Találatok a következő kifejezésre: A baratom unnepek, (6 db)

Van olyan aki most ünnepek elött pár nappal szakitott a barátjával/b. nőjével? És ha igen akkor milyen most?

Legjobb válasz: Én tavaly dec 22.én szakítottam a barátommal, mondjuk már egy hónapja a lvegõben lógott a dolog, de aznap mondtuk ki, hogy akkor vége. én kezdeményeztem a szakítást, de így is megviselt, végigsírtam az ünnepeket, de aztán átlendültem gyorsan a dolgon.

Én tavaly dec 22.én szakítottam a barátommal, mondjuk már egy hónapja a lvegõben lógott a dolog, de aznap mondtuk ki, hogy akkor vége. én kezdeményeztem a szakítást, de így is megviselt, végigsírtam az ünnepeket, de aztán átlendültem gyorsan a dolgon.
Én igen... De azt hiszem ez elég egyedi eset, mert én voltam a barom és amilyen gyorsan lehet vissza is csinálom az egészet. De egyébként ha úgy érzed, hogy nem szeretnél valakivel együtt lenni, akkor ne várj vele karácsony utánig, mert ez durva becsapás... Ne ünnepeljétek a szeretetet, és hogy együtt vagytok, ha részedrõl ez nem igaz.
Csak h ne érezd magad egyedül, elmondom h én is már vagy 10szer megbocsájtottam neki és visszafogadtam...mit tehettem volna ha ugy könyörgött én pedig rihadtul szeretem!!! De most végleg kiadtam az utját és tök szar...asszem valahol mélyen arra vágyom, hogy ujra könyörögjön, mert meg akarok bocsájtani neki!!:(( Szeretem...
Csk h ne érezd magad egyedül, elmondom h én is már vagy 10szer megbocsájtottam neki és visszafogadtam...mit tehettem volna ha ugy könyörgött én pedig rihadtul szeret(t)em!!! De most végleg kiadtam az utját és tök szar...asszem valahol mélyen arra vágyom, hogy ujra könyörögjön, mert meg akarok bocsájtani neki!!:(( Szeretem...
A kérdező hozzászólása: köszi a jótanácsokat!!amugy a barátomnak olyan sok mindent már lenyeltem és tök ugy érzem hogy egy papucs vok és futok utána az elözö csaj irta hogy az õ pasija seggrészegen smárolt mással na ez volt az én barátom elsö ilyen huzása...õ azt mondja hogy nem feküdt le senkivel de a smárolos ügyeit azt tudom és nem egy lányról van szó na állitolagosan most már nem csinálja..és én hülye mindig megbocsájtok, merrt visszanyalja magát!addig addig könyörög mig belemegyek hogy najó egy utolsó esély....ja csak ez már 6-7 utolsó esély...:S:S:S pff..
Én örülök, hogy szakítottam vele :D Seggrészegen félresmárolt... Szánalmas :D
Hát figyelj!!Ha szereted ha nem , ha megüt téged azt ne türd el!! Ha nem akarsz szakitani nem kell, csak magyarázs el neki a következö alkalommal , h ez neked rossz érzés, és h ne csinálja többet..ha szeret megérti!! És az ünnepek elötti szakitásrol annyit, hogy az én fium fél éven át csalt egy másik lánnyal és pár napja derült ki...ö viszont azt állitja h vége, h jová akarja tenni és könyörög h bocsássak meg! Én se tudom, mit tegyek...Ha valaki tud tanácsot, a kérdésem fennt van! És rem segitettem neked Szia!!
Hát ha így viselkedik akár szereted akár nem, de inkább szakíts vele. Ha már most pofozgat, mi lesz akkor, ha ténylegesen hozzá kötöd az életed? Azt fogja hinni, hogy õ uralkodik feletted, és többet megtehet annál, amit eddig megtehetett. Nincs mentség arra, ha valaki megüt, aki szereti a párját, az nem képes neki fájdalmat okozni, sem fizikálisan, sem lelkileg.
Mondomén hogy az év vége felé minden összejön és sok a szakítás... én kapásból tudok vagy 10ismerõsömet
igen, tegnap nagyon szaul vagyok 2 éves kapcsolat volt:(
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!KÖszönöm hogy elmeséltétek hogy mivan veletek és hogy hogyan vészelitek vagy vészeltétek át!.. A barátommal 10 hónapja vagyunk együtt szeretjük egymást de én ugyérzem ugy vok vele hogy seveled se nélküled , anyira megtud bántani egy undoritó szája van velem néha, meg megüt?! nem az a hude durván csak egy kis pofon meg ilyenek de akkor nekem kuss van.ez nem rendszeresség csak igy mostanába idegbetegeskedik! már nem birom csak egy bajom van hogy hát nagyon szeretem.azt se tudom hogy mitévö legyek mert én egy szerencsétlen lány vagyok!huu de ideges vagyok máá
