Találatok a következő kifejezésre: A baratnomnek vettem a (102 db)

Tartsd meg a következõnek, aki megérdemli.
4 kiló?? Mindenképp valahogy add el jó áron. ÉS a legközelebbinek max 20.e Ft-ért vegyél és így marad sok pénzed is.
Jól jegyezd meg. Nõknek soha semmit nem veszünk.
Add oda anyukádnak.Úgyis õ az egyetlen nõnemû aki valóban szeretni fog amíg élsz.És ne légy többet ilyen balek, a nõk nem érdemelnek ajándékot, pláne nem 4 havi fizetésnyi értékût.
nem lehet visszavinni?
A kérdező hozzászólása: most már énis tudom csak azt nem h mihez kezdjek 1 nõi gyûrûvel.
A kérdező hozzászólása: és valóban ez a legjobb amit tehetek vele köszi utolsó válaszoló :)
Nincs mit, de szerintem azért ne mondd el kinek vetted eredetileg :D Várhatsz is vele ha esetleg õ is tud arról, hogy az a retek megcsalt.Nehogy az legyen, hogy érted...
Jaj ne általánosítsatok már :P A csaj egy ribi volt, az nem azt jelenti hogy mind az. Jön majd egy norma csaj akivel meg egy ribi miatt jól kib*szol, és akkor már lesz egy csajok miatt nyígó pasi mellé egy pasik miatt nyígó csaj is. Cöcöcö A gyûrût mindenképpen add el, az hogy anyudnak adod érzelmileg se jó megoldás. Mindig látni fog rajta és csak eszedbe juttatja ezt a "kellemes" emléket. Szabadulj meg tõle hogy lezárhasd ez az egészet. (persze minél jobb áron, mert ez aztán nem semmi pénz) Szerintem meg akkor tudod meg mennyiét adnának érte, ha beviszed és megkérdezed :P De több helyre is mert lehetnek akár nagy eltérések is, fõleg ha át akarnak verni.
Titeket hatosagilag be kene tiltani, annyira hulyek vagytok...
" Ez normalis?" "Gumi nelkul csinaltuk" Nem, nem normális, felelõtlen taknyos idióták vagytok...
ó Isten adja hogy terhes legyen, csak hogy tanulj egy kis felelõsséget te szánalmas ....
Köze nincs a szüzesség elvesztéséhez! És miért nem a barátnõd kérdez/van azon hogy megoldjátok a problémát?! Szar egy nõt fogtál ki, keress egy normálisat!
Szia! A legjobb barátnõm ugyanígy volt, mikor elvesztette a szüzességét! Ez teljesen normális, mert a szervezet hormonháztartása megváltozik a szex hatására. Ja...és a teszthez minimum 2 hétnek el kell telnie az aktustól számítva ahhoz hogy kimutasson bármit is. Csak egy jótanács! --> Legközelebb használjatok gumit, ha nem akartok gyereket nevelni, vagy esetleg abortuszt! ;)
A kérdező hozzászólása: egy hetest vettem
Az elsõ teszttel két hetet várni kell.
Elõfordulhat. De lehet stressztõl vagy idõjárás-változástól is, hogy késik.
A kérdező hozzászólása: 12 napja biztonsag kedveert 4 tesztet vettem. mind negativ. igen mert azt mondta h csak akkor fekszik le velem ha eljegyzem. en meg vartam mert nagyon szeretem.
Most vetted el a szüzességét, de már el volt jegyezve? :O Bármitõl késhet, sõt, hiába lett negatív a teszt, az se feltétlen kizárható, néha "álnegatívat" mutat. Jó lenne tudni, mikor történt az aktus.
A kérdező hozzászólása: normalisan valaszoljatok. a tobbi nem erdekell. es az se lenne baj ha terhes lenne. es 19 vagyok o meg 18. 2 honap mulva 19 lessz o is. es mar eljegyeztem. csak felek h valami baja lett h enyit kesik a havija. pls. a kerdesre valaszoljatok.
nekem anno késett 1-másfél hetet... de legközelebb GUMIVAL csináljátok és nincs para! :)
Nem.
Ezt a tablettát nyilván orvos írta fel neki. Õt kéne megkérdezni, hogy ilyenkor mi a pálya vele. Nem tudhatod miért hány. Esetleg nem megfelelõ neki, vagy érzékeny valamelyik hatóanyagára. stb.... egy telefont megér az egészség...

Üdv szeretném megkérni a barátnőm kezét a hétvégén de nem vettem még gyűrűt és fogalmam nincs ilyenkor csak neki kel vagy nekem is? Vagy ha vele veszem majd meg?

Legjobb válasz: A férjemmel együtt mentünk gyûrût választani négy évvel ezelõtt. Szerintem jobb ha õ is ott lesz. Sok boldogságot.

