Találatok a következő kifejezésre: A baratom Akar szakitani (58 db)

Hogy mondjam el a barátomnak, hogy szakítani akarok?

20 éves lány vagyok, első kapcsolatom tart lassan 2 éve. Az a helyzet hogy már nem az igazi a kapcsolatunk. Ebből kifolyólag kezdtem el ismerkedni van egy srác akivel randiztam de több lett belőle mint szimpla randi mert lefeküdtünk. Csak most történt velem először ilyen...de vhogy nem bantam meg a dolgot. Ha szakítani szeretnek es kerdezi miert emlitsem meg neki? Félek, hogy csúnyán megverne vagy valami. Szerintetek?

Legjobb válasz: Jól van 4 -es nagyon okos vagy... A megcsalás mindenhogyan a legundorítóbb dolog, miért nem lehet elõbb szakítani? Rohadt sok értelme van megcsalni a másikat, nagyon okos dolog -.-...

Jól van 4 -es nagyon okos vagy... A megcsalás mindenhogyan a legundorítóbb dolog, miért nem lehet elõbb szakítani? Rohadt sok értelme van megcsalni a másikat, nagyon okos dolog -.-...
másodiknak igaza van. Remélem, ritka szarul érzed magad... a szakitás még oké, a megcsalás viszont egy nagyon alja dolog. Hogy szakits? Menj oda, és mondd meg neki, hogy nagyon sajnálod, de vége. Személyes legyen, szánj rá idõt, legyél egyértelmû, és ne legyél túl hideg...
Az nem ok az ilyen gerinctelen tettekre!
Szerinted ezt érdemelte a barátod?
#4 Soha nem a megcsalt fél a hibás.
Harmadik vagyok masodik te nyeljel dugot szerintem.... nem kll mindenkit leoltani... igy jart a pasija.. miert nem foglalkozott a kerdezovel miert nem adta meg a torodest! Ne foglalkozz kerrdezo az izlestelen hozzaszolasokkal. 25f
#: dehogynem, pont ettõl lesz egy büdös ribi. Ahelyett, hogy elõször szakit, aztán randizik, majd kefél a palival, inkább leszarja a pasiját, és megcsalja. Az ilyenre a legfinomabb jelzõ is a cafka.
hát. elkövetted azt ami a legjobban fájhat neki. háta mögött krválkodtál, ráadásul meg is csaltad. lehet hülyeség vagy valami, de szerintem egy 2 éves kapcsolatot nem így kellett volna "lezárni" részedrõl. gerinctelen dolog. fogadjunk nem is mondtad neki hogy szr a kapcsolat. jóhogy nem, mert kifelé kacsintgattál. ér annyit, hogy elmondd neki, hogy egy életre megutáljon. remélem veled is ez fog történni :)
egyébként nem fog megverni, csak lehordani, JOGOSAN
Inkább ne mondd el neki. Ennyit mondj, hogy már nem érzed az igazinak a kapcsolatot. Kevésbé esne rosszul neki, mintha megtudná, hogy még le is feküdtél mással...
Hát aki ri banc az az is marad.
Szerintem ne mondd meg, hogy megcsaltad, mert csak feleslegesen bántod vele. Mondd, hogy már nem az igazi a kapcsolat és megtetszett valaki más. Amúgy még ha a megcsalás nem is szép dolog, akkor sem indok a verésre. És még annyit, hogy itt gyakorin nagyon sok oltogatás megy megcsalásért, pedig azért nézzünk körül a világban... Kb. mindenki megcsal mindenkit, csak maximum nem vallja be. Lehet, hogy aki itt oltogat, az is megcsalt már valakit.
Ha már eleve felmerült benned az, hogy a másik srác iránt többet érzel, és el is mész vele randizni, akkor már régen illett volna szakítanod. És az esetlegesen felmerülõ problémákat is meg kellett volna beszélned, ez a te felelõsséged is. Hogy a megcsalást elmondd-e vagy nem, azt nem tudom, de a kapcsolatotok ellaposodásáért nem kizárólag egy személy a hibás. Ha végképp úgy érzed, hogy szakítanod kell, akkor talán elég lesz annyi is, hogy már nem szereted a barátodat, ez éppen elég lesz neki.
Ha probléma van a párkapcsolatban, miért nem ülsz le vele megbeszélni? Ha nem lehet vele megbeszélni, miért nem szakítasz vele? Ha párkapcsolatban vagy, miért csalod meg a másikat? Ez már megtörtént. Ha félsz a hivatalos barátodtól, ne mond el neki, hogy megcsaltad, de ne is kezdjetek azonnal hivatalosan mutatkozni, mert simán összekötheti a pontokat. "Nem bántam meg a dolgot" - nagy baj és nem azért mert olyat kaptál, amit szerettél volna, hanem mert vannak olyan alapelvek, amiket be kellene tartani.
25f jobb ha csöndbe maradsz. A megcsalás sosem megoldás...ha probléma van neg kell beszélni, ha nem megy akkor szakítani.Nem megcsalni. Azzal, hogy megcsalja 100%ban õ lesz a hibás.Ami a tanácsot illeti. Ha volt ennyi esze akkor szakítani is tud.
Gerinces vagy gerinctelen... ez van! Nem o az elso... na es aztan..... nem kell itelkezni.... nem tudjuk milyen volt a kapcsoolat! Ettol nem rib @nc a kerdezo! Inkabb tanacsot adjatok neki. Kerdezo maskor azert ne csalj meg senkit ha van ra mod! Mert tenyleg nem szep dolog. De ne magadba keresd a hibat csak hanem a baratodban is!25f
Megcsalast ne mond el ha nem muszaj.... mond el neki nem szereted es megismertel mast es randiztatok de nem akarod megcsalni es szeretnel szakitani. Es ha agresszivan fogad tehat erzed h megfog verni jelentsd fel... ezzel fenyizd meg! Sok sikert a boldogsaghoz! 25F
Nekem az jön le ebbõl az egészbõl, hogy azért nem mondtad meg a régi pasidnak az újat, nehogy 2 szék közül a pad alá ess...megvártad, míg összejön egy új pasi, nehogy egyedül legyél... nagyon ilyen szaga van a dolognak. Mond meg a barátodnak, hogy egy ribi vagy, aki nem tudja csukva tartani a lábait addig sem, amíg lezár egy 2 éves kapcsolatot.... b..sszus, 2 év.... ez sok idõ annak aki szerelmes. én ennyi idõ után már férjnél voltam, te meg azzal zárod le, hogy mással k.rogatsz. elég gusztustalan.....és ebben nincs sértés, csak igazság!

