Találatok a következő kifejezésre: A baratommal hete egyutt voltam (99 db)

Lehetek terhes? Hüvelygyűrűt használok és a gyűrűszüneti héten együtt voltam a barátommal, úgy h menstruáció alatt és guminélkül.

Legjobb válasz: Tudtommal a hüvelygyûrû ugyanúgy, ahogyan a fogamzásgátló tabletta véd a szünetben is, tehát várandós nem leszel, viszont menstruáció alatt ne szexelj, mert akármilyen tiszták vagytok, fogékony vagy a fertõzésekre.

Tudtommal a hüvelygyûrû ugyanúgy, ahogyan a fogamzásgátló tabletta véd a szünetben is, tehát várandós nem leszel, viszont menstruáció alatt ne szexelj, mert akármilyen tiszták vagytok, fogékony vagy a fertõzésekre.
A hüvelygyûrû is fogamzásgátló, ezért elvileg nem lehetsz terhes (illetve igen kicsi eséllyel). Ehhez persze az is kell, hogy megfelelõ ideje használd, a pontos elõírásoknak megfelelõen.

4 napja késik a menszeszem! A barátommal 1, 5 hete együtt voltam védekezés nélkül, de kivette mielőtt elment volna! De már nem vagyok együtt vele! Mit tegyek? Terhes lehetek?

Elég fiatal vagyok még egy gyerekhez, nagyon aggódok!

Legjobb válasz: Elmész a patikába, vagy drogériába, veszel egy tesztet és kiderül. Igen , akár terhes is lehetsz. A megszakításos módszer nem 100%. Hiszen az elõváladékban is vannak életképes spermák. Csak anem akkora mennyiségben mint magában a "kilõtt" anyagban.

