Találatok a következő kifejezésre: A baratommal nemi (8445 db)

Szakíts a barátoddal, és légy még pár évig gyerek. Neked még nem kéne pasizni.
Szerintem inkább a tanulással foglalkoz de ha nincs más akkor verd ki a fejedbõl a másik fiut.Amugy a hány éves a barátod?
Szakíts mindkettõvel, vagyis az igazi barátoddal tényleg, akibe meg szerelmes vagy, azzal ne jöjj össze és verd ki a fejedbõl! 1. neked ilyenkor még nem a pasikon kell az eszednek járnia 2. inkább tanulj! 3. még az egész kapcsolatodon, legalábbis azokon, amiket leírtál, hogy van egy fiúd, de másba vagy szerelmes stb., ez még nagyon éretlen viselkedés, és az egész kapcsolatod csak egy kisgyerekkori játék. És ha elég érett lennél, akkor a "barátodnak" is elmondanád, hogy más tetszik. d de szerintem hagyd mindkét fiút! most törekedj a tanulásra, mert a helyesírásodon is látszik, hogy még elég kicsi és tanulatlan vagy. nem akarlak megbántani, de szerintem ötödikes lehetsz, igaz? hát én ötödikes koromban a helyesírásom már majdnem tökéletes volt. (jó-jó, volt benne pár hiba). de neked itt kb. 4-5 vesszõhibád is van. Vagy is én nem egy mondatban írnám le, hanem többen. Így: 11 éves vagyok és van egy barátom. Már smároltunk is, de van egy nagyon jó fiú barátom, és picit beleestem. Már kezdek kiheveredni belõle, de mi van, ha mégsem sikerül? A barátomnak nem mondom el. Most mit tegyek? Na, kb. ilyennek kéne kinéznie. Lehet, hogy az enyémben is van pár hiba, de még én sem vagyok felnõtt. :) Sok sikert! (Bocsi a hosszú válaszomért, meg a sok piszkálódásért, de itt a húsvéti szünet...megöl az unalom...értelmesebb dologhoz nincs kedvem). 13/l (még én se pasizom. Nehogy aztán elkezdd mondani, hogy csak 2 évvel vagyok idõsebb és ekkora a szám. szóval, nekem még életemben nem volt pasim, és 1-2 évig még NEM is TERVEZEM!!!!).
11 évesen húzzál vissza babázni, ne a pasikon járjon az eszed. Hová fajul a világ, hiszen csak 5.esek vagytok!
De gusztustalanok ezek a mai kölykök. Fel kéne képelni titeket.
A kérdező hozzászólása: Kedves Pitemester! Azért vagyok gusztustalan mert már smároltam? Hát szerintem ez nem olyan gusztustalan! És ha ennyire idegesít nem kell hozzá szólni!
Szóval a lényeg, hogy ennyi idõsen van barátod és máris megcsaltad. Legjobb ha bevallasz neki mindent.
A kérdező hozzászólása: De nem csaltam meg semmi sincs köztem és a másik fiú között csak ha a másik fiúval beszélgetek akkor PICIT úgy érzem hogy bejön.
Akkor ezt mondd el a barátodnak.
A kérdező hozzászólása: De mivan ha szakít velem nem merem neki elmondani!
Akkor ott a másik fiú. Jobb ha most tudja meg.
A kérdező hozzászólása: De a másik fiú nem járna velem meg nekem õ nem kell!!!!!!
Ilyen tempóban találsz bármikor rövid idõn belül fiút. Egyébként csókon kivül volt más is?
A kérdező hozzászólása: Mire gondolsz?
6-os vagyok! szemüveges nem vagyok, szerencsére! :) ez a "jó kislányos" dolog elég érdekes...ugyanis elsõre mindenki azt hiszi, hogy az vagyok...pl.: tanárokkal illedelmes vagyok, de nem nyalok nekik, mert utálom, ha a közelemben tanárok vannak, mert úgy érzem, hogy a "szabadságomat" korlátozzák, nem csinálhatok elõttük akármint, ami "jól esik". mármint nem hülyülhetek meg ilyenek.. de ha baráti társaságban vagyok (fõleg, azokkal, akiket jobban ismerek) akkor teljesen elengedem magam, hülyülök, beszólogatok. meg van egy barátnõm, akivel el szoktunk menni a sulihoz közel esõ játszótérre és kísérleteket végzünk. pl.: Coca-Cola-Mentos robbanást (ezt egyszer megcsináltuk, de nem sikerült, mert nem jó fajta Colát csináltunk), meg grafitot égetünk... meg ilyenek... egyébként én úgy érzem, hogy nem én vagyok a tanárok kedvence. van egy osztálytársam, aki nem olyan jó tanuló (4-es), és sokszor van hiányossága is, de szokott beszélgetni a tanárokkal, nyílt, egyedi, és szerintem õt jobban szerethetik. viszont van egy másik osztálytársam, aki mindig kitûnõ, szemüveges, (de egyébként kedves) és fura módon õt nem annyira szeretik, pedig nem tudom hány versenyt nyert már meg... én nem azt mondtam, hogy évekig nem akarok pasit. most is megnézem az utcán a fiúkat, de KAPCSOLATOT nem szeretnék egy ideig. érdekelnek a fiúk, de valahogy még nincs kedvem kapcsolatban lenni. egyébként, ha rám tör a "*** vágy", akkor van más módja is, hogy kielégüljek..