Ez így az évvége felé elég gyakori eset... rengeteg ismerõsöm szakított a bnõjével vagy mint az én esetemben a bnõ szakított... Nemtudom milett így évvégefelé... De jólenne már valaki akkor remélem teljesen elfelejteném õt....
Szia! Én három év után szakítottam a párommal!Most három hete! Semmi kedvem az ünnepekhez! Együtt tervezgettük kinek mit veszünk, hát most egyedül vásárolgattam!:( Rossz volt nézni a párokat!De már kezdek jobban lenni, és gondoljunk arra hogy egy új év kezdõdik!
4 év után szakított velem. Megcsalt. Pedig én bíztam benne maximálisan, nagyon kifordult magából (ez volt dec7-én. ) És elég szar érzés... 22/f
Csak h ne érezd magad egyedül, elmondom h én is már vagy 10szer megbocsájtottam neki és visszafogadtam...mit tehettem volna ha ugy könyörgött én pedig rohadtul szeretem!!! De most végleg kiadtam az utját és tök szar...asszem valahol mélyen arra vágyom, hogy ujra könyörögjön, mert meg akarok bocsájtani neki!!:(( Szeretem...
nõk...
Ne haragudj Leila, kiment a fejembõl! Bocsáss meg, nagyon szeretlek! :( :) (L)
Ha tényleg Leilának hívnak, akkor szerintem inkább örülj, hogy szóba állnak veled :D Öleld át a barátodat, fõzz neki valami finom vacsorát és szeretkezzetek egész éjjszaka.
A kérdező hozzászólása: rendben igazatok van, köszönöm a normális válaszokat! a nevemet pedig imádom, úgyhogy nem érdekelnek a "vicces" kommentek :)
Mucikám, ha nem tudja az a szerencsétlen gyerek, hogy mikor van a névnapod, akkor mi értelme bármin is elgondolkodni? Nekem sem az az elsõ, ha összejövök valakivel (hejjj, de régen volt már olyan :D) hogy gyorsan kikeresem a naptárból, hogy mikor van a névnapja... Szerintem ne vágd a fejéhez, hogy tegnap volt, majd ha beszélgettek legközelebb a szülinapokról, meg a névnapokról, akkor mondd meg neki, hogy neked mikor van. Vagy egyszerûen csak kérdezz rá, hogy õ mikor ünnepli, és akkor mondd meg neki te is. Ennyi.
Hát azért nekem se esne jól ha bnõm elfelejtené. Mindenkinek van telefonja állítsátok be a szülinap, névnap, évfordulókat riasztásra marha bonyolúlt bakter :D 22/F
szerinem meg ne "mond" el neki (mert ugy fogja venni hogy te felrovod neki hogy nem kösöntött fel, hollott lehet nem is nézi a névnapokat ergo nem tudta....) vegyél magadnak egy tábla csokit és kináld meg vele hogy kérsz csokit névnapomra kaptam...
Nem mindenki tartja számon az ilyen "ünnepeket". Ha nem akarod az orra alá dörgölni, ne szólj róla. Mert, ha most oda állsz elé és azt mondod, "tegnap volt a névnapom" bárhogy mondod is, szemre hányásnak tûnik. Hallgass róla, majd, ha valahogy feljön egyszer róla a szó akkor említheted neki, hogy mikor van a névnapod, akkor vagy beugrik neki, hogy elfelejtette, vagy nem. Legközelebb meg szólj neki elõre, hogy közeledik a névnapod. Páromnak szólni kell elõre mindig, egyszer volt olyan, hogy nem szóltam a születésnapomról és csak pislogott, mikor végülis úgy hozta a helyzet, hogy kiderült aznap születésnapom van. Rosszul esett neki, szemre hányást tett, hogy nem szóltam elõre, pedig tudom, hogy õ nem tud ilyeneket megjegyezni (még a sajátját sem mindig tudja) pedig szívesen felköszöntene. Szóval legközelebb szólj elõre, mert könnyen lehet, hogy rosszul esik neki, hogy elfelejtette, vagy nem vette figyelembe, sok dolga volt, stb.
és köszönd meg anyádéknak, hogy ilyen csudálatos névvel áldottak meg
Szerintem meg gáz, ha annyit nem tud mondani valaki a párjának, hogy boldog névnapot. Mióta vagytok együtt? Mert ha friss kapcsolat lehet csak tényleg nem tudta...
Boldog névnapot utólag is kicsi Leiám! :) Han voltam Ui: Csubi is üdvözletét küldi ;)
A kérdező hozzászólása: nem sírok, nem sértõdtem meg egyáltalán, csak a kérdés, hogy elmondjam-e neki, hogy tegnap volt
A kérdező hozzászólása: :D tudtam hogy ezt valaki el fogja sütni..
hú mostmár mi lesz??? más sír, mert nincs pasija, te meg azért, mert elfelejtett 2 szót mondani.
Én sem hoznám fel. Különben is lehet, hogy a hétvégére tartogat valami meglepit.

