Találatok a következő kifejezésre: A baratommal nemi eletet (112 db)

Normális dolog? Miota van a barátommal nemi életünk azóta csak olyan mint ha hiznék és az étvágyam is változó. Mit lehet tenni?

és az istennek sem tom leadni és idegesit! (Nem vagyok és nem voltam terhes,ezt azért irom mert erre is lehet gondolni de nem vagyok az)

Legjobb válasz: Szia! Nincs tapasztalatom a dologban, nálam nem vt ien tünet. De szerintem lehet, hogy a hormonjaid kicsit megkavarodtak, vagy pusztán pszichés a dolog. Próbálj meg sportolni, egészséges ételeket enni és akkor nem fogsz hízni. A szex is jó sportnak, elég sok kalóriát éget :)

Szia! Nincs tapasztalatom a dologban, nálam nem vt ien tünet. De szerintem lehet, hogy a hormonjaid kicsit megkavarodtak, vagy pusztán pszichés a dolog. Próbálj meg sportolni, egészséges ételeket enni és akkor nem fogsz hízni. A szex is jó sportnak, elég sok kalóriát éget :)
A válsz csak annyi hogy kiegyensúlyozott vagy.Férjemmel mi is azóta hízunk de szinte egyformán.Lassan 7 éve...
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat

Egy fél honapja élek a barátommal szexuális életet... Miért nem szeretek szeretkezni?

amikor mondja hogy ö szeretne sexelni én már magamba mondom hogy óó :S közbe se érzek semmit...unalmasnak találom

Legjobb válasz: Nem vagy még érett rá. Hány éves vagy?

Nem vagy még érett rá. Hány éves vagy?
Lehetséges, hogy kicsit elsiettétek, és még nem voltatok rá elég érettek. Gondold végig a problémádat és beszéld meg vele. Lehet, hogy neki sem túl jó, ezért nem is nagyon igyekszik javítani a helyzeten. Kérd meg, hogy legyen gyengédebb, változatosabb satöbbi. :) Egy idõ után majd összeszoktok. :)
Ne erõlköd.Ha nem jó a szex, nem jó a kpcsolat sem.Beszéld meg vele, mi lehet a baj.ha megérti próbálkozzatok elõször pettingelni jó hosszan, és mikor már az érintésétõk is lángrakap a bõröd akkor már tuti nem lesz uncsi a szex.
Én is nemrég kezdtem, mondjuk én idõsebb vagyok, mint te, de ugyanennyi ideje vagyok vele én is... de én érdekesnek találom, még így sokadszorra is :) Nézni ahogy belémhatol.. várni, hogy mikor tudom majd abszolut elengedni magam.. :) Kezd jó lenni, de ebben igazuk lehet a többieknek, hogy az adott pillanatra kell koncentrálni. Az unalom a legrosszabb. Sose lásd unalmasnak! Mégiscsak egy olyan érzés, amit egész eddig nem tapasztaltál... Gondolj erre. :) Azonkívül, lehet, h túl sokat vártál a szextõl, és emiatt csalódtál, és mostmár élvezni sem tudod. Nem szabad mindig a legjobbra számítani, mert nagyon nagyot koppanhatsz. Próbáld meg úgy kezelni, mint egy új érzést, egy fantasztikus dolgot, és teljesen add át magad a szeretkezésnek, és a szerelemnek! Ne azt élvezd, hogy a belédhatolt, hanem azt, hogy eggyé váltok! Az orgazmus meg majd jön.. ha más nem köti le a figyelmedet, akkor legalább arra várj, hogy a barátod elélvezzen. Játssz vele egy kicsit, akkor állítsd meg a dolgot, mikor már majdnem ott van :) Aztán 1-2 perc szünet, és megint.. De ezt ne csináld egy aktusba sokszor, meg amúgy hagyni se fogja :F :) De egy picit lehet játszani, és arra is megkérheted, hogy kényeztessen egy kicsit szex közben!
Szerintem is lépjetek visza egyet. Gyakoroljátok szorgalmasan a többi módszert, fürödjetek együtt, szervezzetek közös programokat - ismerjétek meg egymást rendesen, kívülrõl-belülrõl. Kell egy kis idõ, mire mindketten megértek.
Szereted, ez jó, a tested is érett rá..de vajon az agyad is?Itt lesz a fõ hiba.Amíg fejben nem oldod meg a dolgokat, addig nem is fogod elvezni.Kell 1-2 év hogy helyrejöjjön.Szerintem jegeljétek a témát.Csak azért, hogy neki jó legyen te meg megjátszd magad.Szerintem, ha tudná nem esne jól neki, hogy te nem is élvezed...sõt, semmi jót sem találsz benne, csak miatta.
Ne az élvezetet hajszoljátok, csak az élvezzétek ami az adott pillanatban történik. Ha unalmas, akkor vigyél bele egy kis játékosságot, ellenkezz egy kicsit, talál ki új pózokat stb.
A kérdező hozzászólása: 15éves vagyok. a páromat pedig naon szeretem és ö is engem ez nem lehet a gond
Szia! Szerintem nyugodj meg, ez nem végleges valószínüleg.Az volt párommal(egymásnak az elsõk voltunk)19 hónapig nem volt nagyon jó.Azóta másik párom van és az elsõ kéthónapban nem volt köztünk testi kapcsolat majd elöbb-utóbb eljutottunk oda, hogy olyannyira élvezem vele, hogy imádom egyszerüen. Lehet , hogy a párod sem viszonyúl túl jól hozzá. Én megtanultam szerelemmel szeretkezni és nem élvezet céljából, ezáltal nagyon csodálatos.Sok sikert!
Annyira fiatal vagy, hogy még nem érzed ennek a súlyát!