Elmész a patikába, vagy drogériába, veszel egy tesztet és kiderül. Igen , akár terhes is lehetsz. A megszakításos módszer nem 100%. Hiszen az elõváladékban is vannak életképes spermák. Csak anem akkora mennyiségben mint magában a "kilõtt" anyagban.
Sokan nem éreznek semmit sem a terhesség elején!Menj, vegyél tesztet és csináld meg.A barátodnak majd csak szerintem teszt után szólj.De ha negatív akkor szerintem felesleges.hiszen már nem vagytok együtt.
Minek szólnál? Menj vegyél tesztet, ha pozitív (azaz 2 csík jelenik meg) akkor szólj neki, meg a szüleidnek. Ha negatív akkor minek szólnál? Ha szerencséd van és negatív, akkor meg gondolkodj el, és máskor ÍGY ne szexelj! Legyen nálad mindig gumi, ha már csinálod. Több haszna van: mindamellett, hogy nem leszel terhes, még HIV fertõzött, vagy szifiliszes sem leszel... :O
Lehet, hogy csak késik, mert rástresszelsz...
Minek megvárnia a hétvégét ha már késik simán kimutatja a teszt. Menj és vegyél MOST!
Inkább akkor aggódhattál volna amikor úgy voltatok együtt!!!! Ha annyira fiatal vagy mind szexelsz?? Gondolkozz is néha és IGEN LEHETSZ TERHES VAN UGYANIS AZ ELÕVÁLADÉK OLVASS UTÁNA!!!! Van is miért aggódnod szegény gyerek!!!
Igen, sajnos terhes lehetsz, elég sokan lesznek így terhesek, nem tudtad? Hétvégén csinálj tesztet!
Hát jó, akkor teszteljen most, csak aztán ne töltse fel 5percenként a képet, hogy mi is látjuk-e azt a halvány csíkot, ami nincs is ott!
De jó lenne, Istenem, ha ilyen könnyû volna teherbe esni. Én persze hiába várok rá :( Egyébként kedves kérdezõ, szerintem nagyon kicsi az esélye, hogy terhes legyél.
csinalj tesztet
A kérdező hozzászólása: Nem vetettném el, eszembe se jutna ha kiderül hogy terhes vagyok! Már megbántam hogy felelõtlenek voltunk, de viselem a következményeket!
Bocs, elfelejtettem idézõjelet használni. Na de tényleg, akkor ennyi erõvel várjon addig amíg kimarad neki már kettõ, és akkor tuti terhes. Csak ugye annál kevesebb idõ marad gondolkozni arra, hogy mi legyen a továbbiakban.
tescoba, dm-be, rossmannba 700ft az X-epil teszt! 2 darab van benne, ha egy most pozi, akkor a másikat elteheted, ha negatív, akkor van egy tartalék!
Mi a francnak vársz a 7 végéig? Menjél el szépen a dm-be ott van az a tesz h IntiMed nekem kimutatta délutáni pisibõl úgy hogy 3 napja volt az hogy nem jött meg!!!!!!
Jah és az IntiMed csak 500 Ft környéke úgy hogy nem nagy összegrõl beszélek
Valahogy én sem tudom sajnálni, bocsi.Azért az se semmi, hogy 1.5 hete még szexelt vele, most meg már csak a volt barátja...remélem, hogy nem terhes, mert a kicsit sajnálnám(gondolom elvetetné).A felelõtlensége miatt egy életet kioltani!Ez a sajnálatos!Menj, mielõbb vegyél tesztet.2 fiú+9 hetes kislány anyukája
"szegény"???? én nem tudom sajnálni. Már bocs ha annyira felnõtt h szexeljen akkor legyen ahhoz is gondolkodjon!!!! Lehet kegyetlen vagyok nem izgat pontozzatok le de sajnálni õt nem lehet. Inkább azokat akik próbálkoznak hosszú ideig és nem jön össze nekik na õket kéne nem pedig az idétlen tiniket!!!
A kérdező hozzászólása: Szerintem biztosabb ha csak hétvégén csinálok tesztet! De ha addig se jön meg akkor szerintem már egyértelmû lesz! De azért reménykedek hogy megjön!
Minek várjon hétvégéig? Szegényt addig megeszi az ideg! Egy 4 napos késésnél már simán kimutatja a teszt a terhességet. Már ha terhes. Reméljük nem vagy az és egy életre szóló lecke volt ez neked!
Igen, csak aktus után 1, 5 héttel még nem mindegyik teszt mutatja ki, és aki ilyen ügyesen védekezik, az biztos a teszt leírását is elolvassa figyelmesen. :(
De ha tesztelne, akkor talán megnyugodna és elgondolkozna azon, hogy legközelebb figyelni kellene, hogy ne legyen több ilyen para.
Vegyél egy tesztet. Ha pozitív, akkor mond el a szüleidnek. Meg a volt barátodnak is, ha akarod. Van, aki ilyen egyszerûen teherbe tud esni, védekezés nélkül ez gyakran elõfordul.
A kérdező hozzászólása: Nem érzek semmi különöset, csak annyi h nem jött meg! De nagyon remélem h megjön, nem szeretnék terhes lenni! Szóljak a volt barátomnak, vagy csak a teszt után?
na mizu?

A (legjobb) barátnőm pár hete szakított a barátjával, pár hónapot voltak együtt. Nagyon szemét vagyok, ha nemrég elkezdtem kavarni az exével?

Valószín?leg már mindketten tovább léptek..nem akarom elvesziteni a barátnöm.nem tudom mit csináljak. ? nemtud róla...L16

Legjobb válasz: igen. Mi annó megbeszéltük a barátnõimmel hogy egymás exei tabuk. Mi mind igy tartottuk helyesnek, ha túl van rajta ha nem.

