Találatok a következő kifejezésre: A baratommal h nem bizunk egymasba (3 db)

A baratommal tudjuk h nem bizunk egymasba. De azt is h ez igy nem jo. Miert nem normalis a kapcsolatunk?

1 evig csak veszekedtunk, kivetel az elejen, mert nem jutottunk kozos nevezore majdnem semmibe.ngem zavart h zarkopzott ember, ot h cirkuszolok, s nem fogadom el ahogy van.

Legjobb válasz: Szia!Ha tényleg 1 évig csak veszekedtetek,akkor nem csoda h nincs meg a bizalom.Szerintem beszélétek meg a dolgot,h ki mit szeretne ebben a kapcsolatban,mennyire veszitek komolyan.Ha kiseebbség érzete van,lehet saját magában kellene a dolgokat tisztáznia,akár lelkizavarokkal is küzködhet és ilyenkor nagy szüksége lehet egy támaszra: a párjára.Sok sikert,hisz nem hiába vagytok együtt már 1 éve

Szia!Ha tényleg 1 évig csak veszekedtetek, akkor nem csoda h nincs meg a bizalom.Szerintem beszélétek meg a dolgot, h ki mit szeretne ebben a kapcsolatban, mennyire veszitek komolyan.Ha kiseebbség érzete van, lehet saját magában kellene a dolgokat tisztáznia, akár lelkizavarokkal is küzködhet és ilyenkor nagy szüksége lehet egy támaszra: a párjára.Sok sikert, hisz nem hiába vagytok együtt már 1 éve
A kérdező hozzászólása: Kitisztaztuk h egyutt akarunk maradni:) csak..hogy kell ilyen utan megbizni egyik a masikba?
A bizalomhoz idõ kell, tegyetek egymás kedvére, legyél a támasza - akkor is ha nõként egy erõs férfira vágysz - mert most erre van szüksége! Majd viszonozza és megadja a biztonságérzetet amire ti nõk ösztönösen vágytok, csak elõbb magát kéne helyre tenni. Azzal bizonyíthatsz nála, ha olyankor még jobban szereted amikor különösen szüksége van rád. Én már sírtam a barátnõm elõtt, és hiába mondta, hogy õ szereti ha a fiúnak van lelke stb.. de totál nem éreztem rajta, hogy együttérez velem :/ inkább azt, hogy mit hisztizek már megint. Ez kicsit odatett a róla alkotott képemnek. Ha te nem akarsz hasonlót, akkor véletlenül se utasítsd el amikor porszemnek érzi magát melletted! Éreznie kell, hogy te mindig vele maradsz, ha csak ezen múlik az önbizalma. De azért neki is kell valamit tennie..
A kérdező hozzászólása: Most azt mind mondja, h egy normalis ember nem ulne mellette...hogy verjem ki a fejebol?
benned
huppsz...te vagy a lány..öööö Akkor is ugyanez a szitu csak fordítva!!
jólvanna! este van hosszú napom volt, és még tart reggel 8 ig! :)
A kérdező hozzászólása: ja , és én nem csaltam meg ..de az õ jelenlétében is voltak pasik akik kifejezték h értékesnek és vonzónak tartanak ..bár õ ezt nem akarta észrevenni. (és! nem játszottam rá) olyan hipotézise volt h ha rezeg a léc picit is egy kapcsolatban akkor a nõ rohan megdugatni magát ..én meg csak pislogtam kerek meredt szemekkel ..mert elvbõl nem tennék ilyet. elsõ körben magam miatt. nekem nem fér bele.
A kérdező hozzászólása: tehát én arra gondoltam h õ igazándiból magában nem bízik.
én továbbra is azt mondom h van a képben egy (most már azt mondom h másik lány)! minden kommentemet vegyél fordítva! és ennyi!
Szerintem benned. Ha önmagának szánta volna ezt a dolgot, akkor fejben elintézi. Persze az is lehet, hogy már megtette és lelliismeretfurdalása van.
Csak azért válaszolok, hogy több ember véleményét olvasd. Egy normális kapcsolatba nem fér bele a megcsalás, ilyesmit nem kell megbeszélni, alaptétel. Ha a barátod ezt mégis meg akarja beszélni, akkor okkal vagy ok nélkül, de ugy gondolja hogy nem vagy/leszel hüséges hozzá. Ezen nincs mit tovább ragozni. 35/F
Elég kevés ez az infó ahhoz, hogy relatíve biztos választ kapj. Nem lehet, hogy volt már olyan barátnõje, aki megcsalta? Mert az én baráti körömben is van olyan srác, akit megcsalt egy exe, aztán amikor kiderült, még a csajnak állt feljebb, mert "hát azt nem beszéltük meg, hogy ilyet nem lehet". Jó nagy gyökér volt a csaj, de attól még mély nyomot hagyott ez a dolog a srácban. Szerintem az lenne a legjobb, ha tõle kérdeznéd meg, hogy ezt miért mondta. Üljetek le szépen, és beszéljétek meg.
Egyeseknek nem esik le. :D
A kérdező hozzászólása: lány vok ..
benned nem bízik...nem is az h nem bízik..hanem valamiért nem akarja annyira, nem kíván téged annyira...hát ezaz igazság..
És akkor jönnek a kérdések kiírva, hogy "nincs mirõl beszélnünk"... :D Vannak távatok ezek szerint, én pl. még soha az életben nem beszéltem errõl a pasimmal.
A kérdező hozzászólása: 2. ez mit jelent ? csak érteni akarom ..ha valaki féltékeny akkor nem kíván annyira?
Egy párkapcsolat alap feltétele hogy nem csaljátok meg egymást, mi a túrót kell ezen megbeszélni ???
Szerintem õ már megcsalt.. Ezért szögezi le, hogy (innentõl kezdve) senki nem csal meg senkit.
2. vok. NOSS! akkor elmondom Magyarul érthetõen tömören röviden! - Van valakije, van pasi akivel dug szexel! És téged annyira nem kíván! Szeret veled lenni meg hülyülni meg bulizni meg beszélgetni....de te olyan vagy neki mint egy tutira jó haver lelki társ....de ennyi...
benned
2. vok amugy 27/f
Hát szerintem magában nem bízik de ezt beszélyétek meg

