Találatok a következő kifejezésre: A baratommal kb (456 db)

1 éve vagyok együtt a barátommal. Kb 2 hónapja van az hogy hétkoznap is eljár iszogatni barátaival. Ez engem zavar. Bovebben lent! Tanács?

hazaér a melobol és felhiv,beszélünk h mi ujság stb és mondja hogy elmegy XYhoz, majd jon 9 felé.

Legjobb válasz: Ismételjük százszor: alkoholistával és drogossal NEM kezdünk.

Ismételjük százszor: alkoholistával és drogossal NEM kezdünk.
A kérdező hozzászólása: 22 éves lány 23 éves fiu
Menjvele te is és Tépjetek be mint állatxD<---bocsi:( Mond meg neki hogy nem lesz ennek jóvége változtatnia kellene neked ez így nem jó. beszéljétek meg #R#
kellene, neked* 1 vesszõ kimaradt :$
Te is kezd el ezt az életmódot, legalábbis a barátod higye azt hogy te se vagy egy "szentlélek".

1 éve vagyok együtt a barátommal. Kb 2 hónapja van az hogy hétkoznap is eljár iszogatni barátaival. Ez engem zavar. Bovebben lent! Tanács?

hazaér a melobol és felhiv,beszélünk h mi ujság stb és mondja hogy elmegy XYhoz, majd jon 9 felé.

Legjobb válasz: ez elég szomorú, hogy füvezik, és részegen (ami szerintem megalázó) felhív Téged. Mennyi idõsek vagytok?

ez elég szomorú, hogy füvezik, és részegen (ami szerintem megalázó) felhív Téged. Mennyi idõsek vagytok?
A kérdező hozzászólása: 22 éves lány 23 éves fiu
Ha félsz, hogy elveszíted, akkor türd el amit csinál! Én úgy vettem ki a szavaidból, hogy ez a Legényke hamarabb megy el a haverokkal füvezni, mint Hozzád, az Édes kis Szerelmecskéjéhez! Szóval ez nálam már "válóok". De ha Te ezzel együtt is ugyanúgy szereted, és meg tudod neki bocsájtani, akkor viseld el. Tudod ezzel az a baj, hogy nem igen fog leszokni errõl, szóval ezt megbeszélni sem nagyon tudod vele, mert ragaszkodni fog a meló utáni szabadságához. Valami nekem itt bûzlik, de nem akarok vészjósló madárkodni
12:33 szerintem igaza van! elsõ voltam! Elég idõsek vagytok ahhoz, hogy eldöntsétek mi kell nektek... szerintem teljesen más világ vagytok. Te szerintem egy nyugisabb, Téged szeretgetõbb pasira vágysz, akkor tuti nem nála kapod eztmeg... :(
A kérdező hozzászólása: Gondolkodtam rajta hogy lehet hogy megcsal, de sztem azt észrevenném vagy már kezd unni? kb hétkoznap 2 szer megy el vmelyk haverjához. Nem tudom mit csináljak, de eleinte nem zavart, de most már igen.
Lehet bunkóság, lehet nem; De Én nem nagyon szeretem Párom elengedni másokhoz. Amikor eljárt, nem volt normális. Mindig voltak fura dolgai, és alig foglalkozott Velem. És közöltem vele vagy a hülye meleg haverjával van, vagy Velem. Most pár haverja van, és keveset van velük, különben nagyon megváltozna. Hiszékeny, naív, elfogult. Nem szeretnék neki rosszat, de tényleg befolyásoltság alatt volt amikor nagyon haverkodott másokkal. Egészen más egy pasi, ha legtöbb idejét Veled tölti, és nem a haverjaival, akiktõl nem feltétlen csak okos dolgokat tanul... Most már megnyugodtam, mert rádöbbentettem, hogy akiket haverjának/barátjának hitt azok féltékenyek voltak Rám, mert én többet jelentek Neki... MÉG JÓ!!!! Most ott tartunk, hogy összeköltözünk, és közös jövõnket építgetjük. Remélem Neked is szerencséd lesz!

