Találatok a következő kifejezésre: A baratom hiszem (179 db)

Miért száll el az önbizalma a barátomnak? Hiszen egy jó pasi!

a barátom mindig azt hajtogatja, hogy ? kevés hozzám, egy nullának érzi magát mellettem,én sokkal jobb vagyok mint ? (jobban nézek ki blabla..és ezt az is bizonyítja hogy felkértek hogy fotózhassanak)...biztos találok majd jobbat nála mert ? egy nulla, majd biztos jön valami jó hapsi és akkor majd ?t elhagyom...miért viselkedik így?:/ én folyamatosan mondom neki hogy szeretem (erre a válasza, h : még...) és én tényleg nagyon imádom! és nekem csak ? kell! és ez tényleg így van!! csak azt nem értem, hogy ? ezt miért nem érti meg... 19/L

Legjobb válasz: Azért mert egy önbizalomhiányos egyén. Te tündökölsz mellette, képzeld magad a helyébe, érted sorba állnak, õ érte nem tudom...

Azért mert egy önbizalomhiányos egyén. Te tündökölsz mellette, képzeld magad a helyébe, érted sorba állnak, õ érte nem tudom...
Biztasd, és amikor ilyen hülyeségeket mond, akkor kapd le :D
A kérdező hozzászólása: dee olyan rossz kedvem lesz amikor azt mondja hogy õ milyen szar meg blabla...és a végén már belefáradok a bíztatásba.. kib.aszott jól néz ki és tényleg nem tudom mit csináljak... a lekapás nem jo mert az olyan hogy mit terelek?:D de azért köszi
Olyankor bújj hozzá szorosan, és ne szólj semmit. Csak érezze, hogy nagyon szereted. Már csak azért se érezze magát nullának, mert olyan barátnõje van, amilyenért sokan csak áhítoznak.
A kérdező hozzászólása: igaz..de ha most megmondom hogy : te figyelj örülj annak hoyg ilyen jo csajod van mint én nem vagy ám nulla én teszlek valamivé...vagy hát bárhogy mondom ez fog lejönni neki ami cink:D
Nem kell mondani :) Érezze, érezni fogja.
Dobd ki és megbizonyosodik róla, hogy tényleg szar (:

Anyam nem engedi hogy a pasimnal aludjak! Mar 11 honapja 1utt vagyunk, ismeri a baratomat, hisz minden nap vele vagyok, minden nap jar hozzam, es 7 hazzal arrebb lakok tole!?

Lefekudtunk mar, habar ezt igy nem montam anyamnak, de szerintem 1ertelmu. Mit csinaljak?

Legjobb válasz: Nekünk sem engedik.. 15 hónapja együtt vagyunk, szex még nem volt, nincs is tervben, és mégsem.. Ezt amúgy a szülõk is tudják.. 17/F & 16/L

Nekünk sem engedik.. 15 hónapja együtt vagyunk, szex még nem volt, nincs is tervben, és mégsem.. Ezt amúgy a szülõk is tudják.. 17/F & 16/L
Ez nem érv sajna, hogy 11 hónapja vagytok együtt. Mi több, mint egy éve, de én sem alhatok a barátomnál. Mondjuk õ nálunk folyamatosan itt van, hétköznap csak aludni jár haza, hétvégén azért se... Ami már csak azért is fura, mert amúgy iszonyat szigorúak a szüleim (+ tudják, hogy élünk nemi életet), barátnõkhöz se nagyon mehetek... Elég kerekre nyílt a szemem, amikor õk invitálták teljes hétvégékre. (nem lakik messze, busszal fél óra). Kedvelik a barátodat? Ez is lehet egy ok, amiért nem engedik. Vagy egyáltalán mennyire ismerik?
attól függ hány éves vagy
Hány évesek vagytok? Anyukád kedveli a fiút?
Elhiszem, hogy ott akarsz aludni, én is nagyon szívesen aludnék a barátomnál. Õ tõle 5 házzal arrébb lakik, mégsem engedik a szüleim, hogy átmenjek vagy õ jöjjön hozzám. Lehet, hogy anyukád látja rajtad az éretlenséged... Mindenki azt mondja, hogy fejlettebb vagyok a korombeliektõl, és a szüleim a felét sem engedik meg annak, amit a te "anyád". Nekik még az is sok, ha két-három órát együtt töltünk kint a házunk elõtt. Szóval szerintem nem a világ vége a problémád. Hány éves vagy? (15/L)
Talán mert nem tudja, hogy mi van köztetek, és nem akarja, hogy legyen valami. Ezt a szexre értem. Mellesleg, másfél perc séta... egész álló nap együtt vagytok, még az éjszaka is kellene?
A kérdező hozzászólása: hat mostmar tobb mint 1 eve vagyunk egyut, es meg most sem engedig, pedig mar lefekudtunk is meg menden...nah ok a lefekvest azert nem osztotam meg ithol senkivel...
ithol? vidéki vagy ugye?
A kérdező hozzászólása: Nem mindegy az neked hogy hovavalosi vagyok? Ha epp tudni szeretned, Szerbiai vagyok! amugy is amiota ezt a kerdest felraktam, eltelt egy kis ido, 1evig es 6 honapig voltunk egyut a baratommal, az ottalvas nem lett megoldva...mostmar nincs baratom, ugyh ne irjatok ide tobb valaszt. Koszonom...

