Találatok a következő kifejezésre: A baratnommel korai ez meg (9 db)

A baratnommel pettingelunk, korai ez meg neki vagy nem?

A baratnommel most tartunk a pettingelesnel, egy bulin kimentunk, es beszaltunk a kocsiba. Rajta egy ruha volt ( tudjatok aminek alul szoknya van :D ) es a hatso ulesen elkezdtem benyulni a syoknya ala! ( volt rajta harisnya is azt nem vettem le) es ruhan keresztul elkeydtem simogatni a nemiszervet, a legzese felgyorsult, erzekive valt stb stb es egyszercsak osszecsukta a labat, na ez azert volt mert kielegult, vagy csak nincs meg ra felkeszulve:? Es ti mit tennetek tovabb a helyemben? Elore is koszi.

Legjobb válasz: Szerintem kielégült. Tuti akarta õ is, fel van rá készülve, hiszen ha nem lenne, akkor nem is engedett volna semmit. A folytatás pedig, hogy többször csináld neki, meg õ is csinálja neked...

Szerintem kielégült. Tuti akarta õ is, fel van rá készülve, hiszen ha nem lenne, akkor nem is engedett volna semmit. A folytatás pedig, hogy többször csináld neki, meg õ is csinálja neked...
Én speciel imádom, ha harisnyanadrágon keresztül izgatnak. Sokszor még a minim alá bugyit sem veszek, csak harisnyát! Hát az elsõ alkalomtól ne várj többet, de a következõre már készülj gumival!
na végre egy normális fiú, akit nem az érdekel, h mielõbb megfektessen vkit. Ha azt mondja, h fél a szextõl akkor ezt tartsd tiszteletben. Semmiképp ne erõltesd. még legyen pár ilyen alkalom, hátha ezáltal feloldódik benne a feszültség és lehet, h minden alkalmmal tovább fogtok eljutni.
lol bombázó :D:D
A kérdező hozzászólása: Hallod, na figyelj, ilyen csajra mondjak azt, hogy BOMBAZO, emelett rendkivul rendes, OKOS ezt a parositast nem minden pasi fogja ki, es ha nem lattad volna SZERETEM!!! Es egyben biztos vagyok semmivel se lesz rosszabb vele a szex mint egy 13 eves RINGYOVAL !
csak kicsit fél, de mennif og ez, ne kapkodd el a dolgot, találkozzatok úgy is, hogy nem csak errõl szóljon a randi, kezdeményezz, de óvatosan. ésatöbbi
lehet hogy eszébe jutott valami hogy még ezt nem kellene, amugy viszonozta volna hogy neked is jó legyen. de nem tudom mitõl fél 17 elmultatok más 13-14 éves csajok már pettingelnek.. az ilyen csajoktól vagyok kiakadva.. barátom, nem akarlak megbántani, de ettõl a csajtól ne várj sokat. az iylen nem tudja kielégiteni 1 fiú vágyait, akármennyire figyelmes lesz a fiú, akármit fog megadni.
saját tapasztalat:azért húzta össze a lábát(szerintem persze), mert félután ráébredt arra, hogy ..szerintem ez világos, hogy mire ébredt rá.viszont egyetlen probléma az, hogy nem tudhatod hogyan játszódik le benne ez..legrosszabb esetben úgy, hogy azt hiszi kihasználod.mindenképp éreztesd vele, hogy nagyon szereted, s hogy neked õ a legfontosabb.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, en is es o is 17 ek vagyunk, o idosebb azert valamivel nallam. Ott meg nem hinnem, hogy tartana, hogy o is viszonozza. De szerintem ott mar igen, h megengedje, vegulis az csak mas :D
Engem érdekelne, hogy hány évesek vagytok. Amúgy ha engedte, akkor semmi gáz, de ez a lábösszezárós szitu attól is lehetett, h félúton meggondolta magát...:) Különben viszonozta volna, nem?
A kérdező hozzászólása: Jo meglatas szerintem is, en is igy gondolkodom !
A kérdező hozzászólása: Ertem, o meg fel a szextol, beszelgetunk rolla, mert szeretem ot es nem akarom, hogy rossz legyen nek!!! Azt akarom, hogy a szexben elsosorban oneki legyen jo, majd aztan lehet nekem is jo!
egyet értek veled, mi az, hogy nem fogja viszonozni, én is így voltam az elején és ahogy oldódom egyre többmindent megcsinálok, lassan kell haladni, beszélgesettek a dolgokról sokkal könnyebb lesz, nem fog félni, milliószor mondd neki h szereted, halkan a fülébe súgva simogatva és egyre jobban megfog bízni benned, oldóni fog, csak mindenhez idõ kell,

