Találatok a következő kifejezésre: A baratnomnek megvan a menstruacioja (2 db)

szerintem erre kicsi az esély
Gyakorlatilag elég kicsi az esélye, de elméletileg, igen teherbe eshetett, sõt akár méhen kívüli terhesség is lehet az eredménye az aktusotoknak... Nem ártana lassan egy terhestesztet vennie a barátnõdnek...
erre kb 1-2% esélyetek van!
Én 1-2%-ot sem kockáztatnék. Tényleg kicsi az esély, de VAN esély. Ha most történt, akkor holnap irány a doki, irassatok 72 órás tabit.
A barátom mindig belém élvez amikor menstruálok. Alig várja, ilyenkor megengedem neki óvszer nélkül. Szóval ne aggódj nem lesz baj.
Attól függ, hogy a ciklusa hányadik napjában van. Az ovuláció bekövetkezésénél van a legnagyobb esélye a terhességre. Ez a 14.nap (20-30%). Persze, lehet, hogy mázlitok van, de lehet, hogy nem. Az én anyám is így esett velem teherbe anno. Szóval szerintem ha legközelebb is ilyen történne, vegyetek eseményutánit. Drága, de olcsóbb, mint egy abortusz.
Mármint velem úgy esett teherbe anyám, hogy megvolt neki. Ez nagyon ritka, de jobb biztosra menni!!
Kiszakadt a gumi :D Muhahahah :D

A baratnomnek meg megvan a menstruacioja ha szeretkezunk lehet e terhes?

Legjobb válasz: NEM. De nem ajánlatos ilyenkor szeretkezni :S szerintem kibírjátok az az 5-6 napot.

NEM. De nem ajánlatos ilyenkor szeretkezni :S szerintem kibírjátok az az 5-6 napot.
Bizony nem, csak védekezéssel mert ilyenkor sokkal nagyobb esélye van arra, hogy megfertõzõdjn bármilyen bacival, vírussal...de 5-6 nap nem a világ vége...
Elvileg nem, de azért én már hallottam olyat, aki így lett babás. Az biztos, hogy nagyon ritka eset az ilyen, de tudod, hogy az ördög sosem alszik. Szóval védekezzetek!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!