Jönnek az ünnepek, és nem tudok együtt lenni a barátommal. Van még valaki így? Ti mit csináltok ilyenkor?

Legjobb válasz: Hát nekem nincs párom, így nem különösképp izgat a dolog :)

Hát nekem nincs párom, így nem különösképp izgat a dolog :)
Illetve azért örülnék már ha lenne, de szeretem a családomat és ígyis úgyis velük tölteném az ünnepeket :)
Mi lassan 3 éve vagyunk együtt, de karácsonykor mi sem tudunk. Mert hogy mamámék jajj nem illik olyankor, meg hogy ugyis ott leszek 29, 30, 31, 1, 2.-én:S. Felhívjuk egymást meg elõtte hétvégén együtt leszünk mert 80 km re lakunk. Kicsit sok:( De megszoktuk már.Pedig anyujáék szívesen látnak akkor is.
az éven már meguntuk, eddig minden éven õ is szülõkkel, nagyszülõkkel, én is. Nah most 24 együtt , 25 egyik szülõk-nagyszülõk, 26 meg a másik... sértõdjenek, amugyis unom a családi banzájkodást (elõzõ éveket ugy huztuk ki, hogy rengeteg sms/msn, teló)


A baratom altalaban unnepek, szulinapok.. fontos esemenyekkor ajandekoz meg. De nem ertem miert igy vasarol?

18 eves szuletesnapomra egy Nivea szettet kaptam, ami szep volt! Bar tudta h nem arra vagytam..De pl most valentinkor az orrom elott vett egy pogacsat es annyi..na meg noknapjara egy fura fat kaptam, na meg fura vazat azutan is...olyansmiket vasarol, amiktol tudja h nem akadok ki, v akarcsak meglep(az kene minden ajandek hatasa legyen) de megis megveszi...es nincs penzugyi gondja. Latom, h mas lany kap karkotot, vagy rozsat v parfumot, v valamit ami illik egy nonek.A ferfiaknal tenyleg csak a szandek szamit? Azaz h o megvegye, es egyaltalan nem erdekli h mit, v h az mekkora oromet szerez nekem? Ha mar ugyis vesz valamit...Miert nem kerdi meg h en esetleg mit szeretnek, en is ugy szoktam vele, s amikor nem var ra meglepem valamivel amire nagyon vagyott.

