Találatok a következő kifejezésre: A baratom mondta, h (91 db)

verje ki azzal a kezével amelyik nincs eltörve
Szerintem segíts neki, de ne csak verd, szopd is le! Valójában erre vágyik, csak nem merte megmondani.
Szegény... mindkét keze el van törve... :/ Remélem, hamar felépül! Jobbulást kívánok neki!
Nem értem, a másik keze hol van? A barátod meleg, és ha te megteszed neki, akkor benned is megvan a hajlam, vagy nem csak az!
Másik keze nincs? Ki eteti, törli a seggét, fürdeti? Vagy kamu vagy homár. Ha kivered, akkor te is.
Nagyon remélem, hogy ez kamu. Ha nem, akkor: gáz, te meg balek vagy. Nem igaz, hogy nem tudja másképp megoldani, meg tudná. Plusz arra sincs garancia, hogy egyáltalán ki tudnád verni neki, sokszor a barátnõ se tudja, ha a fiú hozzászokott a saját ritmusához, sebességéhez, technikájához. Õ biztos nem heteró, ha bármilyen körülmények között arra vágyik, hogy egy másik férfi elégítse ki. Ami rendben van, csak akkor keresgéljen a melegek közt. Bár ha benned egyáltalán fölmerül, hogy ezt megtedd neki, akkor el kéne gondolkodni rajta, hogy nem vagy-e te is az. Bár ismétlem, ez szerintem kamu, mert aki amiatt aggódik, hogy az ilyesmi "bu.Is", az sikítva menekül egy ilyen ötlet hallatán.
Ki fogja bírni. Majd éjjel ürít a szervezete a gatyájába, ha már nagyon szüksége lesz rá, és nem bírja visszatartani.
barátnõje sincs mostanában tehát kéne a segged is...
Ezen behaltam most! :DDDDDD
Szerintem tedd meg neki, ha legjobb barátja vagy akkor meg fõleg! :) 24/F
Szerintem nyugodtan verd ki neki, de jobb, ha [email protected] :DDDDD
ha megfordult a fejedben hogy igen, plane ha tolunk kersz megoldast akkor igen a barikad masik oldalan allsz baratom :)
Gáz is bu*is is. De a másik keze hiányzik vagy mi?
kamu, de azért jó volt
csapd ki neki. vagy sz-pd le...
jaja. utcsónak igaza van :P én csaj vok, de legjobb bnõmnek megtenném

Anyukámmal régebben sokat beszélgettünk, de eg yideje már nem érdeklődik felőlem, régen mindig mondta h beszéljkük meg az ilyen dolgokat, hogy mondjam meg neki hogy le akarok feküdni a barátommal? Félek tőle, a Reakciójától mit csináljak?

16 éves vok

Legjobb válasz: ha ilyeneket mondd akkor egyaltalan ne izgulj nekem is ezeket mondta ha szojak mert ö eleg aggodos es mindenkepp gyogyszert akart nem is ez a lenyeg hanem lehet azert nem erdeklodik mar mert ugy gondolja mondta elegszer es rad hagyja h majd szolsz.nem tom a baratoddal miota vagytok egyutt, de ha regen, es nagyon jol vagytok es biztos vagy, akkor mondd meg ezt neki, es sztem nem lesz gond,novered nincs veletlenul?mert nekem vele konnyebb volt az orvoshoz menni mint anyaval, es eloszor csak annyit mondtam h szeretnek nala aludni, majd egy kis ido mulva o kerdezett ra, es mondtam h mar felirattam.de biztos vagyok benne h nem lesz gaz

