Találatok a következő kifejezésre: A baratommal es nem vedekezunk, (16 db)

Ha szeretkezünk a barátommal és nem védekezünk! De nem megy el bennem akkor is teherbe lehet esni?

Legjobb válasz: elméletileg az elõváladéktól is teherbe eshetsz... valamilyen védekezési módot célszerû alkalmazni, hacsak nem akartok babázni!

elméletileg az elõváladéktól is teherbe eshetsz... valamilyen védekezési módot célszerû alkalmazni, hacsak nem akartok babázni!
Igen, bár kevés rá az esély!
Simán, lásd családorvos válaszát: [link]
Simán...
Igen.
Még abban az esetben is, ha a férfi idõben megszakítja a közösülést, bekövetkezhet a terhesség. Egyes szakértõk szerint az elõváladék elegendõ spermiumot tud "felvenni" az elõzõ ejakulációkból a húgycsõben maradt spermiumok közül ahhoz, hogy terhességet okozhasson. Becslések szerint minden 100 nõbõl 17-27 esik teherbe a megszakításos módszer alkalmazói közül. Részletek: [link]
Ha nem lehetne, akkor nem írnék most választ :)
Igen. Inkább vegyétek meg a gumit/gyógyszert, mint az abortusz...
igen kedves 14 éves, bepriccolás mélkül is LEHETESZ az. Nem, nem tudjuk mennyi azesély. Fõleg nem százalékban.

Ha lefekszek a barátommal és nem védekezünk, az utónedvtől terhes lehetek?

Legjobb válasz: igen.de milyen utónedvtõl?ha belédengedte akkor terhes lehetsz!

igen.de milyen utónedvtõl?ha belédengedte akkor terhes lehetsz!
Utó nedv?Akkor beléd ment vagy sem? Utó nedv akkor minden bizonnyal igen. Ha az elõ nedv érdekel a válasz akkor is az, hogy terhes lehetsz tõle bizony!Már abban is lehet sperma.Vigyázzatok jobban.Szedj gyógyszert vagy gumi.
Elõnedv van, utónedv már nem, mert akkor már elélvezett. Amúgy az elõfolyástól is teherbe eshetsz. Ezért amint áll, azonnal fel kell húzni a gumit.
Szia! Azt hiszem, értem, mire gondolsz. Nem engedte beléd, de utána visszabújt még egy kicsit. A húgycsõben maradhattak még spermák, úgyhogy igen, lehetsz terhes.

Már több mint 1 éve sexelek a barátommal és nem védekezünk és eddig még mindig megjött. Az lehet hogy nem lehet gyerekem?

Legjobb válasz: "Az lehet hogy nem lehet gyerekem?" Úgy hogy csak kamuzol. (Ha igaz lenne nyilván védekeznél mivel tudod hogy kell és te se akarsz 17 évesen anya lenni) Lelki szemeim elõtt látom ahogy várod a sok felháborodott kommentet. Sajnos amilyen kevesen gyanakszanak meg is fogod kapni...

"Az lehet hogy nem lehet gyerekem?" Úgy hogy csak kamuzol. (Ha igaz lenne nyilván védekeznél mivel tudod hogy kell és te se akarsz 17 évesen anya lenni) Lelki szemeim elõtt látom ahogy várod a sok felháborodott kommentet. Sajnos amilyen kevesen gyanakszanak meg is fogod kapni...
Homároknak nem lehet gyermeke A válasz! B:válasz IGEn
aki sexel, annak nem is lesz, mert ilyen magyar szó nincs. szexel. szerintem is kamu, vagy te vagy az évezred legostobább libája de inkább elõbbi
Ha nem élvez beléd, akkor elképzelhetõ, hogy nem estél teherbe, hiszen a megszakítás 100 esetbõl 35-ben eredményez terhességet. Ha beléd is élvez, amit ebben a korban erõsen kétlek (szóval szerintem is kamu a kérdés), akkor igen, el lehet gondolkodni, hogy lehet-e gyereketek. De az is lehet, hogy a pasi lõ vaktölténnyel.

Hogyan mondjam el az anyámnak, hogy szeretnék fogamzásgátlót szedni? Már 8hónapja együtt vok a barátommal és mindig izgulok, h nem fog megjönni de persze védekezünk de az azért nem a legbiztonságosabb! várom a válaszokat

Legjobb válasz: Anyu, szeretnék fogamzásgátlót szedni! 8 hónapja vagyok együtt a párommal, és mindig izgulok, hogy nem fog megjönni, de persze védekezünk de az azért nem a legbiztonságosabb!