A barátommal kb. 2 hete feküdtünk le. Nekem az volt az első (védekeztünk), és azóta is vannak kisebb vérzéseim. Ez miért van?

A barátom azt mondta h szerinte ez természetes, mivel megkezdtem a szexuális életemet lesznek kisebb vérzéseim, vagy hormonális változások ( vagy már nem tom pontosan hogy mondta :$ :) )...szóval ez biztos hogy nem a mensim miatt van, mert az pedig csak hónap végén lesz meg...Segítsetek :(

Legjobb válasz: Részben igaza van. Elõfordul, hogy az elsõ alkalommal vérzik az egyén, pl nálam nem volt semmi! Kicsit viszont furi h 2 hete feküdtetek le és azóta is vérzel! Lehet, hogy el kellene menned dokihoz! Nem volt durva a barátod?

Részben igaza van. Elõfordul, hogy az elsõ alkalommal vérzik az egyén, pl nálam nem volt semmi! Kicsit viszont furi h 2 hete feküdtetek le és azóta is vérzel! Lehet, hogy el kellene menned dokihoz! Nem volt durva a barátod?
Az együttléttel megzavartad a hormonokat..van hogy az elején 1-akér 6 hónapig zavarosan fog megjönni neked..szóval össze-vissza..de szerintemse ártama ha elmennél ndokihoz a biztonság kedvéért.

A barátomat kb.2 hónapja ismertem meg. Az első alkalommal nem jött össze a szex, mert hol lelankadt, hol felállt neki, és végül kb. fél órányi orális próbálkozás után saját magának verte ki?

Amikor finoman rákérdeztem a miértre, azt a választ kaptam, hogy neki idáig csak vékony csajai voltak, mivel ezeket szereti, és hát mivel én eléggé telt vagyok, neki meg kell ezt még terveznie fejben, hogy hogyan tudjon velem szeretkezni. Ezután kb.2 hétig nem is próbálkozott, pedig minden nap találkoztunk. Azóta kétszer próbálkoztunk, de ahogy belém hatolt, mindig le is lankadt rögtön, ezért aztán orálisan és némi ujjazással sikerült elélveznie. De most már azt is elárulta, hogy 1 éve vannak ilyen merevedési gondjai. Egyébként ezt nem szégyelli, mert ha megyünk valahová, pár üveg sör után hangosan el is meséli mindenkinek. Már arra is gondoltam hogy ezt azért csinálja, mert igazából szégyelli az ismerősei előtt, hogy egy kövér nővel van együtt. De amikor meg kettesben vagyunk akkor egyfolytában puszilgat meg ölelget, és az utcán is mindig kézen fogva megyünk. Már magam sem tudom, hogy érdemes-e várnom arra, hogy rendbe jön a szexuális életünk? ő azzal biztat,hogy ha már nem fog minden nap stresszelni dolgok miatt akkor a szex is menni fog...

Legjobb válasz: Nem miatta, hanem magad miatt, fogyjal kicsit! Fiatal lany ne legyen mar kover'