ha ilyeneket mondd akkor egyaltalan ne izgulj nekem is ezeket mondta ha szojak mert ö eleg aggodos es mindenkepp gyogyszert akart nem is ez a lenyeg hanem lehet azert nem erdeklodik mar mert ugy gondolja mondta elegszer es rad hagyja h majd szolsz.nem tom a baratoddal miota vagytok egyutt, de ha regen, es nagyon jol vagytok es biztos vagy, akkor mondd meg ezt neki, es sztem nem lesz gond, novered nincs veletlenul?mert nekem vele konnyebb volt az orvoshoz menni mint anyaval, es eloszor csak annyit mondtam h szeretnek nala aludni, majd egy kis ido mulva o kerdezett ra, es mondtam h mar felirattam.de biztos vagyok benne h nem lesz gaz
én is félem el mondani neki mert azt hittem h kiabálni fog vagy bezár a szobámba vagy valami ilyesmi.. és nem ez lesz hidd el tök nyugodtam fogja majd fogadni, és csak probál ovni. de hidd el figyelj a tanácsaira mert hasznosak még ha nem is annak tünnek majd!!! kezd te a beszélgetést de csak akkor kezgy bele ha jó a hangulata
Szerintem örülne neki anyukád ha elmondanád neki, hiszen õ is mondta hogy beszélhetsz vele errõl:) sok sikert
Igenember megelõzött :D:D
igen
De.
De meg ám. :P
A kérdező hozzászólása: azért vagyok féltékeny mert kiakadtam, h nem a barátom szólt? meg volt beszélve, h kettesben elmegyünk vhova.
Velem ugyanilyen történt. Megbeszéltük, h jön a párom, és lesz egy szép napunk. Javasoltam neki egy tök jó programot. Erre kitalálta, h jön a legjobb barátja is, és majd hármasban elmegyünk. Mondom jó. Inkább legyünk hárman, mint én egyedül nélküle. És a végén tényleg tök jól szórakoztunk. Bírom a barátját is, õ is engem, szerencsére, és a végén tényleg tökre élveztük az egészet, nem volt sem feszengés, sem féltékenykedés. (Egy múzeumba mentünk.) A különbség talán csak annyi a kettõnk esete közt, h én ismertem már korábbi találkozásból a párom barátját, szóval nem zavart különösebben, h õ is jön. Igazából nekem csak azzal volt bajom, h nem mondta elõre, hanem csak úgy mondta, mint egy légbõl kapott ötletet. De sztem te is próbálj meg megbékélni a sráccal, lehet, h nem is lesz olyan rossz együtt tölteni a napot. Barátoddal lehetsz kettesben eleget, most inkább élvezzétek ki a társaságot, meg ismerd meg õt is. :) Sok lány azért rinyál, mert a párja nem meri/akarja bemutatni a barátainak. :) Szóval no para :) 24L
Ja, ahogy figyelmesebben olvasom a kérdést, látom, h te is ismered már õt. Na mindegy, akkor ennek kivételével vedd figyelembe a többit. :) Szóval h örülj neki, h a haverjaival töltött idõbe is be akar vonni téged, meg próbáld meg élvezni. Tudod, egy párkapcsolatban fontosnak kell tartsd azt, ami a másik számára fontos. (Persze az ésszerû keretek közt.) És tudom, h most az ellen ágálsz, h dehátmegbeszéltük, meg h kettesben szerettél volna lenni vele, de nézd a másik oldaláról. :) Tényleg csomó idõt együtt tölthetsz még vele, most pedig inkább bulizz :) És talán azért nem a barátod szólt, mert így azt remélték, jobban fogod kezelni, meg nem fogod azt érezni, h a barátod csak rád akarja erõltetni a haverját :)
a nõ ne legyen féltékeny a pasi haverjára, max a pasid lehet féltékeny, ha a haverja téged stíröl, vagy ha te az õ haverját :) mert barát rivális az jobban fáj :) én sem féltékenykedni szoktam, mert megbízom a páromban, ahogy õ is bennem, pedig tapadnak rám a pasik, de az a lényeg, hogy nekem csak a párom kell, és büszke rá ha tetszem másoknak is. Szal nem szoktam féltékenykedni, csak örülnék neki, amikor mnidketten ráérünk (ritkán) akkor egymással törpdnénk, tehát ne a haverja miatt ne tudujunk találkozni, vagy akárki más miatt, és szeretnénk néha kicsit kettesben is lenni, a barátok nem pótolják a szerelmemet. Amúgy én is inkább a párommal vagyok de társaságban, minthogy a párom nélkül legyek vagy másokkal, vagy egyedül, holott tudom hogy õ a haverokkal van. Szal örülök, hogy felvállalt engem. Sõt elején zavart, hogy õ nem akart feljönni hozzánk, mindig én mentem hozzá, de belegondoltam ez nem gáz, hisz õ az aki bemutatott otthon, tehát fel mer vállalni, én is bemutattam volna, csak õ nem akart feljönni, de megbeszéltem vele és kiderült, hogy csak fél, hogy mit szólnak õhozzá az én szüleim, ilyen téren nagyon parás. De ez is megvolt, és most lenyugodott. Megismerte az otthonomat, szeretik õt és viszont, és úgy érzem ezáltal mégjobban belém szeretett :) fél éve vagyunk együtt. Sõt mióta nem egy mûszakban vagyunk, hanem õ négyben én háromban, azóta mégjobban hiányzunk egymásnak, de ez csak felfrissíti a kapcsolatunkat, de ha együtt vagyunk, az sem teher :) nem szereti a bulikat, nem is hívtam, de utolsó pillanatban utánam jött, és meg akart keresni, igaz nem talált meg, én meg késõn vettem észre az üzenetet, de barátjával összefutottam, és mondta h engem keresett, másnap korán hívott, és elmentünk vásárolni, egész nap velem volt :) meg folyton csokikat vett nekem, pedig sosem kértem ilyesmire, hogy vegyél nekem ezt meg azt, sõt azt mondta, én vagyok az elsõ barátnõje, aki nem kért tõle soha semmit, aki nem használja ki, és kainek nem a buli meg a pia a mindene, nem vagyok az a mûkörmös vakolatos cicababa féle meg már õ is megváltozott a szerelem terén :)