A barátnőmmel már lassan 4 hónapja vagyunk együtt és már 3 hónapja összeköltöztünk! Szerintetek ez még korai volt? Vagy lehet valami következménye?

Legjobb válasz: Nem korai, akkor költöztök, amikor szeretnétek. AKi szerint meg korai, az féltékeny rátok. Következmény: Biztos hamarabb szembesültetek/szembesültök a másik hibáival, mint más párok, akik hetente 3szor látják egymást. Szerintem semmit sem rontottatok el ezzel. :)

Nem korai, akkor költöztök, amikor szeretnétek. AKi szerint meg korai, az féltékeny rátok. Következmény: Biztos hamarabb szembesültetek/szembesültök a másik hibáival, mint más párok, akik hetente 3szor látják egymást. Szerintem semmit sem rontottatok el ezzel. :)
Max elõbb kiforrja magát, hogy passzoltok-e vagy nem. (-: Vagány húzás volt!
Szerintem korai volt. Kihagytátok az udvarlás szakaszát az azzal járó izgalmakkal és várakozással, randikkal együtt, helyette bevállaltátok a szürke hétköznapokat egybõl. A következmény csak annyi, hogy amit kihagytatok, az már sosem lesz pótolható, és nagyobb a veszélye, hogy hamarabb ellaposodik a kapcsolat. Persze nem biztos, hogy ellaposodik, csak a veszélye nagyobb, mint egyébként, de rajtatok múlik. Mindezt úgy mondom, hogy én 2 hónap után költöztem össze a párommal. Bajunk nem lett belõle, most már a férjem, de nagyon sajnálom, hogy a legjobb részt kihagytuk.
a következménye 6 hónap múlva lesz ami egy baba.
nálunk is hasonló a szitu. a kis drágám egy évig csapta nekem a szelet, aztán amikor beadtam a derekamat, kb rá két hétre összebútoroztunk. nem bántuk meg, már 2 éve boldogítjuk egymást :D jobb, mert hamar összeszoktunk, kialakítottuk a közös szokásainkat.
Én 2 hét ismeretség és nappal az összejövetelünk után költöztem össze a párommal!Azt mondta, hogy vagy belevágunk vagy sehogy, mert neki nincs ideje utazgatni és udvarolni, amikor reggeltõl estig dolgozik.Összeköltöztünk és több, mint 4 éve együtt vagyunk és van egy 8 hónapos lányunk.Azóta az építõipart ott hagyta és már nem dolgozik estig.Én nagyot csalódtam benne az elsõ hónapokban, de pozitív irányba!Az elõtt is jó embernek ismertem meg, de hogy valaki ilyen sokszínû legyen...ritka, mint a fehér holló!És apának sem mindennapi! Én soha nem fogom ezt a döntést megbánni! 22/L
Én a párommal két nap után költöztem össze. Tulajdonképpen mire kellett volna várjak? Udvarolt már elõtte egy ideje, aztán amikor összejöttünk, egybõl össze is "bútoroztunk". Már ha annak lehet nevezni az egyik albiból a másikba való költözést. Soha nem értettem ezeket a dolgokat, hogy most akkor várni kell erre meg arra. Ha már csináljuk, akkor csináljuk rendesen. Évek óta együtt vagyunk, és együtt is akarunk maradni. Anyagilag is sokkal jobban állunk, mint azok, akik külön élnek, mert milyen már összeköltözni. Ez még nem házasság. Ha nem tetszik, akkor szétcuccolunk. Bár sokan a házasságot is így élik ma már meg...
A második férjem, meg sem kérdezett, és odaköltözött hozzám. Azt mondtam próba szerencse, és 10 éve együtt vagyunk!
Hát nem tudom, azért én egy hónap után még nem költöznék össze senkivel. De ti tudjátok, remélem nektek bejön a dolog :) Csak én úgy vagyok vele, hogy nekem több idõ kell. Az együttélésbõl már nem olyan egyszerû kiszállni, mintha csak szimplán együtt járnátok, és teszem azt fél év után kiderül, hogy mégsem olyan jó a dolog. Na jó, persze ez megint más akkor, ha valakinek a szüleinél laktok, és más akkor, ha ez miatt van esetleg egy közös albérlet, amit csak ketten tudtok fenntartani, és megint más, ha valakinek van egy önálló otthona, és a másik odaköltözik. De én tényleg biztos nem költöznék össze egy hónap után.
Én 23 voltam a párom 26, amikor megismerkedtünk. Miután összejöttünk rá kb.2 hétre oda költözött hozzánk. Valahogy annyira természetes volt, mintha már egy éve együtt lettünk volna. Azóta eltelt 5 év, és a múlthéten volt az esküvõnk. :)

