Találatok a következő kifejezésre: A baratom akart (1599 db)

Van egy fiú aki tetszik nekem. És elég rendes volt, de a barátaimtól meg olyanokat hallok hogy nem vagyok neki szimpatikus és hogy elhordott mindennek. A barátaim akarnak bekavarni vagy tényleg útál?

Õ nekem a szemembe még nem mondott ilyesmit, s?t nem is utalt rá.

Legjobb válasz: könnyen lehet, hogy tényleg nem kedvel, csak elõtted ugyebár ezt nem mutatta ki. nem hinném, hogy a barátaid rosszat akarnának neked, de az is lehet, ugratni akarnak, neked kell ismerned a barátaidat ilyen téren.

könnyen lehet, hogy tényleg nem kedvel, csak elõtted ugyebár ezt nem mutatta ki. nem hinném, hogy a barátaid rosszat akarnának neked, de az is lehet, ugratni akarnak, neked kell ismerned a barátaidat ilyen téren.
A kérdező hozzászólása: Igazad van de nem is igazi barátok inkább ismerõsök.És sajna nem ismerem õket annyira.De azért köszi.

Vaneza fiú a sulinkban. Narutot néz. én meg szivattam, de megszerettem a narutot és már nem akarom szivatni, a barátja akarok lenni. Mit tegyek? A többi gyerek miatt szivatom már csak.

abbaakarom hagyni a szivatást, de nemtudom, mert a többi osztájtársam amikor helyzet van jönnek, és elkezdenek arra buzdítani hogy szivassam. de már nem akarom és multkor sírt is, és nagyon rosszul érintett mert nagyon jó barátok lehetnénk sztem. f

Legjobb válasz: ne legyél a barátja, ha eddig [email protected] és még sírt is miattad akkor hagyd békén, nem érdemled meg, hogy a barátod legyen.

