Találatok a következő kifejezésre: A baratnomnek megvan (32 db)

A barátnőmnek megvan, lehet-e ilyenkor nemi aktust végezni?

Novynette tablettát szed, most fogyott el az els? levéllel. A dolgok jól alakulnak, mivel meg is jött neki a vérzése.

Legjobb válasz: Igen, kicsi az esélye, csak éppen a kicsi esély az ilyen felelõtlen 15 éveseknél szokott bekövetkezni.... Nagyon vígasztaló, ha 1 millióból egy az esély és azok éppen õk. Másrészt ilyenkor nyitva a méhszáj és a lány sokkal fogékonyabb a fertõzéekre, inkább bírjátok ki azt a pár napot. És szerintem gusztustalan is ilyenkor, de ez már a ti dolgotok.

Igen, kicsi az esélye, csak éppen a kicsi esély az ilyen felelõtlen 15 éveseknél szokott bekövetkezni.... Nagyon vígasztaló, ha 1 millióból egy az esély és azok éppen õk. Másrészt ilyenkor nyitva a méhszáj és a lány sokkal fogékonyabb a fertõzéekre, inkább bírjátok ki azt a pár napot. És szerintem gusztustalan is ilyenkor, de ez már a ti dolgotok.
Ha csináljátok akkor vagy gumival, vagy tabival. Lehet, hogy a barátnõd épp olyan, hogy a menstruáció alatt is terhes lehet! Védekezettek :) E.
Anyám... Mestruáció alatti terhesség... beszarok. Tudom, hogy van ilyen, de olyan ritka, mint a fehér holló, ennél gyakrabban esik az ember fejére repülõ, szóval ezért kár izgulni. Nyugodtan szexelhettek, ha jól esik (volt olyan barátnõm, akinek még segített is a szex a menstruálásban), se gumi, se semmi nem kell, a fogamzásgátló ilyenkor is véd. Persze van aki azért felhúz egy gumit, hogy ne a farka legyen csurom trutyi, de ha a barátnõdnek nincs semmi baja, azon túl hogy a farkat úgy fog kinézni, mintha a vágóhídról jött volna, nem lesz semmi.
Igen, belé lehet, de nem ajánlatos. Amúgy 100%-os védettség soha nincs!!!
A kérdező hozzászólása: Nem fogom újra leírni, hogy miért tettem fel a kérdést, s ezt a hangnemet fel sem veszem Tõled. Élj boldogan, legyen neked is szép napod! A kioktatást pedig tartogasd a saját gyerekeidnek, vagy ha nincsenek még, akkor a partnerednek. Én, azaz mi egy egyszerû választ vártam, vártunk. Nézd meg mennyi idióta, kretén kérdezõ van, valamint vess egy pillantást néhány hozzászólás minõségére, majd hasonlítsd össze az én kérdése(i)mmel és válaszaimmal, s utána gondold át magadban még egyszer, hogy ide jösz-e acsarkodni, avagy sem. Ha nincs normális véleményed, csak a megszokott magyar mentalitású szúrka-piszka hangnemet tudod használni, akkor inkább tartsd meg magadnak szavaidat... Innentõl kezdve pedig légyszíves tartsd be a következõ szabályt: "Ne menj bele felesleges vitákba!" - én is ezt fogom tenni. Köszönöm!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Végül is úgy döntöttünk, hogy ezt a hétvégét kibírjuk szex nélkül (sajnos közbejött egy kis megfázás is - a barátnõm részérõl), s a következõn pótoljuk majd be a mostani dolgokat... :) Mégiscsak jobb úgy ünnepelni, ha mindketten 100%-ot tudunk nyújtani. (holnap leszünk félévesek, de sajnos csak hétvégente tudunk együtt lenni) Ettõl függetlenül a már megfogalmazott véleményemet fenntartom. Üdv mindenkinek és további szép napot!
Köszi a plusz, enélkül rossz lett volna a napom:) ))))) Régimódi vagyok? Oké, te biztosan jobban tudod:) Ha ennyire felnõtt és érett vagy, akkor miért vadidegenek segítsége kell, hogy dönteni tudj. Érdekes, nekem eszembe nem jutna olyanról kérdést kiírni, ami csak kettõnkre tartozik. És ha annyira szereted a barátnõdet, akkor ne nemi aktust végezzetek, hanem szeretkezzetek...:) Ki is a merev és a régimódi? Kérem ám a pluszomat, különben rosszul fogok aludni, kis zöld kéz nélkül nem is akarok tovább élni:) )))
1. igaz, hogy menzesz alatt teherbe lehet esni, üzenem annak, aki be akarsz sz*rni 2. viszont: a tabi szünetben NEM lehet teherbe esni, olyankor is védett a lány 3. a rendesen szedett tabi mellett (rendes idõben, kihagyás, hasmenés, hányás nélkül) a tabi 99, 99%-os védettséget ad, én nem veszem be a mesét, hogy szedtem, de terhes lettem - szedte, csak rosszul 4. nyitottABB a méhszáj, nagyOBB a fertõzésveszély, de tegyük fel, hogy egészséges emberek tették fel a kérdést 5. az undorral kapcsolatban osztom a kérdezõ véleményét A fentiek alapján a válasz a kérdésre: igen, ha mindketten akarjátok.
A kérdező hozzászólása: Elõször is 18 évesek vagyunk mindketten, csak épp nincs itt a gyógyszer betegtájékoztatója, hogy megnézzük, s ezért tettem fel ezt a kérdést. Másodszor tisztában vagyunk a fertõzés kockázatával, s azért vártunk válaszokat, hogy segítsenek a döntésben - ebbõl egyértelmûen kiderül, hogy elõtte mérlegelünk! Harmadszor ha számodra undorító, gusztustalan, akkor erre annyit tudok mondani, hogy régimódi vagy. Esetleg a nõk is alsóbbrendûek? Nem érek a barátnõmhöz undorral, ilyenkor sem. Negyedszer pedig: nem kioktatást, hanem tanácsot kértünk! Azért a pluszodat megkapod.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Olyan magas lovon ülsz, hogy oda fel sem érhetek. Nagyfiú vagy te óriási arccal, nem érhetek fel hozzád... Acsarkodni? Most tanultad ezt a szót? Mert ez nem az, egyszerûen csa elmondtam a véleményemet. Na kapok kis zöld kezet? Úúúúgy szeretnék..:) )))))
Szexxxtázis. Szerintem egész jó játék.
A szexshopokban lehet kapni erotikus társasjátékot, drága, de nagyon megérte. Nagyon sokat játszottunk a barátommal vele, és maga a játék is fel tud izgatni, hogy most mi lesz a következõ kártyán.:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)