Tényleg olyan szörnyű bűn lenne az, ha a barátommal nem házasodnánk össze még pár évig és úgy élnénk szexuális életet?

Vallásos ember vagyok, katolikus, de sajnos most még nem szeretnénk a barátommal összeházasodni, egyrészt azért, mert még spórolni szeretnénk lagzira meg ilyenek. Szeretjük egymást, már együtt vagyunk régóta, viszont lehetetlen, hogy most összeházasodjunk. Tudom, hogy nekem ő az igazi, de mivel keresztény vagyok, nem merem elkezdeni a szexuális életet vele. Tényleg olyan szörnyű bűn ilyen esetben házasság előtt szexelni?

Legjobb válasz: Nem gond! Meggyónod és kész. De miért is vagy hívõ katolikus, ha nem a hit szerint élsz?

Nem gond! Meggyónod és kész. De miért is vagy hívõ katolikus, ha nem a hit szerint élsz?
Nagyon elszomorított ez a kérdés. Hatalmas tragédia, hogy két ember nem lehet boldog, a tudatlan állati létbe visszahúzó ragályos és elnyomó láncok miatt, amit vallásnak neveznek. Ilyen kérdések elolvasása után azt kívánom néha, bárcsak kihalna az emberiség, mielõtt maga mögött hagyhatná a Földet.
Egyáltalán nem bûn a házasság elõtti szexuális élet! Ezt csak a keresztény egyház találta ki, több okból is: 1. A férfiembert kiválóan sakkban lehet tartani vele, a paraszt dolgozik, a papok dõzsölnek és henyélnek, a szerencsétlen embereknek pedig eszébe sem jut, hogy ez így nincs jól, mert alaposan befenyítették õket a pokol emlegetésével. Vagyis zsarolás ez a javából. 2. A keresztény egyház nõgyûlölete is kiválóan megmutatkozik itt, asszony ne élvezze a szexet, csak rakja szét a lábát az urának és szülje sorban a gyerekeket. Ha házasság elõtt is lehet szexuális életet élni, akkor a "bûnös nem" vagyis az asszonyok könnyebben elcsábulnak, nagyobb az esély az "erkölcstelenségre". 3. A papoknak ugye elméletileg nem lehet szexuális élete, így irigyek. Ha a szexuális együttlétre nem lenne szükség az utódok létrehozásához, akkor tiltanák az egészet úgy, ahogy van! 4. A szabados szexualitás a pogány világ része volt, amit az egyház leigázott és elpusztított, így annak egyes részeit, szokásait sem tolerálhatta. A homoszexualitás is ezért bûn az egyház szemében, mert a pogány világ része volt. 5. A szexualitás az életöröm része, a keresztény egyház csupán elnyomással, az inkvizícióval, a szerencsétlenek megnyomorításával tudta fenntartani a hatalmát, így az életöröm kiölése az emberek mindennapjaiból a programjuk részét képezte évszázadokon keresztül. A rettegõ, félrevezetett, életunt, agymosott ember könnyen irányítható. Mindet összevetve, kedves Kérdezõ, a 21. században élsz, ne hagyd, hogy ostoba babonák és dogmák uralják az életedet! Ne félj, légy szabad, mert élni csak úgy érdemes!
Szia! Mivel a házasság nem önkormányzati és papi ceremónia, hanem személyes döntés, azért nem bûn. Viszont így a döntés felelõssége a tiétek.
A harmadik válasz tökéletesen leírja a Biblia nézõpontját.
Megfordítom a kérdést: Tényleg olyan szörnyû lenne még pár évig tisztaságban élni a barátoddal együtt? :) Persze, van, hogy hatalmas a kísértés, de te is tudod, hogy ez bûn, és ha megteszed, még akkor sem fogod magad jól érezni, ha bebeszéled magadnak, hogy nem is olyan súlyos. Biztos sokan szajkózták már neked, de egy párkapcsolat nem kellene, hogy a szexualitásról szóljon. Sõt, ha valóban összeilletek, csak megerõsíti a kapcsolatotok, ha 1-2 évet tudtok ebben az elhatározásban élni. Semmit nem veszthettek ezzel, de igen sokat nyerhettek. :) Egyébként mivel feltételezem, hogy házasság elõtt nem szeretnél gyereket, felhívom a figyelmed, hogy a fogamzásgátlás is bûn, így két bûnt követnél el egyszerre, ha most lefeküdnél a barátoddal. Bár ez megint az a kategória, hogy akkor sem jó, ha már összeházasodtatok, önmagában is bûn, és én önmagában sem tenném ezt sem, de ez már egy más kérdés. Ez a blog egyébként bõvebben tárgyalja a kérdést: http://biztosut.blogspot.hu/ Sok erõt, kitartást, és egy életre szóló kapcsolatot kívánok neked! :) Egy katolikus lány
Nem bûn, fõleg ha már eldöntöttétek hogy más nem kell.