ne legyél a barátja, ha eddig [email protected] és még sírt is miattad akkor hagyd békén, nem érdemled meg, hogy a barátod legyen.
Kérj tõle nyilvánosan bocsánatot, hogy mindenki hallja!! És ne feledd, az élet mindent visszaad! Gonosz, rosszindulatú ember vagy! Én soha nem barátkoznék veled, és a többi kis tetûvel sem, aki arra ösztönöz téged, hogy bánts egy másik embert!!!!! Remélem ennek a tízszeresét kapod vissza!
Ne védekezz azzal, hogy mást kényszerített erre, mert a te döntésed, hogy mit csinálsz. Inkább szívassanak engem, bántsanak és hasonlók, mint hogy én kezdjek el egy védtelent provokálni. Te mindenképpen rossz maradsz, húzd meg magad, és inkább ne csinálj semmit! Azt meg felejtsd el, hogy az a gyerek megbocsát neked! Én nem tenném!! ... DE A BOCSÁNAT KÉRÉS KÖTELEZÕ!!!!
En is remelem, hogy a vegen minden jora fordul. Azt pedig meg most sem ertem, hogy miert emelted ki, hogy a srac narutot nez. En is nezem. Ez gaz? xD
szegény fiú... :(( úgy sajnálom. rossz volt olvasni, hogy még sírt is.... :SS 14 évesek vagytok. A fiúknál ilyenkor az a menõ, aki beszólogat, mondjuk lányoknál is sajnos. Tudom milyen szörnyû érzés, amikor kigúnyolnak, szóval nagyon rossz lehetett a fiúnak. Ráadásul, ha beszél a szüleivel vagy a tanárral, hogy tegyen valamit, akkor meg "árulkodós" lesz és akkor még rosszabb lesz. Az új osztálytársaid szemetek, nemcsak ezzel a fiúval, akit kigúnyoltál, hanem VELED IS, hogy csak így fogadnak be. Egyébként 14 éves vagy... Szerintem nem a szemét osztálytársaiddal kellene barátkozni, hanem a lányokkal. Nem gondolod? :) Aki csajozik szerintem sokkal jobban felfigyelnek. Legyél magabiztos és röhögd szembe azokat akik kigúnyolnak és ez vérigsérti õket! Hidd el! :) Ha leb*ziznak akkor vágj vissza azzal, hogy mindenki magából indul ki! Ha ez a kis barátod szereti nézni a Narutot akkor tuti, hogy megbocsájt :D (még én is nézem xD) Remélem, hogy tényleg okosan döntesz! Az már jó, hogy lelkiismeretfurdalásod van emiatt, az lenne a baj, ha nem lenne. Gondolj bele! Az osztálytársaid lehet még bele se gondoltak, hogy milyen rossz lehet annak a srácnak és õk akkor mik? mert embereknek nem nevezném.
Ha a többi gyerek elfordul tõled ha nem szivatod ezt a másikat akkor nem is a barátaid. Kérj a gyerektõl bocsánatot , a többi gyerek elõtt. És ha azok elkezdenek téged szivatni akkor áljj ki magadért.
A kérdező hozzászólása: hát ha lenne valami önvédelmi tapasztalatom nem is barátkoztam volna velük. nehéz ügy ez. de nem fogok velük tovább lógni, hétfõn elintézem.... és reménykedem h nem lesz gáz. és sztem a fiútól bocsánatot kérek óra elött mindenki elött....
Hogyha te ezzel a sraccal kezdesz el baratkozni, es emiatt a "barati korod" szembe fordul veled, az nem oszinte baratsag. Szerintem minnel elobb szakits veluk, mert a vegen meg te is olyan menthetetlen nyomorek leszel, mint ok. Es mi lesz, ha le b.uziznak? Semmi. Nem fog ossze dolni a vilag. Tamaszkodjatok egymasra (a sraccal, akit eddig szivattal), es ne torodjetek olyan senkihaziakkal, akik elvezik, ha masok eletet romokba donthetik. Esetleg tanulj valami kuzdosportot, es allj ki veluk.
A kérdező hozzászólása: jah egyébként évnyitón õ volt az egyetlen aki odajött hozzám mert nincs sok barátja, és barátkoztunk és jól kijöttünk, de másnap elkezdtek szivatni, és bu-zizni, és amikor elkezdtem õt szivatni, akkor elfogadtak.
A kérdező hozzászólása: 8. os vagyok. 14. A helyzet az, ha abbahagyom a velük való lógást, és barátkozni kezdek vele, a sráccal, tuti hogy kettõnket fognak szivatni, és bu-zizni. szal ezért kéne valami ötlet. de már megfogadtam hogy nem fogom többé szivatni, miután sírt énis elkezdtem majdnem sírni mert szarul esett nekem is.... De mi a fenét csináljak hogy megússzam a szivatást? mert ha othagyom õket és vele kezdek lógni, akkor az tuti szivatás lessz.
Döntened kell. Vagy maradsz ez az elviselhetetlen, másokat lenézõ gyerek, menõ társasággal vagy vállalod magad. Megmondod a kedves barátaidnak, hogy eleged van mások szivatásából és, hogy ez már sok. Miután már nem barátkozol velük, talán odamehetsz a fiúhoz ismrkedni. Bocsánatot kérsz, megmondod neki, hogy gonosz voltál. De ezt tényleg azután, hogy hivatalosan is kiléptél a baráti társaságból, hiszen szivatásnak veheti a fiú és azt hiheti, hogy poénból barátkozol vele. Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: oks akkor elmondok valamit. mikor ebbe a suliba jöttem, nem tudtam beilleszkedni, és azt akarták hogy szivassam, ami jó móka is volt, és mostanáig ok volt de már nem akarom szivatni, de õk akarják... ha meg nem szivatom engemet is szivatnak. tod ezek a törvények... de igazad van, abban hogy megérdemelném ha visszakapnám. én is így érzem.
A kérdező hozzászólása: de én nem akartam, a többi srác miatt volt, mert ha nemszivatom én leszek a bu*zi.... nem akarom többé szivítni, barátja akarok lenni mert komolyan sok dolog van ami közös és jó lenne vle lógni.
A kérdező hozzászólása: megtettem. bocsánatot kértem, a többiek halgattak egy ideig de az egyik srác akit Ferinek hívnak elkezdett buz izni 3. órán.... nah mind egy. a lényeg hogy suli után együtt mentünk a buszig, és akkor dumáltam vele elmondtam hogy bocsi mégegyszer, és ennyi. most msn ezem vele, eléggé jól elvagyunk pedig tényleg rondán viselkedtem vele, de megbocsájtott:) nah bye, alszom lassan.

