Találatok a következő kifejezésre: A baratnommel korai (128 db)

Én 11 éves vagyok. A Barátnőm 15.1 éve mi vagyunk a legjobb barátnők. Szerintetek létezik barátságban kor különbség?

Legjobb válasz: szerintem nincs akadálya annak, hogy barátok legyetek csak azért, mert 4 év van közöttetek

szerintem nincs akadálya annak, hogy barátok legyetek csak azért, mert 4 év van közöttetek
Szerintem sincs akadálya.
Semmi akadálya :) )
Biztos létezik. De ez nem jelent ettõl még semmit. Ha azok vagytok, azok vagytok. Akárhány évesek legyetek :)
A kérdező hozzászólása: köszi :)
Szerintem érett csaj lehetsz, hogy a legjobb barátnõd 15 éves. Én is mindig nálam 2-3 évvel idõsebbekkel barátkoztam, amikor ennyi idõs voltam, mint most te. Lehet, hogy ez a korkülömbség majd néha furán fog hatni és lehet (mondom lehet), hogy lesz idõ, amikor úgy gondolja majd a barátnõd, hogy túl fiatal vagy hozzá. De egyébként nincs akadálya, hogy barátkozzatok!
A kérdező hozzászólása: Kitudja :) am köszi:)
Nézd meg a felnõtteket, milyen korkülönbségekkel milyen jó barátnõk tudnak lenni: 5-10-20-30 év sem akadály!
Nemcsak a korkülönbség de még az sem számít hogyha nem is egy városban élet! A legjobb barátnõm 20 éves és Budapesten él, míg én Kecskeméten élek és csak 14 vagyok. :) Bármikor meghallgat és õ is sokat mesél nekem, bár lehet nálunk azért nincs akadály mert a korombeliekhez képest nekem nem a pián meg a drogon jár az agyam. :D

A barátnőmmel már lassan 4 hónapja vagyunk együtt és már 3 hónapja összeköltöztünk! Szerintetek ez még korai volt? Vagy lehet valami következménye?

Legjobb válasz: Nem korai, akkor költöztök, amikor szeretnétek. AKi szerint meg korai, az féltékeny rátok. Következmény: Biztos hamarabb szembesültetek/szembesültök a másik hibáival, mint más párok, akik hetente 3szor látják egymást. Szerintem semmit sem rontottatok el ezzel. :)

