Találatok a következő kifejezésre: A baratnommel eve elunk szexualis kapcsolatot, (2 db)

A baratnommel fel eve elunk szexualis kapcsolatot, de meg nem sikerult elernunk huvelyi orgazmust, csak csikloit. Nedves szokott lenni, es en birom 10-12 percig. Mit tehetek?

milyen pozokat ajanlotok??

Legjobb válasz: Szia! Szerintem az egyáltalán nem probléma, ha nincs a lánynak hüvelyi orgazmusa, hiszen a csiklói is nagyon jó! Már az is jónak számít, hogy fél év után van orgazmusa, hiszen sok nõ egész életében nem tudja meg mi az, nem kell feltétlenül erre törekedni, egyszerûen csak érezzétek jó magatokat/egymást! Ha eljön az ideje, talán sikerül. Egyébként nekem az a tapsztalatom, hogy a párom nem igen tud mit tenni, csak én tudom befolyásolni egy teknikával, amit leírtam egy lánynak hasonló kérdésére. Szóval ne hibáztasd magad. Csak szeressétek egymást! És egyébként ezt is gyakorolni és tanulni kell!

Szia! Szerintem az egyáltalán nem probléma, ha nincs a lánynak hüvelyi orgazmusa, hiszen a csiklói is nagyon jó! Már az is jónak számít, hogy fél év után van orgazmusa, hiszen sok nõ egész életében nem tudja meg mi az, nem kell feltétlenül erre törekedni, egyszerûen csak érezzétek jó magatokat/egymást! Ha eljön az ideje, talán sikerül. Egyébként nekem az a tapsztalatom, hogy a párom nem igen tud mit tenni, csak én tudom befolyásolni egy teknikával, amit leírtam egy lánynak hasonló kérdésére. Szóval ne hibáztasd magad. Csak szeressétek egymást! És egyébként ezt is gyakorolni és tanulni kell!
szia nekem az jött be leginkább (lány vagyok) hogy én vagyok alul (de felül is mûködik) és én irányítom a dolgot, úgy ahogy érzem hogy jó. Ilyenkor próbálja meg a barátnõd, hogy felnyomja a csípõjét szorosan hozzád, de persze máshogy is lehet, biztos hogy mindenkinél más, ez az én tapasztalatom, mert nekem is jó idõbe telt, mire ezt "felfedeztem". Szóval mondd a lánynak hogy irányítson!:)
Szerencséje van a barátnõdnek.
Lány vagyok én is és próbáljátok meg a "G" pontos dolgot úgy a legjobb ha te vagy felül mint a lovaglópózban így biztosan elõfog jönni a hüvelyi orgazmusod.Nekem bevált és hiddel nagyon jó lesz neked is meg párodnak is.Oldalpózt is kipróbálhatjátok az is elõhozza ezt.Amúgy nem kell erõltetni, mert akkor csak arra fogsz koncentrálni.Lazuljatok és csak egymásra gondoljatok hidd el elõjön :D

3 óra hosszáig szexeltünk a barátnőmmel, de úgy, hogy 1x nem mentem el. Ezek után segített még rajtam 40 percen át és nagy nehezen mentem el így is. Nem voltam feszült, meg semmi ilyesmi. Mi a gond? Másfél évvel ez előtt volt szexuális kapcsolatom.

Legjobb válasz: Hát ezért. :) Mert már régen voltál nõvel. A volt barátomnak én voltam az elsõ és elõször nem is ment el. Aztán amikor másodjára csináltuk bepótolta, többször is! :D Nyugi, nincs veled semmi gond, lehet amúgy azért volt, mert nagyon arra koncentráltál, hogy na mikor lesz már jó... :) csak lazán, ne görcsölj rá, engedd el magad, nem versenyfutás! ;))

Hát ezért. :) Mert már régen voltál nõvel. A volt barátomnak én voltam az elsõ és elõször nem is ment el. Aztán amikor másodjára csináltuk bepótolta, többször is! :D Nyugi, nincs veled semmi gond, lehet amúgy azért volt, mert nagyon arra koncentráltál, hogy na mikor lesz már jó... :) csak lazán, ne görcsölj rá, engedd el magad, nem versenyfutás! ;))

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!