Találatok a következő kifejezésre: A baratnommel voltunk par napja es (4 db)

Semmi! De egyébként mensi elõtti napokban szinte 0% az esélyetek, bár láttunk már csodákat! Legközelebb VÉDEKEZZETEK!
Ha megjott neki, akkor semmi gond. Nem lett terhes a baratnod! De ha jol tudom, akkor a b.nod is ezt a kerdest tette fel, keresgelj egy kicsit lejjebb a kerdesek kozott, es ott is talalsz megnyugtato valaszokat. Udv, Es legkozelebb tessek gumival vedekezni!
Esély a terhességre = 0-val.
A kérdező hozzászólása: legközelebb mindenképpen védekezünk, a tabi pedig 72orás nem napos volt elirtam :P és köszi mkinek a választ
A kérdező hozzászólása: Es az nem gaz ha nem annyi jott neki mint amennyi szokott? ill. azt mondta h eleg keves volt... ez nem lehet problema?
Nem gond, mindig valtozo, petefeszektol fugg. Nekem minden 2-ik honapban borzastoan gorcsol, es keves mennyiseg, a masik 2-ben sok van es szinte gorcsmentes. Ha 5 napig megvan a baratnodnek, akkor minden OK, es biztos, hogy nem terhes! Szóval nyugi!!!

A múlt napokban sokat állt a péniszem mikor a barátnőmmel voltam, de elkezdett fájni merev állapotban és pár napja nem áll fel. Mi lehet az oka?

Okké ez kicsit tömör volt de nagyjából ez a helyzet.

Legjobb válasz: Becsaptad,és most itt a tudatod alatti büntetés érte . A tested érzéseit nem tudod átverni,ne próbálkozzál vele . Már a fájdalommal is jelzett neked .A fájdalom egy jelzés adás a testünkben,gond van ,oda kell figyelni .

Becsaptad, és most itt a tudatod alatti büntetés érte . A tested érzéseit nem tudod átverni, ne próbálkozzál vele . Már a fájdalommal is jelzett neked .A fájdalom egy jelzés adás a testünkben, gond van , oda kell figyelni .
Amikor sokat volt merevedésed a barátnõd mellett, akkor meg is tudott könnyebbülni a péniszed? (Volt-e magömlés?)
azért az zavarna, ha a hajamba menne. mert nem szívesen mosom meg csak emiatt a hajamat.
Biztosan zavarta!Miért spriccelve kell neked élvezni?
Nem.
Például õt zavarta? Mit szólt hozzá? Engem speciel nem zavar, ha az arcomra megy. Ha meg látom, hogy ekkorát élvez, annak már csak azért is örülök, mert bizonyíték arra, hogy jól csináltam neki. :)
elég gáz utána kimoszni, ha a szõrös combodra rávered, az is nehezen jön le. a lány hajába a g*ci olyan mint majdnem a rágó.
én direkt csinálom ugyan ezt, az a lényeg h téged ne zavarjon
Engem nem zavar(csak nehezen jön ki a hajamból)de még élvezem is ha az arcomra megy és úgy belefolyik a számba:)
szeretnék egy ilyen barátnõt!!!!!

Barátnőm kidobott a sok hülyeségem miatt, pár napig külön voltunk ö találkozott mással csokoloztak is ahogy mondta de más nem volt, és most vissza akarna jönni hozzám. Mit tegyek?

én nagyon szeretem,ö azt mondta amikor szakított,hogy már nem szeret csak mint egy barátot,de most meg hogy rájött hogy még is nagyon szeret.fél évig voltunk együtt. 24f 20l

Legjobb válasz: Szerintem adj neki egy esélyt.

Szerintem adj neki egy esélyt.
Ha tudsz benne bízni, akkor próbáljátok meg még egyszer. De ne éld bele magad semmibe.
Halandzsa... Én mondjuk, ha SZERETEK egy fiút, akkor nem tudok csókolózni szakítás után egybõl egy másik fiúval, sõt, rá se bírnék nézni egy másik fiúra. Akkor a te barátnõd vajon miért is tette? Biztos úgy van ahogy mondja, nagyon szeret téged, nem pedig egy zavarodott kis liba, akinek csak az kell, hogy legyen mellette valaki... Megbízhatatlan a barátnõd és felelõtlen. Szerintem hagyd a fenébe.
Nézd a jó oldalát, s fogad vissza, hisz már sokkal jobban csókol, több a tapasztalata...
szerintem ha szereted a lányt akkor adjál neki esélyt arra, hogy bizonyítson, mivel külön voltatok ezért kár feszegetni azt, hogy kivel mit csinált, persze megbeszélhetitek hisz érthetõ, tudni szeretnéd mit csinált míg nem voltatok együtt azért mert szereted, de túl sokat nem kell rágódni rajt. hajrá
Nem kapta meg a másik kukit és viszket a lika a szexre. Ha visszafogadod örökre egy talpnyaló kutya leszel, akit orrba-szájba lehet szivatni és csalni. Tudod felmelegítve csak a káposzta a jó...
szerintem fogadd vissza, hisz mással is azért csókolózhatott mert annyira ki volt bukva. ( én is mikor még nem voltunk együtt a barátommal, nagyon-nagyon összekaptunk, és mégis hozzá ragaszkodtam de elmentem máshoz. - ugyanis ordibálva mondtuk egymásnak hogy akkor mindenki kavarjon orrba-szája akivel akar! - késõbb mikor kibékültünk rá 3 napra ( hangsúlyoznám hogy nem voltunk még együtt!! ) õ se csinált semmit másnál, és én se annál akinél voltam, csak beszélgettünk. 18/L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!