A kérdező hozzászólása: Elöször is köszi a válaszokat! Másodszor utálom a barátnõimet mert nagyon kis cicababák nos mivel nem ismertek nem tudjátok milyen vagyok! És nem csináltam többet a smáron kivül amúgy lécci mindenki melõze a csúnya beszédet! És semi gond aki a végén írta hogy bocsi aminek nevezett!
Jó nagy k*rva lesz belõled:D
korán kezdet az ipart!
Ez most komoly?
Basszus 11 vagy és már smároltál meg van pasid?! kicsi vagy még nem tudom mit akarsz.. szerintem hagyjátok abba ezt a "kapcsolatot" és menjetek vissza játszani.
Utolsó kicsit diszkrét , de igaza van teljes mértékben!
"most törekedj a tanulásra, mert a helyesírásodon is látszik, hogy még elég kicsi és tanulatlan vagy. nem akarlak megbántani, de szerintem ötödikes lehetsz, igaz? hát én ötödikes koromban a helyesírásom már majdnem tökéletes volt. (jó-jó, volt benne pár hiba). de neked itt kb. 4-5 vesszõhibád is van. Vagy is én nem egy mondatban írnám le, hanem többen. Így: 11 éves vagyok és van egy barátom. Már smároltunk is, de van egy nagyon jó fiú barátom, és picit beleestem. Már kezdek kiheveredni belõle, de mi van, ha mégsem sikerül? A barátomnak nem mondom el. Most mit tegyek? Na, kb. ilyennek kéne kinéznie. Lehet, hogy az enyémben is van pár hiba, de még én sem vagyok felnõtt. :) " Kedves 6-os! Fogadjunk, hogy kitünõ tanuló vagy és eminens. És emiatt talán nincs is sok barátod ezért írsz ilyeneket. Neked nyelvtan tanárnak kéne menni. :) Most komolyan nincs igazam? Amúgy összességében jó volt a válaszod, bár egy kicsit kioktató stílusúra sikeredett.
igen, tudom, kicsit kioktató lett. :) egyébként nem akarok tanár lenni!! isten ments! amúgy az igaz, hogy nem vagyok rossz tanuló, tavaly kitûnõ lettem, idén már nem, de nem vagyok a tanulás nagy fanatikusa. sokszor a házit sem írom meg, csak lemásolom, vagy a suliban óra elõtt összekapom. szerencsére barátaim is vannak. egyébként így visszaolvasva tényleg kicsit durván fogalmaztam...
Hihi.Anyád [email protected]ék én neked 11 évesen smárolni meg pasizni.Szexelni nem akarsz esetleg??
szerintem már szexelt. a kis szutyok ribanc! de minimum már feldugott magának valamit.
"amúgy az igaz, hogy nem vagyok rossz tanuló, tavaly kitûnõ lettem, idén már nem, de nem vagyok a tanulás nagy fanatikusa. sokszor a házit sem írom meg, csak lemásolom, vagy a suliban óra elõtt összekapom. " Akkor ezek szerint jó emberismerõ vagyok. :) Te olyan "jókislány fazonú" (esetleg szemûveges) lehetsz a tanárok kedvence, a kérdezõ meg egy kicsit ri.i. Ezért nem jó, hogy párhuzamot vonni életkor alapján, dehát különbözõek vagyunk. Azért nehogy már szégyeld, hogy kitünõ tanuló vagy. (Még ha ez manapság nem is menõ.) Az, hogy évekig nem lesz fiú partnered abban meg ne légy olyan biztos. Fõleg ha rádtör a vágy egy kis .....-ra. (8-as voltam) És bocsi kérdezõ ezért a kis "magánzásért".
szerintem ez 1 qrva nagy kamu ... ha meg igaz akkor menny aludni mert már késo van neked
26-os vagyok. Hát "akcióra". Egyébként történt azóta valami?
Ügyesen megosztva. De ha nagyon jó a kapcsolat és a barátok csak ilyen hétvégi barátok amúgy is, akkor a kapcsolatot.
A pasibarátomékhoz együtt szoktunk menni, megismerte, látta, hogy nincs köztünk semmi, megnyugodott, már õk is dumálnak. A csaj barátnõmmel meg akkor futok össze, mikor a pasim dolgozik, vagy õ is haverokkal tölti el az idejét.
Te megtiltod neki hogy bármelyik barátjával nem találkozhat? sosem értettem az olyan embereket akik a másiknak megakarják szabni hogy kivel lehetnek, és aztsem értettem hogy hogy vannak olyan emberek akik megengedik hogy ilyet megszabjanak nekik. Nekem anyum nem szabja meg kivel barátkozhatok nemhogy a barátom. Ilyen nincs! Van aranyközéput:) van egy ismerösöm olyan barátja volt hogy elsö pár honapban aranyos kedves, tudod hogy a lány belezugjon, leszálljon a rozsazsin köd. utána szépen lassan elkezdte a barátnõit "elhanyagolni" mivel a fiu kisajátitotta a lányt, és a lány pont mint te, ezt megengedte neki. Fiubarátaival nem találkozhatott, ha vki lájkolta fbon a képét még aztis számon kérte hogy az a fiu neki mit lájkolgat. Nagyon vigyázz az ilyennel:) most azt mondod hogy a te barátod tuti nem ilyen, de ez hogy megszabná hogy kivel barátkozz..:S Most gondolj bele.. ha véletlen szakitanátok, ki lenne melletted, ha a barátaidat elhanyagolod? van egy mondás, ami ez esetben nagyon igaz.. "ne hagyd hogy valaki a mindened legyen, mert ha elhagy nem lesz semmid" ugye milyen igaz?:) 18L