Azt mondtam a barátomnak, hogy jó lenne, ha jobban kimutatná mit érez irántam. De lehet, h meggondolatlanul mondtam neki, és szeretnék valamit mondani neki, hogy tudja, h tudom, h szeret. (mert tényleg szeret) Mit mondjak neki?

Valami olyasmire gondoltam, hogy "Nem kell, h jobban kimutassa,ha "ennyire megy" neki.." vagy nemtudom.. nincs valami ötletetek? 7hónapja vagyunk együtt és szeretnék valami olyat mondani, amin elgondolkozik, és rájönne,h kicsit többet is beleadhatna a kapcsolatba.

Legjobb válasz: Szerintem egyáltalán nem baj, hogy azt mondtad a barátodnak, mutassa ki feléd jobban az érzelmeit.Ha tényleg szeret és lelkesedik irántad, akkor igyekszik a kedvedben járni.Az én barátom is addig viselkedett így míg rá nem szóltam szépen és rájött hogy tényleg igazam van,és ha így folytatja elveszíthet.

Szerintem egyáltalán nem baj, hogy azt mondtad a barátodnak, mutassa ki feléd jobban az érzelmeit.Ha tényleg szeret és lelkesedik irántad, akkor igyekszik a kedvedben járni.Az én barátom is addig viselkedett így míg rá nem szóltam szépen és rájött hogy tényleg igazam van, és ha így folytatja elveszíthet.
A kérdező hozzászólása: És Te mit mondtál neki? hogy mondtad neki, h rájött?
Szerintem mondd neki h szükséged van rá és h sokat jelent. Am én pasim se mutatja ki:Spedig jól esne de nem is fogják a legtöbb pasi ien nem mutatja ki amit érez.de ha gondolod irj privit és majd mesélhetek:)
A kérdező hozzászólása: írtam!!! :) de azért várok még válaszokat.. vagy tapasztalatokat..
Minnel tovabb huzod annal hamarabb fog dobni..ha csak arra kellesz neki megdugjon es kirakjon akkor rosszul valasztottal pasit!:) )
Ha nem érzed magad vagy a kapcsolatot elég érettnek erre, akkor NE TEDD MEG! Ha emiatt dob, akkor nem érdemel meg téged, keressen egy olyan lányt, aki mindenkivel lefekszik 1-2 nap mulva, aztán mehet a nemibeteg gondozóba...
hinni a templomba kell :) akkor h mondjuk jól nézek ki, és bepróbálkozok nálad, már egybõl arra gondolsz h le akarlak fektetni? Mostmár tudom h miért találok k nehezen bnõt...
Nézd, szerintem teljesen érthetõ a barátod viselkedése. Nem lehet a végtelenségig húzni az ilyesmit. A fiúknak is vannak igényeik, és sajnos vagy nem sajnos, de ebben a mai felgyorsult, rohanó világban nem fognak rád évekig várni. Ha azt látja a barátod, hogy te nem vagy hajlandó megadni neki azt, ami egy kapcsolat FONTOS és teljesen TERMÉSZETES része, akkor még jó, hogy elõbb-utóbb ráun erre az egészre és keres olyan lányt, aki hajlandó vele minden tekintetben teljes értékû partnerként együtt lenni. A szex is hozzá tartozik egy normális párkapcsolathoz. Nagyon fontos része annak, ezt el kell fogadni. A pasiknak meg aztán különösen fontos. Te miért nem akarsz vele még lefeküdni? Hány évesek vagytok? Volt már elõtte más férfi az életedben? Ha igen, akkor most miért nem akarsz együtt lenni ezzel a pasiddal? 21/L
Hát bizony, én is dobnálak. Azért szórakozni sem kell senkivel. És te vele nem akarsz, mással viszont már igen??? Erõs a gyanúm, hogy addig se fogsz neki kelleni, lendületben vagy akárhogy is nézed...