Nem korai, akkor költöztök, amikor szeretnétek. AKi szerint meg korai, az féltékeny rátok. Következmény: Biztos hamarabb szembesültetek/szembesültök a másik hibáival, mint más párok, akik hetente 3szor látják egymást. Szerintem semmit sem rontottatok el ezzel. :)
Max elõbb kiforrja magát, hogy passzoltok-e vagy nem. (-: Vagány húzás volt!
Szerintem korai volt. Kihagytátok az udvarlás szakaszát az azzal járó izgalmakkal és várakozással, randikkal együtt, helyette bevállaltátok a szürke hétköznapokat egybõl. A következmény csak annyi, hogy amit kihagytatok, az már sosem lesz pótolható, és nagyobb a veszélye, hogy hamarabb ellaposodik a kapcsolat. Persze nem biztos, hogy ellaposodik, csak a veszélye nagyobb, mint egyébként, de rajtatok múlik. Mindezt úgy mondom, hogy én 2 hónap után költöztem össze a párommal. Bajunk nem lett belõle, most már a férjem, de nagyon sajnálom, hogy a legjobb részt kihagytuk.
a következménye 6 hónap múlva lesz ami egy baba.
nálunk is hasonló a szitu. a kis drágám egy évig csapta nekem a szelet, aztán amikor beadtam a derekamat, kb rá két hétre összebútoroztunk. nem bántuk meg, már 2 éve boldogítjuk egymást :D jobb, mert hamar összeszoktunk, kialakítottuk a közös szokásainkat.
Én 2 hét ismeretség és nappal az összejövetelünk után költöztem össze a párommal!Azt mondta, hogy vagy belevágunk vagy sehogy, mert neki nincs ideje utazgatni és udvarolni, amikor reggeltõl estig dolgozik.Összeköltöztünk és több, mint 4 éve együtt vagyunk és van egy 8 hónapos lányunk.Azóta az építõipart ott hagyta és már nem dolgozik estig.Én nagyot csalódtam benne az elsõ hónapokban, de pozitív irányba!Az elõtt is jó embernek ismertem meg, de hogy valaki ilyen sokszínû legyen...ritka, mint a fehér holló!És apának sem mindennapi! Én soha nem fogom ezt a döntést megbánni! 22/L
Én a párommal két nap után költöztem össze. Tulajdonképpen mire kellett volna várjak? Udvarolt már elõtte egy ideje, aztán amikor összejöttünk, egybõl össze is "bútoroztunk". Már ha annak lehet nevezni az egyik albiból a másikba való költözést. Soha nem értettem ezeket a dolgokat, hogy most akkor várni kell erre meg arra. Ha már csináljuk, akkor csináljuk rendesen. Évek óta együtt vagyunk, és együtt is akarunk maradni. Anyagilag is sokkal jobban állunk, mint azok, akik külön élnek, mert milyen már összeköltözni. Ez még nem házasság. Ha nem tetszik, akkor szétcuccolunk. Bár sokan a házasságot is így élik ma már meg...
A második férjem, meg sem kérdezett, és odaköltözött hozzám. Azt mondtam próba szerencse, és 10 éve együtt vagyunk!
Hát nem tudom, azért én egy hónap után még nem költöznék össze senkivel. De ti tudjátok, remélem nektek bejön a dolog :) Csak én úgy vagyok vele, hogy nekem több idõ kell. Az együttélésbõl már nem olyan egyszerû kiszállni, mintha csak szimplán együtt járnátok, és teszem azt fél év után kiderül, hogy mégsem olyan jó a dolog. Na jó, persze ez megint más akkor, ha valakinek a szüleinél laktok, és más akkor, ha ez miatt van esetleg egy közös albérlet, amit csak ketten tudtok fenntartani, és megint más, ha valakinek van egy önálló otthona, és a másik odaköltözik. De én tényleg biztos nem költöznék össze egy hónap után.
Én 23 voltam a párom 26, amikor megismerkedtünk. Miután összejöttünk rá kb.2 hétre oda költözött hozzánk. Valahogy annyira természetes volt, mintha már egy éve együtt lettünk volna. Azóta eltelt 5 év, és a múlthéten volt az esküvõnk. :)

15 évesen nem korai a barátnő?

2 hónap múlva leszek 15 :)

Legjobb válasz: Ne röhögtess 12 évesen korai

Ne röhögtess 12 évesen korai
nem
persze hogy nem. belekell rázodni a dolgokba minél hamarabb
Ahogy gondolod.
Neked nem. Kérdés, hogy a leányzó hány éves...

2010 november 3-án este 21:20 körül szakított velem telefonon a barátnőm. Hogy tudnám visszahódítani?

Sziasztok!

Legjobb válasz: "2010 november 3-án este 21:20 körül" ... ez beszarás :DD Szarni hány órakor voltál utoljára? (századmásodperc pontossággal ha kérhetem)