Igen kedves Kérdezõ. Bár nem népszerû ez a válasz egyes emberek körében, akik maguk is engedékenyek, de ha nem lenne annyira szörnyû akkor nem lenne leíratva. Más részt van egy Biblia vers ami arról szól, hogy aki kész akarva folytatja a helytelenséget, miután megtudta, hogy nem lehet tenni, akkor nincs bûn bocsánat, hiszen nem tudatlanságból tette, Tehát szándékos. az az érvelés, hogy majd meggyónód nem Bibliai tanítás, hanem emberi érvelés. Egy próféta jövendölése jutott eszembe, engedd meg hogy elmondjam. Jeremiást arra használta fel Isten, hogy mondja el a népnek hogy Jeruzsálemet a templomával együtt lerombolják, és fogságba viszik. Erre jött egy másik próféta, és azt mondta ugyan ennek az Istennek a nevében, hogy ilyen nem lesz, hogy Is tehetne Isten ilyet, hogy a saját templomát leromboltatja. Hihetetlennek tûnt, a nép nem változtatott. Isten pedig meg tette amit akart. Hanánia hamis prófétának bizonyult, az lett amit Jeremiással közölt Isten. A Templomot lerombolták a népet Babilonba vitték fogságba, Tanulság, aki Isten irgalmára és megbocsátására apellálva semmibe veszi Isten kérését, nem embert vesz semmibe hanem Istent, és a Teremtõt nem lehet megcsúfolni. amit vet az ember azt aratja. Katy Weaver
Egy kis kiegészítés: a sensiplan Pearl indexe 0, 3-2, 5. Más egyéb módszereké: Nincs fogamzásgátlás - 85 Megszakításos védekezés - 35 Naptár-módszer - 14-40 Spermicidek - 5-20 Méhszájsapka - 7-11 Óvszer használata - 3-4 Nõi óvszer - 1-5 Pesszárium spermiciddel - 2-3 Hõmérõzés - 0.5-3 Injekció - 0.03-2 Hormonális IUD - 0.05-0.1 Fogamzásgátló tabletta 0.1-0.5 Sterilizáció - 0.1-0.3 Implantátum - 0 Tehát az óvszert pl. veri, a tablettát nem. De szerintem hatékonynak mondható. Ha a 300 helyesen használó közül a kérdezõ az egyetlenegy, akinek mégis becsúszott a baba, akkor - ha már a vallás topicban vagyunk - szerintem megfontolandó, hogy véletlen-e, vagy Isten akarata.
"ezen kívül teljes mértékben a "hit szerint élek"." Biztos, hogy ez nem így van. Például 2 féle anyagból készült inget viselsz, most szombaton dolgoztál, és még egy csomó parancsot megsértesz. A fogamzásgátlás tilalmát is. Sajnos ezek az elõírások 2000 évesek. Talán már egy kicsit elavultak, de nem változtattak rajtuk, legfeljebb nem tartják be. Akkor viszont meg lehet kérdezni, hogy a többi elõírást miért tartják be? Hogyan tesznek különbséget? Ja: hogy nem a Biblia és Jézus alapján, hanem más szempontok szerint? Akkor ez már egyáltalán nem az eredeti keresztény vallás, hanem valami más. A kedves kérdezõ is éppen most szabja át - csak azt kérdezi, mekkora darabot vághat ki belõle úgy, hogy a többi "keresztény" még ne utálja ki.
A kérdező hozzászólása: Modern világban élünk, nem 2000 évvel ezelõtt. Nyilván az inges dolog betartása egy ormótlan baromság lenne. A fogamzásgátlás is modernizálódott, tablettát és gumióvszert használnánk, mivel így tûnik a legbiztonságosabbnak. Tudod, ha ennyi idõsen gyerekem lenne, tönkretenném az életem, én ezt nem kockáztatom meg, fel kell vennünk a modern dolgokat, ahogy az idõ változik. Azzal, hogy valaki gumióvszert használ, meg tablettát szeretkezéshez szerintem senkinek nem árt, sõt csak magának és a leendõ gyerekének tesz jót azzal, hogy nem 0 anyagi helyzetben szüli meg.
Sajnos ez nem így mûködik. Régen a lányok 14 éves korukban értek, és 14-16 évesen házasodtak. Azt a pár évet kibírták. Ma 13 évesen érnek, és 24-28 éves koruk elõtt vagy meg se házasodnak - vagy pedig még nem lenne jó, ha rögtön jönne a gyerek. Ezt már senki ne mondja, hogy "bírjátok ki"! Nem lenne normális dolog! Ezért kellene a 2000 éves, elavult vallási szabályokon végre változtatni. Mert nagyon túlszaladt rajtuk az élet!