Hány éves korban ideális az első barát/barátnő? 13/L engem még annyira nem érdekelnek a fiúk de csomón osztálytársam már "pasizik", "csajozik". ennyi idős korban ez ideális?

Legjobb válasz: akkor érdemes mikor érzel egy csikizö jolesõ érzést a mellkasodban amikor meglátsz egy fiut a közeledben. :) Onnantól érdemes, addig meg ne eröltess semmit nem vagy semmivel sem elkésve.

akkor érdemes mikor érzel egy csikizö jolesõ érzést a mellkasodban amikor meglátsz egy fiut a közeledben. :) Onnantól érdemes, addig meg ne eröltess semmit nem vagy semmivel sem elkésve.
Az igaz szerelem úgy is 16-17 éves korban szokott jelentkezni. Semmi baj sincs, ha 13 évesen van barátod. Csóknál, ölelésnél, puszinál tovább ne menjetek. Hisz gyerekek vagytok még.. :)

A barátnőmmel fél éve fogunk járni mikor a szülinapja lesz. Merjek e parfümöt venni neki vagy ez még korai lenne?

Legjobb válasz: Mi van ha azt hiszi, azért kapja, mert büdösnek tartod? :D Dehogy korai :)

Mi van ha azt hiszi, azért kapja, mert büdösnek tartod? :D Dehogy korai :)
sztem nem lenne korai :)
Miért lenne korai? ugyan... Legalább látja hogy boldoggá akarod tenni, sok sikert :) F\16
Te mekkora gyökér vagy xD:D Dehogy hiszi azt, hogy büdös azé veszed neki... Ha valaki büdös akkor én alapból szóba se állok vele, meg ápolatlan az húzzon a pics*ba sztem :D Az ápolatlan embereknek nem kell se barátnõ, se barát, inkább egy kiadós zuhany, de amúgy nagyon nem korai, én is vennék neki ha tudnám hogy neki mi teccik, szerintem szuper ajándék, aminek minden lány örül, csak ésszel hogy melyiket veszed :)
Már az írásod alapján is lehet látni, hogy ez még nem a te mûfajod. Várj addig, amíg magad mérlegre tudod tenni ezeket a dolgokat.
Én elvennèm szívesen...
Majd akkor jött el a szüzességed elvesztésének ideje, ha meg sem fordul a fejedben, hogy: Megtegyem? Ne tegyem? Korai? Késõi? stb... Na akkor veszítsd el a szüzességed!
Sztem célszerû lenne olyannal akit szeretsz:) sok sikert! *-* 16/l
Szerintem korai. 1 éjszakás kalanddal az egész nem lesz más mint egy béna dugás. Egyébként miért akarod ennyire elveszíteni??
Hát mert pasiból van :D
4-es és 6-os válaszoló: Vagy értelmes dolgot írj, vagy inkább ne írj semmit.Agyam eldobom a hülyeségeidtõl...
@ #7 Csak izgul a kis nunija mert talált magának kant! :D
hány évesek vagytok?
Nézd! Szerintem ha csóknál maradtok, akkor abban nincs semmi rossz. Viszont ennél több már valóban korai lenne.