Miért érzem úgy, h a barátaim akárkik lehetnének, a szüleim akárkik lehetnének, akivel járok, akárki lehetne stb?

ez annyira szomorú :(

Legjobb válasz: jobb ha akárkik lehetnének, mintha rákemberek lennének

jobb ha akárkik lehetnének, mintha rákemberek lennének
Mi?
A kérdező hozzászólása: de tényleg olyan egy csomószor, h ha neadjisten az összes jelenlegi ismerõsöm meghalna, akkor szarul lennék oké, de utána úgyis lennének más ismerõseim, és menne minden tovább... hogy senki sem pótolhatatlan, értitek? olyan szomorú, h egy csomószor ezt érzem :( :S
ez gáz, h nem fontosak.. még a szüleid sem? ez durva
Barátokkal kapcs. szoktam ezt érezni... Vagyis akkor Te sem vagy épp a legjobb barátokkal körülvéve. nem feltétlen a támaszaid, ha ennyire mindegy, hogy õk vannak körülötted, vagy idegenek. a szüleimet speciel legszívesebben sosem látnám, de ez megint egy más téma. A párom az egyetlen, aki pótolhatatlan. van jelenleg párod? vele kapcs is így érzel?
Irigylem a problémáidat.
Szerintme meg ettõl nem kell félni. Az ember érzései huszonéves korban alakulnak ki teljesen (természetesen a gyerekkorban kapott ingereknek megfelelõen). Az a jó ebben a gondolkodásban, hogy ma elveszítesz valakit, nem leszel öngyilkos, nem zuhansz magadba. Ez egy érett gnodolkodás szerintem. Szereted attól még a felsoroltakat, csak a legszorosabban magadhoz kötõdsz és ez jó. Ma már ritka.


Nem bókol, nem érint, nem hív folyton ide-oda
rendes vagyok ugyhogy kb uan ugy csaj joban felek
1# nekem pont ilyen barátom van(csak barát)és puszilgatja a hajamat és azt mondja h, jó a seggem:) Ez kérdéses.....nehéz rá válaszolni!
Ja azt is beleértve, h azt csinálja, amit az 1# írt...a NEM~ek nélkül!

Ha a 2. talit is a barátokkal akarja, akkor nincsenek komoly szándékai velem? Vagy miért nem kettesben akar találkozni?

Mikor megismertem,akkor is a haverjaival volt,és azután elkezdtünk beszélgetni facebookon,aztán többször is hívott talira,de mindig ott lettek volna a haverjai is. Végül igent mondtam,elmentem,és bár ott voltak a haverjai is,főleg inkább csak velem foglalkozott,ezért nem zavartak,de azért jobb lenne kettesben,mert így inkább csak hülyülés volt,mint komolyabb beszélgetés,ismerkedés. Most utazok majd abba a városba,ahol ő lakik (50km). Mondani fogom neki,h összefuthatnánk. Ha megint úgy akar találkozni,h a haverjai is ott lennének,akkor nincsenek komoly szándékai velem? Csak barátkozni akar? Mondjuk eléggé úgy tűnt,h flörtölgetett velem,dehát nem tudom. :D 19/L

Legjobb válasz: Mondd meg neki, hogy haverok kizárva. Vagy õvelük foglalkozik vagy veled. Mikor én elõször találkoztam a lánnyal, aki nagyon megtetszett sem õ, sem én nem vittem magammal a barátokat. Kettesben voltunk akkor is és a következõ 2 alkalomkor is. Legközelebb sem lesz harmadik, negyedik, ötödik, stb. ember ott csak mi ketten. 25/F

Mondd meg neki, hogy haverok kizárva. Vagy õvelük foglalkozik vagy veled. Mikor én elõször találkoztam a lánnyal, aki nagyon megtetszett sem õ, sem én nem vittem magammal a barátokat. Kettesben voltunk akkor is és a következõ 2 alkalomkor is. Legközelebb sem lesz harmadik, negyedik, ötödik, stb. ember ott csak mi ketten. 25/F
Mert beszari! (tapasztalat)
beszari.. ennyi:) nekem is volt ilyen srác az életemben, nem mert velem kettesben lenni, mikor már a 3. randira is haverokkal akart menni, akkor eléggé betelt a pohár:)
Szerintem gyáva egy kicsit. Lehet, hogy te leszel az 1. barátnõje. Mondd meg neki, hogy most már csak kettesben szeretnél vele lenni. Ha meg megint jönnek a haverjai, szerintem tedd fel neki a nagy kérdést, hogy akar-e egyáltalán vmit a barátságon kívül. Ne hagyd magad :D 18/L

Ha egy lány nem sportos, hanem hétköznapi, attól lehet még olyan barátja, aki sportos és kockahasa van? Nem fog ettől megutálni a barátom akár később?

