Találatok a következő kifejezésre: A baratommal hete egyutt (172 db)

használj türcsit alád(tok) és akkor nem kell (általában)
Túlzás pazarlás és hülyeség. Én mindig a barátomnál alszok, mi is gumi nélkül csináljuk, de egyrészt van törölközõ, másrészt meg lenyelem sokszor, és így kb. 2 hetene vált ágynemût. Ha sûrûbben találkozunk.
Soha nem cserélnék ilyen gyakran ágynemût. Túlzás.
hagy egye õket az irigység :DDDDD
Hány éves vagy? :D
A kérdező hozzászólása: Gumi nelkul , igy ugye az is van ami kifolyik , es nagyon izzados is. Csak a lakotarsaim mindig nezik h ket naponta agynemut mosok, kicsit ciki :)
Szerintem túlzás.
Attól függ, mennyire koszoljátok el. Pl. gumi nélkül beléd élvez, és telemegy vele az ágynemû, akkor célszerû esetleg gyakran cserélni.
Ha tele izzadtátok nem túlzás, ha semmi baja maradhat
Felesleges. Még akkor is, ha izzadtok valamennyire. Nyáron minden éjjel izzadok kicsit, most akkor minden áldott nap mossak/cseréljek ágynemût? Persze ha tócsában áll a víz alattatok, plusz beleélvez a pasid a párnahuzatba, akkor hajrá. Mi is gumi nélkül csináljuk, mégse volt soha egy csepp ondó se az ágynemûn...

A barátommal heti 4-6 alkalommal vagyunk együtt, és ebből kb.2-3 alkalommal megszakítással csináljuk. Mennyi ez esély arra hogy terhes leszek?

Legjobb válasz: gép és net elõtted van, tanuljál ciklusod hossza, menstruációd meddig tart ilyenek, keresgélj a szexhez fel is kéne nõni, nem tudom hány éves vagy, de vannak dolgok amiket már nem ártana tudnod N

a megszakításos megoldás nem jó mert AZ ELÕVÁLADÉKBAN IS LEHETNEK SPERMÁK. Van rá esély.
ELÉG NAGY! Tessék, itt van egy Pearl Index: http://www.webbeteg.hu/cikkek/fogamzasgatlas/10806/pearl-ind.. Itt feketén-fehéren le van írva, hogy 100 nõbõl 35 esik teherbe egy év alatt emellett a "védekezési mód" mellett. Nos, most aztán lehet mondani, hogy "jajj, én tuti a másik 65-be tartozom"! És, ha pont nem? Tudod... Az ördög sohasem alszik. ;) Nyilván lehet hallani olyan párokról, akiknél évekig mûködik ez a mód, de rengetegszer elõfordult már, hogy egy párnál elsõre besikerült így a baba. Ha nálatok nem lenne gond egy 30 ezres abortusz, vagy egy gyerkõc felnevelése, akkor nyugodtan játszatok tovább a tûzzel és a palid is nyomorék legyen egy gumi felhúzásához. Grat. az eszetekhez. ;) Mellesleg azt nem értem, hogy, ha hébe-hóba védekeztek, akkor miért nem lehet mindig?!...
Gondolom drága a gumi.:) Én itt nem hagyatkoznék %-okra, mert a terhesség nem vicc, tehát alapvetõ lenne, hogy próbáljátok a lehetõ legbiztosabban kizárni a lehetõségét. Van állandó partnered, szedj tablettát, vagy ne szexeljetek ha nincs nálatok semmi. Nagyon felelõtlenek vagytok.
de miért nem védekeztek folyamatosan? Valaki úgy is lehet terhes, hogy az esetek 99%-ban védekezik, és pont egyszer nem, akkor meg jön a baba. Aki hajlamos a teherbeesésre, az már akkor az lesz, ha csak "ránéznek". Ez nagyon nem játék!
gép és net elõtted van, tanuljál ciklusod hossza, menstruációd meddig tart ilyenek, keresgélj a szexhez fel is kéne nõni, nem tudom hány éves vagy, de vannak dolgok amiket már nem ártana tudnod N
Hát elég nagy!!! Gratulálok...okosak vagytok
Igazából erre nincs statisztika. Nem olyan könnyû teherbe esni annak aki akar. A megszakítás viszont nem védekezés csak akkor vállald be ha nem baj ha baba lesz. Persze függ a peteéréstõl ugy kb 50-50% mondanék.
És a többi alkalommal védekeztek?
Mi kb. 1 éve csináljuk így és nem lettem eddig terhes. De azt tudnod kell, hogy elvileg elég nagy az esélye, hogy teherbe esel (lásd a Pearl-indexet- 1 éven belül 3 nõbõl, aki így védekezik 1 teherbe esik). Még egy párt ismerek, ahol így védekeznek, de ott a lánynak olyan nõgyógyáaszti problémája van, ami mellett szinte kizárt a teherbeesés, tehát ez sem mérvadó. Lehet persze további védelmi dolgokat beiktatni, pl. peteéréskor gumit használtok, vagy kiegészítitek a módszert fogamzásgátló krémmel, kúppal. Nyilván ezek csökkentik egy esetleges teherbeesés esélyét, de nem iktatják ki...azt mondanám, ha még nem terveztek babát, de nem lenne tragédia, ha jönne, akkor érdemes lehet ezt a módszert alkalmazni (nálunk ez a helyzet).
6-os ikrekkel vagy terhes, gratulálok kismama:DD