Kérdezõ, nem értelek. Katolikusnak mondod magad, miközben gyakorlatilag az egyház alapvetõ állásfoglalásait sem tiszteled... Haladni kell a korral? Szerinted a pápa nem tudja, hogy 2013-at írunk? Ennek ellenére sem változtat az egyház álláspontján, valószínûleg azért, mert õ továbbra is ezt tartja helyesnek. A katolikus egyház konzervatív egyház, ez tény, de nem kötelezõ ide tartozni. És hangsúlyozom, nem kicseszésbõl konzervatív, hanem mert ezt találja továbbra is a boldogsághoz vezetõ célravezetõ útnak. Hidd el, te is lehetsz boldog, nagyon boldog a barátoddal, anélkül, hogy lefeküdnétek még egy két évig. Ha akkor becsúszna egy baba, mert te lennél a 300-ból az az egy, akinek mégis összejött, hát lehet, hogy te is, meg a babád is tudnátok boldogabbak lenni, mint ha késõbb, gazdagabban, de ilyen "ami tetszik betartom, ami nem, nem" hittel neveled. Ez nem a te életed tönkretétele, meg rosszakarás a saját gyerekednek, elvileg hiszel Istenben, de még annyira sem tartod a hatalmát, hogy (nálad jobban) tudja, hogy mikor szülhetnél gyereket, és úgy intézi, hogy akkor legyen gyereked. A házasság elõtti tisztaságot meg nem boncolnám tovább, küldtem linket, rengeteg van leírva róla, én még ateistaként is ezt választanám, ha ismerném. De valóban, ma már az az átlag, ha valaki fûvel-fával lefekszik, és ész nélkül szedi a tablettát. Csak meg lehet nézni, mennyire boldogak mindemellett az emberek. Azt hiszem, hogy 65%-os a válási arány... Azt hiszem, keresztények, katolikusok, tisztán készülõk közt ez jóval kisebb, de nem tudom pontosan, nézz utána a KSH-n, biztos van ilyen statisztika. Ennél tovább viszont fölöslegesnek tartom magyarázni.
Bocsánat, de aki konzervatív keresztény, arra csak Jézus tanítása vonatkozik. Jézus korában pedig az ószövetség létezett. Az Új szövetség szintén hasznos és hiteles tanításokat tartalmaz, mert azok sem sokkal régebben íródtak, mint Jézus halála. Szóval aki konzervatív keresztény, annak elsõ Jézus. Nem a katolikus egyház. Jézus pedig nem tanította, hogy a szex lucskos, maximum ha azzá teszitek, de akkor is csak fizikai értelemben.
A paráznaság az minden formában paráznaság...
16-os! A természetes családtervezés alatt nem a naptármódszert értem, hanem a tüneti-hõmérõzéses módszert, más néven sensiplant. :) Nézz utána, ez sokkal biztonságosabb, mint a naptármódszer. :)
Én inkább úgy mondanám, hogy az egyház találta ki. Hagyjuk már ezt a keresztény jelzõt a fenébe.
Kedves hetes válaszoló! " Egyáltalán nem bûn a házasság elõtti szexuális élet! Ezt csak a keresztény egyház találta ki, több okból is: " A kérdésben szerepel, hogy hívõ emberrõl szól.
"300-ból 1 lett mégis terhes" Csak az a baj, hogy ez nem igaz. A naptármódszer (mással nem kombinálva) 60% védettséget ad, ami azért elég kevés. A megszakításon kívül szinte az összes többi módszer jobb ennél.
Ilyenkor örülök , hogy nem katkó vagyok, tehát nem kell ostoba emberi szabályokat követnem, amivel nehezítik az életemet, hanem a Biblia az abszolút tekintély :D
Gratulálsz? :) Mihez? Azt írtad, katolikus vagy. A katolikus egyház hivatalos álláspontját írtam le, miszerint a fogamzásgátlás (tablettával, óvszerrel) bûn, és felhívtam a figyelmed, hogy nem csak az általad említett bûnt követnéd így el. Az egyetlen megengedett fogamzásgátlási módszer a természetes családtervezés, és ez is elég hatékony, az azt 1 évig helyesen használó, gyereket nem tervezõ nõk közül 300-ból 1 lett mégis terhes, azt hiszem, ez vetekszik a többi fogamzásgátló módszerrel, merthogy 100%-osan egyik sem mûködik, arról nem is beszélve, hogy tablettát szedni pl. elég egészségtelen is. Az egyház nem büntetni akar, és "el akarja venni az utolsó örömödet is" azzal, hogy a többi módszert tiltja, mert ez tulajdonképpen a lehetõ legegészségesebb lépés, testi-lelki szempontból is. A házasság elõtt tisztaság értelme szerintem mindenképpen az, hogy ne a csupa testiség által felszabadult endorfin miatt menj hozzá a barátodhoz, hanem a személye miatt. És ha idõnként a házasságban is vannak ilyen kisebb szünetek, amikor a testiség nincs jelen, lelkileg lesz a kapcsolatotok mélyebb és mélyebb. Úgy írtad azt a "kis örömöt", mintha más nem is lenne. De tényleg, csak hangsúlyozni tudom, hogy ha a barátoddal való kapcsolatod mindenféle testiség nélkül nem okoz örömet, akkor lehet, hogy el kellene gondolkodni azon, hogy az a kapcsolat tud-e tartósan (holtomiglan-holtodiglan...) boldog, jó kapcsolat lenni. Hidd el, az egyház általában nem pojénból mondja valamire, hogy bûn, vagy mert jól meg akarnak szivatni, hanem azért, mert van értelme annak, hogy azt ne csináld, anélkül boldogabban tudsz élni.
A probléma nem a szexhiány, félreértettél, vagy rosszul fogalmaztam.