Mit vehetnék a barátnőmnek? 23 éves, friss diplomás lesz, nagyjából mindene megvan.

ÉS ötletem sincs, mit adjak neki. Olyan 5-10 ezer Ft között gondolkoztam.

Legjobb válasz: Készíts neki valamit. Persze ha tudsz, szóval ne legyen gagyi... :)

Készíts neki valamit. Persze ha tudsz, szóval ne legyen gagyi... :)
Biztos, hogy nincs meg minden könyve, minden CD-je. Amúgy meg ha bármit veszel, AZ még biztosan nincs meg neki. Én nemrég egy szép indiai szoknyát vettem, mekkora öröm volt!
Karúszót, az biztos nincs:D
18cm-es színváltós villogó, forgós, tekergõs, kövezett dinamós dákót
A kérdező hozzászólása: :D :D anyukádnak, utolsó :)
szódagép :)
A kérdező hozzászólása: nem rossz, de kapott egy ezüst karláncot, marhára tetszik neki, szóval egyelõre felejtõs, de lesz még jövõre sznapja... :D

Létszi írnátok "stílusfajtákat"! Minden (lány) osztálytársamnak és barátnőmnek megvan a stílusa, nekem meg nincs! És még hajviseleteket is tudnátok írni?

Pl.: van olyan aki rockos, vagy a népm?vészeti dolgokat szereti,vagy színes ruhákba jár...... vagy hajviseletre: konty, egy copf vagy egészen mások......