Nem miatta, hanem magad miatt, fogyjal kicsit! Fiatal lany ne legyen mar kover'
-Mutass képet -Pornót néz? Talán abba kéne hagynia... Legalább egy idõre.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Ez a válasz most megerõsített abban, hogy nem bennem van a hiba.Bár egészen idáig még soha senki nem panaszkodott rám, sõt...Csak az esett rosszul most, hogy én nem okoltam õt, hanem inkább próbáltam nyugtatgatni.Erre õ rám fogta az egészet, hogy a molett testalkatom miatt nem kíván...Tényleg köszönöm a válaszát!!!!!!
nagyon szívesen. (feltételezem, nekem írtál az elõbb, 11-es válaszoló vagyok :) ) könnyû másban keresni a hibát, és a barátod ezt csinálja. te meg, ha nem vagy elégedett magaddal, akkor tegyél valamit, ne várj másra :)
Van erre kutatás, hogy molett lányokkal nehezebb. De korábban is gondja volt, tehát nem a te hibád.
ez hülyeség, már miért lenne molett lányokkal nehezebb? ez csak kifogás, azért mondják mert nem tetszik a külseje. ennyi. de ha meg valakinek az jön be, ha a lányon van mit fogni, annak nincs gondja a merevedéssel. de cáfoljanak meg a brit tudósok, állok elébe :)
Nagyon sok pasinak van gondja elsõ néhány alkalommal. Kérdés, hogy hogyan viszonyul hozzá... ha rástresszel, rosszabb. Neki egyszerûbb "rád fogni", pedig hidd el, hogy vékony lánnyal pontosan ugyanígy járna... (én is teltebb alkat vagyok, és az utóbbi idõben MINDEN pasimnak volt elsõ pár alkalommal merevedési zavara, de pontosan ugyanúgy volt vékonyabb partnereikkel is!). A különbség csak az, hogy én türelemmel és technikai tudással átsegítettem õket a kezdeti nehézségeken. :) (Mondjuk nálam az a pasi, aki rám hárítja a bajait, repülne... ha nem elégedett a testemmel, akkor minek van velem?!)
Ez a kutatás: Arch Sex Behav. 2012 Dec 22. [Epub ahead of print] Slimmer Women's Waist is Associated with Better Erectile Function in Men Independent of Age. Brody S, Weiss P. Source School of Social Sciences, University of the West of Scotland, Paisley, PA1 2BE, UK, [email protected]. Abstract Previous research has indicated that men generally rate slimmer women as more sexually attractive, consistent with the increased morbidity risks associated with even mild abdominal adiposity. To assess the association of women's waist size with a more tangible measure of perceived sexual attractiveness (as well as reward value for both sexes), we examined the association of women's age and waist circumference with an index of men's erectile function (IIEF-5 scores), frequency of penile-vaginal intercourse (PVI), and sexual satisfaction in a representative sample of Czechs (699 men and 715 women) aged 35-65 years. Multivariate analyses indicated that better erectile function scores were independently associated with younger age of self and partner and women's slimmer waist. PVI frequency was independently associated with women's younger age and women's slimmer waist. Sexual satisfaction was independently associated with men's younger age and slimmer waist for both sexes. Better erectile function, greater PVI frequency, and greater sexual satisfaction were associated with women's slimmer waist, independently of both sexes' ages. Possible reasons for the waist effects were discussed, including women's abdominal body fat decreasing their own desire through neurohormonal mechanisms and decreasing their partner's desire through evolutionarily-related decreased sexual attractiveness.
ez gáz. Ezek szerint nem tetszel neki szexuálisan... Ez nagy baj!
ha már az a gondja, hogy vékonyabb lánnyal megy csak, hát akkor bakker, menjen és keressen magának vékony lányt. te meg ne akarj neki mindenáron megfelelni. ha nem fogad el úgy ahogy vagy, és vékonyabb csajokról álmodozik, akkor hajrá, csinálja. de ne rombolja a kevés önbizalmad még ezzel is. mellesleg ha te sem vagy elégedett magaddal, akkor tegyél is valamit, ne cask ábrándozz, hogy "de jó lenne ha". futás, sportolás, edzés.
A kérdező hozzászólása: Jó lenne tudni, hogy vékony lánnyal menne-e neki?
ne zabálja halálra magát
sportoljon
ne igyon alkoholt, ne dohányozzon
nekem ugyan nincsenek hasonló jellegû problémáim de annyit még én is tudok, hogy kék bogyóra van szüksége esetleg tornáztassa(bármennyire is röhejes)
Ha ezzel hozzá állással kezdtek neki akkor nem is fog össze jönni természetesen felszabadultan legyetek együtt. Ha nem is rögtön 4-5dik alkalamra ha addigra elmúlik a lámpa láz természetesen fog mûködni minden
A kérdező hozzászólása: Hát igen, csak az a baj, hogy már nem merünk belekezdeni, mert most már attól félünk, hogy megint nem jön össze.
Az elsõ alkalomnál ez lehet normális a lámpa láz miatt hogy annyira izgul hogy amikor behatolásra kerül a sor akkor lelankad van akinek el kell telni pár együtt létnek hogy normálisan mûködjön.
Én szerintem meg menjetek el urológushoz. Ez nem annak szól, hogy te teltebb vagy mint a többi csaja volt. Ha nem tetszene a dolog neki, akkor nem is kezdett volna veled. Én rá beszélném egy orvosi vizsgálatra.