A férjemmel együtt mentünk gyûrût választani négy évvel ezelõtt. Szerintem jobb ha õ is ott lesz. Sok boldogságot.
Csak akkor vegyél neki elõre gyûrût, ha nagyon pontosan tudod az ujja méretét és alaposan ismered az ízlését, egyébként melléfoghatsz. Két alapvetõ lehetõséged van. 1) veszel neki egy köves eljegyzési gyûrût, és a karikagyûrût majd ketten választjátok ki, majd csak az esküvõ után hordjátok mindketten 2) veszel egy pár karikagyûrût elõre, és ezzel kéred meg a kezét, vagy vele egyyütt a lánykérés után, hogy biztosan stimmeljen a méret meg minden. Esküvõig mindketten a bal gyûrûsujjatokon hordjátok, esküvõ után átkerül a jobb kezetekre.
Én eljegyzésre köves gyûrût kaptam a Páromtól.Teljes meglepetés volt, semmit nem tudtam elõre.A karikagyûrûket majd együtt vesszük meg. Mondjuk a miénk nem olyan hivatalos több személyes elõre megszervezett eljegyzés volt.De szerintem így is ugyanaz a jelentõsége.
Elvileg az eljegyzési gyûrût csak te veszed és a karikagyûrût veszitek együtt.De pl. ha csak egy sima ékszert veszel vagy gyûrû nélkül kéred meg a kezét, szerintem annak is ugyan úgy fog örülni és akkor majd közösen veszetk olyan gyûrût amilyen neki tetszik.Vagy ha veszel, kérdezd meg h. ha nem jó a méret kicserélheted-e
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat való szinüleg jobban járok ha a barátnõmmel veszem majd meg akkor .
ha együtt veszitek meg az már nem meglepi
ha te adod neki, akkor felezd el, amikor átadod ez a lényege a dolognak
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszod!:)
szerintem add neki mind kettõt és ö majd eldönti h kinek adja.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm már odaadtam neki az egyiket a másik nálam van.:)
Az a cumi ha neki adod az egészet õ meg átpasszolja egy harmadik félnek a nyaklánc másik felét :D
ajándék csónak ne nézd a lapát.
Minden ember a saját cseresznyéjének a pogácsa!
Az enyém jobbat szereti a szexet, mint a kekszet.

Mivel érvelhetnék, hogy elfelejtse a barátnőm, hogy a Toy Story alapján vették a The Walking Dead történetet?

Barátnőm rajongója volt a The Walking Dead TV sorozatnak és együtt is néztük hetente az új részt. A gond az, hogy mióta megmutattam neki a lenti linket, azóta nem érdekli már a TWD. Nem gondoltam volna, hogy komolyan veszi és kiábrándul a sorozatból. Azt szeretném, hogy az legyen mint régen volt és együtt szerettük. Itt a link amit mutattam neki:

Legjobb válasz: bazegXD mondjuk marhaság, hogy ez problémát jelent.. de ha akarsz egy érvet hát legyen: a leírtak 80%-a amerikai sablonhatás... pl az ijesztõ lény.. hát.. kell valami ijesztõ, ha sokkolni akarod a nézõt.. sheriff... azthiszem woodynak hívják a ToyStory fõhõsét.. na, õ nem sherif, hanem cowboy:D és ha jól tudom a WDben is csak az elnevezése sheriff a fickónak, de amúgy sima rendõr...

bazegXD mondjuk marhaság, hogy ez problémát jelent.. de ha akarsz egy érvet hát legyen: a leírtak 80%-a amerikai sablonhatás... pl az ijesztõ lény.. hát.. kell valami ijesztõ, ha sokkolni akarod a nézõt.. sheriff... azthiszem woodynak hívják a ToyStory fõhõsét.. na, õ nem sherif, hanem cowboy:D és ha jól tudom a WDben is csak az elnevezése sheriff a fickónak, de amúgy sima rendõr...
Nem hinném, de vegyetek egy tesztet. Ez mindjárt választ ad a kérdésedre!
ha csak félig volt lecsúszva, akkor nem valószinû.
Gondolkozz már logikusan. Van 3 ajtó egymás mögött, ha az egyiket kinyitod, még nem vagy kint...
Szerintem nem kevés, ha szép díszcsomagolásban lesz! :)
Miért esne rosszul?
Az esne neki rosszul, ha rendes csokit vinnél. Még azt sem tudod Õ mit ehet.Pont 1 diabetikus csoki az ami a figyelmességedet igazolja.
A kérdező hozzászólása: Akkor figyelmességnek venné a diabetikus csokit?:)
Én cukorbeteg vagyok és eszek csokit, persze nem kétpofára :D de most 1-2 kocka belefér szénhidrát adagomba.
Az én cukorbeteg barátnõm direkt örül a diabetikus csokinak, miért venné sértésnek? ;) Ha szereti az édességet, biztos örül neki, hogy gondoltál erre is.

Miért fáj még mindig a baratnőmnek? Körülbelül 3 hete vettem el barátnőm szüzességét.

Azóta körülbelül 5 * voltam vele ..fáj neki ha behatolok..azt mondta hogy a hüvelye elején..nincs kis péniszem de nem is óriási...? azt mondta érezte amikor leszakad a sz?zhártyája..Miért fájhat neki?nemszakadhatott le teljesen? e

Legjobb válasz: Fájhat azért, mert nincs rendesen felizgulva. Ha pl. nálunk nincs rendes elõjáték, csak kb 10 percünk van szexelni, akkor néha nekem is fáj. Fájhat attól, hogy még mindig nem tudja teljesen elengedni magát közben. És esetleg ha valamilyen nemi betegsége van, attól is fájhat neki a behatolás és a szex. 19/L

Fájhat azért, mert nincs rendesen felizgulva. Ha pl. nálunk nincs rendes elõjáték, csak kb 10 percünk van szexelni, akkor néha nekem is fáj. Fájhat attól, hogy még mindig nem tudja teljesen elengedni magát közben. És esetleg ha valamilyen nemi betegsége van, attól is fájhat neki a behatolás és a szex. 19/L
vagy ha túl durva vagy vele attól is fájhat neki... =)15/L
Lehet vámpír és mindig visszanõ neki. Nem viccelek!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!