Találatok a következő kifejezésre: A baratom minden apro (2 db)

Hétvégén a Párom a barátaival megy a balcsira kicsit ki vagyok idegileg. Mert ugyan a páromba meg bízok de a barátairól minden apró "szaftos, , storyt tudok! És így nehéz nyugodtnak lennem! Mit tegyek?

Nem akkarok ez miatt veszekedni! Hogy hallgassak?

Legjobb válasz: miert megy nelkuled a Balatonra egyaltalan? en biztosan nem hallgatnek. ha a haverjaival megy, biztosan nem konyvet fognak olvasni a jo huvos hazikoban (satorban)... A paromban fel sem merul hogy nelkulem elmenjen valahova is (kivetel ha muszaj), es bennem sem... hany evesek vagytok?

miert megy nelkuled a Balatonra egyaltalan? en biztosan nem hallgatnek. ha a haverjaival megy, biztosan nem konyvet fognak olvasni a jo huvos hazikoban (satorban)... A paromban fel sem merul hogy nelkulem elmenjen valahova is (kivetel ha muszaj), es bennem sem... hany evesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: 19 évesek vagyunk!Csak egy hétvégérõl van szó lemennek fürdeni meg bulizni és utána jönnek!Ezzel nem is lenne probléma mert ez idõ alatt én össze szedem a csajokat és megyünk Dokkolóba Coronitába addig se gondolunk a fiukra!A páromba teljes mértékig meg bízok csak a haverjairól sok dolgot tudok!Én ugyan ezt mondtam neki , hogy én is ismerem az ilyet hisz nekem is vannak fiu barátaim akik áradoznak a b.nõjük mellett , hogy milyen volt a fiús hétvége!De õ szentül állítja , hogy nem kell senki.... nehezen de el hiszem , hogy hûséges marad mert még nem adott okot féltékenységre!Egy biztos ha bármi ki derül akárhogy szeretem akkor mehet a p...ába nem vagyok naív mint a haverjai b.nõi velük az a baj mindnek az elsõ komoly kapcs meg úgy is az elsõ nekem a második de az elsõbõl sokat tanultam!És nekem még ezért is ki baszot nehéz mert az össze lány tõlem vár bátorítást meg , hogy lelket öntsek beléjük és h el mondjam nekik , hogy áááá nem csalnak meg titeket pedig közbe tudok egy két dologról!Ki baszotul fáj , hogy hazudnom kell a csajoknak de csak a Párom barátai!

A baratom sajnos minden apro dolgon felhergeli magat, es puffog. lehet az (en hibam)is?

pl:ha viccbol mondom neki,hogy jolvan haggyal :) ,felmergul ram,es puffog.vagy ha mar annyit csokolozunk,hogy szeretnek kicsit pihenni,mondom neki,es ha hozzaszolok,akkor azt mondja,hogy ´´hisz te mondtad,hogy haggyalak´´ de ennek elleere nagyon szeertjuk egymast....es nekem ez rossz,hogy minden apro dolgon felmergul,mit tehetnek?

Legjobb válasz: Probáld meg h kevesebbet mondod neki az iylen "hagyál már" "nem érdekel" beszolásokat. De azért nemkéne besértödnie. én megprobálnék vele bezsélni h ne vegyen minnet olyan komolyan mert neked nem esik jol h mindenn besértödik. De ezt mind öszintén:)

Probáld meg h kevesebbet mondod neki az iylen "hagyál már" "nem érdekel" beszolásokat. De azért nemkéne besértödnie. én megprobálnék vele bezsélni h ne vegyen minnet olyan komolyan mert neked nem esik jol h mindenn besértödik. De ezt mind öszintén:)
Tudod, mi csak nem szeretjük ha leszarnak minket, fõleg ha az teszi akit nagyon szeretünk. Egyébként még én se haltam bele, a barátod is kibírja ha akar téged.
azért a viccelõdést nem kell túlzásba vinni. néha tényleg nagyon rosszul eshet az embernek az ilyesmi ha rossz passzban van, akkor hiába tudja, hogy csak viccbõl mondja a másik akkor is nagyon rosszul tud esni. úgyhogy oda kell figyelni hogy mikor viccelõdünk. de azért az túlzás hogy valaki soha ne értse a viccet, de lehet hogy õ ilyen fajta és így kell elfogadnod én is szoktam így viccelõdni a párommal, de akkor amikor apró dologért picit megharagszok rá. akkor szoktam mondani, hogy "na jól van, akkor haggyál" ilyenkor az szokott következni, hogy úgy megölel (kiengesztelésül) hogy azt hiszem össze is roppanok + megcsókol. ezzel el van intézve az apró bûn. (de csak a tényleg aprókat szoktuk így elintézni) ebbõl tudja hogy nekem nem tetszett vmi és ezzel el is ismeri és ki is vagyok engesztelve.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!