Találatok a következő kifejezésre: A baratommal csuszott (9 db)

Először szexeltünk a barátommal. Használtunk óvszert. Nem szakadt el, nem csúszott le, de bennem mégis van egy rossz érzés hogy hátha valahogy mégis belém került az anyag. Nyugtassatok meg, ugye ez nem lehetséges?

Legjobb válasz: Még mielõtt a szívbaj elvisz, azért megnyugtatlak nagyon nem valószínû hogy terhes lettél, védekezzetek máskor is, nem lesz baj.

Még mielõtt a szívbaj elvisz, azért megnyugtatlak nagyon nem valószínû hogy terhes lettél, védekezzetek máskor is, nem lesz baj.
Sajnos egyet kell értenem az elõttem szólóval. A szex felelõsség. Védekezhetsz te akármivel, az benne van a pakliban , hogy ennek ellenére terhes leszel. Aki ezt még nem képes felvállalni, az ne szexeljen. 22/L
LOL, terhes vagy. Idióta gyökér, mi a fsznak dugtál, HA FELELÕSSÉGET BSZTÁL VÁLLALNI ?
kiszakadhatott a gumi...
Miért oltjátok? Õk legalább védekeztek, nem csak az volt, hogy "nyugi, majd idõben kiveszem"... Ha nem szakadt ki, nem valószínû, hogy terhes vagy, nyugi!
nyugodj meg, nem vagy az, ha biztosan nem szakadt! ha onnan akármelyik sperma is kijutna, hívjátok chuck norrisnak majd a babát, na de viccet félretéve nyugalom :)
Legközelebb nyeld le és nem lesz miért agodnod!!!!!!

Segítsen valaki! nagyon félek hogy valami gond van! Együtt voltam a barátommal és most 2napja késik a menstruációm! A gumi nem szakadt ki és nem csúszott le de akkor is nagyon félünk hogy hátha mégis teherbe estem! Terhes lehetek?

Csütörtökön rosszul lettem (szédültem, fájt a fejem és nehezen vettem a leveg?t) a munkahelyemen de az lehet attól is hogy éjszakás voltam és nem aludtam sokat meg nem is kajáltam, azóta semmi gond nem volt! A menstruációm az idegesség miatt is késhet? Nincs hányingerem meg nem járok gyakran pisilni sem! Terhes lehetek?

Legjobb válasz: Valószínûleg az idegeskedés miatt késik.

Valószínûleg az idegeskedés miatt késik.
Ha nem szakadt ki, akkor miért lennél terhes? Felhúztátok már az aktus elõtt? Ha ennyire parázol, akkor vegyél tesztet.
A kérdező hozzászólása: Persze hogy az aktus elõtt húztuk fel! Tesztet meg most nem tudok venni mert nyaralni vagyok a szüleimmel és a szüleim nem tudják h együtt voltam a barátommal.
Munkahelyed van, de a szüleid nem tudnak arról, hogy lefeküdtél a pároddal? Ez furcsa! Hány éves vagy?
Utolsó ez engem is érdekelne. :) Teherbe esni nem olyan könnyû, hogy lefekszem valakivel, védekezünk óvszerrel és a következõ mensim késik 2-3 napja, akkor arra a szeretkezésre fogom, hogy már biztos terhes vagyok. nyugodj meg, gondolom ideges vagy. látom lennének következményei is, mivel írtad a szüleidet. nagyon "ráparázol" a témára és ezért késik. az emberi agy sokmindenre képes. :)
ha haza jössz a nyaralásról csinálj tesztet, itt senki nem tudja megmondani terhes vagy-e vagy sem.
A kérdező hozzászólása: nyári munka! 17éves vagyok és elég szigorúak a szüleim! mindenképpen veszek tesztet ha hazajöttem!

A barátommal óvszerrel védekeztünk, nem lyukadt ki, de ugy ment el hogy én voltam felül az ölében . Amikor kivette a sperma picit lentebb csúszott a gumi tetejéből. De ki nem jöhetett ugye?

Helyesen használtuk, de nem tudom hogy ilyenkor hogy nem "csúszik" le a spermium a gumiban:S. Tudom hülye kérdés, de érdekel

Legjobb válasz: szerintem nemm lett gyerek.

szerintem nemm lett gyerek.
Nem. Egy kevés ilyenkor kifolyik, de nem kell félni.
Nem kell félni, de azért biztonságbol figyelj oda.