igen. Mi annó megbeszéltük a barátnõimmel hogy egymás exei tabuk. Mi mind igy tartottuk helyesnek, ha túl van rajta ha nem.
Hát akkor csak idõ kérdése hogy megtudja. Attól még hogy van új barája zavarhatja hogy az exével kavarsz. Azt kellett volna csinálnod hogy kicsit várni és szép lassan finoman rákérdezni a barátnõdnél hogy zavarná e ha te találkozgatnál a sráccal mert tetszik. Ez így korrekt lett volna, ha nem tetszik neki megmondta volna, de könnyen lehet hogy azt mondja áldása rá. A jelen helyzet azért gáz mert a háta mögött csináltad. Talán még most se késõ felhozni, persze nem úgy hogy már kavartok hanem azt hogy mit szólna hozzá ha. A ciki már csak ott van hogy a srác elszólhatja magát hogy már egy ideje mozogtok akkor mega barátnõd rájön hogy elsumákoltad.. you know
A kérdező hozzászólása: de a csajnak már van másik barátja.
A kérdező hozzászólása: egy suliba járnak, és ma is beszéltek.
Igen, az vagy !
Ha van egy kis eszed nem találkozol a sráccal és imádkozz hogy ne derüljön ki a lelkiismerettel számolj el magadban véletlenül se valld be a barátnõdnek mert ott vége a barátságnak. Remélhetõleg az exével õ egyáltalán nem találkozik beszél már, nem egy suli egy osztály vagy hasonló. Mert ha igen akkor sanszos hogy kiderül majd. Holnap a srác meg akar majd dugni, ha menteni akarod a barátságodat semmiképp se menj el, ha elmész vállald fel hogy kockáztatod.
A legjobb barátnõdnek tartod, de azt sem tudod, hogy túllépett-e már a szakításon? Én nem szeretnék olyan barátnõket, mint te...
ne találkozz vele hanem mondd meg neki hogy vége Te ezt igy nem akarod. Ja és reménykedj hogy ne derüljön ki....
Sok sikert
A kérdező hozzászólása: persze hogy nem esne jól.! ki kell hogy szálljak ebbõl. de holnap találkozok a sráccal, náluk.
S még barátnak érzed/hiszed magad??? A "szemét" nem jelzõ rád, meg a hozzád hasolnókra.
igen.neked jól esne ha az exeddel kezdene el kavarni a legjobb barátnõd?és látni h õk boldogak?és elõtted smárolnak.sztema barátnõd nem uszná meg sírás nélkül...pár hét alatt nem nagyon lehet túl lépni.ahot hónapok is kellenek.
Igen, nálam ez a szemét kategória (nem is tartanálak barátnõmnek ezután). Legjobb barátnõ nem jön össze a másik exével, akkor sem, ha szakítottak.
A kérdező hozzászólása: mindenképp el kéne neki mondanom, mert nem akarom elveszteni, és egy barátnõ azért sokkalfontosabb. nem akarok szemét lenni a szemében..a kavarás alatt értsétek azt, hogy minden nap beszélünk, neten és telefonon is. ma találkozunk elvileg.

2 nappal a menstruációm elött együtt voltam a barátommal nem védekeztünk de nem belém élvezett! 2napra rá megjött. Elkezdtem szedni a fogamzásgátlót (elöször) és most kellene megjönni a héten és még nem jött meg! Lehetek terhes?

Vagy ez csak azért van mert most kezdtem el szedni a gyogyszert és befolyásolja valamilyen szinten????

Legjobb válasz: Mikor hagytad abba? Szóval, mikor vetted be a 21. tablettát? Mert az 1 hét szünetben bármikor megjöhet! Nekem mindig a 6. napon szokott, délelõtt 9-kor. :-)