A barátom nem bízik bennem. Megcsalásról soha nem volt szó. Nem csaltuk meg egymást. De a bizalom mégis kevés. Hogyan bizonyítsam be, hogy szeretem tényleg és h újra bízzon?

Legjobb válasz: ne bizonygass semmit, az ilyen embernél az csak olaj a tûzre. egyszerûen ne foglalkozz ezzel, akkor rájön, hogy a saját maga szórakoztatására felesleges hisztiznie.

ne bizonygass semmit, az ilyen embernél az csak olaj a tûzre. egyszerûen ne foglalkozz ezzel, akkor rájön, hogy a saját maga szórakoztatására felesleges hisztiznie.
Egyébként emögött sok minden lehet. Ha belegondolok, akkor a volt barátomnak is lehettek "okai" a féltékenységre. Többek közt más városba jártam egyetemre, kollégista voltam koedukált koliban. Egy kis nem magyar beütés is van bennem, emiatt (vagy nem csak emiatt) tényleg mindig akadt jelentkezõ rajta kívül. Amikor szakítottunk jártam egy ideig mással, ez iszonyat nagy tüske lett a szemében (neki is volt kalandja, több is, az miért nem számít?) Na meg elõtte bulizós életmódot folytattam, viszont ez nem azt jelentette, hogy minden hétvégén mással dugok. Neki viszont ha 3-4 barátnõmmel kicsípjük magunkat és elmegyünk táncolni, az automatikusan a pasizást jelenti. A barátodnak van valami hasonló látszólagos oka arra, hogy féltékenykedjen?
A kérdező hozzászólása: Hát azért, még nem adom fel! Talán észreveszi! Adok neki ebbõl a szempontból idõt. Hátha az megoldja! Mert ilyen még nem volt köztünk!
Nálunk ugyan ez volt.Kissebbségi koplexusa volt, nem bízott bennem pedig eszem ágában sem volt megcsalni.Tehettem bármit semmi nem volt jó.Vége is lett, szerencsére most talált magához valót, aki melett nem kell félnie hogy megcsalja:)
2. voltam, kb. most van folyamatban a szakítás, 2 hónapja nem nagyon beszéltünk, néha felbukkan és sír hogy ne szakítsunk, vagy üzenetet küld. Már egyszer szakítottunk hasonló okokból, akkor is ugyanez volt a végén. Amikor másodjára összejöttünk ígérte, hogy nem lesz ilyen, nem lesz ezen több veszekedés. De ugyanolyan volt. Szerettem én is, de ezen kívül még volt sok probléma, ha már fiatalon itt tartunk, mi lesz 10-20 év múlva? Az elején próbáltam bizonygatni de ez tényleg nem a legjobb, talán csak még inkább megerõsíti abban, hogy én hétvégén dugni voltam és nem szakmai gyakorlaton, ha megmutatom neki a kutatási tervet. Viszont baromi nehéz a fülem mellett ha nekem támad, hogy bezzeg az exemmel biztos jobb volt a szex, azért nem akarok vele lefeküdni (éjjel, fáradtan, másnap kelek...) Végig igyekeztem neki megfelelni, ha azt kérte, hogy ne találkozzak a volt (fiú)osztálytársammal, nem tettem. Facebookon sem lájkoltam fiúk postjait, mert mindig megkérdezte, hogy ez meg ki. Szóval ne bizonygass, de ha nem változik meg, nem tudom mit lehet csinálni.
A kérdező hozzászólása: Ha 100% nem hiszi, akkor is higyjen legalább 80%-ban nekem! Több mint egy éve vagyunk együtt már. Szerelmes vagyok, elõször és lehet utoljára. Valamit kell tennem, õ azt mondja h bizonyítsam be!!