A barátnõm szakítani akar mert mi jobban állunk anyagilag. Mit tehetnék?

Mert állítólag ez õt nagyon zavarja. Szeretjük egymást, majdnem 9 hónapja együtt vagyunk. Hiába mondtam neki ,hogy ez hülyeség, más lány ennek tök örülne stb.

Legjobb válasz: Megveszem ezt a nõt

Megveszem ezt a nõt
Biztos, hogy ez a valódi oka és nem egy kifogás a szakításra?
Ez egy ügyes taktika. Erre mondják a nõk, hogy "irányítsd a pasit úgy, hogy magától csinálja azt amit te szeretnél". Ebben az esetben arra megy ki a játék, hogy folyton nyivákol, próbálja bizonygatni, hogy nem a pénzért van veled. Így eszedbe sem jut majd házassági szerzõdést írni, aztán mehetsz az utcára miután kiforgatott a vagyonodból.
A kérdező hozzászólása: Azzal jön általában, hogy nekem olyan való "mint én" õ nem elég jó stb. Eleinte azthittem ez valami sz-r szöveg és le akar lépni de tényleg így gondolja. Nekem ez speciel egyáltalán nem fontos , hogy õk , hogy élnek felõlem egyszobás lakásuk is lehetne az sem érdekelne , és nem is viselkedek úgy mint valami sznob. Egyébként annyira nincs sok pénzünk , hogy jelentõsebb problémát szülhetne szóval teljesen alaptalan ez az egész tõle.
A kérdező hozzászólása: Õ nem az a kiforgatós fajta
Aggódik szerintem, hogy nem találod elég jónak a te családodhoz. Illetve, zavarja az is, ha folyton te fizetsz? Kellemetlenül lehet ettõl is éreznie magát egy lànynak (én is ilyen vagyok). Illetve nem tudom mennyit villogtál neki azzal, hogy gazdagabbak vagytok. Egy lány nem tehet a szülei családi vagyoni állapotáról.
Magamból kiindulva nem biztos, hogy taktika. utolsó voltam.

