Találatok a következő kifejezésre: A baratom 17 (385 db)

Mit vegyek a barátom 17. születésnapjára? (többi lent)

Barátommal 3 hónapja vagyunk együtt, hamarosan születésnapja lesz. Nincs sok pénzem, nem is gondoltam óriási dolgokra. Elõször parfümre gondoltam, de az az én csekély pénztárcámnak egy csöppet drága.

Legjobb válasz: Ne vidd tulzásba,és ne csinálj neki nnagyügyet..,ha nem tudsz autót venni megteszi eggykis apróság is..az a lényeg,hogy nem feledkeztél meg róla nem az hogy mit veszel neki!:) Te kis Butuss 17 éves elfenekelnélek,ha az én barátnõm lenél!:))(Bocsrészegvagyok..)

Ne vidd tulzásba, és ne csinálj neki nnagyügyet.., ha nem tudsz autót venni megteszi eggykis apróság is..az a lényeg, hogy nem feledkeztél meg róla nem az hogy mit veszel neki!:) Te kis Butuss 17 éves elfenekelnélek, ha az én barátnõm lenél!:) )(Bocsrészegvagyok..)
Tökéletes :) a kép meg egy csoki :) örülni fog neki hidd el :) U.I. : Te legalább nem felejted el xD
A kérdező hozzászólása: nem viszem tulzasba, de megkoszonnem egyuttal azt, hogy engem valasztott, hogy szeret.. ereztetem vele, hogy itt vagyok neki, szeretem es meglepem valamivel:) te szegeny kis reszeg fiu:D egeszsegedre valjon!:D
A kérdező hozzászólása: akkor ennel a dolognal maradok:) ) biztos orulni fog neki, a csoki felet meg szerintem az en szamba fogja beletomni..:D 'ha en hizok a csokitol, te se maradj ki' alapon:D koszonom a valaszokat:)

Szerintetek nagy bûn ez 17 évesen? 17/L vagyok a barátom 17/F

a szüleim szerint fiatal vagyok a pasizáshoz. De van barátom és úgy oldjuk meg a találkozást hogy suli után elém jön egy fél órára, néha együtt megyünk suliba meg a hegedû óráim után találkozunk. És ezt nem tudják a szüleim

Legjobb válasz: Dehogy bûn :) Csak a szüleid nem értik meg, hogy változott a világ. A mai átlag embereknek már az a normális ha 14 évesen már elvesztik a szüzességüket és hetente váltogatják a partnereiket(sajnos). Ez teljesen normális :) A szüleiddel van probléma. Érezd magad jól vele, szeresd :) Remélem segíthettem. 17/f

Dehogy bûn :) Csak a szüleid nem értik meg, hogy változott a világ. A mai átlag embereknek már az a normális ha 14 évesen már elvesztik a szüzességüket és hetente váltogatják a partnereiket(sajnos). Ez teljesen normális :) A szüleiddel van probléma. Érezd magad jól vele, szeresd :) Remélem segíthettem. 17/f
12 év korkülönbségre azért túlzás azt mondani, hogy majdnem az apád lehetne.. Egyébként kérdezõ, nem értem a szüleidet. Ha 5 évvel fiatalabb lennél, akkor valóban nem kellene pasizni, de basszus, 1 év múlva nagykorú leszel, és nem engedik a szüleid? Amúgy próbáltál már velük beszélni errõl, vagy nem is tudnak a barátodról? Ha esetleg említetted már nekik, akkor mit szóltak?
Nem igazán értem, h mi bajod van a 12 év korkülönbséggel. Egyáltalán nem nézki annyinak amennyi, ad magára. Nem értem mi a problémád ezzel, talán féltékeny vagy, h nekem jutott annó 16 évesen egy érett férfi? Neked biztos nem jutott ki a jóból. Amúgy meg az én szüleim közt is 9 év van. És, ha 12 év van, akkor mi van? Nagyon jó a kapcsolatunk és nem hiába vagyunk együtt már 7 éve! De, ha kételkedsz, mutathatok családi fotót is ;)
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Kedves utolsó! ha hányingered lesz tõle, ne olvasd.. meg ne kommentelj.. amúgy.. nem tudom min vagy ennyire kiakadva.. anyám és apám között 22 év különbség volt.. és anyám 17 volt amikor összejöttek... össze is házasodtak 2 évvel késõbb.. és nem váltak el és jól megvoltak.. csak aztán apum meghalt.. és nekem is az idõsebb pasik jönnek be.. 13 éves koromban volt egy 21 éves pasim.. egy skinhead.. 2 évvel késõbb egy 22 éves akivel szakítottam. (drága ismerõsök bemesélték h látták vki mással.. aztán amikor dobtam kijelentették h ja bocs csak vicceltünk, de legalább megszabadultál tõle..).. utána egy évvel egy 22 éves punk, aki aztán elég csúnyám kihasznált.. utána szintén egy 22 éves punk, az elõzõ egyik haverja, aki már több mint fél éve próbálkozott.. teljesen megváltozott miattam.. aztán szét mentünk (már nem volt nyár.. és sok a távolság a koli és a szülõvárosom között.).. és azóta még mindig próbálkozik.. depressziós lett anno.. so.. nem feltétlen használják ki z idõsebb férfiak a lányokat.. oké.. van aki igen.. mint a mellékelt ábra mutatja én is belefutottam egybe..
Azért ezt nem nagyon kellene hirdetni, hogy 16 évesen 28 évessel jöttél össze. Majdnem apád lehetne basszus, úristen, kiráz a hideg. Francért olvashatom ezeket a kérdéseket, csak hányingerem lesz.
16 évesen jöttem össze mostani férjemmel. 12 év van közöttünk, ezért oda álltam anyukámék elé, h mit gondolnak, plussz még van egy kislánya is. Azt mondták, h ha boldog leszek és nekem ez a jó hát oké, de nekik nincs bele szólásuk, ez az én magánéletem. Tátva maradt a szám! Azóta is együtt vagyunk, már 7 éve, és van egy közös kisfiúnk is már. Szóval egyáltalán nem gondolom azt, h ez bûn. Talán egy picit az, h titokban csinálod, de ha nem értik meg a szüleid akkor csináld így. El múlsz 18 és akkor már azt csinálhatsz amit akarsz ;)
Szerintem bûn, hogy titokban csinálod. Így soha az életben nem fogsz tudni kialakítani a szüleiddel rendes kapcsolatot, bizalmat stb., mert bármilyen konfliktusotok lesz, te inkább titokban csinálod a dolgokat, minthogy harcolj azért, hogy megértsék a dolgokat. Persze nyilván nem normális, hogy tiltanak attól, hogy barátod legyen, de ha késõbb komolyra fordul a dolog, és kiderül, hogy ti elõtte évekig titokban jártatok, soha nem fogják õt elfogadni a szüleid. Próbálj meg érett felnõttként beszélni velük errõl, gyõzd meg õket érvekkel. Kössetek kompromisszumot, pl. hátha belemennek abba, hogy amíg nem romlanak a tanulmányi eredményeid, és ugyanúgy kiveszed a részed az otthoni feladatokból, addig semmi okuk nincs tiltani a fiútól. Erõszakold ki belõlük, hogy konkrétan elmondják, mi az oka annak, hogy nem pasizhatsz, mert az, hogy "fiatal vagy" nagyon nem elég.
17 évesen már bõven normális. Manapság már sok 13-14 éves nem szûz, na azt nagyon korainak tartom. De, hogy 17 évesen ne is randizhass?? Ez erõs túlzás.
Az elsõnek igaza van. Persze nem normális, hogy 14 évesen járnak, de van ilyen. Ha 17 évesen van egy pasi, az nem bûn, csak mindig legyél észnél!(: 15/L^^
régen is volt ilyen, csak a Szülõk mindig a saját hibáiktól féltik a gyerekeiket, ezért akarnak mindent tiltani...