A barátom nem hiszi el hogy számomra õ a leghelyesebb pedig nagyon is mert nem érdekel rajta kívül más mit tegyek?

egyszerûen már nem bírom , rossz érzés hogy nem azt érzi amit én és jobban akarja tudni hogy én mit gondolod, pedig teljesen az ellentétét érzi mit tegyek ,szeretem nagyon és akarom hogy érezze hogy számomra õ a legszebb fiú :)!

Legjobb válasz: Most is ez van. Csak én srác vagyok és nem a barátnõmnek mondom, meg nem azt, hogy szeretem. :D Az még kialakul. Egyébként megértelek, viszont a barátodnak talán régebben összetörték a szívét, hogy ennyire nem hisz neked...vagy megint a média verte bele a fejébe ezt a sületlenséget. Esetleg fél, hogy megcsalod egyszer és így inkább nem hisz neked, ezzel elkerüli, hogy összetörjék a szívét...de ezek csak találgatások. :D Azt mondom, bizonygasd, ülj le vele, mondd el neki halál komolyan a dolgokat és kész. :) Nyomatékosan mondd meg neki, hogy neked õ a legszebb/legjobb/legfontosabb, satöbbi... ;)

Most is ez van. Csak én srác vagyok és nem a barátnõmnek mondom, meg nem azt, hogy szeretem. :D Az még kialakul. Egyébként megértelek, viszont a barátodnak talán régebben összetörték a szívét, hogy ennyire nem hisz neked...vagy megint a média verte bele a fejébe ezt a sületlenséget. Esetleg fél, hogy megcsalod egyszer és így inkább nem hisz neked, ezzel elkerüli, hogy összetörjék a szívét...de ezek csak találgatások. :D Azt mondom, bizonygasd, ülj le vele, mondd el neki halál komolyan a dolgokat és kész. :) Nyomatékosan mondd meg neki, hogy neked õ a legszebb/legjobb/legfontosabb, satöbbi... ;)
Igen, velem már volt ilyen. Ugyanígy kezdtük, mint te a pároddal, folyton bizonygatnom kellett, hogy õ a mindenem. Rá sem nézhettem senkire. Aztán összeköltöztünk és ha két perccel késõbb értem haza, már gyanúsítgatott, hogy biztos mással voltam. A telefonomat állandóan átnézte, egyedül nem mehettem sehova, barátaim nem lehettek vagy ha mégis, jött velem hozzájuk. Ha valaki rám köszönt az utcán, aki a munkámból kifolyólag ismertem, akkor jött a szorongatás, ütögetés, ha pedig jobban felhúzta magát, akkor fojtogatott, lökdösött. 12 évig bírtam, akarod-e te is ezt az életet vagy keresel egy normális férfit?
A kérdező hozzászólása: hát megértelek:) tényleg nem tudok nagy dolgot tenni szeretnék de akkor beszélgetek vele de hiába mondok az a baj .. pedig szeretném h megértse és érezze nálunk a szeretettel nincs baj szerencsére de azt nagyon sok mindennel kimutathatod neki fõleg egy lánynak ! :)
A kérdező hozzászólása: kedves 2 ez szomorú :/ de még fiatalok vagyunk !
Nem mondogatni, hanem éreztetni kell vele :) Persze vannak szélsöségek, ezektöl menekülj!!!


