Találatok a következő kifejezésre: A baratommal h (1137 db)

Igenember megelõzött :D:D
igen
De.
De meg ám. :P
A kérdező hozzászólása: azért vagyok féltékeny mert kiakadtam, h nem a barátom szólt? meg volt beszélve, h kettesben elmegyünk vhova.
Velem ugyanilyen történt. Megbeszéltük, h jön a párom, és lesz egy szép napunk. Javasoltam neki egy tök jó programot. Erre kitalálta, h jön a legjobb barátja is, és majd hármasban elmegyünk. Mondom jó. Inkább legyünk hárman, mint én egyedül nélküle. És a végén tényleg tök jól szórakoztunk. Bírom a barátját is, õ is engem, szerencsére, és a végén tényleg tökre élveztük az egészet, nem volt sem feszengés, sem féltékenykedés. (Egy múzeumba mentünk.) A különbség talán csak annyi a kettõnk esete közt, h én ismertem már korábbi találkozásból a párom barátját, szóval nem zavart különösebben, h õ is jön. Igazából nekem csak azzal volt bajom, h nem mondta elõre, hanem csak úgy mondta, mint egy légbõl kapott ötletet. De sztem te is próbálj meg megbékélni a sráccal, lehet, h nem is lesz olyan rossz együtt tölteni a napot. Barátoddal lehetsz kettesben eleget, most inkább élvezzétek ki a társaságot, meg ismerd meg õt is. :) Sok lány azért rinyál, mert a párja nem meri/akarja bemutatni a barátainak. :) Szóval no para :) 24L
Ja, ahogy figyelmesebben olvasom a kérdést, látom, h te is ismered már õt. Na mindegy, akkor ennek kivételével vedd figyelembe a többit. :) Szóval h örülj neki, h a haverjaival töltött idõbe is be akar vonni téged, meg próbáld meg élvezni. Tudod, egy párkapcsolatban fontosnak kell tartsd azt, ami a másik számára fontos. (Persze az ésszerû keretek közt.) És tudom, h most az ellen ágálsz, h dehátmegbeszéltük, meg h kettesben szerettél volna lenni vele, de nézd a másik oldaláról. :) Tényleg csomó idõt együtt tölthetsz még vele, most pedig inkább bulizz :) És talán azért nem a barátod szólt, mert így azt remélték, jobban fogod kezelni, meg nem fogod azt érezni, h a barátod csak rád akarja erõltetni a haverját :)
a nõ ne legyen féltékeny a pasi haverjára, max a pasid lehet féltékeny, ha a haverja téged stíröl, vagy ha te az õ haverját :) mert barát rivális az jobban fáj :) én sem féltékenykedni szoktam, mert megbízom a páromban, ahogy õ is bennem, pedig tapadnak rám a pasik, de az a lényeg, hogy nekem csak a párom kell, és büszke rá ha tetszem másoknak is. Szal nem szoktam féltékenykedni, csak örülnék neki, amikor mnidketten ráérünk (ritkán) akkor egymással törpdnénk, tehát ne a haverja miatt ne tudujunk találkozni, vagy akárki más miatt, és szeretnénk néha kicsit kettesben is lenni, a barátok nem pótolják a szerelmemet. Amúgy én is inkább a párommal vagyok de társaságban, minthogy a párom nélkül legyek vagy másokkal, vagy egyedül, holott tudom hogy õ a haverokkal van. Szal örülök, hogy felvállalt engem. Sõt elején zavart, hogy õ nem akart feljönni hozzánk, mindig én mentem hozzá, de belegondoltam ez nem gáz, hisz õ az aki bemutatott otthon, tehát fel mer vállalni, én is bemutattam volna, csak õ nem akart feljönni, de megbeszéltem vele és kiderült, hogy csak fél, hogy mit szólnak õhozzá az én szüleim, ilyen téren nagyon parás. De ez is megvolt, és most lenyugodott. Megismerte az otthonomat, szeretik õt és viszont, és úgy érzem ezáltal mégjobban belém szeretett :) fél éve vagyunk együtt. Sõt mióta nem egy mûszakban vagyunk, hanem õ négyben én háromban, azóta mégjobban hiányzunk egymásnak, de ez csak felfrissíti a kapcsolatunkat, de ha együtt vagyunk, az sem teher :) nem szereti a bulikat, nem is hívtam, de utolsó pillanatban utánam jött, és meg akart keresni, igaz nem talált meg, én meg késõn vettem észre az üzenetet, de barátjával összefutottam, és mondta h engem keresett, másnap korán hívott, és elmentünk vásárolni, egész nap velem volt :) meg folyton csokikat vett nekem, pedig sosem kértem ilyesmire, hogy vegyél nekem ezt meg azt, sõt azt mondta, én vagyok az elsõ barátnõje, aki nem kért tõle soha semmit, aki nem használja ki, és kainek nem a buli meg a pia a mindene, nem vagyok az a mûkörmös vakolatos cicababa féle meg már õ is megváltozott a szerelem terén :)