Legjobb válasz: idézem: "létszi" LoL ezt komolyan írtad? légyszi...

idézem: "létszi" LoL ezt komolyan írtad? légyszi...
Gondolom minden barátnõd tucat, ugyanis azok szokták hangoztatni, hogy "micsoda stílusuk van". Amúgy a stílus az egyéniség kibontakozására alkalmas, magadnak kell megtalálni a sajátod!
ez nehéz kérdés, mert a stílusok nem nagyon léteznek állandó kategóriákban, hanem inkább csak érzékelhetõ elemek és trendek a kavalkádban. Végtelen számú ötvözet és mindenféle variáció, meg kísérlet létezik. Ezeket kb csak a divat fellegváraiban tudják nyomon követni. A boltban vásárló felhasználó inkább úgy csinálja a dolgot, hogy egyrészt megtanulja/kikísérletezi, hogy mi az, ami az alakjára jól áll, kihozza az elõnyeit, másrészt az életérzésének, érzéseinek, vágyainak megfelelõen dönti el, hogy mit vesz fel, és mit nem. Mi az, ami közel áll hozzá és mi nem. Azért írok 1-2 trendet, amikrõl nekem tudomásom van, és most eszembe jut. vintage: 20. század elsõ felében lévõ ruhastílus felújítva glamour: Ez fényes, dívás. "new yorki öntudatos nõ": Lehet hogy ennek is van valami neve, de én nem tudom. New Yorkban találták ki, kb az a lényeg, hogy a nõiest és a kényelmest ötvözi és az öntudatosságot meg az önállóságot fejezi ki. Kicsit sportos plázacica: Ismerjük "anime" Nem tudom, hogy van-e ennek neve, de kb az ami diáklányos egyenruhákból van felépítve, eléggé rámegy a szexiségre meg kicsit érzelmes is. Esetleg lehetnek benne kislányos, királylányos meg ilyesmi elemek. Egyfajta ábrándosságot is kifejez rock, punk, emo: ezeket valószínûleg ismered. sztenderd. Ez az, ami éppen az átlagos. Farmer meg harisnya, csizma rövidnadrég/miniszoknya széles övvel, ami tavaly télen volt stb. Ez kb az, amikor mindig megveszi, amit éppen lehet kapni franciás: Dekoratív, aranyos/elegáns, nõies. Régebbi francia ruhadarabok vannak beépítve, mint a kánkán, Versailles XIV. Lajos korában stb gothic: Ez rokon a vintage-zsal, a franciával meg a rockkal, fekete, depressziós, misztikus. Kell hozzá egy rakat tetkó meg fém. miniszoknyás, kosztümös üzletasszonyos. Ezek között azért van egy pár, ami inkább 20-30 körülieknek van
ez igy nem okés szerintem, hogy te kiválasztasz egy stílust és azt fogod követni. legyél önmagad és elõbb utóbb ki fog alakulni! vegyél olyan dolgokat ami neked tetszik, ne törödj másokkal :) a stílust szerintem nem lehet kitaláni... az jön magától.. éppen ezért egyedi hacsak nem követed a tömeget :)
A kérdező hozzászólása: a másodiknak üzenem hogy nagyon köszönöm a válaszait. a harmadiknak pedig azt hogy tudom hogy igaza van abba hogy a stílust nem lehet kiválasztani, pont úgy mint azt hogy kibe vagyunk szerelmesek......
A kérdező hozzászólása: Ja még küldenétek a felsorolt stílusokról képeket köszi
az animét úgy hívják, hogy lolita :) amúgy írd be a googleba a stílusok nevét, és többezer képet fog kiadni :)
a hármas válaszolónak mondanám, hogy a kettesben általam leírt stílusok (mint ott is írtam) nem úgy vannak, hogy "választasz egyet", és akkor az vagy. Mivel ezeknek nincs kánonjuk. Ez a kérdés úgy dõl el, hogy "van két fekete ruha, melyiket vegyem meg?", és kiválasztod azt a jellegût, ami közelebb áll hozzád. És egy idõ után kirakódik valami, ami, ami magán bizonyos stílusjegyeket, másokat nem, illetve benne vannak az alak specialitásai is. Ezek a stílusok inkább arra jók, hogy felvonultatnak bizonyos öntudat-típusokat, amikre ráismerhet a személy, felfedezheti magában, illetve magáévá teheti.