A barátommal kb 4 hete szakítottunk. Van h kedves velem de van h nagyon bukó tud lenni. és nekem azt mondta h nem akarja folytatni bnőmnek meg h igen. Szerintetek megéri h küzdjek érte v hagyjam? Szerintetek akarhat még vmit? 10 hónapot vtunk együtt.

17/L

Legjobb válasz: A barátnõdnek azt mondja, hogy igen ...?! :/ Szerintem, ha valamit szeretne még, akkor lenne benne annyi, hogy eléd állna, elvégre veled volt 10 hónapot ... Maga sem tudja eldönteni, hogy mit akar, vagy annyi, hogy túlzottan gyerek még és a felfogása is ...! Én hagynám az egészet, ha már amúgy sem mûködött! 19/L

A barátnõdnek azt mondja, hogy igen ...?! :/ Szerintem, ha valamit szeretne még, akkor lenne benne annyi, hogy eléd állna, elvégre veled volt 10 hónapot ... Maga sem tudja eldönteni, hogy mit akar, vagy annyi, hogy túlzottan gyerek még és a felfogása is ...! Én hagynám az egészet, ha már amúgy sem mûködött! 19/L
szerintem ujra próbálható, tedd oda magad kicsit hogy lássa hogy van benned még szufla és ha akkor sem reagál rá akkor hagyd a fenébe. Lehet azért mondta ezt neked hogy nem mert látni akarja hogy te mennyire akarod és hogy mutasd ki hogy érdekel még. Kicsit hajts a témára és utána hagyd ha nem jön össze
Hagyd a fenébe.Túl gyerek még egy komoly kapcsolathoz, látszik a cselekedeteibõl.Lépj tovább, õ is tovább fog hidd el nekem!Élvezd ki, hogy fiatal vagy.Jó volt, olyan volt amilyen, tartott 10 hónapig, ennyi.Egynek elmegy.23/F
Szerintem ne kuzdjel erte, bnodnek meg talan azert mondja, mert azt gondolja, hogy te leszel a liba aki rohogteti magat es fut utana.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítségeteket :D

4 napja késik a menstruációm. a barátommal kb. 2 hete szeretkeztünk. egy ideig gumival, aztán levette és úgy hatolt be. Ettől lehetek terhes?

a hasam püffedt már napok óta, viszont semmilyen alhasi fájdalmam nincs, csak er?sebb folyás. nem élvezett belém.

Legjobb válasz: Hát, két hete lehetett kb. az ovulációd, úgyhogy van rá esély... Ha nem akartok még babát, akkor ne csináljatok olyat, hogy "csak úgy leveszem az óvszert", mert megvan benne a kockázat! Tudom, hogy nem az igazi óvszerrel, de akkor miért nem szedsz gyógyszert? Hátha most csak spontán késik, esetleg azért, mert izgulsz miatta. Tesztelj szerintem.

