Találatok a következő kifejezésre: A baratommal es nem (3479 db)

Nektek bajotok lenne azzal, ha a párotok elutazna nélkületek 1 hétre a barátaival, és nem engedné, hogy vele menjetek?

Legjobb válasz: Attól függ ezt, hogy teszi, és amúgy milyen a kapcsolat. Ha bízunk egymásba és szeretjük egymást akkor nem minden esetben zavarna. De ha elõtte pár nappal jelenti be, hogy elmegy a barátaival egy hétre. Ami ugye mint ötlet nem egyik napról a másikra jut eszébe egy baráti társaságnak akkor nem tetszene. Viszont ha mondjuk már jó elõre felhozza a témát, és leül megbeszélni velem, hogy szeretne elmenni a barátaival egy hétre kikapcsolódni egyedül. Akkor megérteném és elfogadnám, persze ehhez kell kölcsönös megértés, és elfogadás. De legfõképp az õszinteség.

Attól függ ezt, hogy teszi, és amúgy milyen a kapcsolat. Ha bízunk egymásba és szeretjük egymást akkor nem minden esetben zavarna. De ha elõtte pár nappal jelenti be, hogy elmegy a barátaival egy hétre. Ami ugye mint ötlet nem egyik napról a másikra jut eszébe egy baráti társaságnak akkor nem tetszene. Viszont ha mondjuk már jó elõre felhozza a témát, és leül megbeszélni velem, hogy szeretne elmenni a barátaival egy hétre kikapcsolódni egyedül. Akkor megérteném és elfogadnám, persze ehhez kell kölcsönös megértés, és elfogadás. De legfõképp az õszinteség.
Igen. A párkapcsolati szabadság nem az, hogy a párom nélkül megyek akárhová, és nem engedem, hogy a párom velem jöjjön. A párkapcsolat nevében benne foglaltatik a lényeg egy-egy este a haverokkal, barátnõkkel o, , de egy hét, az gáz. Akkor a lényeg az, hogy tõled távol. A dolog már nem mûködõ. A normális párkapcsolati szabadság a következ: - Elmegyek a haverokkal sörözni. Van kedved jönni? - Igen! - Ok. Este 7-re készülj el. - Elmegyek a haverokkal sörözni. Van kedved jönni? - Nincs - Ok. Maradjak veled? Vagy nem bánod, ha azért megyek? - Menjél nyugodtan. - Ok. Este jövök Mindkét esetben, mindkét félnek meg volt a szabad választás joga, sõt mivel egy párkapocslat általában a párokról szólnak és az abban résztvevõk fontosságáról, a fiú lehetõséget biztosított arra is, hogy az estét mégis együtt töltsék. Na ez a párkapcsolati szabadság, nem az, hogy valamit ráerõltetek a másikra a saját érdekeimet elõtérbe helyezve szabadság címszó alatt.
Teljesen normális dolog. Feltéve, hogy õ is természetesnek gondolja a jövõre a Görögországi nyaralást a barátnõiddel. Szabadságérzet egy komoly, tartós párkapcsolatban is elengedhetetlen sõt az egyik legfontosabb ÖSSZETARTÓ ERÕ még ha paradoxonnak tûnõ is. A hûség nem érzelem hanem döntés ... Amúgy belegondoltál már milyen volna ha az ominózus nyaralásra a csajok közül csak Te vinnéd a párodat?! Szúúúúszaaaaaa..... Nyugalom és több toleranciát! :o)
Tökéletesen egyetértek a ma 15:53-as hozzászólóval. Én is valami ilyesmit akartam írni csak lusta lettem volna legépelni. :P Párkapcsolat jóban-rosszban, de az egyének bizonyos fokú szuverenitása feltétlen szükséges.
El tudom fogadni a párom külön programjait, de nekem az egy hét sok lenne nélküle, és ezt meg is mondanám neki. Aztán döntse el õ, hogy én mennyire vagyok fontos. Ha nem eléggé, akkor fájó szívvel megmondanám, hogy én nem így akarom leélni az életem, és keresek olyat akinek fontosabb vagyok a barátoknál.
Atyaég, ilyenekre nem gondoltál hogy elmegy mondjuk a haverjaival és csak te vagy az egyetlen csaj? Vagy, hogy nem ismernél ott szinte senkit se és rosszul érezznéd magad? (mert ugye azt nem gondolnád komolyan h elmegy 4haverjával és szinte csak veled foglalkozik) Vagy, hogy a haverjaival is akar tölteni egy kis idõt? Mit szólnának a haverok ha veled állítana be? Egyrészt visszakéne fognia magát pia ügyileg stb. másrészt kevesebb idõt töltene a haverokkal.. Nem örülnének neked tutira.