17 éves lány vagyok, 2 és fél éve vagyunk együtt a barátommal (17). Az elején minden rendben volt de mostanra rengeteget veszekszünk aztán meg kibékülünk, majd az egész kezdődik előlről. Én betegesen féltékeny vagyok és ez elen nemtudok semmit tenni!?

A tegnap este is veszekedtünk egy csaj mián aztán mindenféle hülyeségek mián. Ismét nagyon elfajultak a dolgok a barátom lemocskolt de durán utána kezet emelt rám(nem az els? alkalom). A karomon egy igen nagy seb van,tele véraláfutásokkal... De nem is ezek a dolgok fájnak hanem a szavak,mikor azt mondta hogy velem minden perc kár és bánja hogy megismert. Azt is mondta h alig várja h megszabaduljon töllem de mikor lenyugszik azt mondja ezeket hirtelen felindulásból mondja és ez nem igaz. Nem tudok eligazodni rajta! Mit lehet tenni ilyen helyzetbe?? Nagyon szeretem ?t!

Legjobb válasz: Sürgõsen vess véget ennek, ha nem akarsz életed végéig boxzsák lenni. Az nem férfi, aki megüt meg nõt, érvek helyett. De magadat is vizsgáld meg, ez a féltékenység az összes jövõbeli párkapcsolatodat el fogja rontani. MNi az oka, hogy féltékeny vagy? Miért nem tartod többre magad, akivel érdemes együtt lenni és akihez hûséges lehet lenni?

Sürgõsen vess véget ennek, ha nem akarsz életed végéig boxzsák lenni. Az nem férfi, aki megüt meg nõt, érvek helyett. De magadat is vizsgáld meg, ez a féltékenység az összes jövõbeli párkapcsolatodat el fogja rontani. MNi az oka, hogy féltékeny vagy? Miért nem tartod többre magad, akivel érdemes együtt lenni és akihez hûséges lehet lenni?
17 éves léttedre nem pasizni kellene, hanem a helyesírási könyvet bújni! Am faka a kérdés vagy cigók!
Fake*

Én 13 éves vagyok, a barátom 17. Milyen az első csók?

Még soha nem csókolóztam, és ezt ? is tudja.Még csak pár hete járjunk, és kérdezett ezt-azt. Köztük azt is csókolóztam-e eddig. Természetesen azt feleltem, hogy nem. Milyen az els? csók? Hogyan kell?

Legjobb válasz: Barátodra rá fér egy 20 év katonaság.

Barátodra rá fér egy 20 év katonaság.
A barátod pedofil?
nem vagyok hajlandó elolvasni az indoklást / önámítás részt. a barátod pedofil / szimplán béna és ezért könnyû prédára hajt. undorító! vagy kisebbségi többség vagytok? mert akkor teljesen normális :D m1 lesz itt még jobbik kormány majd rendet rak talán ezen a téren is..:)
13 évesen még ne nagyon smacizgasson veled a barátod, mert egy kedves szomszéd úgy feljelentheti, mint a sz*r.
Korkülönbségtõl függetlenül: akkor értél meg az elsõ csókra, amikor majd magától jön. :-)
"Szerintem a pedofília ott kezdõdik hogy a kisebb korú gyerek nem szeretne az idõsebb féllel kapcsolatot létrehozni. " Nem, azt zaklatásnak hívják, és korfüggetlen.
A kérdező hozzászólása: köszi hogy megvédtek, és persze a válaszokat is :)
én is pont így vagyok/voltam 17 volt én 13 1 hónapig 1ütt voltunk majd szakítottam vele külsõ okok miatt aztán mostmár 18 és én még mindig 13 összejöttünk megint és nagyon szeretjük egymást :)
14. vagyok. bocsi az lemaradt hogyha pl egy 50 éves csóka egy 8 évest rávesz cukorkával meg hasonlókkal hogy elégítse ki na az pl nálam kiveri a biztosítékot. de mondjuk ha valaki olyan helyzetben van mint a kérdezõ akkor én azt még nem feltétlenül gondolom pedofílíának.
Èn is 13 vagyok ès az elsô csókom egy 18 èves fiuval volt akivel 5hónapot voltam azóta másik barátom van ô is 13èves ès nem volt pedofil!!!! Mondhatjátok hogy ribanc vagyok de nem. Nem volt köztünk szexuális kapsolat ès èn szakítottam vele.
én is 13 vagyok.nekem az elsõ csók idén nyáron volt...egy 23 évessel.szóval hát na. ne parázz rá az a lényeg.én észre sem vettem szinte mikor tánc közbe lekapott.:D a lényeg, hogy majd jön magától..elméletben tanulni szerintem ezt nem nagyon lehet.:)
A kérdező hozzászólása: oksi, köszönöm.
Szerintem a pedofília ott kezdõdik hogy a kisebb korú gyerek nem szeretne az idõsebb féllel kapcsolatot létrehozni. Szóval ha szexelnétek (és az irái stilusod alapján azt gondolom hogy van benned erkölcs és még vársz ezzel) akkor törvényileg tényleg pedofil lenne de igazából nem mert te is belementél erõszakosság nélkül. Tehát nem kéne õt ezekkel bántani!:) a kérdésre pedig az a válaszom hogy az majd jön spontán magától. Ne feszülj rá és akkor nem lehet báj ;) huhh na bocsi a hosszú komiért:D
Nagyon szívesen. Én mindig az igazság oldalán állok
13 évesen... könyörgöm. Te jó ég.
Ha 18 éves elmúlt volna, akkor lenne komoly probléma, de még így is az. Ne akarj ennyi idõsen ilyenekkel foglalkozni, bõven ráérsz még. Gondolom szeretnél még középiskolába járni, és nem a gyereknevelés a célod az elkövetkezõ években.
Ne vedd sértésnek, de az, hogy egy 17 éves srác elkezd járni egy 13 évessel eléggé furcsa. A barátodban vagy pedofil hajlamok vannak, vagy csak egyszerûen képtelen a saját korosztályából egy lányt szerezni magának.Ha jól tudom miután betöltötte a 18at és te még mindig 14 alatt leszel és esetleg még szexuális viszonyotok is lesz, az már törvényileg liliomtiprásnak számít és följelenthetõ lesz a barátod. Szóljatok ha rosszul tudom!:D Egy szóval nem ajánlom neked, hogy folytasd ezt a "kapcsolatot"...A kérdésedre válaszolva pedig ne görcsölj az elsõ csókon. Az majd magától jön. A lényeg, hogy olyannal csináld akit tényleg szeretsz. Remélem nem ezzel a sráccal fogod!:)
nem kell betöltetnie a 18-at ha szexuális kapcsolatot létesít egy 14 alattival az már büntethetõ. Mivel van fiatalkorú bûnözõknek is fenntartott intézmény.
Kiskorú megrontásáért remélem lesittelik a kis mocskot!
Kiskorú megrontása? Úr isten még csak nem is csókolóztak...
Hadjátok békén szegény kérdezõt! Nem tehet róla, hogy szerelmes. Ekem is ez volt. A bartom meg köztem nagy a korkülönbség de minket nem zavar. Ha két ember szereti egymást, akkor ne akarjatok közéjük állni. Én is elkövettem egy nagy hibát, egyszer kitettem egy kérdést, amibõl kiderült a korom meg a kora és jócskán.leszolltak. A lényeg: Hadjátok öt és õket békén!
A kérdező hozzászólása: Többen írtátok, pedofil. Nem, nem az. Nagyon is jó fej, és tudja hogy nem fogok túlmenni a csókon. Nem volt szerelem elsõ látásra, hanem szépen kialakult. Nem kell leszólni. Máshol azt írogatjátok a kor nem számít, itt meg írogattok, h pedofil így úgy. Az utolsó kommentelõnek köszönöm a védelmet ;)
Húha..ámulok a válaszokon :O 13 évesen az elsõ csók egy 23 évessel?! A másik kiscsaj meg egy 18 évessel? Gratulálok, remélem anyu és apu büszke rátok ! Mielõtt még elkezdenétek , hogy egy kioktató akárki vagyok, közlöm veletek, hogy én is csupán egy veletek nagyjából egykorú gyerek vagyok :') Jahm, és bár nem tartozik rám, ki -mikor kezdi, ez nem helyes szerintem.Kérdezõ ráérsz, bõven még, elvégre csak 13 vagy. Magától fog jönni, nem kell rástresszelni, remélem jó élmény lesz!:D