Az érdekelne, hogy lehet-e egy hétköznapi átlagos lánynak olyan barátja, aki nem hétköznapi, azaz sportos és kockahasa is van. Nem fog ettől megutálni, akár később sem? És nem lesz gond a nemi életünkben ezzel így, hogy ő szexi kockahasú, én meg átlagos testű vagyok?

Legjobb válasz: Nem olyan nagy rejtély ez: nõ vagyok. ;)

Nem olyan nagy rejtély ez: nõ vagyok. ;)
egy átlagon felüli kidolgozott testû férfinak szerintem jobban tetszenek a sportos lányok! nem feltétlen a külsõ hanem a mentalitás miatt. ha én foglalkozok magammal akkor a párom miért nem alapon? érted.
nem feltétlen kizáró ok, de inkább saját kategóriádban nézelõdj. vagy kezdj sportolni...
Te jo eg
És mi tart vissza attól, hogy sportolj?-.-"
"És nem akarom, hogy ez késõbb gondot okozzon." Dicséretre méltó az igyekezeted, de vajmi kevés az esély arra, h meg lesztek egymással elégedve. Már mint a másik külsejével. Lehet téged fog továbbra is zavarni, h te "csak egy átlagos lány" vagy, míg õ egy jó pasi; lehet az ellenkezõje is. Rajtatok múlik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Ha még valaki tud, írjon! Csak azért kérdeztem ezt, mert én hétköznapi kinézetû lány vagyok (azaz nem sportos), és tetszik egy olyan fiú, aki viszont sportos, és kockahasa is van. És nem akarom, hogy ez késõbb gondot okozzon.
az ellentétek vonzzák egymást :P
Nem ez nem gond ettõl lehet! Miért ne lehetne? hülyeség! Egyébként kiváncsi vagyok nálad mit takar az átlagos testalkat.
ha már magad is bevallod hogy hétköznapi, átlagos vagy akkor képzelem hogy milyen lehetsz... xD vmi csúnya fejû kocka hasú még talán.
A kérdező hozzászólása: ja, oké, nem tudtam, bocsánat
A kérdező hozzászólása: a barátnõd és férje van?
Honnan a píbõl tudjuk? Az adott embertõl függ. DE nincs az sehol se törvénybe foglalva, hogy azoknak a pasiknak, akik jobban törõdnek a testükkel, csakis a hasonlóan sportos lányok jöhetnek be! Barátnõm egy kissé duci alkat. A férje pedig - akivel középiskolában jöttek össze -, egy kétméteres kigyúrt "állat" (angyali szívvel).
Nem lesz baj. Nyugi.
Elõfordul ilyen, én is ismerek olyan szálkás kigyúrt pasit, akinek hegyomlás a barátnõje. De hogy aki neked tetszik, az mennyire válogatós, nem tudhatjuk.

Állandóan a barátommal akarok lenni és ő is velem. Ez kisajátítás?

Nem vágyunk más társaságára, csak egymáséra. Nagyon mély a kapcsolatunk. 2 éve járunk. Szerintetek ez kisajátítás?

Legjobb válasz: Nem, mivel mindkét fél akarja, így nem kényszer.

Nem, mivel mindkét fél akarja, így nem kényszer.
Mi is mindig együtt vagyunk. Vásárlás, házimunka, stb.. Örüljetek egymásnak, kevés ember tudja igazán minden pillanatban egymás társaságát élvezni. Ez nem kisajátítás.
Abszolút! Errõl szól a házasság is: csak az enyém, le lehet kopni róla! 43/F
ebbõl látszik hogy igazán szeretitek egymást és nem érdekel senki és semmi sem :) inkább élvezzétek! :)
Ha egyikõtök késõbb mégis barátkozna, és a másik emiatt hisztizne, az kisajátítás lenne. Ha mindkettõtöknek jó így, akkor nem az. Bár ha voltak barátaitok elõtte, akkor nem szép dolog õket így elhanyagolni, de ez a ti dolgotok.
A kérdező hozzászólása: Kölcsönös a ragaszkodás, nem érzi egyikünk sem, hogy magához láncolná a másikat! :)
Akkor nincs itt kérdés..xDD:P örüljetek egymásnak és ne próbálj problémákat keresni..:/..örülj hogy van valaki akit ennyire szeretsz és viszont....:)
Majd elmúlik

Diákhitel felvétele helyett inkább a barátom akar nekem pénzt adni havonta! Ez normális?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Remélem a barátod fog írni egy kölcsönszerzõdést,hiába ma már nem lehet tudni.