igen az lenne ...
Egyébként meg ez a csúnyán nézek rá miután visszajött dolgot csináld még meg párszor és lehet nem lesztek együtt sokáig:D Viszajön, alig várja, hogy lásson, neked meg felvan baszódva az agyad, hogy miért ment el nélküled.. (ahelyett h örülnétek egymásnak rögtön veszekedés, értelme nulla!)
9:49 Nagyon szeretheted a párod, ha egy ilyenért otthagynád:) Javaslat: keress egy papucsot
"engem azért zavarna, mert én sem egyedül mennék. hanem vele. nem az az ember vagyok, aki a párjával töltött idõt kell kipihenje :S" Mibõl gondolod, hogy a Veled töltött idõt kell kipihennie a párodnak? Ha így gondolod, akkor ott már baj van. Sok mindent ki kell pihenni, és valljuk be, egy férfinek a pihenés a következõkbõl áll: -Pecázás. -Sörözés a haverokkal. -1 hétig tartó "eszünk-iszunk hanyatt hányunk". -Volna még, de nem sorolom. Amennyiben a párod elég idõt szentel Neked/Rád, ebben az esetben természetes, hogy a barátaival is elvonulhat, és 1 hétig minden felelõsség nélkül lazíthat. Lehet, hogy a Te szüleid ezt nem így csinálták, de hidd el, nem feltétlenül az az egyetlen jó, és követendõ példa. Csodálatos egy ilyen házasság, vagy párkapcsolat, én is ezt láttam a szüleimnél, de ettõl még megmaradt a saját maguk által felállított "elvonuló" magánszféra, amelyben nem zavarták egymást. Ott, ahol valakinek fáj egy hét "magány", ott attól tartok, hogy az illetõ a párja mellett is magányos, és ezért vár el, vagy követel ki magának minden lehetséges napot, órát, percet.
Nekem nem lenne bajom ezzel. Jelenleg nincs párom, de ha lenne se akaszkodnék rá annyira, hogy az életünket ezután már csak úgy tudjam elképzelni, hogy mindenütt sülve fõve együtt vagyunk. A párkapcsolat nem errõl szól, szerintem. Hanem hogy szeretitek egymást és szerettek együtt lenni, ezért igyekeztek minél többet együtt lenni. De az embernek vannak a párján kívül is barátai, akik szintén fontosak, akikkel szintén szeretne az ember találkozni, beszélgetni. És ha ezt nem adod meg a párodnak(még évi 1 hetet sem) az mindenképpen rosszul sül el, még ha nagyon szeret is Téged, mert elveszítheti a barátait, ha folyton Veled van. Nekem a legjobb barátnõim az ország különbözõ szegleteiben élnek, és egyikükkel pont azért szakadt meg a kapcsolat, mert "összejött" valakivel, és nem maradt ideje ránk. Nekem például eszembe se jutna a párommal tartani, ha tudnám, hogy ez amolyan pasis összejövetel lesz. Elvégre, ha én szerveznék a barátnõimmel 1 hetes nyaralást, amin azt tervezzük, hogy nappal nonstop plázázunk, szépségszalonokba járunk, esténként meg lelkizgetünk, akkor egyrészt a barátnõim se biztos hogy rajonganának az ötletért, hogy a közös csajos titkainkat egy férfi is hallja majd, másrészt a párom meg tuti, hogy nem érezné jól magát az ilyen programokon. És nem csak a programok miatt, az ember külön nyelvezetet alakít ki a barátaival, amit a párja adott esetben nem biztos, hogy megért, és ez mindkét félnek kellemetlen: nem érteni semmit a beszélgetésbõl & és folyton lefordítani, hogy mirõl van épp szó. Még egyszer, a párkapcsolat nem mûködhet úgy jól, ha akkor is ott akarsz lenni mellette, amikor õ nem akarja. Ez nonszensz! Azért mert van párod, még maradhat neki is magánszférája, "szabadsága". (Tegnapelõtt(nov. 20) 19:49 - nem értem, hogy