Legjobb válasz: Te kaptál Valentin napra egy pogácsát??? :-D Ezt nevezem,én nem kaptam semmit (3év után) :-) Szerintem célozgass arra, amit szeretnél, vagy ha együtt mentek valahová,akkor állj meg a kirakat elõtt, és mondd, hogy "de szeretnék egy ilyen karkötõt!"

Te kaptál Valentin napra egy pogácsát??? :-D Ezt nevezem, én nem kaptam semmit (3év után) :-) Szerintem célozgass arra, amit szeretnél, vagy ha együtt mentek valahová, akkor állj meg a kirakat elõtt, és mondd, hogy "de szeretnék egy ilyen karkötõt!"
Én meg valentinnapra egy pirostangát kaptam a barátomtól melltartóval :D Eléggé enyhén meglepõdtem mert nem számítottam rá :)
jszép a rózs szép a karkötö meg a parfüm is de ennél sablonosabb ajándékot nem is lehet adni!! és különben ezekbõl is van millioegy fajta lehet amit megvesz az utána nem fog tetszeni és nem fogod hordani/használni. ennyi erõvel elfihetne vásrolni ugy meg nincs meg a meglepetés öröme tény h valentin napra egy pogit adni elég fura dolog.... mielött jön valami ünnep elötte néz mki magadnak valamit és ha mást nem vidd el arrafelé mutasd meg neki ha ruhanemû esetleg probáld elötte fel és mond el neki h nincs rá pnzed. akkor ha a srácnak leesik az ünnepre megveszni, de persze ott van a vagy nem. adj neki egy kis "iránytût" vesd be magad hisz nõbõl vagy!!
Nõnapra egy szál rózsa, valentinnapra szintén, esetleg mellé még valami kissebb csekélység:karkötõ , nyaklánc vagy plüss!
Van egy tuti tippem, én is ezt csináltam a pasimmal és mára már tudja minek örülnék! Szerettem volna egy parfümöt, de nme akartam, hogy követelõzõnek tûnjek. Csak szegény vhogy mindig mellényúlt az ajándékot illetõen, nem voltak itt sem pénzügyi dolgok! Pl. egyszer kaptam kihangosító szettet :S Szal' megláttam az egyik kedvenc magazinomban egy hirdetést a parfümrõl és jól látható helyen "véletlenül" pont ott kinyitva :) ott felejtettem....:) Rajzoltam mellé egy smile-t is! Másnap volt a névnapom és megkaptam....:) Egy idejig még utalgattam, vagy ha sétáltunk együtt valahol és megláttam valami szépet, csak annyit mondtam : Milyen szép.....és mosolyogtam hozzá! :) Mára már kiismerte sz ízlésem és azt vesz, aminek örülök! :) Próbáld ki!
Mi pl nem vettünk egymásnak semmitsem valentin-napra, mert szerintünk butaság az egész, és csak egy "felturbózott" nap, hogy mindenki költsön egy csomót ajándékra. /szerintünk minden nap ajándék, amit együtt lehetünk:) / Viszont azért az elég furcsa, hogy dolgokat vásárol neked, ami igazából nem okozza a legnagyobb örömöt. Én nõnapra egy hatalmas orchideát kaptam a barátomtól, pedig kb még 4 évvel ezelõtt mondtam neki, hogy mennyire szeretem azt a virágot, és akkor még nem is jártunk... /5 hónapja vagyunk együtt/ Utalgass rá, hogy jaj, milyen szép ez a valami... vagy neten nézelõdj, amikor ott van õ is, és látja akkor is, hogy mire vágynál.
