Találatok a következő kifejezésre: A baratom 10 (176 db)

A barátom 10 éve nem eszik gyümölcsöt. Kopaszodik. Ez azért lehet mert nem eszik gyümölcsöt 10 éve? És ha igen mit lehet tenni ilyenkor?

Legjobb válasz: A barátodnak egyre több baja lesz, ha nem hagyja abba a hülyeségét.. Ekkora barmot?! Nem eszik gyümölcsöt, csak a szar mûkajákat.. Valószínüleg sok minden hiányzik a szervezetébõl, vitaminok, ásványi anyagok, antioxidánsok stb.. Ebbõl nagyobb baja is lehet!!! Ha így folytatja, akkor minden baja lesz, sõt a rák stb kialakulásának is jelentõsen nagyobb a kockázata!!

A barátodnak egyre több baja lesz, ha nem hagyja abba a hülyeségét.. Ekkora barmot?! Nem eszik gyümölcsöt, csak a szar mûkajákat.. Valószínüleg sok minden hiányzik a szervezetébõl, vitaminok, ásványi anyagok, antioxidánsok stb.. Ebbõl nagyobb baja is lehet!!! Ha így folytatja, akkor minden baja lesz, sõt a rák stb kialakulásának is jelentõsen nagyobb a kockázata!!
A vitaminhiány okozhat hajhullásd, de gyümölcsevõ pasik is kopaszodnak. De abban igaza van az elõttem szólónak, hogy ha nem változtat, elõbb-utóbb megbetegszik. Ha zöldséges sem eszik, akkor valószínûleg már beteg is, csak esetleg még nem derült ki.
Lehet genetika is. Az öcsém soha életében nem szeretett semmilyen gyümölcsöt, és még megvan a haja. Igaz, õ mégy csak 17 éves.
Nem biztos hogy azért van, lehet pusztán genetikai is, vagy valami fejbõr probléma. De persze lehet vitaminhiány is. Kellene szednie valami vitaminkészítményt egy ideig, gyógyszertárban biztos tudnak ajánlani. És ha nem lesz jobb, akkor fel lehet keresni ilyen speciális vizsgálatot, ahol mikroszkóppal megnézik a fejbõrt, hogy milyen elváltozások vannak rajta. Gyógyszertárakban vagy fodrászatnál szokott lenni ilyen vizsgálat, körbe kell kérdezõsködni.
A kérdező hozzászólása: Köszi. 1 hónapja vagyunk együtt. Majd én kezelésbe veszem...mert ez nem állapot hogy már 10!! éve enm eszik gyümölcsöt...
tuti nem a gyümölcstõl kopaszodik.
ki kelett volna heréltetni 8 évesen, akkor nem koopaszodna
Ha túl van már a 40-en, akkor semmi köze a gyümölcshöz a kopaszodásnak..a korral jár. viszont ha továbbra sem eszik semmilyen gyümölcsöt, szerintem még tíz év és már beszélni sem fog...
A kérdező hozzászólása: 19 éves....

Srácok! Ha egy lány a barátjának 10 hónap után ruhadarabot akar venni, az gáz? A pasik szeretnek ruhát kapni a barátnőjüktől? (szexi alsógatya szóba jöhet? ) vagy mit vegyen? (polo, gatya. Stb)

Legjobb válasz: én fél év után vettem egy szexi alsógatyát a barátomnak, örült neki. fõleg, hogy imádom ha rajta van, nagyon beindít :) szerintem még a póló is jó, ém gatyát nem mernék venni látatlanban, mert ki tudja, jól áll-e majd neki.

