a fütyibõl egy elõváladék nevû cucc szokott jönni dugás közben, ami minimális számban tartalmaz hímivarsejtet. Ha az a minimális dolog véletlenül pont elég, akkor mehetsz abortuszra vagy szülõszobára.

Lehet. Megszakított közösülésnek hívják és bizony teherbe eshetsz, bár persze sokkal kisebb az esélye, mint ha beléd élvez. A trükk lényege, hogy a fütyibõl egy elõváladék nevû cucc szokott jönni dugás közben, ami minimális számban tartalmaz hímivarsejtet. Ha az a minimális dolog véletlenül pont elég, akkor mehetsz abortuszra vagy szülõszobára.
sürgõsségi fogamzásgátló van.. de ezt csak nõgyógyász írhatja fel, és 5000ft körül van a gyógyszertárban, mellesleg ha nem biztos a baj, a nõgyógyász sem nagyon szokta fel írni, mert ez egy óriási adag hormonbomba.
Ezeket a fajta kérdéseket nagyon bírom! Használj gumit, vagy szedjél gyógyszert!!!!! MINDIG VÉDEKEZZETEK! Menj el szépen nõgyógyászhoz. Lehet magán (pl.barátnõd, osztálytársad ajánl egy megbízhatót), vagy sztk-s rendelésre mész. Ott a dokinak megmondod, hogy fogamzásgátlót szeretnél irattatni.(18 éven aluliakanak NEM kell szülõi beleegyezés, vagy mi a szösz). Feltesz pár kérést, hogy szedtél e elõtte valami mást, volt e trombózis a családban...Utána megvizsgál. Én sosem éreztem magam kellemetlenül, meg zavarban, neki ez a munkája, már látott annyi mindent világ életében, hogy nem fog a tiéden meglepõdni. Receptre felírja a gyógyszert, ha lelkiismeretes ad beutalót vérvételre, amire tanácsos elmenni, de ha nem, az sem baj. általában 3 havi adagot ír fel, elmondja a használati utasítást, de a gyógyszer dobozába is le van írva. Fogod magad, kiváltod, és a leírtak szerint szeded. Könyörgöm, ez ugye nem nagy dolog!!! Most viszont, nem tudom mennyi idõ telt már el. Bevehetsz sürgõsségi fog.gátlót. Nõgyógyász írja fel és 72 órán belül be kell venni az elsõ szemet. Ha utána veszed be már nem biztos, hogy hatni fog. Lórugásnyi hormont tartalmaz, készülj fel, hogy összezavarja a ciklusodat. Ha már errõl is lekéstél, akkor nincs más hátra, mint várni. Ha a menzeszed nem jött meg idõben, csinálj terhességi tesztet. Remélem érthetõ. És ne legyél felelõtlen. Ha a szexhez nagylánynak érzed magad, akkor gondoskodj a védekezésrõl!
Mi a faxért szexelsz, ha még azt sem tudod hogy ennek milyen következményei vannak?? "Lehet ez ellen még tenni valami??Van valami fogamzásgátló?" Az igen jó felvilágosult vagy...szerintem inkább még babázz!!!Bár már lehet fogsz.lol
A kérdező hozzászólása: s ez ellen lehet meg tenni valamit?nem lehet valami fogamzasgatlot szedni? mit lehet ilyen esetben tenni?
Lehetsz terhes, annó én is így jártam, addig játszottunk így hogy végül is terhes lettem. Írass gyógyszert vagy marad a gumi.
Kedves utolsó. Legelõször én is valami hasonlót írtam volna, de....talán így segíthettem neki. A kérdezõnek: itt egy link. Brutál. Máskor dupla gumit húzol, ha ezt végig nézed. http://www.youtube.com/watch?v=8pCgwewTZKA Utolsó elõtti.
ha csak általában használtok óvszert, akkor igen, terhes lehetsz.
Amikor lecsúszott, az hogy történt, kifoly a sperma vajon? Mert ha igen, akkor elõfordulhat hogy terhes vagy. Azonban az is lehet, hogy azért nem jön meg mert stresszelsz, hogy terhes vagy. Nekem is volt ilyen. Próbálj meg megnyugodni, tudom nehéz, és ha még 2 nap múlva sem jönne meg, vegyél egy tesztet.
