Találatok a következő kifejezésre: A baratom mondta, h mindig (17 db)

Mondtak le már talit, mert elígérkezett a barátaival? Nekem meg mindig sír, h így nincs ideje. Meg úgy. Ez nem vicces így?

Legjobb válasz: Velünk is történtek ilyen dolgok. A barátom többször szeretne velem kettesben lenni, CSAK velem foglalkozni, aztán mikor megbeszéljük, hogy na akkor ma/holnap/valamikor csak ketten leszünk, közbejön a baráti társaságból valaki... Aztán sír, hogy õ úgy szeretne már végre CSAK velem foglalkozni... Le kell ülni és megbeszélni! ;´) COMMUNICATION!!!!!

Velünk is történtek ilyen dolgok. A barátom többször szeretne velem kettesben lenni, CSAK velem foglalkozni, aztán mikor megbeszéljük, hogy na akkor ma/holnap/valamikor csak ketten leszünk, közbejön a baráti társaságból valaki... Aztán sír, hogy õ úgy szeretne már végre CSAK velem foglalkozni... Le kell ülni és megbeszélni! ;´) COMMUNICATION!!!!!
ha jót nevettél rajta, akkor vicces. Ha nem nevettél, akkor nem vicces.
A kérdező hozzászólása: '-''

A baratom regebb mondta, h mindig jobban odavam olyan lanyokert, akirol tudja, h nem kaphatja meg konnyen. En mindig azt kell tegyem? Faraszto!

Mikor ezt mondta, gondoltam, h persze h igy van, a kapcsolatok elejen.de mar egy eve egyutt vagyunk, volt ugy h majdnem vegeztunk, es olyankor a lelket kitenne ertem, mert tudja h elveszit. Mindig kell "akartassam" magam, h kimutassa az erzelmeit? ez nagyon faraszto szamomra..maskepp meg tul nyugodt, annyira, h ki sem mutatja nagyon az erzelmeit.Az meg nekem rossz.Mit tehetek?

Legjobb válasz: A lány valamilyen ismeretlen okból így viselkedik, és így is fog viselkedni veled kapcsolatotok utolsó percéig. Csak rajtad múlik, meddig akarsz még ettõl szenvedni. A szakítás elõtt bátran tedd fel a kérdést, és beszéld meg vele, hogy miért viselkedik így veled.

A lány valamilyen ismeretlen okból így viselkedik, és így is fog viselkedni veled kapcsolatotok utolsó percéig. Csak rajtad múlik, meddig akarsz még ettõl szenvedni. A szakítás elõtt bátran tedd fel a kérdést, és beszéld meg vele, hogy miért viselkedik így veled.
Bocsánat helyesbítek : A barátod mindig így fog hozzád viszonyulni, kapcsolatotok végéig.
ha megér neked ennyi "fáradalmat", akkor csináld, bár szavaidból úgy érzem, nem éri meg.
A kérdező hozzászólása: De akkor ez nem normalis dolog sracoknal? Vagyis csak az ha csak az elejen "futtatom" magam utan, ha mar ennyi ido utan is azt szeretne, akkor mit ertsek azalatt? Csak a szakitas a megoldas?
verje ki azzal a kezével amelyik nincs eltörve
Szerintem segíts neki, de ne csak verd, szopd is le! Valójában erre vágyik, csak nem merte megmondani.
Szegény... mindkét keze el van törve... :/ Remélem, hamar felépül! Jobbulást kívánok neki!
Nem értem, a másik keze hol van? A barátod meleg, és ha te megteszed neki, akkor benned is megvan a hajlam, vagy nem csak az!
Másik keze nincs? Ki eteti, törli a seggét, fürdeti? Vagy kamu vagy homár. Ha kivered, akkor te is.
Nagyon remélem, hogy ez kamu. Ha nem, akkor: gáz, te meg balek vagy. Nem igaz, hogy nem tudja másképp megoldani, meg tudná. Plusz arra sincs garancia, hogy egyáltalán ki tudnád verni neki, sokszor a barátnõ se tudja, ha a fiú hozzászokott a saját ritmusához, sebességéhez, technikájához. Õ biztos nem heteró, ha bármilyen körülmények között arra vágyik, hogy egy másik férfi elégítse ki. Ami rendben van, csak akkor keresgéljen a melegek közt. Bár ha benned egyáltalán fölmerül, hogy ezt megtedd neki, akkor el kéne gondolkodni rajta, hogy nem vagy-e te is az. Bár ismétlem, ez szerintem kamu, mert aki amiatt aggódik, hogy az ilyesmi "bu.Is", az sikítva menekül egy ilyen ötlet hallatán.
Ki fogja bírni. Majd éjjel ürít a szervezete a gatyájába, ha már nagyon szüksége lesz rá, és nem bírja visszatartani.
barátnõje sincs mostanában tehát kéne a segged is...
Ezen behaltam most! :DDDDDD
Szerintem tedd meg neki, ha legjobb barátja vagy akkor meg fõleg! :) 24/F
Szerintem nyugodtan verd ki neki, de jobb, ha [email protected] :DDDDD
ha megfordult a fejedben hogy igen, plane ha tolunk kersz megoldast akkor igen a barikad masik oldalan allsz baratom :)
Gáz is bu*is is. De a másik keze hiányzik vagy mi?
kamu, de azért jó volt
csapd ki neki. vagy sz-pd le...
jaja. utcsónak igaza van :P én csaj vok, de legjobb bnõmnek megtenném

