Találatok a következő kifejezésre: A baratom akart mert szerinte (7 db)

Azt mondta a barátom, hogy kinyal. Én nem akarom, mert szerintem gusztustalan. Õ azt várja, hogy én meg szopjam le?

Legjobb válasz: Én szeretem az orális szexet akkor is ha én csinálom és fõleg ha nekem csinálják.Egyáltalán nem gusztustalan,de ha te nem akarod akkor mondd meg a párodnak hogy ehhez neked nincs kedved.De sztem próbáld ki mert sok jórol lemaradhatsz:)

Én szeretem az orális szexet akkor is ha én csinálom és fõleg ha nekem csinálják.Egyáltalán nem gusztustalan, de ha te nem akarod akkor mondd meg a párodnak hogy ehhez neked nincs kedved.De sztem próbáld ki mert sok jórol lemaradhatsz:)
Ha nem akarod, nem fogja erõltetni ha szeret. És eleinte lehet hogy furcsának tûnik a gondolat hogy orálisan kielégítsen, de hidd el nagyon jó! :) És ha õ szeretné, akkor biztos nem lesz gond!:) De persze ha nagyon nem szeretnéd ne tedd meg, hisz addig szabad mindent, míg minkét fél akarja, és élvezi.
Szerintem, elötte hagyd, hogy a combodat és a puncid környékét csokolgassa, és ha ügyes a srác észre sem veszed és már megtörtént, Te meg örûületes nagyot fogsz élvezni. Hajrá sohasem fogod megbánni.Drukkolok.
Én is gusztustalannak tartottam, már több éve együtt voltunk mikor rászántam magam. Addig elvoltunk nélküle, egyikünk sem akarta eröltetni. De azóta hogy belekezdtünk rendszeressé vált oda-vissza mûködik a kényeztetés. Szerintem ha felkészültél rá (lélekben is) akkor csináljátok, mert akkor tuti jó lesz.
az egyik válaszado azt irta hogy nem hagyn hogy a párja kinyalja de õ szereti orálisan kényeztetni a párját, ezzel én is igy vagyok, én meg azt nem szeretem ha leszopnának mert nemtom, nemis azért mert nem jo érzés csak nemtudom megmagyarázni na. :D a kérdezõnek pedig ebbõl utalva arra hogy attol még mert õ akarja csinálni neked nem biztos hogy elvárja hogy te is csináld neki ha nem akarod, de mindenképp közöld vele elõre hogy te nem akarod, mert ha belemész hogy õ cisnálja neked leeht hogy azt fogja tartan természetesnek hogy te is csináld neki.
Én azt nem értem, ha egy pasinak megteszik. Õ miért nem teszi? Egyik sem gusztustalan, és különbség sincs. Persze ahogy már emlitették, fontos a higénia. És nem az, hogy elvárja, de normális esetben kölcsönös ez a dolog. Ha undoritónak tartod, ne tedd. De szerintem sok ember idõvel rájön, hogy nem rossz az, sõt :D
Nem feltétlen várja el h orálisan kielégisd, de sztem semmi gusztustalan nincs egyikben sem.. sõõõt:)
Én szeretem orálisan kényeztetni a párom, de nem várom el, hogy õ is ezt tegye... nem is tette eddig szerencsére. Én nem tudnám elképzelni, hogy kinyaljon, de én szívesen kényeztetem így õt. Ha nem akarod, akkor ne tedd meg.
Nem biztos hogy a barátod azért akarja hogy te is így kényeztesd, lehet hogy csak önzetlenül örömet akar szerezni neked. Szerintem egyáltalán nem gusztustalan ha a higiéniai szabályokat betartjátok. De ha idegenkedsz az orális szextõl akkor azt mond meg neki. De szerintem próbáld ki és utána döntsd el, hogy szereted-e vagy nem!:)
Szerintem hagyd, hagy kényeztessen. ha egyszer csinálja, és nem jó neked, akkor nem fogja többet. de hidd el, nem lehet nem szereni. Csak próbáld ki. nem veszítesz semmit. És szerintem te is nyugodtan csináld a barátodnak. Ugyan ugy---> ha neki jó, és rájössz, hogy jól tudod csinálni, és nem is visszataszító akkor csináld. de mielött döntesz, próbáld ki mind a kettõt. ha nem tetszik, akkor senki nem fog kényzeríteni.
Elõször nekem is voltak fenntartásaim ezzel kapcsolatban, de amikor a barátom elkezdte... Hát, meg kell mondjam, tényleg olyasmi, amit nem érdemes kihagyni=) Ha nem tetszik, még mindig megkérheted, hogy hagyja abba. Õ nem is kért tõlem semmit cserébe, azt mondta, soha nem kérné, hogy szopjam le, csak akkor tegyem meg, ha tényleg szeretném, õ nem várja el tõlem. Tudom, hogy ez így furcsán hangzik, mert talán ritka az ilyesmi, de így van=)
pedig nagyonjó
18 évesen még lehetnek fenntartásaid. Szerintem elsõ nekifutásra nem kell erõltetni. Egy-két csókot a környéken azért én megengednék a helyedben... oda-vissza... aztán egy idõ múlva majd meglátod.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok már szûz és ugy gondolom már egy 18 éves lány nem gyerek..de azért köszönöm!!!
jajj, te még biztosan gyerek vagy, vagy valami elég fura nevelést kaphattál. ez normális dolog, sõt a nõk kb 60%-a CSAK nyalástól tud elélvezni! a nyalás szopás jó dolog, szokj hozzá, mert mindneki szereti és az összes férfi akarja, és elvárja egy idõ után. persze ha szûz és gyerek vagy még akkor még ne szokj hozzá, csak szólok hogy ez is a szex része, persze nem a legfontosabb-bár van akinek az.
Tisztálkodás után abszolút nem gusztustalan. Csupán nagyon intim dolog. Nálunk az elején a pasim kényeztetett így, és imádtam. Sosem mondta hogy én is megtehetném neki, magamtól szántam rá magam és semmi undorítót nem találok abban hogy két ember szereti egymást szerelemmel, és mindent megtesz a másiknak hogy jó legyen neki. Én nem undorodom ettõl, sõt... :)