miért kellene a férfinak azonnal felajánlani azt, hogy otthon marad a nõvel punnyadni, mikor sokkal vidámabban is eltölthetné az estét. A ráerõltetés inkább az, hogy a férfit rákényszerítik arra, hogy azt csinálja, amit a nõ akar. A párkapcsolat nem rapszolgasors! Csak addig mûködik, amíg mindkettõ élvezi a helyzetet. Kompromisszumok kellenek persze, de nem az a kompromisszum, hogy "oké, innentõl csak TE és csak VELED, és fujj világ, akár meg is rohadhatsz tõlem, a barátaimmal együtt". Kompromisszum az, hogy "aj, de megnézném vele este a TV-ben a Ház a tónál-t, na de már 3 hónapja nem is szórakozott a barátaival, most tegyem én is lehangolttá/nyugissá/romantikussá, mikor úgy fel van pörögve, hogy végre beszélhet egy jót a rég látott ismerõsökkel, á inkább hagyom, nem erõltetem rá a saját hangulatomat") Persze az sem egészséges, hogy ha túl sok programot szervez nélküled. De 1 hetet ki lehet bírni, és még mindig ott van a telefon, legfeljebb megkéred, hogy hívjon fel mondjuk szerdán, meg pénteken estefelé, hogy megnyugodj és ne aggódj miatta, vagy valami ilyesmi. Jó kapcsolatban mindent meg lehet beszélni, és ahogy mások is írták, fõ a bizalom. L/19
Egyet értek az elözõ hozzászolóval.Nem az a kérdés hogy el megy nélküled egy hétre, az természetes. Inkább az hogy ti ezt hogy tudjátok megbeszélni , és hogy tényleg fontosak vagytok egymás számára. Ha szeret téged, fontos vagy neki akkor az elégnek kell hogy legyen. Nem adhatja fel teljesen önmagát. Csak amennyire szükséges.... és hogy ezt a közös nevezõt megtaláljátok , ahhoz kell az õszinte beszélgetés, belátás , elfogadás. Az emberek ösztöneiktõl hajtva gyakran elkövetik azt a hibát hogy kizárolagosan és teljesen birtokolni akarják a társuk figyelmét, szeretetét , társaságát , ezzel megölik a kapcsolatot. A szeretet , az összetartozás nevében pusztitják el önzõ módon a szeretetet, a kapcsolatot. Annyiszor láttuk ezt.
"Ki mint él, úgy ítél." Ilyen hozzáállással nem jósolok nagy jövõt a kapcsolatnak, ha hosszabb távra terveznél akkor gyakorolj önuralmat, tanulj toleranciát. A "közös" csak akkor lesz sikeres vállalkozás ha mindkettõtöknek lehet benne "külön" része. Az "önzõ én" háttérbe szorítása nem könnyû de meghálálja magát. 46F
A kérdező hozzászólása: Jó, nem mondhatom azt, hogy nem mehet, mert nem vagyok a rabtartója, de jó képet biztos nem fogok hozzá vágni. Nekem ez nem fér bele, én se megyek nélküle 1 hétre az én barátaimmal. A szüleim sem ilyenek voltak, õk is a legtöbb programjukat együtt intézték, csak 1-1 estére mentek külön társaságba. Én ehhez szoktam hozzá.
Szerintem meg az 1 hét az nem gáz. Ha szabadság érzetre vágyik, akkor meg kell neki adnod! Nem szabad ráakaszkodni a másikra, mert abból jó nem sül ki. Engedd el szerintem, aztán lehet, hogy úgy szalad 1 hét után haza hozzád, mint egy sz.ros kis gyerek az anyjához. :P
A kérdező hozzászólása: De ez sem tolerancia kérdése, ez emberfüggõ. Én olyan emberekkel barátkozom, akik általában (nem MINDIG, tehát a szabadság megvan) hozzák a párjukat is a közös programjainkra. Nekik is így természetes.
A kérdező hozzászólása: nem, mert nem olyan.
Nyilván nem színházlátogató körútra mennek. Lehet csak meg akar kímélni attól a látványtól, hogy nem tud járni/beszélni és részegen okádja ki az esti vodkát a haverokkal. Erre még nem gondoltál?
A kérdező hozzászólása: engem azért zavarna, mert én sem egyedül mennék. hanem vele. nem az az ember vagyok, aki a párjával töltött idõt kell kipihenje :S
04:47 utolsó mondata nagyon elgondolkodtató!