én fél év után vettem egy szexi alsógatyát a barátomnak, örült neki. fõleg, hogy imádom ha rajta van, nagyon beindít :) szerintem még a póló is jó, ém gatyát nem mernék venni látatlanban, mert ki tudja, jól áll-e majd neki.
Én inkább úgy vettem észre, szerencsésebb, ha mondogatod neki, mi áll jól, meg együtt vesztek ruhákat. Ha külön veszel neki ruhát, lehet, nem lesz jó a méret, vagy nem fog neki tetszeni. Én gatyavásárlásra speciel nem gondoltam, dehát midnenkinek mások a szokásai.
én kb 3 hónap után vettem Neki alsógatyát. aztán igazából csak pólókat szoktam Neki hozni. gatyát semmiképpen sem mernék. amúgy meg ha Nélküle megyek valahová, pl nyaralni akkor van hogy valami kis ruhadarabot viszek ajándékba. de általában annyira szereti azokat, hogy nagyon gyakran hordja. az alsógatyát még 1, 5 éve vettem és azóta is gyakran alszik abba (mivel túl nagyot vettem csak pizsomának lett jó) szerintem nem gáz, legalább ha felveszi akkor egy kis részed akkor is vele van és te jutsz róla eszébe. :)
Én tökre örülnék :D Kapnék mondjuk egy jó pólót vagy akármit a bnõmtõl...

13 vagyok, és egy 4 napos ittalvós bulit akarok szervezni a barátaimnak.10 lány és 5 fiú lenne. Programok?

A szüleim, és a barátaim szülei is beleegyeztek. L/13

Legjobb válasz: Remélem, kertetek van! Medence, tollaslabda, aktivity, társasjátékok. Internet, tévé kikapcsolva. Utolsó nap takarítás, bevásárlás anyuék helyett :-D

Remélem, kertetek van! Medence, tollaslabda, aktivity, társasjátékok. Internet, tévé kikapcsolva. Utolsó nap takarítás, bevásárlás anyuék helyett :-D
ha a szülõk nincsenek otthon akkor vegyetek sok piát , sátorozzatok és rugjatok be jól ;)közbe medence is jo ötlet .
Ha van sátratok, esetleg a többieknek is, sátorozzatok a kertben. Mi ilyet csináltunk ennyi idõsen, sõt, még késõbb is, állati nagy buli volt. Egyébként strand, kerti medence - az a kicsi, gyerekmedence, este szalonnázás, esetleg társasjátékok (Activity, Cludeo, Solo) - mi huszonévesen is szoktunk a haverokkal társasozni, számháború, karaoke - van egy Karafun nevû program, és ahhoz alapokat is le lehet szedni; horrorfilmnézés vagy forgassatok ti filmet!
Lehet szellemi vetélkedõt is rendezni, vagy ilyen játékokat, mint pl. ez: http://fazekorult.gportal.hu/gindex.php?pg=13362072&offset=0 A mesélõ elmondja a történe végét, a többieknek meg kérdések feltevésével ki kell találni az elejét.
Valami olyan játék is lehet, ahol zálogot kell adni, így a kiváltása poénos lehet. Vagy ott van a felelsz vagy mersz játék!


A barátomnak 10 centis, és alig 4 centi vastag. Szeretem, de azért örülnék, ha lenne szexuális életünk is. Arra így nincs nagyon esély igaz? ( még nem próbáltuk. )

Legjobb válasz: Lehet szexuális életetek, de ez tényleg rohadt kicsi szerintem:D Egyébként az átlag az 14-15cm