A héten leszek a barátommal 1hónapja együtt! SZerintetek vegyek valami kis apróságot, vagy hogyan ünnepeljük meg? L/19

Legjobb válasz: mit kell megünnepelni 1 hónapon? Max 1 éves kapcsolatot szoktak ünnepelni!

mit kell megünnepelni 1 hónapon? Max 1 éves kapcsolatot szoktak ünnepelni!
1 hónap nem sok. Csak emlísd meg.
nem kell ajándékot venni egy hónapfordulóra sem! azt évfordulóra szoktak, nem az 1 hónapos járás után. kedves tõled, hogy valamivel meg akarod lepni a párodat, de akkor inkább fõzz neki vacsorát, vagy süss sütit, vagy menjetek el moziba, szóval csináljatok egy romantikus estét közösen. ennyi szerintem bõven elég 1 hónap járás után :)
Ha közösen megegyeztek hogy vesztek egymásnak, akkor egy kis apróság mehet, de 1 hónapot azért még nem kellene megünnepelni. Majd ha együtt lesztek egy évig, majd akkor mehet az ajándékozás:)
Egy hónapja még csak!, és nem ünnep minden nap?!? Szegény srác...
A kérdező hozzászólása: Rendben! ÉN is arra gondoltam, hogy csak romantikusan töltjük az estét! :) Köszönöm a válaszokat! :) )
Mi pont ma voltunk fél évesek. Egy-egy kedves sms-sel elintéztük a dolgot. Talán csak én vagyok ilyen furcsán bekötve, de nem kerítek neki akkora feneket. Majd az 1 évest komolyabban is megünnepeljük. :) Szóval szerintem csak lazán! :)

Lehetek terhes? Hüvelygyűrűt használok és a gyűrűszüneti héten együtt voltam a barátommal, úgy h menstruáció alatt és guminélkül.

Legjobb válasz: Tudtommal a hüvelygyûrû ugyanúgy, ahogyan a fogamzásgátló tabletta véd a szünetben is, tehát várandós nem leszel, viszont menstruáció alatt ne szexelj, mert akármilyen tiszták vagytok, fogékony vagy a fertõzésekre.

Tudtommal a hüvelygyûrû ugyanúgy, ahogyan a fogamzásgátló tabletta véd a szünetben is, tehát várandós nem leszel, viszont menstruáció alatt ne szexelj, mert akármilyen tiszták vagytok, fogékony vagy a fertõzésekre.
A hüvelygyûrû is fogamzásgátló, ezért elvileg nem lehetsz terhes (illetve igen kicsi eséllyel). Ehhez persze az is kell, hogy megfelelõ ideje használd, a pontos elõírásoknak megfelelõen.