Mit csináljak? Szakítottam a barátommal és nem vagyok képes elfelejteni elvileg van új barátnõje pedig nem rég mentünk szét de lehet hogy csak szívat. Én nekem nagyon hiányzik.

Bocsánatot kérni akartam már de nem fogja el nem bírok nélküle élni.):

Legjobb válasz: "Bocsánatot kérni akartam már de nem fogja el nem bírok nélküle élni.):" De nem fogja el ? Mi van ?

"Bocsánatot kérni akartam már de nem fogja el nem bírok nélküle élni.):" De nem fogja el ? Mi van ?
szar ügy!
Ha már a szopás se segít akkor hagyd békén!
A kérdező hozzászólása: Nem nagyon fogadja el.
Lehet , hogy úgy döntött mostantól olyan lánnyal lesz együtt aki képes a helyes mondatok megfogalmazására és a helyes írásra.
Ha nem tudsz nélküle élni, akkor miért szakítottál vele? Amúgy meg a testiség nem minden. Magyarul nem mindent lehet megoldani a kielégítéssel!
mi a fenenek tepersz erte? nem akar teged, van neki mas. nyilvan azert van mar baratnoje, mert valamivel potolni akarja a szexhianyt. de nem feltekennye akar tenni teged, akkor elfogadta volna azt, hogy visszakonyorgod magad. mit tud ez a srac, hogy ennyit er neked? en nem konyorognek senkinek, hogy fogadjon vissza :)
A kérdező hozzászólása: Nem én szakítottam vele.
Ahol egyszer sas voltál oda ne menj vissza verébnek. Ha nem te szakitottál akkor ne könyörögj mert ha vissza is vesz, ócska kis lábtörlõ leszel. Nem fog tisztelni és becsülni csak alázni. Szerintem jobba jártál, hogy nem vett vissza. Felejtsd el. Nem ok nélkül szakított, nem kellettél már neki. Ezen nem változtat a könyörgés, azzal csak még jobban lealacsonyítod magad. Lépj tovább.

Elmondtam anyukámnak, hogy lefeküdtem a barátommal.15, 5 éves lány vagyok, 9 hónapja vagyunk együtt a barátommal, és nem rég veszítettem el a szüzességem. Szerintetek jól döntöttem?

A fiú szülei már tudják. Az én részemről Mamám tudja és most már az anyukám. Apunak is el kell majd mondanom. Szerintetek jól tettem hogy elmondtam? Hogy a Mamám mért tudja, hát az egy hosszú történet. (szabad akaratomból tettem, amit tettem és akinek mondtam az is önáll döntés volt). Egy baj van, hogy a szüleim nem nagyon szeretik a barátom. Szerintetek jól döntöttem?

Legjobb válasz: Jól tetted. Még ha haragudnának is rád, végül is jót akarnak, és ha kell tudnak segíteni. Gyõzd meg õket az igazadról. Ritka, de lehetsz ilyen fiatalon is érett ilyen kapcsolatra. De bizonyítanod kell. Azért fûnek-fának nem kell kikürtölni.

Jól tetted. Még ha haragudnának is rád, végül is jót akarnak, és ha kell tudnak segíteni. Gyõzd meg õket az igazadról. Ritka, de lehetsz ilyen fiatalon is érett ilyen kapcsolatra. De bizonyítanod kell. Azért fûnek-fának nem kell kikürtölni.
Miért kell a szülõknek minden apró intim részletrõl beszámolni?
Ha felnõttnek, elég érettnek érezted magad, amikor megdugtak, akkor most se gyere ide kérdezni. Na de mi várható egy gyerektõl...
szerintem igen, rosszabb lett volna ha maguktól jönnek rá egyszer :)
Jó kis apa lehet aki ezért felpofozza a lányát. Ezzel csak azt fogja elérni, hogy megutálja a lánya.
Szerintem abban nem döntöttél jól, hogy már szexeltél, nagyon gyerek vagy látszik a korodból (15 és fél).Apukádnak elmondod lehet a fal adja a másikat.
Bocsi, de nem értettem soha az ilyen kérdéseket. Miért kell bejelenteni, hogy elvesztetted a szüzességed? Én soha nem mondtam semmit errõl otthon, anyu elõször 23 éves koromban KÉRDEZETT RÁ, hogy volt e szex az akkori barátommal, akkor mondtam hogy igen. Egyébként 19 évesen vesztettem el. Szerintem vannak dolgok, amik nem tartoznak a szülõkre sem. De ha te ebben nyitottabb vagy akkor oké. Én nem voltam az, nem volt velük túl jó a kapcsolatom. 27/N
Igen.
Én egy évvel voltam fiatalabb, mint te, mikor túlestem ezen. Anyukámnak másnap el is mondtam. (El kezdett nekem szexuális felvilágosítást tartani, én meg mondtam, hogy 1 nappal csúszta csak le.) Akkor 2 és fél hónapja jártunk a barátommal (és utána még 9 és fél évig...) Szerintem jól döntöttél, legalább láthatják, hogy megbízhatnak benned, mert õszinte vagy.
Az õszinteség mindig a legjobb megoldás!
leszarom
mivel itt vagy és írsz(nem csapták szét egy bárddal a fejed)ezért jól döntöttél)
Azt, hogy legalább egy szülõnek elmondtad, jól tetted. Az azt megelõzõ dolgot nem igazán.

