Találatok a következő kifejezésre: A baratnommel feleve (10 db)

Megtudtam, hogy a barátnőm féléve bulimiás. Azóta egyszerűen nehezemre esik megcsókolni. Mit csinálhatnék?

Hiába tudom, hogy az nap nem hányt, hiába finom mentolos a lehelete..olyan szemét vagyok, tudom, és szeretem, 2 éve vagyunk együtt..

Legjobb válasz: Szm már nincs + köztetek a "régi láng". dobd fel vmivel a kapcsolatotokat :)

Szm már nincs + köztetek a "régi láng". dobd fel vmivel a kapcsolatotokat :)
Segítség kellene neki.
beszélgess vele.. kérdezd meg, hogy mi van vele?! miért teszi ezt?! de bárhogy is dönt tesz rád számíthat.. hidd el hogy lelkileg nagyot löksz rajta és amúgy lehet hogy abba hagyja az önmaga hánytatását! amúgy szerinted miért csinálja?
A kérdező hozzászólása: Az anorexiába keveredett be elõször, gyakran sírva fakadt miután evett, és jár már 1 éve pszichiáterhez. Sosem elégedett meg magával, egyébként sovány.:/
Szerintem ha neked ez a legnagyobb problémád és nem maga a tény hogy beteg és segítségre lenne szüksége, hogy aggódj érte akkor az egész rég rossz.
Szoktasd le errõl a ribancot!

Ott szeretném hagyni az iskolát, de barátnőm teljesen ki van borulva, hogy nélkülem nem akarja végig járni a maradék féléveket. Mit tegyek?

Persze attól még ott fogom hagyni szerintem, de tiszta lelki terror, hogy már most mondogatja, hogy milyen rossz lesz neki következ? félévben, meg gondoljam át még ezerszer miel?tt cselekszem.

Legjobb válasz: Csak akkor hagyd ott az iskolát,ha meglelted az örök fiatalság titkát.