A barátnőmnek miért van az, h 1x megvan neki 1x pedig nincs?

ezt úgy értsétek, h naponta, 2naponta váltakozik neki a dolog. De csak ebben a ciklusbam. Kezdek aggódni miatta :S

Legjobb válasz: egy hónapja, minden másnap vérzik? tán orvoshoz kéne mennie! amúgy szex után vérzik, vagy mi?

egy hónapja, minden másnap vérzik? tán orvoshoz kéne mennie! amúgy szex után vérzik, vagy mi?
A kérdező hozzászólása: csak úgy 1 hete. Orvoshoz fog menni amint lehet. Tudod ez a hülye idõpontos rendszer. Meg nem utána ugy általában. 1ik nap igem azt nem. :/
de, menjen orvoshoz a vérzés zavarnak lehetnek akár komoly okai is menzesze mikor volt utoljára? most kéne menzeszeljen? mennyire vérzik? mivel védekeztek terhesség ellen?
A kérdező hozzászólása: fog menni. most kéne, és van is neki csak szaggatottan. még nem voltunk 1üt mert a fogamzásgátló gyógyszert még fel kell írnia az orvosnak, egyenlõre a vérvizsgálat eredményére várunk, meg utána 1 hó míg kifejti a 6ását. azt mondja h nem nagyon vérzik ha megjön neki, én meg nem nagyon bírom gyomorral uh nem nézem mikor ezt a mûveletet hajtja végre. amúgy magát a dolgot is csak onnét veszi észre h elkezd vérezni. szal néha még õ meglepõdik h itt az idõ.
A kérdező hozzászólása: utoljára meg amikor kellett neki, szal olyan 27-29 nappal a mostani elõtt.
hány éves a csaj? semmi szex nem volt?
A kérdező hozzászólása: 20 lesz szeptember 22-én. még semmi, sem velem sem mással. szûz :)

Ha az abortuszt válasszuk, megvan az esélye annak hogy utánna nem esik teherbe a barátnőm?

A barátn?m úgy néz ki hogy terhes. Ha nem szeretnénk megtartania babát és az abortusz mellet döntünk, nagy az esélye annak hogy utánna nem esik többet teherbe? Vagy ugyan úgy fog utánna minden m?ködni?

Legjobb válasz: Ezt nem lehet elõre tudni,lesznek-e következményei.Sok nõnek utána ugyanúgy lehet babája késõbb,viszont van,akinek soha többet.Ez kétesélyes dolog.