Tegnap sétáltam a barátommal és láttam a volt barátomat és el kezdett kérdezősködni a barátom h hiányzik-e. Este szeretkezni akart, én is csak nekem nem ment mert fájt. Lehet az az oka h láttam a volt pasimat?

Legjobb válasz: Hát ez eléggé viccesen hangzik szerintem semmi köze a fájdalomnak és annak hogy láttad a volt pasidat egymáshoz.Annak már lenne ha tudatosan nem akartál volna szeretkezni emiatt de a fájdalom nem magyarázható ezzel,maximum mert nem voltál eléggé ellazulva mert ezen agyaltál...

Hát ez eléggé viccesen hangzik szerintem semmi köze a fájdalomnak és annak hogy láttad a volt pasidat egymáshoz.Annak már lenne ha tudatosan nem akartál volna szeretkezni emiatt de a fájdalom nem magyarázható ezzel, maximum mert nem voltál eléggé ellazulva mert ezen agyaltál...
Háth tényleg elég vicces :DD Semmi köze nincs a fájdalomnak ahoz , hogy láttad a volt pasid de szerintem ezt te sem gondoltad komolyan..
Ha nem akartal volna szeretkezni vele, mert lattad a volt pasidat, felkavart es a mostani baratod eroltette volna, akkor lenne koze. De mivel te is akartal vele szeretkezni, szerintem a fajdalomnak valami mas oka van.

Megcsaltam a baratom az ex pasimmal akivel le fekudtem es a baratommal pedig nem mindig halazgattam es o tartott mellettem. Mit csinaljak? Mondjam el a baratomnak h megcsaltam?

O szerett engem de en nem tom h mit erzek. Nem szeretnem megbantani

Legjobb válasz: Valószínûleg nem szereted a barátodat. Inkább szakíts vele, hátha talál egy rendes lányt, aki nem csalja meg az expasijával. Szerintem túl fogja élni.