Csak akkor hagyd ott az iskolát, ha meglelted az örök fiatalság titkát.
Csináld az egyetemet. Valóban jó dolog befejezni egy OKJ-s tanfolyamot, ha már elkezdted, de mivel nem csak úgy ott akarod hagyni, hanem tanulsz az egyetemen, ahova korábban is szerettél volna menni, így aztán szerintem csináld az egyetemet. 1 évedet elpazaroltad ugyan, dolgozhattál is volna akár, tulajdonképpen feleslegesen csináltad, de hát így jártál, ezen nem tudsz változtatni. Mondd meg a barátnõdnek, hogy neked az egyetem fontos és azt szeretnéd csinálni. Meg kéne értenie..
Mien iskola és miért akarod ott hagyni??
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!:) Így fogok cselekedni, ha meg berág rám akkor így járt..
Hogy vehettek MÁR fel egyetemre, mikor júliusban húznak ponthatárt? Hogy csináltad, Mesterm taníts!
A kérdező hozzászólása: utolsó nem volt túl hasznos a válaszod, a többiektõl megkaptam a hasznos tanácsokat, neked nem tartozom válasszal, felvettek már és kész. 18 évesen nem vettek fel, 19 évesen az érettségim olyan lett hogy tutira bekerülök, ennyire egyszerû de miért is lényeg ez?
Csak mert elég kamuszagú volt a kérdésed emiatt az éppen elhanyagolható tény miatt, hogy még ponthatárt sem húztak. Ennyire elõre inni a medve bõrére nem igazán szerencsés... csak nehogy megint pofára essél, mint 18 évesen, aztán jól jönne még az OKJ is... :)
A kérdező hozzászólása: nem fogok 100%, több dolog miatt is, mindegy van más indok is, csak mindent nem akartam leírni mert félek, hogy rám ismer, õs is elég sûrûn nézi ezt az oldalt, ezért próbáltam a lényeget kiragadni igazából megoldottam, ki is iratkoztam már, bár nem örült neki :S remélem megbékélt
Ha nem békél meg, akkor nem is igai barát az ilyen.
"nem fogok 100%, több dolog miatt is, mindegy van más indok is" Aha, szóval vagy puncsos valakinek a valakije vagy, és már megvan soron kívül a biztos helyed, vagy nem rokoni kapcsolat, csak szoptál érter pár péniszt. Vagy ez is, az is. Hát én egy ilyen felvételi "sikernek" nem örülnék, de mindegy.
A kérdező hozzászólása: Utolsó, leírtam, hogy nem akartam közzétenni az egész rohadt történetet, mert rám fog ismerni ha olvassa. Hozzáteszem, hogy qrvára sokat dolgoztam érte hogy sikerüljön, semmilyen ismeretségem nincs. De ha ennyire akartad hallani a teljes történetet valóságos állapotában tessék: Levelezõn csináltam az alapszakot, közben meg nappalira jelentkeztem erre az okj-re mert bejött, de útközben rájöttem, hogy nem érdekel, így úgy döntöttem ott hagyom és koncentrálok csak a fõiskolára, ahol útközben végeztem és jelentkeztem mesterre ahova felvettek. parancsolj, most már úgyis elavult kérdés, kétlem hogy megtalálna elég szar életed lehet ha idejössz egy ilyen kérdéshez ócsárolni, sajnállak csak.
A kérdező hozzászólása: Ja és igen keresztfélévre vettek fel februártól ahol azonnal halasztottam egy évet, mivel gondoltam befejezem már ezt az okj-t, de idõközben baromira megváltozott a véleményem, mellesleg pár napja össze is vesztünk barátnõmmel, mondván csak magamra gondolok, halaszthattam volna még a mesterszakot. Ja igen, kitaláltad hogy a kérdés megmásítása miatt a koromat is jogosan csökkentettem le a végére írva. De kérdem én: szerinted ezek a rohadt infók mennyire lényegesek? A többi válaszoló a valós problémámra megadta a választ, döntöttem is, szóval szerintem ki is törlöm a kérdést, felesleges tovább várnom válaszokat, megoldottam. A másik amit nem értek minek tennék fel ilyen kamukérdést? Ha annyira szórakozni akarnék akkor talán szaftosabb témát találnék ki, mint hogy összevesztem a barátnõmmel.
Nem értelek: te hazudsz a kérdésben, feltöntetve magad egy nagyképû puncsos k.vának, aztán szarul esik, ha annak néznek? :D Gyakorold még a hazudozást, mert nem megy- már ha nem akarod, hogy így járjál máskor. Jogásznak ne menj, mert ahhoz nincs tehetséged...
26. Sztem senki más nem gondolt ilyenekre csak te. Mindenki más tudott normálisan válaszolni. az meg amin te akadékoskodtál, nem a kérdéshez tartozik uh nem volt neki muszály minden kis részletet leírni. Kérdezõ: Te meg ne foglalkozz a "barátnõddel". Ha nem békél meg akkor annyit is ért ez a barátság
Én is ott hagynám, menj az egyetemre.Azzal sokkal többet fogsz érni, mint egy tanfolyammal.Beszéld meg a barátnõddel, hogy attól még ugyanúgy találkozhattok stb. Ne b.nõd miatt ne menj el.
En elkezdenem az egyetemet. Ha a baratnod tenyleg a baratnod megertene es tamogatna a dontesedben, nem pedig ellene beszelne. ervelesed teljesen logikus es en is ugy tennek ahogy te, elkezdenem az egyetemet. 20 eves vagy mire befejezed... leszel 25, utana palyakezdo... ahh ne vesztegess evet / eveket arra ami nem si erdekel plane igy h fekvettek az egyetemre ami meg erdekel is.
Nagyon-nagyon meg fogod bánni, ha most nem csinálod végig. A munkában az elõrébb jutáshoz fog kelleni egy papír, és most sokkal könnyebben szerezhetnéd meg, mint majd 10 év múlva munka mellett levelezõn! Jól átgondoltad? Esetleg lesz egy saját vállalkozásod? Mert egyedül abban az esetben nem kell diploma ahhoz, hogy jó beosztásba kerülj.
Ennyibõl nem lehet segíteni!Írhattál volna több konkrét dolgot.Hány éves, miért hagyod ott a sulit, mit akarsz utána kezdeni. Hidd el, akkor könnyebb belelátnunk és segíteni neked. :)
A kérdező hozzászólása: Bocsi, igen sok mindent kihagytam. Ezt az iskolát azért kezdtem el, mert nem vettem fel egyetemre. Egy tanfolyam, amire rájöttem idõközben, hogy nem is érdekel, amolyan büfészak. De jelentkeztem újra, mert újraérettségiztem és így felvettek egy nagyon jó hírû egyetemre amiért nagyon boldog vagyok, most fogom elkezdeni. Barátnõm avval érvvel, hogy már csak két féléves ez, addig halaszthatnám a két félévet az egyetemen, de ha már felvettek örülök, hogy elkezdhetem végre amit mindig is szerettem volna. Amúgy 20 éves vagyok.
A kérdező hozzászólása: Vagy azt mondta csináljam mellett, mert ez úgy is csak estis, heti 3-4 nap kell bemenni délután. De felesleges energia és idõpazarlásnak tartom. Persze jó lenne egy plusz szakma, de akkor is szívesebben koncentrálok 100%-ban arra ami valóban érdekel.
Köszönöm! Így neked adok igazat! Magyarázd el a barátnõdnek, hogy te attól nem leszel boldog, hogy azon a tanfolyamon szenvedsz még 1 évet, amikor azt is tanulhatnád, amit szeretsz. Ez a tanfolyam, csak egy mentõöv volt, amíg nem sikerül az egyetem. Nem várhatja el a barátnõd, hogy miatta halassz az egyetemen.Nem hiszem , hogy fordított eseteben õ megtenné.
Hagyd ott a francba és menj az egyetemre. Nehogy már a barátnõd hülyesége tartson vissza az álmaidtól. Ha meg nem érti meg akkor nem is volt igazi barátnõd soha
A kérdező hozzászólása: Igazatok van, úgy gondoltam, hogy jó lesz ezt elvégezni, és majd utána jelentkezem, de a végén családom unszolására is, de jelentkeztem újra. Aminek örülök, mert tényleg rájöttem, hogy nem érdekel amit elkezdtem. Ilyet pedig nem szoktam csinálni, amit elkezdek, azt be is fejezem. Lehet, hogy emiatt is érzem magam, most egy kicsit rosszul. Köszi a válaszokat!:)
Nem baj, hogy abbahagyod. Nem csak azért teszed, mert már nincs kedved, hanem nyomós oka van. Csináld csak amit szeretsz és ne hallgass a barátnõdre.
Menj az egyetemre. A barátnõddel meg ülj le beszélgetni, mert rohadt nagy önzõség, amit lemûvel. Attól hogy nem vagytok állandóan egymás fenekében, még lehettek jóbarátnõk. Az egyik legjobb barátnõm az ország másik végében lakik, az egyetemen ismerkedtünk meg, és hiába a 250 km távolság így is tudjuk egymást támogatni, persze igyekszünk találkákat összehozni. Ha igaz barátnõd, akkor megérti, hogy neked a tanfolyam csak nyûg, és te boldogabb vagy az egyetemen. Így is tudtok találkozni, dumálni programot szervezni.
A kérdező hozzászólása: Nekem is van barátnõm aki nagyon messze lakik tõlem, mégis tartjuk a kapcsolatot, csak szerintem örült, hogy a középsuli után is együtt megyünk tovább, és amúgy az új csoportba egyikünk sem barátkozott össze nagyon a többiekkel, inkább együtt voltunk, meg nem is túl szimpatikus a társaság. És most ezért is érzi magát rosszul. Én meg persze sajnálom õt, nem gondoltam volna, hogy ez lesz belõle.
A barátnõd szimplán önzõ. Azért tanulj olyasmit, amit nem akarsz, hogy õ ne unatkozzon? Hiszen órára úgysem barátnõzni megy az ember! Szabadidõtökben találkoztok majd ugyanúgy, mint minden más barátnõ. Nõjön fel a barátnõd, üzenem neki :)
A kérdező hozzászólása: Nagyképû puncsos qrva? :S távol állok tõle, ne tudd meg mennyire, de mindegy. A többieknek köszi, igatatok van benne, biztos neki is szar, elvégre együtt kezdtük, de õt érdekli is, én viszont csalódtam ebbe a képzésbe.