"2010 november 3-án este 21:20 körül" ... ez beszarás :DD Szarni hány órakor voltál utoljára? (századmásodperc pontossággal ha kérhetem)
jártatok de július eleje óta nem találkoztatok... milyen kapcsolat ez? hány éves vagy? sztem felejtsd el...
A kérdező hozzászólása: A lehülyézést köszönöm.Örülj kedves akárki annak, hogy te olyan okos vagy. Örülj neki.Én nem vagyok okos.De hogy dicsekedjek már én is: egyesületeknek írtam már jópár dalt és én is kiadok általában négy oktávot illetve profi billentyûs vagyok.Már ha te az eszeddel dicsekedsz.Én meg akkor már dicsekedjek ezzel bár nagyon nem az én mûfajom a dicsekvés.
Ha 21. 20-kor szakított, akkor nem tudod visszahódítani.
ez nem is volt nagy járás csak kavartatok hagyjad már a csajt nem ér semmit ha így eldobott meg július óta nem is láttad... omg ez gáz
Hogyha július eleje óta nem találkoztatok, akkor persze, hogy elmúlt a szerelem.:) Saját magadnak megválaszoltad a kérdést, találkoznotok kell, és kellõen el kell lazulni. Vedd úgy, mintha együtt lennétek, csak nincs csók, stb. Aztán ha látod, hogy engedné, akkor tedd meg. A súlyfeleslegednek nincs túl sok köze hozzá, szerintem.
és miért nem találkoztatok július eleje óta?
Te vagy nagyon fiatal vagy és tapasztalatlan vagy nagyon hülye...
Megsúgom, hogy nagyon naiv vagy ha azt hiszed hogy július óta õ nem volt együtt senkivel...ez az igazság és jobb ha elfelejted..az a szerelem 3 hónapig nem is találkoztok..
Hát, csatlakozom, az elsõkomihoz.:) nem hiszem, hogy azt kapcsolatnak lehet venni, hogy nemis találkoztok stb... Hát...Ha az elején bejttél neki, akkor a végén is. Nehéz lesz, de el kéne felejtened... Aki telefonon szakít elõtte bujkál, annak nincs helye a szívedben.
Hány éves vagy?:O
A kérdező hozzászólása: "A szívtelen idõt megfordítanám hog yújra nálam legyél.Hazudnám neked az élet dolgait hogy semmitõl se félj!!!"Ez jár ma a fejemben.Legjobb lenne meghalni.
max 15 évesen.nagyon korai.
Igen, korai. Az elõzõ generáció még 16 évesen is babázott és tologatta az autókat. Nem pedig kefélt. Szánalmas.
Igen.
21:56-nek: nem feltétlen van így! Lehet, hogy valaki 15 évesen lefekszik valakivel, mert szereti, majd miután szakítanak, évekig nem szeretkezik senkivel. Nem lehet elõítéletekkel élni! 22:55-nek: ezzel sem értek teljesen egyet, hisz sok anyuka van, aki már 18 éveszen szült.. Akkor is. Nagyon sok nõt ismerek, aki 40-es, 50-es éveiben jár, és a gyermekét 17-8 évesen hozta a világra. Így elég nehezen tudom elképzelni, hogy 16 évesen babáztak. Fõleg, hogy akkor még otthon is sokat kellett segíteniük, fõzni- takarítani, nem úgy, mint manapság...
Elõzõ vagyok, a második 22:25-nek és nem 55-nek szólt..
korai volt 15 évesen mindenki szidja a romákat, hogy korán kezdenek nemi életet, de a magyarok ugyanolyan korán kezdik kettõs mérce
elég nagy hülyeség hogy így lesznek a ribik azért mert korán elvesztette a szüzességét attól még nem kell ribancnak lennie.én 13 voltam.. és még se vagyok ribanc. 17 éves koromra.. még 2-vel feküdtem le.. az ribanc 2 naponta mással. így nem valószínû hogy õ is az lesz.. maximum egy sexmániás állat.. de az nem ugyan az. és nem korai.. ez fejben és szívben dõl el.. ha szereted akivel lefeküdtél akkor nem követtél el hibát..és fejben is kész voltál rá.. akkor nem tarthat vissza semmi. ez mindenkinél változó vki már 12 évesen vki meg 22 évesen ez tõled függ. és nem másoktól ne tõlünk kérj véleményt.. csak néz magadba.. ha megbántad.. akkor nem tudsz vele mit csinálni.. ha nem bántad meg akkor meg nincs probléma. remélem segítettem. 17/L
utolsó, én ezzel a 13-al nem dicsekednék.. :D
Aki szerint korai volt az nem olvasta Shakespeare-tõl a Romeo és Júliát :) Ott egy 13 éves lányt akarnak a szülei férjhez adni Paris-hoz, s neki veszi el szüzességét Rómeó. (ok bevallom én 15 éves vagyok de még nem csókolóztam :P) 15/f