Hogyan tudnék megváltozni? Már a barátom is szakítani akar velem az önbizalomhiányom miatt.

Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Nagyon súlyos önbizalomhiányom van kb. 12 éves korom óta. Ez abban nyilvánul meg, hogy: -Régebben nagyon csúnyának éreztem magam, mára már hatalmas munkával sikerült elfogadnom (bár megszeretnem sajnos nem) a külsőmet. Ezért ezt nem is tárgyalom tovább. A gond a belsőmmel van. -Nagyon félénk vagyok. Szívesen jelentkeznék órán mert sokat tanulok és sok kérdésre tudnám a választ de nem merek megszólalni. Rettegek ha beszélnem kell pl. egy ilyen helyzetben. Görcsbe rándul a gyomrom és a szívem elkezd vadul kalapálni. Ha még is megszólalok akkor alig hallatszik a hangom, nagyon vékony szinte már vinnyogós hangon kezdek el beszélni. Ezt én az önbizalomhiánynak és az ebből eredő túlzott rágörcsölésnek tudom be. -Félek a társaságtól, az új emberektől. Nagyon rosszul esik leírni de félek az osztálytársaimtól. Nem merem megvédeni magam, kiállni magamért. - Evészavaros voltam, hónapokkal ezelőttig rendszeresen hánytattam magam mert valaki megjegyezte, hogy egy kicsit híztam. (ekkor voltam 50 kg a 165 cm-hez) -Sokáig vagdostam magam mert úgy érzem nem vagyok elég jó ezért ezt amolyan büntetésnek szántam. Néha a mai napig előfordul annak ellenére, hogy sokszor kidobtam a pengéket "Mostmár végleg abbahagyom!!" megszólalással -Mindig másokhoz hasonlítgatom magam MINDEN TÉREN!! Túl versengő vagyok. -Nem bízom magamban, mániás depressziós vagyok. Gyűlölöm magam, meg akarok változni! Eddig elvoltam a saját önsajnálatom keserű levében de nem akarom elveszíteni a barátomat és a barátaimat/barátnőimet...de főleg saját magamat nem. Egészséges önértékeléssel szeretnék élni és szeretnék bátrabb és nyíltabb lenni. Nem akarom, hogy megalázzanak... Kérlek titeket ha tud valaki valamilyen segítséget nyújtani akár tanáccsal, akár valami mással azt nagyon szívesen venném. Ui.: A probléma ennél sokkal összetettebb mint amennyit leírtam. Ha kérdésetek van szívesen válaszolok.