nem. nem a szándék a fontos. a pasik azért ajándékoznak, mert kell. nyûg alapvetõen. Ha nem volna kötelezõ, akkor idõnként (ritkán) eszünkbe jutna és kapnátok valami igazán szépet. De így, hogy muszály, a legtöbb pasi igyekszik letudni, oszt jólvan. Valamit vettünk, a gesztus megvolt, úgysenem találjuk el, hogy minek örülne, akkor meg nemtökmindegy?
Szerintem is undoritó azt lesni, hogy "mit kapok"...ha meg kapsz akkor miért azt nézed h mit kaptál????AZ AZ AJÁNDÉK HOGY ADJA... vagy nem? csak gondolj bele. Nem onnan lehet tudni h valaki szeret-e h mit kapsz tõle? egy kis pogácsának is sokszor jobban lehet örvendeni mint akár egy márkás ruhadarabnak...csak gondolkozz el...és azon is h miért szereted a barátodat, mert az sokkal fontosabb
milyen undorítóak vagytok, anyagiaskodó libák. Bírom akinek csak a parfümje számít. Meg ez a nõnap?? A hülye picsákat ünnepelni kell akik sóvárogva várják a kis ajándékaikat? Keressétek már az emberekben az ÉRTÉKET! A pasid csak nem akar közhely lenni. Minden barátnõcske szives szarokat vár el, meg kap is a barátod legalább eredeti volt , én megbecsülném!!
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat, de most ne azt nezzetek, h milyen magamnakvalo finnyas csaj vagyok, mert nem azert irtam. TUDOM h a legfontosabb a szandek, eshidd el h jobban ertekelem ot mindennel. De ha ugyis vesz, akkor nem pogacsakat szeretnek kapni...nem tudom h hogy vehetnem ra, h "jobban" vasaroljon, ha mar ugyis megteszi
A pasik ilyenek és kész. Õk pasik ezért nem tudják, hogy mi kell a nõnek. Ahogy már más is írta ez csak nyûg nekik így megveszik amit elõször meglátnak és kész. Vagy elfogadod így a pasid vagy megpróbálsz vele errõl beszélni, hogy minek örülnél inkább, vagy megmondod hogy elég egy szál virág és ne komplikáljátok túl a dolgot, õ is boldogabb lesz. Én annó a 18. szülinapomra 4 db ceruza akkumulátort kaptam a páromtól :) csak úgy virág meg csoki nélkül :) mondjuk akkoriban az még drága volt :) Szóval tényleg a szándék a lényeg és beszélj vele errõl, de azért ne nagyon sértsd meg.
A kérdező hozzászólása: Nem merek beszelni vele, mert egy ferfinek az utolso dolgo ami hianyzik h egy no megmondja neki h mit csinaljon, v mit vegyen. Biztos megsertodne, s nem szeretnem megbantani.vegulis nem akkora problema, h ezert megsertodjon ram.Csak ha lehetne maskepp javitani a helyzeten, jo lenne...