A kérdező hozzászólása: Mirknek üzenem, hogy szerintem sokkal nagyobb problémák vannak a Földön, mint a szexhiány, szóval, ilyet csak ne kívánj egy ilyen kérdés miatt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Az elsõnek üzenem, hogy ezen kívül teljes mértékben a "hit szerint élek". Aki írta, hogy a védekezés házasságon belül nem megengedett, gratulálok neki, szerintem viszont ez eléggé régies elképzelés. Manapság örüljenek az emberek, ha megtérek és megházasodok, nemhogy még ezt a kis örömet, amit a szex okozhat házasságban, azt is elveszik az embertõl. Sok helyen elfogadják már a házasságon belüli szexet, védekezést. Aki írta, hogy ezt csak ezért, meg azért találták ki az embereknek, meg hogy "bûnös nem" annak üzenem, hogy én hiszek Istenben, nem hiába vagyok vallásos ember, úgyhogy az ilyen válaszoktól a jövõben kíméljetek meg engem, ha lehet. Köszönöm a válaszokat egyébként tényleg. :)
Pontosan. A paráznaság pedig a házasságtörés - Jézus értelmezése szerint. Nézz utána, ha nem hiszed.
terhes vagy :)
A teszt adhat fals negatív eredményt, ha nem jó idõben és módon csinálod. Nem tudjuk, mennyi idõ telhetett el egy lehetséges fogantatási idõponttól nálad, vagyis amikor utoljára nem védekeztetek. Reggeli elsõ vizeletbõl csináltad? Meg kéne majd ismételni a tesztet pár nap múlva, ha addig nem jön meg. Késni mástól is késhet - betegség, stressz - de ha továbbra sem jön meg, minimum még egy teszttel kéne ellenõrizned, nem vagy-e mégis terhes.
Mi a p.csa???
sétálsz az utcán... lehetsz terhes??
He??, Biológia könyvvel hogy állsz?
öcsém.... ennyire sötét [email protected] már bocsánat....
Ha nem jut ondó a hüvelyedbe, akkor nem.
Nem az a lényeg, hogy mi marad rajtad (bugyit félrehuzni nem nagy ügy), hanem az, hogy mit csináltok?
Fontos hogy Józsinak hívjátok a gyereket. A következö hozzaszolas meg hulyeseg, ne hidd el.
Ha igazi csõdör a bugyid és van rajta olyan hímvesszõ ami bocsájt ki ondót akkor igen amúgy meg kb ilyen volt a kérdésed amit feltettél mint amit én válaszoltam rá :D
Igen, ha átszakítja a barátod.
Ha elõtte mindig rendszeresen megvolt, és nem maradt ki, akkor ez nem normális.Mióta nem jött meg? Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a gyors válaszokat :) Ma megjött hála égnek :)
figyelj az egy dolog amúgy, hogy védekeztek, de semmi sem nyújt 100%-os védelmet, ezt sose felejtsétek el!
A kérdező hozzászólása: Igen tudom voltam nõgyógyásznál és errõl mindent megbeszéltem vele.
A gyógyszerhez még meg kell jönnie és várni kellene még pár évet vele.
A kérdező hozzászólása: 22. vesztettem el . És én is gyógyszert szeretnék szedni de ahhoz meg meg kell jönnie :/
Ha mindig leellenõriztétek utána, és az aktus elõtt sem volt olyan "hogy csak betette egy kicsit", akkor nem lehet baj szerintem! Nem tudom mikor kezdted a nemi életet, de nekem az elején volt, hogy 2 hetet késett, mert annyira stresszeltem, hogy ne legyen gond. Mondjuk én 18 elmúltam és ezért ezután gyógyszerre váltottam, mert megnyugtatott, nagyobb biztonságba érzem magam tõle.
A kérdező hozzászólása: És figyeltünk egyik óvszer sem volt kiszakadva.
A kérdező hozzászólása: Igen óvszerrel.
Ha hó elején szokott megjönni, akkor már több, mint egy hetet késik. Terhességi tesztet a gyógyszertárban vehetsz.
Utolsó vagyok: akkor még nem vészes a helyzet. Még lehet, hogy simán megjön. De amúgy hogyan védekeztek? Óvszerrel?
A kérdező hozzászólása: Szombaton voltunk utoljára együtt.
Mennyi ideje nem jön meg? Érdemes tesztelned, hogy még idõben kiderüljön, hogy terhes vagy -e. Ha ezt kizártad, akkor is valami nõgyógyászati problémád van. Minél elõbb el kell menned nõgyógyászhoz, mert akár meddõség is lehet az eredménye ennek! Nem érdemes ezzel játszani! Szólj anyukádnak, ha félsz elmenni. Biztos segíteni fog..
A kérdező hozzászólása: Beszéltem vele is és õ azt mondta h várunk még pár napot hátha megjön , de tényleg mindig védekeztünk.
vegyél egy terhességi tesztet. mikor voltatok együtt utoljára?mikor kellett volna megjönnie?
A kérdező hozzászólása: Mindig hó elején jött meg és most azóta semmi .
jobb lenne ha anyádnak szólnál elöször, nem ide írnál
A kérdező hozzászólása: 16 éves vagyok és elõtte rendszeres volt már.
:)