Remélem a barátod fog írni egy kölcsönszerzõdést, hiába ma már nem lehet tudni.
Még hogy az órarended miatt nem tudsz diákmunkára menni. Hagyjuk már... Közgáz egyetemre jártam, természetesen nappalira és végig dolgoztam. Otthonról egy forintot nem kértem és nem is fogadtam volna el! És én nem 3 évig voltam egyetemista, hanem 5! Meg lehet oldani az órarendet úgy, hogy neked jó legyen, van olyan diákmeló, ahol rugalmas a munkaidõbeosztás. De ha nagyon nem megy, akkor még mindig kérhetsz egyéni tanrendet (nem kell órákra bejárni, csak vizsgázni mész)
Ha van lehetõséged a hitelt kiváltani, az csak jó. Elmehetnél dolgozni is, pár nap és megvan a havi kis bevétel bérletre kajára. Ha meg dolgozol és úgy a barátod is ad neked egy keveset, látja, hogy törekszel.
10:42-esnek. Ezen mi olyan vicces?!
A 8:59-es vagyok. Hol laksz? Melyik egyetemre jársz?
andrysh: A nõé meg az, hogy gyereket szüljön/neveljen és vacsorával várja férjurát, tehát tök fölösleges egyetemre járnia, ugye? :)
a baratodnak mar van hitele, tudja mivel jar, normalis hogy nem engedi. es amugy neked miert kell lany letedre lakasra meg kocsira gyujtened??? az a ferfi dolga
Pesten viszonylag könnyû diákmunkát, részmunkát találni, de vidéken nem ez a helyzet, és ha jól veszem ki, a kérdezõ vidéken tanul. Szóval emiatt ne bántsátok. Szerintem fogadd el a pénzt a barátodtól, de tényleg csak annyit kérj, amennyire szükséged van. Ha nyáron dolgozol, tegyél félre belõle. Ha komoly a kapcsolat és közös jövõt terveztek, akkor nincs abban semmi fura, ha az egyik segíti a másikat, akár pénzzel is.
"Még hogy az órarended miatt nem tudsz diákmunkára menni. Hagyjuk már... Közgáz egyetemre jártam" Az ide járó BME-sek még most is ezen röhögnek :) Kérdezõ, elég egyértelmû a helyzet, együtt vagytok, segítsetek egymásnak, ne a bankot tartsátok el.
Vegre egy ertelmes kerdes, bar fogalmam sincs mit tennek. Valoszinuleg ha az osszeg fel millio alatt van akkor enis adnek minthogy diakhitelez, afolott mar meggondolando. A szakitas a legrosszabbat hozza ki az emberbol. S par szazezret bukni sem kellemes de afolott... Amugy egyetertek h nagyon nehez munkat talalni, aki azt mondja talalt diakmunkat az baromira szerencses. Anno nekem is az volt a szerencsem, hogy mar regota jartam be, s sok munkat elvallaltam, igy tudtak, h megbizhato vagyok. De egy uj embereknek eselyuk sincs.. :(
tényleg alig lehet találni bármilyen munkát is, nem kifogások ezek.
A kérdező hozzászólása: nálunk egyéni tanrendet csak indokolt esetben adnak, még egyetemista anyukáknak sem adnak.
A kérdező hozzászólása: az órarendem így szokott kinézni minden félévben: 14 gyakorlat, 2 elõadás, és nálunk az elõadás is kötelezõ. Elég bénán van mindig összeállítva, hétfõ 8tól 4ig elszórva vannak gyakszijaim... és ez minden nap így megy, minden félévben, az utolsó évben nemigen fog ez változni. Most nyáron keresek munkát, de itt (észak) nagyon kevés lehetõség van, minden nap telefonálok 2-3 diákszövetkezethez, és heti 1szer be is megyek az irodájukba. Igen, ezek csak kifogások. Ugyan:)
Elõzõ voltam. Amúgy is honnan tudod, hogy a következõ félévben milyen lesz az órarended?! Majd az augusztus végén, szeptember elején derül ki...
Szerintem is elõször nézz szét a diákmunkák között. Elég sok alkalmi munka van, meg hétvégi, meg részmunkaidõs, csak akarni kell. Nem tudom hol jársz egyetemre, de a környéken biztosan van ilyen-olyan kisbolt, ruhabolt. Részmunkaidõben simán meg lehet keresni azt a havi 20-30 ezret (vagy még többet is), és akkor még az órákról sem kell hiányoznod. Ugyanezt teszem én is. Én nem fogadnám el a barátomtól, de ez lehet, hogy csak az én hülyeségem. A pénz csúnya dolgokat tud mûvelni az emberi kapcsolatokkal, akaratlanul is függenél tõle, és nem tudhatod, ez milyen hatással lesz rátok. Ha kölcsönadsz valakinek, akkor bár a rendelkezésére bocsátottad azt az összeget, de akaratlanul is megnézed mire költi, nem szórja-e el. Pláne, hogy közben õ nem tud félretenni, ezért elõfordulhat, hogy hatványozottan felügyelné azt az összeget, amit átadott neked. Azt viszont meg kell jegyezni, hogy kedves gesztus tõle, és igaza van, hogy nem kellene hitellel kezdeni az életeteket, bár autóhitele már sajnos úgyis van. A diákhitel törlesztõrészlete pedig nem mérhetõ az autóhiteléhez, ráadásul van lehetõség elõtörlesztésre mindenféle büntetõkamat nélkül. Szerintem a legjobb megoldás mindenképpen az, ha elmész dolgozni. Hidd el, a legtöbb helyen tolerálják, hogy diák vagy.
mindenképp engedd meg neki. ha egyszer közös életet terveztek, akkor azt kell nézni, hogy hogyan járnátok jól, hogyan lenne könnyebb elkezdeni a közös életet - ne kelljen azért hátrányból kezdenetek majd ha elkezdesz te is dolgozni, csak mert most túl büszke voltál. ezzel nem csak neked tesz jót, hanem magának is - közös érdeketek, hogy elfogadd a felajánlást
#14 kicsit tulreagalod... nem azt irtam hogy iskolazatlanul uljon egesz nap a konyhaban raadasul ha a baratjanak mar van autoja, + soha nem hallottam meg lanytol hogy lakasra gyujt