Terhes lehetek? A Barátommal a legutóbbi szeretkezésünk gumi nélkül történ, nem bennem ment el de vissza csúszott a szerszáma.

Legjobb válasz: Ha guminélkül akkor lehetsz igen. De minden 2. kérdés errõl szól csak vissza kéne olvasni... Csak sok kis lusta ribanc lusta rákáresni a problémájára inkább írja a sok hülyeségét...

Ha guminélkül akkor lehetsz igen. De minden 2. kérdés errõl szól csak vissza kéne olvasni... Csak sok kis lusta ribanc lusta rákáresni a problémájára inkább írja a sok hülyeségét...
Sajnos lehetsz. :S
hogy csúszhat vissza:-S
ha gumi nélkül vagytok együtt, lehetsz terhes.. de ez eddig h nem esett le?? az ilyenekrõl szex elõtt kell értesülni, nem utána.. vegyél be 72 órásat.
Igen lehetsz. Miért is nem használtatok óvszert??
Igen, lehetsz.
lehet, h én vagyok a hülye, de én mindig védekezek, és sose jutott eszembe, h gumi nelkul csinaljuk, kivéve, amikor tablettáztam..
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok lusta kis ribanc. Csak mert a Barátom azt mondta tuti nem vagyok az , és nem is vett tablettát .. akkor orvoshoz kell menjek?

A baratommal hiba csuszott be majd vettem be egy esemeny utani tabletat. Hany szazalekos az eselye hogy hat, ha most menszesz elott vagyok es barna folyasom van? Lehet bajom van?

Legjobb válasz: Az esemeny utani jo nagy hormondozist tartalmaz. Az megkavarhatja a rendszeres dolgaidat. Szerintem kicsi az eselyed, hogy teherbe ess, kulonosen ha ahogy irtad menstruacio elott vagy. De a biologia maga a csoda csakis az a biztos, ami mar elmult.

Az esemeny utani jo nagy hormondozist tartalmaz. Az megkavarhatja a rendszeres dolgaidat. Szerintem kicsi az eselyed, hogy teherbe ess, kulonosen ha ahogy irtad menstruacio elott vagy. De a biologia maga a csoda csakis az a biztos, ami mar elmult.

Most akkor lehetek terhes vagy nem? A barátommal análoztunk gumi nélkül és kétszer félre csúszott a pénisze. Nem hatolt a hüvelyembe csak hozzáért a szemérem ajkaimhoz (meg esetleg kicsit a méhszájamhoz de az nem biztos).

Utána nem sokkal (10-15 perc múlva) elmentem megmosakodni alulról.

Legjobb válasz: lehetsz, az esély kb 0,1%...mert nem csak az ondóban vannak spermiumok, de nem túl valószínû, hogy azoktól terhes leszel(persze elõfordulhat) Amúgy, ha nem hatolt a hüvelyedbe, hogy ért a méhszájhoz? az a hüvely végén van. Viszont így, ha gumi nálkül análoztatok és "félrcsúszott", fertõzést kaphasz el inkább...