Mit vegyek a baratom 17. -ik szulinapjara? (2 eve vagyunk egyutt)

20 adikan lesz a szulinapja,szoval nemsokkal karacsony elott....karacsonyra egy parfumot kap es egy kozos kepet bekeretezve,szoval ez a ketto kilove,es fogalmam sincs hogy a szulinapjara mit vegyek.

Legjobb válasz: ti 17 eves fiuk minek orulnetek?

A kérdező hozzászólása: ti 17 eves fiuk minek orulnetek?
Oké, rohadt hasznos lesz ez a tanács, de figyeld ki, hogy mi hiányzik neki, bármi ami hétköznapi dolog, de mégis már nem az igazi. Pl. nekem anno a barátnõm egy új pénztárcát vett, mert látta, hogy szakadt a régi, meg panaszkodtam rá. Nem tudom pénzben hogy állsz, de a hobbijával kapcsolatos könyv is örömet okozhat :D
2 éve kapcsolatban vagy, és nem jöttél még rá, hogy az ajándéktárgy a halál?? a legjobbak mindig az egyedi dolgok, amit te készítesz, ami valami közös emlékhez köthetõ? én meg innen aztán tényleg nem tudom, milyen típus a barátod, mûvész, sportoló, stb, de azt ajánlom, NE vegyél neki semmilyen tucatsz.rt. És aminek az én pasim legjobban örült? Fûzõ és combfix, rajtam:P
A kérdező hozzászólása: fuzo , combfix mar megvolt, ...valamint nyaklanc, gyuru, piercing, plussmaci, kulcstarto valamint kozos emlekhez kapcsolodo ajandek (egy ne zavarjanak tabla mert rokonai folyton ranknyitotak szex kozben) stb mert meg sorolhatnam de mar kifogytam az otletekbol :(

A barátom miért ilyen "gonosz" a barátom? 17/L

Nem tetszik neki ,hogy ilyen jó a kapcsolatom apával. Nem tetszik neki ,hogy szoktunk közös film néz? estéket tartani pénteken amely után egymás mellett alszunk. Perverznek tartja az apámat, mert azzal szokott viccel?dni ,hogy belefúj a hasamba. Néha azt is szokta csinálni apa, hogy kézben visz fel a lakásunkig a lépcs?házban. :) Miért zavarja ?t, ha a barátn?je jóban van az apukájával?

Legjobb válasz: mármint azt mondd el, amit itt leírtál

mármint azt mondd el, amit itt leírtál
kérdezõ azért mert ilyet egy 5 éves kislánnyal szoktak csinálni.
másképp szocializálódótt, más neki a természetes ilyeneket inkább kislánnyal csinálnak, te meg már szinte felnõtt nõ vagy, nekem is furcsa, de neked meg gondolom ez a természetes
17 évesen velem ilyet nem csinált az apukám 17 évesen én már nõnek számítottam, és amiket apukád csinál, azt egy fiúnak kellene, nem apukádnak... kicsit egészségtelen a dolog. szóval ilyeneket akkor csinálnak az emberek, mielõtt összejönnek. játék, flört. szóval apa-lánya kapcsolatban szerintem ez nem stimmel.
elõzõ: mondja el a barátjának, hogy az apja belefúj a hasába? :D (Szerintem se normális ez egyébként, persze nem állítom hogy beteg az apád, csak azt, hogy én nem aludnék együtt a 17 éves lányommal, meg nem fújnék bele a hasába)
szerintem ne legyél otthon melltartó nélkül, meg kisszoknyában jobb a biztonság...(apuka megleshet tuti)
ne parázz csak trollkodok. egyébként mond ezt el a barátodnak is és jólesz
Nyugi, teljesen normális a dolog!!! Az elõzõk, csak irigykednek, avagy azt sem tudják, hogy mirõl beszélsz... Maradj ilyen jóba apukáddal, hiszen õrá bármikor számíthatsz! *** A barátok/barátnõk jönnek-mennek, a szülõ viszont ÖRÖK !!
A kérdező hozzászólása: ?
A kérdező hozzászólása: Bocsi a szó ismétlésért.
Mit?
anyu, apu, járunk:D
A kérdező hozzászólása: Jaj ezt elfelejtettem. :S am azt, h járunk.
A kérdező hozzászólása: de szigorúak..
Akkor is ugyan úgy. Még ondhatsz jó dolgokat a srácrról.
Ne azon gondolkodj, hogy mondd el, hanem hogy mit fogsz tenni, ha megtiltják? Õszintén, én nagyonnagyon nem örülnék, ha a 14 éves KISLÁNYOM azzal jönne haza, hogy pasija van, pedig nem vagyok túl konzervatív. De gyerek vagy és még éretlen, ne haragudj. Biztos nem engedném.
mond el anyukádnak és fogadd meg a tanácsait, csóknál tovább ne menj és ne legyen egymásnál alvás, így belefér még szerintem, nem vagyok konzervatív de liberális idióta sem
én 14 vagyok, és szerintem mond el nekik!Ha a régota ismerik , meg a családotok a legjobb barátok, csak örülni fognak szerintem neki.Legalább nem egy ismeretlen srác a számukra
Ha a családjaitok régóta barátok, és a srácról is jó véleménnyel vannak a szüleid, akkor szerintem nem lesz ebbõl gond. Elképzelhetõ, hogy korainak tartanák, de hát "a virágnak megtiltani nem lehet..."

