Találatok a következő kifejezésre: A baratnomnek vettem (102 db)

Tartsd meg a következõnek, aki megérdemli.
4 kiló?? Mindenképp valahogy add el jó áron. ÉS a legközelebbinek max 20.e Ft-ért vegyél és így marad sok pénzed is.
Jól jegyezd meg. Nõknek soha semmit nem veszünk.
Add oda anyukádnak.Úgyis õ az egyetlen nõnemû aki valóban szeretni fog amíg élsz.És ne légy többet ilyen balek, a nõk nem érdemelnek ajándékot, pláne nem 4 havi fizetésnyi értékût.
nem lehet visszavinni?
A kérdező hozzászólása: most már énis tudom csak azt nem h mihez kezdjek 1 nõi gyûrûvel.
A kérdező hozzászólása: és valóban ez a legjobb amit tehetek vele köszi utolsó válaszoló :)
Nincs mit, de szerintem azért ne mondd el kinek vetted eredetileg :D Várhatsz is vele ha esetleg õ is tud arról, hogy az a retek megcsalt.Nehogy az legyen, hogy érted...
Jaj ne általánosítsatok már :P A csaj egy ribi volt, az nem azt jelenti hogy mind az. Jön majd egy norma csaj akivel meg egy ribi miatt jól kib*szol, és akkor már lesz egy csajok miatt nyígó pasi mellé egy pasik miatt nyígó csaj is. Cöcöcö A gyûrût mindenképpen add el, az hogy anyudnak adod érzelmileg se jó megoldás. Mindig látni fog rajta és csak eszedbe juttatja ezt a "kellemes" emléket. Szabadulj meg tõle hogy lezárhasd ez az egészet. (persze minél jobb áron, mert ez aztán nem semmi pénz) Szerintem meg akkor tudod meg mennyiét adnának érte, ha beviszed és megkérdezed :P De több helyre is mert lehetnek akár nagy eltérések is, fõleg ha át akarnak verni.
ha te adod neki, akkor felezd el, amikor átadod ez a lényege a dolognak
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszod!:)
szerintem add neki mind kettõt és ö majd eldönti h kinek adja.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm már odaadtam neki az egyiket a másik nálam van.:)
Az a cumi ha neki adod az egészet õ meg átpasszolja egy harmadik félnek a nyaklánc másik felét :D
Nem hinném, de vegyetek egy tesztet. Ez mindjárt választ ad a kérdésedre!
ha csak félig volt lecsúszva, akkor nem valószinû.
Gondolkozz már logikusan. Van 3 ajtó egymás mögött, ha az egyiket kinyitod, még nem vagy kint...
Szerintem nem kevés, ha szép díszcsomagolásban lesz! :)
Miért esne rosszul?
Az esne neki rosszul, ha rendes csokit vinnél. Még azt sem tudod Õ mit ehet.Pont 1 diabetikus csoki az ami a figyelmességedet igazolja.
A kérdező hozzászólása: Akkor figyelmességnek venné a diabetikus csokit?:)
Én cukorbeteg vagyok és eszek csokit, persze nem kétpofára :D de most 1-2 kocka belefér szénhidrát adagomba.
Az én cukorbeteg barátnõm direkt örül a diabetikus csokinak, miért venné sértésnek? ;) Ha szereti az édességet, biztos örül neki, hogy gondoltál erre is.

Miért fáj még mindig a baratnőmnek? Körülbelül 3 hete vettem el barátnőm szüzességét.

Azóta körülbelül 5 * voltam vele ..fáj neki ha behatolok..azt mondta hogy a hüvelye elején..nincs kis péniszem de nem is óriási...? azt mondta érezte amikor leszakad a sz?zhártyája..Miért fájhat neki?nemszakadhatott le teljesen? e

Legjobb válasz: Fájhat azért, mert nincs rendesen felizgulva. Ha pl. nálunk nincs rendes elõjáték, csak kb 10 percünk van szexelni, akkor néha nekem is fáj. Fájhat attól, hogy még mindig nem tudja teljesen elengedni magát közben. És esetleg ha valamilyen nemi betegsége van, attól is fájhat neki a behatolás és a szex. 19/L

Fájhat azért, mert nincs rendesen felizgulva. Ha pl. nálunk nincs rendes elõjáték, csak kb 10 percünk van szexelni, akkor néha nekem is fáj. Fájhat attól, hogy még mindig nem tudja teljesen elengedni magát közben. És esetleg ha valamilyen nemi betegsége van, attól is fájhat neki a behatolás és a szex. 19/L
vagy ha túl durva vagy vele attól is fájhat neki... =)15/L
Lehet vámpír és mindig visszanõ neki. Nem viccelek!