Az eggyik csajra ráirtam hogy van e kedve talizni és azt irta hogy: nem hiszem hogy túl jó ötlet lenne hiszen még a barátommal vagyok. és egy mosolygós smiley a végén. Szerintetek van esélyem nála vagy nincs, tipp?

Legjobb válasz: ha van barátja akkor biztos nem. miert írtál rá ha van neki barátja? a hangulatjel a vegen meg csak azert volt mert nem akart bunkonak tûnni.

ha van barátja akkor biztos nem. miert írtál rá ha van neki barátja? a hangulatjel a vegen meg csak azert volt mert nem akart bunkonak tûnni.
Rejected & friendzoned forever
MÉG? :D

Mit tegyek? A barátnõm nem tudja elfogadni azt a fiút, akibe azt hiszem bele szerettem.

Beszélgetünk, köszönünk egymásnak, mosolygunk egymásra. Azt hiszem bele szerettem. A fiú felettem jár, de viszont nem a leghelyesebb, azonban a belsõ tulajdonságai megfogtak. A külseje miatt a barátnõm mindig elrángat mellõle, pedig nem is ismeri úgy mint én.. :-( Mit tegyek a barátnõmmel? A szép szó nem használ, már nagyon csúnyán össze is vesztünk emiatt

Legjobb válasz: Hagyd a francba az ilyen "barátnõt". Jobban jársz egy baráttal akivel tényleg egyeztek minden téren, mint hülye barátokkal, barátnõkkel.

Hagyd a francba az ilyen "barátnõt". Jobban jársz egy baráttal akivel tényleg egyeztek minden téren, mint hülye barátokkal, barátnõkkel.
szard le az ilyen nem barátnõ

Ugy volt, hogy a baratom nem dolgozik ma, aztan megis mennie kellett. En elkeseredesemben zokogasban tortem ki. Most hisztisnek hisz?

Nem tudtam abbahagyni, csak folyt a konnyem. Nem mondtam meg neki mi bajom ( nem tudtam), aztan elment dolgozni. Kesobb megirtam neki h miert volt. Azota nem jelentkezett. Akkor most o van megsertodve? Mit csinaljak, kerjek bocsanatot?