A baratnommel egy feleve elunk szexualis kapcsolatot de meg nem sikerult elernunk huvelyi orgazmust, csak csikloit. Nedves szokott lenni, es en birom 10-12 percig. Mit tehetek?

Elojatek, minden megvan, nagyon nedves szokott lenne s kivanja hogy hatoljak be de nem tud elmenni. En birom 10-12 percig is es nagyon szereti es elvezi is de nem jut el a csucsig, s ha elotte ujjal csinalom neki s jol esik egyszer csak erzi hogy kell pisilnie s osszehuzik az izom, ez mar megesett egyszer ugy is hogy benne voltam.Tudom hogy az a lenyeg hogy elvezzuk s ez nagyon jol mukodik nagyon szereti a szexet velem anelkul is hogy csak csikloi orgazmusa van, de szeretnem ha atelnenk a huvelyi orgazmust is.

Legjobb válasz: Próbáljátok különbözõ pózokban. Nekem mindig másképp jó, van olyan hogy egyik szeretkezésnél csak fent akarom máskor meg úgy nem tudnák elmenni.

Próbáljátok különbözõ pózokban. Nekem mindig másképp jó, van olyan hogy egyik szeretkezésnél csak fent akarom máskor meg úgy nem tudnák elmenni.
Nem akarlak elkeseríteni de a nõk többsége nem tud hüvelyi úton elélvezni.Azért ne adjátok fel próbálkozz és ha végképp nem megy akkor úgy ingereld a csiklóját a kezeddel amikor benne vagy.
Szia! Szerintem az egyáltalán nem probléma, ha nincs a lánynak hüvelyi orgazmusa, hiszen a csiklói is nagyon jó! Már az is jónak számít, hogy fél év után van orgazmusa, hiszen sok nõ egész életében nem tudja meg mi az, nem kell feltétlenül erre törekedni, egyszerûen csak érezzétek jó magatokat/egymást! Ha eljön az ideje, talán sikerül. Egyébként nekem az a tapsztalatom, hogy a párom nem igen tud mit tenni, csak én tudom befolyásolni egy teknikával, amit leírtam egy lánynak hasonló kérdésére. Szóval ne hibáztasd meged. Csak szeressétek egymást! És egyébként ezt is gyakorolni és tanulni kell!

4 év után 2 hete elhagyott a barátnőm, most pénteken indulok egy külföldi félévre egy olyan országba, ahol még soha nem jártam; hogy tudnám kezelni ezt a helyzetet?

Ott csak olyan ismerőseim lesznek, akiket nem kedvelek, és egyébként meg elég visszahúzódó vagyok és nehezen barátkozok. Nem tudom, hogyan lehetne jó nekem ez a félév.

Legjobb válasz: Ezt egy tökéletes alkalom arra, hogy az életedben egy teljesen uj alapokon álló új kezdetet csinálj. Ilyen helyetekbõl szokott sok-sok jó dolog történni.