A barátnőmel előszőr szeretkeztünk és az aktus közben lecsuszott a gumi de nem vettük észre, és tovább csináltuk de nagyon fájt a barátnömnek az aktus és abba hagytam és én nem mentem el lehet e terhes a barátnőm?

Azért kérdezem mert az el? váladék tartalmazhat ondót és nem tudom hogy most van e okunk megijedni? Mert én végülis nem mentem el.

Legjobb válasz: Bár elég minimális, de van rá esély!Ajánlom,hogy legközelebb használjatok hüvelykúpot,mert az az elõváladékot simán elpusztítja,így nincs mitõl tartani!

Bár elég minimális, de van rá esély!Ajánlom, hogy legközelebb használjatok hüvelykúpot, mert az az elõváladékot simán elpusztítja, így nincs mitõl tartani!
Meg is válaszoltad magadnak a kérdést. Ha járt a merev péniszed a lány hüvelyében gumi nélkül..a terhesség esélye elméletileg fenn állhat. Általában az elõváladék csak nemsokkal ejakuláció elõtt érkezik.. így nagyon "pehhesnek" kell lenni..vagy szerencsésnek :) (nézõpont kérdése) hogy a terhesség bekövetkezzen. Ha lejárt a 72 óra..már a tabi sem segít..marad a terhességi teszt. De kétségtelenül van rá esély.
Elsõ válaszoló nem jól tudja. "Általában az elõváladék csak nemsokkal ejakuláció elõtt érkezik.. " Ez nem igaz, az aktus során végig van elõváladék, a merevedéstõl az élvezésig.
Legyszi:D
Nagyon jó... most jobban érzed magad hogy kijavíthattál? az általában tudtommal nem minden esetet jelent..szóval..azon kívül hogy akadékoskodsz tudsz mást is? mert lényegi dologban a mondandóm semmit nem változott.. nézd meg a helyesírásom is létszi..hátha találsz abban is valamit.
Egyszerûen fogalmazva: nagyon kicsi esély van rá hogy terhes legyen ennyitõl.
Nagyon-nagy nem (szerintem), de van esély rá.
A kérdező hozzászólása: Na most akkor egy kicsit össze zavarotam akkor most akkor nagyon nagy esél van a fogamzásra, mert amikor az óvszer lecsuszot nem törölhete e le az elõ váladékot is? Nem sok idõt volt bent a dolog és nem is hatoltam be telyesen mert nagyon fájt a brátnömnek. Ha konkrét választ szeretnék.
Hát tényleg elég pechesnek kell lenni ahhoz, hogy terhes legyen. Bár nagyon sokan alkalmazzák ismerõseim közül a megszakításos módszert, és soha senkinek nem lett semmi baba, szóval annyira nem lehet vészes. Persze sose tudni. Ha a barátnõdnek esetleg késni fog a menzesze már 1 hete, akkor csináljon egy tesztet, és kiderül. Ha pozitív, akkor baba, ha negatív, akkor lehet, hogy idegesség miatt késik, vagy az aktus is bekavarhat a menzesz idejébe, stb.
Érdemes megnézni hogy termékeny idõszakban volt-e, mert ha nem akkor még kevesebb az esély rá és szerintem nem kell aggódnotok.
csak neked írtam így te szerencsétlen.
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget megjött rendesen a barátnöm menzesze.
Benyomtad neki, de nem vetted el a szûzességét.. Aha..
Van.Fel kell venni azt a nyomorult gumit, ha nem akarsz 15 évesen apa lenni.
Ha benyomtad neki, akkor már nem szûz. És ja, lehet terhes. Gratulálok! -.-"
Ha nem szakította át a szûzhártyáját akkor még szûz. És igen ha bejutott némi elõváladék és abban voltak spermiumok akkor lehet terhes. Ismerek egy lányt akinek a pasija betette 3x mozdult benne ki-be majd a csaj mondta, hogy innentõl mégis inkább gumival. Terhes lett az elõváladéktól. Most 7 éves ötös tanuló az kis elõváladék. Szóval a védekezést TESSÉK KOMOLYAN VENNI!!!!
Szerintem szopjál szamarat és inkább tanulj az ilyen szär kamukérdések kitalálása helyett...