Hát, két hete lehetett kb. az ovulációd, úgyhogy van rá esély... Ha nem akartok még babát, akkor ne csináljatok olyat, hogy "csak úgy leveszem az óvszert", mert megvan benne a kockázat! Tudom, hogy nem az igazi óvszerrel, de akkor miért nem szedsz gyógyszert? Hátha most csak spontán késik, esetleg azért, mert izgulsz miatta. Tesztelj szerintem.
Lehetsz terhes simán. A koleganõm kislánya most 8 éves ezzel a védekezési technikával. Az elõváladékban is elõfordulhat ondó sejt és neked egyetlen fürge ondócska elég ahhoz, hogy teherbeess csak egy érett pete kell hozzá és kész. Ha nem jön meg a szokott idõben akkor tesztelj!
minden esély megvan rá hogy babát vársz!ilyen az ha levesszük a gumit!
Attól még lehetsz terhes, mert az elõváladékban is van sperma. Tesztelj!
A kérdező hozzászólása: azért nem szedek gyógyszert, mert anyum sajnos nem hagyja... tudom, hogy felelõtlenség volt, éppen ezért izgulok és egy életre lecke volt. egyébként nem tartanám meg, de 17 év múltával is szülõi beleegyezés kell hozzá?
a gyógyszert kiválthatod anyu nélkül is , legalábbis régen felírták. Viszont anyukád elég buta felfogású, de ülj le és beszéld meg vele, hogy kapcsolatod van és szükséged lenne szedni, mert jobban jár mint egy abortusszal, ezt beláthatja, mert ugyis fogtok szexelni nem?
A kérdező hozzászólása: tudom, éppen ezért rengeteg vitánk volt már ebbõl. viszont azt a gyógyszert is fizetnie kell valakinek... a világnézetét pedig sajnos nem tudom megváltoztatni:(
Ez nem csak a te felelõsséged meg anyukádé hanem a pasidé is. Õ hány éves? Van saját keresete? Mert ha van õ is nyugodtan kifizetheti, ugyanis a terhességhez 2 ember kell! A védekezés nem úgy mûködik hogy a pasi gondoskodik, hogy legyen gumi a nõk meg a gyógyszerrõl, szerintem mindkettõre vonatkozik. Ugyanúgy ahogy egy nõ is megveszi a gumit.... Beszélj vele! Vagy dobjátok össze. Anyukád meg igazán komolyabban is vehetné ezt a dolgot ha nem akar még unokát vagy abortuszt!
A kérdező hozzászólása: a teszt negatív...

Egy kicsi garzont szeretnénk bérelni a barátommal. Kb mennyi pénzből jöhetünk ki? (Budapest)

Tudom, hogy vannak hirdetőoldalak, ahol utána tudok nézni az áraknak, de én olyanoktól szeretnék választ hallani, akik éltek már hasonló lakásban és van személyes tapasztalatuk. A hirdetők sokszor lefelé kerekítik az árakat a rezsinél. :) Szóval, a barátommal most szeretnénk összeköltözni. Még egyikünk sem élt albérletben (ő eddig kollégiumban, én a szüleimmel), ezért nincs tapasztalatunk a keresgélésben. Mivel nincs sok pénzünk, egy kicsi, egyszobás garzont szeretnénk bérelni (lehetőleg galériával, de ez nem alapfeltétel). Nagyjából bútorozottnak kellene lennie, bár a kisebb holmikat be tudjuk szerezni. Az elhelyezkedésnél annyi lenne fontos, hogy ne a legkülsőbb kerületekben legyen, a belváros 30-35 percen belül (tömegközlekedéssel) legyen elérhető. Nem kell hiperszuper lakásnak lennie, de azért ne legyen teljesen lelakott, igénytelen. Szerintetek így mennyi pénzből jöhetnénk ki a legolcsóbban? Élt valaki ilyen kis lakásban? Mennyi volt a költség? Köszi előre is!

Legjobb válasz: 20-30 bérleti és legalább ugyanennyi rezsi. A rezsi nagyon változó lehet, van, ahol pl. a közös költségben benne van a víz, van ahol nincs, de mégis elég sok a kk., a fûtésben is tízezres különbségek lehetnek módszertõl függõen. 2 barátnõm is garzonban élt az egyetem alatt, a 20-30 rezsit ez alapján írom.