A kérdező hozzászólása: De még is hogyan csináljam? Hagyjam, hogy rájöjjön, hogy szeretem? De ha semmit sem csinálok és itthon ülök attól nem lesz jobb. És vele sem tudom elhihetni. Semmire sem tudok koncentrálni. A suli is tiszta gáz.
ne bizonygass, mert sose fogja 100% elhinni..a 2.válaszolot sajnálom..:/
mondtam, hogy ne bizonygass! csak a téveszméit táplálod vele...én is kirúgnám páros lábbal, de ha nem akarod, akkor próbálnod kell a helyes iráyba terelni. ha nem foglalkozol a rinyálásával, talán rájön, merre van az egyenes.
A kérdező hozzászólása: Igaz, mondjuk!! De szeretem, szerelmes vagyok belé. ÉS így azért mégis nehéz lenne szakítani is. Meg nem is akarok!! Csak bizonygatni, hogy szeretem meg õszintén beszélgetni, ezt kell tennem. De biztosan nehéz lesz..
Dobni kell az ilyet. Van másik 100 aki kényeztettne és nem veszekedésbõl állna az életed. De ezt te is tudod csak nem mered meglépni.
A kérdező hozzászólása: Az elsõ üzenet írójának : Érdekes amit leírtál.. És egyezek is veled. Csak a férfiak. Bennem felmerült, hogy a barátom saját magában sem bízik, ami baj. Mert szeretem, nem csaltam meg. Néha flegma vagyok, meg nem vagyok oda-vissza érte, de szeretem!! A második üzenet írójának : Nem! Szeretem! És azt akarom, hogy minden rendben legyen. Bármit képes vagyok megtenni, ez ügy érdekében!
második, de ugye már kiraktad???
Az én barátom is ezt csinálta, 5 éven át eltûrtem, hogy gyanúsítgat és nem enged sehová. Ha a barátnõmmel találkoztam, másnap már hallgathattam, hogy biztosan pasiztam. Ha egy számára ismeretlen pasival szóbaálltam, akkor biztos dugni akarok vele. Amióta dolgozom hihetetlenül féltékenykedett a munkatársaimra, még azt is mondta, hogy hagyjam abba, mert ez így nem jó. Akkor hol dolgozzak? Lánykollégiumban? Ott is van portás meg karbantartó... A régi dolgokat felemlegette, hogy amikor én 19 voltam leszoptam a haverját meg nézd, ott megy az út másik oldalán a 6 évvel ezelõtti exem (akit csak gúnynéven emleget). Ezen kívül a mindenféle híresztelést is elhitte, néhány pletykagép kitalált olyanokat, hogy én ezzel meg ezzel dugtam, na õ ahányszor ilyesmi témára terelõdött a szó elõjött, hogy én 20 évesen mekkora ribanck*rva voltam. Ez kb annyira igaz, hogy pl. az egyik hatalmas party akkor volt, amikor én másnap zh-t írtam egy másik vársoban és egyedül tanultam az ágyon. A másik szép pletyka pedig úgy kapott szárnyra, hogy a srác akivel állítólag dugtam, akkor épp a hûvösön csücsült. Amikor kijött õ is csak nézett, viccesen felfogva annyit mondott, hogy jó is lett volna. Na ezen hónapokig veszekedtünk, pedig én nem csináltam semmit... Ráadásul a sztori szerint még azelõtt történt, mielõtt összejöttünk. Akkor pedig ha igaz is lenne, nem mindegy neki? Csak hát én folyton hazudok neki... szerinte...
A kérdező hozzászólása: Nincs! Egyántalán! Sõt, õ jár más suliba középsuliba, minden nap utazik. Egy városban lakunk így a találkozással nincs baj.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!