A kérdező hozzászólása: mindig hasznalunk ovszert, de a multkor lecsuszott, nem gondoltuk azt, hogy esetleg valami gond lehet belole es nem vettem be esemenyutani tablettat
A kérdező hozzászólása: hat nem hinnem h kifolyt, mivel a vege kint volt az ovszernek, mar 4ik napja h nem jott meg, holnap keszulok tesztet venni
terhes vagy :)
A teszt adhat fals negatív eredményt, ha nem jó idõben és módon csinálod. Nem tudjuk, mennyi idõ telhetett el egy lehetséges fogantatási idõponttól nálad, vagyis amikor utoljára nem védekeztetek. Reggeli elsõ vizeletbõl csináltad? Meg kéne majd ismételni a tesztet pár nap múlva, ha addig nem jön meg. Késni mástól is késhet - betegség, stressz - de ha továbbra sem jön meg, minimum még egy teszttel kéne ellenõrizned, nem vagy-e mégis terhes.

3 hete barnas folyasom van es fel is vagyok fazva. A baratommal rendszeres nemi eletet elunk. Tervezem az orvost de jo lenne ha elmondanatok hogy szerintetek mi lehet?

Legjobb válasz: egy jó kis gyulladás, valószínûleg tele bacilusokkal a tervezem az orvost nem éppen megfelelõ hozzáállás, mielõbb orvoshoz kellene menj, mert egy felszálló fertõzésbõl simán lehet meddõség is, amit késõbb egész életedben bánnál

egy jó kis gyulladás, valószínûleg tele bacilusokkal a tervezem az orvost nem éppen megfelelõ hozzáállás, mielõbb orvoshoz kellene menj, mert egy felszálló fertõzésbõl simán lehet meddõség is, amit késõbb egész életedben bánnál
A kérdező hozzászólása: Nem nagy esely van tethesseghez ugye ?
amennyiben védekezés nélkül éltél szexuális életet, akkor mindig van esély a terhességre

Anyukák! Mit szólnátok hozzá, ha a 17 éves lányotokról kiderülne, h nemi életet él a barátjával és azon belül is az análszexnek hódol?

Legjobb válasz: 17 évesen megkezdett nemi élet, ha stabil kapcsolatban történik (tehát nem a suliwécében felváltva az osztálytársakkal), akkor elsõ körben semmit nem szólnék, maximum megkérdezném, milyen védekezési formát választottak, és szüksége van-e segítségre vagy tanácsra. Az análszexszel kapcsolatban azért felvilágosítanám az orvos ismerõsöm néhány tapasztalatával, aztán eldöntheti, kell-e ez neki.

"mivel rosszabb mint a vaginális?" Nem rosszabb, csak sok szempontból veszélyesebb, és ha valaki felelõtlenül csinálja, akkor nagyon komoly következményei is lehetnek.
17 évesen megkezdett nemi élet, ha stabil kapcsolatban történik (tehát nem a suliwécében felváltva az osztálytársakkal), akkor elsõ körben semmit nem szólnék, maximum megkérdezném, milyen védekezési formát választottak, és szüksége van-e segítségre vagy tanácsra. Az análszexszel kapcsolatban azért felvilágosítanám az orvos ismerõsöm néhány tapasztalatával, aztán eldöntheti, kell-e ez neki.
17 évesen kezdtem én is szexuális életet élni, szóval semmit. Az, hogy milyen szokásaik vannak az ágyban nem rám tartozik. Ahogy az anyám szexuális életének részletei nem érdekelnek, úgy a lányomé sem fognak. Mindenki úgy csinálja, ahogy élvezi. 32/N 3 éves kislánnyal :)
Szerinted , ha fakanállal õriznéd az megoldaná a problémát. Ami igazán nem is az , jövõre 18 lesz és akkor semmi közöd sincs hogy a lányod mivel tölti az idejét. Azt hogy én mit szólnék hozzá mint anya az más kérdés. azonban ha már ennyire tudod mit csinál , akkor világosítsd fel hogy milyen fertõzéseket kaphat ha nem vigyáz.
hát azt, hogy saját döntése. sokan kedvelik a szexnek ezt a formáját, férfiak és lányok is, sõt még sokkal cifrább dolgok is vannak. remélhetõleg nem esik túlzásokba, mert az okozhat késõbbiekben problémát (ahogy olvastam a neten), de remélhetõleg tájékozódik ezekrõl a dolgokról.