Mit tegyek ha 4 hónap után már azt érzem megadtam mindent a barátomnak és nem tudok újat mutatni?

Ciki vagy nem ciki, azt érzem szex terén nem tudok újat mutatni,mindig mindent ugyanúgy csinálunk és magát a szex kimenetelét unom,őt magát mint ember nem,csak érzem hogy v valahogy fel kéne dobni ezt az egészet. 18/L

Legjobb válasz: Szerintem elég sok dolgot kipróbálhattok még... Javasolj neki új pózokat.. rengeteg van :) vagy lepd meg ... minden pasinak bejön ha egyszer csak volt ruha nincs ruha a barátnõjét illetõen. Légy kreatív :)

Szerintem elég sok dolgot kipróbálhattok még... Javasolj neki új pózokat.. rengeteg van :) vagy lepd meg ... minden pasinak bejön ha egyszer csak volt ruha nincs ruha a barátnõjét illetõen. Légy kreatív :)
1 kis lingam masszázs ?
Viccelsz, 4 hónap után? Én évek után is tudtam újjat mutatni. Szerintem kicsit szegényes a fantázíátok nem gondolod. Szexmaszázs, új helyek, játékok, tejszinhab, stb.

Lehetek terhes hogyha belém élvez a barátom és előtte egy Pharmatex Hüvelytablettát helyeztem fel magamnak? _____________ Melyik a leghatékonyabb ilyen felhejezhető tabletta kúp vagy akármi amitől belém élvez a barátom és nem leszek terhes?

Személyes tapasztalatokat írjatok légyszives.

Legjobb válasz: én az ilyenekben nem igazán hiszek. ha már mindenképpen gumi nélkül szeretnétek csinálni, akkor helyezz fel spirált. az hatásos, és attól tuti nem leszel terhes.

én az ilyenekben nem igazán hiszek. ha már mindenképpen gumi nélkül szeretnétek csinálni, akkor helyezz fel spirált. az hatásos, és attól tuti nem leszel terhes.

Másfél éve vagyok együtt a barátommal és nem tudok elmenni, pedig nagyon jó vele. Miért van ez?

Legjobb válasz: Még ha orálisan is elégít ki úgy sem?xD Ha kitartó a barátod, akkor egy vad sexel ki kelle hogy tudjon elégíteni.:D Esetleg próbáljatok hosszabb tempós együttlétet és úgy lehet hogy sikerül!:) F/24