Lehetek terhes? Yasminelle fogamzásgátlót szedek, és kiegészítésként óvszert is használunk. Kb 3 hete voltam utoljára együtt a barátommal, rá egy hétre antibiotikumot kellett szednem, majd rá egy héttel kb. kihagytam egy tablettát.

Amit másnap bevettem az utolsóval együtt, mert kezd?dött a 7 napos szünetem.Hülye voltam és nem követtem a tablettán lév? utasítást, mert nem akartam, hogy összekeveredjen a ciklusom, vagy köztes vérzésem legyen, mert biztos voltam benne, hogy nem lehetek terhes. Most viszont nem jött meg, és nem tudom azért mert mégis felborult a hormonháztartásom vagy mégis lehetek terhes? Hisz 3 hete voltam együtt a barátommal, azel?tt rendesen szedtem a tabit.

Legjobb válasz: Ezt most komolyan kérdezed?? Ha 3 hete nem voltatok együtt, és akkor még rendesen szedted, akkor semmi baj nem lehet... Ne idegeskedj, és egybõl meg fog jönni.

Ezt most komolyan kérdezed?? Ha 3 hete nem voltatok együtt, és akkor még rendesen szedted, akkor semmi baj nem lehet... Ne idegeskedj, és egybõl meg fog jönni.
A kérdező hozzászólása: Én is pontosan így gondoltam, de már 4 napja abba hagytam, és hétfõig legkésõbb mindig megjött. Épp ezt a megnyugtatást vártam.:) köszi
Amennyiben az antibiotikum alatt és után 1 héttel óvszert is használtatok, nem lehet gond. Ha nem jön meg, tesztelj!
Nem lehetsz terhes... hiszen akkor még a tabletta is hatott, és még gumi is volt. Az, hogy késõbb antibiotikumot szedsz és esetleg kihagysz egy szemet nem befolyásolja a teherbeesést visszafele.
A kérdező hozzászólása: Nem jott meg, nagyon pici barnás valami volt.Ma csinaltam tesztet, és nem volt egyértelmu.Nem lett vastag eros masodik vonal.De halvanynak latom...

A barátommal már majdnem egy éve együtt vagyunk fél éve élünk nemi életet és a szomszédomban lakik amikor találkoztunk kb 3x egy héten akkor mindig legalább kétszer csináltunk most meg kb 1 hónapja van amikor két hétben egyszer nem értem mit tegyek?

Tegnap is hogy kedveskedjek csinin felöltöztem és pusziltam a nyakát ő pedig h ne mert nincs kedve..

Legjobb válasz: Így van ez...mi 6 éve vagyunk együtt, és azért ha nem is drasztikusan de csökkent az együttlétek száma...

Így van ez...mi 6 éve vagyunk együtt, és azért ha nem is drasztikusan de csökkent az együttlétek száma...
Én se értem, mert ömlesztve írod a szavakat, fittyet hányva arra, hogy esetleg a magyar helyesírás szabályait minimálisan is kövesd.
Tudod van olyan, hogy a pasik sem mindig vágynak a szexre, mint a csajoknál is van ilyen! De azért írni megkellene tanulni

Két hete vagyunk együtt a barátommal, szerintetek mennyi idő után feküdjek le vele?

Eléggé "össze n?ttünk" ezalatt a két hét alatt, napi több órát beszélünk, elég komoly témákba is bele megyünk, és tudja hogy én a szex témára nagyon érzékeny vagyok, mert el?z?leg más nagyon kihasznált, ezért aranyosan kezeli, nem hozza fel minden percben, nem akaratoskodik, teljesen rám bízza, és nem tudom h mennyi ideig várjak vele (mostmár próbálok óvatos lenni) L/18 a fiú 20

Legjobb válasz: Volt akivel 1 év után feküdtem csak le, volt akivel 3 hónap után. Mostani barátommal 2hónapja vagyok együtt és már nagyon kívánom, de még nem akarom :D Pedig tudom, hogy nem használna ki :) Kicsit még várok, aztán úgyis eljön a pillanat ;) Érezni fogod Te is :)