Hat ha nem vagy bagyon duci, akkor sokmindent kiprobalhattok. Mindenkinek van elonye es hatranya. Ne legyel eloitelettel...
Lehet szexuális életetek, de ez tényleg rohadt kicsi szerintem:D Egyébként az átlag az 14-15cm
szerintem keressetek olyan pózt ahol mélyre tud menni.Hogyha semmi sem segít akkor segédeszköz.Tudom , hogy úgy nem olyan , de legalább pótolja... http://www.sexinfo101.com/sexualpositions.shtml?s=52f813a777.. Képre kattintva animáció..
ki kell próbálni. Kimondtad a kulcsszót, szereted. Más a szex egy olyan emberrel akit szeretsz.mint akivel csak lefekszel. Lehet valakinek 20 centis farka, ha érzelmileg hidegen hagy, nem hoz tûzbe a nézése, a sóhajai... viszont 10 centi is képes lehet egyre s másra, ha nem arra koncentrálsz h 10 cm és partner vagy a 'játékban'. Szerintem egy próbát simán megér. De te tudod.
Te hülye vagy, már bocs. Simán lehet szexuális életetek így is.
Megpróbálod, meglátod...
És honnan tudod, hogy akkora?Mondta?Mutatta?
hát pedig kedves elsõ válaszadó, elég nehézkesen lesz, ha lesz :)
Ez nem ettõl függ, mert nem az számít, hogy milyen mélyre megy be, ez hülyeség. Amúgy a puding próbája az evés.
Nekem 5 centis van és meg van örülve érte a barátném
Istenem-.- Az én barátomnak is 10 cm...Fantasztikus vele a szeretkezés/szex...minden.Ha szereted, és egyszerûen fel tud izgatni...akkor nem lesz baj.Én már attól is felizgulok, ha megsimogatja a testem, és rám néz...kívánom.Sok sikert kívánok nektek:)
határeset. múltkor olvastam egy cikket hogy tudományosan bizonyított tény az hogy 8-10 centi alatt a nõ egyszerûen nem érzi hogy benne van a férfi, így vagyunk megoldva. és ha saját tapasztalatomból indulok ki így is van, volt már ekkora barátom és lovaglóban tényleg szó szerint semmit nem éreztem, misszionáriusban éreztem valamit, de akkor is csak keveset. de azért fel a fejjel. 21L
Nem a méret a lényeg, erre nem rég jöttem rá.Szinte minden kapcsolatomban nagy pénisszel(20-23cm közt)volt dolgom és nem is ismertem más milyet.Jelenleg nekem is 10cm-es a partnerem és be kell vallanom, sokkal jobban élvezem.Szeretem.A nagy csak a méhet lökdösi, amit sokan orgazmusnak hisznek, a másnapi alhasi fájdalmat meg nem tudják mihez kötni.
Az én páromnak csak egy nagyon kicsivel nagyobb, 11 cm. Két éve vagyunk együtt, és igen tudom élvezni vele a szexet, még akkor is ha bizonyos pózok a méret miatt nem kivitelezhetõk. A szerelem sok mindent megold.
elõzõ: a 10 és 20 centi között van átmenet...
Az én volt barátomnak merev állapotban nem érte el a 10 cmert.. iszonyat rossz volt ...és ö duci volt én meg vékony vagyok nem is kicsit ... nem beszélve arrol h én elötte már 8 honapos és 2.5 éves kapcsolatomon voltam tul.. borzaszto volt ..ha tud vele bánni akkor talán lehet vmi .... de ha nem akkor mást probáljatok ki mert nem sok mindent kezdhet vele ..max a csipesszel :D
Szerintem jobb, mintha túl nagy lenne, az nagyon fáj...
Barátomnak is ekkora. Élvezem a szexet, el is tudok élvezni. Ha nem lehet benned harangozni, talán jó lesz.
Simán lehet jó.A méret nem lényeg szokták mondani(hazudnak:D)De pl.pettingben lehet jó és minden másban......maga az aktus is lehet jó megfelelõ pózban. max.keresel egy beugrót heti 1 alkalomra:D:D:D
A kérdező hozzászólása: most itt fõleg magára az aktusra gondoltam. Az is lehet jó?
A kérdező hozzászólása: jó, persze, megpróbálom... de nem arra lennék fõleg kíváncsi hogy elsõ pár alkalommal milyen, mert akárki lehet az elején béna... csak hogy van-e esély hosszútávon jó dolgokkra :)
A kérdező hozzászólása: Mondta. És elhiszem, mivel ilyen irányba nincs aki hazudna :)
Meg kell probalni!!! Mi az h nem lenne szexualis elet??? max akkor nem lehetne, ha nem lenne neki farka. Nem szabad elkeseredni gondold el neki mennyire rossz lehet.
Lehet, hogy nyugalmi állapotában annyi, nem?
A kérdező hozzászólása: nem.
Az ujjad mekkora? Kisebb. Azzal is ki tudod elégíteni magadat.
de az ujj ide oda mozog te egyszerü
Lehet, hogy ez fura, de én még soha egyik pasimról sem tudtam, hogy pontosan hány centi... Na jó, volt egy komplexusos, az folyton méregette, de arra meg nem emlékszem, mert annyira nem érdekes ez... Volt egy, akinek kisebb volt, de vele isteni volt a szex, és volt olyan, akinek teljesen átlagos adottságai voltak (bár lehet, h kicsit nagyobb volt, mint az átlag), és vele pedig nagyon sok idõ kellett, míg összehangolódtunk. Ez nem függ a mérettõl...