Még ha orálisan is elégít ki úgy sem?xD Ha kitartó a barátod, akkor egy vad sexel ki kelle hogy tudjon elégíteni.:D Esetleg próbáljatok hosszabb tempós együttlétet és úgy lehet hogy sikerül!:) F/24
Hali! Hú itt szexrõl van szó nem helyesírásról szerintem! Álljunk pozitívan a problémához és próbáljunk segíteni! Biztosan nagyon kedves lány aki a kérdést feltette! Az elsõ kérdés az hogy volt e már orgazmusod, akár más pasival akár úgy hogy magadnak okoztad? az lényegtelen hogy mikor vagy mivel csak volt-e? A nõknek ezt meg kell tanulniuk és a legnagyobb eséllyel saját maguknak tudják elõidézni! Nem akarnék senkit megbántani de mindenki gyakorolja amennyit csak lehet fiúk, lányok egyaránt mert ez közelebb visz a boldog együttléthez a társunkkal! Ha magadnak meg tudod oldani az orgazmust akkor nincs nagy baj, ha nem akkor gyakorold! Még elképzelhetõ hogy a barátod jelenlétében nem tudsz ellazulni és ezért nem sikerül. Ha türelmes akkor kérd meg hogy fordítson több idõt a te felizgatásodra, az én párom nagyon szereti a masszázst de figyeljetek hogy olyan olajat használjatok ami a puncidba jutva ne bántja azt mert akkor oda a hangulat, ezt elõtte próbáld ki de csak óvatosan. Kérdés lehet még hogy a srác tudja e hogy pontosan mit kell tennie és te mit szeretsz, na ezen sok múlik, persze itt visszatérünk az maszturbáláshoz mert ahhoz hogy meg tudjad mondani mit kell a párodnak csinálni ahhoz ismerned kell magadat. Nos mond meg neki, sõt fogd meg a kezét és mutasd neki mit hol hogyan csináljon, minnél részletesebben elmagyarázod annál jobban fogod élvezni te a dolgot! Nem akarnám buzdítani a piálásra a népet de próbáld ki ha iszol egy kicsit, nem sokat mert akkor meg lehet tölteni g...civel és kész csak egy kis bor, pezsgõ vagy amit szeretsz, az lehet hogy elég ahhoz hogy annyira el tudj lazulni hogy el tudj élvezni. Kérdés a környezet, biztosan jó a helyszín van akit izgat ha halják mit csinálsz de lehet hogy csak annyi a baj hogy a szomszéd szobában halja a mama vagy a papa vagy a tesó a szomszéd a házmester a szexeléseteket és ez zavar és ezért nem sikerül. Jó ötlet volt az orális szex, kérd meg a pasidat izgasson kézzel meg nyelvvel addig amíg el nem élvezel mi szoktuk azt csinálni hogy nem is dugunk hanem egymás mellé fekszünk és kézzel vagy szájjal izgatjuk egymást míg el nem élvezünk mind a ketten és elõre meg is mondjuk hogy nem lesz dugás, ha lehet csináljtok egyszerre mert akkor a pasi nem lesz türelmetlen, ha nem tudsz így a saját testedre figyelni akkor a pasidnak kell téged izgatni míg el nem élvezel, jó ötlet még a víbrátor próbáld ki bátran, ha nincs vagy ciki bemenni egy szexboltba megvenni ajánlom a viaszgyertyát, olyat veszel amilyet akarsz és mivel természetes anyagból van nem tesz kárt a puncidban csak ne gyújtsd meg használat közben. Bocs hogy ilyet kérdezek de biztosan nincs orgazmusod mert van amelyik lány olyan mint aki epilepsziás rohamot kapott de van olyan is akinek olyan enyhe hogy alig észrevehetõ, ezt megint csak te tudod amikor magadnak gyakorolsz az milyen. Nem biztos hogy a féktelen hosszú reszelés eredményre vezet mert a lányok többsége kiszárad és akkor már kellemetlen lesz a dolog de mindenképpen érdemes kipróbálni. Gondolom ha már másfél éve eggyütt vagytok akkor többféle pozitúrát is kipróbáltatok, ha nem akkor hajrá. Venni egy jó szexkönyvet és kilesni belõle a tudományt. Nem bántani akarom de nem lehet hogy a srác "ügyetlen" kérdezd csak meg hol van a csiklód és mutassa meg az ujjával hol van a puncidban, ha ezt hajnal 3kor a legmélyebb alvásból ébresztve nem tudja megmutatni 2 másodperc alatt akkor még van mit tanulnia! tudja hogy néz ki belülrõl a puncid kb hol kell keresni a g pontot, hol van a méhszáj stb ha nem akkor tanítgasd, megéri mert a te szeretõd lesz ügyesebb. Nem lehet hogy túl gyakran szexeltek és neked ugyan jól esik de több idõ kellene az orgazmushoz? Na most ezért a pasid útálni fog de ha minden módszer sikertelen akkor tartsatok 1 2 hét szünetet és utánna próbáljátok meg összehozni a dolgot! Hirtelen ennyi jutott eszembe remélem megtaláljátok a megoldást mert nagyon megéri! Én boldogabb vagyok ha a párom elélvez mint ha nekem összejön! Sok sikert és számtalan orgazmust nektek! Ne adjátok fel!
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm!!!látom vannak itt értelmes eberek is! :) köszi mégegyszer..

3éve vagyunk együtt a barátommal és nem igazán bizik meg bennem nem tudom miért van nagyon szeretm! Hogy bizonyitsam ki még jobban hogy ő az életem értelme?

Legjobb válasz: Hogy hogy nem bízik meg benned? "Kiérdemelted" esetleg valahogyan...?? Alapvetõ félsz mindenkiben van.,de amég ez megmarad egészséges keretek között nincs gond... Lehet ,hogy a barátod esetleg betegesen féltékeny? mert akkor sajnos sehogy sem tudsz rajta segíteni.