Gyökerek! Lalauki még 14 éves sincs!
feküdj le vele a kapcsolatban ezis nagyon fontos !
Szerintem jó ideje pedálozik már lovag úr, és a kislányka sem olyan kislányka már...
Azt gondolom, hogy nehogy az elõzõekre hallgass!!!!!! Ha te még nem érzed magad erre felkészültnek annak meg van az oka, és ehhez igenis türelem kell!! Ha emiatt kevesebbet találkozik veled, akkor szerintem egyértelmû a válasz! Valószínû, hogy a kérdezõ azért nem akar még lefeküdni vele, mert sem õ, sem a kapcsolat nincs még erre felkészülve! Látható, hogy még nincs meg sem a bizalom, sem a belsõséges intimitás ami ehhez szükséges! A mai fiatalok szálljanak le a földre nem kell mindenkivel megd*gatni magukat 1-2hét után. Úgy érzem, Te is így gondolkozol, nem kell lesüllyedni bizonyos szintekre...! Lehet, hogy nem is kellett volna kiírnod ezt a kérdést, hiszen szerintem magadtól is tudod, hogy mit kell tenned... Csak okosan:)
szerintem is esélyes h csak a szex miatt..
8. vagyok. Ha tényleg nem vagy még 14 akkor fõleg ne tedd meg, sem testileg, sem érzelmileg nem vagy érett rá!! Csak egy borzalmas elsõ alkalommal lennél gazdagabb! Én 13 voltam ( tudom, még gyerek ) én is akkori barátom nyomására tettem meg, és utánna 18 éves koromig viszolyogta a férfiaktól és még a szex gondolatától is! NE TEDD MEG! Ez a " lovag " meg dugja a farkát a konnektorba!!!

Nemsoká 9 hónapja leszünk 1ütt a barátommal és szerintem vmi nem oké vele. Nem mondta eddig egyszer se h szeret vagy hiányzok neki. Ez miért lehet?

kérdeztem t?le párszor hogy miért nem mondja azt mondta hogy nem szereti mondani de azt nem mondta hogy miért.mondtam neki hogy jól esne nagyon hogy ha mondaná.például ha ketten vagyunk és csak én hallom.de ez is olyan ciki vagy hogyis mondjam hogy mondom neki h mondja.megmondtam neki h többet nem mondom ha úgy érzi mondja.azóta csak párnap telt el és még mindig nem mondta.azt is mondta h néha érzi h én nem hiszemel hogy szeret.elhiszem hogy szeret de mondja és akkor is jöjjön oda hozzám ha barátokkal vagyunk.lehet már kicsit sablonos a sztori de ez van és nagyon bánt.bár inkább ne mondja és szeressen minthogy mondja minden áldott percben hogy szeret és ne legyen igaz:S

Legjobb válasz: Ilyen alkat.. Vannak olyanok, akik egyszerûen nem szokták nagyon mondogatni. De ha kicsit "erõlteted", akkor még valószínûbb, h nem is fogja mondani. Inkább ne hozd szóba többet. Mi lenne akkor, ha valamin változtatnál? Úgy értem, hogy az is sokat számít, ha nem "nyaggatod", nem kéred folyton számon, hanem kicsit lazább Vagy akkor is, ha valamibe normális esetben belekötnél. Ha egy olyan csajt tud maga mellett, aki vidám és szereti, de nem vonja felelõsségre pl., akkor könnyebben rátörhet a "kényszer", h tudassa is Veled, h szeret. Egyáltalán nem biztos, h Te az az aggódós-nyaggatós barátnõ féle Vagy, de ha az ilyenekre jobban figyelsz, akkor lehet, h használ. :)