Egy hónapja szakítottunk, kicsit el vagyok kenődve. A barátaim nem értették meg a szomorúságomat. Hogyan legyek újra népszerű?

Társasági ember vagyok,és úgy érzem,most mindenki megutált.Mit csináljak?

Legjobb válasz: Ne haragudj, hogy ezt mondom, de az igazi barátok megértik ezt... Egy hónapig szomorkodni, szerintem ez teljesen belefér és egy barátnak meg kellene értenie. Nem lehet, hogy csak te vagy túl érzékeny, azért gondolod, hogy megutáltak?

Ne haragudj, hogy ezt mondom, de az igazi barátok megértik ezt... Egy hónapig szomorkodni, szerintem ez teljesen belefér és egy barátnak meg kellene értenie. Nem lehet, hogy csak te vagy túl érzékeny, azért gondolod, hogy megutáltak?
szerintem is most kicsit kinyírták az egódat, és ilyenkor természetes ha azt érzed, hogy az egész világ ellened van. próbálj meg önmagad lenni, és ne akarj népszerû lenni, mert ha erõlteted akkor csak az agyukra mész:)
Vagy nem igaziak azok a barátok vagy úgy gondolták hogy túl nagy hisztit csapsz és már unalmas.
nem érzi az ember, amikor már századjára ugyanazt mondta el, és evvel még inkább belelovallja magát a keserûségûbe. nem így történt? ki más mondja meg, hogy mostmár elég, gáz amit csinálok, ha nem Anyukám és a barátaim? hosszútávon nekem jobb így, igaz hirtelen rosszul esik...én is rájuk szólok:)

Az Milyen, hogy a barátom, nem enged el sehova?

22 éves lány vagyok,18 évesen elköltöztem otthonról,mert pont apukám volt ilyen,hogy nem engedett el sehova.és vert is engem,ezért össze költöztem a barátommal,eleinte nem nagyon mentem el sehova,de vannak barátaim ,egyik szombaton elmentem velük inni kávát persze ez szombat este volt.de a barátom problémázott miatta.. azt mondta nekem ha este 9 ig nem jöttem volna haza akkor a ruháim repültek,volna a 15.emeletr?l. még szerencse hogy este 8.ra haza értem,annyira elegem van ebb?l,apám volt ilyen..:( és persze mikor haza jöttem veszekedett velem a barátom,ugy meg fogta a kezem,hogy még a nyoma is ott maradt..:'(( és nem mehetek sehova:( szerintetek

Legjobb válasz: Tuti mennék a helyedbe. Nincs olyan barátnõd aki egyedül lakik, vagy aki megengedné hogy nála lakj egy ideig? Tesóm barátnõje egyszer velünk lakott pár hónapig, semmi rossz nem volt benne. Mindenben segítettük, és õ is segített nekünk amiben tudott. Nagyon jól ismertük, nem volt kérdés hogy jöhet