1 éve vagyok együtt a barátommal! Mikor osszejottünk mindig bujtunk egymáshoz puszi meg mondta elég surun h szeretlek. Mért van igy?

De mostanában nem olyan surunk mondja mint régen meg nem annyira bujik! Nem szeret már, vagy csak kapcsolatok egy ido után megváltoznak?

Legjobb válasz: Igen, megváltoznak.

Igen, megváltoznak.
én még soha egy barátnõmnek se mondtam hogy szeretlek, a szavak nem jelentenek semmit, a tettek annál inkább 25 F
hát szerintem kiunt belõled, meg nyárra a hülyének se kell csaj.én is igy vagyok ezzel. 15f
15éves kis hülyegyerek vagy inkább te nem kellsz a csajoknak nem neked nem kell csaj nyárraxD ez a válaszolónak ment:) a kérdezõnek: nekünk is így van..most leszünk egy évesek egy hét múlva és én is éreztem hogy talán már múlik az érzés megf is ijedtem de visszahozható csak már felnõttesebbé vált a kapcsdolat:) ha hozzábújsz és nosztalgiáztok vagy megkérdezed aranyosan hogy szeret e akkor tuti ugyanúgy fog bújni mint azelött:) nekem pont tegnap volt ez:D Hiányzott már a sok szenvedélyes csók és rámásztam a barátomra elkezdtem csókolgatni száját, nyakát, mellkasát aztán hirtelen úgy megölelt és csak hemperegtünk az ágyon és öleltük egymást és smároltunk:D tehát nyugi nincs baj és még biztosan szeret csak felnõttesebbév ált a kapcsolat (elvégre 40éves házasokat sem látsz egymás nyakába ugrani az utcán pedig biztos szeretik egymást) kettesben viszont bármikor lehet olyan szép mint amikor még az elején voltatok a dolgoknak:)
Nem biztos , hogy rád unt.Mi 10 hónapja vagyunk együtt, de már nekünk sem olyan intenzív mint az elején de én tudodm , hogy szeret...ha zavar a dolog mindenképpen beszéld meg vele, mert ha tényleg megunt akkor nincs mit tenni.
Igen így megváltoznak a kapcsolatok.Ugye elsõnek küzd a kegyeiért, utánna azon van hogy megtartson.Utánna látja hogy eléggé erõs a kapcsolatotk és így már nincs szükség mondogatni sûrûn hogy szeret
én megmondtam neki, hogy szeretem. legközelebb majd akkor szólok ha változik a helyzet
3.nak igaza van, 4.nek meg az elsõ sorábol tudtam hogy mindenkinek beszól akit csak meglát. én is együtt vagyok egy lánnyal 3 hónapja még nem untam ki belõle de pl, szar.. hogy visszakell fognom magam még részegen is:D attól még szeretem, dehát bennem van ha talizok egy jó csajjal (: 14

Anyukámmal régebben sokat beszélgettünk, de eg yideje már nem érdeklődik felőlem, régen mindig mondta h beszéljkük meg az ilyen dolgokat, hogy mondjam meg neki hogy le akarok feküdni a barátommal? Félek tőle, a Reakciójától mit csináljak?