Ezt nem lehet elõre tudni, lesznek-e következményei.Sok nõnek utána ugyanúgy lehet babája késõbb, viszont van, akinek soha többet.Ez kétesélyes dolog.
Szerintem teszteljetek, aztán döntsetek! Nekem az unokatesómnak volt abortusza, és neki lehetett utána gyerkõce! De viszont a barátnõmnek soha nem lehet többet, mert volt fiatalon egy abortusza! Kétesélyes a dolog! Jól döntestek!
Sajnos elképzelhetõ. De annyit tudnotok kell, hogy ha nincs 18 ées akkor szülõi beleegyezés is kell hozzá! Legközelebb védekezzetek, mert gondolom megint ennek hiányából lett baj.:(
Van, aki tényleg nem tud teherbe esni többet. Leginkább pszichés dolgok miatt vagy épp a mûtét következményei miatt. Én azt mondom, tartsátok meg. Igaz, nem tudom hány évesek vagytok, de a szülõk biztos segítenének, ha így alakult. Egy kis életrõl beszélünk, nem egy tárgyról.
Szerintem NE az abortuszt válasszátok, persze nem ismerem a körülményeiteket.
Én elvetettem, de megbántam így elkezdtünk próbálkozni újra, nem sikerült évekig, elmentünk orvoshoz, megmûtöttek azt mondták ne is reménykedjek. Most el telt 7 év, és sikerült spontán 21. hetes vok. És nagyon nagyon boldog :) )) De bárki ilyen helyzetben van, azt mondom jól gondolja át. Én nagyon megbántam
A nagynénémnek is volt egy abortusza, utána pedig sosem esett teherbe. Van egy ismerõsöm is, aki az abortuszt választotta, mert nem tervezték a babát, és neki sem lett soha gyereke. Persze biztos vannak olyanok is, akik utána is könnyedén teherbe esnek. De a kérdésedre válaszolva bizony nagy esély van arra, hogy utána már nem fog tudni szülni...
Az elsõ válaszoló vagyok.Ez már biztos?Teszteltetek?Mert az idegeskedéstõl is késhet.Ha viszont pozitív a teszt, minél hamarabb dokihoz kell menni.Egyébként egy hat hetes magzatnak (kb. két héttel a mensi elmaradása után) már dobog a szíve a picinek. Minél hamarabb hoztok döntést, annáél jobb.
Igen ezt szokták mondani, hogy van rá esély, hogy nem lehet gyereke. De szerintem kevés. Nekem 18 évesen volt abortuszom. Most 21 vagyok és már csak napjaim vannak , hogy megszülessen a kisfiam.
Meg lehet szülni a babát és örökbe adni. Ez sokkal jobb megoldás, mint az abortusz! A barátnõdnél nem kell félni, hogy esetleg nem lehet többet gyereke, a kisbaba életben maradhat és egy gyermekre vágyó párnak a legnagyobb álma teljesülhet.

Ha a barátnőmmel akkor szeretkezek, amikor megvan neki, teherbe eshet?

Legjobb válasz: Nekem -14 éves lányka- bizonyítékom van rá,hogy terhes lehet egy nö menzesz alatt!!!Én teherbe estem. Inkább vigyázzatok!Jobb megelözni mint abortuszra menni!

Nekem -14 éves lányka- bizonyítékom van rá, hogy terhes lehet egy nö menzesz alatt!!!Én teherbe estem. Inkább vigyázzatok!Jobb megelözni mint abortuszra menni!
Nem árt az óvatosság.Kevés, de megvan rá az eséje, hogy teherbe essen.védekezzetek mindenféleképpen, ha nem szeretne´tek kisbabát.

A barátnőm fogamzásgátlót kezdett el szedni pontosan nem tudom milyen de van egy kis baj, 2hete már megvan neki de csak egy picit lehet szexelni így?

kicsit undinak hangzik tudom de 2hete nem voltunk együtt ? is nagyon kivan megénis , vagy esetleg felejtsük el az egészet . Szerintem eléggé undi dolog az egész de nem tudom mi tév? legyek. Holnap este jön ugye de lehet addigra elmúlik neki .

Legjobb válasz: Engem speciel taszít a menstruáció alatti szex,de nem tilos,viszont ha két hete vérzik,orvoshoz kéne menni.

Engem speciel taszít a menstruáció alatti szex, de nem tilos, viszont ha két hete vérzik, orvoshoz kéne menni.
Undi? :D Na jó nem szenyózok, lehet, de sztem használjatok óvszert a tuti kedvéért.

A barátnőmmel 4 hónapja járunk de még megvan a szűzhártyám, szerintünk ideje lenne megválni tőle. Hogyan tegyük ezt meg "helyesen", hogy szép élmény legyen? 19L

Mindenekel?tt le kell szögeznem, hogy leszbikusok vagyunk, a barátn?m 20 és 19 éves vagyok. Neki már nincs meg a sz?zhártyája, mert sport közben véletlen kiszakadt neki egyszer. Én egyedül még vele éltem át nemi élményt életem során. Én rendszeresen szoktam öt ujjazni, de úgy véljük, nálam is elérkezett ennek az ideje

Legjobb válasz: Vibrátorral...