"Igen, korai. Az elõzõ generáció még 16 évesen is babázott és tologatta az autókat. Nem pedig kefélt. Szánalmas." Milyen elõzõ generáció? :D Tisztázom, hogy régebben a lányokat 16 évesen férjhez adták, tehát akkor már nagyon nem babáztak. Aztán nagymamám korában kb. gumi hiányában ha valaki elakarta veszteni a szüzességét, számolnia kellett a terhességgel, tehát okos dolog volt a házasság, de mondjuk akkor tényleg 18 éves korra tolódott el. Persze nagymamám mindig meséli, hogy mennyit sírt hogy nem tanulhatott, hanem dolgoznia kellett. Nem hiszem hogy babázott. Ilyen mostani 40 évesek korosztályánál nem volt akkora csoda ha valaki 16 évesen már nem volt szûz. Most se az. Tehát pár száz éve, mikor 16 évesen már szültek, és babájuk lett, akkor babáztak esetleg. :)
A híradóban volt, hogy elsõsök seprû nyelet dugtak fel egy kiscsajnak.
szerintem nem korai manapság már 12 éves korban is el szokták veszíteni én például hallottam olyanról is hogy az óvodában két lányt és egy fiút (4 évesek voltak) orál szexen kaptak
"bmeg ne legyetek már ilyenek.. 15évesen vesztettem el. és? nem vagyok ribanc.." De az vagy kár tagadni. Olyan tág vagy, hogy harangozni lehet benned.
Rég várok valakire aki csak annyit mond HE
Miért fontos, hogy mi mit gondolunk? Ezek szerint te az gondolod, hogy korai volt és zavar. Ugyi?
szerintem még korai 15 évesen szexelni.
sztem kicsit... bár nekem van barátnõm aki 13 évesen vesztette el és azért mert teljesen szerelmes volt. de sztem azért ez kicsit akkor is korai. L/16
..... rég nem vagyok más én csak a szived tükre...... vagy valami ilyesmi xD
a pasik mindig ilyenek. sérti az önbecslésüket, ha volt elõttük valaki a csajban.
Ribanc.
bmeg ne legyetek már ilyenek.. 15évesen vesztettem el. és? nem vagyok ribanc..
ja, sztem korai.. igy lesznek a ribik :DD
nem volt korai, énis most fogok lefeküdni a barátnõmmel(én 15 f, õ 15 l)
Utolsó válaszoló: ez esetben kizárt, hogy egypetéjûek lennének.
Én úgy tudom, hogy többnyire a sötétebb haj- és szemszín dominál; tehát származástól függetlenül a gyerek a sötétebbet örökli, de vannak kivételek, amikor a világosabbat. A bõrszín is érdekes, mert elõfordul, hogy a sötétebbet örökli a gyerek, de lehet világosabb barna is, tehát a két szülõ bõrszínének mintegy keveredése. És láttam már tündéri édes, fehér bõrû, kék szemû, szõkés barna hajú, 8 - 9 év körüli roma kisfiút is, aki ráadásul szemüveget is viselt. Az is igaz, amit írt már valaki, hogy bármelyik generációban kiüthet a sötétebb szín. Úgyhogy passz, szerintem nem lehet elõre pontosan megmondani.
Rád mondta, hogy buta vagy, te nagyeszû...
Ezt nem lehet tudni, , mert egy genetikailag öröklött tulajdonság több generáció múlva is jelentkezhet. Tehát az apja roma származása bármikor újra megjelenhet az utódokon.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítségeteket!
Még az sem biztos, hogy a testvérek egyformák lesznek. Ismerek olyan családot, ahol az egyik gyerek szõke, kék szemû, a másik meg barna, barna szemû. Ja, és egyébként egypetéjû ikrek a kislányok. :)
Hát ezt szegények nem tudták, mikor megfogantak, ugyanis egypetéjûek! :)
Szerencsére mindkét kislány teljesen egészséges. És igen, egypetéjûek. A szüleik szerint legalábbis, nekik meg az orvos mondta. :D
Én is találkoztam már eltérõ szem- és hajszínû ikerlánykákkal, akik a szülõk szerint egypetéjûek... :Oo De mutatok egy még ennél is furcsábbat: egy fekete bõrû házaspárnak teljesen fehérbõrû, szõke hajú gyermeke született tavaly: http://www.dailymail.co.uk/health/article-1387468/Black-coup.. Volt egy másik, hasonló helyzetben lévõ család nemrég a YouTube-on is, de sajnos már törölték a videót. Üdv. :)