Inkább szakíts a barátoddal.Õ szeret téged, te meg nem tudod, hogy mit érzel iránta, gondold el, hogy esne az neki, ha megtudná, hogy megcsaltad az ex pasiddal...Megbízni aligha tudna benned ezek után már, a legjobb, ha inkább elengeded õt.
Annál jobban kevésbé bánthatod meg, hogy míg õt váratod, addig a volt pasiddal simán lefekszel. Ha még azt sem tudod, mit érzel, jobb, ha szakítasz a mostani barátoddal, és esélyt adsz neki, hogy találjon magának mást.
Valószínûleg nem szereted a barátodat. Inkább szakíts vele, hátha talál egy rendes lányt, aki nem csalja meg az expasijával. Szerintem túl fogja élni.
Ezt, hogy "rossz hangulatban voltam és azért feküdtem le a másikkal" biztos nem veszi be a pasi ha van egy kis esze. Ezen nincs mit szépíteni. Ha a barátját szeretné, akkor vele feküdne le és nem az expasijával.
Egyszerûen nem értem, mit írtál... Mi az, h nem mindig halazgatsz, gondolom halasztgatsz, de mit, hol, mi?
Látom nem nagyon megy a magyar. Sebaj, próbáljuk meg angolul!
hát.Ha nem tudod mit érzel akkor mindenképpen el kell neki mondanod mindazt h lefeküdtél vele mindazt hogy nem tudod mit érzel.Annál rosszabb lesz hogy furdal a lelkiismeret.mond meg neki hogy, rossz hangulatban voltál és ezért nem tudtad "irányítani" magadat(ha még szeretnél vele lenni)
Talän nem volt jo az ägyba az uj pasiHogy lefeküdtèl az exxelSzerintem egy nèl tarts ki amejik dug tègedMert minda ketten meg fognak szopatni ès elmegy a hired a faluba ès nem kellesz majd senkinekJa de kiällhatsz a sarokra majdès ott nem kell aggodnod hogy kivel mièrtHüje kurva
A kérdező hozzászólása: en mindig halazgattam h lefekuldjek vele vagyis a mostani baratommal
A kérdező hozzászólása: hat mi lenne:en nem akartam lefekudni a mostani baratommal de az ex pasimmal lefekudltem es megcsaltam a baratom...
Ahogy elnézem, nincs valami szoros érzelmi kötelék a barátod ill. közötted, és ennek így semmi értelme. Hogy elmondod-e neki a történteket vagy sem, azt majd meglátod, de szerintem nem érdemes ezt a kapcsolatot így tovább folytatni. Egyébként meg az õszinteség amennyi fájdalmat okoz, annyi tiszteletet fejez ki a másik iránt....
Szakíts a barátoddal!!!!Ne hülyítsd tovább szegényt... nincs semmi értelme és nem is lesz.Ha mégis folytatjáok akkor meg a lelkiismereted nem fog békénhagyni... SZAKÍTS ÉS NE OKOZZ TÖBB FÁJADLAMAT!!!!! És tanulj az esetbõl...
Még mindig nem tudod használni az igeközõket, cssk az a baj, hogy így duplán zavaros a dolog!
igekötõket*

Hogyan mondjam meg a barátomnak h nem szeretném h kinyaljon?

most elõször fogok vele lefeküdni és olyan kínos mert õ ki akar nyalni de én nem szeretném

Legjobb válasz: Miert nem szeretned?:)

Miert nem szeretned?:)
ha nem akarod akkor mondd neki. olyanba ne menj bele amit nem akarsz, bár jó dolog ;) hát ha neked ez lesz a legelsõ szex akkor ha nem is nyal ki de mindenképp fektessetek sok idõt az elõjátékra. ujjal izgassa a csiklód és ha már kellõen nedves vagy akkor ujjazzon 1-2 ujjal. ha szükséges használjatok síkosítót. ja és védekezzetek! am hány évesek vagytok?
"Kedvesem, nem szeretném hogy kinyalj!" és magyarázd el neki, miért.
Miért nem szeretnéd? Minden lány szereti. De mond meg neki hogy még nem szeretnéd hogy kinyaljon. Vagy engedd meg neki és ha nem tetszik ahogy csinálja akkor mond inkább neki hogy fojtassa ujjal vagy hatoljon beléd így nem fogja megkérdezni hogy miért ne nyalhatna
Miért nem szeretnéd?
A kérdező hozzászólása: hát nemtudom de én úgy vagyok vele h inkább térjünk a lényegre
Mikor épp elkezdené csinálni, fogd meg az arcát, húzd vissza, csókold meg és mond, hogy "Most ezt kihagyhatnánk?" Ilyen egyszerû :)

észre veheti a barátom h még szűz vagyok?

17éves lány vagyok,és a barátom úgy tudja h már nem vagyok sz?z,és már nagyon szeretnék vele lefeküdni,de félek attól h rájön arra h még mindig sz?z vagyok.

Legjobb válasz: észre veszi h szûz vagy..