Most toltjuk eloszor egyutt a karacsonyt a baratnommel mivel lehet erdekessebbe tenni az unnepet. Baratokkal egyutt vagy szulokkel vagy kettesben? Mi lenne a legjobbb?

neki es nekem sem volt olyan karacsony vagy uj ev h legyen egyutt a parjaval most az elso mindkettonknek mit lehet tenni ilyenkor 9 honapja vagyunk egyutt (gyermeken es eljegyzesen kivul ) en 24 vagyok O pedig 20

Legjobb válasz: Akárhogy is döntesz úgy rendezd,hogy emlékezetes maradjon még 80 év múlva is,hiszem ahogy írtad az elsõ karácsonyt töltitek együtt a barátnõddel. És az elsõre mindig szép emlékezni. Csak halkan jegyzem meg,hogy ilyenkor kihagynám a haverokat márcsak a kedvesed miatt is. Ha vége a karácsonynak akkor összekoccanhattok még egy fa..a bulira a haverokkal.

Akárhogy is döntesz úgy rendezd, hogy emlékezetes maradjon még 80 év múlva is, hiszem ahogy írtad az elsõ karácsonyt töltitek együtt a barátnõddel. És az elsõre mindig szép emlékezni. Csak halkan jegyzem meg, hogy ilyenkor kihagynám a haverokat márcsak a kedvesed miatt is. Ha vége a karácsonynak akkor összekoccanhattok még egy fa..a bulira a haverokkal.
Ez attól függ, hogy együtt éltek-e. A párommal még nem élünk együtt, így a 24-ét mindenki a saját kis családjával tölti, majd 25-én õ jön hozzánk, 26-án meg én hozzájuk. Ilyenkor van egy kis karácsonyi vacsora, megtörténik a szülõk, testvérek megajándékozása, majd elvonulunk kettesben és egymást is megajándékozzuk. Azonban, ha már együtt éltek, az olyan mint egy kis család szerintem, és akkor már nyugodtan együtt tölthetitek a szentestét, karácsonyfával, bejglivel, minden karácsonyi dologgal együtt. Petranova
Jaj, elfelejtettem. Nos, ilyenkor a barátokról sem szabad megfeletkezni, de ne az ünnepek alatt bonyolítsuk le ezt. Mi eddig mindig ajándékoztuk a barátainkat, de én mondtam a páromnak, hogy ez olyan "munkás". Kitalálni mit, az jó is legyen, örüljön is a másik, mikor adjuk oda.....Így felvetettem az ötletet, hogy mi lenne, ha a baráti társasgunk közösen elmenne egy étterembe, ahol eszünk egy jót és kész. Így mindenki boldog és elgedett.:) Petranova
Az összes rokont, az összes barátok, havert, ismerõst, sõt a szomszédiknak is szoktam ajándékot venni. Egy nagy éttermet kibérelek arra az egy napra és mindenkit meghívok egy kellemes vacsorára. Vagyis leegyszerüsítve Petranova leírását. OH! Mit számít az a csekélyke kis pénz, fõleg ha minden egyes forintra szükség van és még a legközelebbi hozzámtartozónak is alig tudok megvenni egy szerény , olcsó ajándékot, nemhogy még a barátoknak, rokonoknak vegyek valamit, sõt még étterembe is hívjam õket. Van pénze a Magyarnak, csak még a pénzesebb és a gazdagabb Magyar is szeret sírni és sajnáltatni magát, hogy nincsen pénze, de viszont dicsekedni mindegyik szeret.

Normális az, hogy egy "barátom" a suliból képes késő este 23-24 óra magasságában felhívni? Kicsit beszélgetni, vagy épp ünnepekkor?

Volt, hogy reggel az sms-ére ébredtem. Többször késő éjjel éjfél magasságában is felhívott. Felhívott karácskor is. Ez természetes? Nem barátok vagyunk, csak sokat keres, beszélgetünk telefonon sulis dolgokról.

Legjobb válasz: hát ha ilyen éjjeli emberke, akkor normális. :D

hát ha ilyen éjjeli emberke, akkor normális. :D
Próbáltál már errõl beszélni vele? Talán mielõtt kiírtad volna itt a kérdést, elõtte vele kellett volna beszélned. Itt mi csak azt tudjuk mondani, hogy érdeklõdik irántad, valószínûleg többet szeretne puszta "barátságnál".
A kérdező hozzászólása: Amit nem írtam meg. Õ 32 éves férfi, én 24 éves nõ vagyok.
A kérdező hozzászólása: Nem ismeri ennyire a szokásaimat. Másik példa. Tudja, hogy 21:30-ig dolgozom, 2 perccel késõbb már hív. Megbolondulok már tõle.
Vagy tetszel neki!
Attól függ. Ha tudja, h fent vagy ilyenkor, még nem alszol, akkor lehet, h azt hiszi, h nincs ezzel semmi gond. Nekem is vannak olyan barátaim, h akár hajnali 2 kor is felhívnám, mert tudom, h nem alszik. Lehet, h azt hiszi, h ilyen jóban vagytok. Ha zavar, nyugodtan mondd neki, h hívjon emberi idõben.
A kérdező hozzászólása: Dehogy! Csak szerelem kategóriába helyeztem, mert számomra fura.
és telefonszexelni akar veled vagy csak én olvasgatok rossz kategóüriában?
A kérdező hozzászólása: Csak idõvel alakult így. Eleinte nappal hívott, de néha egy nap 4x is. Majd lazán akár késõ éjjel is, egyre gyakrabban. Én senkit nem zavarnék ilyenkor. Ilyen jó barátjának vélt volna?
A kérdező hozzászólása: Az a fajta ember, akibõl ezeket a dolgokat harapó fogóval sem lehet kiszedni. Egyszer úgy viselkedett, mint aki féltékeny. Számonkértem, hogy mi volt ez, de nem akart válaszolni, egyik fülén be, a másikon meg ki. Amirõl nem akar beszélni, arról képtelenség.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!