Miért van az, hogy nem merem orálisak kielégíteni a barátom? 17/L

Amikor odakerul a sor akkor eléggé beijedek, hogy nem csinálom jól és nem fogja élvezni.. :S Párszor csináltam neki, de abba hagytam mert kellemetlenul éreztem magam :S

Legjobb válasz: S arra gondoltál már, hogy azért csináld, hogy neki jó legyen? Ha nincs benned valami egyéb dolog ami miatt nem akarod. Akkor miért ne csinálnád végig. Hidd el senki nem születik úgy, hogy ebben profi, s ha közben figyeled mi a jó neki, akkor egyre jobb leszel s egyre jobb lesz neki. Szerintem ne add fel, s a barátod is hálás lesz. Ha van még kérdésed írj, priv.

S arra gondoltál már, hogy azért csináld, hogy neki jó legyen? Ha nincs benned valami egyéb dolog ami miatt nem akarod. Akkor miért ne csinálnád végig. Hidd el senki nem születik úgy, hogy ebben profi, s ha közben figyeled mi a jó neki, akkor egyre jobb leszel s egyre jobb lesz neki. Szerintem ne add fel, s a barátod is hálás lesz. Ha van még kérdésed írj, priv.
Ha nem harapsz bele, az már jó. Viszont ha kellemetlennek érzed, akkor ne csináld. Ott van még a kezed is és még a...
Félsz, hogy megharap a kobra? :D:D:D Nem lehet azt annyira elszúrni. Bekapod, szvod, közben fel-le mozgatod a buksid... Nyelveddel játszol a makkjával...
nem 1 bonyolult dolog
annál g..cibb dolog nincs mint félbehagyni... Neked jó lenne ha jól felhúzna és otthagyna?
Elõször is ne érezd kellemetlenül magad! Nincs miért! Ha rosszul csinálnád úgyis szólna, de ha nem, akkor meg közben kérdezgesd, hogy ez jó, ez jó..... és akkor egy idõ után profi leszel! :-)
mert szûz k u r v a vagy!

Megengedjem neki? Ma a lányom feltett egy kérdést hogy szombaton ott aludhat-e a barátjánál. A lányom 15 éves a barátja 17 egy éve vannak együtt. Ti megengednétek?

Legjobb válasz: Nem értem mi függ ettõl. Iskola után mindig rögtön hazamegy? Hétvégén nem megy át soha a barátjához? Szexelni bármikor tudnak úgy hogy ne tudj róla, az meg hogy együtt alszanak nem olyan nagy dolog.