Egyáltalán: az milyen már, hogy õ mondja meg, hogy mit tehetsz meg mit nem? Mellesleg tudom, pszichológia, hogy a lányok mindig az apjukhoz hasonlító pasit választanak... de te is tehetsz róla, hogy egyáltalán egy ilyennel összeálltál, és hogy hagyod, tûröd, hogy ezt csinálja.
Tuti mennék a helyedbe. Nincs olyan barátnõd aki egyedül lakik, vagy aki megengedné hogy nála lakj egy ideig? Tesóm barátnõje egyszer velünk lakott pár hónapig, semmi rossz nem volt benne. Mindenben segítettük, és õ is segített nekünk amiben tudott. Nagyon jól ismertük, nem volt kérdés hogy jöhet
szerintem hagyd ott azt a fiút, az nem állapot, hogy nem mehetsz el a barátaiddal meginni egy kávét. meg mi az, hogy ha nem érsz haza 9-re...ez szánalmas
Nem vagy felnött nö. Ha az lennél, ez nem fordulhatna elö.
A túlzott ragaszkodása vezette õt a féltékenységhez, mely mostanra teljesen kiteljesült, ahhoz hogy ez enyhüljön , idõ és türelem szükséges és a ragaszkodás csökkentése jelenti majd a megoldást problémáidra.
A kérdésedet megválaszoltuk. Elmondtad, mi nyomja a lelked. Most mit akarsz tenni? Segítséget is kérsz, vagy csak szétkürtölted a világba, hogy neked mennyire rossz? Tenni fogsz egyáltalán valamit?
A kérdező hozzászólása: Tennék én igen..:( de nem tudok hova menni, sajnos és azt mondta ha elmegyek egyszer.Akkor a szüleim házához fog menni és a kocsijuk az utcán parkol.. és be töri a szél védõt.. meg stb..ilyeneket mond igy mégis hogy mennyek el??:'(
Úgy, hogy rácsapod az ajtót és kész. Bármilyen kárt is okoz, õt veszik elõ. De ne hagyd már, hogy terrorizáljon!
És akkor te inkább egy üres fenyegetés miatt - amit ha megtesz, simán bíróság elé kerülhet - inkább feladod a saját éeltedet, feladod, hogy valaha is normális életet élj. (Mellesleg tudod: amelyik kutya ugat, az nem harap.) Mégis miért? Miért nem lépsz? Csak nehogy te is az ilyenkor szokásos "de hát amúgy nagyon szeret (amikor épp nem üt)", meg "nem találnék jobbat", meg hasonlókkal gyere. Mert aki így viselkedik, az nem szeret. Persze, elhiteti veled, hogy igen, meg elhitet veled minden sz*rt, és ezzel manipulál, hogy nehogy tényleg elhagyd. Te meg ezeket beveszed. Felnõtt vagy. Nem tudom, hogy van-e kereseted, de ha van, akkor végképp semmi nem akadályoz meg azzal, hogy mondjuk kezdetnek egy albérletbe költözz. Persze, ha neked ez kell, akkor maradj mellette. Adj igazat továbbra is a nõk bántalmazásának, add fel az életed, ahelyett, hogy egyetlenegy határozott döntéssel elhagynád, és megadnád magadnak az esélyt, hogy tényleg boldog legyél. Nem akarok kibeszélni senkit, de volt ilyen hölgy ismerõsöm. Annyi volt a különbség, hogy õ akkor 18 volt. Elõször csak nem mehetett ahová akart, meg balhé volt belõle, ha sokáig maradt el. Aztán jöttek a verések, az egyre durvább veszekedések, miegymás. Persze, ilyen-olyan okok miatt nem hagyta el. Két év múlva már ott tartottak, hogy a boltba nem mert átmenni a pasija engedélye nélkül. A végén már teljesen roncs lett a csaj, egy szerencséje volt, hogy a pasi dobta, mert ha rajta múlik, akkor soha nem hagyja el. Azóta túlvan pár pszichiátriai kezelésen, most 24 éves, és úgy, ahogy normális életet él. Bár értelmes pasit azóta se fogott ki, mert ugye ez neki a "minta". Neked is ez az életcélod? Vagy még rosszabb?
Jaj, szóval egy fenyegetéstõl inkább vele maradsz. Értem. Akkor ha én azt mondom, hogy csákánnyal szétbarmolom szüleid kocsiját, ha nem sz*psz le, akkor most te fogod magad, és lesz*psz? Ennyire könnyû lenne téged mármire rávenni? Térj már észhez!
Te minden kifogást kitalálsz, hogy vele maradj? Jó, tedd azt! Ha neked a rossz kell, a szenvedés, akkor tedd azt, maradj vele! De akkor ne sírj, hogy így döntöttél! Valamint ha vele maradsz, egy dolgot fogadj meg: SOHA ne szülj gyereket! Ha te szenvedni akarsz egész éeltedben, az a te dolgod. Egy ártatlan gyereket viszont ne tegyél ki egy szadista apa veszélyeinek!
A kérdező hozzászólása: olyan rossz, hogy pórázon tart, és azt mondta csak akkor mehetek, el ha a barátnõim feljönnek ide és elkérnek tõle.. de még az sem..:( elég volt
A kérdező hozzászólása: hát igen tényleg lépnem, kéne remegek tõle...:(
Akkor lépj! Kérlek! Ne rontsd elé az éeltedet! :( Én csak egy kislány vagyok, de tedd meg a kedvemért :(
És mondd, mégis mi fogott meg ebben a pasiban annyira, hogy még mindig vele legyél? A temperamentumos ütései? A férfias szigora? A magabiztos és erõs hanghordozása, amikor épp aláz? Most mondd meg, õszintén!
Lehet 14 vagyok, de több eszem van, mint neked. Pedig te felnõtt vagy. Hagyd el és legyél boldog mással aki tényleg szeret!
Legyen már egy csöppnyi eszed és hagyd ott a fenébe!
A kérdező hozzászólása: Multkor, mikor haza jöttem ezt mondta ha 9 ig nem érsz haza a ruháid repülnek, hát köszönöm, nem mehetek el sehova.tök jó:S és most pénteken is ugy át mennék barátnõmhöz, de nem lehet, azt mondta max ugy ha át jönnek a barátnõim, és elkérnek tõle, de ez olyan gáz, a barátaim õ miatta nem fognak ide jönni, ez annyira gyerekes, apámnál volt ez 14 évesen és 22 éves felnõtt nõ vagyok:(( kivagyok tõle idegileg..
A kérdező hozzászólása: hmm hát igen..:( és az milyen már, hogy a szüleimhez sem enged el hogy találkozzak anyukámmal, meg hogy felvegyem neki a telefont, azt mondta ha anyukáddal, talizol ide tudd hogy nem jöhetsz haza, anyukám irta valamelyik nap azt az sms-t hogy nagyon féltek a barátodtól, de nem irhatok neki vissza és nem is beszélhetek vele.mert akkor baj lessz..:'((
én csak azon csodálkozom, hogy még nem ver
A kérdező hozzászólása: nem ver??:D de h nem akkor multkor mikor haza jöttem, itt vannak a kéz nyomok a kezemet.. üt ver, áh minden
#9: ne fesd az ördögöt a falra, elõbb vagy utóbb az is be fog következni. Egyébként igen, 22 éves LÁNY vagy. Ha nõ lennél, akkor nem hagytad volna idáig fajulni a dolgokat. Akkor kiállnál magadért, és nem itt panaszkodnál, mellette meg hagynád õt, hogy azt csináljon, amit akar. Te nem elmenekültél otthonról, hanem a zsarnok apádat lecserélted egy másik zsarnokra. Persze, gyanítom, semmit nem fogsz tenni. Mert bármit lépni macerásabb, mint néha elsírni a panaszaidat. Le merném fogadni, hogy egy év múlva ugyanitt fogsz tartani, csak akkor már nem 9-ig, hanem örülhetsz, ha egyáltalán fél órára elmehetsz valahová. Sõt, majd lesz, amikor már a boltba semmehetsz át az engedélye nélkül. Persze, majd jön pár újabb kérdés itt gyk-n, de változás nem lesz. Persze, a te életed, ha te is támogatod a kapcsolaton belüli erõszakot, meg az ilyen szemétládákat, akkor csak maradj továbbra is vele, és adj neki igazat, hogy bizony ezt jól csinálja.
"üt ver, áh minden" Akkor meg mire vársz?? Ennyire - bocsánat - hülye nem lehetsz.
"üt ver kéznyomok" Normális vagy te? Hogy még vele vagy? Az örök mondás: "Kell a jó? Nem... Kell a rossz? kell.." hát akkro szenvedj.
Mégis miért vagy vele? Van erre normális magyarázat?
Én is ezt mondom, lépned kéne. Most, egyszer kell csak összeszedned magad, és erõsnek, határozottnak lenni. Persze, meg fog próbálni visszatartani. Fenyegetéssel, lehet, hogy a nagy megbánást is eljátssza, de ne dõlj be neki! Ha mellette maradsz, minden ugyanúgy fog folytatódni, mindegy, mit ígér. Egyébként az eddigi válaszadók szinte mindegyike azt mondja, hogy lépj le. Tudom, hogy ide azért nem a napkeleti bölcsek járnak válaszolgatni, de azért ez elmond valamit.