Mond el neki, tényleg örülni fog, fõleg azért is, hogy õ lehet neked az elsõ!
Miért kell becsapni?
észre veszi h szûz vagy..
Nem jobb az õszinteség? De most komolyan... Milyen kapcsolat az, amiben ilyeneket hazudnak? Ezen elgondolkodnék a helyedben. Még nem késõ szólni. Szerintem még örülni is fog neki.
mivel átfogod sikongatni(mert kemény lesz hogy jó legyen neked, és azt hiszi hogy már gyakorlót vagy) IGEN !!!
A 2.-on behaltam XDDD Amugy még jóhogy észreveszi :) Gondolkozz csak...pl szûzhártya...stb..
ez ugye csak egy vicc
Te jó ég! Ez komoly kérdés vagy kamu? Hát persze hogy észreveszi!!
veszítsd el 1 vibrátorral és utána renben van minden
gyere baby megoldjuk és utána nem veszi észre
A férfiaknak óriási dicsõség, ha egy lány nekik adja a szüzességét. És nem, nem vagyok régies. 21/F
nhha tee en 18/L vagyok es szuz es nem kell ezt szegyelni es mond el neki !!!
Minek hazudni?? Ezzel csak magad alatt vágod a fát..sose értettem ezt. Valld be neki, hogy szûz vagy. Nem szégyellnivaló!

Picit meg akarom "szivatni" a barátom h érezze még jobban h sokat jelentek neki. de hogyan?

A barátommal elég jól elvagyunk nagyon imádjuk egymást de vannak dolgok amik nekem nem tetszenek.pl h nem veszi fel a telót ha hívom de kés?bb visszahív de persze mindig van vmi kifogás.vagy ha aztmondja h jön 7re akkor idejön 9re .montam már neki h ez nem tetszik nekem de ugylátom nem hat:S.mit tudnék tenni?érzem azt h szeret tehát ezzel semmi probléma nincs.az is lehet a probléma h ? vakon megbízik bennem mert én minden nap itthon ül?k de viszont este meg vele vagyok meg vele császkálok.de ? viszont egész nap úton van:S

Legjobb válasz: Mennyi idõs vagy és hol laksz?