Mit is kellene szólnom hozzá? 1 év múlva nagykorú, szinte már azt csinál, amit akar. Nyilván nem dísznek tartja a barátját, tehát egyértelmû, hogy egy idõ után szexuális életet is élnek. Ha ezt 17 évesen kezdi el, még örülnék is, hogy nem 14 évesen jutott eszébe, mint a nagy átlagnak. Imádom, amikor itt sok szülõ úgy csinál, mintha õket 17-8 évesen nem érdekelte volna a másik nem és a szexualitás... Az anál részrõl annyit: bármennyire ciki is, esetleg megkérdezném, hogy tisztában van-e vele, hogy ha tényleg nagyon sûrûn csinálja, akkor károsodhatnak a szövetek, és emiatt súlyos fájdalmai és betegségek is kialakulhatnak? Egyébiránt nem hiszem, hogy rám tartozó téma lenne, ahogy az sem, hogy éppen orálisan vagy akárhogy is szeretkeznek. Az a fontos, hogy vigyázzon az egészségére, a higiéniára és figyeljen oda szigorúan a védekezésre. Ha van annyira felelõsségteljes, hogy ezt megteszi, nem hiszem, hogy lenne min kiakadni.
A kezébe nyomnék egy orvosi könyvet, amiben benne van, hogy mi a hosszabb távú következménye annak, ha valaki rendszeresen és nem alkalomszerûen hódol ennek a szexuális tevékenységnek:DD
Kérdezõ, hogy az anyukák mit szólnának, azt nem tudom, én apukaként a világon semmit, ez ugyanis egy olyan területe a a gyerek életének, amihez a világon semmi közöm. Mondjuk annyira én is képben vagyok a dologban:) , hogy ha megtisztelve a bizalmával hozzám fordulna tanácsért, képes lennék értelmesen reagálni:)
Semmit. Nemsoká nagykorú, lassan felnõtt nõ már. Ha állandó barátja van már, akkor pedig had fedezzék fel ezeket. A szexualitás a legtermészetesebb dolog a világon. Análszex..na és? ha neki ez tetszik? ez miért baj? mivel rosszabb mint a vaginális?
Aki lepontozta az elõzõ választ, az nincs tisztában a mai fiatalság elfuserált gondolkodásával. De hát ti tudjátok!
A tinik azért van análoznak, mert úgy hiszik ez fogamzásgátlás egy módja... ez komoly! Úgy gondolom, hogy egy felnõtt 18 év feletti sokéves kapcsolattal és szexuális kultúrával a háta mögött análozzon, ne pedig egy kis csitri!
A barátnõd anyukája tényleg hülye, ha a vibrin kiakad, kb. minden második nõnek/tininek van. Ráadásul ha nincs is, akkor is maszturbál, teljesen mindegy, hogy a kis kezecskéjével vagy sem :) Majd írd meg mi volt, kíváncsi vagyok!! Remélem semmi gáz.
Nekem is volt vibrátorom már 16 évesen is ha jól emlékszem. Bár én elraktam, a szüleim meg nem kutakodtak a szobámban soha. De ha megtalálták volna, akkor is mit tudtak volna mondani? Dobjam ki? Attól jobb lesz? Nem hiszem, hogy ilyen szentségtörés lenne egy vibrátor. Szerintem minden második nõnek van, nem is egy..
Kérdezõ (#35) azért szerintem egy vibri nem tartozik az ûbergáz dolgok közé, akkor se, ha kétágú:) - lehet, 20 éve még az volt, most ezerszámra kínálják még a Vaterán is:) Anyuci meg nem hinném, hogy magától eljutna ebbõl az édeshármas gondolatáig... Lásd be, az sokkal gázabb lett volna, ha egy ilyen akció közben benyit...
Szerintem ilyenkor a legfontosabb, hogy ha van valami fejlemény azt velünk is oszd meg.
A kérdező hozzászólása: Kétágú mûfarok. Amúgy nem tudom mi történt, sok jó nem, ki van kapcsolva, olajat meg nem öntök a tûzre.
Teljesen mindegy, mi hogyan reagálnánk, ugyanis a te barátnõdnek csak egy anyja van, és az úgy fog reagálni, ahogy... Sok jóra ne számíts abból, amit eddig tudunk...
Én is lepontoztalak utolsó válaszadó, mert ez az amerikai tinédzserek körében terjed, nem nálunk. kicsit nézz utána.