Sokszor együtt álmodok egy lányról, akit szeretek, de álmomban a barátaim nem hagyják, hogy eggyütt legyek vele. Mit jelent ez?

Ez egy nagyon régóta visszatér? álom...csak annyi a változás,hogy mindíg más szituációba vagyunk.(hol egy vonaton,hol wellness szállodába,vagy egy koncerten,meccsen...stb)Az elején beszélünk egymással,és tök jól érezzük magunkat,de aztán jönnek a haverok,és mindent elrontanak...évek óta szinte minden héten ilyet álmodok...(pedig a valóságba nem így van)

Legjobb válasz: nem vagyok álomfejtõ, de erre gondolok: Hogy miért álmodsz a lányról, az nyílvánvaló (szereted, vele akarsz lenni-nem tudom együtt vagytok? vagy csak szeretnéd, ha ez így lenne?) Az, hogy a barátaid mért ellenzik...: egyik gondolatom az, hogy félsz, hogyan reagálnának a barátaid, hogy fogadnák el a lányt. A másik gondolatom, hogy nagyon ragaszkodsz a barátaidhoz, és tartassz tõle, hogy a lány belépése ebbe a helyzetbe gyengítené a barátaiddal a kapcsolatodat. Én ezekre gondolok.

nem vagyok álomfejtõ, de erre gondolok: Hogy miért álmodsz a lányról, az nyílvánvaló (szereted, vele akarsz lenni-nem tudom együtt vagytok? vagy csak szeretnéd, ha ez így lenne?) Az, hogy a barátaid mért ellenzik...: egyik gondolatom az, hogy félsz, hogyan reagálnának a barátaid, hogy fogadnák el a lányt. A másik gondolatom, hogy nagyon ragaszkodsz a barátaidhoz, és tartassz tõle, hogy a lány belépése ebbe a helyzetbe gyengítené a barátaiddal a kapcsolatodat. Én ezekre gondolok.
Egyszerü! Nem mered felválalni a csajt a barátaid elött a valóságban!!!!

1-es villamoson a barátommal voltam és belénk kötöttek, de miattam, a barátom nem csinált semmit, szerintetek rendjén van ez így?

..szóval engem támadtak. mondtak mindent, hogy így-úgy megb*sznának, stb.. a barátom szó nélkül hagyta..2en voltak.

Legjobb válasz: gondolom kolompárék voltak ismét. Hát ha a barátod nem nagyon tanul küzdõsportot, akkor nem tehet sokat, de ha igen még akkor is lehet, hogy megkéselik, ha csinál valamit. Szerintem rendben van, örülj hogy nem történt rosszabb. 1-es villamos amúgy ilyen esetekrõl híres.