Fiatalabb a barátom 10 hónappal, nem nagyon gáz ez?

Szeretjük egymást, de azért mindig ott motoszkál a fejemben, hogy mások mit fognak gondolni.. :/ Friss a kapcsolat, szóval nem tudja még senki igazából. Félek, hogy mindenhol kibeszélnek majd...Mit csináljak? Ezért nem akarok szakítani, nagyon szeretem. :(

Legjobb válasz: Hány évesek vagytok,? amúgy ez a félév lóf.sz.

Hány évesek vagytok, ? amúgy ez a félév lóf.sz.
10 hónap az nem korkülönbség, egyidõsek vagytok. Az én barátom 8 évvel fiatalabb nálam, és minket sem beszélnek ki.
viszont tuti dedós vagy ha ilyeneken akadsz ki :/ hány éves vagy? 12-13?
A kérdező hozzászólása: utolsónak köszi. :) a többiek véleménye nem érdekel, csak kíváncsi voltam, hogy ti mit gondoltok errõl..de mind1, akkor dedós vagyok. -.- amúgy meg a koromnál sokkal komolyabb vagyok, de így ismeretlenül könnyû pofázni.
Lehetsz érettebb a korodnál, én is az voltam de mai szemmel visszanézve, így is dedósnak érzem magam :D De az önbizalmadon építs, ha csak utolsónak voltál hajlandó megköszönni, aki bólogatott veled ;):)
A kérdező hozzászólása: Oké, bocs, hogy 15 évesen nem úgy viselkedek mint egy 25 éves. -.- és azért neki köszöntem meg, mert õ legalább értelmes választ írt és nem leszólt...Azért van ez az oldal, hogy nyugodtan lehessen kérdezni, és csak akkor válaszolj ha nem totál bunkó vagy. -.- pláne nem tudom minek szóltok le, amikor tényleg nem ismertek...:(
Nálunk 10 év van.
Én vagyok akinek megköszönted.. Akárki is mondta, hogy egyetértek a kislánnyal, nem.. Csak elmondtam a tapasztalataimat, amibõl láthatta, hogy van értelme az egésznek :) Én is dedósnak tekintem a 15 éves önmagamat (pedig tudom hogy tényleg picit érettebb volt mindig is az érzelmi intelligenciám), pedig akkor azt hittem, hogy húú de felnõttes vagyok :) Tapasztalat nélkül senki se lehet tapasztalt :) Egy 15 éves lány pedig még aztán nem nagyon tapasztalhatott semmit :) Ami nem baj, addig jó, míg a korához méltóan viselkedik, ahogy pl õ is :) Visszatérve kedves kérdezõ, nehéz elfogadni hogy mások mit gondolnak.. és pont abban a korban vagy, amikor mindenki véleménye számít picit, és bántó lehet, még ha homlokegyenest nem is értesz egyet velük.. Én most a párommal ilyen téren is hasonló helyzetben vagyunk, nemrég szétmentünk 4 hónapra, és a barátaink kiutáltak, mondván szerintük nekünk beszélnünk se kéne ezek után, stb... Az ilyenek nem is barátok, nem kell törõdni velük :) Nehéz, engem is bánt, de próbáld meg olyan emberekkel körülvenni magad, akik szeretnek és támogatnak!