Volt akivel 1 év után feküdtem csak le, volt akivel 3 hónap után. Mostani barátommal 2hónapja vagyok együtt és már nagyon kívánom, de még nem akarom :D Pedig tudom, hogy nem használna ki :) Kicsit még várok, aztán úgyis eljön a pillanat ;) Érezni fogod Te is :)
Hát ha nagyon kívánja már a suncikád a falloszt akkor dugasd meg magad két hét után, nincs még elég kur va a világon
Szerintem mindenképp várd meg amíg becsukja maga mögött az ajtót:)
Inkbáb sztem úgy tedd próbára h vadul csókolóztok és már nagyon felizgattad, és majd meglátod h mennyire "erõszakoskodik", de nem hinném h probléma lenne:) én azért kivárnám az 1 hónapot a helyedben
A kérdező hozzászólása: nem az elõzõ teljesen más volt, idõsebb de sokkal gyerekebb, nem mutatta szépnek csak tudta h nagyon szerelmes vagyok, szóval akkor várjam ki hogy tényleg ilyen kedves-e mindig?
A kérdező hozzászólása: :) köszönöm ez ad irányt
Azért legyél óvatos, gondolom az elõzõ barátod is így mutatta magát mielõtt kihasznált volna... 2 hét után még ne add oda magad, nézd meg h mennyire bírja ki
Hát igazából, amikor jól esik.. :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a tartalmas hozzászólást.... ezt mondom h aranyosan kezeli, és a kérdés nem arról szólt h most milyen lenne h lefeküdnék vele hanem hogy mennyi idõ után lenne elfogadott nem "megdugatni magam" hanem szeretkezni ....van különbség
Nem vagytok már gyerekek, szerintem ebben a korban nem feltétlenül kell kivárni az "X hónapot" . Amikor úgy érzitek ;)

Van még esély? A probléma a következő: 1éve vagyunk együtt a barátommal (együtt is élünk) az utóbbi időben sokat veszekedtünk, minden hétre jutott valami.

Azt mondja, hogy ezek kiábrándítóak, s ezek miatt bár nagyon szeret, nem szerelmes belém. Iszonyatosan rosszul esett, úgy érzem hazugság volt amikor azt mondta"örökre együtt, még sosem szerettem így senkit, közös jöv?, stb. ". Még csak egy hete tart ez, de úgy érzem minden összeomlik, még nem volt ilyen. Így még szeretkezni sincs kedve. Tudom hamar költöztünk, össze, de mind kett?nknek volt komoly kapcsolata, így a miénk er?sebb lesz, de pont ellenkez?leg lett. Ránktelepedtek a szürke hétköznapok. Most elköltözik, hisz ha itt marad biztos szakítanánk. Megbeszéltük, hogy lehiggadunk, s újra találkozgatunk, lazábbra vesszük, hogy hiányozzunk egymásnak. Mégis el vagyok keseredve, nagyon bánt, hogy nem tudja akar-e velem lenni, " majd meglátjuk mi lesz így" . Van esély? én nagyon szeretem, nem szeretném elveszíteni. Félek, sokkal jobban érzi nélkülem magát majd, nyugodtabbnak, és szakít. Tudom ezer és egy poszt van ezzel a témával, ahol hasznos válaszok vannak, de nem érzem megnyugtatónak, mert az nem konkrétan engem érint.

Legjobb válasz: Van esély, de nem a szétköltözés lenne a megoldás. Jobb lenne, ha együtt maradnátok, együtt laknátok és együtt megpróbálnátok megoldani a problémát. Mert az, hogy elköltözik, nem megoldás,csak szõnyeg alá söprés.