gondolom kolompárék voltak ismét. Hát ha a barátod nem nagyon tanul küzdõsportot, akkor nem tehet sokat, de ha igen még akkor is lehet, hogy megkéselik, ha csinál valamit. Szerintem rendben van, örülj hogy nem történt rosszabb. 1-es villamos amúgy ilyen esetekrõl híres.
Hát figyelj, õk ketten voltak, barátod egyedül. Persze szerintem is az a helyes, ha megvéd, HA VAN ERRE REÁLIS ESÉLYE! viszont ha nem volt sokkal erõsebb, mint a két beszólogató, akkor nem csodálkozok. Semmit se nyertél volna, ha megvereti magát. Plusz még ha erõsebb is, lehet, . hogy megkéselik vagy akármi. Gondolj Marian Cozmára, õ se volt egy gyenge ember, mégis megtudták késelni a támadói, mivel többen voltak. Egyszer kerültem hasonló helyzetben, akkor öten kötöttek belém, az utca végérõl, sajnos csajjal voltam, így kénytelen voltam megvárni õket, hogy ne tûnjek bénának (utca végérõl kiabáltak, én úgy tettem, mintha nem hallanám, de a csaj meghallotta, ha nem lett volna ott, simán továbbállok), de megbántam. Öten simán megvertek volna, de nagy szerencsével megúsztam ezt (épp arra jött a fizikatanár). Akkor ott elhatároztam, hogy nem hozom többet ilyen helyzetbe magam. Ha elmenekülök elõlük, az szégyen, ha megvernek öten, az is szégyen, szóval mindenképp szégyenben maradok, de ha továbbállok, akkor legalább nem vernek meg.
Én mondtam volna nekik, hogy gyertek szálljunk le a kövi megállónál. Leszálltak volna és mindkét srácot összecsomagoltam volna mint a szart. Egy aikidos.
Az aikidos vagyok. Nézzétek, lányoknál alap dolog kéne h legyen a gáz spray vagy paprika-bors kombó spray. A srácok is hordhatnak maguknál és ha a mocskos cig ányok elkezdenek kötekedni, telibe fújjátok a pofájukat és máris mehet a lincselés.
High Five High, ne legyél már ennyire retardált. Majd ha évek óta tolnád az aikidot, megnézném, mi lenne a véleményed. Még 4-5 embert is volt, hogy ledaráltam utcán.
A NÕT NEM BÁNTOTTÁK ezért nem kellett megvédeni.
a bíróság elõtt is a barátod lett volna a támadó fél, mivel a beszólogatás nem támadás. vagy megöletnéd vagy elítéltetnéd a barátod. nem szép tõled kérdezõ!
az aikido egyrészt nem ér semmit, az nem küzdõsport másrészt amíg nem bántottak addig jól csinálta a barátod megkéselve, halottan jobban szeretnéd õt? undorító egy nõ vagy.
hát biztos szakítanék vele. Gyáva p**cs. B*szni tud, de megvédeni nem? takarodjon már az ilyen...
de gáz a barátod :S
Megértem a barátod.Jobb lett volna ha "megvéd"és utána jól megverik vagy netán megölik?
Ekkor van joga megvédeni: "A jogos védelem 21. § Nem büntetendõ annak a cselekménye, aki a saját, illetve a mások személye vagy javai elleni jogtalan támadás megelõzése céljából telepített, az élet kioltására nem alkalmas védelmi eszközzel a jogtalan támadónak sérelmet okoz, feltéve, hogy a védekezõ mindent megtett, ami az adott helyzetben elvárható annak érdekében, hogy az általa telepített védelmi eszköz ne okozzon sérelmet. 22. § (1) Nem büntetendõ az a cselekmény, amely a saját, illetve más vagy mások személye, javai vagy a közérdek ellen intézett, illetve ezeket közvetlenül fenyegetõ jogtalan támadás elhárításához szükséges. (2) A jogtalan támadást úgy kell tekinteni, mintha az a védekezõ életének kioltására is irányult volna, ha a) azt személy ellen aa) éjjel, ab) fegyveresen, ac) felfegyverkezve vagy ad) csoportosan követik el, b) az a lakásba ba) éjjel, bb) fegyveresen, bc) felfegyverkezve vagy bd) csoportosan történõ jogtalan behatolás, vagy c) az a lakáshoz tartozó bekerített helyre fegyveresen történõ jogtalan behatolás. (3) Nem büntethetõ, aki az elhárítás szükséges mértékét ijedtségbõl vagy menthetõ felindulásból lépi túl. (4) A megtámadott nem köteles kitérni a jogtalan támadás elõl. A végszükség 23. § (1) Nem büntetendõ annak a cselekménye, aki saját, illetve más személyét vagy javait közvetlen és másként el nem hárítható veszélybõl menti, vagy a közérdek védelme érdekében így jár el, feltéve, hogy a cselekmény nem okoz nagyobb sérelmet, mint amelynek elhárítására törekedett. (2) Nem büntethetõ, aki azért okoz nagyobb sérelmet, mint amelynek elhárítására törekedett, mert ijedtségbõl vagy menthetõ felindulásból nem ismeri fel a sérelem nagyságát. (3) Nem állapítható meg végszükség annak javára, akinek a veszély elõidézése felróható, vagy akinek a veszély vállalása foglalkozásánál fogva kötelessége."
Aikidosnak üzenem, hogy szerintem nem kellene gázspray, meg paprika spray sem senkinek, csak egyszerû közbiztonság kellene. Emellett Salgótarjáni lakosként találkoztam már pár kötekedéssel, és igen kevésszer használtam bármelyik fegyveremet is. Minimális harci tudás szükséges egy ilyen esethez, de a nincs más, akkor herén rugja a srácokat, és megnyugodhatsz, hogy nem fognak utánnatok szaladni. Ha nem akar ilyen lekicsinylõ modszert alkalmazni, akkor belülrõl a lehetõ legnagyobb erõvel megrugja a térdét, aztán indulás arréb. Nincs értelme még utánna összeverni is õket.
Nincs rendjén Nincs rendjén az hogy ilyenek megtörténhetnek. Ha megvéd abból verekedés lett volna ez tuti: -ha megveri õket szerencsés esetben, õt vonják felelõsségre utána. És bosszúra is számíthat. -valószínûleg meg õt verik meg Téged meg... akármi lehet manapság. Ilyen esetben hidd el, õ sokkal megalázottabbnak érezte magát mint Te, mert hogy nem tudja megvédeni a párját. Egyszerûen nem teheti és töketlen alakként meg kell húzódnia. Ezt kellett tennie, de pont hogy a Te védelmed érdekében is. Rosszabbul jársz ha tesz valamit. De ha más helyzetben nem véd meg, amikor nem kell visszafognia magát, akkor az már gáz, de ebben a helyzetben nem tehetett mást. (kivéve ha egy 2m-es kigyúrt állat, vagy harcmûvész, de egy normális egyesületben arra tanítják az embert, hogy a technikákat ne használják máson, csak védekezésre)
De gáz a pasid b*szki! alap, h megvédjen! biztos valami hímk**vayolo! sorry a megfogalmazásért de ez most nagyon felidegesített!
Mert talán õ szeret irányítani.
Lehet õ kivételesen férfi akar lenni szex közben Aki fent van az dominál és lehet õ domináns típus
nem mindenki egyforma. valaki így szereti, valaki úgy.
Dagi vagy esetleg? Pedig egy lovagló lánynál nem sok izgatóbb dolog van.
Milyen pózban?
Lehet, hogy szeretne minel tovabb versenyben maradni, de ha te vagy felul nincs lehetosege, hogy lassitson a tempon. Hangoztatni meg nem akarja a teljesitmeny kenyszeret. De csak talalgatok.
5, 6 ! igazuk van õ akar irányítani N
A kérdező hozzászólása: igen, ebben van valami.mindketten elég domináns típusok vagyunk.nem tudom ti hogy vagytok vele, én imádom, ha a pasi irányít, de azért szeretek aktívan részt venni a szeretkezésben, és nem csak azt, mikor a barátom "dolgozik".
Hú, hát vannak akik nem tudják elviselni, ha nem õk irányítanak. Szexben is.