Elõször is szerintem már megcsókolhatod. A másik pedig (nem beszólás hanem segítség) meg csókoljam e, mindig utána jön az e betü
Szerintem már meg-e csókolhatod, persze csak ha õ is akarja.:)
csókold meg :) szerintem pont itt az ideje.
Szerintem meg nyelvtanóra
1 hónap után nyugodtan megcsókolhatod, szerintem a lány is várja már :)
A kérdező hozzászólása: Ahmm..semmi kössz mindent..:D
A kérdező hozzászólása: mindketten 14..
Szerintem inkabb a padban ülj, par ev es meglesz a 8 alatalanos ;)
Nem jött össze a másik, és most visszatáncol.
Tipikus tini. Õ se tudja mit akar pontosan. Ha szereted, akkor egy óvatos próbát megtehetsz vele megint. De gyanítom, hogy 1 éven belül megint eljátssza. Na akkor küldeném el majd a fenébe. 23 f
A kérdező hozzászólása: Irjatok még ide !! kiváncsi vok a tapasztalaitokra , élményeitekre ezzel kapcsolatban!

15 évesen még csak 4 barátnőm volt, és csak 2-3 hétig tartottak. Szerintetek ez még nagyon kevés a koromhoz képest?

Legjobb válasz: b + szakadok! Igen kevés, vedd az osztály létszámát oszd el hárommal, majd nyújtsd ki a hüvelyk és a mutató ujjadat és mér le a két vég közti távolságot, azzal a számmal szorozd meg... annyi csajodnak kellett volna már lennie!

b + szakadok! Igen kevés, vedd az osztály létszámát oszd el hárommal, majd nyújtsd ki a hüvelyk és a mutató ujjadat és mér le a két vég közti távolságot, azzal a számmal szorozd meg... annyi csajodnak kellett volna már lennie!
Csak 4 [email protected]? Nekem 15 évesen már háremem volt... Szerintem menj vissza legózni... Hagyd ezt a profikra...
áháháh... jó vicc, kicsit felvágós éle van a dolognak.
ja te szegény majd ha ráérek sajnállak XD nem a pasizással kellene foglalkozni.... ne ez legyen a legnagyobb gondod !
Hmm nekem sajna egyszerre van 3... de igy viszont semelyikkel sem jelenhetek meg , nem tudhatnak róla.... 15f
Csak 4?! Ez valami vicc????? Nekem 5 éves koromban már 10 feleségem volt...
hova fajul ez a világ ... 17/F
19 éves vagyok és sajnos csak 1 barátnõm volt eddig. még mindig együtt vagyok vele :'( :DD -.-
Minek írjátok ki ezt naponta 1000000x ? xddd 14/L

Lányok ez igaz lehet, hogy a barátnöm SOHA, de SOHA nem végzett önkielégitést magán? Serdülö, kamasz korában sem! Azt mondja nem szokta simogatni, fogdosni MÉG a mellét sem!

Szex közben kértem fogdossa , simogassa magát (mikor rajtam lovagolt) , de ott sem tette !! Azt mondja ez az én dolgom !! Fiuk is írjanak !!