Legjobb válasz: http://www.youtube.com/watch?v=smshnpoQwrI

Ha gondolod írj privit és beszélgethetünk. A külsõddel van valami probléma, vagy csak magadnak nem tetszel? Jól leírtad túlságosan rágörcsölsz a dolgokra. Fogd fel könnyedén és tudatosan tegyél ellene, szépen lassan apró lépésekben haladj a célod felé. Barátaid vannak? Ha nem mered magad megvédeni, akkor még sok rossz dolgot átfogsz élni, nem hiszem, hogy ezt szeretnéd. Igenis állj ki magadért és ne húzd be füled-farkad.. Szerintem nem ártana felkeresned egy szakembert, aki tud segíteni, mert itt nem 1 problémáról van szó. Vagy esetleg iskolapszichológust/orvost. Nem csak a barátodat veszíted el így, hanem az életedet. Persze az is lehet, hogy pár év múlva, ha komolyodsz és felnõsz befejezed ezt az önsajnáltatást, de addig sem ártana segítség. Ezt helyetted megoldani senki nem tudja, hiába teszel fel itt egy kérdést. Határozd el magad, legyenek céljaid, nézz motivációs videót, olvass ilyen könyveket, sportolj(!). Nem akarod, hogy megalázzanak?! Akkor ne hagyd. Sajnos ez tényleg ilyen ""egyszerû"". Helyetted ebben a világban senki nem fog semmit megtenni, sajnos-vagy nem sajnos.
Szia, én is hasonló dolgokkal küzdök. 26 éves srác vagyok. Nagyon, de nagyon sok pszichológiával foglalkozó könyvet olvastam, és Timothy D. Wilson: Ismeretlen önmagunk címû könyvében találtam egy jó módszert. Összefüggõ, koherens történetet kell alkotni írásban, és így feldolgozható a múltbéli trauma. Pannabbaker írt errõl könyveket, és tervezem, hogy kiveszem a mûveit a könyvtárból, és elvégzem a gyakorlatokat. Azt írja TDW, hogy a pszichológus is úgy segít, hogy egy új történetet alkotunk magunkról, és az életünkrõl. Kell az életbátorság, nekem is szükség lenne rá. De egy szakember valószínû többet segít, mint bármilyen önálló munka. Javulást kívánok.

Megcsaltam a barátomat, és szakítani akarok vele, elmondjam vagy se?

Tudom, hogy szemétség volt, erről nem kell tájékoztatni, de ha valakinek így nyugodtabb a lelke, hogy olthat, akkor tegye, csak válaszoljon a kérdésre is. Nem érdemli meg, hogy pocsékoljam az idejét, szóval szakítok vele, a kérdésem annyi, hogy elmondjam neki ezt, vagy se? Én úgy gondoltam nem, mert nem akarom feleslegesen kínozni vele, de nem tudom, hogy korrektebb? Fiúk, ti "akarnátok" tudni?

Legjobb válasz: Ne mondd el. Minek? Így is elég trauma neki a szakítás. Anno én is így hagytam el az exem, meg is kérdezte, hogy megcsaltam-e, mondtam hogy nem. Nem tudom, elhitte-e, de én nem bántam meg a dolgot.