A barátnőmmel fél éve fogunk járni mikor a szülinapja lesz. Merjek e parfümöt venni neki vagy ez még korai lenne?

Legjobb válasz: Mi van ha azt hiszi, azért kapja, mert büdösnek tartod? :D Dehogy korai :)

Mi van ha azt hiszi, azért kapja, mert büdösnek tartod? :D Dehogy korai :)
sztem nem lenne korai :)
Miért lenne korai? ugyan... Legalább látja hogy boldoggá akarod tenni, sok sikert :) F\16
Te mekkora gyökér vagy xD:D Dehogy hiszi azt, hogy büdös azé veszed neki... Ha valaki büdös akkor én alapból szóba se állok vele, meg ápolatlan az húzzon a pics*ba sztem :D Az ápolatlan embereknek nem kell se barátnõ, se barát, inkább egy kiadós zuhany, de amúgy nagyon nem korai, én is vennék neki ha tudnám hogy neki mi teccik, szerintem szuper ajándék, aminek minden lány örül, csak ésszel hogy melyiket veszed :)

A barátnőm 19 éves. Még szűz. Három hete járunk. Nem tudom hogy vegyem rá hogy szeretkezzen velem. Szerinte még korai. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Ha 19 évesen még szûz, meg egyébként is 3 hét az tényleg nagyon korai. Még ne akard rávenni sehogy...várj egy-két hónapot. Ne azt lássa, hogy csak azt akarod tõle, fõleg, hogy neki ez lenne az elsõ...Szerintem 3-4hónap a minimum... 20/L

Ha 19 évesen még szûz, meg egyébként is 3 hét az tényleg nagyon korai. Még ne akard rávenni sehogy...várj egy-két hónapot. Ne azt lássa, hogy csak azt akarod tõle, fõleg, hogy neki ez lenne az elsõ...Szerintem 3-4hónap a minimum... 20/L
Én is 19 éves szûz lány vagyok. És csak azt tudom tanácsolni, hogy legyél türelmes. Tudom, hogy nem könnyû. De ha erõszakoskodsz, csak elveszted õt. Én már csak tudom, hasonló okból dobtam ki a barátomat. Elég hamar rátért a szex témára, és én úgy éreztem, hogy csak arra kellenék neki. Besokalltam és véget vetettem az egésznek. Azóta eltelt egy kis idõ, és rájöttem, hogy hülyeséget csináltam, de nehéz helyre hozni egy ilyen hibát. Tudom, hogy nem kell fél évet várni az elsõ alkalomra. Most már tudom. De a barátnõdnek minden új még. Ezt jobb, ha szem elõtt tartod. Ami neked nem jelent semmit, neki sokat jelent. Például neki nehéz még levetkõznie elõtted, ami neked nem jelent nehézséget. Rengeteg bátorításra van szüksége. Nem ok nélkül szûz 19 évesen. Mutasd meg neki, hogy a testiség jó dolog. Elõször csak simogasd ruhán keresztül, aztán becsúszhat a kezed a ruha alá. De ne menj tovább. Hidd el ettõl mi szûz lányok is meg tudunk õrülni. Aztán utána már õ fog többet kívánni. És szépen lassan (na nem annyira lassan), de el fogtok jutni oda, hogy egymáséi legyetek. De elõtte pettingeljetek. Beszélgess vele a témáról. Kérdezd meg, hogy mitõl fél. Én például attól féltem rettenetesn, hogy utána kidob a srác, mert túl sokat mesélt az elõzõ "barátnõirõl". Legalábbis én azt hittem, hogy járt velük, de kiderült, hogy nem. El sem tudod képzelni, hogy mennyi mindentõl tud félni egy szûz lány. Kezdve a fájdalomtól, attól is félhet, hogy nem szép a teste (nekem például az egyik kisajkam sokkal nagyobb, és rettegtem, hogy mit fog szólni a barátom, és hát nemrég volt az elsõ petting, és nem szólt be érte:) , hogy nem tud kielégíteni téged, vagy úgy képzeli el az egészet, mint ahogy a pornókban van. Szóval elég sok probléma felmerülhet. De ezek szerint ti már beszéltetek a szexualitásról. Ami nagyon jó dolog. Ha legközelebb szóba kerül, próbáld terelni a dolgokat úgy, hogy az érzelmi része kerüljön háttérbe, és tényleg kérdezz rá, hogy esetleg van-e valamilyen konkrét félelme.
várjál! Szerinted eddig nem sürgette 19 év alatt, akkor most 3hét után odadobja magát neked a két szép szemedért?
Állj máááár le :D Én még 3 hónaposan sem gondoltam erre, nemhogy 3 hetesen :D
Várj! az a legegyszerûbb, erõltetni nem érdemes, és (szerintem is) korai még egy kicsit! :)
Mindenképp korai!! Hát sztem meg akar gyõzödni róla, h a megfeleõnek adja e oda magát!!Ez nem csak igy megy, fõleg ha eddig várt vkire!Én szintén szûz 19/l
utolsó válaszoló: jó nagy paraszt vagy b*zmeg..attól mért szûzk*rva valaki, ha várja a megfelelõ partnert? és nem dobja magát oda mindenkinek?
1. Gondolom magadra vetted, megértem 2. Nem mindenki az. 3. Szerinted nem szûz kurv.aság, mikor egy lányra 3-4 hónapot kell várni, hogy miss hungary készen legyen a szexre? Persze, ha a pasi nem úgy csinálja ahogy neked jó , akkor már egybõl, ááááá, szakítok vele, hülye paraszt...
Vigyázz a szûz ku.rvákkal, mert idõ vámpírok!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítséget, tényleg segített!!
ki vette magára?-.-" valakinek nem annyi a szüzesség, hogy megb*szatja magát valakivel és ennyi..
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem el hogy le kur*vázzátok a barátnõmet!! Képzeljétek el olyan szép hogy lehetne akár Miss Hungary is, csak tisztában van vele hogy minden lány aki oda jelentkezik nagy ku*va. És szeritnem egy ilyen lányra megéri várni!!! Szóval ne írjatok róla ilyeneket!
szerinte még korai? Szerintünk is! 3 hét járás sztem az még édeskevés egy együttlétre...
Örülök, hogy így kiállsz érte, ne hagyd, hogy bántsák, azért mert nem dobja magát egybõl. Szerintem ki fog alakulni a dolog köztetek, de semmiképp ne sürgesd. Legyél vele mindig kedves, gyengéd, testileg, lelkileg, aztán egy szinten túl biztos el fogtok jutni odáig, hogy õ is kívánjon téged, de ez nem 3 hét. Elõször ismerd meg a testét, hogy ne féljen és érezze, hogy te magabiztos vagy. Ha szereted, nem idegesíted ezzel, és nem rávenni, vagy meggyõzni kell egy szûz lányt, hanem szeretettel, gyengédséggel, szenvedélyességgel felébreszteni az õ vágyakozását is! Sok sikert hozzá! :D
Ne vedd rá sehogy. Addig örülj amíg nem kezd el házassággal meg gyerekkel nyaggatni.
a sok taahó paraszt aki bántja az embereket inkább menjen pornóóra maszturbálni.. ennek a fiúnak legalább van még erkölcse, ami elég ritka manapság ahogy látom. szomorú :S