#41, én is lepontoztalak, mert a jelek szerint nem jött még szembe számodra, hogy a szexualitás gyakorlata a legteljesebb mértékben magánügy, ami a törvényes korlátokon belül, szabad akaratból történik, ahhoz senki másnak a világon semmi köze. Semmi szükség kukkolókra, drukkerekre és ellendrukkerekre, önjelölt gyertyatartókra... Az "o tempora, o mores" (ó idõk, ó erkölcsök) meg egy 2000 éves nagyon avas duma... én akkor kezdek majd aggódni a saját leépülésemen, ha majd azon kapom magam elõször, hogy a "mai fiatalság elfuserált erkölcsei"-t ostorozom...
Azt hogy könnyebben végzi el a nagydolgát. De komolyan beszélve a vágyakat ki kell elégíteni.
#50 - mi, az, hogy a 17 éves lányának jó és kielégítõ a szexuális élete? Kétlem. Hacsak nem hord vaskalapot az illetõ...
Hát, ha 17 lennék és ilyet csinálnék, akkor nem az érdekelne, hogy anya mit gondol, de apa fejét nem akarnám látni, mikor megtudja :D Persze ez nem kérdés, mert nem 17 vagyok és nem csinálok ilyeneket, de akkor is :D Szerintem egy apának ez nagyobb trauma.
" Már nem azért de a szexualitás 18 év alatt nem magánügy amennyiben nem érett a gyerek, /mert most gyerekekrõl beszélünk/ se lelkileg, sem érzelmileg!" Már nem azért, de ha ez hivatalosan így van, akkor vajon miért 14 éves kor a beleegyezési korhatár (azaz a korhatár ahhoz, hogy eldönthesse a FIATALKORÚ - nem gyerek -, hogy akar-e szexuális kapcsolatot létesíteni, valamint hogy testileg/lelkileg felkészültnek érzi-e magát erre)? Azért, mert ma a hivatalos álláspont az, hogy ennyi idõsen már lehet annyira érett az illetõ, hogy errõl döntsön. Ennek nyilván megvan a biológiai, pszichológiai háttere, lévén, hogy Európa nagy részén szintén ennyi a belegyezési korhatár. Nem azt mondom, hogy 14 évesek szexeljenek annyit, amennyit csak jól esik, és minél elõbb - de bocsáss már meg, 17 évesen hadd legyen már egy majdnem felnõtt nõ magánügye, hogy szeretkezik-e a barátjával vagy sem, és hogy azt milyen módon teszi. Gondolom neked sem szól bele senki abba, hogy éppen análisan vagy orálisan elégíted-e ki a párodat/férjedet/fene tudja midet, holott a stílusod alapján rád is lehetne mondani, hogy nem vagy elég érett dolgokra (pl. mert azt hiszed, hogy a korod miatt már pálcát törhetsz mások felett).
"Elmaradott vidék"...na szívem minden szavaddal jellemzed ám magadat.
Lehet hogy az amerikai tinédzsereknél is létezik az elfuserált gondolkodás, de tapasztalatból tudom hogy Magyarországon is ez dívik, és nem az elmaradott vidékre kell gondolni!!!
Már nem azért de a szexualitás 18 év alatt nem magánügy amennyiben nem érett a gyerek, /mert most gyerekekrõl beszélünk/ se lelkileg, sem érzelmileg!
Kérdezõ, ez így szerintem teljesen OK, anyuka annyit tett, ami szülõként kötelessége, elmondta a véleményét. További sok boldogságot (a testi örömökben is:) )!
A kérdező hozzászólása: Na nem volt balhé, csak elõvette az anyja, h 17 évesen azért ennyire nem kellene belelendülni, mert mi lesz késõbb.
Látom "konzervatívék" most épp az értelmezõ szótárral vannak haragban (#27)...
Én arra gondolnék, hogy a fiú kényszeríti, érzelmileg zsarolja.