Ne mondd el. Minek? Így is elég trauma neki a szakítás. Anno én is így hagytam el az exem, meg is kérdezte, hogy megcsaltam-e, mondtam hogy nem. Nem tudom, elhitte-e, de én nem bántam meg a dolgot.
Mondd el neki, te igen okos. Neked tetszene, ha ezt tennék veled? Pedig nagyon megérdemelnéd. Egy gerinctelen liba vagy. Nem értem egy kapcsolaton belül miért kell félreke.félni. De remélem te is így fogsz járni!
Szerintem az a minimum, hogy õszinte leszel vele ezek után... különben ha nem mondod el, milyen kifogással jössz, hogy miért szakítasz vele? Így legalább számára is világos lesz a helyzet.
Csak nyugodtan, õ csak jobban jár:) Nehogy már neked álljon feljebb, mikor megcsaltad... tökmind1 milyen kifogással jössz, erre nincs mentség.
mond meg neki, legalább így megtudja h ribanc vagy, ha esetleg késõbb azon gondolkozna újra járna veled.
Nem mondanám el neki. De, ha nem akarna elengedni, szenvedne miattam, vissza akarna kapni, akkor igen. Ha el tudtok békésen válni, túl tud lépni rajtad, szerintem jobb, ha nem tudja (egy világ omlana össze benne), de ha meg akarná alázni magát elõttem azzal, hogy még "vissza akarja könyörögni magát", akkor inkább elmondanám.
elõbb utóbb rájön...
#15 Sose jött rá..
még rájöhet..
Azt erõsen kétlem. Köszönésig sem jut az exem, a másikkal meg semmiféle kapcsolatban nem áll. De az az igazság, hogyha megtudná sem érdekelne már. Õt se különösebben. Na meg eltelt azóta 3 év. Szóval mint mondtam..sose jött rá, és nem is fog.
Ellenben én tudom, hogy megcsalt.. :) Letagadta. A mai napig nem tudja, hogy tudom.
Én nem mondanám el neki. Minek okozzak neki még nagyobb fájdalmat? Ezzel az egésszel maximum az én lelkemen könnyítenék az õ kárára. Szóval nem, nem mondanám el neki.
Hiába adunk tanácsot, te úgysem fogod elmondani. Ismerjük a lelkivilágodat, mert tipikus vagy.
Mondd persze! :) Így legalább nem fog szomorkodni, mert tudja hogy milyen egy -inkább nem mondom ki- embert veszített. Bár ezzel õ inkább nyert... :)
A kérdező hozzászólása: Jártam így... tudom milyen. Tudom, hogy szemétség volt, mondtam. Nem is védem magam sehogy.
Ha ez az ok, akkor megérdemli, h tudja... legalább a jövõben tudni fogja, kit kerüljön :)
Ha már nincs szükséged a barátodra, mert már nem kell, vagy mert jobbat találtál, akkor szakításnál felesleges egymást kínoznotok azzal hogy kapcsolatotok ideje alatt megcsaltad. Viszont ha csak emiatt érzett lelkiismeret furdalás miatt akarsz vele szakítani, azzal nem biztos hogy bármelyikõtöknek is jót teszel. 36F
Szerintem be mond el, igy is eleg rossz lesz neki. Amirol megnem tud, az nem faj neki.
A kérdező hozzászólása: Nem keresek kifogást, nem is áll feljebb. Nem tudom ezt mibõl szûrted le. Azt akarom, hogy neki egyszerûbb legyen, és ez nem tudom, hogy akkor jobb ha tudja vagy akkor ha nem?
fiuk tudjátok ere a mondást nics ku-rva mind egy forma ugy ahogy ez a lány is az ember kedves a lányokal oszt ez a vége

3eve vagyok a baratommal de mar nem olyan mint regen, szakitani szeretnek de nem akarom megbantani, mit tegyek?

mar 1 eve utalom ha hozzam er,mar nem erzem jol magam vele, szakitani szeretnek de nem akarom megbantani, es most a napokba megismertem egy sracot beszelgetunk setalgatunk es jol ereztuk magunkat es a bucsuzasnal megcsokolt en nem nagyon elenkeztem 3szor talalkosztunk es mar le akart fektetni a harmadik alkalommal,en persze nem mentem bele, honan tudom hogy csak le akar fektetni?neki is van baratnoje es o is azt alitja hogy nem szereti,honan tudjam hogy igazat mond?mit tegyek?,es buntudatom is van,meg nem csaltam meg senkit.

Legjobb válasz: Hát arról nem tehetsz, hogy külföldön van. Ha "záros határidõvel" hazajön, akkor szerintem várd meg, és személyesen mondd el neki, hogy már nem szereted, így nincs értelme folytatni (másik pasiról ne szólj szerintem ekkor) De ha tényleg nem szereted, és undorodsz tõle, nincs miért folytatnotok... A másik srác: barátnõje van, 3. alkalommal meg akart fektetni - komolyan elhiszed, hogy nem csak szexet akar? Ne legyél ilyen naív! Majd ha szakít a barátnõjével miattad, akkor látok esélyt arra, hogy mást is akarhat, de 3. randis ágybabújásnál kis esélyt látok arra, hogy többet akarna valaki. (Ha nincs barátnõje, akkor is) Persze lehetséges a dolog, de adott körülmények között max 5%-ot adnék rá, hogy komolyabbat is akar. Mondanám azt is, hogy szerintem gáz, hogy ha nem is szereti a barátnõjét, mást csókolgat mellette, mással akar ágyba bújni, de ez rád is majdnem teljesen igaz, ebbõl a szempontból összeilletek.