Anyu, szeretnék fogamzásgátlót szedni! 8 hónapja vagyok együtt a párommal, és mindig izgulok, hogy nem fog megjönni, de persze védekezünk de az azért nem a legbiztonságosabb!
A kérdező hozzászólása: 17éves vok
jobban jár ha megbeszéli az anyjával, ez ugyanis így szokás jobb körökben. nempedig titkolózni anyuka elõtt, aztán meg feltenni ide a következõ kérdést, hogy hogyan csinákjam h anyám netudja meg eztmegazt....az anyukák segítõkészek, rosszat semmiképpen sem akarbnak a lányuknak, jó velük jóbalenni, és megbeszélni a dolgaidat. sokat tudnak ugyanis segíteni, olyan dolgokban is, amikrer eddig nemis gondoltál... úgyhogy nyugodtan beszéld ezt meg anyukáddal, eccerûen csak állj elé, h neked az óvszer nemnyújt elég biztonságérzetet, és így nemolyan jó a szex, ezért szeretnél inkább tablettát szedni. nemfogja leszedni a fejed. legalább látja h felelõsségteljes vagy.
az 5-6e az három havi adag. havi szinten 2000-t kell összerakniuk kettõjüknek.
hát kb 5-6000 forint.azért nem tudom hogy kinek mennyi zsebpénze van de azért ez szerintem nem kis összeg.különben tényleg leírhatnád a korod!
nem tudom mennyi zsebpénze van, de egyrészt nem olyan horribilis összeg, másrészt meg szálljon bele a csávó is, ha nem akar kotonra költeni... :)
utolsó, és szerinted õ fogja fizetni magának, ha teszem azt 15-6 éves? :D mindenképp el kell mondania a mutternak
minek elmondani? elmész nõgyógyászhoz és feliratod magadnak.
Ha jó fej az anyukád, akkor elé állsz és azt mondod neki hogy: "Anyu fiatal vagy még hogy nagyi legyél, ezért gyre velem a dokihoz a gyógyszerért!" Egyébként hány éves is vagy? Mert ha az én lányom 14 évesen elém állna, hogy szexel és kell a gyógyszer egy kicsit kiakadnék...
Nem kell hozzá anyuci, felírják anélkül is. Viszont majd ha 1x becsúszik 1 nem kívánt baba, jól jönne az az anyai segítség...

A baratommal szeretkezunk es nem vedekezunk, hanem a megszakitasos modszerrel agyunk, en felek attol ha pl. elmegy letorli meg minden es utanna ujra szeretkezunk hogy terhes leszek. Mit tegyek?

Legjobb válasz: A megszakításos közösülés nagyon rizikós. Nem egy olyan párt ismerek, akiknek így csúszott be a baba (és volt olyan, aki nem is volt túl boldog a dologtól). Szóval, ha nem akartok gyereket, használjatok gumit vagy szedj tablettát. Biztos hallottál már az elõváladékról. Attól is teherbe lehet esni.