Az én lányom mikor lefeküdt a barátjával akkor leült velem beszélni és megkért, hogy írassak fel neki fogamzásgátlót, mert bár használnak óvszert rendszeresen, annyi rémtörténetet hallott már, hogy jobban bízna a fogamzásgátlóban. 16 éves volt ekkor. Nem mondom, hogy repestem a boldogságtól, de mivel akkor már két éve volt együtt a barátjával, várható volt, hogy meg fog történni a dolog, nem ért meglepetésként. Arról nem tudtam, hogy hogy csinálják, és nem is nagyon érdekelt, én sem számoltam be neki arról, hogy az apjával hogy csináljuk... Nem tudom, hogy nálatok ez hogy derült ki, de igen érdekesnek tartom, ha a lányod eléd állt és elmodnta, hogy õk análszexelnek. De ha én megtudtam volna ezt a lányomról, akkor sem szóltam volna semmit. Mit kellett volna? Tiltani? Ugyan már, ne legyünk nevetségesek... Maximum keresnék neki néhány cikket, ami a biztonságos análszex szabályairól szól. Ha akarja, úgyis csinálni fogja. És mi is kipróbáltuk annak idején az apjával. Nem mondom, hogy mindennaposnak kell lennie, de akinek az értékrendjébe belefér, az néha feldobhatja vele a szexuális életét, ezzel semmi gond nincs. Ha valaki undorodik tõle, az pedig az õ dolga, de ezt nem kell másokra is ráerõltetni, ugyanúgy, mint ahogy mi sem erõltetjük rá senkire az análszexet, hogy márpedig csinálja. 40/N
A kérdező hozzászólása: De édeshármasban gondoltam.
Azért szerintem mindenki csúnyán nézne! FÕleg, ha barátja is van...
Dehogynem. Elõször mélyen megpróbálnék magamba nézni, hogy hol és mit szúrtam el ennyire. Aztán megpróbálnék beszélgetni vele.
Amennyiben látom rajta a kicsattanó szerelmes boldogságot, addig: örülnék. Ezt szólnám. Én nem amiatt aggódnék, hogy csinálja, hanem, hogy olyannal csinálja, akivel boldog. A pofára esés pedig az élet része. (persze mindezt úgy, hogy tájékozott, felvilágosított leányzóvá van már érve, hellyel közzel tisztában magával)
az zavarna, hogyne zavarna. de ott valamit a szülõ is elronthatott talán, ahol a lány 17 évesen ennyire nem érzi a szexualitás meghittségét és fûvel-fával csinálja. amúgy eddig nem ez volt a kérdés. ez a kis infó azért sok mindent megváltoztat. bár, megjegyzem az anya egy mély beszélgetésen kívül már nem sokat tud tenni ez ellen ebben a korban. most arról van szó, h bemártjátok valamelyik lányismerõsötöket a szüleiknél?
A kérdező hozzászólása: Az se zavarna, ha két pasival lenne?
Amíg védekezik rendesen, addig nem zavarna, hogy nemi életet él, de az ilyen részleteket, hogy hogyan csinálja, inkább nem akarom tudni.
nem szeretném megtudni. amelett hogy anya vagyok, valakinek a lánya is, ezeknek a részleteknek anya-lánya viszonylatban nem igazán szerencsés napvilágra kerülnie. a nemi élet nem tartozik a szülõkre 8ha nem problémás, amit te leírtál, önmagában nem probléma, ha stabil, érzelmi kapcsolatban történik)
modjuk én nem csináltam ilyeneket 17évesen... de azt mondanám, hogy kísérletezik csak....
Mondjuk így terhes nem lesz ;) Ugyanakkor az a kérdés merül fel bennem , te honnan szereztél errõl tudomást? :)
De zavarna.17 évesen a hármasszex...pár év és kiég...
Na ez engem is érdekel. Milyen villát? Arra a vibrátorra gondolsz, ami többágú?
Milyen villát...? o_O
Izé, kedves utolsó, a k... (prostituált) az nem az, aki hármasban vagy csoportban élvezi a szexet, hanem aki élvezet helyett anyagi természetû ellenszolgáltatásért csinálja...
az nem zavarna h szexel, de az h anál meg hármasban is... hát nem tetszene az biztos, h ku.rva lett a lányom.
22-es vagyok En már férjhez mentem és nekem anyám -míg otthon voltam soha nem kutakodott a dolgaim kozott. Tudta, hogy szexuális életem van a párommal, még kiváltotta nekem a fogamzásgátlót is.
A kérdező hozzászólása: Na, hogy? Gondolom, mint minden anya kutakodott:S
A kérdező hozzászólása: Én a barát vagyok. Barátnõm hívott fel, h az anyja felhívta, h a suliból rögtön hazamenjen, mert talált ezt-azt a szobájában és van egy kis megbeszélnivalójuk. Megtalálta a síkosítót meg a "villát".