Hát igen..fiatalabb koromban nekem is megfordult a fejemben, hogy mit szólnak hozzá a tobbiek, mert egy év volt koztunk az akkori barátommal. Most tetszik egy srác, aki tobb, mint 2 évvel fiatalabb nálam, és ha nem lenne ekkora távolság kozottunk, egyáltalán nem gondolkoznék rajta, hogy osszejojjunk-e. 22/L
Ne törõdj mások véleményével, a te életed. Ha te úgy boldog vagy vele akkor a többi emberrel ne törõdj.
Én ugyanígy 15 éves voltam, mikor összejöttem a nálam 13 hónappal fiatalabb osztálytársammal... Nem mondom, hogy nincsenek apró gondok abból fakadóan hogy fiatalabb, mert a fiúk nehezebben is komolyodnak meg, de azóta már én elmúltam 20, õ nemrég lett 19 :) Igaz volt 3 szakításunk, amikor 1-2 hónapot külön voltunk, általában ilyen komolyodási gondok miatt, de pont nemrég lettünk túl a 3. hullámon, és most nagyon jó a kapcsolat :) sokat komolyodott, megértette, hogy máshogy nem mûködik.. Én azt mondom hajrá :) 20/L
voltam ennyi idõs, de sosem gondoltam arra, hogy gáz lenne, hogy pár hónappal idõsebb a párom , sõt évek se érdekeltek volna soha... erre tisztán emlékszem, persze volt egy két iszon dedós és visszamaradott oszttársam, akik max annyit tudtak hogy X Y ülnek a fán... de elõbb utóbb leesett nekik, hogy gázak. azért vagy dedós mert ezen vagy kiakadva... hogy jajj az ovistársaim mit szólnak majd, ha kiderül hogy én novemberi vagyok õ meg januári úújiszteeen jaaaaj vége a kisz 10 évesz életemnek juuuj jajjj még gyakojin is bántanak, ojjyan cúúnák vadjtok jaaaj :(
Nõj fel, KISLÁNY. Életem legnagyobb problémája legyen. Ha annyira érett lennél, nem kérdezgetnél ilyeneket.
A kérdező hozzászólása: Most ezért mért lennék dedós? Ha nem tudsz normális választ írni inkább nem kell. Gondolom te is voltál ennyi idõs. -.- és ez nem egy olyan hûû de gáz kérdés, mint amiket néha látok. -.-
Nem gáz, ez nem sok különbség, én idõsebb vagyok 1 évvel mint a férjem.Nem fognak kibeszélni, hisz ennyi nem is látszik.
igen dedós vagy :D a korod is dedós és a hozzáállásod is.. sajnálom. majd megnõsz
A kérdező hozzászólása: õ 14 volt februárban és 15 áprilisban..
Ha szeretitek egymást akkor szerintem nincsen gond. Meg szerintem 10 hónap az belefér. Nálam plusz minusz 1-2 évrõl lehet szó, 16 vagyok, szóval szerintem nem lényeg. Üdvözlettel Legly (Robi)
A kérdező hozzászólása: ezzel nem segítettél.:(
Akkor én 20évesen is egy 15éves szintjén vagyok (egykét itteni ember szerint biztos), mert engem is zavar hogy a barátom 8hónappal fiatalabb, és nem mások miatt csak nekem fura a dolog :-D fogalmam sincs miért, nem is látszik rajta, sõt 30centivel magasabb nálam de néha mégis eszembejut hogy fiatalabb. Én néha kis szarosnak hívom, õ meg engem vén p.csának de szeretjük egymást és ez a legfontosabb :-)