Nem értem mi függ ettõl. Iskola után mindig rögtön hazamegy? Hétvégén nem megy át soha a barátjához? Szexelni bármikor tudnak úgy hogy ne tudj róla, az meg hogy együtt alszanak nem olyan nagy dolog.
Te tudod mennyire bízhatsz meg benne. Ha attól félsz, hogy leakarnak feküdni, akkor azt megteszik egy délután is. Szerintem engedd el, csak az utálkozás lenne belõle, ha nem aludhat ott. Viszont akkor a fiú is menjen hozzátok. :)
A szexet nem tudod megtiltani. Ha akarják megteszik egy diszkó vécéjében. Vagy hazudozik bújkál. Te tudod hogy hogyan nevelted, megbízhatsz e benne , tud e védekezni, tisztában van e a saját testével , szex-szel stb stb.
én azt mondanám, aludjanak nálatok. akkor haza is kíséri, ott is van, te is jobban megismered, szemmel is tartod.
hááát...nehéz kérdés.És ha vissza kérdeznél h mi lenne ha nálatok aludnának? ha nem megy akkor egy próbát megér...bíznod kell a lányodban, bár tudom h nem könnyû.viszont az h már 1 éve együtt vannak az mellette szól, na meg a pasit is minõsíti(jól).Nem tudni mi a céljuk az ottalvással...de sejteni lehet, nos még mindig jobb igy h megkérdezte, minthogy diszkóba kéreckedik, és közben a pasinál kötnek ki. 23 éves kismama
Vagy... ...nem ezt vártátok? :D
tényleg!ez jó ötlet hogy inkább a fiú jöjjön.de már lefeküdtek egymással??
Én meg ha már fater lennék. a srácnak a tudtára adnám h ha vmi nem odaillõt cselekszik nagyon megbánja. Ezekután jönne a jópofi: Sziasztok érezzétek jól magatokat!:) Ha történne vmi biztos igaz h adnék a kölyöknek jópárat. 18/F
Meg. Így legalább nem egy disco budijába kurelnak. Mond h ha úgy van a fiu is jöhet hozzátok. 19/F
Egyértelmû nem. 33, N De valami kompromisszumot azért ajánlanék. De 15 évesen ez még korai, bármennyi ideje is járnak.
Ez is egy szemlélet, a te nevelésed, látod mikor hogyan nõ, mirõl hogy gondolkozik, de akárhogy is legyen, egy gyerek felnõtt aggyal nem tud gondolkozni, és szerintem ez a kor az pont akörül mozog, hogy még nem, de késõbb igen.
"Azért mert ez egy fajta szemlélet. A te elvedre hivatkozva szinte korhatárt sem kellene semmihez szabni, még az alkoholhoz sem. Szerintem van egy bizonyos határ, hogy mit mikortól, ebbe az együtt alvás is beletartozik." Én vagyok akinek a kérdésére ez a válaszod. És mi az a bizonyos határ? Mibõl gondolod, hogy késöbb jobb lesz neki mint most?
22:28 De igen, az õk dolguk, igen. Mindenki úgy rontja el az életét ahogy el akarja rontani. A kérdezõ kérdezett és én legjobb tudásom és véleményem szerint válaszoltam. Aztán a vélemény tudjuk milyen, mindenkinek van, de senkit nem érdekel a másé... Szerintem egy anya csak jót akarhat a gyermekének... Biztos nem könnyû dolog, mégis véleményem szerint ennek a magját (szexualitás, nemiség, párkapcsolat) hosszú évek folyamán ültetjük és gondozzuk a gyerekben, nem 15 évesen ébredünk arra, hogy a gyerek milyen kérdést tett fel, vajon, hogy legyen...a dolgokat már gyerekkorban az értékeket szépen lassan útravalónak kell pakolni a gyerekbe... kérdezõ nem feltétlen szeretnélek bántani, de annyi a támadó válasz...szerintem a fentieken érdemes elgondolkodni
Azért mert ez egy fajta szemlélet. A te elvedre hivatkozva szinte korhatárt sem kellene semmihez szabni, még az alkoholhoz sem. Szerintem van egy bizonyos határ, hogy mit mikortól, ebbe az együtt alvás is beletartozik.
én 17/L vagyok és szerintem igen engedd meg mert tudom, hogy milyen rossz ha azt mondják, hogy nem... az én szüleim attól félnek, hogy teherbe esek.. de az nappal is lehetséges. De akár mondhatod is neki, hogy nem rendszeres.. mi egy hónapba egyszer alszunk együtt suli idõbe :)
a kérdezõ miért nem reagál semmit?
22:21 es vagyok De miért ne engedné meg neki? Mi történhet ami még nem történt meg vagy ha megtörténik most az miért lenne rossz? Erre válaszolna valaki? És ha õ már most éretnek érzi magát? Ha a fiúnak akkor jó amikor a lánynak? Mi ebben olyan tragikus, hogy ott akar aludni? Nem gruppenezni akarnak vadidegenekkel nem mindha az nem az õ dolguk lenne.
16 voltam, amikor összejöttem párommal és együtt is aludtunk. Szüleink részérõl nem volt gond (pedig õ akkor 22 volt). Az õ szülei ráadásul diplomás emberek, blabla, azóta is együtt vagyunk. 20/L
Még mindig a 22:06os vagyok:) Sok szülõ elég prûd a gyerekével szemben, pedig régen is szexeltek ám a fiatalok már 15-16 évesen.Nagynéném 16 évesen szülte a lányát, egyik ismerõsöm 15 évesen, pedig már õ is túl van a 40-en.Egyszer nagyim mesélte, hogy amikor fiatal lány volt, a szülei nagyon konzervatívan nevelték õket, náluk teljesen tabu volt a szex, meg a nemiség.Szóval egyszer amikor a faluból átmentek a tanyára az egyik ismerõsök, vagy nem tudom én már hogy kicsoda, este látta õket az istállóban a szalmák közt szeretkezni a vele egykorú fiatalokat, 16-18 év körüliek, és azt mondta, hogy annyira megijedt és elszégyellte magát, hogy ilyet látott:) Olyan jól tudta mesélni, mindig dõltünk a nevetéstõl:DD Szóval a lényeg, hogy már akkoris szexeltek, 50-60 éve a fiatalok, csak nem volt internet, ahol ezt ki lehetett beszélni:) 16/L
Nem ismerem a lányod, de 15 évesen nekem egy kicsit korainak hangzik... Persze a döntés rajtad áll, de én a helyedben várnék még ezzel egy-két évet.
22:15 gratulálok, hogy így látod a dolgokat. Egyébként én 17 évesen vártam egy évet, hogy lefeküdjek az akkor 18 éves párommal. Soha egyetlen szót nem szólt, nem erõltetett semmit, sõt mikor nekifogtunk még megkérdezte 2x, hogy biztos-e. Annak ellenére, hogy már több mint 3 éve vagyunk együtt még sosem aludtam náluk. Mégis kibírtuk, na bumm. Nem lettünk se szellemi sérültek se semmi. NEm szeretkeztünk bokorban, diszkóban, parkban, csatornában ISten tudja hol, azért annál több eszünk volt. Ha valakinek nincs annyi esze, hogy ezt átgondolja, akkor nem elég érett a dologhoz, és nem is normális egészen, már bocs. szóval a válaszom: NEM