Hogyan derult fény ilyen dolgokra? 26N
A kérdező hozzászólása: Hát remélem akkor nem lesz gond.
Sehogy. Halványodni fog idõvel, de eltûnni soha nem fog.
Kéne járni edzeni, nem csak vízszintesen kocogni ;)
DM -ben keress krémet terhességi csíkok ellen!
:D:D:D Talán terhes lettél, arra nem gondoltál? Vagy a barátod azt mondta, a kirántós módszer 100%-os védelmet nyújt?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Utána nézek annak a krémnek. Járok edzeni, 2 éve úszom és kondiba is járok, szerintem ehhez nincs sok köze, maximum, ha a hasamon lennének azt eltüntetné...
Ha elõtte mindig rendszeresen megvolt, és nem maradt ki, akkor ez nem normális.Mióta nem jött meg? Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a gyors válaszokat :) Ma megjött hála égnek :)
figyelj az egy dolog amúgy, hogy védekeztek, de semmi sem nyújt 100%-os védelmet, ezt sose felejtsétek el!
A kérdező hozzászólása: Igen tudom voltam nõgyógyásznál és errõl mindent megbeszéltem vele.
A gyógyszerhez még meg kell jönnie és várni kellene még pár évet vele.
A kérdező hozzászólása: 22. vesztettem el . És én is gyógyszert szeretnék szedni de ahhoz meg meg kell jönnie :/
Ha mindig leellenõriztétek utána, és az aktus elõtt sem volt olyan "hogy csak betette egy kicsit", akkor nem lehet baj szerintem! Nem tudom mikor kezdted a nemi életet, de nekem az elején volt, hogy 2 hetet késett, mert annyira stresszeltem, hogy ne legyen gond. Mondjuk én 18 elmúltam és ezért ezután gyógyszerre váltottam, mert megnyugtatott, nagyobb biztonságba érzem magam tõle.
A kérdező hozzászólása: És figyeltünk egyik óvszer sem volt kiszakadva.
A kérdező hozzászólása: Igen óvszerrel.
Ha hó elején szokott megjönni, akkor már több, mint egy hetet késik. Terhességi tesztet a gyógyszertárban vehetsz.
Utolsó vagyok: akkor még nem vészes a helyzet. Még lehet, hogy simán megjön. De amúgy hogyan védekeztek? Óvszerrel?
A kérdező hozzászólása: Szombaton voltunk utoljára együtt.
Mennyi ideje nem jön meg? Érdemes tesztelned, hogy még idõben kiderüljön, hogy terhes vagy -e. Ha ezt kizártad, akkor is valami nõgyógyászati problémád van. Minél elõbb el kell menned nõgyógyászhoz, mert akár meddõség is lehet az eredménye ennek! Nem érdemes ezzel játszani! Szólj anyukádnak, ha félsz elmenni. Biztos segíteni fog..
A kérdező hozzászólása: Beszéltem vele is és õ azt mondta h várunk még pár napot hátha megjön , de tényleg mindig védekeztünk.
vegyél egy terhességi tesztet. mikor voltatok együtt utoljára?mikor kellett volna megjönnie?
A kérdező hozzászólása: Mindig hó elején jött meg és most azóta semmi .
jobb lenne ha anyádnak szólnál elöször, nem ide írnál
A kérdező hozzászólása: 16 éves vagyok és elõtte rendszeres volt már.
:)
de a szexet élvezed?
de ezt a dolgot beszeld meg egyszer a baratoddal.vagy vezesd ra hogy hogyy jo neked.de semmikepp se hallgasd ezt el tole.es egyutt talaljatok ki mit is tegyetek.de beszeld meg vele eloszor.egyutt oldjatok ezt meg.de ha elhallgatod elole o abban a tudatban el hogy jo neked.es akkor se sose mesz el.es igy a kapcsolatotok is megromolhat
önkielégítéssel volt már orgazmusod?

14 éves vagyok. Nemi életet élek a barátommal, és midnig amikor szexeltünk, kihúzza, mielőtt elmegy, de gumit is használunk. Mégis hányingerem van, meg rosszul vagyok. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Ha rendesen védekeztek is meg van az esély! A menstruációd nem késik? Mert a hányinger lehet mástól is! Vegyetek egy tesztet, Tescó-ban, vagy más hasonlóban is lehet kapni, ha a gyógyszertárba nem szeretnétek menni. Így te is megnyugodhatnál.