Ezt egy tökéletes alkalom arra, hogy az életedben egy teljesen uj alapokon álló új kezdetet csinálj. Ilyen helyetekbõl szokott sok-sok jó dolog történni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Szeretném ezt tenni, de fogalmam sincs, hogy hogyan!
2 Kizárod a múltat. Tudatosan csak elõre nézel, se jobbra, se balra. Kitûzöd a célt, és végig csinálod.Ha jön a múltal kapcsolatos gondolat, azonnal zárod és tereled a figyelmet másra.
Ennél jobb körülményeket nem is kívánhatnál szakítás utánra. Csak magaddal kell törõdnöd, nem ismer senki, csomó új ember körülötted. Itt a tökéletes alkalom, hogy túllépj a volt barátnõdön, másrészt arra is nagyon jó lesz ez a félév, hogy kicsit nyitottabbá válj. A barátkozás hidd el könnyen fog menni, mert gondolom ott is sok programot fognak szervezni direkt a külföldi diákoknak a helyiek, ti ott "egzotikusak" lesztek, mindenki kérdezgetni fog a hazátokról, stb. Ráadásul te is kérdezgetheted õket, milyen az XY tanár, merre vannak a termek, mit lehet ott sportolni. Ha bekerülsz egy focicsapatba, már legalább 10 haverod lesz, akik további ismerõseiknek tudnak bemutatni. Egyszóval ne rinyálj, ez az új lehetõségek idõszaka lesz :) Sok sikert a tanulmányaidhoz, és felejtsd el ezt a "hogyan lehetne jó" hozzáállást :D

Megcsaltam a barátnőmet, hazudtam neki, félévig titkoltam, elmondtam neki! Szakított velem! Hogyan szerezzem vissza?

Sziasztok!A segítségeteket szeretném kérni! A Szerelmemmel elég hullámzó volt a kapcsolatunk,sok szakítással és veszekedéssel.Összeségében 4 éve nem tudunk meglenni egymás nélkül.1éve kb. h újra összejöttünk,és fél évig minden rendben is zajlott,vagyis ebben a tudatban voltam.Fél év elteltével a barátaimmal felmentünk bulizni,és aztán jön egy telefon...a barátn?m az....azt mondja,h felhívott egy oylan vkit akit nem kellett volna,mert megigértük egymásnak,h ? egy bizonyos pasit zár ki én meg egy bizonyos n?t zárok ki a kapsulatunk maitt,h m?ködjön,de felhívta,majd engem és még ? nyomta rám a mobilt.Elment,ahol bulizott a bartán?ivel...és még neki állt feljebb....oylanokat modnott,h fontos neki úgymond az "ex-e" és ha nem ebszélhet,akk lehet,h köztünk és vége lesz....sok veszekedés és nap után ÉN engedtem....h beszélhet vele...de akk én is azzal a lánnyal,akit kizártam,és aki miatt szét ment a kapcsoaltunk 2éve....és ? belement,de kés?bb már viszakozott,és jöttek a foyltonos bezsélgetések. Teltek a hetek,és a barátn?mmel egyre s?r?bbek voltak a veszekedések...és a másik lánnyal megint egyre jobbakat bezsélgettünk....mint régen.Aztán jött a tavaszi szünet nekik,nekem melóból szabadság...ésa abrátokkal mecsekbe mentünk túrázni,de a barátn?m kifogásokkal jött,h nincs pénz,id? stb....bár fizettem volna neki az egészet!..de a szülinapját akk tartotta meg,mikor mi Mecsekben voltunk,és arra volt pénz....! Akk mikor mecekben voltam szinte nem ebsz velem semymt...szart a fejemre..és ott éreztem,h nem vok szerelems és hazameek és sazkítok vele....közben még beszélgettem a násik lánnyal is,és akaratom ellenére hitegettem ?t...mert t?le akk többet kaptam ,mint a barátn?mt?l,de csak szóban! Mikor hazaérkeztünka túrából,beszéltem vele..és elmondtam,h nem vok szerelmes....bár nem szakítottam,mert még szerettem..és magamban akartam tisztázni az érzéseket...!Õ elkezdett változni..jó irányban....mindennél jobb volt a kapcsolatunk,még sose volt iylen jó....csak 1 gond volt...az is velem,hogy már nem voltam szerelmes,és itt hibáztam,h nem szakítottam,hanem engedtem,h sodródjak!Bár hazdutam a barátn?mnek is ,emrt azt modntam,h nem ebszéleka másik lánnyal! Bár szakítani azért enm akrtam,mert viszgái voltak és utolsó éves volt,de meg ekllett volna tennem.Közben a másik csajjal mégtöbebt besz,és alakult vmi köztünk,avgyis inkább közte,mert én összevoltam zavarodva! Az egyik este átjött,és megtörtént a baj....Megcsaltam a barátn?met:(....nem volt sex,szájra puszi volt,és csak ? ért hozzám úgy,de ez is uyganolyan megcsalás,amit nagyon bánok! Fél évig maradt titok....már kezdet rendez?dni az érzéseim...de még bizonytalan voltam...és a msáik lánnyal a bezsélgetések tartottak! De jött a nyár,és a Balaton a barátokkal és úgy voltam vele,h ez a legjobb esély,h tisztázzam az érzéseim,ha kettesben vok vele az ország másik felében....!Így is történt..újra szerelems lettem és vok....bár akk a másik csaj rám írt face-en,ami kiderült és leszabadult a pokol!És abban a pillanatban éreztem,h nem akarom ?t elevszíteni,mert nála jobb n? nem lesz,emrt megváltozott értem és normális lett kapcoalt terén!ÉS bár ezt még megbocsájtotta,de kérdezte,h van vmi amir?l tudnia kell...modnom NINCS!!! Majd a b?ntudat kihozta bel?lem,h ne hazduhatok neki,és elmodntam,h MEGCSALTAM!És kidobott!! De viszont felkínált egy esélyt,h ha megváltozom és bebizonyítom,h szeretem akk lenne még jöv?nk,DE...(itt jön a szörny? nem)addig ? elvan másokkal és azt csinál amit akar!!! Belementem...letörltem magam face,myvip,iwiw,baratikor,hi5,network,tudja az msn címem,e-mail címem,és minden fél kapcaoltott megszakítottam a másik lánnyal,s?t nem is besz azóta vele. Próbáltam közelebb kerülni,de nem enged....modnta,h tettel bizonyítsam be neki,h szeretem.Õ tudja h mrie gondol,én nem....Megtennék érte mindent h helyre hozzam,de úgy érzem nem érdekli..és csak játszik vele,de közben meg elvileg szeret,de mégis pont ma lezs randija egy másik pasival,ahola pasi se komoly kapcoaltot akar...!Én meg jöv?héten meek viszsa melózni küldföldre 2hétre..és addig beszeretném bizonyítani,h szeretem,mert ha nem,akk míg nem vok itthon,addig akármit csinál és én a megbolondulás ahtárán leszek,de már vagyok is! tudom,h hiobáztam hazudtam...ezt ? is tudja,h így érzek..de nem hisz nekem akármit modnok...de akk miylen tett van amivel szeméylesen tudom bebizonyízani,h szeretem ?t,és nekem ? a legfontosabb??? Hogy szerezzem vissza ?t??? Kérlek segítseteke a tanácsotokkal!