Van esély, de nem a szétköltözés lenne a megoldás. Jobb lenne, ha együtt maradnátok, együtt laknátok és együtt megpróbálnátok megoldani a problémát. Mert az, hogy elköltözik, nem megoldás, csak szõnyeg alá söprés.
"Félek, sokkal jobban érzi nélkülem magát majd" És nem gondolod, hogy ha nélküled jobban érzi magát, akkor jobb is lenne külön válnotok? Ha már egy év után így áll egy kapcsolat, akkor vajon öt-hat év múlva mennyire mennétek egymás agyára? Másfelõl viszont azt írod, hogy egy hete tart ez, szerintem egy hét alatt még nem dõl el ilyen gyorsan egy kapcsolat, hacsak nem történt valami olyan erõteljesen negatív dolog köztetek, ami miatt így legyen. Én két és fél éve vagyok együtt a párommal és bár mi még nem lakunk együtt, nálunk is volt már mélypont, de sosem mondtuk egymásnak, hogy már nem szeretjük a másikat, mert szerintem aki ilyet kijelent, az nem dühbõl vagy sértettségbõl teszi, mert ilyet az ember nem mond annak, akit egyébként szeret. Én meggondolnám a helyedben, hogy folytassam-e ezt a kapcsolatot annak ellenére, hogy jól érzékelhetõ, hogy te még szereted õt. 31/N
Én nem hiszek az ilyen "vegyük lazábbra", "költözzünk szét", "kezdjük elölrõl" típusú dolgokat...Ha valami nem megy, nem kell eröltetni. Most szétköltöztök, aztán megint "járni" kezdtek, "hiányoztok" egymásnak...ÉS AZTÁN? aztán megint összeköltöztök, megint jönnek a hétköznapok, megint szétcuccoltok... Eddig egy pár esetében láttam ilyent, hogy mûködött szétköltözés után, de õk nem a közös probléma miatt költöztek szét...együtt laktak szét költöztek és még azóta is együtt vannak... Én azt mondom el kell engedd ezt a fiút ha nem mûködik...ha a árom elköltözne az nálam szakítás lenne egyértelmûen, mivel azt jelentené a közös gondjainkat csak "meneküléssel" próbáljuk megoldani... Miért nem ültök le, beszélitek át a sérelmeket, miért kell egybõl megfutamodni?:( 22-L
1 év az semmi. Addig még bõven olyan szerelmesek szoktak lenni a párok, hogy nem látnak, nem hallanak. Ha ilyen komoly válsághoz elég 1 röpke év, akkor ezt a kapcsolatot megette a fene.
A kérdező hozzászólása: én megbeszélném, de akkor csak "nyaggatom"..apa nélkül nõtt fel az anyukája pedig pont ilyen gondolkodású, hogy ha baj van tovább kell állni, ezt a példát látta..az zavar a legjobban, hogy azt vágta a fejemhez, hogy kiábrándították az utóbbi veszekedések, s már ezért nem szerelmes belem.nyugalmat akar.épp most pakolom a cuccait, de majd megszakad a szívem.vagy jobb lesz, vagy rosszabb.de az utóbbitól tartok:(
A kérdező hozzászólása: azt kifelejtettem, hogy viszont minden nap mondja, hogy szeret, küld üzeneteket:/annyira rossz ez a bizonytalanság
Szerintem semmi értelme kínozzátok egymást. Ennek jó vége úgyse lesz. Csak a szakítás dátumát toltátok arrébb, ha nem ültök le és nem beszélitek meg.
Ez egy elég szar duma, hogy a veszekedések miatt ábrándult ki. Én akkor is imádom a páromat minden idegsejtemmel, amikor épp heveskedünk és õ is így van vele. Biztos, hogy nem ábrándulnék ki belõle. Szerintem a pasid eleve nem is volt olyan hó de szerelmes, ha 1 év után kiábrándult belõled.

A barátommal 3 hete vagyunk együtt, és most a napokba szeretne bemutatni a szüleinek, ezért a jövő héten megyek hozzájuk. Az első találkozásnál illik vinni valamit a szüleinek? Vagy az csak sznobság? Vagy ez hogy működik?

Van egy kisöccse, és arra gondoltam, hogy legalább neki vinnék valami csokit. De abszolút tanácstalan vagyok. Szégyen ide vagy oda, de sosem voltam még ilyen helyzetben. Mit tegyek? én 17/L ? 19/F

Legjobb válasz: én mikor elõször mentem barátnõmékhez anyjának egy szál ilyen narancssárgás pirosas :D rózsát vittem, de csak azér ezt mert ez megtetszett és mellesleg nõnap is akk volt valamelyik nap :) öccse meg barátnõm egy egy tábla vaníliás mogyorós csokit kaptak ami 400 ft körül van, sztem drága de eszméletlen finom, imádom azt a csokit :9 az anyja is kapott csokit ugyan abból a márkából csak õ mogyorósat :) azóta nem volt semmi problémánk se, sõt nagyon jól kijövünk egymással jókat beszélgetünk, bár volt egy pár megjegyzése a hátam mögött amit nem tudok mire vélni...