Szia! 21 éves nõ vagyok. Nem engedném meg. Én úgy gondolom 15 évesen még nem elég érett az ember ahhoz, hogy együtt aludjon a párjával. 17 évesen megengedném, talán 16 évesen is, de a lányod még gyerek. Nem az a baj, hogy barátja van, én már az oviban is szerelmes voltam, de eszem ágában sem lett volna olyat kérdeznem sem a szüleimtõl , hogy ott alhatok-e a barátomnál. És ez nem a szex miatt van, hanem egyszerûen jóhiszemûség. Nem tartom helyénvalónak, annyira elítélendõnek sem, mert nem a hátad mögött akarja csinálni, de ez egyáltalán nem pozitívum. Unokatestvérem például ezt csinálta amit a lányod akar, 19 évesen kiégett, semmi sem érdekli és rosszabbul nem is választhatott volna párt. Nálatok nem feltétlenül lesz így, csak egy példa volt.
22:10 es vagyok. Mindenki azt mondj pl: engem se engedtek el ilyen idõsen... ez te vagy és nem ez a lány. Mi lenne ha belegondolnátok más ember helyzetébe is jah, hogy nem lett semmi károd de hasznod se. engedje csak el a lányát. Nem pisis már
Szerintem 15 évesen már lehet érett egy lány szex-re. És persze ebben is van korhatár nálam pl olyan 15 körül kezdõdik de 15 évesen is csak akkor ha már régebb óta járnak. Amúgy ennyi erõvel ha a 15 az korai még az együtt alváshoz akkor 14 évesen nem volt fiatal ahhoz hogy barátja legyen???? Szerintem engedd meg neki.
22:38 vagyok Még annyit hogy nekem barátnõm õ maga gondolta úgy hogy 18 éves kora elõtt nem fekszik le a pasijával és láss cosdát kibírták mindketten és azóta is együtt vannak pedig a fiú egy szûz lányt kapott meg és mégsem hagyta el utána szóval ez hülyeség. A te lányod sem biztos hogy már lefeküdt vele vagy most is a sezx-et akarják. Eleinte mikor én a barátomnál aludtam sem volt szex elsõ jó néhány alkalommal.
megengedném. 19/L
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek bocsánat, de elment a net mert vihar volt nálunk és kivitte ma lett délelött megcsináva. pénteken itt aludt a barátja és most majd szombaton ott aludhat a barátjánál
A kérdező hozzászólása: úgy engedtem neki h nálunk alszik és utána meglátjuk mi lesz
Lehet, hogy megint maga a lány tette fel a kérdést...
Hogyan döntöttél végül??
Na, még én is hozzáteszek a válaszáradathoz!=) Egyrészt, az ottalvás nem feltétlenül jelent szexet, ez nem a Szex és New York, ahol semelyik pasi nem bírja kontrollálni magát. Ja de, volt egy, de ez már egy másik történet.=) Másrészt, ha szexelni akarnának, hidd el, ottalvás nélkül is megteszik egy WC-ben, házibulin, stb. Ha nem engeded el, elveszti benned a bizalmát, jönnek a hazudozások, hogy "Ja, suli után átmegyek Ritához, vacsira itthon leszek!", közben meg megy a pasijához. Ha elengeded, meg fog benned bízni, késõbb is elmond dolgokat. Mindenesetre azért vegyél egy csomag óvszert, és diszkréten csúsztasd a táskájába. Az meg abszolút személyiségfüggõ, ki lesz r*banc és ki nem. Akár késõn veszti el a szüzességét, akár nem.
Én nem értem, a kérdezõ miért nem válaszol semmire? Hogyan döntöttél?
Legalább így tudod mi a helyzet. Simán megtehetné bármikor bárkivel. Akár nyári szünetben délelõtt is, mikor te dolgozol... Vagy az iskolai wc-ben. Esetleg egy party-n. Be nem tudod zárni. Így legalább ellenõrzött körülmények között, biztonságos helyen, kényelmesen, azzal akit szeret. Ha ellenzed csak azért is megteszi, csak te nem fogod tudni...
Én megengedném. Bárhol le tudnak feküdni egymással bármikor. Sõt, szerintem 1 év alatt már simán meg is történt. Ha meg nem akkor nagyon rendes tõle, hogy megkérdezte tõled, hogy ott aludhat-e. Örülj, hogy megkérdezte. Nem szokták... Inkább azzal a fiúval feküdjön le akivel 1 éve együtt van, mint velemi idegennel egy kocsiban.
Remélem elengedted végül a gyereket.
Én biztos nem engedném el. Nem vagyok prûd pedig, de 15 éves gyereknek nem való ez. Én 22 éves vagyok és az elsõ komoly kapcsolatom 17 évesen volt, akkor aludtam ott a barátomnál elõször, de még ígyis úgy érzem, hogy ráértem volna még 1-2 évet. Nem tudom megmondani pontosan hogy miért, de így visszagondolva még akkor is kislány voltam. És ha egyszer lányom lenne, és feltenné ezt a kérdést 15 évesen, akkor is nemet mondanék, ha 2 hétig hisztizne. Én most hálás vagyok a szüleimnek, hogy szigorúak voltak velem ilyen téren.
23:21 pontosan!!!
Ez akkora hülyeség, hogy a mai gyerekek korábban érnek! Biológiailag semmivel nem érnek korábban mint régen, csak pontosan a felnõttek generálják ezt, méghozzá azzal, hogy mindent megengednek a gyerekeknek, amit amúgy még nem kéne. Na ettõl tûnik úgy, hogy húúúde érettek, mert 14-15 évesen már férfiakkal alszanak, meg cigiznek, meg alkoholt isznak, meg sminkelnek, magassarkút hordanak, mobiltelefonjuk van és mûkörmük. Hát no comment! Szerelemesnek lenni ottalvás nélkül is lehet, ahogy azt már mondták elõttem is, ezen aztán nem fog múlni a kapcsolatuk, ha kimaradnak belõle. És azért azon sem árt elgondolkodni, mivan ha a fiú szülei is konzervatívabb nézeteket vallanak? Biztosan meglesz a véleményük a kislányról. Ha az én fiamhoz beállítana a 15 éves barátnõje, hogy akkor õ most itt alszik, haza küldeném!
Miért baj az autós szex? Nekem sokszor tisztább a verda mint a szobám. Megint az elsõ :P
Mindenki a szexet emlegeti. De könyörgöm, nem ez volt a kérdés. Senki nem beszélt lefekvésrõl, csak ottalvásról. Én is ott aludtam a pasimnál, igaz, 17 évesen, de az már 25 éve volt. Meg szállodában is sokszor aludtunk és pettingen kívül nem volt más köztünk. Nekem 16 lányom. Már másfél éve együtt jár a barátjával, aki többször aludt már nálunk. Olyan butaság az a mondat, hogy ha megkap mindent 15 évesen, akkor késõbb mi lesz az újdonság. Ha 20 évesen lefekszel a pasiddal, akkor mi lesz az új öt év múlva?? Az élet fejlõdik, el kell fogadni. A mai gyerekek korábban érnek.
22:12 Mert, nehogy már az lenne a normális, hogy egy 15 éves gyerek egy másik úgymond "gyerekkel" ébredjen reggel...nehogy már ezt kelljen megmagyarázni...:-S
Egyáltalán nem nagy cucc, hogy 14 évesen valakinek már barátja legyen! Ezt honnan veszed?? Oo
látom csipi a szemeteket az igazság...különben nem pontoznátok lefele. de nyugodtan, engem nem zavar:)
20:48 szeritnem te nagyon maradi vagy! Az, hogy a barátjánál alszik, még nem jelenti azt hogy 1 év múlva már az egész város átmegy rajta..amúgy is már 1 éve együtt vannak az azért sok idõ és a mai fiatalok hamarabb érnek, 15 évesen már nem kislány..