Hát arról nem tehetsz, hogy külföldön van. Ha "záros határidõvel" hazajön, akkor szerintem várd meg, és személyesen mondd el neki, hogy már nem szereted, így nincs értelme folytatni (másik pasiról ne szólj szerintem ekkor) De ha tényleg nem szereted, és undorodsz tõle, nincs miért folytatnotok... A másik srác: barátnõje van, 3. alkalommal meg akart fektetni - komolyan elhiszed, hogy nem csak szexet akar? Ne legyél ilyen naív! Majd ha szakít a barátnõjével miattad, akkor látok esélyt arra, hogy mást is akarhat, de 3. randis ágybabújásnál kis esélyt látok arra, hogy többet akarna valaki. (Ha nincs barátnõje, akkor is) Persze lehetséges a dolog, de adott körülmények között max 5%-ot adnék rá, hogy komolyabbat is akar. Mondanám azt is, hogy szerintem gáz, hogy ha nem is szereti a barátnõjét, mást csókolgat mellette, mással akar ágyba bújni, de ez rád is majdnem teljesen igaz, ebbõl a szempontból összeilletek.
Ha nem mûködik a dolog szakíts.Ha nem akarod nagyon megbántani ne mondd el a másik pasit neki csak hogy nem mûködik a dolog.Ennyi.Ja a másik pasi hát azt neked kell érezned mit akar, benne van a kockázat hogy nem kellesz csak szexre, de ez minden kapcsolatnál kockázat.
Azzal bántod meg a pasidat, ha még tovább húzod. Hívd fel vagy valami... beszéld meg vele, hogy személyesen ez nem jó, mert akkor talán nem bírod megtenni a dolgot. Ne húzd az agyát.
Most jobb ha megcsalod mint ha szakítasz vele? Melyikkel bántanád meg jobban... Csak gratulálni tudok
hivd fel! mond meg neki igy ö is már félre mehet...

A barátom szakítani akar velem mert nincs munkája, és nincs hol laknia. Hiába mondom neki, hogy engem ez nem zavar, azzal érvel, hogy jobb lesz így nekem. Mit tegyek?

Legjobb válasz: béna egy kifogása van a palidnak ...szerintem nem kell pénz a szerelemhez, ha ezért akar veled szakítani nem lehetett vmi erõs kapcsolatotok

béna egy kifogása van a palidnak ...szerintem nem kell pénz a szerelemhez, ha ezért akar veled szakítani nem lehetett vmi erõs kapcsolatotok
önérzetes a srác, ami érthetõ, de én a helyében nem lennék ilyen szigorú magamhoz
Mi is volt, hogy egy keresetbõl éltünk sokáig, mégsem adtuk volna fel a kapcsolatunkat. Kicsit összehúztuk magunkat és kész. Ráadásul attól, hogy most nincs munkája a barátodnak, még nem biztos, hogy pár hónap múlva nem talál valamit. Saját lakása meg a mai világban azért nem mindenkinek van. Keressen szorgalmasan munkát, esetleg ha van valami pár hónapos jó kereseti lehetõség külföldön, azt is vállalhatja. Aztán ha mindketten úgy álltok anyagilag és össze akartok költözni, kivehettek albérletet.
Jobb lesz így valóban Te nem érzed át a munkanélküliség és nincstelenség fogalmát, és a szerelem nem csak abból áll hogy összebújtok meg eljártok ide oda 21/F
Így van, ahogy az elsõ leírta. Pénz nélkül meghal a szerelem is, mert felõrli az embert a nincstelenség.
Ja, nem kell pénz a szerelemhez. Próbáld, ki, hogy nem tudod a csajodat elvinni sehova, még egy fagyit sem tudsz megvenni neki, de az nem is lényeg, hanem éjszaka majd a csillagos ég alatt összebújtok, mert nincsen még lakásod sem, ergó az alapvetõ dolgokat, mint tisztálkodás, evés alvás, nem tudod normálisan elvégezni, de ez nem baj, csak szerelem legyen....Hát graulálok az ilyen felfogáshoz!
Ha tudsz segiteni neki ebben, csak akkor ne zavarjon. Különben tényleg jobb lesz ha elengeded. Nagyon rossz helyzetben még igyekezzen neked is megfelelni?
A kérdező hozzászólása: Nálunk lakik ezért nem baj, hogy nincs lakása. Amúgy nem vagyok egy olyan csaj aki kihasználja a pasiát.