Mennyi idõs vagy és hol laksz?
Mint írtam link, önzõ, bunkó. õ ilyen és ilyen is marad. Vagy elfogadod vagy kidobod. megszivatni nem fogod tudni mert vagy leszarja majd vagy csak pipa lesz de megváltozni ettõl nem fog.
A kérdező hozzászólása: elvileg mindig közbejön valami.csak ez már annyira unalmas.de biztos h nem hazudik mert ha ugymond szivatni akarna akkor miért mutatott volna be az összes családtagjának anyukájának apukájának tesójának rokonainak családi barátoknak?csak komolyan gondolja.tegnap voltunk buliba és én kicsit feljebb húztam a már am is miniszoknyám és nagyon nem engedte állandóan lejjebb húzogatta h más ne lássa
utolsó elõtti
Na utolsó biztos h neked se volt még kapcsolatod. Nem úgy mûködik h majd megy ha megy. Ha idõre van megbeszélve akkor legyen ott akkora ha közbe jön vmi akkor telefon. Ennyit mindenki elvár a "párjától" legyen az nõ vagy ffi.
persze ha úgy érzed, hogy nem kikényszerített idõpont, hanem tényleg csak õ mond valamit és késik órákat és fel sem hív akkor link. vannak ilyenek nem lehet velük mit tenni. nem fogják fel hogy ez kellemetlen a másik embernek. mondhatnám úgy is hogy önzõ bunkó paraszt. utálom az ilyeneket.
jó akkor minek hivogatod egész nap meg miért mondod neki h ekkor meg akkor legyen ott mert ha késõbb jön azt nem szereted. majd megy amikor megy. ha meg nem tetszik hagyd el.
A kérdező hozzászólása: héééééé:D a barátom nem dolgozik. vannak barátaim barátnõim és szoktam velük találkozni de a pasim tudja h ugysem csalom meg. érted?:D
Na elmondom náluk mi van. 1. A srác alapvetõen link, késik mindenhonnan. 2. A lány a fiúval ellentétben nem dolgozik, nincsenek barátai, unatkozik egész nap, rátapad, megfolytja. Na most akkor szerinted nálatok mi a baj?
A kérdező hozzászólása: mert ha kikapcsolom a telefonom és utánna vissza és vki hívott akkor jön egy sms h ettõl meg ettõl volt egy nemfogadott hívásom
*jó vége. Bocsi kimaradt:)
Mert egy haverom csaja is ilyen.
A kérdező hozzászólása: 18/l és debrecen környéke.miért?
és azt honnan tudod hogy amikor ki volt kapcsolva akkor nem próbált hívni..?:)
Nekem elég ha megemlitem h beszéltem egy másik sráccal és máris eszébe jut h mennyit érek neki:D aM csinálj 1 csajos estét akkorra mikor tudod h talizni akar. De az utolsó pillanatban szólj neki h mégsem jó neked:P A telós ötlet jó csak ne is kapcsold be. Ha odamegy vagy neten keres akkor meg mondd neki h "óóó észre se vettem biztos akkor kapcsolódott ki mikor leejtettem." De óvatosan "játsz", mert nem mindegyik pasinál sûlnek el ezek a dolgok jól. És nehogy túlzásba vidd, mert annak se lesz vége.
az egyszer biztos hogy szeret. de mivel férfi, késik. talán azt sem szereti ha hívogatod. lehet, hogy idegesítõ számára. és ne aggódj! ne gondolj semmi rosszra ha egész nap úton van. az ilyen apróságokról lehet hogy nem tehet férfi mivoltából.. de mindenképpen beszéld meg vele és kérd ki a véleményét hogy ellenkezõ esetbe õ mit csinálna és mire gondolna ha ezt csinálnád vele.

Tervezzuk a baratommal h egyutt leszunk... Marmint sex... Hogyan menjek el az orvashoz tablettat kerni?

lehet hujen hangzik a kerdes....de.....mert nalunk egy kis varosba gyorsan terjednek a hirek...:S....kell vigyek magammal valamit??? valami vizsgalat kell elotte gozom sincs az ijesmihez....szoval....nem baj ha hujenek neztek de akkor is.....gumit nem akarunk hasznalni.....segitssetek:((:((!!!!!!

Legjobb válasz: Szia! Nem nézünk hülyének, ez az oldal azért van, hogy megkérdezd, amit nem tudsz. Szóval ha magándoki, akkor valószínû idõpontot kell kérni (ezt te tudod, h nálatok hogyan megy). Miután bemész, elõször megkérdezi, mi a panaszod. Miután megmondod, h tabit szeretnél, rákérdez bizonyos dolgokra (gyógyszerérzékenység, trombózis volt-e a családben stb. - ezekrõl jó ha érdeklõdsz családon belül). Majd felír egyfjta tabit, kérj olyat, aminek alacsony a hormontartalma. Utána általában csinálnak egy rákszûrést, ami nem fáj, csak kellemetlen (egy fültisztító pálcikával vesznek kenetet). Utána még hasfalonn keresztül megvizsgál és ennyi az egész. De ha nem akarod, nem csinál vizsgálatot, de szerintem érdemes megtudni, minden rendben van-e odabent. Ha van még kérdésed, írj! Sok sikert és ne izgulj, ki lehet bírni :-)

