Találatok a következő kifejezésre: A baratom akart mert szerinte tul (3 db)

A baratom szakitani akart mert szerinte tul szep vagyok. Es fel a hazassagtol is, mert majd jon a Nagy O. Mit tegyek?

1 ev 7ho.ja jarunk. 20ak vagyunk. Nagyon zarkozott, soha nem tudom mit gondol, s az este elmondta, h fel h par ev mulva tul komoly lesz a kapcsolatunk, s nem hulyithet h elvesz felesegul, foleg ha nem fog. Mert mi van ha megismerkedek egy NAGY O -vel. Mert tul szep vagyok, s akarmilyen pasim lehetne.S o nem erzi elegferfinek magat, s utalja ha csak ram is nez az utcan egy ferfi.

Legjobb válasz: Másfél évig voltam egy ilyen sráccal aki sírt nekem mindig hogy én túl szép vagyok hozzá, és hogy hiába tervezgetjük a házasságot én úgyis ott fogom hagyni egy másik miatt. Hát ott hagytam mert elegem lett ebbõl a papucsságból, az ellenõrizgetésekbõl, féltékenykedésekbõl. Megkeserítette az életem. És elegem lett abból hogy mindig én ápolom a pasim lelkét, holott neki kéne a férfiasnak, a határozottnak, a keménynek lennie, erre meg én vigasztalgatom éjjel nappal. Fújjj, én kapásból rosszul vagyok az ilyen papucs pasiktól. Most lehet hogy a tiéd nem ilyen, én nem a te párodra írom ezeket, ez csak az én tapasztalatom. De ennek nem lesz jó vége. Te nem unod már hogy állandóan azt kell szajkóznod hogy de téged szeretlek és nem kell más, és nem csallak meg, nem foglak egyhagyni... na...

Másfél évig voltam egy ilyen sráccal aki sírt nekem mindig hogy én túl szép vagyok hozzá, és hogy hiába tervezgetjük a házasságot én úgyis ott fogom hagyni egy másik miatt. Hát ott hagytam mert elegem lett ebbõl a papucsságból, az ellenõrizgetésekbõl, féltékenykedésekbõl. Megkeserítette az életem. És elegem lett abból hogy mindig én ápolom a pasim lelkét, holott neki kéne a férfiasnak, a határozottnak, a keménynek lennie, erre meg én vigasztalgatom éjjel nappal. Fújjj, én kapásból rosszul vagyok az ilyen papucs pasiktól. Most lehet hogy a tiéd nem ilyen, én nem a te párodra írom ezeket, ez csak az én tapasztalatom. De ennek nem lesz jó vége. Te nem unod már hogy állandóan azt kell szajkóznod hogy de téged szeretlek és nem kell más, és nem csallak meg, nem foglak egyhagyni... na...
Igen, ez tényleg olyan önbeteljesítõ jóslatnak tûnik. Addig mondogatja, amíg megunod és tényleg lelépsz. Lehet hogy 20 évesen tényleg nem kell még házasságról beszélni, de tisztázzátok, hogy mit vártok egymástól. Sajnos ismerek olyat, akinek az esküvõ után jutott eszébe hogy "kitombolja" magát. Van még idõtök, biztos hogy õ is másképp látja majd pár év múlva a dolgokat, és megkéri a kezed!
A kérdező hozzászólása: Nem mondja soha, csak igy ritkan ha rakerdezek.amugy nem mutatja ki h feltene, v zavarna az ilyensmi. en vagyok az elso baratnoje akibe igazan szerelmes...es azt hiszem fel is az erzelemtol...lehet ennek meg jo vege?
Ez lehet hogy csak egy kifogás, és valójában nem emiatt akar szakítani.

Nagyon gáz, hogyha a pasimat nem akarom elhívni magamhoz, mert nem szeretném ha anyám tudná, hogy van barátom? Mert anyám még mindig úgy néz az ilyesmire, hogy ez szerinte túl korai.

Legjobb válasz: Elõször is hány évesek vagytok? Másodszor meg ne szégyeld a szüleid elõtt azt a személyt akit szeretsz lehet éppen õ vele fogod leélni az életed és majd házasság után se fog hozzátok elmenni? Nem szabad titkolni az ilyen bátran fel kell vállalni az érzéseket :)

Elõször is hány évesek vagytok? Másodszor meg ne szégyeld a szüleid elõtt azt a személyt akit szeretsz lehet éppen õ vele fogod leélni az életed és majd házasság után se fog hozzátok elmenni? Nem szabad titkolni az ilyen bátran fel kell vállalni az érzéseket :)
A barátod 21 éves?
gáz egy picit ja
A kérdező hozzászólása: 15 évesek vagyunk mindketten.
ha nem d.gni akartok, hanem séta smaci virág maci mert az való ebben a korban akkor meg kéne hogy értse a mutter beszélj vele

Az Anyukám Nem akar Elengedni a barátaimmal a Stop-shop-ba, Mert szerinte még Túl Kicsi Vagyok (11, de értelmes És talpraesett Vagyok) 4 B. nőm jön, Szintén 11, De az Egyik Bátyja 13, És ő is Ott Lesz. Mit Csináljak Szerintetek?

Kérlek ne írjatok olyat, hogy pl. Tényleg túl kicsi vagyok, meg ilyenek... köszi!

Legjobb válasz: Nincs ott semmi keresnivalótok. Hogy mit csinálj? Elõször a leckédet, aztán menj el biciklizni, szép idõ van.

Nincs ott semmi keresnivalótok. Hogy mit csinálj? Elõször a leckédet, aztán menj el biciklizni, szép idõ van.
A kérdező hozzászólása: 1. Mint mondtam, ha csak Olyanokat Akartok írni, mint Pl. Ez, Inkább Ne Is Kommenteljetek, 2. Ma Házim Nincs, Ès BringAm Meg Amúgy Sincs... ;)
Akkor tanulj meg helyesen írni.
A kérdező hozzászólása: Ohh, Bocsánat, 1 Betût Rosszul Ìrtam...
A helyesíráshoz az is tartozik, hogy nem írsz minden szót nagy betûvel... Anyukádnak igaza van, majd pár év múlva belátod. Igenis gyerek vagy és nincs semmi keresnivalód szórakozóhelyeken.
Kérd meg hogy jöjjön el õ is veletek. nem ciki az, nem hiszem, hogy rajtatok lógna. Amúgy kérj egy biciklit, mert akkor oda biciklizel nagyjából ahova akarsz (persze idõben hazaérve). lehet, hogy az is a baj, hogy messze van a stop shop. nincs valami közelebbi hely ahová mehetnétek? pl. park, pálya, stb.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, viszont az a baj, hogy a barátaim hívtak meg, és õk nem annyira szeretnék, hogy jöjjön szülõ...1, 2 a gépem béna, és csak így tudok írni...!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!