Vibrátorral...
Merre laktok? Szívesen csatlakozok.. 18/L
A kérdező hozzászólása: 23:37 A szûzhártya kiszakadása az életben egyszeri élmény, természetes hogy szeretnénk, jól süljön el a dolog
Mekkora probléma.
A kérdező hozzászólása: 22:43 NAGYON tetszik ez az ötlet! ^^ És igen, nagyon romantikus lenne ha éppen rajtam feküdne és láthatnánk egymás arcát! Köszönöm szépen a tipped, eddig messze ez jön be a legjobban
Ilyen felcsatolható cucc? Nem vagyok otthon ezekben igazán, de azt hiszem létezik belõle olyan, ami ilyen "pillangó" vibrátort is tartalmaz, úgyhogy azt is stimulálja, aki viseli, tehát mindkettõtöknek jó lehet. Azt meg gondolom elég érzékinek, romantikusnak tartjátok, ha a kedves párod finoman rád fekszik...
Igen, egy pasi nem ártana! De persze ti tudjátok, mit akartok bevállalni a cél érdekében!
Pedig más nem nagyon van amivel elveszíthetnéd a szüzességed.
A kérdező hozzászólása: 22:29 és 22:30 igen, ezek egyértelmûen a legkézenfekvõbbek (Mi is az elsõ verzión gondolkodtunk, de ha belegondolunk, az csak egy egyszerû mûanyag, az pedig nem tudom mennyire lenne romantikus)
Szerintem alkossatok egy gruppent tehát hármasban 1 pasi 2 csaj az mindenkinek élmény 18/F
ujjazás?
ha kell egy fiú szóljatok :D 18/f

Keresek egy olyan programot ami a barátnőm facebook profilját figyeli és listázza az eseményeket. Jelszava megvan, az nem probléma. Valaki tud segíteni?

Legjobb válasz: Ez egyrészt bûncselekmény lenne, másrészt ha nem bízol benne, akkor mindkettõtöknek jobb lenne, ha véget vetnétek a kapcsolatotoknak. Lehet lepontozni.

Ez egyrészt bûncselekmény lenne, másrészt ha nem bízol benne, akkor mindkettõtöknek jobb lenne, ha véget vetnétek a kapcsolatotoknak. Lehet lepontozni.
na, akkor hasznos volt feltenni a kérdést
Igaza van az elsõnek.
pontosan
Kedves kérdezõ ade 1 ha nem bízol benne akkor ahogyan az elsõ válaszadó mondta ade2 ha olyan lányba vagy szerelmes aki szeret nyüzsögni akkor vagy lenyeled vagy keresel másik csajt !! ade3 ha meg a barátnõdnek te vagy a 102 ik pasija akkor az aszt jelenti hogy lesz még rajtad kívül 111 edik is :) ade4 szekszeld meg rendesen és olyan dolgokról ne beszélj neki amit kifecseghet!! És végül egy beszélgetés jót tenne kettõtök közt :)
oké, az etkai oldalát most nem fogom részletezni de, nem hogy tudod valakinek a facebook jelszavát, hanem még egy olyan programot is keresel, amivel kényelmesebbé teszi a megfigyelést, na ne már amúgy biztos vannak ilyen gyûjtõ programok(ezek általában a facebook, google+ és hasonlóakat gyûjti össze), de nem elég neked az hogy végigolvasod, mert ha használsz egy programot, ami kigyûjti, akkor is el kell olvasnod ugyanazokat a bejegyzéseket
Rossz helyre írtad a kérdést :)
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, elehet hogy rossz helyre írtam a kérdést. És igen nem elég nekem kell egy program ami kigyûjti. az okát nem mondom meg mert lényegtelen. Köszönöm a választ, 0, 0005% al közelebb kerültem a programhoz amit keresek.
A kérdező hozzászólása: Látom itt mindenki nagyon okos a magánéletemben. Nem tanácsot kértem hanem egy program ajánlást. De úgy néz ki itt csak nagyszájú okoskodó unatkozó [email protected] vannak. Köszönöm a válaszokat Csapjon belétek a nyári villám
A kérdező hozzászólása: Kétség kívül

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!