Legjobb válasz: már mással van de ne sirj hisz csak egyszer csal meg

már mással van de ne sirj hisz csak egyszer csal meg
Az igazán hisztis nõk nem is akarnak változni, be sem látják a dolgokat, úgyhogy már jó úton jársz! Azon nagyon sok múlik, hogy hogyan kommunikálod ezt a másik emberrel! Hajrá!
A kérdező hozzászólása: Igyekszem, hogy ne forduljon ujra elo. Nem akarok hisztis kis hulye lenni :(
Ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy az ilyen mégis mit fog csinálni, ha egyszer az életben tényleg baj lesz, vagy tényleg nehéz helyzet... (Nem kívánom neked, de mindegy, úgyis lesz mindenki életében.) Lehet, hogy azért van, mert beteg voltál, de tudnod kell, ez nagyon durva túlérzékenység. Azon sok múlik, hogy hogyan kommunikálod. Ha pl. sírva fakadsz és megkérdi, hogy mi a baj, akkor korrekt válasz, hogy "csak én vagyok túlérzékeny, de Te nem tehetsz róla, nyugodj meg!" Az ilyen õszinte és korrekt válaszok azért sokat enyhítenek a dolgon.
A kérdező hozzászólása: Hetek ota beteg vagyok , gondolom azert :(
Ha gondod van, beszéld meg vele. Ha csak úgy vagy feszültebb, különösebb ok nélkül, akkor vezesd le valamivel – pl. sport. A látszólag értelmetlen és váratlan kitöréseket senki sem tolerálja sokáig, akár férfiról, akár nõrõl van szó.
Érzékenyebb vagy mostanában? Nem vagy véletlen terhes? Mert ilyen érzelmi kitörés egyáltalán nem normális.
ja éretlennek és hisztisnek...sõt lehet ebbõl lett elege és ezért ment dolgozni...
A kérdező hozzászólása: Nem tehetek rola, erzekenyebb vagyok mostanaban :(
Talán mert dolgozik, és nincs ideje veled csevegni. Amúgy miért kell ettõl zokogásban kitörni? Felnõtt ember melózik, ált. többet, mint szeretné. Ez van. Ha csak nem ez lõre kifizetett álomnyaralást mondtátok le miatta, akkor semmi okod ekkora jelenetet rendezni.
Nem vagy hisztis. Gyökér vagy
Ne haragudj, de ez elég gáz :/...igen , hisztisnek tart...az is vagy.
A kérdező hozzászólása: Koszi, igyekszem ! Azota nem lattam, talan holnap eljon...
2órája még 17.5 éves voltál. El ne fogyj nekem!
Hányszor fogod még megkérdezni?
Akkor fekszel le a barátoddal, amikor te/ti azt jónak látjátok, nem kell beállni a sorba és egybõl oda adni magad minden srácnak. Örülj neki, hogy egy rendes, szeretõ srácot találtál, és egyáltalán nem gáz, hogy nem feküdtetek még le, mindennek el jön az ideje :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszodat! :) Végre egy értelmes hozzászólás!
Nyilván kérdezik. De szerintem lehet erre azt válaszolni hogy magánügy, és az nem hazugság.
Nagyon cuki kislány vagy de ideje lenne most már mielõtt beszáradnak a barátod golyói. Mégis ki nem szarja le ki mit gondol? Kövi kérdésre 5let:16.5éves lány vagyok, még gyárilag szûz, 3éve van barátom, hogyan veszítsem el a szüzességem?
Se szopi, se 1 kis kézimunka? Ha egyik sem akkor vagy homi a "barátod" vagy balfarok.Egyébként kinek kell bizonyítanod? Kinek mi köze hozzá?
Kérdezgetik, te meg gondolkodás nélkül válaszolsz? Nem kell válaszolni, vagy közölni kedvesen, hogy nem tartozik rájuk. Komolyan, mintha vallatnának, vagy valami. :D Amúgy biztos azért nem hiszik el, mert kevés ember bírja ilyen sokáig szex nélkül azzal, akit ennyire szeret. Mindenképp becsülendõ az önuralmatok. :)
Szerintem azért nehéz elhinni, mert ki az a pasi, aki 3 évet várna? (Én hónapot esetleg, évet nem.)
Hát ha annyira zavar akkor hazudj vagy feküdjetek le és akkor már hazudni se kell.
Levannak szaaarvaa. Semmi közük hozzá. Mondd hogy nem publikus és kész. Hidd el velem is ez van. De nem kell velük törödni barmok.:) Szép dolog hogy idáig bírtátok akkor ténykleg szeretitek egymást. Mai világba ritka az ilyen minden már csak a sex körül forog. Nálam szerencsére nem. Az én fiúm is megérti. És még várunk jó sokat ahhoz hogy el érkezzen. Ráérünk még. Ti is.!:D
A kérdező hozzászólása: Azért tudják mert suliba szokás, hogy mindenkitõl ezt kérdezgetik.
A kérdező hozzászólása: Milyen 2 órája? De komolyan olyan szánalmas emberek vannak itt... Felteszek egy kérdést, ami számomra tényleg fontos, erre jösztök itt azzal, hogy hányszor teszem fel meg mit tudom én...
A kérdező hozzászólása: Mit? Most teszem fel elõször!
Azt hogy nem érdekel. Kettõtökön kívül kinek számít a véleménye? Mi közük hozzá?
akkor még egy kincs a gyikon :D
A kérdező hozzászólása: Nem azon van a hangsúly, hogy számít-e vagy sem. Hanem kicikiznek többször ezzel közösségben stb. Ha meg megkérdezik, hogy szûz vagyok-e nem fogok hazudni csak azért, hogy szálljanak le rólam!
Azt gondolom amit neked is kéne, mi közük hozzá, ne foglalkozz velük.
A kérdező hozzászólása: Köszi, aranyos vagy!
Ebben a mai világban..HATALMAS tisztelet.az lenne a gáz ha gáz lenne..olyan társaságba meg ne járj ahol emiatt cikiznek.:D
A kérdező hozzászólása: Társaság alatt a sulit értettem... :/
A díszes társaság miért is tudja? Mi közük van hozzá? Ti dolgotok, akkor csináltok és azt, amikor és ami jólesik...
Jaa. És nem gáz.:)
Ez attól függ mi az amin megsértõdsz. Viselkedhet a barátod olyan otrombán, hogy folyton sért.
Hisztis vagy.
ha apróságokon kapod fel a vizet akkor tényleg nyafi vagy. Ez ellen úgy tehetsz, ha oldod magadban a feszkót.
hisztis vagy ennyi.. szedd mössze magad nekem sikerült ezzel tönkretenni egy kapcsolatot...:S
Mindenen? Biztos sportot ûzöl abból, hogy állandóan sértõ dolgokat vágsz a fejéhez. Tudod, mi a gyengéje, és ez alapján tudod, mivel kell piszkálni, hogy depresszív szánalomba süllyedjen alá. És ezt a játékot te élvezed a legjobban.