Ha rendesen védekeztek is meg van az esély! A menstruációd nem késik? Mert a hányinger lehet mástól is! Vegyetek egy tesztet, Tescó-ban, vagy más hasonlóban is lehet kapni, ha a gyógyszertárba nem szeretnétek menni. Így te is megnyugodhatnál.
A kihúzogatós módszer nem válik be, mivel párod már korábban is köcsöpögtetheti az életet. Tapasztalat, hidd el (én azonban megtartottam a babát). Menj el és irass fogamzásgátlót a nõgyógyászoddal, de sürgõsen ha már ilyen fiatalon nemi életet élsz. Õt meg köti az orvosi titoktartás, szüleidnek nem szól ha te nem akarod hogy tudják. Párodnak is több esze lehetne ennél és nem kioktatásként mondom.
A 14 éves személy nem minõsül jogilag "cselekvõképesnek", így a nõgyógyász nem írhat fel neki, csak a szülõi belegyeegyezésre fogamzásgátlót. Arról ne is beszélve, hogy egy 14 éves személynek nem igazán tanácsos fogamzásgátlót felírni.
Nekem egyetlen tanácsom van: beszélj az anyukáddal! Kérd meg, hogy kísérjen el nõgyógyászhoz! Ha jó a kapcsolatotok, megértõ lesz! Engem is anyukám kísért el, nem ciki! Ha nem olyan a kapcsolatotok, akkor szépen magyarázd el neki, hogy csak rá számíthatsz, és benne bízol, kísérjen el, nehogy nagyobb legyen a baj!
Cselekvõképes, mivel büntetõjogilag annak számít, így gondolom más törvény szerint is. Szerintem valami megoldást kell találni, mivel minden jobb mintha terhes lenne 14 évesen.
Attól még, hogy a btk szerint büntethetõ, nem zárható rendes börtönbe, csak fk-ak börtönébe. Tényleg nem cselekvõ képes. lásd. gyvt. Drága kiscsillag! Nem vagyok teljesen meggyõzõdve arról, hogy szexuálisan érett vagy. Csak mellékesen megsúgom neked, ha terhes vagy, és a párod már betöltötte a 18 -ik évét, komolyan megütheti a bokáját kiskorú megrontásáért. Én a helyedben nagyon vigyáznék, mert a börtönbõl igen nehéz gyereket nevelni. A legrosszabb esetben 5 évet is kaphat. Vigyázzatok máskor jobban.

19 éves fiú vagyok és még szűz, a baráti társaságomban egyre többen élnek szexuális életet, nekem eddig ez nem sikerült. És kezdek kétségbe esni! Mit tegyek?

Igaz, van barátn?m, de ? nem áll még erre készen, megcsalni meg nem szeretném! Vagy jobb lenne??

Legjobb válasz: van aki még 22 évesen sem volt lánnyal és nem esett kétségbe amikor megláttam ezt a kérdést az jutott az eszembe, hogy te jó ég már megint egy ... több aztán pedig röhögtem, merts zerintem vicces és szánalmas is egyben ha igazán szeretnéd a barátnõdet nem görcsölnél ilyeneken és várnál ameddig csak kell és nem hallgatnál másokra te is olyan vagy mint a többi pasi nem vagy kivétel, fõleg nem egyéniség, ha az lennél nem érdekelne, hogy ki mit mond a kérdésre válaszolva pedig: mit érdekelnek mások téged? ez egy annyira gyerekes dolog, ne foglalkozz másokkal csak azzal amit te akarsz és ami neked jó, szóval legyél türelmes és várj ameddig csak kell ha pedig a barátaid nem értenek meg nem igazi barátok

van aki még 22 évesen sem volt lánnyal és nem esett kétségbe amikor megláttam ezt a kérdést az jutott az eszembe, hogy te jó ég már megint egy ... több aztán pedig röhögtem, merts zerintem vicces és szánalmas is egyben ha igazán szeretnéd a barátnõdet nem görcsölnél ilyeneken és várnál ameddig csak kell és nem hallgatnál másokra te is olyan vagy mint a többi pasi nem vagy kivétel, fõleg nem egyéniség, ha az lennél nem érdekelne, hogy ki mit mond a kérdésre válaszolva pedig: mit érdekelnek mások téged? ez egy annyira gyerekes dolog, ne foglalkozz másokkal csak azzal amit te akarsz és ami neked jó, szóval legyél türelmes és várj ameddig csak kell ha pedig a barátaid nem értenek meg nem igazi barátok
neked fontosabb az, hogy te is villoghass a többiek elõtt, hogy igen én szexelek, mint az, hogy a barátnõddel veszítsd el, akit állítólag szeretsz?!...milyen szerelem az ilyen? ha igazán szeretnéd meg sem fordulna a fejedben egy éjszakára összeszedni egy idegen lányt és megdugni...