Hogy hogy nem bízik meg benned? "Kiérdemelted" esetleg valahogyan...?? Alapvetõ félsz mindenkiben van., de amég ez megmarad egészséges keretek között nincs gond... Lehet , hogy a barátod esetleg betegesen féltékeny? mert akkor sajnos sehogy sem tudsz rajta segíteni.

Egy hónapja szakítottunk a barátommal. És nem bírom túltenni magam. Mit csináljak, hogy ne őrüljek meg?

Megbeszéltük, és úgy váltunk külön, tehát nem haraggal. És habár szörnyen megvisel, mégsem haragszom rá egy kicsit se. De azóta nem beszéltünk, se szóban, se írásban, bár én írtam neki egy e-mailt, amit el is olvasott, de már egy hete nem érkezett válasz. Tudom, hogy nem is fog, de mégis, meg?rülök. Betegesen nézem az e-mailjeit, - ami tudom, csúnya dolog - és halál féltékeny vagyok, ha bárki ír neki. Én nem vagyok olyan, hogy bármilyen számítását keresztbe húznám, csak szimplán tudni akarom, hogy mi történik vele. Megfogadtam, hogy többet nem "kutatok" utána, nem keresem, de nem megy. 2 évet voltunk együtt, annyira hozzászoktam, legjobb barátom is volt, szerelmem is egyben, és most meg hopp, hirtelen sehol semmi. Ezért ilyen nehéz. Nem tudom mit tehetnék, a saját életemet nehezítem meg ezzel a sopánkodással, de amíg ? volt nekem nem nagyon nyitottam emberek felé, hiszen tudtam, hogy ? van nekem, vele megbeszélhetek mindent, ennél több nem kellett. És most meg itt vagyok, és sóvárgok, meg lassan az ?rület szélén vagyok amiatt, hogy semmit nem tudok... Tudom, barátok kellenek, de nyitni meg olyan nehéz. Mit kezdjek magammal? Hogy ne gondoljak rá?

Legjobb válasz: Mindenképp foglald el magad valamivel. Az egyetlen út, hogy elfelejtsd, hogy ha új dolgokat csinálsz, barátokkal/haverokkal találkozol, más fiúkkal ismerkedsz. Tapasztalatból tudom, hogy ilyenkor nem szabd kapcsolatban maradni vele, mert akkor soha nem lesz vége. De a legfontosabb, hogy szereted-e, õ szeret-e? ha mind2 akkor miért meg szakítottatok? stb... Lényeg, hogy az elsõ bekezdés arra a variációra vonatkozik, ha már nem vagy szerelmes, és tényleg el akarod õt felejteni.

Mindenképp foglald el magad valamivel. Az egyetlen út, hogy elfelejtsd, hogy ha új dolgokat csinálsz, barátokkal/haverokkal találkozol, más fiúkkal ismerkedsz. Tapasztalatból tudom, hogy ilyenkor nem szabd kapcsolatban maradni vele, mert akkor soha nem lesz vége. De a legfontosabb, hogy szereted-e, õ szeret-e? ha mind2 akkor miért meg szakítottatok? stb... Lényeg, hogy az elsõ bekezdés arra a variációra vonatkozik, ha már nem vagy szerelmes, és tényleg el akarod õt felejteni.
Meg szabad kérdezni, miért szakítottatok? Az én esetemben is ugyanez van, nagy szerelem, mi mindig ott vagyunk egymásnak(7 hónap), bármit megbeszélünk.. Én nagyon bízom, hogy nem lesz vége, ezért kérdezem, hogy nálatok mi történt ..
A kérdező hozzászólása: Távkapcsolat volt már a második évben. Én vidéken, õ a nagy Pesten, és csak hétvégeket töltöttük együtt. Sõt a vizsgaidõszakban állandóan martuk egymást. Így látta jobbnak...
Hú sajnálom :( Mi már rájöttük, hogy ez nehéz idõ lenne, szóval én egy évet itthon várok rá, míg végez õ is:) Amúgy az idõ mindenen segít, próbáld meg magad lekötni, de ne csinálj hülyeségeket.Próbálj ismerkedni, barátokat szerezni, és lehet, hogy az igazi nagy Õt is megtalálod :) sok szerencsét
Az írásodból kiderül hogy te is tudod miket kell tenni ahhoz hogy jobban légy, túltedd magad rajta (barátok, stb.) Menjetek el a barátnõ(i)ddel bulizni! itt a nyár, nehogy azon sopánkodj mit hogy rontottál el! Szervezzetek minél több proramot: strand, mozi, kirándilások! Légy emberek között, hátha minél hamarabb rád talál újra a szerelem! És akkor hidd el, a mostani idõszakra úgy fogsz gondolni: "úristen, de hülye voltam":) Velem is így volt, tapasztalatból mondom. Sok sikert:)
Én pont így vagyok azt hiszem, mint te, én 4 hónapig jártam egy fiúval, aztán tavaly nyár végén szakított velem. Mi is megbeszéltük, és nem haraggal váltunk el, de azóta is mindenkiben õt keresem! Minden második fiúra azt hiszem az utcán, hogy õ az. Azóta se találkoztam vele. Nem bírtam ki, msn-en ráléptem párszor, meg levelet is küldtem neki.. Azóta volt vkim, de nem voltam belé szerelmes, és inkább szakítottam. Én is teljesen begubóztam, csak olyan srácokra nézek rá, akik hasonlítanak rá. Itt a nyár, nekem meg nincs egy kiterjedt baráti köröm, akikkel el tudnék menni ide-oda, barátnõmnek meg ott van a barátja. Bocsi, hogy regényt írtam.
Tudom, hogy nagyon fáj most a szíved, és hiába nem akarod akkor is rá gondolsz mindig.Sokat segítene hidd el egy kis környezetváltozás, új emberek, új célok...Ha kívül sikerül akkor belül is fog.És tudod csak azok a kapcsolatok tartósak, amiknek szeretet az alapja, akár barátságról beszélünk, vagy bármiféle emberi kapcsolatról.Ami nem ezen alapszik az múlandó.El is múlik.Fel a fejjel és menj közösségbe emberek közé!
megértelek, pontosan ugyanez van velem is.2 évet jártunk, szakított velem..keresem..nemsegít, belehalok..azt mondják az idõ segít, de igazából ezt énsem hiszem el..aki nem éli át nemtudja mi ez..szorítok neked, hogy lábalj ki belõle..nagyon jól tudom mit érzel most..1 kalappal:)

