Találatok a következő kifejezésre: A baratom mondta, h mindig jobban (2 db)

A baratom regebb mondta, h mindig jobban odavam olyan lanyokert, akirol tudja, h nem kaphatja meg konnyen. En mindig azt kell tegyem? Faraszto!

Mikor ezt mondta, gondoltam, h persze h igy van, a kapcsolatok elejen.de mar egy eve egyutt vagyunk, volt ugy h majdnem vegeztunk, es olyankor a lelket kitenne ertem, mert tudja h elveszit. Mindig kell "akartassam" magam, h kimutassa az erzelmeit? ez nagyon faraszto szamomra..maskepp meg tul nyugodt, annyira, h ki sem mutatja nagyon az erzelmeit.Az meg nekem rossz.Mit tehetek?

Legjobb válasz: A lány valamilyen ismeretlen okból így viselkedik, és így is fog viselkedni veled kapcsolatotok utolsó percéig. Csak rajtad múlik, meddig akarsz még ettõl szenvedni. A szakítás elõtt bátran tedd fel a kérdést, és beszéld meg vele, hogy miért viselkedik így veled.

A lány valamilyen ismeretlen okból így viselkedik, és így is fog viselkedni veled kapcsolatotok utolsó percéig. Csak rajtad múlik, meddig akarsz még ettõl szenvedni. A szakítás elõtt bátran tedd fel a kérdést, és beszéld meg vele, hogy miért viselkedik így veled.
Bocsánat helyesbítek : A barátod mindig így fog hozzád viszonyulni, kapcsolatotok végéig.
ha megér neked ennyi "fáradalmat", akkor csináld, bár szavaidból úgy érzem, nem éri meg.
A kérdező hozzászólása: De akkor ez nem normalis dolog sracoknal? Vagyis csak az ha csak az elejen "futtatom" magam utan, ha mar ennyi ido utan is azt szeretne, akkor mit ertsek azalatt? Csak a szakitas a megoldas?
Lószart. Kábít.
azért van, mert alig van tapasztalata.
A kérdező hozzászólása: de miért? mi volt a probléma?
nekem egyik bnõmnek se sikerült...
A kérdező hozzászólása: másképp fogalmaztam, h ne mondjátok, h r*banc vagyok. na õ az exem. de a kapcsolatunk rövid volt ugyhogy semmi sem volt és most pedig összejárunk "szórakozni".egy ilyen alkalommal mondta.5-ös h érted ezt h szeret?
Azért ahhoz rendesen bénának kell lenni, hogy ne tudja valaki kiverni...
így haladsz oklevelet is kapsz róla.
téged szeret a többi csak egy darab volt
A kérdező hozzászólása: volt is anyag rendesen. :D akkor legyek büszke magamra? :D
Valszeg jobban ráéreztél mint a többi lány... hasonlóképp csinálod mint õ.... Nekem eddig 1 lány tudta rendesen megcsinálni... F/26
Valszeg botkezû volt az összes.
nekem se sikerült eddig sok mindenkinek... volt olyan, hogy kb. 3-4-szer pont akkor hagyta abba, mikor élvezni akartam... szerintem az a gond, minden srác saját maga fejleszti ki, hogy hogyan szeret recskázni és úgy élvezi a legjobban. ha egy csak csak rámarkol és elkezdi húzogatni, nem biztos, hogy ugyanazt az ingert váltja ki a srácból, mintha saját magának csinálná


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!