20-30 bérleti és legalább ugyanennyi rezsi. A rezsi nagyon változó lehet, van, ahol pl. a közös költségben benne van a víz, van ahol nincs, de mégis elég sok a kk., a fûtésben is tízezres különbségek lehetnek módszertõl függõen. 2 barátnõm is garzonban élt az egyetem alatt, a 20-30 rezsit ez alapján írom.
Teljesen hasonló helyzetben voltunk egy éve élünk együtt. 65-75e per hó, egyszer télen 80 is volt. Ebbõl 45 az albi, többi rezsi és közös költség. Pici garzon, 7 kerület.
"Erre vannak a csekkek és a szemed" Na meg pl egy elektromos bojler rengeteget fogyaszt. Okosan beallitva a hõmérséklet, nem a legforrobb vízben fürödve és azt is gyorsan akkor több ezerrel kevesebb lesz a számla hó végén. Egyedi szabályozható fûtés esetében is több ezer a különbség takarékos és pazarló használat esetében. Ezért is nehéz ez.
Elsõ: 20 ezres bérleti díj hol van?? Vagy fejenként írtad vagy nem kiadó lakásra hanem szobára gondolsz? Bútorozatlan lakást külsõbb részen lehet találni 30-35 ért plusz rezsi. Na de 20 - ért??
A külsõ kerületekbõl is csupán jó közlekedés kell, ne ijedjetek meg tõle. Én pl. Újpest felújított, szép részén laktam, metróval 15 perc volt a belváros (sétálással együtt 20). Az ingatlanárak pedig nagyon alacsonyak!
"A hirdetõk sokszor lefelé kerekítik az árakat a rezsinél" Erre vannak a csekkek és a szemed :)
Nekem a garzon 60 + 24 rezsi, egész évben.
7.! Látom nem érted, így elmagyarázom: 45-ért azért értelmetlen garzont kivenni, mert annyiért két/1.5 szobás lakások vannak --> garzont jóval olcsóbban is találsz, ha keresel. Ennyi logika gondoltam mindenkibe szorult, de mégsem.
Utolsó! 45-ért ne is haragudj, de baromság volt garzont kivenni. 50-ért már 2 szobásat lehet kapni normál helyen.
Utolsó! 45-ért ne is haragudj, de baromság volt garzont kivenni. 50-ért már 2 szobásat lehet kapni normál helyen. Örülök neki hogy te ilyen okos vagy. Nekünk elsõ közös lakásnak ez jó volt, örültünk, hogy együtt lehetünk. Az 50 az pedig nem 45, valamint a nagyobb lakásnak a rezsi is több valószínûleg. Most váltunk, szintén 45 lesz de két szobás nagyobb lakás, a rezsit meg majd meglátjuk. Mondjuk nem 7 ker de nem is bánom, nem szeretem ezt a büdös belvárost.
" garzont jóval olcsóbban is találsz, ha keresel." Nem, nem találtunk. De örömmel várom az ajanlatod. Amúgy meg 50-55 ezres albérletet is megnéztünk annak idején. Olcsóbb nem volt hidd el. Város széli bútorozatlan meg nem érdekelt minket. De kérlek akkor mutass egy ilyen jót. Gyanítom csak a szád jár.
Nekünk van egy lakásunk a váci utcában, tehát konkrétan a belváros közepén. 30 négyzetméter, 60 ezerért volt kiadva, és kb. 25000 volt a rezsi, ebben csak a tv/internet elõfizetés nem volt benne, mert azt maguknak intézték ugye.
Naugye... 60 ezerért adtak ki egy 2 négyzetméterrel nagyobb lakást mint amit mi 45-ért bérlünk. Tényleg marha drágán béreljük akkor 45-ért, jah, valóban... Persze, hogy jobb lenne olcsóbban vagy pláne ingyen, de a realitás talaján állva ma sem találni olcsóbbat. De úgy látom el is hallgatott aki olyan nagy szájjal mondta itt, hogy 45-ért egy garzon az jaj de drága és annyiért már két szobás lakást kapni.
A normális kinézetû garzonok 60 ezernél kezdõdnek, ha nem peremkerületben vannak vagy gettós helyen.
Na azért a 60 tényleg túlzás. 40-50 körül már lehet találni, a 60 az már valami luxusabb garzon, mondjuk szépen felújított, légkondis. Picit kintebb de még metró vagy 7-es busz közelben 30-40 ért is van garzon. Na jó 30-ert persze jellemzõen bútor nélkül vagy hiányos felszereléssel.
Túlzás a 60 ezer, egy belvárosi lakásért, ami teljesen felszerelt, és nincs szinte semmi rezsi? Hát szerintem nem, nézzetek körül a piacon, mit kapni ennyiért. Én béreltem az önkormányzattól majdnem ekkora lakást, ami úgy le volt pukkanva, hogy még konyhabútor, fürdõszobában mosdó stb. semmi nem volt benne, és ezért kértek 64000 forintot, és erre jött még rá a kb. 50000-es rezsi. Szóval akkor mégis mihez képest sok a 60 ezer?!