A barátom azt hiszi meg akartam csalni, mit tegyek? Sürgős

A barátom azt hiszi meg akartam csalni, kb. 3 hete egy baráti összejövetelen. ?gy indult, hogy beszélgettem egy órát egy nálam 12 évvel id?sebb férfival.. Beszélgettünk tök hétköznapi dolgokról, szüleinkr?l, munkahelyr?l, suliról.. Elég sokan voltak körülöttünk, nem vonultunk félre. Ez idáig nem is volt probléma a páromnak, csak amikor ez a férfi azt kezdte terjeszteni, hogy 'felajánlottam neki hogy megd*gjon', ott pattant el nála a húr és nem hisz nekem :S mit tehetnék???

Legjobb válasz: üljetek le,beszéljétek meg,mond neki hogy neked nagyon rosszul esik hogy nem hisz neked pedig Te nem csináltál semmit,jó hülye f...lehet az az ember aki ilyet kitalált

üljetek le, beszéljétek meg, mond neki hogy neked nagyon rosszul esik hogy nem hisz neked pedig Te nem csináltál semmit, jó hülye f...lehet az az ember aki ilyet kitalált
legközelebb majd megválogatod hogy kivel trécselgetsz
A kérdező hozzászólása: abban biztos vagyok, de nekem nagyon fontos lenne hogy a barátom megértsen:S
van oka hogy ne neked higgyen? mert ha nincs, akkor egy se¤¤fej
figyelj, beszélgess el vele, hogy miért hisz jobban egy idegennek, mint neked. valamint, hogy mennyire tartja életszerûnek azt, hogy több ember elõtt felkínálkozol valakinek, akivel 1 órája beszélsz. ha ennyire tart, az már rég rossz.

Direkt akar kicseszni velem a barátom családja? Miért nekik hisz a barátom?

A barátom kórházba került, és mivel a családjának nincs kocsija, felajánlottuk, hogy mi haza hozzuk (autóval). A barátom anyukája fel hívott, hogy mehetünk érte, és el is mentünk. Utólag derült ki, hogy az anyukája is jönni akart velünk, és azt hitte h útközben felvesszük, és azt mondta a barátomnak, hogy ezt nekem is mondta a telóban, DE én nem hallottam, hogy mondta volna, és a bn?m ott ült mellettem, hallotta az egész telefonálást, és Õ sem hallotta! A barátom anyukája viszont mégis azt állítja a barátomnak, hogy szólt nekem, és a barátom bátjya is azt állítja, hogy ? is hallotta! Elég gáz szitu, f?leg, hogy a barátom nekik hisz. Úgy tudom, hogy a barátom családja nem bír engem, merthogy a barátom teljesen belém zúgott, és belehalna, ha szakítanék (nem fogok!), és nem akarják, h ennyire elkötelezze magát. Talán ezért mondták a barátomnak ezt, hogy rosszul állítsanak be? Most nem azért, de hallottuk volna, ha ketten is ott ülünk a teló mellett... A barátom mégis a családjának hisz, és az eset óta már többször is felhozta, egyszer már majdnem el is b?gtem magam.:( Mit csináljak? Próbáltam megbeszélni a barátommal, de nem hisz nekem, azt hiszi, h én vagyok a hülye. Az anyja csak a hátam mögött mondja (a barátomnak), nekem még egyszer sem említette meg, h valami baja lenne velem, és ezt az incidenst se mondta... Mit csináljak? Nagyon rosszul esik, f?leg, hogy többször is szóba hozza a barátom.

Legjobb válasz: Szerintem mondd meg a barátodnak, hogy biztos csak nem hallottad meg. Vagy érvelj, hogy miért nem álltál volna meg, ha meghallottad volna?