A barátom szakítani akar vele. A távolság miatt. De azt mondta h szeret és h nekem így lesz a legjobb. adott 1 hetet h meggyőzzem h van értelme folytatni. Mit csináljak? :\

Legjobb válasz: Menj el hozzá,és keféld ki belõle a lelkét is.utána mond azt neki,hogy ha ezekutánis szakítani akar,akkor egy idióta...nem viccnek írtam,fogadd meg.

Menj el hozzá, és keféld ki belõle a lelkét is.utána mond azt neki, hogy ha ezekutánis szakítani akar, akkor egy idióta...nem viccnek írtam, fogadd meg.
Szakits vele te!;))
A kérdező hozzászólása: csak az a baj h nagyon szeretem :\
Ha igazan szeretne es komolyan gondolna a kapcsolatotokat nem szakitana veled. De bizonyara jobban szereti a suru nemi eletet mint teged, es fel h a tavoletedben ugy sem birna ki nelkule, ezert inkabb szakit veled. Fogadd el hat, mert jobb ha szakitottok mintha allandoan megcsalna
Mennyi a táv? Mióta együtt? Korotok?
A kérdező hozzászólása: 280 km :'( 10 hónapja.. én 15 õ pedig 18
280km-nél lehetetlen kapcsolatot fenntartani...Engedd õt el!
A kérdező hozzászólása: eddig mindig meg tudta oldani.. :\ múlt héten is itt volt és minden rendben volt.. tavaszi szünetben én mentem volna... de ma feljött és azt mondta h szeret.. és meg is csókolt meg minden.. :\ aztán hazament.. :\

Úgy érzem a barátom szakítani akar, de nem meri még megtenni, sokszor mond furcsa dolgokat, pl. hogy nem szakít könnyen, meg hogy mindig emlékezni fog rám. Ez mit jelent?

Legjobb válasz: azt hogy szeret téged ha ilyet mond hogy mindig emlékezni fog rád, de leeht van a háttérben egy másik lány aki iránt akármit is érez és most nem tudja hogy mit tegyen és igy nehéz a szakitás mert biztos szeret téged csak már valoszinû nem ugy mint régen. miota vagytok amugy együtt? az sokat elárul. mert ha régota akkor leeht hogy már megszokás neki és másra vágyik és csak azért akar szakitani.

azt hogy szeret téged ha ilyet mond hogy mindig emlékezni fog rád, de leeht van a háttérben egy másik lány aki iránt akármit is érez és most nem tudja hogy mit tegyen és igy nehéz a szakitás mert biztos szeret téged csak már valoszinû nem ugy mint régen. miota vagytok amugy együtt? az sokat elárul. mert ha régota akkor leeht hogy már megszokás neki és másra vágyik és csak azért akar szakitani.
akkor meg leht hogy nem is akar szakitani csak te érzed igy, szerintem probálj meg beszélni vele hogy mit szeretne.
Egyáltalán miért akar szakítani? Mindennnek van oka...
A kérdező hozzászólása: nemsokára 1 éve, de azt mondja szeret

Szeretem a barátom de már nem birom a volt barátnője megjegzéseit hogy megcsal a pasim. Ezt elmondtam a barátomnak és ugy hogy én szakitani akarok e miatt. Aztán rájöttem hogy hülye vok még időben és megint járunk. Mit csináljak?