16 éves vok

Legjobb válasz: ha ilyeneket mondd akkor egyaltalan ne izgulj nekem is ezeket mondta ha szojak mert ö eleg aggodos es mindenkepp gyogyszert akart nem is ez a lenyeg hanem lehet azert nem erdeklodik mar mert ugy gondolja mondta elegszer es rad hagyja h majd szolsz.nem tom a baratoddal miota vagytok egyutt, de ha regen, es nagyon jol vagytok es biztos vagy, akkor mondd meg ezt neki, es sztem nem lesz gond,novered nincs veletlenul?mert nekem vele konnyebb volt az orvoshoz menni mint anyaval, es eloszor csak annyit mondtam h szeretnek nala aludni, majd egy kis ido mulva o kerdezett ra, es mondtam h mar felirattam.de biztos vagyok benne h nem lesz gaz

ha ilyeneket mondd akkor egyaltalan ne izgulj nekem is ezeket mondta ha szojak mert ö eleg aggodos es mindenkepp gyogyszert akart nem is ez a lenyeg hanem lehet azert nem erdeklodik mar mert ugy gondolja mondta elegszer es rad hagyja h majd szolsz.nem tom a baratoddal miota vagytok egyutt, de ha regen, es nagyon jol vagytok es biztos vagy, akkor mondd meg ezt neki, es sztem nem lesz gond, novered nincs veletlenul?mert nekem vele konnyebb volt az orvoshoz menni mint anyaval, es eloszor csak annyit mondtam h szeretnek nala aludni, majd egy kis ido mulva o kerdezett ra, es mondtam h mar felirattam.de biztos vagyok benne h nem lesz gaz
én is félem el mondani neki mert azt hittem h kiabálni fog vagy bezár a szobámba vagy valami ilyesmi.. és nem ez lesz hidd el tök nyugodtam fogja majd fogadni, és csak probál ovni. de hidd el figyelj a tanácsaira mert hasznosak még ha nem is annak tünnek majd!!! kezd te a beszélgetést de csak akkor kezgy bele ha jó a hangulata
Szerintem örülne neki anyukád ha elmondanád neki, hiszen õ is mondta hogy beszélhetsz vele errõl:) sok sikert
Minnel tovabb huzod annal hamarabb fog dobni..ha csak arra kellesz neki megdugjon es kirakjon akkor rosszul valasztottal pasit!:) )
Ha nem érzed magad vagy a kapcsolatot elég érettnek erre, akkor NE TEDD MEG! Ha emiatt dob, akkor nem érdemel meg téged, keressen egy olyan lányt, aki mindenkivel lefekszik 1-2 nap mulva, aztán mehet a nemibeteg gondozóba...
hinni a templomba kell :) akkor h mondjuk jól nézek ki, és bepróbálkozok nálad, már egybõl arra gondolsz h le akarlak fektetni? Mostmár tudom h miért találok k nehezen bnõt...
Nézd, szerintem teljesen érthetõ a barátod viselkedése. Nem lehet a végtelenségig húzni az ilyesmit. A fiúknak is vannak igényeik, és sajnos vagy nem sajnos, de ebben a mai felgyorsult, rohanó világban nem fognak rád évekig várni. Ha azt látja a barátod, hogy te nem vagy hajlandó megadni neki azt, ami egy kapcsolat FONTOS és teljesen TERMÉSZETES része, akkor még jó, hogy elõbb-utóbb ráun erre az egészre és keres olyan lányt, aki hajlandó vele minden tekintetben teljes értékû partnerként együtt lenni. A szex is hozzá tartozik egy normális párkapcsolathoz. Nagyon fontos része annak, ezt el kell fogadni. A pasiknak meg aztán különösen fontos. Te miért nem akarsz vele még lefeküdni? Hány évesek vagytok? Volt már elõtte más férfi az életedben? Ha igen, akkor most miért nem akarsz együtt lenni ezzel a pasiddal? 21/L
Hát bizony, én is dobnálak. Azért szórakozni sem kell senkivel. És te vele nem akarsz, mással viszont már igen??? Erõs a gyanúm, hogy addig se fogsz neki kelleni, lendületben vagy akárhogy is nézed...
Gyökerek! Lalauki még 14 éves sincs!
feküdj le vele a kapcsolatban ezis nagyon fontos !
Szerintem jó ideje pedálozik már lovag úr, és a kislányka sem olyan kislányka már...
Azt gondolom, hogy nehogy az elõzõekre hallgass!!!!!! Ha te még nem érzed magad erre felkészültnek annak meg van az oka, és ehhez igenis türelem kell!! Ha emiatt kevesebbet találkozik veled, akkor szerintem egyértelmû a válasz! Valószínû, hogy a kérdezõ azért nem akar még lefeküdni vele, mert sem õ, sem a kapcsolat nincs még erre felkészülve! Látható, hogy még nincs meg sem a bizalom, sem a belsõséges intimitás ami ehhez szükséges! A mai fiatalok szálljanak le a földre nem kell mindenkivel megd*gatni magukat 1-2hét után. Úgy érzem, Te is így gondolkozol, nem kell lesüllyedni bizonyos szintekre...! Lehet, hogy nem is kellett volna kiírnod ezt a kérdést, hiszen szerintem magadtól is tudod, hogy mit kell tenned... Csak okosan:)
szerintem is esélyes h csak a szex miatt..
8. vagyok. Ha tényleg nem vagy még 14 akkor fõleg ne tedd meg, sem testileg, sem érzelmileg nem vagy érett rá!! Csak egy borzalmas elsõ alkalommal lennél gazdagabb! Én 13 voltam ( tudom, még gyerek ) én is akkori barátom nyomására tettem meg, és utánna 18 éves koromig viszolyogta a férfiaktól és még a szex gondolatától is! NE TEDD MEG! Ez a " lovag " meg dugja a farkát a konnektorba!!!