Szerintem mondd meg a barátodnak, hogy biztos csak nem hallottad meg. Vagy érvelj, hogy miért nem álltál volna meg, ha meghallottad volna?
Figy, így is ti tettetek szívességet, szóval nem hiszem, hogy bármi szégyenkezni való lenne. A barátodnak meg mondd azt, hogy egyszerû félreértés történt, és ha ezen akar lovagolni akkor tegye, de te nem akartál rosszat senkinek. 26/f
Hát még dûlõre! :D Ez nem apró probléma, amit te felfújsz. Ennek a tétje a ti kapcsolatotok. Ha az anyja fontosabb, mint te akkor csessze meg, éljen az anyjával. Most elõször az jön, hogy ezt mondat, utána meg, ezt így kell csinálni, meg úgy. Ha ebben az anyjának ad igazat, akkor mindenben õt követi, te meg élheted az általuk megszabott életed.
Itt elég nehéz düllõre jutni!!! Kinek hisz az ember?Vagy a párjának vagy az édesanyjának? Szerintem érthetõ ha az illetõ az anyjának hisz hisz õ nevelte fel.de ha rosszindulatu az anyja akkor azt az illetõ is tudni fogja szerintem! Bár mondjuk ahány ház , annyi szo.ás.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szerelmes vagyok a barátomba, és Õ is belém. Szerintem õ nem tarta ezt a dolgot nagy dolognak (nem is olyan nagy, talán csak én fújom fel, de nekem rosszul esett... én ilyen vagyok). Amúgy 19 éve él együtt az édesanyjával, szerintem benne is eléggé bízhat. Az édesanyának kéne, hogy több esze legyen! Ha szereti a fiát, nem tudom, miért csinálja ezt, miért akar elüldözni...bár sikerülni nem fog, mert imádom a barátomat, még akkor is, ha néha rosszul esnek dolgok tõle. Más a gondolkodásunk, õ kb le se *zarja az ilyen apróságokat, de nekem ilyen a lelkivilágom - a legapróbb dologgal meg lehet bántani.
Elsõ és a leglényegesebb dolog: ha komoly egy kapcsolat, akkor csak a másik a lényeg és nem állhat közétek senki. A második a bizalom: ha állítok valamit, abban a másik ne kételkedjen. Ha ezek nincsenek meg egy kapcsolatban valamelyik fél részérõl, akkor az nem ér semmit. Ezt mond meg a barátodnak. Én a magam részérõl, ha nem hisz nekem, otthagynám. A szülei elõtt meg nehogy megalázkodj, mert akkor a kapcsolatotok teljes idõtartama alatt, ha egy életre szól, akkor egész életedben uralkodnak rajtad egész.
Szerintem meg jobban teszed, ha menekulsz.....JO tanacs!:) :) Ilyen kis hulyesegen az anyja mellett all, ha nagyobb baj lenne, mit csinalna??? MENEKULJ EL TOLUK, HIDD EL JOBBAN JARSZ!:) Keress olyat, aki veled van minden teren...:)
Hát sok idõbe fog beletelni míg megkedvelnek Téged! Vagy csak lehet hogy telefonon félreértettétek egymást vagy nemfigyeltetek oda egymásra vagy csak képzelte az anyósod hogy mondta:) A lényeg az , hogy nem tetszel a szüleinek és ebbõl késõbb még lehet hátrányod!Szerintem.Én a helyedben bocsánatot kérnék az anyjától(még ha tényleg õ volt a hibás még akkor is).Lehet hogy nem vagy hibás de bocsit kell kérned mindenféleképpen hogy kimutassad a tiszteletedet az anyósodék felé.18 éves vagy, had lássák rajtad hogy érett vagy a fiacskájukhoz!!! Üdv!
A kérdező hozzászólása: Nem, mert érthetõ bizonyos szemszögbõl, ha a családjának hisz. Csak azért rosszul esik... fõleg mert hülyének néz, és azt hiszi, hogy én hazudok, és ez nem így van.:(
Én úgy kidobnám mint a pinty. Én lennék a barátnõje és nem nekem hinne? Röhej.
A kérdező hozzászólása: Ha tényleg el akarna súlyosbodni a helyzet, akkor úgyis megmondom a barátomnak, hogy ez nem így megy. Ezt még nem tartom szakítási oknak, és szerintem nem is lesz olyan ok, ami szakítással járna.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!