A barátom ~10 centivel alacsonyabb, nektek így kívülállóként mi a véleményetek erről ha az utcán egy ilyen pár megy el mellettetek?

Fiatalabb is, DE nagy a boldogság ! :)

Legjobb válasz: Hát egy picit érdekes látványt nyújthat. Bár az én családomban, ismerõseim körében már nem egyszer elõfordult. Ne foglalkozzatok mások véleményével, csak az számít, hogy boldogok legyetek. :) 19/L

Hát egy picit érdekes látványt nyújthat. Bár az én családomban, ismerõseim körében már nem egyszer elõfordult. Ne foglalkozzatok mások véleményével, csak az számít, hogy boldogok legyetek. :) 19/L
Nem kizárt, hogy a saját dolgommal foglalkoznék.
Az hogy tök jó, hogy nem a külsõt tartjátok legfontosabbnak. :)
a lényeg, hogy boldogok legyetek! én biztos hogy gúnyosan megnéznélek titeket, de hát nem ez a lényeg.
Semmi bajom ezzel, örülök, hogy boldogok vagytok. :) Én csak 165cm magas fiú vagyok, szóval nálam is elõfordult már, hogy magasabb lánynak jöttem be. :)
Véleményem nem sok lenne. Mosolyognék egyet és kész :) Nem minden napi látvány az ilyen eset. 21F
Én nem gondolok semmit az ilyen párokról, mindenkinek a maga döntése. Viszont engem zavarna. Persze nem mindegy, hogy milyen magas vagy. Volt olyan barátnõm, aki 190 cm magas volt, és azt mondta, hogy nem csinál õ ebbõl ügyet, különben soha nem lenne pasija.
http://animeaddicts.hu/encyclopedia.php?anime.1132 A valóságban is megtörténhet? Gya~ :D
Ha nagy volna a boldogság nem írtál volna ide :D Nem régiben láttam egy ilyen párt mosolyogva mentek az utcán jól kijöttek egymással egyik haver le nyomizta a srácot másik haver meg ismerte a hölgyet 3 éve voltak együtt Sok sikert a továbbiakban is :D
Én kiröhögöm õket, ahogyan mindenki más is! Az emberek szeretnek az ilyen szerencsétlenekrõl pletykálni is.
Mármint 180 cm vagy? szép magasság, hosszú combok hm.. :) Ritka "madár" :) vagy te errefelé kérdezõ, és tényleg max tisztelet, hogy át tudtál lépni ezen a magasság-fasizmus mánián :) Sok sikert és ne görcsölj azokon az írigy embereken akik megszólnak Titeket :) üdv
A kérdező hozzászólása: 180 kb :)
160, 170 vagy 180, 190?
A kérdező hozzászólása: :) ) remélem így lesz
kicsit fura lehet a látvány, de semmi izé:)
Kb max annyit, hogy "na végre egy lány, aki képes túllépni a legendás magasságtémán." De nem sokat törõdnék veletek, ahogy a többi random járókelõvel sem.
A kérdező hozzászólása: A magasság csak egy dolog, attól írtó helyes és imádom, csak hát a rokonok ismerõsöknek szokatlan, meg úgy megnéznek az utcán
A kérdező hozzászólása: Köszi
Mindenképpen érdekes, hogy a lány a magassabb, de ez nem vicces, nem kinevetni való, én is mosolyognék, de örüljetek egymásnak, ez a lényeg. Amúgy én 192 cms fiú vagyok, és volt már közöm 156 cms lányhoz : ) Sokan megnéztek, de nekünk jó volt : ) 18/F

Miért van az hogy a barátom 10-20 perc alatt abba hagyja a sex-et, és el sem megy? !

hogyan fordulhat az el?,hogy egy pár felizgatja a másikat és a pasi egyik pillanatról a másikra abba tudja hagyni a sexet,és gond nélkül alszik tovább.anélkül hogy elmenne.és ez megy már 2 hónapja.De biztos forrásokból tudom,hogy meg nem csal.mit tudnék tenni,hogy jobb legyen?nem tud kell?en ellazulni?vagy mi lehet a gond?nem értem...