A megszakításos közösülés nagyon rizikós. Nem egy olyan párt ismerek, akiknek így csúszott be a baba (és volt olyan, aki nem is volt túl boldog a dologtól). Szóval, ha nem akartok gyereket, használjatok gumit vagy szedj tablettát. Biztos hallottál már az elõváladékról. Attól is teherbe lehet esni.
Nem csak egyszer lehet teherbe esni egy hónapban, és nem a 10-14 nap a termékeny, hanem a 14-16, te is utánanézhetnél dolgoknak. És igen, van akinél beválik, én is ismerek több ilyen párt, de ehhez tényleg érettség, figyelem és felelõsségtudat kell. Amúgy tényleg nem megbízható módszer, és jó lenne, ha nem játszanál vele. A terhesség gondolom nem jól jönne most. Védekezzetek rendesen, én is a tabira esküszöm, vagy óvszer, vagy hüvelytabi. Bármit, de ennél biztosabbat!!
Én nem mondom, hogy megérdemelnéd, de ez tényleg nagyon veszélyes, ha nem akartok semmi esetre sem babát, akkor vegyétek komolyan a védekezést.
kedves utsó hozzászóló! 1. te is huhogsz. 2. valóban nem kell tablettát, hormonokat szedni, én sem teszem, ezért van a gumi. 3. akármit is mondasz, ez az egyik legrizikósabb módszer.
Védekezzetek rendesen vagy gumival vagy tablettával!!! Ha félsz a terhességtõl nem értem, hogy miért a legmegbízhatatlanabb módszert alkalmazzátok! Meg is érdemelnéd!!!
Mindenképpen beszélj a barátoddal!! Mert ez nem jó így. Ha õ nem akar óvszerrel vigyázni rád, kkor inkább szedj tablettát. Mert igaz hogy méreg, de még mindig kevésbé károsít mint egy abortusz. Mondjuk én elhagynám azt a férfit, akinek ennyire nem számítok, hogy nem hajléandó vigyázni rám. Mert az ilyenben nem lehet megbízni. Az ilyenek szoktak lelépni amikor terhes marad a lány.
nem tudom miért huhog mindenki a megszakitásos módszer miatt, persze aki nem ért hozzá az fél a tudatos védekezés pedig müködik, ami azt jelenti, hogy nem tömjük magunkba azokat a "gyógyszernek" nevezett mérgeket ami mellett szintén terhes lehet bárki!!! MIT TEGYÉL! FIGYELD MEG MIKOR VAN PETEÉRÉSED EZ A MENSES 10-14-ik napja körül van ebben az idõben FIGYELJ a megszakitásos módszert NE használd!! A többi nap rendben van, sokan nem tudják egy hónapban 1x lehet teherbeesni!!!! MIT TEGYÉL 2! ha a párod elmegy 1x akkor mossa le és a következõ közösülésnél pedig használjon óvszert!! mert igy tégyleg veszélyes a 2.alkalom és igazuk lesz a "húhogoknak", hogy terhes leszel TUDATOSAN ÉS ÉSSZEL KELL VÉDEKEZNI!! AKI A MEGSZAKITÁSOS MÓDSZERT VÁLASSZA, több rutin és önismeret kell hozzá! tini lányok és fiúknak tényleg maradjon az óvszer vagy tabletta!!! nekem ez a véleményem!!
A 4. hozzászólónak üzenném: a megszakításos módszert azért nem szeretik alkalmazni a legtöbben, mert teljesen lehangoló, hogy épp a csúcs elõtt meg kell állni! Emellett egy tinipárnak a legkevésbé hiányozna egy baba! Mint tudjuk a fiatal "fiúcskák" még nem igazán tudják kontrollálni az elélvezésüket, a lányoknak pedig nem mindig akkor van peteérésük, amikor épp "kellene"! Bármit is mondanak, minimum óvszerrel kell, hogy védekezzenek! Az viszont elég vicces, hogy azok a csajok, akik a megszakításos közösülést választják, egyszer csak teherbeesnek utána meg "sírnak", hogy: Jajj, teherbeestem! Hát én erre csak annyit tudok mondani, hogy ne csodálkozzon, és hogy megérdemli!!!

Nagy baj ez? A barátommal lassan 1 éve együtt vagyunk, de nem védekezünk gumival, hanem csak időben kiveszi. Nem estem teherbe és nagyon óvatosak vagyunk. Nagy baj ez? 20/L

Legjobb válasz: nem értem egy 20 évesnek hogy lehet ennyi esze hogy nem védekezik...-.- fiatalabb vagyok mint te és még ígyis tudom hogy védekezni márpedig igenis kell..