17 évesen jöttem össze a barátommal, 8évvel idősebb. Mára úgy érzem, minden kimaradt az életemből, amit egy fiatal átél. Nem egyeznek a céljaink. Véget akartam vetni a dolognak 5év után, nem sikerült. Végül megcsaltam, rájött. Kezdjek új életet?

Most 24 vagyok és sok minden összef?z minket,közös lakás,lakáshitel,munka. Mindent?l függetlenül jól kijövünk egymással, jól érezzük magunkat együtt. Félek, úgy érzi, h átvágtam, mert ? már gyerekeket szeretne és ennyi id? után újra elölr?l kezdheti.

Legjobb válasz: Amikor a barátod 25 évesen összejött egy 17 éves lánnyal, számítania kellett volna arra, hogy a tempótok nem egyezik, és csak ennek tudatában kellett volna vállalnia a kapcsolatot. Megjegyzem, 8 év korkülönbség azért nem a világ, - ismerek ilyen párokat - és a barátod még most is csak kb. 30 éves - sok férfi ennyi idõsen még kifejezetten szeretne várni a megkomolyodással - nagyok az egyéni különbségek. Nem életkor függvénye, hogy a "fiatalságodat" kimaradtnak érzed - egy huszonéves sráccal még nyugodtan megtehetted volna/megteheted azokat a dolgokat, mint egy korodbelivel. Ha csak nem arra gondoltál, hogy több emberrel összejössz. Gondold/gondoljátok végig, mi a fontosabb neki: a gyerek, vagy Te; illetve Te szeretnéd-e õt, ha felhagy a sürgetéssel. Ha együtt maradtok, akkor tudtok-e új lendületet adni a kapcsolatnak? Mit tesztek ennek érdekében? A lakáshitel, bla bla ba nem elégséges indok, mert attól nem lesztek szerelmesek egymásba. Ilyen fiatalon még kár ilyen "földi" dolgokra alapozni egy (esetlegesen amúgy kihûlt) kapcsolatot - hiszen még gyereketek sincs!!! Amiatt ne féltsd, hogy "kezdheti elõlrõl", egy egyedülálló férfi mind a tíz ujjára fog gyermekre vágyó 30 körüli nõt találni. Csak ezért ne maradj vele.

Amikor a barátod 25 évesen összejött egy 17 éves lánnyal, számítania kellett volna arra, hogy a tempótok nem egyezik, és csak ennek tudatában kellett volna vállalnia a kapcsolatot. Megjegyzem, 8 év korkülönbség azért nem a világ, - ismerek ilyen párokat - és a barátod még most is csak kb. 30 éves - sok férfi ennyi idõsen még kifejezetten szeretne várni a megkomolyodással - nagyok az egyéni különbségek. Nem életkor függvénye, hogy a "fiatalságodat" kimaradtnak érzed - egy huszonéves sráccal még nyugodtan megtehetted volna/megteheted azokat a dolgokat, mint egy korodbelivel. Ha csak nem arra gondoltál, hogy több emberrel összejössz. Gondold/gondoljátok végig, mi a fontosabb neki: a gyerek, vagy Te; illetve Te szeretnéd-e õt, ha felhagy a sürgetéssel. Ha együtt maradtok, akkor tudtok-e új lendületet adni a kapcsolatnak? Mit tesztek ennek érdekében? A lakáshitel, bla bla ba nem elégséges indok, mert attól nem lesztek szerelmesek egymásba. Ilyen fiatalon még kár ilyen "földi" dolgokra alapozni egy (esetlegesen amúgy kihûlt) kapcsolatot - hiszen még gyereketek sincs!!! Amiatt ne féltsd, hogy "kezdheti elõlrõl", egy egyedülálló férfi mind a tíz ujjára fog gyermekre vágyó 30 körüli nõt találni. Csak ezért ne maradj vele.
Még nem maradtál le semmirõl! Én 38 évesen kezdtem bele az életbe, mert "fiatalon" nem jártam sehova. Mondd el neki mit szeretnél... mozi? koncert? utazás? kirándulás? Ha szeret, igyekezni fog azon, hogy együtt átéljétek ezeket a dolgokat. Persze ha már nem szereted és nem tudod mellette elképzelni az életet, hitel, lakás tökmindegy, ezeken el lehet osztozni, de csak anyagi okokból nem érdemes együtt maradni, mert késõbb még jobban megbánod, és akkor már nem 24 leszel hanem 44, na akkor aztán már pisloghatsz! Bár még 60 évesen is újra lehet kezdeni, csak akkor már óvatosan kell bánni a Bunjee Jumpinggal!
ha szereted es jol kijosztok xtem ne hagyd ott mert nagyon meg fogod banni. az h nem egyeznek a celjaitok.... probaljatok osszehangolni. menj el egyedul bulizni, kiranduljatok v akarmi. a bulikon kivul a pasikra erted h kimaradtak? hat.... lehet igy nagobbat veszitesz mint 1 csomo numeraval. tini mar ugysem leszel. jarjatok bulizni, probaljatok ki uj dolgokat. ha meg vannak erzelmek semmikepp ne hagyd ott!
Ha úgy érzed, hogy kimaradtál bármibõl is, akkor nem vagyok se boldog, sem elégedett a mostani helyzettel. Ha tényleg ez probléma köztetek, akkor jobb ha elválik az utatok. (De nem foghatod arra a divatos szlogenre a dolgot, hogy 'ki akarom élni magam', mert ilyen nem létezik.) Nekem bizonyos dolgokat nem kell átélnem, hogy tudjam milyenek, így nem is vágyom rájuk...nem vágyok más férfiakra, ha a párom mellettem van, se más élményekre... Ha van vmi amit ki szeretnél próbálni, próbáld elõbb a pároddal. Mondjuk a megrendült bizalmat már nem lehet helyrehozni.

Baj van velem? Már 9hónapja, hogy elvesztettem a szüzességemet elég rendszeresen élek nemi életet, több barátom is volt már, mégis csak életemben 1szer volt orgazmusom az 1. pasimmal.

Odavagyok a jelenlegi páromért már ha csak arra gondolok, hogy vele lehetek nagyon felizgulok, jó is vele lenni, sokáig is bírja és még se jutok el az orgazmusig....viszont ha maszturbálok úgy gyorsan el tudok élvezni. Valami bajom van?