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 21:48 Már ne haragudj, elég szomorú h. 14 évesen már a barátodnál alszol. Szülei gondolhatnak rólad és a családodról egy két szépet, fõleg a lányos mivoltodról. És itt nem a sex-rõl van szó, hanem a méltóságról... a nõi önbecsülésedrõl. 18 éves barátodnak pedig nyugi, hónapokig ez úgysem lesz elég... Férfi és a kora már érett... Nõ létemre mondom, prûd nem vagyok én sem, ez meredek már. Általánost befejezted éppen és áh nem is mondok semmit Kérdezõ nem engedném meg a helyedben, szerintem a lányodról sem gondolnának a srác szülei semmi jót, hogy 15 évesen már ott alszik... És nem a sex amiról itt szó van. Hogy döntöttél megengeded neki? 27 N
21:48 Inkább nem minõsítenélek...se Téged, sem a barátodat... Egy hónapja vagytok együtt és nála alszol, ne mond, hogy hozzád sem fog érni...:-S a párom 14 éves húga még fagyizni jár a barátnõivel, ne mondd, hogy õ a debil...szerencsére õ nem így van nevelve...és pár év múlva még megköszöni a szüleinek...néha csak állok és csodálkozom, hogy hova szalad a világ... amikor egy hónapja voltam együtt a párommal 17 (!) évesen még hajat szárítani is szégyelltem felmenni, nem hogy ott aludni... gondolom én se vagyok normális bocs az OFF-ért mindig kétségbeesek, hogy az én gyerekeim majd milyen világban nõnek fel:-S
Szia! Az egyik ismerõsömnek kölcsön szoktam adni a lakásomat mert inkább ott csinálják mint egy kocsiban van olyan helyen ahol meg láthassák õket! Nehéz dolog tudom Neked is, én is szülõ vagyok de én is voltam fiatal és nekem is jól esett volna ha annak idején felajánlanak ilyen lehetõséget!Ez ellen nem tudsz mit tenni és nem is kell , szemet kell hunyni az ilyen dolgok felett.
A barátom 18 én 14 vagyok (õ 2 hónappal elõbb lesz 19, mint én 15) A szüleim pedig megbíznak bennem annyira, hogy elengedjenek hozzá ott aludni. Meg is bízhatnak benne, mert 14-15 évesen nem az a legfõbb vágyam, hogy lefeküdjek a barátommal, és a barátom is vár rám. De még csak 2 hónapja vagyunk együtt, nem pedig 1 éve...Szerintem engedd meg neki. Én holnap megyek át barátomhoz, és csak vasárnap jövök haza, és sokak meglepetésére, NEM FOGOK VELE LEFEKÜDNI. Megbízhatsz ennyire a lányodban, és különben meg... Nem tudod megtiltani neki, hogy lefeküdjenek, csak remélheted hogy van neki annyi esze, hogy tudjon nemet mondani. 14£
Nem, nem engedném el. PEdig nem vagyok idõs 20 éves vagyok. Engem nem úgy neveltek, hogy mindenféle fiúknál aludjak, fõleg 15-16 évesen... Ne értsetek félre nem vagyok prûd és tisztában vagyok azzal, hogy szexelni nem csak éjszaka lehet és azzal is hogy megcsinálják ha megakarják. Az más dolog. Szerintem elõbb kellett volna az "értékeket" elültetni a lányod fejében, hogy most tudja mi a helyes. Ha anya lennék és átjönne hozzám a fiam 15 éves barátnõje éjszakára, akkor nagyot néznék, és gondolnék egyet a lányról és annak családjáról is. Ha a lányod szakít a mostani barátjával, akkor jövõben a másikhoz megy aludni, és 2o éves korára a fél várost járta össze... Aztán nem feltétlenül értem, miért kellene együtt aludniuk?! Még csak 15 és 17 évesek. Nem mondom, hogy 17 évesen nem akartam a párommal aludni, de nem engedtek és én nem erõltettem. És utólag tudom (sõt akkor sem ellenkeztem) jó döntés volt...ha mindent megkap 15 évesen mire fog vágyakozni 2o évesen? Nekem 2o évesen volt az a luxus, hogy a páromnál aludtam és mindennél többet jelentett. És nem igaz, hogy emiatt megromolhat a kapcsolatuk, ugyanazzal az emberrel vagyok akivel 17 évesen még nem aludtam együtt... Bocs, de nekem ez a véleményem. Ha mégis el akarod engedni szerintem beszélj a fiú szüleivel...
21.46 na ez az, egy nagy rakás pasinál aludtam már buli után és csak egy-kettõvel dugtam közülük.
Igen, engedd! :) Ha nem engeded, akkor késõbb esetleg titkolózni fog elõtted, illetve hazudozik majd, h együtt aludjon vele. 19/N
Igen, de ez az a pont, aminél fognám a kislányt és elvinném az orvosomhoz tablettát íratni. semmit nem bíznék a véletlenre. naiv nem vagyok, tuti van szexuális életük.
Egyébként miért kell az ott alvást rögtön a szexszel összekapcsolni? Ti amikor elõször ott aludtatok valakivel rögtön megdugattátok magatokat?
Én sem engedném! 15 évesen nagyon korai. Akik meg azt mondják igen, azok sem többek 20-nál ahogy elnéztem.. 24/N
21:57 teljesen így gondolom, de ne aggódj te is hamarosan 0% os leszel mert itt a hozzánk hasonlóknak nincs szava:D
Szerintem engedd meg neki. Ha nem engeded akkor is lehet közöttük szex akár hol és lehet olyan hely is ahol nagy a fertõzés veszély...és nem is kevés ideje vannak már együtt.
22:06 vagyok Már elég régóta vannak együtt, 1 év ebben a korban sokan számít, és lehet hogy már le is feküdtek egymással, csak nem mondta el a lányod, de most szeretnének egy egész éjszakát együtt tölteni. Egyébként ha a srác csak szexet akarna akkor nem várt volna 1 évig, max. fél évet vár, aztán viszonlátás', szóval nem hiszem, hogy ha még mindig szûz a lányod, és most odaadja magát neki, el fogja hagyni.
Nem!!!!!! Ha a fiu szereti akkor szeretni fogja ott alvas nelkul is...ez egy akkora nagy..humbuk a gyerekeid reszerol...most nem azert-.-" Az en anyam mar gyurus menyasszonya volt apamnak es az apja nem engedte csak este tizig vele el szorakozni...De akkor mar GYURUS menyasszonya volt...Es ??? Helyzet? Apamek mai napig egyutt vanna es imadjak egymast... 15 eve vannak egyutt...Azt mar nem is mondom akkor mekkora szigor volt amikor meg elsem jegyezte...errol ennyit..ottalvos sms-es szarsagok...ha valakinek innen indul a kapcsolat...azt mar reg megverte a Jo Isten... 15 L
Nekem, hogy 17 évesen a barátomnál aludhassak, hazudnom kellett anyámnak, mert nem engedte volna meg. Pedig nem úgy veszítettem el a szüzességemet. 20éves vagyok, és még mindig morog azon, hogyha a barátomnál alszom (de már nem tehet ellene semmit), mert szerinte nem való. De ha nekem valaha lesz lányom, nem fogom így korlátozni. Inkább tudjam, hogy hol van, mit csinál, kivel, mintsem hogy hazudnia kelljen nekem, és mondjuk egy lebujban, vagy kocsiban, vagy tudomis én, hol veszítse el a szüzességét. Ha valaki szexelni akar, akkor megteszi. Magamból kiindulva tudom. Sajnálom, hogy hazudnom kellett róla anyukámnak. Bánt ez a dolog nagyon, de az mégjobban, hogy ennyire ellene van az együtt alvásnak.