Szia! Nem nézünk hülyének, ez az oldal azért van, hogy megkérdezd, amit nem tudsz. Szóval ha magándoki, akkor valószínû idõpontot kell kérni (ezt te tudod, h nálatok hogyan megy). Miután bemész, elõször megkérdezi, mi a panaszod. Miután megmondod, h tabit szeretnél, rákérdez bizonyos dolgokra (gyógyszerérzékenység, trombózis volt-e a családben stb. - ezekrõl jó ha érdeklõdsz családon belül). Majd felír egyfjta tabit, kérj olyat, aminek alacsony a hormontartalma. Utána általában csinálnak egy rákszûrést, ami nem fáj, csak kellemetlen (egy fültisztító pálcikával vesznek kenetet). Utána még hasfalonn keresztül megvizsgál és ennyi az egész. De ha nem akarod, nem csinál vizsgálatot, de szerintem érdemes megtudni, minden rendben van-e odabent. Ha van még kérdésed, írj! Sok sikert és ne izgulj, ki lehet bírni :-)
Csak a TB-kártyát kell magaddal vinned. A nõgyógyásznak elmondod, hogy szeretnél tabit felirazni. Õ megvizsgál, esetleg csinál egy vérvételt (ezt nem minden orvos szokta) és ha nincs semmi probléma, akkor felírja a tabit. De az is lehet, hogy csak bemész, hogy kell tabi és fel is írja... Orvosa válogatja sajnos :S Ha részletekre is kívncsi vagy, akkor kutakodj a kérdések között, sokan kérdezték már ezt, biztos minden felmerülõ kérdésedre választ fogsz kapni.
* bocsi nem fültisztító pálcika, csak ahhoz nagyon hasonlít, hosszabb a pálcika része
de arra számíts, h az még 1 idõ mire elkezdheted meg hat meg ha esetleg fellép vmi komplikáció... szal cs hha tényleg még cs tervezésnél vagytok, akkor, mert kben ez még vszeg több idõ lehet! ja és van ugye az orvosi titoktartás, szal jó esetben ezt cs az orvos és te fogod tudni!!!
TB kártyádat kell elvinned.A dokinak a tabletta felírása elõtt vizsgálatot kell végeznie, h.megállapítsa, egészségesek-e a nemi szerveid, és alkalmas vagy-e fogamzásgátló szedésére.Egyébként nem fájdalmas a vizsgálat, de ha még szûz vagy, akkor ezt persze közöld az orvossal, és õ kíméletesebb lesz.

Szerintetek mennyire zavarhatja a barátom h jól nézek ki?

Sokan meg szoktak nézni az utcán mikor a barátom is velem van és ?t ez nagyon zavarja. Meg gyakran rám dudálnak és mikor ezt elmesélem neki teljesen kiakad, pedig én cs azér mondom el neki mert mindig ideges leszek, mert nagyon fel lehet húzni azzal h teljesen ismeretlenek cs ugy dudálnak nekem. meg multkor az 1ik szomszédja kérdzte t?le h én a bn?je vok-e? és azt mondta még hozzá h nem hiszi el, mert h nem lehet ilyen jó csaja. Én mondjuk nem tartom magam annyira hú de jó csajnak. cs félek h a barátomat zavarja h ennyien megnéznek. és tudom h szeret de mégis attól félek h egyszer még szakitani fog velem emiatt és lecserél egy olyan csajra, akit nem bámul meg mindenki:S:(

Legjobb válasz: Ha rengetegszer elmondod neki, hogy õt szereted és senki mást, hogy vele akarsz lenni akkor, ha épp eszû semennyire sem zavarja, örül, hogy vele vagy:D Az én barátom szinte örül, ha utánam megfordulnak a fiúk, mert nem féltékenység tör rá, hanem büszkeség, mert tudja hogy én csak õt akarom senki mást:)