A baratom szakitani akart mert szerinte tul szep vagyok. Es fel a hazassagtol is, mert majd jon a Nagy O. Mit tegyek?

1 ev 7ho.ja jarunk. 20ak vagyunk. Nagyon zarkozott, soha nem tudom mit gondol, s az este elmondta, h fel h par ev mulva tul komoly lesz a kapcsolatunk, s nem hulyithet h elvesz felesegul, foleg ha nem fog. Mert mi van ha megismerkedek egy NAGY O -vel. Mert tul szep vagyok, s akarmilyen pasim lehetne.S o nem erzi elegferfinek magat, s utalja ha csak ram is nez az utcan egy ferfi.

Legjobb válasz: Másfél évig voltam egy ilyen sráccal aki sírt nekem mindig hogy én túl szép vagyok hozzá, és hogy hiába tervezgetjük a házasságot én úgyis ott fogom hagyni egy másik miatt. Hát ott hagytam mert elegem lett ebbõl a papucsságból, az ellenõrizgetésekbõl, féltékenykedésekbõl. Megkeserítette az életem. És elegem lett abból hogy mindig én ápolom a pasim lelkét, holott neki kéne a férfiasnak, a határozottnak, a keménynek lennie, erre meg én vigasztalgatom éjjel nappal. Fújjj, én kapásból rosszul vagyok az ilyen papucs pasiktól. Most lehet hogy a tiéd nem ilyen, én nem a te párodra írom ezeket, ez csak az én tapasztalatom. De ennek nem lesz jó vége. Te nem unod már hogy állandóan azt kell szajkóznod hogy de téged szeretlek és nem kell más, és nem csallak meg, nem foglak egyhagyni... na...