Legjobb válasz: Beszélj vle

Beszélj vle
Én is azt mondom beszéljétek meg, ne fogd vissza magad mondd el hogy ez téged zavar, és ne hagyd hogy elterelje a témát. Én biztos megkérdezném tõle miért van hogy még oda sem nyúlhatsz? Ez már elég gyanús... Fél hogy letéped? :P Egyébként hány évesek vagytok?
Nem szed valami gyógyszert mostanában? Én a dokitól kaptam olyan bogyót a derekamra, hogy nem tudtam elélvezni tõle, mert még a farkam is zsibbadt!
Mi az, hogy nem akar róla beszélni? Milyen párkapcsolatban éltek ti? Hát nem tudom Te hogy vagy vele, de én, ha olyan kérdésben ami engem is érint nem tudnék értelmesen beszélni a barátnõmmel elég hamar választás elé állítanám. Vagy megbeszéljük és jó lesz mindkettõnknek, vagy mehet Isten hírével, hogy mást hozzon ilyen helyzetbe!
Mi az, hogy nem engedi, hogy odanyúlj? Mit enged? Fekszel mint egy farönk? Pedig muszáj beszélned vele. Hiába tereli el a témát meg kell mondanod, hogy ez nem állapot, mondja meg, ha valami problémája van, és addig ne hagyd békén amíg el nem mondja, mert ez nem valami mûködõképes állapot hosszútávon.
"egyik pillanatról a másikra abba tudja hagyni a sexet, és gond nélkül alszik tovább" Felébreszted hajnali kettõkor, hogy dugni akarsz? Én is elaludnék félúton, fõként hogy állandóan hajtok mint állat! Nem lehet, hogy fáradt, és csak pihenni szeretne?
A kérdező hozzászólása: nem ugy értettem hogy tovább hogy felkeltem.nem!!hanem sex közben egyszer csak abba hagyja és alszik.és nem fáradt mert õ kezdeményez és akkor gondolom hogy nem kezdeményezne ha az lenne.
A kérdező hozzászólása: nem szed semmilyen gyógyszert
A kérdező hozzászólása: de soha nem akar beszélni róla, mindig kitalál valami más témát :(
Ne találjon ki, megmondod h ez fontos dolog neki is neked is, és üljön már le egy kicsit.Egyébként honnan tudod h elmegy, nem érezni minfig!?De fura h ott ahgy egyedül téged:SBESZÉLJ VELE!Ez a legjobb amit tehetsz!

Kimenjek Franciaországba egy 10 napos csereprogramra, ha a nyelvet nem beszélem igazán jól és a barátom is itthagynám 10 napra?

szeretnék menni, csak félek mert idegen orzság

Legjobb válasz: ha lehetõség adódik h.kimenj külföldre, azt azért illik kihasználni,sose tudhatod mikor lesz másik ilyen alkalom.bár ez a 10 nap nyelvtanulás szempontjából nem jelent majd túl sokat,de élméányek nélkül biztos nem térsz majd haza.ha elég komoly a kapcsolatod, akkor 10 napot csak kibír nélküled a barátod.(és te is nélküle)ha nem akkor az elég nagy baj.a másik meg h.ne csak a barátnõid miatt akarja kimenni,te egy önálló emberke vagy,csak kibírod nélkülük 10 napig.sztem beszélj a szüleiddel is+légy határozott.ha mész vszínûleg csak nyersz az úttal.jó utat neked:-)

ha lehetõség adódik h.kimenj külföldre, azt azért illik kihasználni, sose tudhatod mikor lesz másik ilyen alkalom.bár ez a 10 nap nyelvtanulás szempontjából nem jelent majd túl sokat, de élméányek nélkül biztos nem térsz majd haza.ha elég komoly a kapcsolatod, akkor 10 napot csak kibír nélküled a barátod.(és te is nélküle)ha nem akkor az elég nagy baj.a másik meg h.ne csak a barátnõid miatt akarja kimenni, te egy önálló emberke vagy, csak kibírod nélkülük 10 napig.sztem beszélj a szüleiddel is+légy határozott.ha mész vszínûleg csak nyersz az úttal.jó utat neked:-)
A kérdező hozzászólása: Köki a sgítséget!A kapcsolatunk kibírja csak nagyon fog hiányozni....
csak hogy ne egy ember véleménye alapján dönts: szó szerint az a véleményem, mint az elõttem szólónak:P
Ha csak azért mennél, hogy mi lesz veled a barátnõid nélkül 10 napig, akkor ne menj! Ha azért mert érdekel a nyelvtanulás, az élményszerzés, akkor menj! 10 nap még nem a világ, akkor sem, ha fülig szerelmes vagy a pasidba!
10 nap valóban nem a világvége. Gondolj csak bele, mások mennyi ideig nem látják a párjukat - mert az külföldön dolgozik... bár ez más, nem ide tartozó. :) Szóval, szerintem menj nyugodtan, legalább világot látsz, megpróbálhatod beszélni a nyelvet. Gondolom, lesztek elegen, tuti nem fogsz unatkozni, és meglátod, hamar eltelik az a néhány nap.
Szia!Szerintem az életben a legszebb dolog utazni, világot látni, megismerni más szokásokat, viselkedéseket, kultúrát, ételt, gyönyörû tájakat...stb.Ettõl szebb nincs!Ha kihagyod akkor téves döntést hozol.Ha majd 1x szak1tasz a pasiddal azt fogod mondani:"Milyen hülye voltam hogy miatta nem mentem el!"csak akkor már késõ lesz!Én elmennék, de nagyon szívesen!!!!!
nem ne hagyd ott a szerelmed az egyik barátnöm is elment és mire vissza jött a pasi meg haragudot rá és már nem járnak szerintem a szerelem mindenél fontosabb föleg ha még a nyelvet se bbrszéled ne tedd