Ilyen alkat.. Vannak olyanok, akik egyszerûen nem szokták nagyon mondogatni. De ha kicsit "erõlteted", akkor még valószínûbb, h nem is fogja mondani. Inkább ne hozd szóba többet. Mi lenne akkor, ha valamin változtatnál? Úgy értem, hogy az is sokat számít, ha nem "nyaggatod", nem kéred folyton számon, hanem kicsit lazább Vagy akkor is, ha valamibe normális esetben belekötnél. Ha egy olyan csajt tud maga mellett, aki vidám és szereti, de nem vonja felelõsségre pl., akkor könnyebben rátörhet a "kényszer", h tudassa is Veled, h szeret. Egyáltalán nem biztos, h Te az az aggódós-nyaggatós barátnõ féle Vagy, de ha az ilyenekre jobban figyelsz, akkor lehet, h használ. :)
Így van, mindannyian mások vagyunk. :) Remélem, hogy ez tényleg segít valamennyit! Csak egy példa arra, amikor a csaj kevésbé számonkérõs-aggódos : Egyik bnõm pasija elment bulizni, ami persze a lánynak nem esett jól, mert nem kérdezte, h menne-e Vele. Másnap a srác haverjai mondták Neki, h mennyire aranyos és jófej barátnõ, h elengedte a srácot bulizni Velük.. Ekkor gondolkodott el bnõm, h néha- néha vissza kell fognia magát. :D Ez nem teljesen ide tartozott, de gondoltam, h esetleg tanulságos lehet. Azt viszont muszáj megemlíteni, h nem minden pasit lehet csak így elengedni bulizni, fõleg, ha tizenévesekrõl van szó.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ:) megfogadtam hogy többet nem kérem hogy mondja mert így csak még jobban kéynszer alatt tartom ami nem jó és félek h elõbb-utóbb megun amit nem szeretnék mert imádom:) úgyh addig várom amíg nem mondja.de amúgy tényleg van ilyen h ilyen a természete.mindannyian mások vagyunk:)
Szija! Léteznek ilyen pasik akik nem mondják de h ketesbe mért nem mondja neked ezt nem értem még ha a haverjai elott vagy az okéé. Hát figyuzz szerintem 1-2nap után simán mond neki azt te h Szeretlek és utána rogton kérdezz rá h szeretsz? ha igennel válazsol kérdezz rá h miért nem mondja azt h szeretlek annyira nehezen esik neki? ugy oszintén 9 honap az sok idõ. én barátom 1honap után folyamatosan mondja h szeretlek akkár a barátjai elott és amikor én nem mondom neki akkor is mondja. mondta h ritka az ilyen pasi aki ennyiszer mondja h szeretlek és méghozzá magátol. most vagyunk egyutt 3honapja:d de 9 honap után én elvárnám 1 nap h annyit ejcsen ki a száján h szeretlek
waze az uccso dolog amit egy pasi akar h ezzel a SZEREEEEEECCCC????? fossal nyaggassak ejelnappal mia fontosabb neked h szeressen v h kimondja??!? szeresd te es kesz!!! kvra mind1 h kussol e ha belul szeret es ezt erzed ha ugyanazt varod el tole mint amien te vagy akkor magadba vagy szerelmes nem bele

A barátommal pont 1 hete feküdtem le, és már meg kellett volna jönnie. Tudom, h nem lehet baj, mert azt mondta, h nem ment el, de én úgy emlékszem, h az elején kb 20msp-ig nem volt rajta gumi, ezért félek. (mindketten ittunk aznap este) Szerintetek?

Utoljára július 1. én jött meg, szóval már ideje lenne megjönnie, ezért nem tudom, hogy várjak-e még a teszttel vagy sem. Elég ideges vagyok, és szerintem ez is benne lehet, hogy nem jön meg. Hozzátenném, h utoljára tavaly augusztusban voltam együtt fiúval, azóta most el?ször.(azt hallottam, h ez is befolyásolhatja a menstruációt.)