A barátomnak kb 17-18 cm de nem tudom mekkora a területe vagy mi és vastag. Milyen óvszer kell a barátomnak a durex közül? Melyik a jobb ha ő veszi meg vagy én? Azt mondja ciki férfiaknak

17-18 cm és vastag

Legjobb válasz: Terület? Mi ez, focipálya? Különben vegye meg õ, nem ciki férfinak óvszert vásárolni, ha meg cikinek érzi, akkor nem lesz szex. Ennyi :)

Terület? Mi ez, focipálya? Különben vegye meg õ, nem ciki férfinak óvszert vásárolni, ha meg cikinek érzi, akkor nem lesz szex. Ennyi :)
én sem vagyok fiú, de tudom, hogy nem a pénisz területe a releváns óvszervásárláskor :D tudod ez elemi mértan, amit lányoknak ugyanúgy tanítanak :)
A pasi vegye meg, ez nem a lány dolga.
sztem is a pasinak kell megvenni hiszen ö tudja mekkora van neki..... és ha meg szar méretet venne ne te érezd magad szarba
A kérdező hozzászólása: de mondta mivel már láttam az övét arra hivatkozott.és neki ciki megvenni azt mondta.régen õ vette amikor barátnõi voltak.a volt pasimnál is én vettem az óvszereket az elsõt kivéve azt õ szerezte
A kérdező hozzászólása: hát van a pénisz vastagsága meg kerülete vagy területe nem tudom én nem vagyok fiú és azért kérdeztem
nem ciki ovszert venni.. az a ciki ha váratlanul jön a baba.. mondd meg neki hogy ha nem vesz ovszert nem lesz szex...:)

A barátom kb.7 cm- vel alacsonyabb nállam és engem ez nagyon zavar, de nagyon szeretem õt! Mit tegyek? (többi lent)

2 éve vagyunk együtt a barátommal, de engem nagyon zavar, hogy alacsonyabb nállam. 15 éves voltam, amikor összejöttem vele és elõtte soha nem volt még barátom, és akkor még nem számított, mert végre lett valakim. Tudom, hogy ez aljas dolog, de aztán ahogy egyre több idõt töltöttünk együtt, borzasztóan megszerettem, viszont a magasság dolog még mindig zavar. Õ 171-173 cm között lehet, én meg 177-178 cm vagyok. Gondolkoztam már, hogyha ennyi idõ után is zavar, akkor szakítani kéne, és már megpróbáltam, de aztán mindig újból összejövünk, mert nem tudok nélküle élni és persze osztálytársak vagyunk. Mit csináljak?Engem nagyon zavar, de nagyon szeretem és nem tudnám más fiúval olyan jól érezni magam, mint vele!

