Találatok a következő kifejezésre: A baratom hiszem akar szexet (3 db)

A baratom at hiszem akar szexet gumi nelkul. Mi a legjobb megoldas? Mit hasznaljak?

Az a baj, h o nagyon fel gumi nelkul,nem is csinalna s oszinten en se.

Legjobb válasz: Ott vannak a különbözõ kúpok, tabletták, zsélek. De ezek mellett nagy a teherbeesés veszélye, ezek csak kiegészítõ védekezésnek jók. Az "idõben kihúzom"-ban se higyj, mert nem mindig jön össze, aztán megvan a baj. A gumi mellett még mindig a fogamzásgátló tabletta a leghatásosabb.

Ott vannak a különbözõ kúpok, tabletták, zsélek. De ezek mellett nagy a teherbeesés veszélye, ezek csak kiegészítõ védekezésnek jók. Az "idõben kihúzom"-ban se higyj, mert nem mindig jön össze, aztán megvan a baj. A gumi mellett még mindig a fogamzásgátló tabletta a leghatásosabb.
szerintem nem olyan veszelyes a fogamzasgatlo....nekem semmi bajom tole, nem hiztam, nem vagyok rosszul, nem voltak barna foltok és a szex is jobb. Ha a nõgyógyász megvizsgál és megtaláljátok a megfelelõ fog.gátlót sztem nem lesz semmi bajod...És vannak pozitiv mellékhatásai is
Miért félsz ennyire tõle? Nem 100% hogy lesz valami rossz mellékhatása, attól mert leírják a tájékoztatóban. Ez nem azt jelenti, hogy mindenkinél aki szedi, elõ fog jönni! A mai korszerû fogamzásgátlókban egyébként kevés hormon van. Kell egy-három hónap mire megszokod, ha nem jön be, lehet váltani. Vagy ez vagy a gumi vagy a többi módszer és havonkénti rettegés hogy megjön-e. Kérdezz meg egy nõgyógyit, ha nagyon tanácstalan vagy.
A kérdező hozzászólása: Tenyleg van megfelelo fogamzasgatlo? Aminek nicsn rossz mellekhatasa?
vannak kúpok és krémek vagy nõi óvszer is de figylej ne félj enynire a fogamzásgátlótól!annyian használják!jobb mint ha idõ elött teherbe esnél!de persze ez a te döntésed...ha ennyire félsz akkor használj oat amit szeretnél!de sztem ha a nõgyógyászodast kérdeznéd akkor õ sokkal többet tudna segyíteni mint amiket mi itt összehordunk!
Használhatsz pesszáriumot + zselét is. Ha nem találkoztok túl sûrûn, akkor jó megoldás. A tabletta biztosabb!
A kérdező hozzászólása: koszi a valaszokat. Felek, mert meg soha nem hasznaltam, es anyum mondta h mennyi problemaja elojott egy idoben a fogamzasgatloktol. Semmikepp nem kockaztatnek, csakis gumi v ez.
A mai tabletták már nem olyan "veszélyesek", mint anyukád korában! Miért nem próbálod ki? Nagy bajt nem okozol magadnak! Rengeteg nõ szedi és semmi bajuk sincs. Egy tartós kapcsolatban a fog. gátló a legjobb módszer és a legbiztonságosabb is!!
Nem ajánlanám én sem a tabit... Fõleg nem fiatalon, majd a tervezett gyerekek után esetleg. Mondják-mondják, hogy milyen jó, meg modern, stb.. De ezt az orvosok mondják, akik el akarják adni... Tény, hogy kevesebb hormon tartalmaznak a mai tabik, mint régen, de egy öreg nõdokitól hallottam, hogy inkább egy abortusz, mint egy felborult hormonháztartás... De ez mindenkinek a maga döntése, maga felelõsége. Pharmatexnek vannak különbözõ helyi, hüvelyi fogamzásgátló szerei (kúp, krém, tabletta, ...), érdemes utánnuk nézni.