Legjobb válasz: ez a lány egy szörnyeteg... ha szerzetesi életvitelt fogsz mûvelni, akkor sem fog megbocsátani neked, és tudod miért? mert szerintem már rég el akart küldeni a pics*ba, csak ez egy jó indok volt neki, és mennyire, de mennyire élvezi azt, hogy téged állít be bûnbaknak, hibásnak... így még lelkiismeretfurdalása sincs.

ez a lány egy szörnyeteg... ha szerzetesi életvitelt fogsz mûvelni, akkor sem fog megbocsátani neked, és tudod miért? mert szerintem már rég el akart küldeni a pics*ba, csak ez egy jó indok volt neki, és mennyire, de mennyire élvezi azt, hogy téged állít be bûnbaknak, hibásnak... így még lelkiismeretfurdalása sincs.
"Megcsaltam a barátnõmet:(....nem volt sex, szájra puszi volt, és csak õ ért hozzám úgy" LOL
ja, akkor azt változtasd meg. eleve baromság volt megadni.
részletkérdés, komám.
A kérdező hozzászólása: Amúgy félre írtam, mert az msn és az em-amil jelszavam tudja....
értsd már meg, hogy mindegy, hogy Te mit akarsz. az is mindegy, mit csinálsz. õ már nem akarja ezt a kapcsolatot (egyébként örülj neki, mert elmebeteg).
A kérdező hozzászólása: Ez a fejemben is megforudult, h csak bûnbak volt az egész és csak szívat.és én is érzem, ha nem lennék mással akk se bocsájtana meg, de szerelemes vok!De viszont lassan belebolomdulok, ha csak elképzelem mással...tom, h én basztam el, aláírom, de heylre is akarom hozni! Amúgy bocs, ha kapkodva írtam...de sok midnen votla fejemben amit leaakrtamí rni..íyg is elég hosszú lett!
Úristen de nagy probléma egy szájracupp!Keress egy új csajt és ne csõrözz másokkal.
ja, meg eleve hülyeség volt belemenned a hülye kikötéseibe. ez úgy mûködik, hogy vagy megbocsátok, vagy nem. már akkor sem volt esélyed, ez szimpla szivatás volt. ez van.
javasolnám a csillagokat az égrõl... ha van egy csöpp esze, hiába strapálod magad, bármit teszel
szerintem, hagyd, ez már veszett fejsze nyele. amúgy alig értettem, amit írtál, nem kellett volna ennyire kapkodni...
Fantasztikus mennyire idióta vagy. A barátnõd megcsalt a hátad mögött, majd miután észrevette, hogy te abszolút ezt nem is látod nyugodtan folytathatta tovább. Kicsit melegen tartotta a kapcsolatot, hogy azért te nagy marha biztos kapcsolatként ott legyél ha a szeretõje eltûnik (ez történt amikor rendbe jött köztetek minden). Most pedig, hogy elmondtad neki, hogy "megcsaltad" egy adu ászt adtál a kezébe, amivel gond nélkül dugathatja magát mindenkivel, még titkolózni se kell, mert te épp büntiben vagy. Hidd el, úgy várja hogy elmenj külföldre, szerintem már felvásárolta a tacskós kotonkészlet döntõ többségét. Magyarán hiszed vagy sem (nem izgat, hogy elhiszed e) ez történt. Most a legjobb amit tehetsz nagyon gyorsan szakítasz a "barátnõddel" és esetleg a plátói szerelmedet sürgõsen megdugod vagy keresel újat. 26F

A barátnőm és én több mint féléve vagyunk együtt. Õ neki van egy nagy vágya hogy egyszer 3-ba ő, én+még egy fiú egyszerre kényeztesük, na de nekem meg a szívem szakadna meg ha más is élvezkedne rajta. Mit csináljak?