Másfél évig voltam egy ilyen sráccal aki sírt nekem mindig hogy én túl szép vagyok hozzá, és hogy hiába tervezgetjük a házasságot én úgyis ott fogom hagyni egy másik miatt. Hát ott hagytam mert elegem lett ebbõl a papucsságból, az ellenõrizgetésekbõl, féltékenykedésekbõl. Megkeserítette az életem. És elegem lett abból hogy mindig én ápolom a pasim lelkét, holott neki kéne a férfiasnak, a határozottnak, a keménynek lennie, erre meg én vigasztalgatom éjjel nappal. Fújjj, én kapásból rosszul vagyok az ilyen papucs pasiktól. Most lehet hogy a tiéd nem ilyen, én nem a te párodra írom ezeket, ez csak az én tapasztalatom. De ennek nem lesz jó vége. Te nem unod már hogy állandóan azt kell szajkóznod hogy de téged szeretlek és nem kell más, és nem csallak meg, nem foglak egyhagyni... na...
Igen, ez tényleg olyan önbeteljesítõ jóslatnak tûnik. Addig mondogatja, amíg megunod és tényleg lelépsz. Lehet hogy 20 évesen tényleg nem kell még házasságról beszélni, de tisztázzátok, hogy mit vártok egymástól. Sajnos ismerek olyat, akinek az esküvõ után jutott eszébe hogy "kitombolja" magát. Van még idõtök, biztos hogy õ is másképp látja majd pár év múlva a dolgokat, és megkéri a kezed!
A kérdező hozzászólása: Nem mondja soha, csak igy ritkan ha rakerdezek.amugy nem mutatja ki h feltene, v zavarna az ilyensmi. en vagyok az elso baratnoje akibe igazan szerelmes...es azt hiszem fel is az erzelemtol...lehet ennek meg jo vege?
Ez lehet hogy csak egy kifogás, és valójában nem emiatt akar szakítani.
Beszari
a barátod azt se tudja, hogy mi az illem
Nem erölteti meg magát, hogy a kedvedben járjon. Mit vársz töle és a kapcsolatotoktol ezek után? Keress olyant aki megbecsül, szeret.
Bunkó, önelégült alak.
Drága, azt jelenti, hogy nem akart most hazakísérni, mert vagy nem volt kedve hozzá, vagy dolga volt. Nem kell mindenen megsértõdni, engem is utasítottak már el azzal, hogy "bocsi, de most nem tudlak"-kal, és nem állt meg a világ. Ez legyen a legkevesebb problémád a pároddal, hogy most nem kísért haza! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Elõttem szóló: nem egy esetrõl van szó, hanem rendszeres a dolog.
"Bennszülöttként" cseppet sem gázos az a hely, egymást nem bántjátok...
A kérdező hozzászólása: Kedves 7-es. Nem vagyok benszülõtt, fehér bõrû, echte szõke nõ vagyok. Azért köszönöm szépen a válaszod.
Nem kell túl komplikálni, az ilyen nem férfi keress egy 1et aki az. :D
Nem, meg az se, hogy 18 évesen ilyen szavakat használsz.
fingd le a barátodat azt sztem elmegy a kedve a fingód nyalogatásától. Az meg hogy elzárja a fingódat az természetes. Szokd meg és tágulj :D
Igen az. Ki a karja kormolni a kipufogót?
Szerintem te nem is vagy!
Szerintem te nem vagy 18 XD lehet még nõ nemü egyed se XD
Szerintem intelligencia terén erõsen kihívásokkal küszködsz! fingó meg undi???Jééézus!!!
Ember.fõnyeremény.vagy. xD Meik.oviba.jársz? xD
"fingómat"???? Általában csak a túl primitív gyökér hímek illetik mindenféle fekáliához köthetõ jelzõvel a nõk eme testrészét, de látom h van még kiábrándító csaj aki felvette ezt az undorító alpári stílust!!! Elég szomorú ha egy fiúnak a nõ fenekérõl csak a $zar, a fo$ meg a fing jut eszébe, de még szomorúbb ha ezt egy csaj szájából halljuk!!!! Ilyen vagy!: :SSSSSS
Na járt már a kéményseprõ?
Ennyire unatkozol? Átküldöm inkább a házidolgozatomat azt csináljad meg!