A barátom nem szólt, hogy 5 napot külföldön tölt. Ez baj?

1: nem tudom, hova való a kérdésem 2: NEM a páromról írok, mert akkor azt írnám párom/kedvesem, hanem csak egy barátomról (oda van írva "barátom")! (ezek a modiknak szólnak) Szóval... Mi a véleményetek? Én kicsit kényelmetlenül érzem magam. Most írtam rá facebookon, látom mobilról ír, kérdezem hol vagy, és akkor mondja, hogy hát külföldön és 5 napig kinn is lesz. Az bánt egy picit, hogy nem szólt róla.

Legjobb válasz: Engem bántana kissé, mert ha jó kapcsolatban állunk, akkor érdekelt volna, hogy hova és miért megy. Bár nekem csupa megbízhatatlan barátaim vannak, szóval gyakran megorrolok rájuk.

Engem bántana kissé, mert ha jó kapcsolatban állunk, akkor érdekelt volna, hogy hova és miért megy. Bár nekem csupa megbízhatatlan barátaim vannak, szóval gyakran megorrolok rájuk.
Nekem jó a kapcsolatom a testvéremmel, nagyon jó, de nem feltétlen szólunk egymásnak ha párnapra külföldre megyünk.
Napi kapcsolatban álltok? Barát vagy közeli barát? Régebben szólt ilyesmi miatt, vagy most változott meg? (Amúgy végre valaki, aki szerepének megfelelõen használja a barát szót!! :) ) 24N
A kérdező hozzászólása: Napi kapcsolat. :) De most nem akar, vagy nem tud velem beszélni... :( Nem értem mi van, egyrészrõl csakúgy "véletlenül" megtudom, hogy elutazik 5 napra, és még beszélgetni se tudunk, mert "olyan sz*r mobilon írni". Azt hogy hol van a laptopja, hogy máskor meg miért írt nekem mobilon, most meg miért nem ír annyit se "nyugi, nemsokára beszélünk" nem mondja.

A barátom nem akar találkozni, a közös barátunk (mindkettőnk barátja) szerint csak félénk higgyek neki mert azt mondja rólam énekel meg hogy szeretem szeretem ezeket mondogatja?

Legjobb válasz: kérlek most fogalmazd meg újra a kérdést...nem véletlen nem jött rá válasz...NEM ÉRTJÜK mit akarsz: "azt mondja rólam énekel meg hogy szeretem szeretem ezeket mondogatja?" WTF? N22

kérlek most fogalmazd meg újra a kérdést...nem véletlen nem jött rá válasz...NEM ÉRTJÜK mit akarsz: "azt mondja rólam énekel meg hogy szeretem szeretem ezeket mondogatja?" WTF? N22
A kérdező hozzászólása: mit nem értessz??

A barátom nem fekszik le velem. Szakítanék, de még szeretem, meddig várjak?

1 éve vagyunk együtt, abból az els? fél év távkapcsolat, majd egy helyre költöztünk, hogy együtt lehessünk. 4 hónapja élünk együtt, az els? hónapban heti 1 szex volt, azóta semmi (!) én már 2 hónapja nem is kezdeményezek, az els? hónapban még igen, de már nem bírom az elutasítást...nem tudom mi van, legtöbbször nincs kedve err?l beszélni, vagy azt mondja nem tud mit mondani, nem kívánja a szexet...nincs másik n?je, majdnem 24 órában együtt vagyunk, elhagyni nem akar, amikor azt mondom neki, h elhagyom, megijed, bújik, nagyon kedves, kimutatja, hogy szeret stb...de én már nagyon rosszul bírom ezt, huszas éveink végén vagyunk (29), elhagyjam? Mennyi id?t adjak még neki?

Legjobb válasz: Én bezzeg napi szinten igényelném a szexet, épp nincs nõm. MIért mindig olyanoknak van, akik impotensek vagy aszexuáliok, esetleg melegek? Vicc, hogy nem az elsõ ilyen sztorit hallotm, hogy aq barátom nem kívánja a szexet, most vagy ennyire sok a töketlen férfi vagy te nem vagy vonzó a barátod számára és félrekefél, vagy a barátod aszexuális lett, de még az sem kizárt, hogy b*zi, csak veled akarja leplezni, hogy õ normális hetero.