Csak szex van köztünk, hisz régóta barátok vagyunk, én viszont lassan kezdek beleszeretni holott megbeszéltük nem tesszük tönkre a barátságot. Nem akarom őt elveszíteni. Mit tegyek?

Ha valaki az mondta volna szakközép 2-ban hogy mi ketten egyszer összejövünk, mosolyogtam volna, azóta barátok vagyunk. 8 év telt el. Szuper pasi lett. Egy este ott voltam nála....minden megtörtént ami férfi és n? között megtörténhet.

Legjobb válasz: hát nehéz ügy... mert ha elmondod, de nem szeret, lõttek a barátságnak... de ha õ is szeret, együtt lehettek. ha meg nem mondod el, akkor szenvedsz.

hát nehéz ügy... mert ha elmondod, de nem szeret, lõttek a barátságnak... de ha õ is szeret, együtt lehettek. ha meg nem mondod el, akkor szenvedsz.
Alapból milyen barátság az, amikor a két fél között szexuális kapcsolat van? A szexualitás a két ember közti erõs köteléket pecsételi meg, ami már több mint barátság...baráti szex csak a filmekben van. Tehát, ha már 8 éve a barátod, tökéletesen ismered a fiút. Gondolom nem szexeltek 8 éve, ez most alakult ki...ennek valamiért meg kellett történnie, ez azt jelenti, hogy többet érez mint barátság. Bocsi az összevisszaságért, remélem azért érthetõ voltam.
A kérdező hozzászólása: Igen most alakult ki kb 2 hónapja. Mindenesetre azt hiszem erõt veszek magamon és megpróbálom a , , szerelmet, , elfojtani. Köszönöm az eddigi válaszokat!
szerelmet nem lehet elfojtani, arra ne is számíts, h így minden rendben lesz. én is próbáltam ezt, de hosszútávú szenvedést okozott. ha lefektettétek a szabályokat - h nem teszitek tönkre a barátságot - akkor nem kéne többet szexelnetek, sõt sztem az is jót tenne, ha egy ideig nem keresnétek egymást. remélem nem voltam nyers, saját tapasztalatból beszélek és még egyszer nem létesítenék szexuális kapcsolatot azzal, akit a barát barátomnak nevezek.
Tipikusan az az eset, amikor eltévedtek a szavakban. "nem tesszük tönkre a barátságot" Mi a fenérõl beszélsz, elvégre dugtok!!! Csináld azt, amit az érzéseid diktálnak, a többit szard le. Miért kell kitalálni akadályokat magatoknak, mint a "barátság"?
Ha ez a kérdés komoly, akkor gáz van. Rúgd ki. Ma.
Igen.Minden férfi ilyen önzõ, utálnak szexelni....egy alternatív univerzumban. Sürgõsen beszélj a barátoddal, hogy ez nem normális.
Lehet rosszul csinálod, vagy nem kíván té ged. Én naponta szexelek a barátommal.
Én sem értem, mi ez manapság: a hapsik verni szeretik.
rengeteg ilyen van, és igen, azt hiszi... komolyan otthagynám, ha ekkora gyökér
Beszélj vele errõl, hátha megjön az esze. Ha meg mar menthetetlen a helyzet, akkor szakíts vele, ma már ennél kisebb gondért is dobják a csajok a barátjukat.
Ez alapból nem normális, valami stikli van a pároddal. Beszéld meg vele, h ez neked így kevés és téged nem elégít ki, változtassatok rajta, ha nem akar, dobd ki! Havi egyszer kb 30 évnyi házasság után szeretkeznek az emberek, ne viccelj már!
Amúgy én elég odaadó vagyok és azt szeretem, ha a partnernek jó. Ha látom az arcán a boldogságot, már attól boldog leszek én is! 30/F
Koazonjuk utolso, ez lenyegi informacio volt a kerdes szempontjabol...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!