Legjobb válasz: Nincs semmi bajod, nekem ugyanaz van, 4 éve élek nemi életet, de még egyszer se jött össze pasival, csak mikor masztizok... :S Amúgy hallottam olyan ritka esetrõl is, h van olyan, aki egyszerûen képtelen rá, lehet, h nálam ez a helyzet! De neked már egyszer sikerült, ne aggódj, majd összejön újra, csak sokat kell "gyakorolni"! ;)

Nincs semmi bajod, nekem ugyanaz van, 4 éve élek nemi életet, de még egyszer se jött össze pasival, csak mikor masztizok... :S Amúgy hallottam olyan ritka esetrõl is, h van olyan, aki egyszerûen képtelen rá, lehet, h nálam ez a helyzet! De neked már egyszer sikerült, ne aggódj, majd összejön újra, csak sokat kell "gyakorolni"! ;)
Szerintem az aktus közben tulságosan is rá van állva az eszed arra , hogy most mindenképpen orgazmust akkarok, viszont a tested ezt az akkaratot "ilyen fajta nyomáásra" képtelen véghezvinni. Probáld meg ugy hogy csak a szerelmedre gondolsz talán ugy sikerül persze ez csak az én javaslatom, de ha sikeres ird meg. férfi vagyok.
A kérdező hozzászólása: majd hétvégén próbálkozunk....egyébként érdekes mert lovagló pózban még csak a közelében se jártam az orgazmusnak, a kutyában viszont már közelítek, csak azt a mostani párommal még nem próbáltuk
azért mert nem olyan a viszonyod a pasikkal amilyennek lennie kellene. lehet hogy inkább egy pasinál kellene maradni akibe szerelmes is vagy, meglátod visszatér ami az elsõvel megvolt.
A kérdező hozzászólása: nagyon szeretem azt, akivel most vagyok. az 1.nél szerintem csak a póz volt az olyan. õ a kocsi hátsó ülésén ült én pedig valahogy rajta guggoltam és úgy...
A kérdező hozzászólása: nem sikerült

Volt egy nagyon jó barátom, aki mint kiderült a későbbiekben nem is volt olyan jó hozzám. A lényeg, hogy neki nagyon megváltozott az élete, jobb lett, el is költözött. Adnátok tanácsot?

Hónapokig próbáltam megmenteni a barátságunkat, de hiába mondtam neki h jó lenne találkozni ő midig talált valami kifogást. Valami baja volt amit nem mondott el, vagy annyira "bejött neki az élet", az új haverjaival, hogy már csak nyűg voltam neki? Ráadásul én voltam az aki ezt az egészet meg szerettem volna menteni, mindig én kezdeményeztem, ő soha. kb fél évig ment ez aztán elfogadtam, hogy hiába voltunk nagyon jóban, már nincs rám szüksége. Ez nyilván rossz megemészteni, de nincs más választásom.

Legjobb válasz: Megértem mennyire rossz ha elveszítünk egy jó barátot.én nekem is nagyon nehéz volt elkellett fogadnom hogy elkölltözött és azóta nem láttam még csak nem is jött meglátogatni engem.talán már más barátai vannak.Csak annyit hogy ha már találkozni sem akar veled akkor biztos már más társaságot keresett.

Megértem mennyire rossz ha elveszítünk egy jó barátot.én nekem is nagyon nehéz volt elkellett fogadnom hogy elkölltözött és azóta nem láttam még csak nem is jött meglátogatni engem.talán már más barátai vannak.Csak annyit hogy ha már találkozni sem akar veled akkor biztos már más társaságot keresett.
tudja a barátod h így érzel? beszéltél vele errõl? ha igen, mit mondott? ..hány évesek vagytok?
ezt az én barátom is kérdezhetné tõlem v mondhatná nekem... költözés, fõiskola, új társaság - de nem csak az én életem változott meg... beszél veled? érdekli h h vagy? figyel rád mikor hozzá szólsz? vagy teljesen szarik a fejedre? nem mindegy... derítsd ki h fontos vagy-e neki, annak meg a legjobb módja, ha megkérdezed tõle, mi változott... leírhatnád neki mindezt... akár szó szerint és csak remélem h nem Dorinának (19) hívnak :P
A kérdező hozzászólása: Nem Dorinának hívnak:D Már rég nem beszéltem vele, de eddig is én akartam, én kezdeményeztem, mert õ szart az egészre, és én pár hónap után már nem kerestem, mert õ addig sem keresett. Próbáltam még megmenteni ezt a dolgot, de õ a kisújját sem mozdította, így el kellett fogadnom, h nem tekinthetem õt a barátomnak, és soha nem is tekinthettem.
A kérdező hozzászólása: A legrosszabb ebben, h még csak össze se vesztünk, soha nem volt köztünk vita ami 2 percnél tovább tartott volna és azokat is meg tudnám számolni az egyik kezemen. Szóval csak úgy "elfelejtett" és ez sokkal rosszabb mintha összeveszünk, vagy kibeszéltük volna egymást mert akkor lenne egy alapja ennek, de semmi. Egyszerûen nem érdekeltem, és a mai napig sem.:/

19 éves fiú vagyok és még szűz, a baráti társaságomban egyre többen élnek szexuális életet, nekem eddig ez nem sikerült. És kezdek kétségbe esni! Mit tegyek?

Igaz, van barátn?m, de ? nem áll még erre készen, megcsalni meg nem szeretném! Vagy jobb lenne??