nem értem egy 20 évesnek hogy lehet ennyi esze hogy nem védekezik...-.- fiatalabb vagyok mint te és még ígyis tudom hogy védekezni márpedig igenis kell..
Én is fiatalabb vagyok nálad és nem is értem hogy lehet így nemi életet élni... kit érdekel hogy a pasi nem viseli magán a gumit? A gyereket vagy az abortusz árát nehezebben viseli majd... de még annyi módszer van a védekezésre, nem hiszem el hogy ennyire felelõtlen legyen egy 20 éves.
statisztikai alapon, mint írtam. egyébként értelmes felnõtt ember el tudja dönteni, akar-e gyereket avgy nem. ha igen, sehogy se kell védekezni, ha nem, akkor rendesen. ez nem olyan kérdés, hogy vagy lesz ebédre rántott hús, vagy ha nem sikerül, megesszük a tegnapi pörköltet...és igenis felelõtlenség egy komoly dolgot a véletlenre bízni.
Meg van a bizalom.. Mégis miben? Hogy egyáltalán nem élvezi a dolgot és nem lesz elõváladéka? Attól, hogy kiveszi elõtte még simán jut beléd, amitõl terhes lehetsz.. Néha hihetetlen, hogy ezt nagykorú embernek is el kell magyarázni..
egyszer rápacsáltok rendesen. hacsak valamelyikõtök nem meddõ. egy év alatt 100 nõbõl 35 így lesz terhes. eddig a maradék 65-be tartoztál, ki tudja, meddig? talán már most terhes vagy. miért nem védekeztek normálisan????
Sziasztok!Én a párommal 7 éve vagyok együtt.Én 14 õ 19 volt amikor összejöttünk.Az elején védekeztünk óveszerrel kb.2 hónapig.De akkor se ment el bennem, és nem lettem terhes a 7 év alatt.Most pedig babát szeretnénk.De nem mindenki ilyen szerencsés.21/L
az elõváladéktól lehetsz terhes de nem valami nagy az esélye mondjuk ezt csak akkor csináljátok ha becsusszan a gyerek nem vetetitek el de ha igen akkor védekezzetek
mi is igy védekezünk másfél éve. 23/L
Kedves kérdezõ! Egyetlen egy baj van. Hogy a lehetõ legrosszabb helyen tetted fel a kérdésedet. Többnyire csak irigykedve válaszolnak a kérdésed láttán és egybõl rosszindulatúan. Itt van például napietus, akit senki sem dug meg, de itt a válaszolók nagy része amúgy is 20 feletti szûz, akik elméletben persze már mindent tudnak a szexrõl. :) Válaszolva: nem baj. Van akinek ez válik be. Van aki csak a termékeny idõszakban veszi ki, amúgy benne megy el... Izlések és pofonok.
A kérdező hozzászólása: Ha a véletlenre bíznánk, akkor bennem menne el, de nem így van.
A kérdező hozzászólása: azért nem, mert így jó, és van bizalom! Õ is csak 21 és attól még, hogy nem védekezünk, az nem azt jelenti, hogy felelõtlenek lennénk.Nem akarunk még babát, de ha jön, hát jön.. Nem lesz abortusz.Ha másoknál is megy így akkor nálunk miért lenne más?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm ezt a választ, ez jól esõ. Jó, hogy van, aki másként vélekedik errõl, mint a többiek.Van benne valami, amit írtál. Tényleg nagy része az elméletre hagyatkozik :) Köszönöm az erõsítést!

Ha a baratommal nem vedekezunk es en sem szedek semmien tabletat de nem elvez belem mindig kiveszi mieleott el elvezne lenne valami gond esetleg az ilyenbol?

Legjobb válasz: Azt a gondot úgy hívják, hogy kisbaba...Ha nem szeretnél teherbe esni, semmiképpen nem ajánlom ezt a módszert, a vágycseppektõl is lehetsz terhes, sõt, nem is biztos, hogy idõben ki tudja venni. A barátnõm kétszer lett így terhes, mind a kettõt elvetette. Csak gratulálni tudtam hozzá :/