Legjobb válasz: "Tudom, h nem lehet baj, mert azt mondta, h nem ment el ... " Gratulálok a hülyeségedhez! Hogy lehetsz agyilag annyira zokni, hogy vakon megbízol abban, amit a pasid mond? Egyszerûbb idegesekedni és egyszerûbb tesztet venni, szülni egy gyereket, mi? Egyszerûbb, mint gumit venni, nem igaz? Hány éves vagy, 14?

"Tudom, h nem lehet baj, mert azt mondta, h nem ment el ... " Gratulálok a hülyeségedhez! Hogy lehetsz agyilag annyira zokni, hogy vakon megbízol abban, amit a pasid mond? Egyszerûbb idegesekedni és egyszerûbb tesztet venni, szülni egy gyereket, mi? Egyszerûbb, mint gumit venni, nem igaz? Hány éves vagy, 14?
Hány éves vagy?
Természetesen lehetsz ettõl terhes. Azért kíváncsi vagyok mi lesz/lett a vége.
símán lehetsz terhes, ennél kevesebbtõl is hallottam már, hogy gyerek lett a vége több eszed is lehetett volna és ha pozitív lesz a teszt, ne merd a srácra fogni, ezt ketten hoztátok össze
Hát, gratulálok, hogy 18 évesen ennyi eszed van... Lehetsz terhes, attól függetlenül, hogy nem pont "hónap közepén" csináltátok... Szüleid biztos büszkék lesznek rád, ha pozitív lesz a terhességi teszted...
lehetsz terhes, de ha tényleg nem ment el, akkor azért elég kicsi az esélye. szerintem vegyél egy tesztet, és kész, akkor majd megnyugszol. én a Gabriel-t ajánlom, az elég hamar kimutatja a terhességet.
Ezektõl függetlenül, bizony, lehetsz terhes.
A kérdező hozzászólása: Írtam, h mert az elején nem volt rajta gumi, és mert 4napja késik. Igen, tudom, hogy vannak még ilyen kérdések, de így nyugodtabb vagyok/lennék, hogy az enyémre írnak.
Tudod, drága, egy "szerintem" édeskevés. Mit mondasz majd a szüleidnek? Szerintem õ megtett mindent, h ne legyen gyerek? Ha megtett volna mindent, akkor gumit húz. És ha te is megtettél volna mindent, akkor nem hagyod, h megdugjon gumi nélkül.
Jaj, ha megbízol benne akkor mi a franc ez a kérdés?
Ezzel még gond se sok lenne, de ne írogasd már ide ki, millió egy ilyen hülye kérdés van itt!
A kérdező hozzászólása: 18 éves vagyok, és igen megbízom benne, mert szerintem ugyanúgy õ sem akar gyereket, mint én.
Vágycsepptõl lehetsz terhes. Egy teszt azért nem ártana.
Na kiderült? Majd írd meg...

A barátommal kb 4 hete szakítottunk. Van h kedves velem de van h nagyon bukó tud lenni. és nekem azt mondta h nem akarja folytatni bnőmnek meg h igen. Szerintetek megéri h küzdjek érte v hagyjam? Szerintetek akarhat még vmit? 10 hónapot vtunk együtt.

17/L

Legjobb válasz: A barátnõdnek azt mondja, hogy igen ...?! :/ Szerintem, ha valamit szeretne még, akkor lenne benne annyi, hogy eléd állna, elvégre veled volt 10 hónapot ... Maga sem tudja eldönteni, hogy mit akar, vagy annyi, hogy túlzottan gyerek még és a felfogása is ...! Én hagynám az egészet, ha már amúgy sem mûködött! 19/L

A barátnõdnek azt mondja, hogy igen ...?! :/ Szerintem, ha valamit szeretne még, akkor lenne benne annyi, hogy eléd állna, elvégre veled volt 10 hónapot ... Maga sem tudja eldönteni, hogy mit akar, vagy annyi, hogy túlzottan gyerek még és a felfogása is ...! Én hagynám az egészet, ha már amúgy sem mûködött! 19/L
szerintem ujra próbálható, tedd oda magad kicsit hogy lássa hogy van benned még szufla és ha akkor sem reagál rá akkor hagyd a fenébe. Lehet azért mondta ezt neked hogy nem mert látni akarja hogy te mennyire akarod és hogy mutasd ki hogy érdekel még. Kicsit hajts a témára és utána hagyd ha nem jön össze
Hagyd a fenébe.Túl gyerek még egy komoly kapcsolathoz, látszik a cselekedeteibõl.Lépj tovább, õ is tovább fog hidd el nekem!Élvezd ki, hogy fiatal vagy.Jó volt, olyan volt amilyen, tartott 10 hónapig, ennyi.Egynek elmegy.23/F
Szerintem ne kuzdjel erte, bnodnek meg talan azert mondja, mert azt gondolja, hogy te leszel a liba aki rohogteti magat es fut utana.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítségeteket :D