22:08 ha belátod hogy máskor is tudnak szexelni és már lehet túl is vannak rajta akkor miért ne lenne keresnivalója a barátja ágyában? csinálják inkább egy parkban, wc-ben...?!
Hát én nem engedném el, szerintem mindennek megvan a sját ideje, engem sem engedtek ennyi idõsen és nem lett semmi károm emiatt! Hozzátenneém discoba sem jártam ennyi idõsen! L/20
22:00-nak Engem csöppet sem érdekel a pontozás!... :-DDDD Láttam már az elõzõ beírásoknál is, hogy aki NEM tanácsolta, az jól le lett pontozva, aki meg IGEN, azt felpontozták... Naná, hogy a kis 14-15 évesek, akik azt szeretnék hallani, hogy IGEN, menj és bújj a pasid ágyába... Csakhogy mi idõsebbek már tudjuk, hogy a pasinak csak addig kell az ilyen kislány, amíg meg nem dugta, utána "röptetve" lesz, keres egy másikat. Hiába, itt is érvényes a bölcsesség : "Az okos a más kárán tanul, a hülye a sajátján sem!"... :-DDD
Szia. Szerintem enged meg neki. Egy év nagyon hosszú idõ és itt most nem az számít, hogy szerinted minek kellene lennie hanem, hogy nekik mi a jó és õk mit szeretnének. Azért azt mond meg nekik, hogy ha netán mégis akarnak valamit védekezzenek. És bárki bármit mond ez az õ dolguk. Önnálósodás ugyebár.
Én nem engedném meg neki. Lehet hogy régóta vannak együtt, és lehet, hogy máskor is tudnak szexelni, de akkor sem. Mert 15 évesen gyerek, nincs helye egy fiú/férfi ágyában és pont.
Igen de elötte zárd rá az erényövet és a kulcs nálad legyen:) )
Ha szexelni akarnak, akkor azt bárhol, bármikor meg tudják tenni, suli után, délután, vagy akár egy kocsma budijában is.Akkor már inkább jobb lenne egy normális helyen, otthon, nem?Ha nem engeded el, akkor meg csak hazudozni fog neked, hogy a barátjával együtt alhasson, aztán majd jól összevesztek, és te se fogsz benne többet megbízni.Ezt nem akarod, ugye? Én a helyedbe elengedném, de elbeszélgetnék még vele elõtte, ha eddig nem világosítottad fel, itt az ideje, persze ha csak nem röhög majd az arcodba, mert a mai világban már nem nagyon szoktak senkit felvilágosítani.Esetleg a védekezésrõl 1-2 szót mondhatnál neki, a biztonság kedvéért, de 17 éves srácnak remélem van annyi esze, hogy csak nem fekszenek le egymással gumi nélkül. 16/L
a másik 21:57 nek:) egy 15 éves lány igenis kislány. És nehogy már kioktass légyszíves a fejlõdésrõl, pszichológus vagyok... Sem testileg sem lelkileg nem áll kész egy ekkorka lány a szeretkezésre...át sem éli úgy ahogyan azt át kellene élni. Nem válik ez javára hosszú távon, még akkor sem ha most örvend neki és most azt hiszi hû de felnõtt lett. A mai világ elvan menve egy fele, sajnos, de nem feltétlenül kellene ezt a példát követni. Mindennek megvan az ideje mint a szalmakalapnak-nem tudom ismered-e a mondást. Hát a szeretkezésnek nem ebben a korban van az ideje... de gondolom Te ezt is jobban tudod... kérdezõ bocs az Off-ért megint
Én nem tudom de ha már itt alszik egy lány, akkor is megdugom h a 2hete ismerem, meg akkor is ha 2éve. Ez így volt 17 évesen is, meg most is. Nem para, haladni kellene a korral. Elsõ
Én biztosan nem, 15 évesen még engem nem engedtek volna(igaz már nagyon régen volt) de utólag beláttam, hogy anyuméknak volt igazuk énn sem engedném meg, azért még kicsit ehhez az ottalvós járáshoz fiatal. 28 N Szerintem tök mindegy mennyi ideje vannak együtt, gyerek még.
a szûzhártya átszakadhat.de a szüzességedet csak akkor veszíted el a péniszét rakja be.
A szüzességed csak akkor veszíted el ha le is fekszel vele. Amíg még nem szexeltél, addig szûz vagy, ez ilyen egyszerû. Az más kérdés már, hogy igen ettõl függetlenül a szûzhártya átszakadhat. De ha fáj gondolom úgy is szólsz, meg óvatos is lesz gondolom. Ha meg még félsz tõle és nem vagy biztos benne, akkor várjatok. Fõleg ha nem akarod... Csak az õ kedvéért ne tegyél meg semmi ilyesmit, csak ha te is akarod.
15:39 Simán átszakadhat!:S Szerintem ha ennyire nem vagy biztos magadban kedves kérdezõ, még várni kellene ezzel...
1 hónapja vagytok együtt és te még csak 14 éves vagy... szerintem most jobb, ha erre nem mondok semmit.
A szüzességedet elvesztheted egy ujjazástól, átszakadhat a szûzhártyád, ha túl mélyre talál nyúlni!Hogy fáj-e, az emberfüggõ.Lehet, hogy meg sem érzed, sõt még csak nem is vérzik.De az ellenkezõje is elõfordul, elõre nem lehet ezt megmondani! Tanácsold a pasidnak, hogy inkább elégítsen ki orálisan (nyaljon ki), ez élvezetesebb lesz és a szüzességed is megtarthatod. Bár egy ilyen "akcióhoz" természetesen meghittebb környezet szükségeltetik, de szerintem neki is lesz része egy újabb élményben ;) A gyakorlás pedig sosem árt...
a szüzesség elvesztése nem a szûzhártya felszakadásakor történik. Ha így lenne, akkor néhány lány bizony egy tampontól vesztette volna el. :) A szüzesség elvesztéséhez (mint már mondta valaki elõttem) pénisz kell. És nem ... sem a vibrátorral, sem az uborkával, sem mûfasszal nem lehet szüzességet veszteni.
15 éves vagyok...én is féltem még 1 hónap után...és 4 hónap elteltével engedtem meg csak neki hogy benyúljon:) felszakadhat a szûzhártyád de csak akkor veszted el a szüzességed ha a péniszét dugja be :) és ujjazáskor is vérezhetsz...(én is véreztem:S, de nem fájt) viszont ha te még félsz akkor nem fogsz tudni ellazulni rendesen és ezért fájhat is stb... de ez egyénfüggõ
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!=)azt honnan tudom meg h milyen erõs a szûzhártyám??mert orvoshoz nem akarok menni mert anyukámnak nem szeretnék errõl beszélni mert túlságosan félt!!az nagy baj ha nem mondom el anyukámnak??
fel
lol, dehogy szakadhat át -.-" neféljél, nemfog fájdalmat okozni, sõt ha ellazulsz mocskosul élvezni fogod;)
Ha óvatos és odafigyel rád akkor nem fáj!Ha nagyon vékony a szûzhártyád felszakadhat de akkor nem fáj legalábbis nem annyira ha erõs falú a szûzhártyád ennyitõl nem szakad fel!:) Csak figyeljetek oda hogy tiszta legyen az ujja!
el lehet persze...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!