én mikor elõször mentem barátnõmékhez anyjának egy szál ilyen narancssárgás pirosas :D rózsát vittem, de csak azér ezt mert ez megtetszett és mellesleg nõnap is akk volt valamelyik nap :) öccse meg barátnõm egy egy tábla vaníliás mogyorós csokit kaptak ami 400 ft körül van, sztem drága de eszméletlen finom, imádom azt a csokit :9 az anyja is kapott csokit ugyan abból a márkából csak õ mogyorósat :) azóta nem volt semmi problémánk se, sõt nagyon jól kijövünk egymással jókat beszélgetünk, bár volt egy pár megjegyzése a hátam mögött amit nem tudok mire vélni...
a sütés jó ötlet :) már csak azért mert ha finom majd a barátod is meg fog dicsérni esetleg egy kis jutalmat is kapsz érte :)
Mit szólnál, hogyha sütnél valamit, és azt vinnéd vendégségbe? Az személyesebb is, mint egy tábla csoki :)
A fiúnak illene, de mivel te lány vagy én nem vinnék. Abban az esetben, ha várnak, készülnek(mondjuk ebéddel), a barátod vihet valami virágot, de ne egy kazallal. A lényed a fontos, és hidd el nekem, ha kedves emberek, akkor szeretettel fognak fogadni téged és nem azt nézik hoztál-e valamit.
kérdezd ki a barátod, hogy a családjában ki mit szeret, az öccsének vihetsz valami játékot is ha még kicsi, ha nagyobb már akk inkább csokit, az anyjának és az apjának pedig sztem valami bonbont, vagy ha az apja nem szereti akk valami mást, esetleg egy üveg bort vagy valamit, ne ess túlzásba, nem kell mindenbõl a legjobbat és legdrágábbat megvenni, elég a szolidabb is és ebbpl nem kell rendszert csinálni. késõbb majd ha többet leszel ott esetleg besegíthetsz takarításba, asztal leszedésébe mosogatásba ilyenekbe, nem szokták rossz néven venni :)
Mindenkor illik vinni valamit, hiszen te is fogyasztasz náluk. Ropit, csokit a kicsinek, a szülõknek üdítõt, esetleg bort, vagy süteményt az ebéd utánra. Ha azonban kb. egyenlõ arányban lesz ezután a vendéglátások száma, tehát ugyanannyi idõt töltötök nagyjából nálatok, mint náluk, akkor nem kell minden egyes odalátogatáskor vinni valamit.
Nem kell vinni semmit, de jó benyomást teszel egy csokor virággal, egy-két tábla csokival. Ráadásul oldódik az a feszültség, ami akkor keletkezik, amikor belépsz hozzájuk:)
Én mindig vittem valamit az elsõ bemutatkozóra, párom is hozott. Apukának bor, anyukának bonbon, ennyi.
Sznobságnak egyáltalán nem sznobság. Szten nem kötelezõ vinni, vagy bunkóság nem vinni, de én magamból kiindulva vinnék, pl. egy üveg bort a szülõnek meg egy csokit a kisöcsinek. Ráadásul ez egy jópont is :) .
ha tudsz megnyerõ lenni, akkor nem muszáj, ha jó benyomást akarsz tenni, mosolyogj kedvesen, beszélj értelmesen, és tisztelettel, nem azt fogják nézni, vittél-e ajándékot.
Nem valószínû, mivel dolgozik neki is jár néha egy kis egyedül lét...
heti 1-2 alkalom is bõven elég szerintem, ha minden nap találkoznátok, akk nagyon hamar megunnátok egymást és te is mehetsz hozzá :P
vagy fáradt nagyon kérdezd meg
már nincs mindennap arra pénze, h neked vigyen kaját és ajándékokat!
lehet h faradt ha minden nap dolgozik

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!