Rendbe jöhet még a kapcsolatunk? 3hónapig voltunk együtt a barátommal! A kapcsolatunkat megölte a féltékenység! (én voltam féltékeny) DE semmi okom nem lett volna rá! Páromnak elege lett és azt mondta, h ő ezt lezárt!

Azt is mondta,h részér?l elmúlt a szerelem,de ezt nem hiszem el,mert ez egy óriási szerelem volt a részér?l!Jó barátokként váltunk el tegnap este,és ahhoz a taktikához akartam folyamodni,h mint jó barátok találkozgatunk és úgy bebizonyitom nkei,h meg tudok változni és akkor htáha újra minden jó lesz!De rájöttem,h nem birom ki nélküle és ezt utána el is mondtam neki meg azt is,h tutira meg tudok változni és enm csak ideiglenes változás lesz!Azt mondta,h gondolkozik rajta csak hagyjak neki egy kis id?t!Szerintetek rendbe jöhet még?Mit csináljak,h visszaszerezzem?Nem tudok nélküle élni!Tudom,h én voltam a hülye,csak sajnos kés?n jöttem rá:S!Léccci segítsetek!!!

Legjobb válasz: Szia én pont igy vagyok a barátommal csak mi tegnap elõtt szakitottunk:'( És tejesen kész vagyok és ugyan ezt mondta h részérõl elmúlt a szerelm és még sirt is....:S Bocsánat de nem tudok segiteni...De leglább nyugtatson meg az hogy én is igy vagyok vele..csak én még nem meretem megkérdezni hogy ujrakezdük-e..:S Szóval én is kiváncsian várom a válaszokat..És remélem a többiek tudnak segiteni neked (meg nekem is):'(