Azt a gondot úgy hívják, hogy kisbaba...Ha nem szeretnél teherbe esni, semmiképpen nem ajánlom ezt a módszert, a vágycseppektõl is lehetsz terhes, sõt, nem is biztos, hogy idõben ki tudja venni. A barátnõm kétszer lett így terhes, mind a kettõt elvetette. Csak gratulálni tudtam hozzá :/
igen.. elõnedvekrõl nem hallottál?
9 hetes terhes vagyok pontosan az ilyen sextol :)
35% esélyed van minden hónapban, hogy teherbe esel. Hamarosan azt hiszem gratulálhatunk is a kisbabához. ;-)
Ahogy már írták hiába nem élvez beléd az elõváladéktól is teherbe eshetsz.Egy doboz gumi óvszer olcsóbb mint egy kisbaba.
SZerintem olvass szex helyett. Pl. magyar helyesírási kéziszótár.
A megszakitásos módszer olyan mint az orosz rulett igenis kell tableta, vagy gumi a legjobb ha mindkettõ. Kell neked egy üvöltõ csecsemõ az anyagi próblémák, az elhízás, a depreszió... védekezetek. http://www.youtube.com/watch?v=aVI0JTVsRWw&feature=related
23.42-nek! Üvöltõ csecsemõ, anyagi gondok, elhízás... Neked valószínûleg még nincs gyereked, ha ezek jutnak eszedbe egy babáról.
12.03-nak Semmi letolás nem volt benne.És természetesen én se azt írtam a kérdezõnek hogy szüljön gyereket.Abban igazad van hogy nem két fillér egy gyerek.Csak például mikor terhes lettem nem az jutott egyszerre eszembe hogy ordítani fog, elfogok hízni meg depressziós leszek.
H-né Szilvia! Szerintem csak el akarta ijeszteni a kérdezõt a gyerektõl, nem kell letolni. Mert valljuk be, ordít is, anyagilag sem két fillér. És mielõtt nekem esnél, a második babámat várom, és imádom mindkettõt. Kérdezõ! Igen, lehetsz terhes az elõváladéktól is. Bár az esélye jóval kisebb, azért ne akarj szerencsejátékot ûzni ebbõl!
Muszáj minden nap legalább kétszer megkérdezni, hogy védekezés nélkül lehetek e terhes?????? IGEN, HA NEM VÉDEKEZEL, AKKOR LEHETSZ TERHES!!!! Mit nem lehet ezen megérteni???
Én is azt olvastam, hogy az esély meg van, mert az elõváladékban tényleg lehetnek spermiumok. Viszont mi 8 évig védekeztünk így a férjemmel sikerrel, aztán amikor már babát akartunk, akkor a 2. hónapban összejött. Itt egy cikk: http://www.webbeteg.hu/cikkek/fogamzasgatlas/10714/megszakit..
:D yeeeeee félsz a tabitól ugye? nekünk se jött össze. így. 6 éve szexelünk efféle képp. De mostmár nem igy csináljuk mert probálkozunk.

Segitséget szeretnék kérni. A barátommal már több mint két honapja eggyáltalán nem védekezünk és mégsem esek teherbe. Nemtudom hogy mi lehet a baj? Aki esetleg volt már ilyen helyzetben azt nagyon szépen kérem segítsen nekem.

Legjobb válasz: 2 hónapja? Az kb. semmi. Az átlagos pár min. 4-6 hónapig próbálkozik. Ha egy év után sincs baba, akkor kell elkezdeni orvoshoz járni.