lehetsz, az esély kb 0, 1%...mert nem csak az ondóban vannak spermiumok, de nem túl valószínû, hogy azoktól terhes leszel(persze elõfordulhat) Amúgy, ha nem hatolt a hüvelyedbe, hogy ért a méhszájhoz? az a hüvely végén van. Viszont így, ha gumi nálkül análoztatok és "félrcsúszott", fertõzést kaphasz el inkább...
lehetni lehetsz de tényleg nagyon kevés rá az esély 95% hogy nem... sõt... több is. de akár még a lepedõrõlis bejuthat a hüvelybe némi spermium úgyhogy lehetni bármi lehet... de ha biztosra akarsz menni akkor terhességi gyorsteszt 3 napon belül mindent kimutat! :)
Hány évesek vagytok? Gumi nélkül? Te jó ég. Azért a higiéniára gondolhattatok volna. Hát amúgy nem tudom neked hogy van, de ahhoz hogy a méhszájadat elérje a péniszével be kell hatolni a hüvelybe. Az esély meg van rá, hogy lehetsz terhes, de nem nagy a valószínûsége. Amúgy sok mindentõl függ a teherbe esés, nem mindig megy az olyan könnyen. Szóval max 5-10% esélyre tippelek. De figyeld a ciklusodat és magadat, ha bármi jelet tapasztalsz akkor irány a doki vagy vegyél tesztet.
A kérdező hozzászólása: Bocsi elírtam hüvely bemenetet akartam írni nem méhszályat :S Amúgy meg köszönöm a válaszokat :)
Nem lehetsz terhes! Szex helyett inkább a helyesírási kéziszótárt lapozgasd. (méhszáJ)
Kizárt.
Miért lenne lehetséges? Mi az ok, ami miatt úgy gondolod, hogy esetleg terhes lehetsz?
Egyáltalán nem vagy terhes. Viszont lehet, hogy komolyan felfáztál, vagy megfázott a veséd...ennek lehetnek rosszabb szövõdményei. Szólj a szüleidnek, és futás vele orvoshoz. Aztán beszélgess egy tapasztaltabb barátnõvel/rokonnal a teherbeesésrõl, mielõtt újra szeretkezel a barátoddal, mert a terhesség és a véres vizelet között semmi kapcsolat sincs, és ezt annak aki már szexuális életet él tudnia kell!
A kérdező hozzászólása: csak azért vetõdött fel bennem mert után 3 nappal fájni kezdett a vesém és akkor egyszer véres volt a vízeletem de csak egyszer, de lehet h ez csak felfázás volt
Szóval szerinted a véres vizelet a terhesség jele?
nem
nem
A kérdező hozzászólása: Köszönöm bocsánat, ha buta a kérdés, csak ilyenkor be tud parázni az ember.
semmi gond:) ne aggódjá
Nekünk is volt már ilyen, nem is egyszer, bár az nem lecsúszott, hanem elszakadt... De nem lett semmi baj, fõleg ha spermaölõ az óvszer, ugye az +biztonság, az ilyeneknél jó. De egyébként kb. 1% esély van rá, ha kiszakad úgy, hogy nem élvezett még el, és az valljuk be, nagyon kevés... Elõ nedv is tartalmazz ugye. De ha csak lecsúszott, akkor 0% az esélye, szóval nyugi, nincs gond. De vegyen a méretének megfelelõ óvszert.
A kérdező hozzászólása: Ez másfajta óvszer volt, mint amit használni szoktunk.Mi durex pártiak vagyunk és gondolta próbáljuk ezt is ki, hát ez nekünk most nem jött be, maradunk a beváltnál :)
Igen, az a legjobb óvszer, meg elég drága is. Nem tudom, hogy hány éves vagy, de a tabi még nem jöhet szóba? Mostaniak már eléggé "biztonságosak".. Bár vannak kivételek, de akkor go orvos, és kapsz másikat, és jóval olcsóbb is mint az óvszer + a menstruációdat beállítja vagy valami ilyesmi. Barátnõm átváltott erre. Természetesen csak akkor, ha megbízol a barátodba stb. stb.
A kérdező hozzászólása: 18 vagyok és én is gondolkoztam rajta, csak egyik barátnõm is szedte és õ elég drasztikusan meghízott tõle. Maximálisan megbízom a páromban, és már én is tervezgettem, hogy lehet át kéne állni.
Ha hajlamos vagy a hízásra akkor elõfordulhat, de ha nem, akkor nem hiszem. A mai gyógyszerek más másak mint a régiek. Bár az egyik ismerõsöm depis lett tõle, de váltott gyógyszert, azóta minden ok nála. Szóval tényleg egyén függõ.

Több mint 1, 5 hónapot csúszott már a menzeszem. Barátommal védekezünk mégis fájnak a melleim és érzékenyek és néha hányingerem is van. Mit tegyek? Nem mertem elmenni még orvoshoz. Lehetséges h terhes vagyok? :S

Legjobb válasz: Másfél hónapja késik a mensid,és még egy tesztet sem csináltál?Persze,hogy lehetsz terhes,fõleg ha tüneteid is vannak.De lehet más gond is.Hogyan védekeztetek?És miért nem mersz orvoshoz menni? Szerintem tesztelj,és menj utána dokihoz.

Másfél hónapja késik a mensid, és még egy tesztet sem csináltál?Persze, hogy lehetsz terhes, fõleg ha tüneteid is vannak.De lehet más gond is.Hogyan védekeztetek?És miért nem mersz orvoshoz menni? Szerintem tesztelj, és menj utána dokihoz.
Teszteltél?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!