Szia én pont igy vagyok a barátommal csak mi tegnap elõtt szakitottunk:'( És tejesen kész vagyok és ugyan ezt mondta h részérõl elmúlt a szerelm és még sirt is....:S Bocsánat de nem tudok segiteni...De leglább nyugtatson meg az hogy én is igy vagyok vele..csak én még nem meretem megkérdezni hogy ujrakezdük-e..:S Szóval én is kiváncsian várom a válaszokat..És remélem a többiek tudnak segiteni neked (meg nekem is):'(
A kérdező hozzászólása: Mert most nektek, hogy esne az, h a barátotok nem visz el benneteket sehova ha mégis akkor is csak egy fél órára!magába meg el tud menni bulizni!és sztem nem csak én votlam itt a hibás hanem õs is, mert enm az elsõ kapcsolata ment tönkre a féltékenység miatt!
Honnan gondolod hogy meg tudsz változni? Ha nem volt okod eddig sem és mégis féltékenykedtél, akkor mitõl lesz ez másképp ezután? Valószínû a volt barátod is elgondolkodik ezen, tehát jó lenne elfogadható választ találnod magadban.
Nem tudom mennyire voltál féltékeny.De az én barátom is mondta már hogy elege van abból hogy féltékenykedem(amikor úgy érzem), de csak hogy visszavágjpon valamivel.De azt is hozzá teszi, hogy ilyenért nem szakítan.Bár azért nem vagyok anniyra vészesen féltékeny.Egy idõ múlva tényleg az ember idegeire mehet a dolog, ami tényleg megölheti az érzelmeket.Hamár nem szeret akkor nincs visszaút.Ha meg szeret akkor õ sem fogja sokáig bírni nélküled!Sok szerencsét
Nem akarlak elkeseríteni.. de az én nagy szerelemnek is így pontosan így lett vége anno..:( A srác ilyen szövegekkel még húzott egy darabig s aztán eltûnt. Persze mi sokáig a legjobb barátok voltunk elõtte és én voltam élete nagy szerelme.. dehát ezvan. A féltékenység megölte a szerelmét. Azóta is próbálom feldolgozni, bár már határozottan nem szeretem, csak nagyon fáj, hogy így lett.. hiányzik a barátsága;(
Adj neki idõt, de (!!!!!!) ne várj a végtelenségig! Én jártam már úgy, hogy kértek tõlem idõt, de nem fixáltunk le semmit, hogy 1 hét vagy 1 hónap. Én csak annyit mondtam, hogy tudomásul veszem, hogy ezt nem lehet percre pontosan behatárolni, de a végtelenségig nem fogok várni. Mondtam neki, hogy azt is tudassa velem, ha mégsem folytatjuk. Várok-várok és semmi. (hetek teltek el) Egyszer felhívom, hogy akkor most mi is van. Aztán nagy végre kinyögte, hogy már nem akar tõlem semmit, de arra nem tudott választ adni, hogy ezt miért nem mondta eddig meg nekem.
Hát az gáz szerintem. Lehet csak azért mondta, hogy te megnyugodj. Lehet az is hogy elege lett belõled, és talál olyat, aki nem féltékenykedik ennyit, mint te. DE ! Ha valóban szeretett, és szeret, akkor komolyan mondta, és gondolkozik rajta. Ha nem kapsz választ napokon belül, akkor nem Õ volt a lovagod. De az idõ majd kiforrja. Mi is sokat balhéztunk a férjemmel, és jó párszor szakítottunk is. de együtt maradtunk. Várd a válaszát, de közben élj is , hisz elszalad melletted a jókedv, a vidámság, ..stb.
A kérdező hozzászólása: Sajnálom, h ti is igy vagytok!remélem minden rendben jön mind a kettõnknél!Hát ez a gondolkozik rajta és idõt kér!az úgy volt, h mondtam neki h gondolkozzon már rajta és mondta, h de!de mondom ne csak rám hagyd mondta h jó gondolkozni fog rajta!és akkor mondta h agyjak neki egy kis idõt!Még ekkor is azt jelenti, h utolsó esély?Mert már kaptame gy utolsó esélt, de akkor enm vettem komolyan az egészet!Még igy is "megadja" az esélyt??Köszönöm szépen a segítségeteket!
"Azt mondta, h gondolkozik rajta csak hagyjak neki egy kis idõt!" Ha igazat mondott, akkor ez az utolsó esélyed! Adj neki idõt!
na itt a baj, hogy nélküled milyen jól elszórakozik. nem is biztos, hogy féltékenykedtél, hanem egyszerûen csak többet szerettél volna vele lenni. de ha egyszerûen így el tud nélküled bulizni, akkor nem is szeretett annyira, inkább csak elvolt veled. sztem keress mást, és amennyire tudod, küzdd le a féltékenységre való hajlamodat. ha te nem csalnád meg, róla se feltételezd ugyanezt.

A barátom jövöhéten lesz 16 éves. Nem tudom h mit aggak neki. a barátaim már azt is mondták h feküdjek le vele! Én benne vagyok de annyira nem tudom h ez jő ötlet-e. Szerintetek?

Azért ki próbálnám! Mert érdekel h milyen érzés mert én még sose csináltam de még a barátom se.... 1 hónapja vagyok vele csak és nem tudom h mi legyen

Legjobb válasz: Hány éves vagy, 13?

Hány éves vagy, 13?
A kérdező hozzászólása: ja 13 vagyok
Ha 14 év alattival létesít szexuális kapcsolatot valaki, elég könnyen a dutyiban találhatja magát. Márpedig a szüleid ha megtudják, hogy ilyen fiatalon ilyen könnyen adod magad, simán feljelentik a megrontódat is, akár beleegyeztél, vagy te kezdeményeztél. Szóval ne feküdj le vele inkább. Miután te jársz vele és te ismered, nem tudhatjuk, minek örülne, Gondold végig a hobbijait, és adj valami ahhoz kapcsolódót. Vagy egy üveg jobbféle piát, bár még mindketten gyerekek vagytok hozzá ugye, és lehet anyuciék nem vennék meg helyetted örömmel. :D Könyv...? A Hunger games a legújabb sláger pl ahogy tudom.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!