Legjobb válasz: Õõõ... szerintem ritka esetben, de elõfordul. Viszont nem tudom. Én is csak most jutottam el oda, hogy levetkõzzem a gátlásaim és ha valakivel szeretkezek, és jól esne, akkor igenis magamhoz nyúlok, és teszek azért hogy nekem jobb legyen :) Megkéne kérdezned miért irtózik ennyire a témától, hisz ez egyáltalán nem rossz :)

Õõõ... szerintem ritka esetben, de elõfordul. Viszont nem tudom. Én is csak most jutottam el oda, hogy levetkõzzem a gátlásaim és ha valakivel szeretkezek, és jól esne, akkor igenis magamhoz nyúlok, és teszek azért hogy nekem jobb legyen :) Megkéne kérdezned miért irtózik ennyire a témától, hisz ez egyáltalán nem rossz :)
Biztosan szégyenlõs! Nekem a férjem volt az elsõ, és mikor kérdezte, hogy én szoktam e önkielégíteni, letagadtam. Persze, hogy csináltam. Mindenki csinálja valamilyen formában. Nálam kibukott, hogy még nem volt orgazmusom, amin õ segített. Azért nem mondtam el neki, mert nem is tudtam, hogy mi az az orgazmus, és mit kellene éreznem! De õ segített, és azóta nagyon élvezem! ;) Beszélgess vele errõl! Sokat segít a kapcsolatotokban!
Szia. Nem lehet hogy szégyenlõs??? én már másfél éve vagyok a barátommal együtt, de azért még mindig nem merném elõtte, az valahogy az én legbelsõbb zónám. am. én kizártnak tartom... csaj voltam
Én barátnõm sem szokott maszturbálni, nem leli benne örömét. Persze, ha kell, besegít ;)
én meg épp fordított helyzetben vagyok...alig sikerült megértetni a párommal, hogyha magamhoz nyúlok szex közben az nem az õ teljesítményét minõsíti le, hanem csak a vágyainkat fokozza...legalábbis õt is izgatnia kéne...
hát... komolyabb masztizást lehet h még sosem csinált:D kiskorára nem tudom menyire tud ilyen téren visszaemlékezni az ember:P akkor meg még nem vad ujjazás folyik :D:D én nem tartom kizártnak:P én se szoktam önkielégítést végezni mióta van barátom:D egyáltalán nem... elõtte meg csak nagyon ritkán fordult elõ.. nem szeretem ^^
LOL! Hát nem tudom :P Szerintem nincs olyan csaj aki nem akarta volna felfedezni még a testét...
A kérdező hozzászólása: :)
szerintem csak az a nõ nem maszturbál, amelyiknek nincs keze
mennyire vallásos a lány? vagy a szülei? Mert gyerekkorban nagyon is bele lehet verni szegény gyerekekbe ezt a fajta félelmet... hallottam olyanról, aki ha masztizott is, utána büntette magát, "mert az nagyon csúnya, bûnös dolog és Isten látta, hogy micsoda ocsmányságot mûvelt ".... aztán el tudom róla képzelni, hogy más elõtt meg még inkább nem mer...
Csak a nõk egyharmada érez vágyat az önkielégítésre...valójában ez nem ritka és több mint lehetséges! :D
Hello én a másik oldalon állok... Folyamatosan könyörgöm a páromnak, hogy masztizzon elõttem, hát nem teszi... Na én bezzeg... S ha szexelünk is én kényeztetem magam, ha jól esik... Õ ezt nem mindig tudja értékelni. Pontosabban elviselni... :oS különbözõek vagyunk.... 24/L
nekem ilyen problémáim nem voltak...simán masztiztam bárki elõtt, aki közel áll hozzám, és megbízom benne...akár webcamon keresztül is... de persze cska úgy egy chatrõl összeszedett vkivel nem tettem volna, még a végén felveszi aztán a neten találkozom magammal... de nekem jól esett hogy azzal szerezhetek örömet a társaimnak, hogy saját magamat kényeztetem :) mindkettõnknek jó volt így...