2 hónapja? Az kb. semmi. Az átlagos pár min. 4-6 hónapig próbálkozik. Ha egy év után sincs baba, akkor kell elkezdeni orvoshoz járni.
A kérdező hozzászólása: Hàt igen nehèz..tudom másoknak sem sikerül eloszor..ti hogyan tereltètel el errol a figyelmeteket? Vagy mit csináltatok hogy jobb legyen ne mindig ezen agyaljatok? Annyira tanàcstalan vagyok..
Dolgozz, tanulj, szórakozz, éld az életed. Majdnem 5 évig rágörcsöltünk, nem is sikerült. Aztán beleuntunk a sok kudarcba és megpróbáltunk nem foglalkozni vele. Erre pár hónap múlva terhes lettem. Most 20+4 hetes vagyok.
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen a valaszod..gratulalok nektek sok boldogsagot a babahoz :)
Tereld el a figyelmedet. Foglalkozz valamivel, keress hobbyt, nézz sorozatot, olvass. Bármi ami nem baba.
A kérdező hozzászólása: Közeledik a nemvárt napja..pár napja fájnak a melleim megvannak duzzadva..szerintetek van rá esèly?
Ez még mindig kétesélyes.
A kérdező hozzászólása: :/ azèrt bízok benne hogy baba lesz :)
Ne próbálj jeleket keresni, mert ha nem vagy terhes beleéled magad és a végén koppansz:(. Piszok nehéz, de türtelem. Sajnos én két hónapja jártam így. Beágyazódás környékén pecsételõ vérzés, hasfájás, folyás szóval telejsen más tünetek mintha megjönne. Ráadásul az elsõ teszt amit csináltam a 32. napon feltehetõleg elázott és lett rajta egy nagyon halvány második csík. A 33. és 34. nap tesztje tejesen negatív volt. Most reménykedek, múlt hónapban simán 28. napra megjött. Nem tudom miért csúszott most, de mindegy ez van:)
kicsit irreálisak az elvárásaid a teherbeeséssel kapcsolatban. Ráértek még aggódni. Tudom, ha valamire nagyon vágyik az ember, nehéz türelmesnek lenni, de lazíts. Ne lesd ennyire a jeleket.
Ha görcsölsz, akkor a siker kedvéért akciózzatok ma is, hátha csúszott a peteérésed, és épp most van.
Lehet, hogy jel, lehet, hogy nem. Az a baj, hogy ilyenkor amikor nagyon vágyunk valamire, mindenbõl jelet csinálunk:( Kitartás. Tudom könnyû mondani, betartani meg ezerszer nehezebb, de ne stresszelj rá!
Két hónapja? Olvasgass kicsit... Mi 5 évet vártunk rá és két babát vesztettünk el. De van akinek ennél is több idõ. Sok sikert!
2 hónap nem sok idõ, egy orvos sem fog még veletek foglalkozni, majd ha 1 év múlva sem esel teherbe, akkor kell elmenni kivizsgálásokra, addig meg hajrá:)
Mi 1, 5 éve nem, most már járunk a meddõségi központba. Ha egy évig nem sikerül, akkor érdemes orvoshoz menni, addig nem valószínû, hogy foglalkoznának veletek.
2 hónap az semmi. Akár 1-2 évig is teljesen normális ez, még egészséges párok esetén is. Ha meg bármelyiknek bármi gondja van, akkor ez az idõ még több is lehet. Próbálkozni kell kb még egy évig, ha akkor sem jön össze, akkor el lehet menni mindkettõtöknek kivizsgálásra. a sikertelenség oka egyébként nagyon sokféle dolog lehet, pl: stressz, hormonzavar, pajzsmirigy problémák, ciszta, petevezeték elzáródás, nem megfelelõ peteérés, nem peteéréskor történõ szex, alacsony spermaszám, sperma rossz minõsége, sperma nem megfelelõ aktivitása, és még sorolhatnám. De nálatok még nincs ok aggódni, 2 hónap nem a világ.
1 év sikertelen próbálkozás kell ahhoz, hogy a doki egyáltalán szóba álljon veled. Én most vagyok túl 3 clostys hónapon+ egy átjárhatóságin- másfél éve próbálkozunk sikertelenül. Szóval semmi pánik, 2 hónap még nagyon gyenge pite! Csak szeressétek egymást, természetesen, semmi görcsölés...meglásd jönni fog a babó idejében! :)
Én az elõzõ párommal több mint 2 évig próbálkoztam, de semmi.. Orvosról orvosra jártam és "minden oké" volt (persze azért azt gondolom, hogy mégse, ha nem jött össze, nahde mindegy is). Aztán szétmentünk. A mostani párommal közel 3éve nem használtunk óvszert, mondván, ha jönni akar... és semmi... amikor már azt terveztük, hogy akkor baba nélkül élünk, utazgatunk, akkor jött össze. Szóval 2hónap miatt még ne ess kétségbe, ha jönni akar, úgyis jönni fog!!! 18+6hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat..remèlem nem lesz semmi baj és tényleg sikerülni fog hamarosan :)
A kérdező hozzászólása: Lehet hogy hülyeség de 6napja volt a peteèrèsem ès két napja fáj görcsöl a hasam..neket is volt ilyen? Bocsi az ilyen kèrdèsekèrt csak hát na..nagyon szeretnènk ès ez hàtha már egy jó jel
A kérdező hozzászólása: Hmm..köszi és sok sikert..

Több mint 1, 5 hónapot csúszott már a menzeszem. Barátommal védekezünk mégis fájnak a melleim és érzékenyek és néha hányingerem is van. Mit tegyek? Nem mertem elmenni még orvoshoz. Lehetséges h terhes vagyok? :S

Legjobb válasz: Másfél hónapja késik a mensid,és még egy tesztet sem csináltál?Persze,hogy lehetsz terhes,fõleg ha tüneteid is vannak.De lehet más gond is.Hogyan védekeztetek?És miért nem mersz orvoshoz menni? Szerintem tesztelj,és menj utána dokihoz.

Másfél hónapja késik a mensid, és még egy tesztet sem csináltál?Persze, hogy lehetsz terhes, fõleg ha tüneteid is vannak.De lehet más gond is.Hogyan védekeztetek?És miért nem mersz orvoshoz menni? Szerintem tesztelj, és menj utána dokihoz.
Teszteltél?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!