17 éves lány vagyok. Több mint 2éve vagyok a barátommal. A minap bulizni voltunk és összekaptunk, csúnyát kiabált nekem és anyámék megtudták, de mi meg tudtuk beszélni. Anyámék azt mondták h válasszak h a családom vagy a barátom?

És nem tudom h mit tegyek mert a barátomat nagyon szeretem. Kérlek adjatok tanácsot!?

Legjobb válasz: Attól függ miket kiabált?! De ha annyira nem durvát,akkor szerintem a barátodnak kellene beszélni a szüleiddel.hogy elnézést kér a viselkedése miatt mindenkitõl és többet nem fog elõfordulni!

Attól függ miket kiabált?! De ha annyira nem durvát, akkor szerintem a barátodnak kellene beszélni a szüleiddel.hogy elnézést kér a viselkedése miatt mindenkitõl és többet nem fog elõfordulni!
mért állítanak választás elé?
Én nem ugyanaz a válaszadó vagyok. Ha ilyet mondana rám a barátom, elzavarnám a g***be. 2 év után ennyire bízik bennem, hogy lényegében egy k*rva szintjére degradál? Mégis mire fel? Mert nem voltam vele sülve-fõve? Menjen a francba egy ilyen tapló paraszt.
"hol voltál szopni?" - felejsd el!
A kérdező hozzászólása: és akkor is hagyjam ha ez volt az elsõ ilyen és bocsánatot kért tõlem??
Igen, a barátodat, már ha lehet annak nevezni.
Szia! Ezt a srácot felejtsd el...az elsõ kapcsolatom kb ilyen volt 4.5évig tartott... Ugyanígy beszélt velem ez csak rosszabb lesz... Az utolsó dobása az volt hogy bejött az étterembe ahol épp akkor dolgoztam...épp egy asztalhoz vittem ki a kávét egy csapat fiatal külföldinek. Beszólt hogy: Leszopnád õket mi???? Égett a pofám mindenki elõtt... Szerencsére a külföldiek nem értették hogy mit mond, de akkor is a kollégák igen... Nah még aznap este összecsomagoltam. Ez nagyon beteges dolog! Még valami...MINDENKI MAGÁBÓL INDUL KI!!! (õ vajon csinált már ilyet???) ui:Találsz te ennél jobb srácot is. 27L
Szandóóca! Szerinted ez a srác mennyire tisztel, mint nõt? Nincs mentség erre, kicsit durva, még csak a feltételezés is, erre még rájött, hogy csúnyán kiabálva?! Hidd el, ha lesz kilátásban a srácnál jobb, mint Te, elválnak útjaitok.. Anyukádék részérõl ilyet viszont, hogy válasz... hagyjuk, erre inkább nem írok semmit.
A kérdező hozzászólása: ja a kövit nem olvasta...ezért kéne elhagynom szted??
A kérdező hozzászólása: mármint a barátomat felejtsem el??vagy mit?
elözõ vagyak Mármint a kiscsávót!
A kérdező hozzászólása: Az hogy jön ide hogy hogy nézek ki?
A kérdező hozzászólása: Végülis ez úgy volt h barátnõmmel elmentem mert gondja volt és nem hagytam egyedül és erre kiabálta h:hol voltál szopni? Azt is mondták h nem jöhet hozzánk, h nem akarják itt látni!És még az is bánt h eddigi életemben nem törõdtek velem, és most akar beleszólni az életembe...szerintem már késõ egy kicsit, nem?
Jajj, ilyen velünk is volt, csak nem választanom kellett, hanem a barátom nem jöhetett hozzánk. Pár hónap alatt megbékéltek és már több, mint egy éve minden rendben:)
Nem értem, ezért miért kell választani? Róluk kiabált valamit?
Az attól függ. Mit kiabált konkrétan?
Inkább nézz a körmére, sokkal valószínûbb, hogy épp õ csal meg téged és, ahogy már írták, magából indul ki. Fõleg, ha most lett ilyen. Mivel azt írod, elsõ eset, gyanús, h mostanság megcsalt és még benned próbál hibát találni, hogy megnyugtassa a "lelkiismeretét".