Talán majd idő múlva egyszer bele mennék az ilyenbe de sok idő múlva.Én ezt mondtam neki,hogy majd de ő rajta látszott,hogy nem tetszik neki az ötlet.Mikor vele vagyok mindig kényeztetem,szóval nem hanyagolom ell és azt mondja hogy nagyon jó vagyok az ágyban.Õ erre még is vágyik én viszont tartozkodom tőle.

Legjobb válasz: Iszonyat önzõ a barátnõd szerintem... Mellesleg, ez persze csak az én véleményem, aki igazán szereti a párját, nem akarná olyan helyzetbe hozni, hogy végig kelljen néznie, ahogy egy másik pasi tömi. Ráadásul, ha szerelmes vagyok, nem vágyok más pasira, csak a páromra. Elég érdekes a szitu szerintem.

Iszonyat önzõ a barátnõd szerintem... Mellesleg, ez persze csak az én véleményem, aki igazán szereti a párját, nem akarná olyan helyzetbe hozni, hogy végig kelljen néznie, ahogy egy másik pasi tömi. Ráadásul, ha szerelmes vagyok, nem vágyok más pasira, csak a páromra. Elég érdekes a szitu szerintem.
én nem mennék bele semmiképpen, a szex 2 emberes játék, nem 3-4-5...
el kell fogadnia, hogy nem vagy benne. a szex két emberrõl, és azoknak vágyairól szól. ha az egyik fél nincs benne valamiben azt NEM SZABAD csinálni, mert borzalmas lesz.
Egyezz bele, ha van egy plusz lány is
Ugyan már, ez a nem szeret duma akkora blama... Aki elmúlt 15-16 éves az tudja, hogy az ilyen dolgok elõbb-utóbb minden kapcsolatban szóba kerülnek. Valószínûleg vagy még úgy érzi, hogy kevés pasival volt, vagy vágyik egy új élményre. Sokan ki akarják próbálni, sokan ki is próbálják, erre csak azt tudom mondani, hogy inkább te legyél ott, mint két idegen pasi. Adj idõt magadnak, fél év még irtó kevés idõ egy kapcsolatban, még egymást kéne felfedeznetek leginkább. Nem tudom hány évesek vagytok, de azért ilyen 30 körül majd téged is el fog kezdeni izgatni mindenféle dolog, ami eddig nem volt az életedben, ez így természetes. Majd meglátod.
pont ez az, hog fél éve vannak együtt, azért beszél itt mindenki a szerelemrõl, gondolom érted...a kérdésre adtunk választ..nincs off!
Nem. A szexben csak olyat szabad csinálni, amit mindkét fél akar. Ha az egyik nem akarja 100%-ban, akkor abból késõbb probléma lesz. Ne menj bele, ha te nem akarod!
"Aki elmúlt 15-16 éves az tudja, hogy az ilyen dolgok elõbb-utóbb minden kapcsolatban szóba kerülnek." Igen, de általában fél év után még dúl a szerelem, és csak egymásra vágynak a felek. Mint te írtad, ilyen vágyak általában késõbb, 30 körül, több éves kapcsolatban jönnek elõ.
A kérdező hozzászólása: Távkapcsolatban élünk, de minden héten talizunk.Õ füvezett+alkalmi kapcsolatai voltak.Én kimentettem õt ebbõl, már nem drogozik és jó úton jár, lehet egykori éne még benne van, én imádom és egy biztos jövõt szeretnék neki biztositani, én vele képzelem ell az életemet, de néha ki akaszt.
Nem akarlak megijeszteni, de lehet, hogy közben már volt is neki egy 3-as.
Nem szeret a párod sajnos, sajnállak téged úgy ahogy vagy! Ez elég szomorú, de a csajodat dobjad, nem érdemel meg téged, és nem is szerelmes beléd. Mindenképp dobjad, keressen nem komoly kapcsolatot ha már ennyire fszhiányos, ne egy komoly kapcsolatban vágyjon ilyesmire.
Én nagyon szeretem a barátom, és egyáltalán nem vágyok más pasira, csak rá. Õ se akar más lányt, ennek örülök, mert én is belehalnék ha néznem kéne ahogy õk.. Beszéljétek meg, ne csak rávágd hogy "nem", ha felhozza, mondd el neki, hogy miért nem akarod. Ha õt ez nagyon nem érdekli, és továbbra is nyaggat, akkor szerintem nem szeret igazán... Vannak akik szeretik egymást és mégis néha belemennek 3-asba, de náluk mindkét fél vevõ a dologra. Ha viszont valaki semmibe veszi azt, hogy mit akar a párja, és tudja, hogy nagyon megbántaná vele, mégis erõlteti, ott már 100% hogy nincs szerelem.
Az a csaj amelyik fél év után elõjön egy ilyennel, aztán hirtelen kibékül vele, hogy nem lehet, az hazudik. ÉN rohadtul nem bíznék meg benne a helyedben és az is biztos, hogy fele annyira se szeret, mint te õt. Alapból ha ilyen vágyai lennének már rég kivágtam volna. Mellesleg igaza volt valamelyik elõttem írónak, biztos hogy meg fogja tenni, csak nem veled és egy másik sráccal, hanem két másik sráccal.
Ez egy nagyon önzõ kérés tõle és nem fair. Most tényleg néznéd, ahogy másik pasié lesz ott elõtted, akit szeretsz? :S
megértelek, ez szokott a gond lenni, mert az érzelmek elõtörnek, persze nem szívesen látnád, hogy más dugja elõtted ill nyalja, sokan ezt úgy fogalmazzák ez olyan megcsalás, amit a másik enged és jelenlétében van mindenki más, egy biztos, ezek miatt láttam már nem egy kapcsolatot, sõt házasságokat tönkre menni, nem tudják feldolgozni az viszont érdekes, hogy csak 1/2 éve vagytok együtt? Te igazán szerelmes lehetsz bele, õt nem tudom ezt Nektek kell megbeszélni, nézd elmondod, hogy mi lesz utána a gond, ha így is vállalja, hogy nem biztos együtt maradtok, akkor tudod õ hogyan áll hozzá a kapcsolatotokhoz, bár ez csak az én véleményem én az ilyet kapcsolaton kívül tenném meg N
Hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: Én nem vágyok más csajra... Nem tudom fellfogni, hogy miért akarja ezt, igaz mostanság megbékélt vele de tényleg fura dolog ez, én mondom tutira nem tudnám elviselni, hogy más is dugja.Azt mondta, hogy majd utána ha akarom lánnyal is csinálhatnánk, de abba se lennék benne, egy kapcsolat 2 emberõl szól.
Már ez a 3-as dolog is új divat lett? Néha már ott tartok, hogy nem kell barátnõ, mert minegyik ugyanolyan lesz ... inkább elmegyek k*rvázni :D
Szerintem az a megoldás, hogy hívjatok el engem és én nagyon szánalmas, kínlódó arcot fogok vágni, így Téged nem zavar a másik fiú élvezkedés, másrészt az asszony is megkapja, amit szeretne, de ha akarod, megpróbálom rosszul csinálni, hátha elmegy tõle a kedve egy életre... Komolyra fordítva a szót, ha a csajod ilyen ribi, akkor vagy együtt élsz vele vagy otthagyod, mert egyszer meg fogja csinálni, csak nélküled, ha Te nem akarod...
Úr isten, ilyenen gondolkozni, szerintem senki sem változik meg egyik napról a másikra, vagy egyik hónapról a másikra, ha tényleg olyan hosszú az elõ élete akkor kell 1-2 év, amég elfelejti, másrészt ha a "vérében van" akkor csinálhatsz bármit is. Én az ilyet otthagynám, fõleg, hogy távkapcsolat... ki tudja kik dugják még fujj rossz rá gondolni... 2 fiú... fujj