Belebetegedtem? Szakítottunk a barátommal és nem tudom magam túl tenni rajta sokat mondták ne foglalkozzak vele de én ha ugyanott van ahol akkor oda megyek.

Rá gondolok egész nap egész este sírok miatta róla beszélek órákat mindenhol az õ képe a hátérképem stb.

Legjobb válasz: Akkor kezdd a háttérkép-cserével. Aztán folytasd azzal h rendesen tanulsz, azzal elfoglalod magad. Utána járj futni, és sportolj. Aztán még játssz a kutyátokkal, ha van, segíts otthon anyukádnak, és járj el a barátnõiddel, de MÁSHOVÁ mint az exed. És akkor rövidebb lesz a szenvedési idõszak.

Akkor kezdd a háttérkép-cserével. Aztán folytasd azzal h rendesen tanulsz, azzal elfoglalod magad. Utána járj futni, és sportolj. Aztán még játssz a kutyátokkal, ha van, segíts otthon anyukádnak, és járj el a barátnõiddel, de MÁSHOVÁ mint az exed. És akkor rövidebb lesz a szenvedési idõszak.
Töröld le a képeket, és dobd ki azokat a dolgokat, amik rá emlékeztetnek. Ne gyerekeskedj már!
talán terhességi tesztnek nézel minket?
Hát vagy igen, vagy nem.
Mit érdekel, hogy terhes lesz e?
A szokásos "egyik ismerõsöm" szöveg.
Igen, simán lehetsz terhes. A barátod meg egy öntelt önzõ farok, nem pedig gumiallergiás.
A kérdező hozzászólása: ½az egyik ismerosom½ azt mondta hogy mar 2 hete nem jott meg neki akkor szerintetek terhes? Es ha terhes akkor mar biztonsagban sexelhetnek gumi nelkul?
Hát ha már terhes, akkor még egyszer teherbe esni nem fog. Biztos nagyon értelmes agy te is meg az "ismerõsöd" is. Hány éves? 15?
Terhesség közben is teherbe lehet esni mégegyszer. De nagyon ritka. Én is megszakítással szexelek a barátommal mégsem vagyok terhes.
Pont ezt akartam mondani utolsó. Most néztünk (szünet elõtt) bioszon egy kisfilmet errõl, és abba is valami olyasmi volt, hogy kétszer lett terhes, és az apák is különbözõek, szóval kicsit se k..va a csaj. Na mindegy. Amúgy ha a barátnõd, akkor mért érdekel ennyire? Örülj, hogy nem veled történt( ha tényleg nem veled történt.)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!