Az Anyukám Nem akar Elengedni a barátaimmal a Stop-shop-ba, Mert szerinte még Túl Kicsi Vagyok (11, de értelmes És talpraesett Vagyok) 4 B. nőm jön, Szintén 11, De az Egyik Bátyja 13, És ő is Ott Lesz. Mit Csináljak Szerintetek?

Kérlek ne írjatok olyat, hogy pl. Tényleg túl kicsi vagyok, meg ilyenek... köszi!

Legjobb válasz: Nincs ott semmi keresnivalótok. Hogy mit csinálj? Elõször a leckédet, aztán menj el biciklizni, szép idõ van.

Nincs ott semmi keresnivalótok. Hogy mit csinálj? Elõször a leckédet, aztán menj el biciklizni, szép idõ van.
A kérdező hozzászólása: 1. Mint mondtam, ha csak Olyanokat Akartok írni, mint Pl. Ez, Inkább Ne Is Kommenteljetek, 2. Ma Házim Nincs, Ès BringAm Meg Amúgy Sincs... ;)
Akkor tanulj meg helyesen írni.
A kérdező hozzászólása: Ohh, Bocsánat, 1 Betût Rosszul Ìrtam...
A helyesíráshoz az is tartozik, hogy nem írsz minden szót nagy betûvel... Anyukádnak igaza van, majd pár év múlva belátod. Igenis gyerek vagy és nincs semmi keresnivalód szórakozóhelyeken.
Kérd meg hogy jöjjön el õ is veletek. nem ciki az, nem hiszem, hogy rajtatok lógna. Amúgy kérj egy biciklit, mert akkor oda biciklizel nagyjából ahova akarsz (persze idõben hazaérve). lehet, hogy az is a baj, hogy messze van a stop shop. nincs valami közelebbi hely ahová mehetnétek? pl. park, pálya, stb.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, viszont az a baj, hogy a barátaim hívtak meg, és õk nem annyira szeretnék, hogy jöjjön szülõ...1, 2 a gépem béna, és csak így tudok írni...!

A szüleim gyûlölik a barátom, mit csináljak? Még nem is ismerik. De még hozzájuk se akarnak engedi, mert még firss a dolog szerintük. Hogy tudnám elérni h megkedveljék és bizzanak benne?

Legjobb válasz: Szánalmasan ostoba dolog a szüleidtõl, hogy láttatlanban alkotnak véleményt a barátodról. Vegyék a fáradtságot, ismerjék meg,de tényleg...ehhez egy tali nem elég, és utána lehet véleményt alkotni...addigis ezzel a hozzáállással csak magukat minõsítik.

Szánalmasan ostoba dolog a szüleidtõl, hogy láttatlanban alkotnak véleményt a barátodról. Vegyék a fáradtságot, ismerjék meg, de tényleg...ehhez egy tali nem elég, és utána lehet véleményt alkotni...addigis ezzel a hozzáállással csak magukat minõsítik.

Nagyon gáz, hogyha a pasimat nem akarom elhívni magamhoz, mert nem szeretném ha anyám tudná, hogy van barátom? Mert anyám még mindig úgy néz az ilyesmire, hogy ez szerinte túl korai.

Legjobb válasz: Elõször is hány évesek vagytok? Másodszor meg ne szégyeld a szüleid elõtt azt a személyt akit szeretsz lehet éppen õ vele fogod leélni az életed és majd házasság után se fog hozzátok elmenni? Nem szabad titkolni az ilyen bátran fel kell vállalni az érzéseket :)

Elõször is hány évesek vagytok? Másodszor meg ne szégyeld a szüleid elõtt azt a személyt akit szeretsz lehet éppen õ vele fogod leélni az életed és majd házasság után se fog hozzátok elmenni? Nem szabad titkolni az ilyen bátran fel kell vállalni az érzéseket :)
A barátod 21 éves?
gáz egy picit ja
A kérdező hozzászólása: 15 évesek vagyunk mindketten.
ha nem d.gni akartok, hanem séta smaci virág maci mert az való ebben a korban akkor meg kéne hogy értse a mutter beszélj vele

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!