Ha rengetegszer elmondod neki, hogy õt szereted és senki mást, hogy vele akarsz lenni akkor, ha épp eszû semennyire sem zavarja, örül, hogy vele vagy:D Az én barátom szinte örül, ha utánam megfordulnak a fiúk, mert nem féltékenység tör rá, hanem büszkeség, mert tudja hogy én csak õt akarom senki mást:)
Szerintem nem zavarja, hogy "túl szép" vagy, max. lehet egy kis önbizalmatlansága, hogy nem érdemel meg, de ezen könnyen segíthetsz. Egyébként hány évesek vagytok?
Hát ha annyira féltékeny, hogy inkább lecserél egy bányarémre, akkor cseréljen. Inkább lenne büszke rá, hogy ilyen jó nõ a barátnõje, hogy sokan megnézik. Az ilyen mértékû féltékenykedésnek nem szokott jó vége lenni.
A kérdező hozzászólása: lehet h tényleg kicsit önbizalomhiányos, mert lehet h nem õ a világ legjobb pasija, de nekem akkor is cs õ kell! ugy szeretem ahogy van:)
Fiúként én is azt a tábort erõsítem akiket büszkeség tölt el amikor megnézik a barátnõjüket :) Valószínûleg a barátodnak önbizalom növelésre van szüksége. Nekem az is fura, hogy miért zavarja ha valaki nem hiszi el, hogy ilyen barátnõje van. Kit érdekel ki mit gondol ha boldog?
Probalj meg kevesbe kihivoan oltozkodni. Az en baratnom(mar felesegem) is eleg csinos. Amikor ilyen volt, mint Nalatok es csak annyit mondtam, hogy "csorogjon is minden pasi nyala a nomre..." Es persze, hogy zavart, de majd hulye leszek elarulni! ;) 36F
Szerintem az IQ-d és a heJesírásod sokkal jobban zavarja...
Kedves kérdezõ! Ez még nem válóok!:) Ennek a férfiak általában örülni szoktak(belül)...kifelé mást mutatnak, mert õk férfiak...meg akarják védeni a párjukat, ezért egy-egy ilyen alkalommal "természetes", hogy kiakadnak. Részleges megoldás lehet az, hogy nem neki meséled el, ha ráddudáltak, -fütyültek...és próbáld meg Te is másképpen felfogni, mert a férfiak szeretik nyálcsorgatva nézegetni a nõket, és jó is ez így...ha zavar, ne vedd észre, jobbat nem tehetsz.:)
Ez mind csak az önbizalomhiánya miatt van. Én speciel nagyon örülök, amikor a barátnõmet megnézik az utcán, amikor utánafordulnak. Vagy egyszerûen csak elismerõen bólogatnak. Olyankor nõ az egóm, nõ az önbizalmam. De ha valakinek alapból kicsi az önbecsülése, az az ilyen dolgok miatt csak még rosszabb lesz, szóval sürgõsen beszéld meg vele, hogy mi van. Biztosítsd az érzéseidrõl, és továbbra is örülj, hogy megdudálnak, utánad fütyülnek stb. Mert amiatt, hogy a barátodnak kevés az önbizalma, neked ne legyen az. Te csak legyél nõ, és legyél igazi jócsaj.
Szép vagy? FÚÚÚJ! Emiatt fog otthagyni!

Az esemény utáni fog. Gátló mennyire biztosít abban h ha úgy szexelek a barátommal h gumi nélkül és belém élvez nem leszek terhes?

Nem történt meg, nem is kockáztatnék, csak érdekel h ha vkivel egy ilyen szituáció el?fordult már segített-e az esemény utáni.

Legjobb válasz: Nem tortent semmi baj, ha nem szakadt ki a gumi. Az esemeny utanni valoban hatasos, ha idoben beveszed, DE es ismetlem DE csak abban az esetben hasznald, ha valami baleset tortenik, mert elegge komoly zavarokat okoz egy fejlodo szervezetben.