Öcsémmel és barátnőmmel albérletből visszaköltöztünk, hogy apám lakását ne árverezzék el. Apám összeveszett barátnőmmel és elküldte. Elmehetünk albérletbe vagy féléven belül saját lakásba. Mi lenne a helyes döntés?

Anyám alkoholista, apám munka és felel?sség kerül?. Természetesen mindkettejüknek próbáltunk gyerekként és feln?ttként is segíteni, sikertelenül. Apám nem foglakozik semmivel 60 éves évesen egész nap számítógépes játékokkal játszik. 17 éves koromban már nyári munkákból vettük az ételt, majd a számlákat is öcsémmel fizettük. Emellett kisebb korunkban állandóan vert, pl. mert Õ letörölt egy számítógépes játékot(!), majd ránk fogta és ezért durván elvert. Hozzáteszem ilyen dolgok, mint számla nemérdekli mai napig vagy 100 darab KIBONTATLANUL áll a szekrényben. Ezek miatt öcsémmel elköltöztünk albérletbe, barátn?m vidékr?l szintén odaköltözött. Soha olyan jól nem éltünk, mint akkor. Azonban apám felívott és segítséget kért, mert a tartozásai miatt el fogják árverezni a lakást. Mivel bármennyire is utálom, nem akartam, hogy elárverezzék a lakást, és öcsém is örököljön egy lakást, ezért felajánlottuk, hogy szerzünk 2 millió hitelt és kifizetjük a tartozását. Ez meg is történt, jelen pillanat fizetjük a havi 100.000 Ft törlesztést 2 éven keresztül. Ahhoz, hogy ezt fizetni tudjuk, úgy állapodtunk meg, hogy barátn?mmel és öcsémmel visszajövünk. Röviden, visszajövünk és mi törlesztjük az ? adósságát. M?ködött 2 hónapig. Összeveszett barátn?mmel (az barátn?m hibája volt, de az okot megértem, mert elviselhetetlen apám, disznóólat csinált a lakásból, konyha használhatatlan, stb.). Annyira durva volt a veszekedés, hogy kirakta barátn?met. Szerencsére meg tudja oldani átmenetileg a lakhatást és tanulást. Közben kiderült, hogy apámnak van még egy további 1 milliós tartozása is. Amire csak az volt a válasz, hogy nem az ? hibája, hogy nem tudott róla... Nonszensznek, hogy MI fizetjük az Õ adósságát, és Õ szab feltételeket NEKÜNK. Abszurdum, hogy valaki idejön, hogy Õ ne kerüljön utcára, aztán Õ meg kiteszi az az utcára azt aki segített neki. Albérletbe eltudnánk menni,illetve van egy lakás vidéken, amit eladva Bp-en el tudnánk költözni. Természetesen, amik most jöttel 1 milliós számla tartozások, azzal se foglalkozik, azt se tudja kinek mennyivel tartozik. Anyám volt, hogy elitta azt a pénzt, amit öcsém beiratkozására szántunk, apánk minket vert meg, mert elrontotta a számítógépét, sokáig sorolhatnám még. Gyakorlatilag egész gyerekkorunkat elrontották, és most is mi fizetjük az ? tartozásukat, de ? meg utcára teszi azt aki segített neki...