Nagyon haragszik mit csináljak hogy bebizonyitsam hogy csak elbizonytalanodtam?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem el kellene mondanod neki,hogy mit hallasz a volt barátnõtõl állandóan.Úgy tûnik,hogy csak szét akar titeket választani ezzel. Persze,hogy elhiszed már Te is egy idõ után,ha mindig ezt hallod.Én is jártam már így. A rosszindulat beszél belõle.Egy kicsit furcsa,hogy senki más nem tud arról,hogy megcsalna Téged csak az ex!? Ne foglalkozz vele,beszéld meg a pároddal,hogy Téged mi nyomaszt és együtt találjatok valami megoldást.

Szia! Szerintem el kellene mondanod neki, hogy mit hallasz a volt barátnõtõl állandóan.Úgy tûnik, hogy csak szét akar titeket választani ezzel. Persze, hogy elhiszed már Te is egy idõ után, ha mindig ezt hallod.Én is jártam már így. A rosszindulat beszél belõle.Egy kicsit furcsa, hogy senki más nem tud arról, hogy megcsalna Téged csak az ex!? Ne foglalkozz vele, beszéld meg a pároddal, hogy Téged mi nyomaszt és együtt találjatok valami megoldást.
gyilkold meg a kur.váját

A barátom szakítani akar velem mert nem tudunk találkozni gyakran emiatt sokat veszekszünk a nagyszüleim nem tudják hogy van barátom mert nem engedik de nagyon szeretem nem szeretném elveszíteni emiatt, mit tehetnék?

Legjobb válasz: szia. Ugyanebben a cipõben járok. Alig találkozok a barátommal,pedig nincs suli,azt hittem nyáron jobb lesz. A szüleim most se engednek nagyon sehova,pedig énis csak a barátommal lennék. Azt mondták inkább nézzen este a tv-t velük,mint máshol legyek 18 évesen. Nem tudom mi a megoldás. Gyerekes lenne egy elköltözés, sajnos,ha konzervatív gondolkodásúak nehéz meggyõzni õket,énsem tudom,sokat hallok is miatta,ami felõröl. És semminek nem tudok igazán örülni,ha a barátommal is vagyok,nem lehetek igazán boldog, mert azon agyalok,mi lesz,ha hazamegyek.

szia. Ugyanebben a cipõben járok. Alig találkozok a barátommal, pedig nincs suli, azt hittem nyáron jobb lesz. A szüleim most se engednek nagyon sehova, pedig énis csak a barátommal lennék. Azt mondták inkább nézzen este a tv-t velük, mint máshol legyek 18 évesen. Nem tudom mi a megoldás. Gyerekes lenne egy elköltözés, sajnos, ha konzervatív gondolkodásúak nehéz meggyõzni õket, énsem tudom, sokat hallok is miatta, ami felõröl. És semminek nem tudok igazán örülni, ha a barátommal is vagyok, nem lehetek igazán boldog, mert azon agyalok, mi lesz, ha hazamegyek.
A kérdező hozzászólása: én is igy vok vele nekem sem engednek semmit jobb ha otthol vok ezt mondják de én 15 vok azért neked van beleszólásod mert már 18 vagy nekem nincs csak akkor lehet majd barátom ha 18 leszek de én nagyon szeretem a barátom és unom már hogy titkolóznom kell de ha megtudják akkor pakolhatok sajnos
Pakolhatsz? Komolyan ilyen drasztikusak? 16 voltam, mikor 1. barátom volt, hááát, heti 1x voltam vele fél délutánt, esetleg suli közben pár lopott órát. A korod még a baj, nem verheted ki a hisztit, nem vagy 18 se, bár nézd a helyzetem, nekem se lett jobb. elsõ voltam
A kérdező hozzászólása: igen pakolhatok akkor azt mondták nem azért költenek rám hogy pasizzak hanem azért hogy szakmám legyen és érettségim szval addig nincs pasizás pedig nekem is õ az elsõ barátom és nagyon szeretem és õ is szeret engem de sajnos nem engedik azt hittem hogy nyáron jobb lesz nekem is de sajna mégrosszabb nem engednek sehova még jóhogy a suli ott volt mert ott mindig vele lehettem mert kolisok voltunk mindketten

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!