Mikor hagytad abba? Szóval, mikor vetted be a 21. tablettát? Mert az 1 hét szünetben bármikor megjöhet! Nekem mindig a 6. napon szokott, délelõtt 9-kor. :-)
igen lehetsz terhes, ... Gratulálok. Erre korábban kell gondolni. A fogamzásgátló csak akkor hat amikor már a 2. levelet kezded el szedni általában, és mivel elég alacsony hormontartalmúak ezért még folyamatos szedésnél is elõfordul a terhesség. De amikor felírta a doki erre rá kellet volna kérdezz. Annyira buták vagytok. Remélem ha babás vagy szeretni fogod, vagy mielõbb intézkedj.
Ja igen az egyhetes szünetben kb a 4. nap után jön meg . úgyhogy lehet megúszod. 2. válaszoló-kiegészítés.
A kérdező hozzászólása: Vasárnap vettem be az utólsó tablettát, szóval még van 3napom!!!
Hááát...nem mondanám iztosra, hogy nincs baba, de mivel megjött gyanítom a tabi az oka a dolognak.Amikor még én tabit szedtem, nekem is vasárnap fogyott el mindig a levél, és csütörtök hajnalban jött.Igaz én azon szerencsések közé tartozom, akiknek tabi nélkül is ugyanúgy percre pontosan 28 napos ciklusai voltak. Szóval, kicsi az esélye, hogy babás vagy.Vannak olyanok, akik az elsõ hónap után nem is menstruálnak, hanem csak a másodikban.Hogy megnyugodj csinálj egytesztet, mert akkor már több mint 3 hete babásnak kellene lenned, ezt már minden teszt kimutatja. Illetve csak az anyai dorgálás, amit mindig oda kell írnom az ilyen kérdések végére: HA NEM AKARSZ BABÁT, AKKOR MIÉRT NEM VAGY KÉPES ÓVSZERT HASZNÁLNI!?!?!?!
Még van 3 napod, igaz, akkor addig még simán megjöhet! Ne stresszelj! Ha megjött, akkor nincs baba! (1. válaszoló)
Ha a "baleset" után megjött, akkor a baleset nem okozhatott babát. Inkább tényleg az a veszély áll fenn, hogy a tabletta még nem fejti ki a hatását, ha az elsõ hónapban szeded (az elsõ hónapra még szoktak ajánlani + védekezést) Úgyhogy mindenképpen csinálj most egy tesztet, ha negatív, megnyugodhatsz, ha pozitív, akkor fordulj orvoshoz! Drukkolok, hogy ne legyen gond!

Lehetek terhes? Egy hete egyutt voltam a baratommal es nem vettuk eszre, lecsuszott az ovszer. Nem ment el, de elotte kb egy oraval igen.(gumival). Nagyon megijedtem, igy bevettem olyan 72 oras tablettat, mar masnap reggel.

Picit rosszul voltam a masodik szemtol, de nem hanytam vagy ilyesmi. Amikor kivaltottam a gyogyszertarban azt mondtak, hogy 3, 4 napon belul verezni fogok. De semmi. Ez baj? Holnaputan kene megjojjon, picit feszul a mellem, de semmi mas. Ugye nem lehetek terhes?

Legjobb válasz: Tuti nem vagy terhes nyugi :)

Tuti nem vagy terhes nyugi :)
72 órás tabi után, ráadásul azt mondod a barátod nem is ment el amikor történt a baleset, Hát kövezzetek meg de én azt mondom ezen felesleges paráznod! Nem vagy terhes! Nyugi:)
Szerintem nem vagy terhes. Csak akkor vérzel az ilyen gyógyszer után ha nem a semmire vetted be, azaz volt megtermékenyülés. Ha nem megtermékenyültél meg akkor nincs mit megszüntetni, igy nem tudsz mitõl vérezni. Szerintem ne görcsölj ezen,
Igen.
A kérdező hozzászólása: De egyébként közben csináltam tesztet és az negatív volt :S holnap csináljak másikat ?
Várj hétfõig, hogy biztos legyen. A legtöbb teszt csak a kimaradt menzesz után pár nappal mutatja ki.
Ha eddig pontos volt, akkor benne van a pakliban, még ha nem ment el akkor is, de az elõváladéktól is teherbe lehet esni.MIndenképp csinálj szerintem is pár nap múlva újta tesztet.

Két hete együtt voltam a barátommal és nem pótoltam az elfelejtett tabit, és most pár napja érzem hogy nagyon feszül az alhasam. Terhes lehetek?

Néha szurkál, és feszül, és puffadtnak érzema pocimat. Az alhasam pedig feszül. Nem tudom mit?l lehet. Ha terhes lennék, már ilyen hamar érezhetném ezt a jelét? Háromszor is volt ebben a hónapban ilyen, hogy nem vettem be a gyógyszeremet. Azaz elfelejtettem. Köszi a választ.

Legjobb válasz: Ha nem jön meg menzid, csinálj tesztet, de talán terhességi tünetnek még korai. Nekem csak késõbb jelentkeztek hasonló tünetek, de persze nem mindenkinél egyformán van.