Ha egy nő mindenféleképp a barátom akar lenni, de a párom nem az jelenthet valamit?

Állandóan udvarolok egy nőnek de ő sosem vágott pofán, engedte magát simogatni, puszilgatni de a párom nem akar lenni. De jelenleg van is párja. De viszont azt mondta hogy a barátom viszont szeretne lenni.

Legjobb válasz: Jelentheti azt, hogy tényleg csak barátkozni akar vagy jelentheti azt, hogy vonzódik, de nem akarja/meri feladni érted a mûködõ kapcsolatát. Esetleg túl gyorsnak érzi, ami kettõtök között történik.

Jelentheti azt, hogy tényleg csak barátkozni akar vagy jelentheti azt, hogy vonzódik, de nem akarja/meri feladni érted a mûködõ kapcsolatát. Esetleg túl gyorsnak érzi, ami kettõtök között történik.
Valószínûleg anyagilag, egzisztenciálisan (vagy nem tudom miért) nem akarja feladni a kapcsolatát, viszont izgalmasnak találja a "barátságot" veled. Szóval kavarj vele, élj a lehetõséggel, de a kapcsolatot erõltetni nem érdemes, csak kalandot keres.
Azt jelenti, hogy ki akar használni.
Na az ilyenektõl kell magad távoltartani.

A barátom hogy ne haragudjon meg, hogy a barátjával akarok járni?

Ne haraguggyatok emberek, hogy ilyen id?s vagyok 12, de a barátommal mosmár szakítanom kell, mert nem jó vele a szex. A baráttyával meg nagyon, és csak az a baj, hogy ? az osztálytársam.

Legjobb válasz: megmondanád h miért kell ilyen hülye kérdésekkel szórakozni? szted ez vicces? mert egyáltalán nem!

megmondanád h miért kell ilyen hülye kérdésekkel szórakozni? szted ez vicces? mert egyáltalán nem!
teljesen megértelek. velem is ez a helyzet. hogy a barátommal nem jó a szex de a barátjával meg nagyon. csak én 8 éves vagyok. és fiú.
Szex az megy de a nyelvtan aaaaz nem...
idióta XD
A kis Humor Herold :D
szerintem szarj mindkét srác mellére, és amelyik engedi, hogy egy fapapuccsal szétcsapkodd, az lesz életed szerelme. a másikat ásd el a kertben, úgyis csak zavarna.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!