Én bezzeg napi szinten igényelném a szexet, épp nincs nõm. MIért mindig olyanoknak van, akik impotensek vagy aszexuáliok, esetleg melegek? Vicc, hogy nem az elsõ ilyen sztorit hallotm, hogy aq barátom nem kívánja a szexet, most vagy ennyire sok a töketlen férfi vagy te nem vagy vonzó a barátod számára és félrekefél, vagy a barátod aszexuális lett, de még az sem kizárt, hogy b*zi, csak veled akarja leplezni, hogy õ normális hetero.
Mivel a változtatás szándéka sincs meg benne, én biztosan lépnék egy ilyen helyzetben. F
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat mindenkinek! Elõször azzal jött, hogy fáradt, aztán, hogy a szex nem is fontos stb, most meg már legotóbb azt mondta, hogy most nem akar errõl beszélni, kért, hogy majd máskor. De mikor?? Én nagyon rosszul bírom ezt már sajnos, arra is gondoltam, hogy impotens, de valóban, ha ezeket nem beszéli meg velem, szégyelli vagy bármi, akkor meg milyen kapcsolat ez?? Ennyi bizalma sincs felém? Tényleg nem tudom mit tegyek :( Csak sajnálom elhagyni mert én szeretem, kívánom, normális, megbízható férfi, kedves, figyelmes, és ez ritka ma sajnos :(
Ez közel sem annyira ritka, mint gondolod. Sõt, olyan is lenne, akinek ezek mellett fel is áll, mikor hozzábújsz.
A kérdező hozzászólása: De ha feláll neki, akkor hogyhogy nem akarja? Magyarázzák már el azt a pasik nekem légyszi
Fél talán, hogy gyerek lesz belõle? Valami bizalmi probléma van, legye bármi is az ok biztos neki is van elképzelése, általános intelligenciája, hogy ez nem normális.
Arra próbáltam célozni, hogy majd az új pasidnak fog felállni, mert õ majd kíván. A gyerekpara egyébként esélyes. Hogy védekeztek?
A kérdező hozzászólása: Hm a gyerek dolora nem gondoltam, bár lehet benne valami, mert õ nem akar gyereket, legalábbis egyelõre semmiképp....gyógyszert szedek amúgy
Gyógyszer az pasiszemmel necces. Kiszolgáltatott tõle az ember. Mennyire akarsz gyereket, mondogatod neki, megvan rajta a nyomás?
A kérdező hozzászólása: Nem, soha nem mondtam neki, én sem szeretnék egylõre, ezt a kapcsolat elején meg is beszéltük, szóval talán nem ez van, bár ki tudja, köszönöm a válaszokat mindenkinek!
Mivel azert ugy vettem ki a szavaidbol, hogy az erzelmi kotodes mindkettotok reszerol megvan, en is azon a velemenyen vagyok, hogy azert egy alaposabb megbeszelest megerdemel a dolog. Valahogy muszaj valaszokat kihuznod belole, ra kell valahogy vezetni, hogy nemcsak neked, hanem neki sem jo ez a helyzet, mert igy elveszithet teged. Aztan ha szukseges es indokolt, akkor egy alapos orvosi es/vagy pszichologiai kivizsgalast is be lehet iktatni, felteve, hogy testi/lelki okok vannak a hatterben. Ha nagyon nem hajlando a valtoztatasra, vagy legalabb az oszintesegre, akkor viszont gondolkozhatsz a szakitason.
menjetek el szexuálpszichológushoz
Elõzõ vagyok. Kb egyidõsek vagyunk, 29 leszek. Ennyi idõsen már pláne nincs idõnk arra, hogy ilyesmire vesztegessük! Higgy nekem!
Ha nem tudjátok azonnal, felnõtt emberek módjára tisztázni a kérdést, akkor további gondolkodás nélkül lépj tovább. Sajnálom, de ez van.
Vagy lelki vagy testi probléma van. Ezt konkrétan nem lehet vele megbeszélni? Mert egyik esetben sem érdemli meg, hogy elhagyd. Akkor jogos, ha nem kíván, csak szeret, mert így egyértelmû, hogy jövõre való tekintetében nincs közös elképzelése veled. Libidó csökkenésnek lehet orvosi oka, talán valami gyógyszert szed, alergia, akármi baj. Úgy gondolom akkor is jogos elhagyni, ha nem képes egyikrõl sem beszélni, mert nem bízik benned. Egy férfi nem lehet mindig konfliktuskerülõ vagy szégyenlõs vagy ennyire félénk. Lelki ok lehet, ha ugyan nem csal meg, de másba szerelmes, vagy valami rossz élménye van, de errõl veled, vagy pszichológussal kéne beszélni+urológussal(ha kell) 26/F
A "nem akar róla beszélni" nem opció. Talán mond meg neki, hogy ideje lenne kitálalni, mert neked ez így nagyon nem jó.
Az a heti egy szex sem volt sok... Nem lehet, hogy aszexuális, egyszerûen nem élvezi a szexet? Nekem is van egy fiú haverom, aki ilyen. A múltkor beszélgettünk errõl, azt mondta hogy õ magától soha nem kívánja a szexet (fiúval se!! szóval nem arról van szó, hogy meleg lenne), de azért azt el tudja érni ha a lány izgatja, hogy felálljon neki, és megtörténhessen az aktus... De nem igazán élvezi. Neki is ment már emiatt tönkre kapcsolata, szerette a lányt, de a lánynak kevés volt a szex, fõleg miután megtudta, hogy a srác nem is élvezi.
Legalább nem fogsz olyan kérdést írni, hogy így vagy úgy teherbe eshettél-e. 29 éves vagy, meddig akarod még ezt csinálni? Se szex, se magyarázat, legalább az egyik kijárna neked is.
Lehet, hogy valami betegsége miatt csökken a libidója? Esetleg pszichológia probléma? Szerintem ezt beszéld meg vele, esetleg keressetek fel egy orvost.
Én nem maradnék egy ilyen kapcsolatban, az tuti. Egy egészséges, felnõtt ember igényli a szexet. Én tuti nyíltan neki szegezném a kérdést, ezt meg kell beszélni. Ha nem kíván téged, felesleges együtt maradni.
Semennyi idõt ne adj neki! Tudom mirõl beszélek, én is éltem ilyen kapcsolatban, de ez nem egészséges, és nem normális! Maradjatok barátok, de keress olyan fickót, akinek van kedve veled szexelni!
Teljesen mindegy igazabol, hogy mi van a hatterben (mi itt ugyis csak talalgatni tudunk es konspiracios teoriakat gyartani), mert itt alapvetoen az a problema, hogy nem oszinte hozzad... vagy legalabbis nem tud/akar/mer megnyilni elotted. Ebben kellene valahogy valtozast elerni, hogy egeszsegesebb, harmonikusabb, bensosegesebb lehessen a kapcsolatotok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!