A barátom nemrég kapott egy munkát ami este 10-ig tart.4x megy egy héten + 1 hétvégi napon akkor 10-tõl 10-ig. Én is dolgozom, ezért amúgy is csak késõ du. Tudunk együtt lenni. Valakinek van valamifajta tanácsa?

2 éve vagyunk együtt, nem élünk együtt, és nem is vagyok nála a hét minden napján. Nagyon szeretjük egymást (legalábbis a részérõl is így érzem)de ez a jelenlegi helyzet kicsit padlóra tett engem. Olyanoktól szeretnék tanácsot aki hasonló cipõben járnak. Hogyan tudják megoldani ezt az egészet?

Legjobb válasz: Szerintem összeköltözés nélkül nehéz dolgotok lesz!Mi inkább összeköltöztünk 1 év után. Mi is napi 10órákat dolgozunk,de legalább esténként együtt vagyunk :)

Szerintem összeköltözés nélkül nehéz dolgotok lesz!Mi inkább összeköltöztünk 1 év után. Mi is napi 10órákat dolgozunk, de legalább esténként együtt vagyunk :)
A kérdező hozzászólása: És mennyit tudtok esténként együtt lenni? Hogy oldjátok meg, hogy eljárjatok ide-oda?

A barátommal kb 4 hete szakítottunk. Van h kedves velem de van h nagyon bukó tud lenni. és nekem azt mondta h nem akarja folytatni bnőmnek meg h igen. Szerintetek megéri h küzdjek érte v hagyjam? Szerintetek akarhat még vmit? 10 hónapot vtunk együtt.

17/L

Legjobb válasz: A barátnõdnek azt mondja, hogy igen ...?! :/ Szerintem, ha valamit szeretne még, akkor lenne benne annyi, hogy eléd állna, elvégre veled volt 10 hónapot ... Maga sem tudja eldönteni, hogy mit akar, vagy annyi, hogy túlzottan gyerek még és a felfogása is ...! Én hagynám az egészet, ha már amúgy sem mûködött! 19/L

A barátnõdnek azt mondja, hogy igen ...?! :/ Szerintem, ha valamit szeretne még, akkor lenne benne annyi, hogy eléd állna, elvégre veled volt 10 hónapot ... Maga sem tudja eldönteni, hogy mit akar, vagy annyi, hogy túlzottan gyerek még és a felfogása is ...! Én hagynám az egészet, ha már amúgy sem mûködött! 19/L
szerintem ujra próbálható, tedd oda magad kicsit hogy lássa hogy van benned még szufla és ha akkor sem reagál rá akkor hagyd a fenébe. Lehet azért mondta ezt neked hogy nem mert látni akarja hogy te mennyire akarod és hogy mutasd ki hogy érdekel még. Kicsit hajts a témára és utána hagyd ha nem jön össze
Hagyd a fenébe.Túl gyerek még egy komoly kapcsolathoz, látszik a cselekedeteibõl.Lépj tovább, õ is tovább fog hidd el nekem!Élvezd ki, hogy fiatal vagy.Jó volt, olyan volt amilyen, tartott 10 hónapig, ennyi.Egynek elmegy.23/F
Szerintem ne kuzdjel erte, bnodnek meg talan azert mondja, mert azt gondolja, hogy te leszel a liba aki rohogteti magat es fut utana.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítségeteket :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!