Legjobb válasz: szomorú hogy valaki 17 évesen is még mindig 11 éves szinten van :/

szomorú hogy valaki 17 évesen is még mindig 11 éves szinten van :/
Ezek szerint akkor mégis számít a nõknek a magasság? Pedig minden csaj vérig van sértve az összes topicban ha azt írjuk a magasság ismerkedésnél számít... Akkor most mi az igazság?
Amikor összejöttetek magasabb volt?
17 éves korodra annyi eszed van mint egy 7 évesnek ezt ne sértésnek vedd próbáltam finom lenni ez a TE problémád nem az övé mivel téged zavar mint írtad is nem is szereted csak csak a kutyának nem kellettél õ meg valamilyen okból mégis rádhajtott szánalmas vagy kedves kérdezõ kérlek ne tedd tönkre a továbbiakban is sekélyes és ostoba lényeddel szerencsétlen fiút
Nem, nem szereted. Abból is látszik, h zavar a dolog, meg egy lány egyébként se képes nála alacsonyabb pasit szeretni.
ha nagyon szeretnéd akkor nem zavarna ennyit a dologról :)
Ne legyél díszri banc.... Van elég
Nem érdemled meg õt, ha azért szakítottál vele, mert pár centivel alacsonyabb nálad. Nekem is van olyan dolog, ami nem jön be abban a srácban akit szeretek, de nem érdekel. Õ is alacsonyabb. Ez van. 14/L
Elsõvel egyet értek.. Pedig elméletileg a lányok hamarabb érnek meg.
náLam, egy l-lel. Szúrta a szemem. Szerintem ha a magassága zavar, akkor nem is vagy belé igazán szerelmes.
Akkor nem szereted õt, csak arra kell, ahogy te is írtad, hogy legyen valakid. Szakíts vele végleg, hadd találjon egy normális csajt, akinek nem számít a külsõség. Másoknak: nem minden csajnak fontos, hogy magasabb legyen nála a barátja. Az enyém is alacsonyabb, aztán? Biztonságban érzem magam mellette, a természete remek, az a pár centi hol érdekel? Akit meg zavar, õ úgyis nála magasabb pasit keres. :)
gyere megmutatom. :D
Blökipózt
181 cm vagyok barátnõm 164 volt hát kutyapóz, lovagló póz van még pár nézz utána google a barátod :P
??? Ha mindketten vízszintesben vagytok, akkor tökmindegy. Bármelyik póz mûködik, nem magasságfüggõ. Akkor van inkább gond, ha állva szeretnétek szexelni- de megoldható. Hátulról neki guggolnia kell, elölrõl pedig beleülhetsz az ölébe, átkarolva a nyakát, a lábaddal pedig a derekát, õ pedig fogja a fenekedet és úgy adja az ütemet. Most hirtelen ennyi. Bár nem értem... Hogyha ez kérdés, amikor az izgalom (is) a tetõfokára hág.
Olyat amit ha az utcán az ablak alatt csináltok akkor apu nem lát meg. Tapasztalat és énem vicc.
Esetleg ajánlhatom a kalóz pózt.: mikor zuhanyzóban análisan közösültök és a párod kikapja a brét belõled és rácsulázik a hátadra. Te azt hiszed, hogy rád élvezett, megfordulsz és akkor a szemedbe vághatja az anyagot. Téged ez megvakít kiugrasz a zuhany alól elcsúszol és fél szemmel sántítva (aaaaar) kiáltással arrébb mész :)
És akkor még a sárkánynektárról nem is beszéltünk... A párod beleélvez a fenekedbe, majd az ott összekeveredett bélsárral alkotott nektárt szívószállal kiszürcsöli.
Én is kb 25 centivel vagyok magasabb, mint a barátnõm, de eszembe se jutott, hogy ez miatt más pózokat használjunk. :O Melyik az a póz, ahol ez ennyire kijön?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!