Nem tortent semmi baj, ha nem szakadt ki a gumi. Az esemeny utanni valoban hatasos, ha idoben beveszed, DE es ismetlem DE csak abban az esetben hasznald, ha valami baleset tortenik, mert elegge komoly zavarokat okoz egy fejlodo szervezetben.
1. nincs igazán esélye, hogy baj lesz, ha nem szakadt ki a gumi, akkor véd. 2. Az esemény utáni hatásos, ha minél elöbb beszedi, akinek szükséges, de mivel igen nagy adag hormon van benne, ezért utána eléggé összekeveri a hormonrendszert - ezért CSAK akkor szabad használni, ha feltétlen muszáj.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :)
AZ ESEMÉNY UTÁNI GYAKORLATILAG EGY LÓRÚGÁS A HORMONHÁZTARTÁSODNAK! Csak akkor használd ha tényleg nagyon muszáj!!!!!!
Én 36 évesen vettem be egy eseményutánit 8 órán belül, egyszeri együttlét, nem teljesen középidõben, óvszer szakadás miatt. Mégis terhes lettem. Pedig az én koromban állítólag már nehezebben megy. Utána az orvostól hallottam, hogy nagyon gyakori a terhesség az eseményutánit követõen is. Escapelle volt azt hiszem a neve. Én akkor úgy gondoltam, hogy csak az nem lesz terhes, aki amúgy sem lett volna. :)
Nekem egyszer volt rá szükségem..tavaly..akkor kiszakadt az óvszer de nem lett semmi..bevettem a 72órást..( nekem is Escapelle volt:D ) szóval nekem használt :) de mondjuk engem meg sem vizsgáltak..:S mert úgy volt hogy a baki vasárnap volt..aztán hétfõn elmentem a suliban a védõnõhöz és miskolcon akkor újították valamelyik kórházat és nemtudta hová küldjön..szinte végig jártuk az összes miskolci kórházat..mire beküldött a megyeibe a szülészetre..:D és ott meg már ott várt a portás... hogy ugye ti jöttetek..az xy..suliból?:D már mindenki tudta hogy ki vagyunk hiszen a védõnõ felhívta az egyik orvos ismerõsét és õ írta fel..:D 17/L

Hogy mondjam meg a barátomnak h zavar h gyakran beszél az exéről?

mikor együt vagyunk gyakran felhozza és ez nagyon zavar...de még eddig nemmondtam neki meret sztem neki felse t?nik h róla beszél csak úgy jön..olyankor nagyon kínosan érzem magam gondolom eltudjátok képzelni..:S

Legjobb válasz: sztem a legegyszerûbb az lenne,ha megmondanád neki,hogy mi zavar. nem letámadóan,csak finoman, de azért sztem mondd el,mert magától nem tudhatja hogy mi zavar. tudod,néma gyereknek anyja se... am mióta jártok? vagy exével mennyit járt?

sztem a legegyszerûbb az lenne, ha megmondanád neki, hogy mi zavar. nem letámadóan, csak finoman, de azért sztem mondd el, mert magától nem tudhatja hogy mi zavar. tudod, néma gyereknek anyja se... am mióta jártok? vagy exével mennyit járt?
Még a hatása alatt áll sajnos!!! Ha zavar, akkor állítsd kényszerhelyzet elé!!! Amikor legközelebb elkezd beszélni az exérõl, állj fel, mondd neki, hogy ne haragudj Én ezt tovább nem hallgatom, ha van más amirõl szívesen beszélgetnél velem, akkor keress meg! Tudod hol találsz!!! Fogd magad és húzd el a csíkot!!! Akkor is, ha bocsánatot kér és mentegetõzik! Többet az életben nem fogja felhozni a volt nõjét, ezt garantálom!!!
Az én volt barátnõmnek az nem tetszett, hogy soha nem beszéltem az exeimrõl. :) Szerintem is mond meg neki, egy párnak meg kell tudnia beszélni.
A kérdező hozzászólása: ja még hozzá tenném h negatív dolgokat mond meg hozzámhasonlítja..és zavar:S eleinte elis tûrtem de 1re jobban zavar..:S
A kérdező hozzászólása: 1hónapja járunk az exével pedig 1ütt volt 2évig..(és 3hónapja szakítottak)
A kérdező hozzászólása: remélem is mert már nembírom:)
A kérdező hozzászólása: az igen:D én meg örülnék ha elfelejtené végre:) hát nemvagyunk 1rofmák:) :) köszönöm a válaszokat:D
Szerintem mond azt neki hogy veld vagy vele jár mert ha veled akkor õt felejcse el de ha vele akkor téged felejcsen el
A kérdező hozzászólása: köszönöm:) :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!