Ciki-e hogy körül vagyok metélve? Nem fog undorodni a barátnőm? Hamarosan együtt leszünk és félek, hogy talán kinevet.

Legjobb válasz: az én barátom is körül van metélve egészségügyi okbol még gyerekként történt nekem nagyon tetszik söt sokkal jobban mint a körülmetéletlenek nincs ezzel semmi baj, de szerintem megmondhatod neki elötte is az is lehet hogy nem is tünik neki fel, attól függ de semmiképp nem ciki

az én barátom is körül van metélve egészségügyi okbol még gyerekként történt nekem nagyon tetszik söt sokkal jobban mint a körülmetéletlenek nincs ezzel semmi baj, de szerintem megmondhatod neki elötte is az is lehet hogy nem is tünik neki fel, attól függ de semmiképp nem ciki
ha szeret tuti nem fog kinevetni. Ez lessz az elsõ?
egyáltalán nem kell félni eddig nekem semmilyen problémám nem volt miatta.
ne aggodj! nem fog kinevetni , egyrészt ha még szûz õ akkor nem igazán látott sok fajta péniszt, ha meg igen akkor csak örülni fog neki, szebb és kényelmesebb így és neked is sokkal inteznzívebb érzés lesz .sok sikert
az én barátomnak is körül van metélve, és sokkal jobban tetszik mintha nem lenne! ha az ember szereti a másikat, úgy jó neki, ahogy van :) ne aggódj;)
szia! szerintem nem fogja zavarni õt, meg mond el neki bátran a dolgot biztos hogy meg fogja érteni. a barátom is körül van metélve és nagyon nem zavar, szerintem ez tök természetes dolog, fõleg ha ilyen okból történt.
Nem ciki :-) Sõt, ha szûz a lányka szerintem észre se fogja venni :D
A kérdező hozzászólása: Igen, ez lesz az elsõ és neki is. Kiskoromban fitymaszûkületem volt és azért történt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!