Ha nem jön meg menzid, csinálj tesztet, de talán terhességi tünetnek még korai. Nekem csak késõbb jelentkeztek hasonló tünetek, de persze nem mindenkinél egyformán van.
Ha véletlenül kihagysz egy tabit, akkor abban a hónapban másképp védekezzetek!!!
21 vagyok! És lehetsz terhes!
jáh
Fogd már fel te agyilag zokni, ha dugsz akkor húzzatok már gumit. Anyád is ilyen defektes mint te vagy?
# 10-es! ezen nemtudommért de besz*rtam! X"DDDDD
Nehogymár te mond meg hogy én hány éves vagyok :D
Honnan a f*s zból veszed te azt hogy én 16 vagyok?
Lehetséges, mert én utána belédcsöpögtettem a sajátom, nem emlékszel?
21 vagyok! és lehetsz, tudod nyilván hogy nem kell beléd élvezni feltétlen ahhoz hogy terhes legyél. csinálj tesztet, menj orvoshoz satöbbi, még nem késõ.
Ja, lehetséges.
18 vagyok. És lehetsz terhes...
Lehetséges , ugyanis az orgazmus elõtt is szivároghat sperma , persze jóval kisebb az esélye.
De bírom ezeket....honnan tudjuk? Ha meg nem akarsz gyereket minek dugsz úgy hogy nem védekezel? -.-
Mi lesz a neve?
Azta, te erre aztán tényleg ráéreztél, mert 16 vagyok. A jövõmet is megjósolhatnád. Viccet félre téve, igen. Könnyen meglehet.

Foggátló mellett szedtem antibiotikumot. Ez után még egy hétig gumival is védekeztünk a barátommal, utána anélkül voltunk együtt. A ciklusom 12. napján barnázásom volt, de csak 1 napig. Lehet, hogy peteérésem volt? Vegyek be 72 órás tablettát?

A fogamzásgátlót mindig pontosan beveszem, ezért is nem értem, egyébként még szedek vastablettát, de elvileg annak nincs hatása a foggátlóra.

Legjobb válasz: Fogamzásgátló mellé nem szabad eseményutánit!!!

Fogamzásgátló mellé nem szabad eseményutánit!!!
A kérdező hozzászólása: Akkor mi a teendõ?
Szóval miután együtt voltatok utána egy hét telt és barnázásod volt?
A kérdező hozzászólása: Az antibiotikumot júni 28ig szedtem, ezutáni héten voltunk együtt gumival. De most 8-án már gumi nélkül voltunk együtt és 9-én volt barnázásom.
Én is fogamzásgátlót szedek, viszont nem szedtem antibiotikumot, mégis múltkorokban kétszer is volt akkor, mikor nem kellett volna lennie, barna folyásom. Viszont ilyen se elõtte hónapokban, se azóta nem fordult elõ. És terhes se voltam-vagyok. Nem is biztos, hogy van köze hozzá. Viszont ha mégis terhes lennél, akkor most semmit nem tudsz ellene tenni. Ugyanis fog.gátló mellett valóban nem lehet 72 órás tablettát bevenni, így meg kell várni, hogy megjön-e a vérzés vagy sem.
Nyugodj meg. Iszonyatosan kevés esélye van, hogy baj történt, mindent úgy csináltál ahogy kell. A 72 órás magában is lórúgás mennyiségû hormon, fogamzásgátló mellett tilos. Csak annyit tehetsz, hogy vársz és próbálsz megnyugodni. Fogamzásgátló mellett elõfordulnak ilyen kisebb vérzések, szerintem nincs okod félni. Az aktus után két héttel már várhatóan kimutatja a teszt a terhességet, a biztonság kedvéért csinálnék majd a helyedben egyet, de addig nyugi.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, már csak reménykedni tudok.
Szia! Minden rendben?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok, minden rendben, szerencsére nem történt baj! :)
Szerintem ezt innen senki nem fogja tudni megmondani. Tesztelj - ha lett baba, már ki kell mutatnia.
Honnan tudod, hogy nem volt peteérésed? A tested nem egy gép, hogy pontosan mûködjön, így soha nem tudhatod. Ha csak egy hete voltatok együtt (és elõtte nem), akkor a teszt is korai még. Ha újabb egy hét múlva sem jön meg, akkor tesztelj.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!