Csatlakoznék az elsö véleményhez.Próbáld meg rávezetni a bnödet. Nem kell durván, inkább simogasd ott ahol tudod hogy neki jól esik. Nem kell rögtön sexelnetek. Okozz örömet neki. És akkor majd ö is ráérez a dolgokra. Mutasd meg neki hogy jó dolog. Ha keresel magadnak egy ribancot akk sem lesz jobb. Az amugy is csak puszta sex lenne. A b.nöddel viszont ha egymásra figyeltek akk az még gyönyörübb érzés lesz mint ha csak dugnád a csajt. Sok sikert;)
Ha azért akarsz szexelni, mert ciki szûznek lenni, az már rég rossz. Inkább annak örülj, hogy van egy aranyos kedves barátnõd, akiben megbízhatsz és mindig számíthatsz. Majd a szexnek is eljön az ideje.
Figyelj azt hiszem ha szereted a barátnõdet akkor kitudod várni hogy õ is akarja! Egyébként mennyi idõs a barátnõd? H a már van 16 akkor semmi vész nem sokkára õ is akarni fogja! Egyébként a lányoknak kell az ösztönzés, de csak módjával semmi erõltetés! Hidd el ezt tapasztalatból mondom!
Sztem is azt becsüld meg, hogy van már ennyi idõsen sikerült kialakítanod egy szép, harmonikus kapcsolatot. ilyenre szert tenni ugyanis sokkal de sokkal nehezebb, mint kósza dugásokhoz partnert keresni. ezzel azt akarom csak mondani, hogy a haverjaid lehet, hogy rendszeresen szexelnek, de melyikük mondhatja el magáról, hogy komoly párkapcsolata van? 23 L
"amikor megláttam ezt a kérdést az jutott az eszembe, hogy te jó ég már megint egy ... több aztán pedig röhögtem, merts zerintem vicces és szánalmas is egyben" Vicces és szánalmas, de ha belegondolsz, hasznos is, mert a világ ettõl mûködik. Ha nem lenne annyi ember, aki folyton másokhoz méri magát és nem akar "lemaradni", akkor a gazdaság sokkal kevésbé pörögne, mert az emberek nem akarnának mindig új autót/telefont/szgépet/házat.
az elsõnek igaza van. de ha mégis úgy érzed h.ez neked szorongást okoz, a 2.válaszoló megoldása is elfogadható.ezért le fognak pontozni, de nem baj... az örömlánynál szorongásmentesen, kötelezettség+bizonyítási vágy nélkül, túlesel a tûzkeresztségen, tanulhatsz is 1-2 dolgot.persze a barátnõdnek nem kell megtudnia.ez csak neked egy jó tapasztalat. 20/L vagyok, lehet magam ellen is beszélek, de én ezt nem tartom olyan szörnyû dolognak.persze csak akkor tedd meg, ha ez megnyiugtat, feloldja a benned levõ gátlást.így a barátnõddel való 1.alkalomtól se kell rettegned. amúgy tényleg nem kéne ezen izgulnod, ne parázz attól h.te még nem vagy túl rajta.a fenti megoldást csak végsõ esetben használd. várom a kötekedõs kommenteket.
elmész egy örömlányhoz
A kérdező hozzászólása: Szeretem nagyon, eddig õ az akibe szerelmes is vagyok! Szóval, megcsalni nem szeretni, szexért fizetni elvi alapból nem fizetek. Amúgy, igen most lett 17 éves! Akkor, ezek szerint nincs baj, és nem kell még aggódnom!:) Köszönöm a válaszokat! Aki szeretne még hozzá fûzni szívesen elolvasom!
Ne hülyülj meg :D Szeresd a barátnõdet és várj rá , ha igazán szereted megvárod :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!