Legjobb válasz: van aki még 22 évesen sem volt lánnyal és nem esett kétségbe amikor megláttam ezt a kérdést az jutott az eszembe, hogy te jó ég már megint egy ... több aztán pedig röhögtem, merts zerintem vicces és szánalmas is egyben ha igazán szeretnéd a barátnõdet nem görcsölnél ilyeneken és várnál ameddig csak kell és nem hallgatnál másokra te is olyan vagy mint a többi pasi nem vagy kivétel, fõleg nem egyéniség, ha az lennél nem érdekelne, hogy ki mit mond a kérdésre válaszolva pedig: mit érdekelnek mások téged? ez egy annyira gyerekes dolog, ne foglalkozz másokkal csak azzal amit te akarsz és ami neked jó, szóval legyél türelmes és várj ameddig csak kell ha pedig a barátaid nem értenek meg nem igazi barátok

van aki még 22 évesen sem volt lánnyal és nem esett kétségbe amikor megláttam ezt a kérdést az jutott az eszembe, hogy te jó ég már megint egy ... több aztán pedig röhögtem, merts zerintem vicces és szánalmas is egyben ha igazán szeretnéd a barátnõdet nem görcsölnél ilyeneken és várnál ameddig csak kell és nem hallgatnál másokra te is olyan vagy mint a többi pasi nem vagy kivétel, fõleg nem egyéniség, ha az lennél nem érdekelne, hogy ki mit mond a kérdésre válaszolva pedig: mit érdekelnek mások téged? ez egy annyira gyerekes dolog, ne foglalkozz másokkal csak azzal amit te akarsz és ami neked jó, szóval legyél türelmes és várj ameddig csak kell ha pedig a barátaid nem értenek meg nem igazi barátok
neked fontosabb az, hogy te is villoghass a többiek elõtt, hogy igen én szexelek, mint az, hogy a barátnõddel veszítsd el, akit állítólag szeretsz?!...milyen szerelem az ilyen? ha igazán szeretnéd meg sem fordulna a fejedben egy éjszakára összeszedni egy idegen lányt és megdugni...
Csatlakoznék az elsö véleményhez.Próbáld meg rávezetni a bnödet. Nem kell durván, inkább simogasd ott ahol tudod hogy neki jól esik. Nem kell rögtön sexelnetek. Okozz örömet neki. És akkor majd ö is ráérez a dolgokra. Mutasd meg neki hogy jó dolog. Ha keresel magadnak egy ribancot akk sem lesz jobb. Az amugy is csak puszta sex lenne. A b.nöddel viszont ha egymásra figyeltek akk az még gyönyörübb érzés lesz mint ha csak dugnád a csajt. Sok sikert;)
Ha azért akarsz szexelni, mert ciki szûznek lenni, az már rég rossz. Inkább annak örülj, hogy van egy aranyos kedves barátnõd, akiben megbízhatsz és mindig számíthatsz. Majd a szexnek is eljön az ideje.
Figyelj azt hiszem ha szereted a barátnõdet akkor kitudod várni hogy õ is akarja! Egyébként mennyi idõs a barátnõd? H a már van 16 akkor semmi vész nem sokkára õ is akarni fogja! Egyébként a lányoknak kell az ösztönzés, de csak módjával semmi erõltetés! Hidd el ezt tapasztalatból mondom!
Sztem is azt becsüld meg, hogy van már ennyi idõsen sikerült kialakítanod egy szép, harmonikus kapcsolatot. ilyenre szert tenni ugyanis sokkal de sokkal nehezebb, mint kósza dugásokhoz partnert keresni. ezzel azt akarom csak mondani, hogy a haverjaid lehet, hogy rendszeresen szexelnek, de melyikük mondhatja el magáról, hogy komoly párkapcsolata van? 23 L
"amikor megláttam ezt a kérdést az jutott az eszembe, hogy te jó ég már megint egy ... több aztán pedig röhögtem, merts zerintem vicces és szánalmas is egyben" Vicces és szánalmas, de ha belegondolsz, hasznos is, mert a világ ettõl mûködik. Ha nem lenne annyi ember, aki folyton másokhoz méri magát és nem akar "lemaradni", akkor a gazdaság sokkal kevésbé pörögne, mert az emberek nem akarnának mindig új autót/telefont/szgépet/házat.
az elsõnek igaza van. de ha mégis úgy érzed h.ez neked szorongást okoz, a 2.válaszoló megoldása is elfogadható.ezért le fognak pontozni, de nem baj... az örömlánynál szorongásmentesen, kötelezettség+bizonyítási vágy nélkül, túlesel a tûzkeresztségen, tanulhatsz is 1-2 dolgot.persze a barátnõdnek nem kell megtudnia.ez csak neked egy jó tapasztalat. 20/L vagyok, lehet magam ellen is beszélek, de én ezt nem tartom olyan szörnyû dolognak.persze csak akkor tedd meg, ha ez megnyiugtat, feloldja a benned levõ gátlást.így a barátnõddel való 1.alkalomtól se kell rettegned. amúgy tényleg nem kéne ezen izgulnod, ne parázz attól h.te még nem vagy túl rajta.a fenti megoldást csak végsõ esetben használd. várom a kötekedõs kommenteket.
elmész egy örömlányhoz
A kérdező hozzászólása: Szeretem nagyon, eddig õ az akibe szerelmes is vagyok! Szóval, megcsalni nem szeretni, szexért fizetni elvi alapból nem fizetek. Amúgy, igen most lett 17 éves! Akkor, ezek szerint nincs baj, és nem kell még aggódnom!:) Köszönöm a válaszokat! Aki szeretne még hozzá fûzni szívesen elolvasom!
Ne hülyülj meg :D Szeresd a barátnõdet és várj rá , ha igazán szereted megvárod :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!