Mit csináljak? Nem tudom, h mi van a barátommal. Több mint 1 éve eggyütt vagyunk 1x szakítottunk is de utánna megint összejöttünk mert ő azt mondta, h szeret és nagyon hiányzok neki.

Amikor telefonon beszélünk nagyon közömbös és fura. SZemélyesen meg aranyos és kedves. Nem értem:S Lehet,h már nem szeret? Szomi vagyok:$

Legjobb válasz: Telefonban én is fura vagyok állítólag, nem érzem a személyes kontaktust, nem az igazi, és furán érzem magam, ha telón kellene enyelegni... Ez van, attól még szeretem a barátnõmet:) Ne parázz ilyen marhaságokon:)

Telefonban én is fura vagyok állítólag, nem érzem a személyes kontaktust, nem az igazi, és furán érzem magam, ha telón kellene enyelegni... Ez van, attól még szeretem a barátnõmet:) Ne parázz ilyen marhaságokon:)
Nem minden fiú tud ugyanolyan oldott lenni a telefonban, meg msnen mint élõben. Szerintem ne ragozd túl a dolgot, jobb, mintha élõben lenne fura.
Barátom is gyakran ilyen , fõleg ha haverokkal van.Több pasitól hallottam már hogy nem szereznek "nyáladzani" a haverok és barátok elõtt sem :D Meg persze amúgy sem.
A telefonban a barátom sem valami romantikus:D Pedig nincsenek ott a haverjai olyankor. Egyszerûen nem szeretm telefonálni, emiatt ne aggódj:)
A kérdező hozzászólása: köszi:) most egy kicsit megnyugodtam de eddig nem volt ilyen. Élõben is furi. Nem értem :S
Lószart. Kábít.
azért van, mert alig van tapasztalata.
A kérdező hozzászólása: de miért? mi volt a probléma?
nekem egyik bnõmnek se sikerült...
A kérdező hozzászólása: másképp fogalmaztam, h ne mondjátok, h r*banc vagyok. na õ az exem. de a kapcsolatunk rövid volt ugyhogy semmi sem volt és most pedig összejárunk "szórakozni".egy ilyen alkalommal mondta.5-ös h érted ezt h szeret?
Azért ahhoz rendesen bénának kell lenni, hogy ne tudja valaki kiverni...
így haladsz oklevelet is kapsz róla.
téged szeret a többi csak egy darab volt
A kérdező hozzászólása: volt is anyag rendesen. :D akkor legyek büszke magamra? :D
Valszeg jobban ráéreztél mint a többi lány... hasonlóképp csinálod mint õ.... Nekem eddig 1 lány tudta rendesen megcsinálni... F/26
Valszeg botkezû volt az összes.
nekem se sikerült eddig sok mindenkinek... volt olyan, hogy kb. 3-4-szer pont akkor hagyta abba, mikor élvezni akartam... szerintem az a gond, minden srác saját maga fejleszti ki, hogy hogyan szeret recskázni és úgy élvezi a legjobban. ha egy csak csak rámarkol és elkezdi húzogatni, nem biztos, hogy ugyanazt az ingert váltja ki a srácból, mintha saját magának csinálná
Próbálj meg hozzá barátként közeledni és a többit bízd a sorsra;))

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!