Legjobb válasz: Hát sajnállak titeket.eleve feltételekkel kellett volna visszamenni, de hogy õszinte legyek egy ilyen apának nem segítettem volna.kinek a nevén van a lakás? Rögtön át kellett volna irattatnotok, mert így csak fizettek aztán a végén ki tudja hogy a tiétek lesz e, ha még meglesz.

Hát sajnállak titeket.eleve feltételekkel kellett volna visszamenni, de hogy õszinte legyek egy ilyen apának nem segítettem volna.kinek a nevén van a lakás? Rögtön át kellett volna irattatnotok, mert így csak fizettek aztán a végén ki tudja hogy a tiétek lesz e, ha még meglesz.
Ilyen emberekhez eleve vissza sem mentem volna. Ha piára telik, hitelre, számlákra nem (nyilván nem véletlen fenyegeti õket a kilakoltatás), akkor maguknak köszönhetik, ahol tartanak. Én kínlódjam miattuk, mert õk tróger emberek? Hagytátok volna a francba õket!
Vannak ilyen szulok. A ferjemmel felvetettek harom milliot mikor 18 lett es mar dolgozott egy ideje, hogy felujitjak a furdot es majd ok visszafizetik. Kiderult, hogy nem fizettek, elkoltottek az osszes penzt maig titok, hogy mire es a ferjemnek cimzett felszolitoleveleket is eltuntettek.Mara hat millio az adossag ferjem neven amit raterheltek az oroksegnek szant lakasra, elarverezesre var es a szulok azt akarjak, hogy befogadjuk oket. Mondanom sem kell, hogy egy nagy lo**szt fogadjuk be oket. Az ilyen emberektol el kell zarkozni, mert csak letaszitanak, hogy ok ket centit feljebb jussanak.Es az a legundoritobb, hogy a sajat gyerekuk laba alol huzzak ki a talajt. Szakits meg veluk minden kapcsolatot kerdezo!
Itt lenne az idõ, hogy mindenki a maga dolgaiért vállalna felelõsséget. Nem a te dolgod, hogy édesapád szarik az életre. Hagyd ott, ne takarítsd a piszkát, mert csak magadat és a párkapcsolatodat teszed tönkre. Nem látom hány éves vagy, de gondolom régóta megy a huzavona. Fenyegesd perrel, hogy visszakapd a kölcsönt amit neki vettél fel. Õk felnõtt emberek, külön élettel, itt az ideje, hogy elkezd a sajátod.
Elõttem azt hiszem mindent elmondtak, kutyából nem lesz szalonna. Költözzetek el, és hagyjátok õket a fenébe, segíteni kell a szülõket egy bizonyos pontig, de õk már gyakorlatilag titeket is adósságba sodornak a saját hülyeségük miatt, és ha így folytatjátok a saját jövõtöket is elcseszik. Lépjetek le, és hagyjátok õket hagy pusztuljanak el ott ahol vannak, az ilyenek nem érdemlik meg a segítséget.
Sok erõt. Szegények ezen mennyit tipródhattok. Ha ez a lakás jó akkor barátnõt vissza hoznám apát meg kiraknám. Akkor szabhatna feltételeket ha valamit letenne az asztalra. De semmit nem tesz hozzá. Csak piszkál, bánt titeket. Büszkék lehettek magatokra, hogy így megálltok a lábatokon. Barátnõnek is elismerés:) Lakását ha tudjátok inkább adjátok ki és abból béreljetek. Nyomottak az árak, lehet, hogy csak nagyon nyomott áron tudnátok eladni.

Olyankor mi van ha félévkor megbukik a legjobb barátnőm?

Most vagyunk 8-asok,és lehet hogy félévkor meghúzzák matekból,olyankor mi van?nem kell évet ismételni nem?

Legjobb válasz: Évet ismételni nem kell (egyelõre) felvételihez meg beleszámít.

Évet ismételni nem kell (egyelõre) felvételihez meg beleszámít.
nincs még 2 éve h elõször megjött? mert akkor normális :)
Kérdezd meg édesanyád xD
A kérdező hozzászólása: novemberben volt 2éve.
A kérdező hozzászólása: édesanyám meghalt ... : )
Ez inkabb szomoru mind vidam:D
A kérdező hozzászólása: az.. de azért : ) mert már idegesítenek az ilyen parasztok..
szerintem ez normalis, be fog allni egy ido utan hidd el, van akinek par honap vanakinek 1-2 ev, de ha ez meg tart sokaig, akkor javasolnam hogy menj el egy nogyogyaszhoz, es irjonneked fel fogamzasgatlot attol tuti hogy beall, az en egyik baratnomnek fel evig kellet szedje es utana tokleten beallt neki. egy probat meger nem?
A kérdező hozzászólása: köszönöm.. : )
Ha nem feltétlen kell akkor ne szedj fogamzásgátlót! Én most 20 éves vagyok nekem kb tavaly állt be rendesen majd 5 év után...alkati kérdés. Ha szerencséd van hamar beáll, ha nem akkor, sajna ez van.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!