Szerintem nem igaz. Minden lány már izgatta magát..sõt még mikor kicsik voltunk akkor is csinálhatunk, izgattuk a csiklonkat...csak akkor még nem tudtuk, hogy mit csinálunk... de már tudjuk, hogy mi az. Szerintem csinálta már..de azt nem értem h akkor mért nem valja be...emiatt erre a kérdésre 100%-osan nem lehet tudni a választ, csak õ tudhatja.
Miért ne lehetne igaz? Nem vagyunk egyformák. Úgy szimplán meg mondjuk én sem szoktam taperálni a mellem. A párommal még 2 év után is ugyanolyan jó a szex, de speciel én is úgy gondolom, hogy az õ dolga a melleim kényeztetése. Az önmagunk fogdosása pedig mindig is inkább a fiúknak volt természetes, hiszen már kisgyermekkortól fütyit fogva pisiltek, közvetlenebb a kapcsolatotok a nemi szervetekkel, mint egy lánynak, akire rögtön rászóltak, ah odanyúlt. Ez van. Ha nem szeretné a barátnõd, ne eréltesd, majd csinálja magától ha elérkezettnek látja az idejét, de a folyamatos nyaggatás elég illúzióromboló tud lenni.
Érdekes. Lehet, hogy gátlásos, kevés az önbizalma. Beszélgetni kellene vele, lelkileg segíteni. És semmiképp sem szabad éreznie, hogy kényszeríted erre. Várd ki, és magától fogja csinálni!
Szerintem lehet hogy nem maszturbált...de az érdekes hogy nem meri megfogni a saját mellét...
Ritkaság, de elõfordulhat... Ja és mondd meg, hogy "fogdossa" csak a mellét, mert fontos, hogy rendszeresen megvizsgálja, van-e vmi csomó benne...Mondd neki, hogy mutassa meg neked, hogyan csinálja :) Én el nem tudtam volna képzelni, hogy bárki elõtt magamhoz nyúljak. Soha senkinek el nem mondtam volna, hogy szoktam masztizni. Kicsit nehezen ment, de ma már magamhoz merek érni a párom elõtt. Pár hónap alatt legyõztem a szégyenlõsségem. Ezt a párom hozta ki belõlem valahogyan, nem tudom, mivel vett rá :) mert egyébként nagyon szégyenlõs vagyok. Persze azért még nem megy minden...Csiklóizgatás már igen (kézzel, játékkal is), de az ujjazáshoz még bátortalan vagyok... Mostanra már merek készíteni ilyen kis home maszti videót is :) Eléggé pirulva adom oda neki, de tudom, hogy mennyire élvezi...:) Élõben elõtte masztizni, úgy, hogy csak nézi, nem szex közben, az nem menne... Szóval szerintem még ha félénk és szégyenlõs is, ki lehet belõle "csikarni", csak türelem kell hozzá. Mondd, hogy mennyire szívesen néznéd, mennyire felizgat. Kezdd úgy hogy szex közben simogasd, majd finoman húzd a kezét a csiklójához. Mondd, hogy szeretnéd, ha a lehetõ legjobban élvezné az együttlétet, és ugye jobban tudja õ hogyan kell csinálni, mint te. De semmiképpen se légy erõszakos. Esetleg kezdeményezz te. Izgasd te magad elõtte. Hátha õ is kedvet kap. Fokozatosan próbáld rávezetni...
elõzõ válaszoló vagyok! Úgy értettem, hogy a témában szégyenlõs! Beszélgess vele!!!!!!
A kérdező hozzászólása: egy éve vagyok vele és nem szégyenlös akár telefonfülkében is szexelne !! de egy újjazás simogatás az már nem fér bele !!
A kérdező hozzászólása: mond meg párodnak , hogy az tök izgató lesz a számára ha te elkezded simogatni magadat gyengéden !!
A kérdező hozzászólása: 2.5 évig nem volt pasija !! TI eltudjátok képzelni hogy akkor sem nyúlt....???
A kérdező hozzászólása: mindig az a válasz hogy az én dolgom öt babrálni simogatni újazni ... De engem baromira izgatna ha felnyulna magának ...
A kérdező hozzászólása: nem vallásos ! meg nem is értem mert az anyja szexmániás volt anno fiatalon !! nem tabu náluk a mesztelenkedés sem , meg a fürdésnél is kopogás nélkül mennek be !!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!