Megujjaztam a barátnőm és előváladék került az ujjamra. Nem vettem észre h ottvan és megujjaztam. Lehet terhes a barátnőm? 15/f

Legjobb válasz: nekem is így kezdõdött, mikor a kis Márkomat vártam. ennek már 4 éve, boldog vagyok a kisfiammal! sok sikert a babavállaláshoz!

nekem is így kezdõdött, mikor a kis Márkomat vártam. ennek már 4 éve, boldog vagyok a kisfiammal! sok sikert a babavállaláshoz!
és utána hogy vetted észre h elõváladék volt a kezeden?
elõfordulhat, kb 2 hét mulva kiderül, addig is jó aggodást, ha már iylen figyelmetlenek vagytok....
az attól függ kinek az elõváladéka:) egyébként kicsi az esély
Elméletileg lehet, hisz az elõváladék is tartalmaz sperm iumot de elég minimális az esély rá hogy a barátnõd terhes lesz.
és még Te is terhes leszel!!!
Utolsó, bennem is ugyanez a kérdés merült fel :)

Lefeküdtem a barátnőmmel de nem vettük ki a gumit mikor elmentem és bekerült neki de ebben a hónapban már bevette az eseti tablettát mit lehet most csinálni, mennyi az esélye hogy terhes lehet?

Legjobb válasz: Ha gumi volt rajtad és nem volt lukas akkor nem lesz terhes a barátnõd. Azért van a gumi hogy védjen.Mi is így védekeztünk és sose lettem terhes pedig az én barátom se vette ki egybõl.

Ha gumi volt rajtad és nem volt lukas akkor nem lesz terhes a barátnõd. Azért van a gumi hogy védjen.Mi is így védekeztünk és sose lettem terhes pedig az én barátom se vette ki egybõl.
Ha rajtad volt a gumi amikor elélveztél, akkor nem lehet gond. De miért kockáztattok ennyire? Védekezzetek rendesen, és rendszeresen, úgy nem lehet gond :-)
Szia! Óvszerrel védekeztetek, aminek az a feladata hogy megvédjen a nemkívánt terhességtõl. Amikor elmész, célszerû minnél hamarabb kihúzni a hüvelybõl a péniszed, mert már " lankadsz " és könnyen lecsúszhat az óvszer. Ha normálisan alkalmaztátok, ahogyan kell, nem lehet gond! De ha már ebben a hónapban vett be 72 órás tablettát, nem védekeztek valami felelõségteljesen... Figyeljetek oda jobban! Ne játszatok a tûzzel, nem éri meg ennyi idõsen!!! :)
Az esemény utáni tabletta egy lórúgás, a barátnõdnek nem kéne azt szednie normális védekezés helyett, ki tudja, mi baja lesz tõle. Keressetek más módot.
Utolsó elõtti vagyok. Ezt a " nem vettük ki a gumit, mikor elmentem és bekerült neki " úgy érted, hogy a barátnõdben maradt az óvszer?
Szerintem menjen el a barátnõd dokihoz és irasson fel magának fogamzásgátlót.. akkor nem kell az ilyen balesetektõl parázni..
az utolsó vagyok.. megint.. amúgy ha benne maradt mármint az óvszer akkor tényleg kéne esemény utáni szerintem.. ha felboritja ha nem..
Kérdezd meg még hatszor.
Ne tartsd õket egy szobában. :) Ha nem szereti a patkányokat nem sokat tudsz tenni, hogy megszeresse. A legegyszerûbb, ha nem kényszeríted rá õket, hogy egy légtérben legyenek. :)
"Vettem magamnak 1 Szürke patkányt" Akkor hogyan tenyészted "õket"? Rakd az állatot a zárt helyére, amikor nálad van a barátod.
Válassz közülük.:D
Ratibrom, tuti megoldás ;-)
A kérdező hozzászólása: amiotta tenyésztem oket ki van akadva
A barátnõd helyében vennék egy macskát.
Fesd be kékre. Egyébként 1 patkányt hogy tenyésztesz? Vagy a barátnõdet tenyészted a patkánnyal? Annak én sem örülnék...
Ajándékozd el, mivel a patkányok társas állatok TILOS õket egyedül tartani!!! Vagy dobd ki a párod és vegyél neki AZONOS NEMÛ társat :) ;) (Nekem 4 lányom van és egy adoniszra sem cserélném le õket, több szeretet tudnak adni, mint a legtöbb ember.....)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!